دوره آموزشی - جستجوی «برنامه نویس»

نتایج جستجوی «برنامه نویس» در دوره‌های آموزشی مرتبط با مقاطع تحصیلی و مهارت‌های شغلی مختلف، مانند دوره‌های برنامه‌نویسی، حسابداری، مدیریت و ...

آموزش استاندارد PMBOK

مجموعه دوره‌های حاضر با عنوان «آموزش مدیریت پروژه کاربردی - بر اساس استاندارد PMBOK» در سه ماژول طراحی‌شده است: • ماژول اول به تبیین نقشه راه مدیریت پروژه بر اساس راهنمای PMBOK می‌پردازد. به‌گونه‌ای که مخاطب می‌تواند درک روشنی از اقدام‌های گام‌به‌گام برای به‌کارگیری مدیریت پروژه بر اساس PMBOK پیدا کند و درعین‌حال کم‌تر با پیچیدگی‌های راهنما (ورودی‌ها – ابزارها و تکنیک‌ها – خروجی‌ها) سرکار پیدا کند. • در PMBOK و سایر مراجع مدیریت پروژه مستندات متنوعی در مراحل مختلف تهیه می‌شود، از جمله منشور پروژه، برنامه مدیریت پروژه، انواع گزارش‌ها، انواع مستندات و نظایر آن. در ماژول دوم مستندات پرکاربرد و نحوه تنظیم آن‌ها تشریح خواهد شد. نکته مهمی که در طراحی این ماژول موردتوجه قرارگرفته آن است که مخاطب فارغ از کاربرد یا عدم کاربرد PMBOK می‌تواند از آن در توسعه مهارت‌های خود در تنظیم برنامه‌ها و مستندات مدیریت پروژه استفاده کند. • در استانداردهای مختلف مدیریت پروژه با وجود تفاوت ساختار و رویکرد ابزارها و تکنیک‌های مشترکی مورداستفاده قرار می‌گیرد. ماژول سوم به تشریح ابزارها و تکنیک‌های پرکاربرد مدیریت پروژه با تمرکز بر PMBOK خواهد پرداخت

296,650 تومان

آموزش نرم‌افزار رویت (Revit) با رویکرد BIM

هدف از یادگیری دوره آموزش رویت (Revit) چیست؟ یکی از ویژگی‌ها و انتظارات از شبیه‌سازی و پیاده‌سازی بیم بررسی تداخلات یا کلش دیتیکشن بوده که در سه نوع Hard Clash، Soft Clash و Workflow Clash در پروژه‌ها بررسی خواهد شد. باتوجه‌به نمودار هزینه اعمال تغییرات، نسبت به فازهای سپری شده یا زمان پروژه، شاهد این موضوع هستیم که با سپری شدن زمان و فاز‌های امکان‌سنجی و طراحی، اجرا، بهره‌برداری، نگهداری و تعمیرات، هزینه اعمال تغییرات با شتاب مثبت تغییر کرده و هزینه دوباره‌کاری‌ها به‌مراتب افزایش چشمگیری دارد. باتوجه ‌به این امر که لازمه شروع تعدادی از فعالیت‌ها اتمام کامل یا بخشی از فعالیت‌های قبلی آن‌هاست، شاهد فاصله‌گرفتن برنامه زمانی اجرا‌شده از برنامه زمانی پیش‌بینی شده هستیم. این مسئله باعث افزایش زمان و هزینه و کاهش کیفیت پروژه‌ها می‌شود. باتوجه‌به این مسئله و پیشرفت روش‌های نوین طراحی، ساخت و بهره‌برداری انتظار می‌رود به کمک روش بیم و ابزارهایی مانند رویت، پروژه در فازها و دیسیپلین‌های مختلف شبیه‌سازی شده و بتوان احتمال و شدت اثر موارد ناهماهنگی و تداخلات را کاهش داد. هدف از برگزاری دوره آموزش نرم‌افزار رویت ارتقای دانش موردنیاز و مهارت استفاده از ابزار پارامتریک رویت در فرایند بیم (BIM) است.

