دوره آموزشی - جستجوی «هیات علمی سازمان جهاد»

نتایج جستجوی «هیات علمی سازمان جهاد» در دوره‌های آموزشی مرتبط با مقاطع تحصیلی و مهارت‌های شغلی مختلف، مانند دوره‌های برنامه‌نویسی، حسابداری، مدیریت و ...

آموزش قسمت درک واژگان GRE

بخش Verbal Reasoning آزمون GRE شامل ۲۰ سوال است که به ارزیابی توانایی شما در تحلیل اطلاعات و نحوه ارتباط بین اجزای جملات و متون در مدت زمان ۳۰ دقیقه می‌پردازد. سوالات این بخش در فرمت‌های مختلفی ظاهر می‌شوند که عبارتند از: 1- Reading Comprehension 2- Text Completion 3- Sentence Equivalence سوالات Reading Comprehension به سنجش مهارت‌های زیر در متقاضیان می‌پردازد: - درک معنی هر کلمه - درک معنی هر جمله - درک معنی هر پاراگراف - تشخیص نکات مهم از نکات غیرکلیدی - خلاصه کردن متن - نتیجه‌گیری و استنتاج از اطلاعات دریافت‌شده - استدلال مناسب جهت کامل کردن اطلاعات ناقص - درک ساختار متن - درک نظر نویسنده - درک حدس‌های نویسنده - درک و تشخیص نقاط ضعف و قوت متن هر سوال Reading Comprehension بر مبنای یک متن است که این متن ممکن است یک یا چند پاراگراف باشد. موضوع متون غالبا در حوزه علوم فیزیک، محیط زیست، اجتماعی، انسانی، هنر، و نیز مسائل روزانه است. همه سوالات بر مبنای داده‌های موجود در متن پاسخ داده می‌شوند و شما نیاز به دانش و اطلاعاتی فراتر از متن ندارید. قسمت Text Completion با حذف کردن کلمات کلیدی از یک متن کوتاه از متقاضیان می‌خواهد که از اطلاعات باقیمانده در متن به عنوان مبنای انتخاب واژه یا عبارت مناسب و منطقی برای پر کردن جای خالی استفاده کنند. در قسمت Sentence Equivalence، تمرکز اصلی روی مفهوم کل متن است و در آن از شما خواسته می‌شود که به ازای یک جای خالی دو گزینه انتخاب کنید به گونه‌ای که آن دو گزینه منجر به ایجاد یک جمله‌ی کامل و منسجم شوند. این دوره شامل تشریح بایدها و نبایدها، معرفی انواع سوالات و تکنیک‌های پاسخ‌دهی همراه با تحلیل نمونه سوالات آزمون‌های واقعی به‌علاوه‌ی معرفی لغات پرکاربرد این آزمون است.

