دوره آموزشی - جستجوی «بازاریاب نوشیدنی انرژی زا»

نتایج جستجوی «بازاریاب نوشیدنی انرژی زا» در دوره‌های آموزشی مرتبط با مقاطع تحصیلی و مهارت‌های شغلی مختلف، مانند دوره‌های برنامه‌نویسی، حسابداری، مدیریت و ...

تصحیح رایتینگ آیلتس (4 تایی)

شاید از خودتان بپرسید که تصحیح رایتینگ آیلتس چیست و چرا به عنوان زبان‌آموز به آن نیاز دارید؟ جواب آن ساده است. تصحیح رایتینگ این امکان را به شما می‌دهد تا توانایی خود را بسنجید و بتوانید نقاط ضعف خود را قبل از آزمون آیلتس بهبود ببخشید. رایتینگ یکی از چهار بخش آزمون آیلتس است که خود به دو بخش تسک 1 و تسک 2 تقسیم می‌شود. موضوع تسک 1 در آیلتس آکادمیک با تسک 1 در آیلتس جنرال متفاوت است. در تسک 1 آکادمیک شما باید اطلاعات تصویری، مانند نمودار، را به نوشتار تبدیل کنید و حداقل 150 کلمه در تفسیر تصویر ارائه شده بنویسید. در تسک 1 جنرال موضوعی ارائه می‌شود که باید درمورد آن نامه‌ای بنویسید که حداقل 150 کلمه داشته باشد. تسک 2 در آیلتس جنرال و آکادمیک یکسان بوده و باید درخصوص موضوعی که به شما داده شده است حداقل 250 کلمه بنویسید. بیشتر آزمون‌دهنده‌ها اشتباهاتشان را در آزمون تشخیص نمی‌دهند. لازم به ذکر است که ارزیابی نوشته خود، کار بسیار دشواری است. می‌توانید نکاتی در مورد نوشتن رایتینگ مطالعه کنید ولی بهتر است تصحیح آن را به شخص دیگری واگذار کنید. سعی کنید تمام تکنیک‌هایی که آموخته اید را به کار ببرید ولی در نهایت شخصی را پیدا کنید که در این کار تبحر داشته باشد و تصحیح نوشته را به او بسپارید. پیدا کردن معلم و یا کسی که به این مهارت‌ها تسلط داشته باشد، آسان نیست. از طرفی هرچقدر هم به توانایی‌های دوستان یا آشنایانتان در زمینه‌ی زبان انگلیسی باور داشته باشید، نمی‌توانید تصحیح رایتینگ آیلتس را به آن‌ها بسپارید. به خاطر داشته باشید که ارزیابی رایتینگ آیلتس با نوشته‌های دیگر بسیار متفاوت است و هر کسی نمی‌تواند نمره‌ دقیق و یا بازخورد مناسبی ارائه دهد. باور داریم که گرفتن بازخورد به صورت منظم در مورد رایتینگ و به طور کل هر نوشته‌ای اصلی‌ترین عامل موفقیت است. بیشتر آزمون‌دهنده‌ها فکر می‌کنند که با بیشتر نوشتن می‌توان نمره‌ی بالایی کسب کرد و روزانه وقت زیادی برای نوشتن اختصاص می‌دهند. نوشتن مقاله کار اشتباهی نیست و اتفاقا برای تمرین نوشتن بسیار مفید است. با این حال همیشه شخصی باید به تصحیح رایتینگ آیلتس شما بپردازد تا با گرفتن بازخورد مناسب، نوشته‌های بعدی خود را بهبود ببخشید.

