دوره آموزشی - جستجوی «همکار بازدید چهار چرخ»

نتایج جستجوی «همکار بازدید چهار چرخ» در دوره‌های آموزشی مرتبط با مقاطع تحصیلی و مهارت‌های شغلی مختلف، مانند دوره‌های برنامه‌نویسی، حسابداری، مدیریت و ...

تصحیح رایتینگ آیلتس (4 تایی)

شاید از خودتان بپرسید که تصحیح رایتینگ آیلتس چیست و چرا به عنوان زبان‌آموز به آن نیاز دارید؟ جواب آن ساده است. تصحیح رایتینگ این امکان را به شما می‌دهد تا توانایی خود را بسنجید و بتوانید نقاط ضعف خود را قبل از آزمون آیلتس بهبود ببخشید. رایتینگ یکی از چهار بخش آزمون آیلتس است که خود به دو بخش تسک 1 و تسک 2 تقسیم می‌شود. موضوع تسک 1 در آیلتس آکادمیک با تسک 1 در آیلتس جنرال متفاوت است. در تسک 1 آکادمیک شما باید اطلاعات تصویری، مانند نمودار، را به نوشتار تبدیل کنید و حداقل 150 کلمه در تفسیر تصویر ارائه شده بنویسید. در تسک 1 جنرال موضوعی ارائه می‌شود که باید درمورد آن نامه‌ای بنویسید که حداقل 150 کلمه داشته باشد. تسک 2 در آیلتس جنرال و آکادمیک یکسان بوده و باید درخصوص موضوعی که به شما داده شده است حداقل 250 کلمه بنویسید. بیشتر آزمون‌دهنده‌ها اشتباهاتشان را در آزمون تشخیص نمی‌دهند. لازم به ذکر است که ارزیابی نوشته خود، کار بسیار دشواری است. می‌توانید نکاتی در مورد نوشتن رایتینگ مطالعه کنید ولی بهتر است تصحیح آن را به شخص دیگری واگذار کنید. سعی کنید تمام تکنیک‌هایی که آموخته اید را به کار ببرید ولی در نهایت شخصی را پیدا کنید که در این کار تبحر داشته باشد و تصحیح نوشته را به او بسپارید. پیدا کردن معلم و یا کسی که به این مهارت‌ها تسلط داشته باشد، آسان نیست. از طرفی هرچقدر هم به توانایی‌های دوستان یا آشنایانتان در زمینه‌ی زبان انگلیسی باور داشته باشید، نمی‌توانید تصحیح رایتینگ آیلتس را به آن‌ها بسپارید. به خاطر داشته باشید که ارزیابی رایتینگ آیلتس با نوشته‌های دیگر بسیار متفاوت است و هر کسی نمی‌تواند نمره‌ دقیق و یا بازخورد مناسبی ارائه دهد. باور داریم که گرفتن بازخورد به صورت منظم در مورد رایتینگ و به طور کل هر نوشته‌ای اصلی‌ترین عامل موفقیت است. بیشتر آزمون‌دهنده‌ها فکر می‌کنند که با بیشتر نوشتن می‌توان نمره‌ی بالایی کسب کرد و روزانه وقت زیادی برای نوشتن اختصاص می‌دهند. نوشتن مقاله کار اشتباهی نیست و اتفاقا برای تمرین نوشتن بسیار مفید است. با این حال همیشه شخصی باید به تصحیح رایتینگ آیلتس شما بپردازد تا با گرفتن بازخورد مناسب، نوشته‌های بعدی خود را بهبود ببخشید.

