دوره آموزشی - جستجوی «درج دسته بندی های»

نتایج جستجوی «درج دسته بندی های» در دوره‌های آموزشی مرتبط با مقاطع تحصیلی و مهارت‌های شغلی مختلف، مانند دوره‌های برنامه‌نویسی، حسابداری، مدیریت و ...

آموزش +Security

تمام سیستم‌عامل‌های شبکه (NOS) باید امنیت کافی برای محافظت از شبکه در مقابل دسترسی‌های غیرمجاز را تأمین کنند. با اتصال بیشتر شبکه‌های کامپیوتری به اینترنت، هرکسی در هرجای دنیا می‌تواند به شبکه شما نفوذ کند. حتی به نظر می‌رسد در دنیای امروز، هک کردن به یکی از سرگرمی‌های افراد تبدیل شده است. ابتدایی‌ترین لایه امنیت از طریق حساب‌های کاربری انجام می‌شود که به کاربران حق دسترسی به منابع شبکه را می‌دهد. این لایه امنیتی منابعی را که کاربران به آن دسترسی دارند، کنترل می‌کند. در واقع، حساب‌های کاربری توسط رمزهای عبور ایمن می‌شوند؛ بنابراین سیاست رمز عبور مناسب را می‌توان سنگ بنای امنیت و شبکه دانست. امنیت شبکه فرایند انجام اقدامات پیشگیرانه فیزیکی و نرم‌افزاری برای محافظت از زیرساخت شبکه از دسترسی‌های غیرمجاز، سوء عملکرد، تغییر، تخریب یا افشای نامناسب است. در نهایت این فعالیت‌ها یک بستر امن برای کامپیوترها، کاربران و برنامه‌ها به‌منظور انجام مجاز عملکردهای حیاتی در یک محیط امن ایجاد می‌کنند. دوره آموزش +Security مکتب‌خونه دقیقاً به همین منظور تهیه دیده شده است. دانشجویان در این دوره اصطلاحات اولیه امنیت و روش‌های مختلف امن‌سازی سیستم عامل و شبکه به همراه انواع تهدیدات و نحوه عملکرد آنها را می‌آموزند. در دوره آموزش +Security با اصطلاحات اولیه در این زمینه آشنا می‌شوید و درک اولیه‌ای از مفاهیم آن کسب می‌کنید. در این دوره علاوه بر کسب مهارت‌های مدیریت ریسک و دسترسی، با انواع تهدیدات شبکه آشنا می‌شوید و می‌توانید به‌خوبی با آن‌ها مواجهه کرده و امنیت هاست (Host)، داده‌ها و اپلیکیشن‌های خود را تأمین کنید. مهارت‌های کسب‌شده در این دوره راه‌گشای شما دانشجویان برای انتخاب مسیر صحیح و دستیابی سریع‌تر به دانش تخصصی امنیت اطلاعات و شبکه خواهد بود. در این دوره کوییز، تمرینات و پروژه‌هایی برای شما در نظر گرفته شده است که می‌توانید با کمک آن‌ها میزان مهارت‌های کسب‌شده خود را بسنجید و آن‌ها را به چالش بکشید. اگر بتوانید نمره مورد نظر را از این پروژه‌ها و تمرینات بگیرید، گواهینامه‌ای برایتان صادر می‌شود که نشان‌دهنده میزان مهارت و تسلط شما بر موضوعات امنیت و شبکه است.

