دوره آموزشی - جستجوی «تحلیلگر سهام»

نتایج جستجوی «تحلیلگر سهام» در دوره‌های آموزشی مرتبط با مقاطع تحصیلی و مهارت‌های شغلی مختلف، مانند دوره‌های برنامه‌نویسی، حسابداری، مدیریت و ...

آموزش پیش بینی مالی استارتاپ

آیا تاکنون اندیشیده‌اید که برای انسجام کاری و شغلی خود به‌عنوان یک هم بنیان‌گذار، مؤسس و یا عضوی از یک استارتاپ، چگونه با مسائل مالی خود دست‌وپنجه نرم کنید؟ برای راه‌اندازی استارتاپ و شروع تدریجی بازه‌ی رشد، مهم‌ترین بخش، پس از نگارش بیزینس مدل، دقت در بررسی و تحلیل نگارش مدل درآمدی و چشم‌انداز برنامه‌ی مالی است. برنامه‌ای که گرچه در ابتدا شاید تهیه آن چندان زمان‌بر نباشد اما بدون پیش‌بینی درست مالی و عدم وجود مدل مالی، تمامی ایده‌ها و مدل‌های دیگر شما، ذهنی خواهد بود و عملکرد موثری در کسب‌وکارتان نخواهد داشت. برای تهیه‌ی مدل مالی، پیش‌بینی مدل مالی در استارتاپ‌ها نیازمند فراگیری مباحثی است که ما در مکتب‌خونه سعی داریم تا با برگزاری دوره‌ی جامع پیش‌بینی مالی استارتاپ، آن را پوشش دهیم. مدل مالی صحیح و دقیق، زبان برقراری ارتباط میان استارتاپ و سرمایه‌گذار است. مدل مالی یکی از پیش‌نیازهای کلیدی در ساختن کسب‌وکاری پایدار ازنظر مالی و سپس جذب سرمایه برای تأمین مالی رشد کسب‌وکار است. تهیه مدل مالی علاوه بر اینکه اطلاعات ارزشمندی را برای مؤسسان در رابطه با پتانسیل رشد استارتاپ و برای سرمایه‌گذاران در رابطه با جذابیت ارزش پیشنهادی استارتاپ به همراه می‌آورد، از پیش‌نیازهای مهم در فرایند جذب سرمایه است. دوره آموزش «پیش‌بینی مالی استارتاپ» با فراهم کردن دانش لازم برای درک اجزای مدل مالی استارتاپ‌ها، شما را قادر می‌سازد تا با انواع روش‌های محاسبه اندازه بازار، تخمین سهم بازار، انواع مدل‌های رشد استارتاپ‌ها و نکات مهم دیگر که برای تهیه و راستی‌آزمایی یک فایل پیش‌بینی مالی ضروری است، آشنا شوید. برای رشد و توسعه‌ی استارتاپ خود با تکیه بر تجارب اساتید این حوزه و دقت در تهیه مدل‌های مالی می‌توانید پیش‌بینی دقیق‌تری از روند رشد استارتاپ خود داشته باشید.

458,150 تومان

تحلیل تکنیکال جامع (آنلاین)

تحلیل تکنیکی (تکنیکال) یا تحلیل فنی (Technical Analysis) روشی برای پیش‌بینی قیمت‌ها در بازار از طریق مطالعه وضعیت گذشته بازار است. در این تحلیل از طریق بررسی تغییرات و نوسان‌های قیمت‌ها و حجم معاملات و عرضه و تقاضا می‌توان وضعیت قیمت‌ها در آینده را پیش‌بینی کرد. این روش تحلیل در بازار ارزهای خارجی، بازارهای بورس اوراق بهادار و بازار طلا و دیگر فلزات گرانبها کاربرد گسترده‌ای دارد. تحلیلگران تکنیکال ارزش ذاتی اوراق بهادار را اندازه‌گیری نمی‌کنند، در عوض از نمودارها و ابزارهای دیگر برای شناسایی الگوهایی که می‌تواند فعالیت آتی سهم را پیش‌بینی کند، بهره می‌جویند. این نوع تحلیل با استفاده از «مطالعه رفتار و حرکات قیمت و حجم سهام در گذشته و تعیین قیمت و روند آینده سهم» صورت می‌پذیرد. تغییرات قیمت سهم با استفاده از پیشینه تاریخی و نمودار توسط تحلیل گر تکنیکی مورد تجزیه و تحلیل قرار می‌گیرد. این روش بیشتر مورد استفاده معامله گران قرار می‌گیرد و بدین صورت قصد دارند تا بازده مورد نظر خود را در هنگام بالا رفتن قیمت سهم افزایش دهند. در واقع سرمایه گذاران با دیدگاه کوتاه مدت از این روش بیشتر بهره می‌جویند.