228,650 تومان

آموزش اسپیکینگ آیلتس - IELTS Speaking Booster

بخش اسپیکینگ آیلتس (IELTS Speaking) یکی از دغدغه‌های داوطلبان این آزمون بین‌المللی است. این بخش شامل یک مصاحبه‌ی حضوری است که بین ۱۱ الی ۱۴ دقیقه به طول می‌انجامد و ممتحن صدای متقاضی را ضبط می‌کند و در طول مصاحبه، زمان تحت کنترل دقیق ممتحن است. اسپیکینگ آیلتس شامل ۳ قسمت است: ۱- قسمت اول شامل Introduction و سپس حدود ۴ الی ۵ دقیقه پرسش در خصوص موضوعاتی که اصطلاحا Familiar هستند مانند: شغل، تحصیلات، سرگرمی ها، محل زندگی، علایق، آب و هوا و... ۲- قسمت دوم (Cue Card): در این قسمت یک Task Card توسط ممتحن به متقاضی داده می شود. روی این Card موضوعی نوشته شده که با تعدادی سوال تحت عنوان Follow-up Questions همراه است و متقاضی می‌بایست پس از ۱ دقیقه آماده‌سازی، پاسخ خود را در قالب یک Short Presentation که طول آن حداقل ۱ دقیقه و حداکثر ۲ دقیقه است به ممتحن ارائه کند. ۳- قسمت سوم تحت عنوان Discussion: در این قسمت که بین ۴ الی ۵ دقیقه زمان می برد، ممتحن سوالاتی را بر پایه‌ی موضوع بخش قبلی مطرح می‌کند و متقاضی می‌بایست پاسخ‌های جامع و متقاعدکننده‌ای برای هریک از این سوالات داشته باشد. کدام قسمت از همه مهم‌تر است؟ آیا زمان محاسبه‌ی نمره نهایی اسپیکینگ، هر یک از این ۳ قسمت بالا امتیازهای جداگانه و البته برابر با همدیگر دارند یا یک قسمت خاص از بقیه مهم‌تر است؟ قسمت‌های مختلف آزمون اسپیکینگ به صورت جداگانه نمره‌دهی نمی‌شوند بلکه عملکرد کلی شماست که مورد ارزیابی قرار می‌گیرد، اما می‌توان این چنین گفت: ۱- قسمت اول (Part 1) را می توان آسان‌ترین بخش این آزمون دانست، بنابراین اگر شما صرفا در این قسمت عملکرد عالی داشته باشید، تضمینی برای کسب نمره‌ی بالا وجود ندارد. ۲- قسمت Cue Card میدانی برای محک زدن دانش اسپیکینگی متقاضی است. این بخش می تواند تصویر کلی از نمره‌ی احتمالی متقاضی را در ذهن ممتحن شکل دهد. ۳- قسمت سوم (Discussion) جاییست که ممتحن تصمیم نهایی خود را درباره‌ی عملکرد متقاضی اتخاذ می‌کند.

1,325,150 تومان

آموزش زبان آلمانی سطح مقدماتی (A1)

دوره آموزش زبان آلمانی، سطح مقدماتی (A1) چیست؟ دوره آموزش زبان آلمانی a1 به آموزش مباحث ابتدایی و ساختار اولیه زبان آلمانی می‌پردازد و زبان‌آموزان مکالمه روزمره ساده و گرامر اولیه زبان را فرا خواهند گرفت. یادگیری این دوره به‌عنوان مقدمه برای شروع یادگیری زبان آلمانی به شما کمک خواهد کرد تا درک درستی از زبان آلمانی پیدا کنید. هدف از دوره آموزش زبان آلمانی، سطح مقدماتی (A1) چیست؟ می‌توان هدف اصلی این دوره را آغاز یادگیری زبان آلمانی دانست. اما این دوره به زبان‌آموزان کمک خواهد کرد تا با جملات ساده و کلمات ابتدایی در مورد نیازهای عمومی و روزمره خود به زبان آلمانی آشنا شوند. شما در پایان آموزش ابتدایی زبان آلمانی می‌توانید خود را به زبان آلمانی معرفی کنید و با الفبای زبان آلمانی نیز آشنا خواهید شد. دوره آموزش زبان آلمانی، سطح مقدماتی (A1) مناسب چه کسانی است؟ این دوره را می‌توان مناسب تمام کسانی دانست که می‌خواهند با زبان آلمانی آشنا شوند. در واقع می‌توان گفت این دوره مقدماتی آموزش زبان آلمانی مناسب کسانی است که بدون هیچ پیش‌زمینه‌ای و به دلایل مختلف شخصی و کاری قصد یادگیری زبان آلمانی را دارند. این دوره به کسانی که باوجود گرفتاری‌های مختلف کاری و کمبود وقت قادر به حضور در کلاس‌ها و مؤسسات مختلف نیستند، کمک خواهد کرد تا درک درستی از زبان آلمانی را پیدا کنند. بعد از فراگیری دوره آموزش زبان آلمانی، سطح مقدماتی (A1) چه مهارت‌هایی کسب خواهید کرد؟ از جمله مهارت‌هایی که بعد از دوره آموزش زبان آلمانی a1 کسب می‌کنید می‌توان به نحوه صحیح تلفظ لغات ساده در زبان آلمانی، آشنایی مناسب با الفبای زبان آلمانی، معرفی خود، احوالپرسی و شرکت در مکالمات روزمره ساده و البته آشنایی با گرامر اولیه و ساختار زبان آلمانی اشاره کرد. منابع، پیش‌نیازها و منابع مکمل شما برای شرکت در این دوره آموزشی نیازی به هیچ پیش نیاز خاصی ندارید. البته برای مکمل این دوره مطالعه کتاب منشن (Menschen) سطح A1 را توصیه می‌کنیم. در تهیه محتوای این دوره از منابع متعدد از جمله کتاب منشن (Menschen) سطح A۱ و دیگر منابع آموزشی مناسب برای سطح A1 استفاده شده است. لازم به ذکر است که این دوره بر اساس استانداردهای آموزش زبان آلمانی و سطح‌بندی اروپایی آموزش زبان برای سطح A1 ارائه شده است. ویژگی‌های متمایز دوره آموزش زبان آلمانی، سطح مقدماتی (A1) چیست؟ تمرکز این دوره بر آموزش مقدماتی زبان آلمانی با جدیدترین روش‌های آموزشی زبان‌های خارجه است؛ لذا شیوه تدریس در این دوره مبتنی بر اسلایدها متنوع و مثال‌های متعدد در موضوعات مختلف زبان از دایره لغات تا گرامر و منولوگ و تکرار مدرس برای هرچه بهتر فراگیری فونتیک و تلفظ، لغات و جملات است. برای این دوره تمرین‌ها و پروژه‌های مختلف قرار داده شده است که زبان‌آموزان با انجام این فعالیت‌ها بتوانند مطالب آموزش‌داده‌شده را به‌خوبی یاد بگیرند و به‌خاطر بسپارند. همان‌طور که گفتیم دوره آموزش زبان آلمانی a1، آموزش ابتدایی زبان آلمانی است لذا سعی شده است تا با ارائه ساختار منسجمی در سرفصل‌های این دوره آموزشی، مطالب ارائه شده به نحو احسن در ذهن متقاضیان حک شوند. در نتیجه تمام سرفصل‌ها مانند زنجیر به هم مربوط هستند و باید بدانید که تمامی سرفصل‌ها به یک اندازه با اهمیت هستند. این دوره آموزشی در چهار فصل تدوین شده است.