135,150 تومان

آموزش اسپیکینگ آیلتس - IELTS Speaking Booster

بخش اسپیکینگ آیلتس (IELTS Speaking) یکی از دغدغه‌های داوطلبان این آزمون بین‌المللی است. این بخش شامل یک مصاحبه‌ی حضوری است که بین ۱۱ الی ۱۴ دقیقه به طول می‌انجامد و ممتحن صدای متقاضی را ضبط می‌کند و در طول مصاحبه، زمان تحت کنترل دقیق ممتحن است. اسپیکینگ آیلتس شامل ۳ قسمت است: ۱- قسمت اول شامل Introduction و سپس حدود ۴ الی ۵ دقیقه پرسش در خصوص موضوعاتی که اصطلاحا Familiar هستند مانند: شغل، تحصیلات، سرگرمی ها، محل زندگی، علایق، آب و هوا و... ۲- قسمت دوم (Cue Card): در این قسمت یک Task Card توسط ممتحن به متقاضی داده می شود. روی این Card موضوعی نوشته شده که با تعدادی سوال تحت عنوان Follow-up Questions همراه است و متقاضی می‌بایست پس از ۱ دقیقه آماده‌سازی، پاسخ خود را در قالب یک Short Presentation که طول آن حداقل ۱ دقیقه و حداکثر ۲ دقیقه است به ممتحن ارائه کند. ۳- قسمت سوم تحت عنوان Discussion: در این قسمت که بین ۴ الی ۵ دقیقه زمان می برد، ممتحن سوالاتی را بر پایه‌ی موضوع بخش قبلی مطرح می‌کند و متقاضی می‌بایست پاسخ‌های جامع و متقاعدکننده‌ای برای هریک از این سوالات داشته باشد. کدام قسمت از همه مهم‌تر است؟ آیا زمان محاسبه‌ی نمره نهایی اسپیکینگ، هر یک از این ۳ قسمت بالا امتیازهای جداگانه و البته برابر با همدیگر دارند یا یک قسمت خاص از بقیه مهم‌تر است؟ قسمت‌های مختلف آزمون اسپیکینگ به صورت جداگانه نمره‌دهی نمی‌شوند بلکه عملکرد کلی شماست که مورد ارزیابی قرار می‌گیرد، اما می‌توان این چنین گفت: ۱- قسمت اول (Part 1) را می توان آسان‌ترین بخش این آزمون دانست، بنابراین اگر شما صرفا در این قسمت عملکرد عالی داشته باشید، تضمینی برای کسب نمره‌ی بالا وجود ندارد. ۲- قسمت Cue Card میدانی برای محک زدن دانش اسپیکینگی متقاضی است. این بخش می تواند تصویر کلی از نمره‌ی احتمالی متقاضی را در ذهن ممتحن شکل دهد. ۳- قسمت سوم (Discussion) جاییست که ممتحن تصمیم نهایی خود را درباره‌ی عملکرد متقاضی اتخاذ می‌کند.

1,325,150 تومان

آموزش تحلیل داده با زبان برنامه نویسی R (پیشرفته)

در دوره آموزش تحلیل داده با زبان برنامه نویسی R (پیشرفته) دانشجویان با کاربردهای برخی از الگوریتم‌های یادگیری ماشین (Machine Learning) در کسب‌وکار و نحوه به‌کارگیری این الگوریتم‌ها روی داده‌های واقعی آشنا می‌شوند. رگرسیون خطی، رگرسیون لجستیک، خوشه‌بندی سلسله مراتبی، خوشه بندی kmeans و الگوریتم Naive Bayes و الگوریتم Apriori روش‌هایی هستند که در این درس آموزش داده می‌شوند. مباحث به‌گونه‌ای انتخاب شدند که بیشترین کاربردها را در دنیای کسب‌وکار داشته باشند و دانشجویان پس از یادگیری بتوانند آن‌ها را برای حل مسائل دنیای واقعی بکار ببرند. الگوریتم‌هایی آموزش داده‌شده در این درس، عمدتاً برای پیش‌بینی و کشف الگوها بکار می‌روند. پرسش‌هایی اساسی در کسب‌وکار نظیر موارد زیر با الگوریتم‌های بالا قابل پاسخ دادن هستند: • چگونه می‌توان رضایت مشتریان را از خدمات سازمان افزایش داد؟ • کدام‌یک از مشتریان سازمان سودآورتر از بقیه هستند؟ • چگونه تقلب را در حوزه‌های مختلف مانند ادعای خسارت در بیمه، پول‌شویی، هزینه‌های بیمارستانی و فرار مالیاتی شناسایی کنیم؟ • احتمال آن‌که فردی که متقاضی وام است، نتواند وام خود را پس دهد، چقدر است؟ • چگونه کاربران را بر اساس رفتار آن‌ها خوشه‌بندی کنیم و به هریک از آنان خدمات سفارشی‌شده ارائه دهیم؟ • چه بسته‌ای از محصولات را در کنار یکدیگر قرار دهیم تا فروش افزایش یابد؟

381,650 تومان
دوشنبه 28 خرداد 1403، ساعت 06:11