810,000 تومان

آموزش تحلیل تکنیکال کلاسیک

در این آموزش تحلیل تکنیکال کلاسیک که یکی از قدیمی‌ترین و پرکاربردترین روش‌های تحلیلی بازارهای سرمایه اعم از ایران و جهان است، آموزش داده می‌شود. تحلیل تکنیکال کلاسیک یکی از بهترین روش‌ها برای بررسی سهام و هدف‌گذاری قیمتی است که در این پکیج به طور کامل آموزش داده می‌شود. در این پکیج علاوه بر آموزش به‌روزترین اصول حرفه‌ای تحلیل‌گری و بررسی سهام، مباحث معامله‌گری از قبیل مدیریت سرمایه، روان‌شناسی معامله‌گر و بایدها و نبایدهایی که باید در زندگی رعایت شود نیز آموزش داده می‌شود. تحلیل تکنیکال در بازار سرمایه در اصل روشی برای پیش‌بینی رفتار احتمالی نمودار قیمتی از طریق بررسی داده‌های گذشته مانند قیمت و تغییرات آن، حجم معاملات و ... است. تحلیل تکنیکال کلاسیک در واقع از علم آمار کمک گرفته‌است و با بررسی داده‌های گذشته، رفتار آتی که احتمال رخداد آن بیشتر است را به ما نشان می‌دهد. روش تحلیل تکنیکال کلاسیک می‌تواند در تمامی بازارهایی که بر پایه عرضه و تقاضا فعالیت می‌کنند، استفاده شود. مانند بازارهای بورس اوراق بهادار و بازار سکه و ارز، مسکن و حتی ارزهای دیجیتال. تحلیل تکنیکال کلاسیک به طور خلاصه پیش‌بینی رفتار آتی قیمت را به وسیله تحلیل و بررسی نمودارهای قیمتی و ... به ما می‌دهد. تحلیل تکنیکال 3 اصل اساسی دارد: 1- همه چیز در قیمت لحاظ شده‌است. 2- قیمت‌ها بر اساس روند حرکت می‌کنند. 3- تاریخ تکرار می‌شود.

534,650 تومان

آموزش مدیریت مالی بنگاه

آموزش مدیریت مالی بنگاه‌ها چه کاربردی دارد؟ چرا به آن نیازمندیم؟ آشنایی با تئوری‌های نوین مالی و اقتصادی و چگونگی کاربرد آن‌ها در حوزه‌های مختلف مدیریت سازمان‌ها همیشه یکی از مهمترین مباحث برای پیشبرد اهداف یک سازمان توسط افراد است. این تئوری‌ها مسیر اصلی رسیدن به هدف مهم هر سازمان یعنی حداکثر نمودن ثروت صاحبان سهام بوده که رسیدن به آن مستلزم داشتن اطلاعات مناسب در مورد مدیریت صحیح جریان های نقدی و غیرنقدی بلند‌مدت و کوتاه‌مدت است. بسیاری از مدیران خصوصا در ایران، بر حسب تجربه، توانایی مدیریت مسائل روتین و روزمره مالی سازمان را می‌آموزند، اما بهترین مدیران آن‌هایی هستند که توانایی پاسخگویی به نیازمندی شرایط برای تغییرات را داشته باشند و این امر تنها با دانستن قواعد کلی و تجربی میسر نمی‌شود، بلکه باید بدانند اساسا شرکت‌ها و بازارهای مالی چگونه رفتار می‌کنند. پاسخگویی مناسب به تغییر شرایط مالی و اقتصادی سازمان مستلزم ایجاد سوالاتی صحیح از وضعیت فعلی سازمان است و سوالات صحیح نیازمند پاسخی تحلیلی و مناسب برای تغییر شرایط فعلی و بهبود روند جاریست. پس از ارائه پاسخ مناسب مدیران به پرسش های مطرح‌شده می‌توانند برنامه‌ریزی کوتاه‌مدت و بلندمدتی برای سازمان خود جهت نیل به اهداف ترسیم شده انجام دهند. تمامی موارد ذکر‌شده مستلزم آشنایی مناسب با مدیریت مالی بنگاه‌هاست. اگر به‎طور خلاصه قصد ارائه تعریفی از مدیریت مالی بنگاه‌ها داشته باشیم می‌توان گفت مدیریت مالی بنگاه‌ها، بخشی از علم مدیریت مالی است که به بررسی چگونگی یافتن منابع مالی و تامین مالی شرکت‌ها، ساختار سرمایه‌ای و تصمیمات سرمایه‌گذاری شرکت‌ها می‌پردازد. درس مدیریت مالی بنگاه‌ها یکی از دروس اصلی در تمام برنامه‌های مدیریت کسب و کار در سراسر دنیا محسوب می‌شود. به علاوه، در رشته‌هایی نظیر مدیریت مالی و اقتصاد مالی نیز جزو مباحث اصلی و پیش‌نیاز سایر دروس تخصصی تلقی می‌گردد که نشان‌دهنده میزان اهمیت آن در مدیریت مالی کسب‌و‌کار ها در شرایط مختلف است.