424,150 تومان

دوره فن بیان

فن بیان و سخنوری چیست؟ مهارتی است که نحوه بیان کلمات و توانایی گفتگوی ما را به سطحی می‌رساند که می‌توانیم بیشترین تأثیر را بر مخاطبانمان داشته باشیم؛ میزان نفوذ کلام ما بر دیگران، جایگاه فردی و اجتماعی ما را در نظر آنان بالا می‌برد به‌طوری که فردی قابل اعتماد و جذاب به نظر رسیده و نیازی نیست تا حرفمان را دو‌بار تکرار کنیم! هدف از یادگیری فن بیان و سخنوری چیست؟ برقراری ارتباطات قوی در زندگی و حتی محیط کار، هدف اصلی یادگیری این مهارت است زیرا برای ایجاد چنین رابطه‌هایی، می‌بایست سخنوری قوی داشت تا افراد بتوانند احساس خوبی از گرفتن ارتباط با ما پیدا کنند. دوره رایگان فن بیان مناسب چه کسانی است؟ تمامی افراد به این مهارت نیاز دارند زیرا در کشور ما چنین مهارت کاربردی و ضروری در مدرسه آموزش داده نمی‌شود. بعد از فراگیری مطالب دوره رایگان فن بیان چه مهارت‌هایی کسب خواهید کرد؟ به دست آوردن فن بیان مناسب علی‌رغم نداشتن صدای خوب به دست آوردن مهارت یک سخنران پی بردن به مشکلات گفتاری خود نظیر (اِاااا) گفتن و یا کاربرد تکه کلام‌های تکراری شرطی سازی ذهن برای تولید گفتار بی‌نقص کاربرد تکنیک‌های تقویت عضلات فک تقویت عضلات زبان پیدا‌شدن جایگاه مناسب برای زبان در دهان موقع صحبت کردن افزایش حجم قفسه سینه توانایی انتقال بخش مهم از یک جمله به مخاطب عادی‌سازی استرس و کنترل آن کاربرد لحن مناسب حفظ سرعت صحبت مناسب ویژگی‌های متمایز دوره رایگان فن بیان چیست؟ ایجاد انگیزه یادگیری حتی برای افراد درون‌گرا همراهی استاد مربوطه در تمامی مسیر ارائه‌ی درس ارائه‌ی تمرینات متنوع و کاربردی دسترسی به هدایای ویژه از سوی استاد در نهایت در این وبینار با به‌کار‌گیری ابزاری ساده در انجام تمرین‌ها، می‌توان مهارت‌هایی را در خود ارتقا بخشید که تا قبل از یادگیری آن، به اهمیت وجود آن‌ها پی نبرده بودیم. ابزاری ساده همچون کش پول و یا خودکار باعث می‌شود تا نسبت به عملکرد خودمان آگاهی بیشتری پیدا کنیم و ذهن خودمان را شرطی سازیم! روند آموزش در دوره رایگان فن بیان به چه صورت است؟ مطالب این وبینار به صورت کاملا کلاسه‌بندی شده ارائه می‌گردد بنابراین در هر لحظه از وبینار می‌توانیم به‌راحتی پی‌ببریم که در کجای مسیر قرار داریم و چه مطالبی از آن باقی مانده‌است. نحوه آموزش به صورت تعاملی بوده به‌طوری که در آن سعی شده تا هرچه بیشتر به سوالات افرادی که در آموزش حضور دارند پرداخته‌شود. با به‌کارگیری اسلایدها در حین آموزش، می‌توان به خوبی به مطلبی که در حال آموزش است پی برد. با استفاده از تمرین‌های متنوع و کاربردی، می‌توان در امر فراگیری مشارکت جست و خود را در جلسه وبینار، حاضر تجسم نمود. مدرس از چهار گام برای آموزش این مهارت استفاده می‌کند که در طی آن در ابتدا به تعریف هر گام می‌پردازد سپس به علت یادگیری آن اشاره می‌کند و در نهایت با بیان تمارین و یا مثال‌هایی برای آن تلاش می‌کند تا به نحو احسن مطالب به فراگیران انتقال یابد. در انتهای هر گام به مرور مطالب پرداخته می‌شود تا مانع از تداخل مطالب بعدی با قبلی و فراموشی مطالب اولیه باشد همچنین خستگی و کسالت از بین رفته و با بیان طنزها و مطالبی هیجان‌زا سعی در حضور فعال افراد در وبینار می‌شود.