228,650 تومان

آموزش مدلسازی جریان توربولانس با نرم افزار Fluent

در دوره مدل سازی جریان توربولانس با نرم افزار Fluent به شما در ابتدا مقدمه‌ای از جریان توربولانس و ضرورت مدل‌سازی گفته می‌شود و در فصل دوم نیز با معادلات RANS و نحوه‌ی محاسبه‌ی ترم رینولدز استرس با کمک مدل سازی آن با ویسکوزیتی توربولانسی آشنا می‌شوید. سپس در فصل سوم با انواع مدل‌های توربولانسی آشنا می‌شوید که همان طور که گفته شد این مدل‌ها مسئول محاسبه‌ی ویسکوزتی توربولانسی هستند. با توجه به اینکه هر یک از این مدل‌ها برای شرایط خاصی توسعه پیدا کرده‌اند و هیچ یک از این مدل‌ها نمی‌توانند در تمامی شرایط، تخمین درستی از مشخصات جریان توربولانسی به ما بدهند، داشتن اطلاعات اولیه راجع به تمامی این مدل‌ها لازم به نظر می‌رسد. همچنین جریان‌های توربولانسی در نزدیکی دیواره رفتار یکسانی دارند که از این رفتار در مدل‌های توربولانسی تحت عنوان wall function استفاده می‌شود که در فصل 4 به این موارد پرداخته می‌شود. در نهایت در جلسه آخر با مدل‌سازی جریان توربولانس در یک دفیوزر، موضوعات جلسات گذشته مرور می‌شود و نکات باقیمانده مربوط به شبیه‌ی جریان توربولانس از جمله شرایط مرزی در Fluent ذکر می‌شود.

152,150 تومان

آموزش نرم افزار اسپن پلاس

به عنوان یک مهندس شیمی یا مهندس فرایند، پس از آشنایی با تجهیزات پیشرفته فرایندی، نیاز به یک ابزار کامپیوتری که انجام محاسبات مربوط به این تجهیزات را برعهده بگیرد، احساس می‌شود. به عنوان مثال پس از مدل‌سازی یک برج تقطیر ساده با تعداد سینی‌های کم و 4 یا 5 جزء در خوراک ورودی ممکن است گاهی با صدها معادله از جمله موازنه‌های انتقال جرم و انرژی و سیالات مواجه شویم. پیاده‌سازی و حل این معادلات می‌تواند بسیار زمان‌بر و خسته‌کننده باشد. لذا باید برای حل این مشکل باید به دنبال راه حل بود؛ چرا که یک مهندس شیمی بدون توانایی مدل‌سازی و شبیه‌سازی فرایند عملا دچار مشکل خواهد شد و از گردونه رقابت‌ها در بازار کار و تحقیقات علمی عقب خواهد ماند. حتی در کارهای آزمایشگاهی هم گاهی به جایی می‌رسیم که به صرفه و منطقی است که ابتدا فرایند را هر چند کوچک، شبیه‌سازی کنیم و بعدا سراغ پیاده‌سازی و ساخت آن برویم. برای رفع این مشکل، تعداد کثیری بسته نرم‌افزاری از گذشته تا کنون در حال گسترش است و هر ساله نرم‌افزار‌های جدیدتر و کامل‌تری وارد بازار شده و مورد استفاده مهندسین شیمی قرار می‌گیرد. در میان تمامی این بسته‌های نرم‌افزاری یکی از پرکاربردترین، دقیق‌ترین و کامل‌ترین بسته‌ها، نرم افزار aspen plus یکی از نرم‌افزارهای ارائه شده توسط کمپانی ASPEN One است.