356,150 تومان

آموزش کاربردی نرم‌افزار SPSS

نرم‌افزار SPSS در اصل مخفف عبارت Statistical Package for the Social Science است. SPSS یک نرم‌افزار جامع و کاربردی است که برای انجام تحلیل‌های آماری و داده‌کاوی در رشته‌های مختلف به‌خصوص علوم اجتماعی و رفتاری مورد استفاده گسترده قرار می‌گیرد. با فراگیری آموزش SPSS می‌توانید به انجام قابلیت‌های مختلف آماری همچون محاسبات میانگین، واریانس، انحراف معیار و سایر عملیات‌ها بپردازید. از آنجایی که داده‌ها در دنیای امروز حرف اول را می‌زنند و تحلیل و استفاده درست از آن‌ها بقای سازمان را تضمین می‌کند، آموزش کاربردی SPSS بسیار فراگیر شده‌است. سؤال‌های اصلی در مورد داده‌ها این است که چگونه می‌توان این داده‌ها را جمع‌آوری کرد؟ پس از جمع‌آوری چگونه می‌توان این داده‌ها را تحلیل کرد؟ و در پایان از دل این تحلیل‌ها چگونه می‌توان به نتایج دقیقی برای تصمیم‌گیری رسید؟ تمامی این سؤالات مراحلی از یک علم مهم هستند که در پایان ما را به یک تصمیم دقیق و راهگشا در هر امری می‌رسانند. به‌عنوان‌مثال، اگر شرکتی می‌خواهد محصولاتش را در سطح بازار عرضه کند، بهتر است این محصولات با هم عرضه شوند یا به‌صورت جداگانه؟ عرضه محصولات در کدام فصل نتیجه بهتری دارد؟ بهتر است در چه مناطقی از سطح شهر عرضه شود؟ مشتریان عمده این محصولات کدام‌اند؟ احتمال خرید کدام محصول توسط هر مشتری بیشتر است؟ خرید محصولات به چه شرایط و عوامل دیگری بستگی دارد؟ محل فروش، قیمت، جنس یا حتی آفتابی و ابری بودن هوا تأثیری در فروش بیشتر دارد؟ جمع‌آوری و تحلیل داده‌ها و همچنین پاسخ به تمام این سؤالات با استفاده از نرم‌افزارهای متنوعی امکان‌پذیر است. R ،SPSS، پایتون و... از جمله این نرم‌افزارها هستند که به شما کمک می‌کنند بدون استفاده از ذهن نتایج دقیقی از تحلیل داده‌ها به دست آورید. با فراگیری آموزش نرم‌افزار SPSS شما می‌توانید به‌راحتی و با راندمان بالا داده‌ها را تحلیل کرده و کسب‌وکار خود را رونق دهید.

271,150 تومان

آموزش تسک ۱ رایتینگ آکادمیک آیلتس (IELTS Writing Task 1 - Academic)

تسک ۱ رایتینگ آکادمیک آیلتس (IELTS Writing Task 1- Academic)، تسک تبدیل اطلاعات تصویری به اطلاعات نوشتاری است که در آن از شما انتظار می‌رود: ۱- در مدت زمان ۲۰ دقیقه، یک گزارش بر اساس تصویر داده شده بنویسید. ۲- گزارش نوشته شده حداقل دارای ۱۵۰ کلمه باشد. ۳- سیر کلی تصویر داده شده (Overview) و بیان مهمترین تغییرات روندها، اعداد و ارقام با توصیف مقایسه‌ای آن‌ها به اختصار بیان شود و دربرگیرنده‌ی نقطه‌نظر شخصی نویسنده نباشد. ۴- گزارش خواسته شده باید به نحوی نوشته شود که خواننده (ممتحن) بتواند بدون نگاه کردن به تصویر داده شده، کاملا متوجه نکات اصلی تصویر شده و بتواند آن را در ذهن خود ترسیم کند. گزارش شما بر اساس ۴ مولفه مورد ارزیابی و نمره‌دهی قرار می‌گیرد: 1- Task Achievement (TA) 2- Cohesion and Coherence (C.C) 3- Lexical Resource (LR) 4- Grammar (GRA) تجربیات متعدد و چندین ساله در این حوزه نشان می‌دهد که دغدغه و چالش اصلی متقاضیان عمدتا مربوط به تجزیه و تحلیل و مقایسه داده‌های تصویر است که در نهایت منجر به کسر نمره در مولفه‌ی TA می‌شود. همچنین ایجاد ارتباط و انسجام درونی بین اجزای گزارش (C.C) به شکلی که بتواند به روان بودن گزارش و درک بهتر آن توسط ممتحن کمک کند از دیگر مشکلات متقاضیان در این تسک به شمار می‌رود. این دوره تمرکز ویژه ای روی نقاط ضعف مطرح شده دارد و تلاش بر این است تا با آموزش تکنیک‌های تحلیل و مقایسه داده‌ها و نحوه‌ی نوشتن آن‌ها و البته در کنار آن آشناسازی متقاضیان با ساختارهای گرامری مرتبط و واژگان Less Common، آن‌ها را به سمت نمره‌ی بالای ۷ سوق دهد