296,650 تومان

آموزش قیمت گذاری محصولات استارتاپی

قیمت گذاری محصولات استارتاپی چگونه انجام می‌شود؟ عده‌ای از افراد وجود دارند که برای تهیه کردن محصول مورد نظر خود، ابتدا کیفیت، مزیت و کارایی و نوع برند محصول را مدنظر قرار می‌دهند و سپس به قیمت می‌رسند. این افراد کیفیت و کارایی را معیار اصلی خرید خود قرار می‌دهند زیرا توقع دارند که محصولی که تهیه می‌کنند، دارای عمر طولانی مدتی باشد و مزیت و کارایی عالی را به همراه داشته باشد. اما دسته دوم، افرادی هستند که معمولا به دلیل نداشتن بودجه کافی، مجبور هستند تا محصول مورد نیاز خود را در قیمت پایین تهیه کنند و اولویت اول آن‌ها قیمت است. در واقع تولیدکننده‌ها و شرکت‌های مختلف برای محصولات خود و محصولات مورد نیاز مردم، قیمت‌های گوناگون و زیادی را تعیین می‌کنند. از نظر برخی از افراد، تعیین کردن قیمت کار ساده‌ای است ولی این کاملا برعکس از آنچه به نظر می‌رسد است. قیمت‌گذاری محصولات استارتاپی شرکت‌های مختلف در حوزه‌های گوناگون، چیزی نیست که بتواند به راحتی انجام داد و نیاز به روش و تکنیک‌های خاصی دارد. بهتر است بدانید که تمام شرکت‌ها اغلب، قیمت ‌گذاری محصولات استارتاپی محصولات را بر اساس هزینه تولید، میزان کار انجام شده و تبلیغاتی که در پیش است، انجام می‌دهند و سپس درصدی را برای کسب سود به آن مبلغ اضافه می‌کنند. به این ترتیب از این راه به روی محصول خود ارزش‌گذاری می‌کنند. اما نکته مهمی که حائز اهمیت است، این است که قیمت‌ گذاری محصولات استارتاپی به صورت استراتژی‌های گوناگونی انجام می‌شود که هر یک از آن‌ها در شرایط مختلف دارای اثرگذاری خاصی هستند. بهتر است با این روش‌ها آشنا شوید و اطلاعات لازم را در این باره به دست آورید.