271,150 تومان

آموزش اسپیکینگ آیلتس - IELTS Speaking Booster

بخش اسپیکینگ آیلتس (IELTS Speaking) یکی از دغدغه‌های داوطلبان این آزمون بین‌المللی است. این بخش شامل یک مصاحبه‌ی حضوری است که بین ۱۱ الی ۱۴ دقیقه به طول می‌انجامد و ممتحن صدای متقاضی را ضبط می‌کند و در طول مصاحبه، زمان تحت کنترل دقیق ممتحن است. اسپیکینگ آیلتس شامل ۳ قسمت است: ۱- قسمت اول شامل Introduction و سپس حدود ۴ الی ۵ دقیقه پرسش در خصوص موضوعاتی که اصطلاحا Familiar هستند مانند: شغل، تحصیلات، سرگرمی ها، محل زندگی، علایق، آب و هوا و... ۲- قسمت دوم (Cue Card): در این قسمت یک Task Card توسط ممتحن به متقاضی داده می شود. روی این Card موضوعی نوشته شده که با تعدادی سوال تحت عنوان Follow-up Questions همراه است و متقاضی می‌بایست پس از ۱ دقیقه آماده‌سازی، پاسخ خود را در قالب یک Short Presentation که طول آن حداقل ۱ دقیقه و حداکثر ۲ دقیقه است به ممتحن ارائه کند. ۳- قسمت سوم تحت عنوان Discussion: در این قسمت که بین ۴ الی ۵ دقیقه زمان می برد، ممتحن سوالاتی را بر پایه‌ی موضوع بخش قبلی مطرح می‌کند و متقاضی می‌بایست پاسخ‌های جامع و متقاعدکننده‌ای برای هریک از این سوالات داشته باشد. کدام قسمت از همه مهم‌تر است؟ آیا زمان محاسبه‌ی نمره نهایی اسپیکینگ، هر یک از این ۳ قسمت بالا امتیازهای جداگانه و البته برابر با همدیگر دارند یا یک قسمت خاص از بقیه مهم‌تر است؟ قسمت‌های مختلف آزمون اسپیکینگ به صورت جداگانه نمره‌دهی نمی‌شوند بلکه عملکرد کلی شماست که مورد ارزیابی قرار می‌گیرد، اما می‌توان این چنین گفت: ۱- قسمت اول (Part 1) را می توان آسان‌ترین بخش این آزمون دانست، بنابراین اگر شما صرفا در این قسمت عملکرد عالی داشته باشید، تضمینی برای کسب نمره‌ی بالا وجود ندارد. ۲- قسمت Cue Card میدانی برای محک زدن دانش اسپیکینگی متقاضی است. این بخش می تواند تصویر کلی از نمره‌ی احتمالی متقاضی را در ذهن ممتحن شکل دهد. ۳- قسمت سوم (Discussion) جاییست که ممتحن تصمیم نهایی خود را درباره‌ی عملکرد متقاضی اتخاذ می‌کند.

1,325,150 تومان

هک رشد

آموزش هک رشد: هک رشد فرایند تسریع پیشرفت شرکت‌های استارتاپی است. هرچند به عقیده برخی هک رشد و بازاریابی از جهاتی نزدیک به یکدیگر هستند ولی در عمل تفاوت‌های زیادی میان آن‌ها وجود دارد. در هک رشد هدف اصلی چیدن عوامل و عناصر یک استارتاپ به ترتیبی است که در کوتاه‌ترین زمان بیشترین میزان رشد حاصل شود. هر تصمیم که هکر رشد می‌گیرد در جهت رشد است و هر استراتژی و تاکتیکی که به کار می‌برد به منظور خلق رشد می‌باشد. اما یک بازاریاب موفق برخلاف یک هکر رشد در میان تمام برنامه‌ریزی‌های خود به سوددهی در بلند مدت می‌اندیشد. هرچند که رشد یک فرایند مقطعی نبوده و سازمان باید همواره تلاش کند تا فرهنگ رشد را در تمام قسمت‌های خود استوار سازد. از همین رو وجود یک هکر رشد در ابتدای مسیر یک شرکت استارتاپی ضروری‌تر از یک بازاریاب خواهد بود. در واقع هک رشد یک روش نیست بلکه یک فرایند ذهنی است که طی آن تمام عوامل بازاریابی، توسعه محصول، آمار و ارقام فروش، نیازهای مشتری، سرعت در آزمون و خطا و به کارگیری روش‌های خلاقانه را در جهت توسعه سریعتر کسب و کار به کار می‌گیرد. اصطلاح هک رشد اولین بار توسط شان الیس در سال 2010 مطرح شد. ایشان شخصی بود که در ازای تسریع در توسعه استارتاپ‌ها و حداکثر کردن میزان بهره‌وری، سهام شرکت‌های استارتاپی را شریک می‌شد و اصطلاح هک رشد زمانی پدید آمد که شان تصمیم گرفت به علت بیماری به عنوان جایگزین خود یک هکر رشد استخدام کند. کلمه هکر به شخصی گفته می‌شود که با استفاده از هوش و روش‌های خلاقانه به سامانه‌ای نفوذ کرده تا بتواند از اطلاعات آن در جهت اهداف خود استفاده کند. هکر رشد فردی نتیجه‌گرا است که در حوزه بازاریابی، برنامه‌نویسی، توسعه محصول، استفاده آمار و ارقام و مهندسی می‌تواند با تفکر استارتاپی، مسیر رشد و توسعه استارتاپ را فراهم سازد و این پروسه را باید بارها و بارها تکرار کند تا سریع‌ترین و بهینه‌ترین و کم هزینه‌ترین روش ممکن را بیاید. امروزه هک رشد مفهومی است که در شرکت‌های استارتاپی اینترنتی نوظهور بوده و توانسته دریچه‌ی جدیدی به سوی این شرکت‌ها بگشاید؛ جایی که بازاریابان همیشه برای فروش محصول به مشکل بر می‌خوردند و توسعه‌دهندگان فنی هم دیدی نسبت به تجربه مشتری از محصول نداشتند. ظهور هکرهای رشد در شرکت‌های استارتاپی که به دلیل محدودیت‌های مالی همچنان خوش درخشیده قطعا می‌تواند در شرکت‌های بزرگ با منابع مالی عظیم‌تر از جایگاه بالاتری برخوردار گردد و آینده کاری مالی مناسبی داشته باشد. در فصل اول این درس به مقدمات در مبحث هک رشد و 8 گام در شروع هک رشد و استراتژی‌های موثر در این حوزه پرداخته شده و در فصل دوم در مورد تاکتیک‌های هک رشد با ذکر مثال به تفضیل صحبت شده است. در این دوره سعی شده تا با استفاده از مثال‌های متعدد و همچنین پروژه‌های دنیای واقعی محیط تعاملی و کاربردی را برای درگیری هر چه بیشتر کاربر فراهم سازد.