942,650 تومان

آموزش تحقیق کلمات کلیدی برای سئو (Keyword Research)

دوره آموزش تحقیق کلمات کلیدی سئو چیست؟ اصلی­‌ترین رمز موفقیت یک کسب­‌وکار در حوزه سئو انتخاب کلمات کلیدی و عبارات درست است. انتخاب این عبارات نه‌تنها نیاز به تحقیق و هدف‌گذاری کامل دارد، بلکه نیازمند شناخت صحیح از بازار و رقبای قدرتمندی است که در حوزه‌­های مشابه فعالیت دارند. در بسیاری از اوقات ما کیورد ریسرچ را به طور کاملاً درست انجام می‌­دهیم اما آنالیز رقبا را فراموش می­‌کنیم. این مسئله یکی اشتباهات بزرگ حوزه سئو است و که در این دوره به صورت کامل مورد بررسی قرار می‌­گیرد. در دوره آموزش کلمات کلیدی سئو علاوه بر آموزش روش‌­های مختلف کیورد ریسرچ به استراتژی‌­های قدرتمند سئو‌کردن نیز پرداخته شده است. در این دوره، روش­‌هایی مانند خطی، نیمه‌خطی، روش ماتریکس و روش توزیع متوازن نیز مورد بررسی قرار گرفته است. در این دوره علاوه بر تمرکز بر آموزش روش­‌های کیورد ریسرچ، چگونگی تعیین کلمات کلیدی نیز آموزش داده شده‌است. همچنین مباحثی مانند شناخت انواع کلمات‌ کلیدی، کلمات‌ کلیدی با جستجوی بالا، کلمات کلیدی اعتباری و کلمات کلیدی Convertable موردبحث و آموزش قرار گرفته است. سؤال اصلی برای بسیاری از کسب‌وکارها این است که چرا به‌رغم ورود افراد بسیار زیاد از طریق موتور جستجوی گوگل، تعداد کمی از این افراد به مشتری کسب‌­وکارها تبدیل می‌­شوند. اصلی‌­ترین دلیلی که برای این مسئله وجود دارد به عدم انتخاب کلمات کلیدی درست برمی‌گردد. به‌این‌ترتیب در این دوره اصلی­‌ترین مبحث، تمرکز بر این موضوع و شناخت روش‌های تعیین کلمات کلیدی با استراتژی درست است. هدف از برگزاری دوره آموزش تحقیق کلمات کلیدی سئو چیست؟ هدف اصلی این دوره شناخت استراتژی‌­ها و روش­‌هایی است که با انتخاب عبارات و کلمات درست بتوانید در حوزه سئو با رقبای قدرتمندی که دارید رقابت کنید. علاوه‌براین موضوع هدف دیگر این دوره شناخت انواع روش‌­های کیورد ریسرچ و بررسی ویژگی هرکدام از این روش‌­ها است. دوره آموزش تحقیق کلمات کلیدی سئو برای چه کسانی مناسب است؟ انتخاب موضوعاتی که در این دوره برای آموزش انتخاب شده به نحوی صورت‌گرفته است که همه افرادی که در حوزه سئو فعالیت دارند بتوانند در این دوره شرکت کنند و با استفاده از مطالب ارائه شده مهارت خود را در این زمینه افزایش دهند. این دوره یکی از جامع­‌ترین دوره­‌هایی است که در زمینه آموزش سئو تهیه شده است و افراد با هر سطحی از معلومات می­‌توانند بهترین نتایج را در انتهای دوره بگیرند. مزایای این دوره نسبت به سایر دوره‌­های موجود چیست؟ مزیت اصلی این دوره نسبت به دوره‌­های مشابه پرداختن به انواع روش‌­های کیورد ریسرچ و تعیین استراتژی‌­های درست برای شناخت و تعیین کلمات کلیدی است. با توجه به اینکه این دوره تمامی مباحث مربوط به انتخاب درست کلید واژه‌ها را پوشش داده است، یکی از کامل‌­ترین دوره­‌ها در زمینه آموزش کلمات سئو است.