92,650 تومان

آموزش طراحی پژوهش علمی و تحلیل آماری با استفاده از نرم افزار SPSS و R

دوره آموزش طراحی پژوهش علمی و تحلیل آماری با استفاده از نرم افزار SPSS و R در این دوره با آموزش spss و آموزش نرم افزار R، تحلیل آماری، طراحی و تحقیق علمی با این نرم افزار ها آموزش داده می شود. هر فرد در فرآیند انجام پژوهش‌هایی مثل پایان نامه یا تحقیق‌های علمی با داده‌هایی سروکار دارد که برای نتیجه گیری و استفاده از آن‌ها در پژوهش خود نیاز به تحلیل آن‌ها دارد؛ برای تحلیل آماری داده ها و اطلاعات باید با چهار موضوع مهم آشنایی داشته باشید؛ اولین موضوع روش تحقیق است یعنی اینکه هر فرد که قصد انجام پژوهش را دارد باید بداند که چگونه یک پژِوهش را طرح ریزی کند یا به جمع آوری اطلاعات بپردازد. دومین بحث آشنایی با علم گسترده آمار است؛ آمار علم وعمل توسعه دانش است با استفاده از آمار می‌توان ویژگی‌ها و اطلاعات را اندازه‌گیری و پردازش کرد. اینکه شما با مفاهیم آماری چقدر آشنا باشید کمک کننده‌ی شما در فرآیند پروژه خواهد بود و قطعا نتیجه‌ی بهتری را بدست خواهید آورد. سومین عنوان استفاده از نرم افزاهای قوی در تحلیل داده‌ها و نتیجه‌گیری از اطلاعات در طرح‌های پژوهشی است که با استفاده از خروجی گرفتن از نرم افزاهای مربوطه می‌توان هدف‌های مورد نظر را اجرایی کرد به کمک تفسیر خروجی‌ها و گزارش نویسی فرایند تحقیق مورد نظر در نرم افزار به پایان می‌رسد. از جمله‌ نرم افزارهای پر کاربرد می‌توان به نرم افزارهای SPSS و R اشاره کرد. اما چیزی که امروزه شاهد آن هستیم وجود خلا آموزشی است که این ترتیب‌های گفته شده در آن‌ها رعایت نمی‌شود؛ به همین دلیل ما با ایجاد بستری مناسب برای آموزش، قدم به قدم طراحی پژوهش علمی و تحلیل آماری ارائه می‌دهیم تا فراگیر خروجی مناسب روز جامعه و نتیجه‌ی مدنظر خود را دریافت کند. نرم افزار SPSS نرم افزار SPSS که مخفف عبارت Statistical Pakage for the Social Science می باشد، یک نرم افزار جامع وکاربردی برای انجام تحلیل‌های آماری و داده کاوی است که در رشته های مختلف به خصوص علوم اجتماعی و رفتاری مورد استفاده گسترده قرار می‌گیرد. این نرم افزار با انجام قابلیت‌های مختلف آماری همچون محاسبات میانگین، واریانس، انحراف معیار و سایر عملیات‌ها مورد توجه کاربران است؛ کاربرد دیگر این نرم افزار را می توان تحلیل داده‌ها و داده کاوی می‌توان گفت که توسط نرم افزار SPSS Modeler انجام می شود که با استفاده از آن می‌توان به تجزیه و تحلیل داده‌های وارد شده واطلاعات پرسشنامه کرد همچنین مدل‌هایی را برای پیش بینی‌ها ایجاد کرد و به تحلیل آن‌ها پرداخت؛ این نرم افزار این امکان را به کاربر می‌دهد که بدون نیاز به دانشی از برنامه نویسی، الگوریتم های داده کاوی را در پژوهش‌های آماری خود به کار بگیرد. نرم افزار R نرم افزار R یک زبان برنامه نویسی شی گرا می باشد که برای محاسبات آماری طراحی شده است و باید گفت یکی از مهم‌ترین و برجسته ترین نرم افزار‌ها در حوزه علم داده که برای ورود به این حوزه باید با آن آشنا بود، نرم افزار R است؛ این نرم افزار در موضوعاتی همچون: ساخت مدل‌های پیش بینانه، توصیفی، استقرار مدل‌های مبتنی بر یادگیری ماشین و آمار کاربرد گسترده دارد؛ علاوه بر علم داده در یکی از فیلدهای جذاب که به تازگی مورد توجه قرار گرفته است به نام حوزه متن کاوی نیز نرم افزار R از جمله زبان‌های برنامه نویسی مورد نیاز است؛ از مزیت های این نرم افزار آماری می توان به موارد زیر اشاره کرد: 1. نرم افزار R دارای زبان رایگان و متن باز است که بر روی سیستم عامل‌های مختلفی اجرا می شود 2. دارای راهنمای داخلی است 3. قابلیت‌های گرافیکی قابل ملاحظه‌ای دارد 4. دارای زبان قوی است اما در عین حال یادگیری ساده‌ای دارد 5. توابع آماری پیش ساخته زیادی دارد 6. با استفاده از نرم افزار R می‌توان به سادگی توابع مورد نظر کاربر را ساخت