585,650 تومان

آموزش برنامه ریزی با نرم افزار Primavera 15.1

با توجه به شرایط اقتصادی لزوم مدیریت پروژه بیش از پیش دیده می‌شود. برای مدیریت پروژه‌ها می‌بایست از ابزارهای مناسب استفاده کرد تا بتوان زمان و هزینه را تحت کنترل قرار داد. تمامی سازمان‌ها که با پروژه درگیر هستند احتیاج به نیروهای ماهر جهت این امر دارند. نرم‌افزار پریماورا Primavera برای زمان‌بندی و همین‌طور کنترل پروژه‌های مختلف استفاده می‌شود. در پروژه‌های ساختمانی، صنعتی، نرم‌افزاری و در هر نوع پروژه دیگر که فعالیت‌های مختلف در آن به‌طور منظم انجام می‌شوند می‌توان از این نرم‌فزار برای زمان‌بندی و کنترل پروژه و برآورد هزینه آن پروژه‌ها استفاده کرد. آشنایی با این نرم‌افزار شما را به فردی متخصص تبدیل می‌کند که توانایی برنامه‌ریزی و کنترل پروژه را دارید. یکی از قابلیت‌های مهم نرم‌افزار پریماورا Primavera درگیر کردن کلیه کارشناسان سازمان در فرایندهای برنامه‌ریزی و کنترل پروژه است. ماژول Web Access این امکان را به کلیه مدیران و کارشناس‌ها در سازمان می‌دهد تا بدون استفاده از هر نرم‌افزاری فقط با وارد کردن یک آدرس در مرورگر اینترنتی خود به اطلاعات پروژه دسترسی پیدا نموده و در محیطی کاربرپسند و کارا فعالیت‌های خود را برنامه‌ریزی و کنترل نمایند. مدیران می‌توانند به گزارش‌های جامع و دقیقی که به صورت خودکار تهیه شده دسترسی پیدا نموده و از ابزارهای تحلیل مناسب نرم‌افزار جهت بهبود فرایندهای تصمیم‌گیری استفاده نمایند. مزایای دوره آموزش نرم‌افزار پریماورا: آشنایی تمامی افراد با گام‌ها و محیط پریماورا و حتی پروژه‌ها آشنایی و یادگیری برنامه‌ریزی و کنترل نمودن پروژه با نرم‌افزار پریماورا به وسیله تجارب پروژه‌های حقیقی جوابگویی به تمام مشکلات نرم‌افزار پریماورا هدف از این دوره، آموزش افراد متخصصی است که بتوانند ضمن یادگیری نرم‌افزار پریماورا Primavera، با تکنیک‌های برنامه‌ریزی و کنترل پروژه آشنا شوند. ضمناً از امکانات نرم‌افزار برای رسیدن به اهداف سازمانی استفاده کرده و بتوانند با استفاده از ابزار و نرم‌افزارهای برنامه‌ریزی و کنترل پروژه، پروژه‌های موجود در سازمان خود را برنامه‌ریزی و پیگیری کنند.