636,650 تومان

آموزش مدل‌ درآمدی استارتاپ‌ها

مدل درآمدی استارتاپ‌ها باید چگونه باشد؟ هر استارتاپی در تلاش است تا در کم‌ترین زمان به بیشترین درآمد و سودهی برسد اما چگونه؟ اگر استارتاپ شما بهترین محصولات را هم در بازار ارائه دهد، آیا لزوماً می‌توانید به درآمدزایی و سودآوری زیاد امیدوار باشید؟ در ابتدا به تفاوت بین مدل درآمدی استارتاپ و جریان درآمدی بپردازیم. جریان درآمدی به نوع فعالیت شرکت بستگی دارد و شامل منابع مختلفی است که شرکت به واسطه آن پول کسب می‌کند مثل فروش کالا یا محصول. مدل درآمدی استارتاپ‌ها و سایر کسب‌وکارها ساختاری است که با استفاده از آن می‌توانیم بفهمیم که جریان درآمدی شرکت از چه قسمتی یا از کجا تأمین می‌شود. در این بخش از آموزش مدل درآمدی استارتاپ‌ها با مفاهیم بالا و انواع مدل‌های درآمدی استارتاپ‌ها بیشتر آشنا می‌شویم. یک استارتاپ چگونه می‌تواند درآمد پایدار کسب کند؟ این پرسش یکی از اساسی‌ترین سوالات هر کارآفرین است. مدل درآمدی استارتاپ‌ها، تعیین‌کننده پتانسیل سودآوری هر استارتاپ است و احتمال بقای آن را در میان رقبا مشخص می‌کند. انتخاب مدل درآمدی صحیح می‌تواند بر تمام تصمیمات یک استارتاپ اثر مثبت بگذارد. طراحی و انتخاب بهترین مدل درآمدی مستلزم آگاهی از انواع گوناگون مدل‌ها و آشنایی با سازوکار هر یک است. در گزارشی از CBinsights که با مطالعه و نظرسنجی از 101 استارتاپ شکست‌خورده انجام گرفته‌است، مهم‌ترین دلایل شکست یک استارتاپ مشخص شده‌اند. بر اساس این گزارش، 17درصد از مؤسسان استارتاپ‌های شکست‌خورده، ضعف در مدل کسب‌وکار و عدم درآمدزایی را به‌عنوان یکی از علل شکست خود نام برده‌اند که می‌تواند نداشتن مدل درآمدی مناسب باشد. اصرار بر استفاده از یک راه کسب درآمد یا شکست در پیداکردن راه‌های درآمدزایی دیگر، از مشکلات معمول مؤسسان استارتاپ‌های شکست‌خورده است اما با دانش و آگاهی نسبت به مدل‌های درآمدی استارتاپ‌ها و انتخاب بهترین مدل برای کسب‌وکار می‌توانیم احتمال شکست را کاهش دهیم. برای یافتن بهترین مدل درآمدی استارتاپ‌ها، مشتریان باید در مرکزیت تصمیمات استارتاپ قرار داشته‌باشند. ایده‌آل‌ترین مدل درآمدی باید کمترین سختی را برای مشتری ایجاد کند، چرا که مشتریان مایل‌اند از طریق روش‌های ساده‌ای که با آن آشنایی دارند خرید کنند. مدل درآمدی هر استارتاپ باید بر اساس مدل کسب‌وکار آن شکل گرفته‌باشد. اگر در اندیشه راه‌اندازی کسب‌وکار خود و یا در حال طراحی یا بازنگری مدل کسب‌وکارتان هستید این دوره آنلاین این فرصت را به وجود می‌آورد تا با جزئیات، مزایا و معایب هر یک از روش‌های کسب درآمد آشنا شوید و براین‌اساس بهترین مدل درآمدی را برای استارتاپ خود انتخاب کنید.

458,150 تومان
پنج‌شنبه 17 خرداد 1403، ساعت 18:48