424,150 تومان

آموزش قسمت نوشتاری GRE (Analytical Writing)

بخش Analytical Writing در آزمون GRE به ارزیابی مهارت‌های تفکر انتقادی و تحلیلی شما می‌پردازد. این مهارت‌ها شامل: دفاع از ایده‌های پیچیده (Complex Ideas)، ایجاد بحث و ارزیابی آن به صورت منسجم و پیوسته هستند. این بخش شامل دو تسک مجزا تحت عناوین زیر است: "Analyze an Issue" Task "Analyze an Argument" Task در تسک اول (Issue Task)، می‌بایست به ارزیابی موضوع داده شده پرداخته شود و با درنظرگرفتن تمام پیچیدگی‌های آن موضوع، موضع خود را به صورت منطقی و با استفاده از دلایل و مثال‌های مرتبط مطرح کنید. اما در تسک دوم (Argument Task)، می‌بایست بحث (Argument) ارائه شده را به نقد گذاشته و میزان صحت Argument را بررسی کنید و راه‌های بهبود یا اصلاح آن را پیشنهاد کنید. تسک‌های Writing در آزمون GRE موضوعات متعددی را دربر می‌گیرند که البته هیچ یک نیاز به دانش تخصصی ندارند. آنچه که از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است نحوه Planning و مدیریت ایده‌هاست. نمره‌دهی در این بخش، از صفر تا شش است. درحالی‌که عده بسیار کمی از متقاضیان قادر به کسب نمره‌ی کامل (۶) هستند، معمولا نمره‌ی ۴ برای پذیرش در دانشگاه‌های مربوطه کفایت می‌کند و کسب این نمره (۴) موید این نکته است که شما قادر بوده‌اید بهتر از نیمی از شرکت کنندگان، این دو essay را بنویسید. بنابراین بهتر است هدف اول شما کسب نمره‌ی ۴ باشد و بعد از آن اگر نیاز به نمره‌ی بالاتری باشد‌، می‌بایست تلاش خود را بیشتر کنید تا با بهره‌گیری از تجارب اولیه، کیفیت essay‌های خود را ارتقا بدهید.

713,150 تومان
یک‌شنبه 9 اردیبهشت 1403، ساعت 22:21