424,150 تومان

تحلیل بنیادی مقدماتی

در تعریف تحلیل بنیادی می‌توان با این پرسش آغاز نمود: تا کنون اندیشیده‌اید که قیمت هر آنچه که شما آن را خرید و فروش می‌کنید، خواه یک سهم باشد یا یک کالا، به عوامل مختلفی بستگی دارد؟ و می‌توان گفت بنیاد ساختار آن را تحت تأثیر قرار داده‌است؟ این عوامل می‌تواند فارغ از شرایط عرضه و تقاضا باشد. عرضه و تقاضا همیشه بر اساس قیمت ذاتی و بنیادی یک سهم یا کالا نیست؛ اما در تحلیل بنیادی ما به مطالعه و بررسی عواملی خواهیم پرداخت که به‌طور بنیادی و ذاتی بر ارزش سهم تأثیرگذار است، در تحلیل بنیادی کاری با عرضه و تقاضا نداریم. فلسفه تحلیل بنیادی این است که هر چیزی در بلندمدت به ارزش واقعی خود خواهد رسید. ممکن است شما در تحلیل بنیادی یک سهم متوجه شوید که قیمت کنونی سهم با ارزش ذاتی سهم تناسبی ندارد. تحلیل بنیادی روشی است که طی آن فرد با محاسبه ارزش ذاتی آن می‌تواند فاصله از این ارزش را به‌عنوان فرصت سودآوری شناسایی کند. منطقی است که موارد بسیاری روی ارزش اوراق بهادار تأثیر بگذارند و یک تحلیل‌گر بنیادی باید عوامل اقتصاد کلان، صنعت و شرکت را به‌خوبی آموخته باشد. هدف نهایی انجام تحلیل بنیادی، به دست آوردن ارزشی است که سرمایه‌گذار بتواند آن را با قیمت کنونی اوراق بهادار مقایسه کند. درصورتی‌که قیمت بازاری سهم مورد بررسی، اختلاف زیادی با ارزش محاسباتی تحلیل‌گر بنیادی داشته باشد فرد می‌تواند نسبت به خرید آن سهم اقدام نماید. تحلیل بنیادی روشی مدت‌دار است که اگر خوب آن را بلد باشید، لزوماً نمی‌توانید در همه صنایع موفق عمل کنید! به عبارتی قابل انتقال به کمک دوره نبوده و سعی شده اصول و ابزارهای آن در این دوره تدریس شود؛ و اگر شما تحلیل‌گر بنیادی در صنعت کشتی‌سازی هستید، لزوماً باعث نخواهد شد که صنعت خرده‌فروشی را بتوانید به‌خوبی با تحلیل بنیادی تحلیل کنید. بنابراین علاوه بر تلاش‌های این دوره، این خودتان هستید که خود را تحلیلگر بنیادی می‌کنید، در دوره آموزش تحلیل بنیادی به بررسی عوامل مقدماتی و درعین‌حال کاربردی همچون تجزیه و تحلیل صورت‌های مالی و آشنایی با اقلام آن می‌پردازیم، همچنین در تحلیل بنیادی در هر بخش به بررسی روش‌های ارزش‌گذاری در شرکت‌های تولید و سرمایه‌گذاری پرداخته می‌شود، قبل از هر چیز شما در تحلیل بنیادی نیاز دارید به طور مستمر به اطلاعات بنیادی شرکت‌ها دسترسی داشته باشید. یکی از راه‌های جذب اطلاعات برای تحلیل بنیادی این است که به سایت کدال مراجعه کنید، در آنجا به‌ صورت رایگان از اطلاعات شرکت‌ها و صورت‌های مالی آن‌ها برای تحلیل بنیادی خود استفاده کنید. شرکت‌های بورسی موظف هستند به صورت ماهانه گزارشی از عملکرد خود را در این سایت منتشر کنند. در تحلیل بنیادی یک سهام در هنگام خرید دو شاخصه اصلی باید مورد بررسی قرار گیرند. اولین شاخص مهم در تحلیل بنیادی، عوامل کیفی مانند پیشینه و تجربه گروه مدیران شرکت است. سهامدار عمده، سیاست‌ها و برنامه‌های توسعه شرکت در زمره عوامل کیفی هستند. دومین فاکتور در تحلیل بنیادی، عوامل کمی مانند روند سودآوری شرکت است. ترجیح ما در تحلیل بنیادی این است که رشد هر سهم، رشد حاصل از کسب‌وکار باشد تا رشد حاصل از صرفه‌جویی در هزینه‌های شرکت. یک تحلیلگر بنیادی باید به موارد زیادی توجه کند. یکی از آن‌ها میزان فروش شرکت است. روند سودسازی شرکت مربوط به فروش و بهای تمام‌شده است. اصولاً رشد درآمد تنها از ۲ راه امکان‌پذیر است: از طریق افزایش حجم فروش شرکت (فروش کالاهای بیشتر با قیمت مشابه) از طریق فروش با حجم ثابت و حاشیه سود بالاتر (کاهش قیمت تمام‌شده یا افزایش قیمت) هرکدام از این عوامل مسائل خود را به همراه خواهد داشت که در دوره آموزش تحلیل بنیادی نیز به آن خواهیم پرداخت؛ بنابراین تحلیل بنیادی به پیش‌بینی روند درآمدی شرکت‌ها می‌پردازد و قیمت آینده سهم را با توجه به شاخص P/E گروه مشخص خواهد کرد. برای مثال تحلیل هرکدام از گروه‌های بورسی نکات خاص خود را دارد که در دوره آموزش تحلیل بنیادی به صورت جامع و کامل به بررسی آن خواهیم پرداخت.

211,650 تومان
جمعه 28 اردیبهشت 1403، ساعت 08:59