381,650 تومان

آموزش اسپیکینگ آیلتس - IELTS Speaking Booster

بخش اسپیکینگ آیلتس (IELTS Speaking) یکی از دغدغه‌های داوطلبان این آزمون بین‌المللی است. این بخش شامل یک مصاحبه‌ی حضوری است که بین ۱۱ الی ۱۴ دقیقه به طول می‌انجامد و ممتحن صدای متقاضی را ضبط می‌کند و در طول مصاحبه، زمان تحت کنترل دقیق ممتحن است. اسپیکینگ آیلتس شامل ۳ قسمت است: ۱- قسمت اول شامل Introduction و سپس حدود ۴ الی ۵ دقیقه پرسش در خصوص موضوعاتی که اصطلاحا Familiar هستند مانند: شغل، تحصیلات، سرگرمی ها، محل زندگی، علایق، آب و هوا و... ۲- قسمت دوم (Cue Card): در این قسمت یک Task Card توسط ممتحن به متقاضی داده می شود. روی این Card موضوعی نوشته شده که با تعدادی سوال تحت عنوان Follow-up Questions همراه است و متقاضی می‌بایست پس از ۱ دقیقه آماده‌سازی، پاسخ خود را در قالب یک Short Presentation که طول آن حداقل ۱ دقیقه و حداکثر ۲ دقیقه است به ممتحن ارائه کند. ۳- قسمت سوم تحت عنوان Discussion: در این قسمت که بین ۴ الی ۵ دقیقه زمان می برد، ممتحن سوالاتی را بر پایه‌ی موضوع بخش قبلی مطرح می‌کند و متقاضی می‌بایست پاسخ‌های جامع و متقاعدکننده‌ای برای هریک از این سوالات داشته باشد. کدام قسمت از همه مهم‌تر است؟ آیا زمان محاسبه‌ی نمره نهایی اسپیکینگ، هر یک از این ۳ قسمت بالا امتیازهای جداگانه و البته برابر با همدیگر دارند یا یک قسمت خاص از بقیه مهم‌تر است؟ قسمت‌های مختلف آزمون اسپیکینگ به صورت جداگانه نمره‌دهی نمی‌شوند بلکه عملکرد کلی شماست که مورد ارزیابی قرار می‌گیرد، اما می‌توان این چنین گفت: ۱- قسمت اول (Part 1) را می توان آسان‌ترین بخش این آزمون دانست، بنابراین اگر شما صرفا در این قسمت عملکرد عالی داشته باشید، تضمینی برای کسب نمره‌ی بالا وجود ندارد. ۲- قسمت Cue Card میدانی برای محک زدن دانش اسپیکینگی متقاضی است. این بخش می تواند تصویر کلی از نمره‌ی احتمالی متقاضی را در ذهن ممتحن شکل دهد. ۳- قسمت سوم (Discussion) جاییست که ممتحن تصمیم نهایی خود را درباره‌ی عملکرد متقاضی اتخاذ می‌کند.

1,325,150 تومان

آموزش الگوریتم‌های بهینه ‌سازی در R

در این درس دانشجویان با مفاهیم بهینه‌سازی و نحوه اجرای آن در R آشنا می‌شوند. تمرکز این درس کاربرد روش‌های بهینه‌سازی در حوزه کسب‌وکار و مدیریت است. پرسش‌هایی اساسی در کسب‌وکار نظیر موارد زیر با الگوریتم‌های بهینه‌سازی قابل پاسخ‌دادن هستند: · یک شرکت تحت محدودیت‌های مختلف تولید و بازار، چگونه ترکیب بهینه محصولات خود را تعیین ‌کند تا سود خود را افزایش دهد؟ · یک شرکت چگونه ساختار لجستیک خود را طراحی کند تا هزینه حمل‌ونقل خود را کمینه کند؟ · باتوجه ‌به الگوی تقاضا، چگونه نیروی انسانی را در شیفت‌های مختلف کاری تخصیص دهیم تا هزینه منابع انسانی کمینه شود؟ · سبدی از دارایی‌ها را چگونه تخصیص دهیم تا با کم‌ترین ریسک، بازدهی سبد دارایی‌ها بیشینه شود؟ مخاطب اصلی این درس کسانی هستند که می‌خواهند از روش‌های داده‌محور برای تصمیمات کسب‌وکار استفاده کنند. هدف از درس این نیست که دانشجویان بیش از اندازه درگیر روش‌های ریاضی و آماری شوند، بلکه هدف آموزش مفاهیم به زبان ساده به همراه نشان‌دادن کاربردها و روش‌های پیاده‌سازی الگوریتم‌های بهینه‌سازی در عمل است. این یک درس پیشرفته است و بنابراین انتظار می‌رود مخاطبان این درس با مفاهیم کار با داده آشنا باشند و بتوانند با زبان برنامه‌نویسی R به راحتی کار کنند. دانشجویان در پایان این دوره باید روی یک پروژه کاربردی کار کنند و آن را تحویل دهند. کارکردن روی این پروژه و بازخوردهایی که از استاد دوره می‌گیرند، به آنان کمک خواهد کرد تا مفاهیم آموخته شده در درس را بهتر بفهمند و برای حل مسائل کسب‌وکار با روش‌های داده‌محور آماده‌تر شوند. این پنجمین درس از مجموع دوره Business Analytics در مکتب‌خونه است که هدف آن کاربرد روش‌های داده‌محور در کسب‌وکار است.

381,650 تومان

آموزش Git

گیت (Git) یک سامانه‌ی کنترل نسخه‌ی توزیع ‌شده است که طراحی شده تا بتواند تغییرات سورس کد را در طول توسعه‌ی نرم‌افزار شناسایی کرده و ردیابی کند. هدف اصلی از ساخته شدن این سامانه این است که همکاری و کار تیمی در میان برنامه‌نویسانی که بر روی پروژه‌های مشترک کار می‌کنند تسهیل شود، اما می‌توان از آن برای ردیابی هر نوع تغییراتی در انواع فایل‌های مختلف استفاده کرد. سایر اهداف این سامانه عبارت‌اند از سرعت بالاتر، انسجام داده‌ها، و پشتیبانی روال‌های کاری توزیع شده و غیر خطی. این دوره آموزش Git به شما کمک خواهد کرد تا با مفهوم Git و ابزارهای مختلف آن آشنا شوید و در مدت زمان کوتاهی بتوانید از آن به طور موثر استفاده کنید. Git در سال ۲۰۰۵ توسط لینوس تروالدز و در پی توسعه‌ی کرنل لینوکس ساخته شد تا سایر توسعه‌دهنده‌های کرنل بتوانند با راحتی و سرعت بیشتری در توسعه‌ی آن مشارکت کنند. از سال ۲۰۰۵ به بعد افرادی کلیدی از جمله جونیو هامانو از نگهداری‌کننده‌های اصلی آن بوده‌اند. درست مانند سایر سامانه‌های کنترل نسخه‌ی توزیع شده، و بر خلاف بسیاری از سامانه‌های کلاینت-سروری، تمام مخزن‌های گیت روی تمام کامپیوترهایی که روی آن‌ها بارگذاری شده‌است، نسخه‌ی کاملی از تاریخچه به همراه توانایی ردیابی نسخه، فارغ از اتصال یا عدم اتصال به شبکه یا سرور مرکزی، وجود دارد. امروزه میلیون‌ها پروژه از Git استفاده می‌کنند. با استفاده از گیت می‌توان تغییراتی که در هر مرحله از پروژه اعمال شده را پیگیری کرد، قسمتی از پروژه را به صورت مستقل توسعه داد و یا حتی در صورت بروز مشکل در هر مرحله به نقطه‌ای پایدار و بدون مشکل بازگشت و از بروز اشتباهات احتمالی در هر مرحله از توسعه نرم افزار جلوگیری کرد. پس از گذراندن دوره آموزش Git شما قادر خواهید بود که روی پروژه‌ای مشترک با همکاران خود روی توسعه محصولات مختلف کار کنید، حتی روی پروژه‌های شخصی که به صورت مستمر نیاز به بازبینی و ویرایش دارند یا روند تغییرات نسخه‌های مختلف را در مراحل متفاوت توسعه نرم‌افزار بررسی، پیگیری و کنترل کنید و غیره.

339,150 تومان
چهارشنبه 19 اردیبهشت 1403، ساعت 15:01