424,150 تومان

آموزش رایتینگ آیلتس تسک دوم (IELTS Writing Task 2)

تسک دوم رایتینگ آیلتس (IELTS Writing Task 2) یکی از پرچالش‌ترین بخش‌ها برای داوطلبان آزمون آیلتس (IELTS) در سال‌های اخیر بوده‌است. اینکه چرا این موضوع تبدیل به یک دغدغه‌ی بزرگ برای داوطلبان شده ریشه در عدم رعایت استانداردهایی دارد که در Band Descriptors به آن‌ها اشاره شده، اما بعضا شخص متقاضی تصور و یا تعبیر درستی از آن‌ها ندارد و در نهایت باعث می‌شود اشراف کاملی به انتظارات مصحح Native نداشته باشد. تجربیات متعدد و چندین ساله در این حوزه نشان می‌دهد که از بین ۴ مولفه: 1- Task Response (TR) 2- Cohesion and Coherence (C.C) 3- Lexical Resource (LR) 4- Grammar (GRA) مولفه‌های شماره ۳،۴ به طور غریزی بیشتر مورد توجه متقاضی قرار می‌گیرند و شخص در تلاش است نمایشی بسیار چشمگیر از ساختارهای گرامری و واژگان Less Common ارائه دهد؛ این درحالیست که شخص با وجود علم به تعریف TR و C.C، درک کاملی از نحوه‌ی پیاده‌سازی آن‌ها در رایتینگ ندارد و نتیجه این خواهد شد که رایتینگ‌ها تبدیل به ویترینی از LR و GRA می‌شوند، درحالی‌که نمره‌ای که مصحح به متقاضی داده بیشتر از ۶ یا ۶.۵ نبوده‌است. لذا به جرات میتوان گفت ۲ نقطه ضعف اساسی شرکت‌کنندگان در آزمون آیلتس در بخش رایتینگ تسک ۲ عبارتند از: ۱- ضعف در نحوه‌ی ایده‌سازی و پردازش آن و چگونگی بسط و توسعه ایده‌ها به صورت منطقی بر اساس استانداردهای مصحح Native ۲- ضعف در ایجاد ارتباط و انسجام درونی، و نه مکانیکی، در سراسر متن ( C.C) با پوشش‌دهی این دو عامل TR و C.C شما می‌توانید رایتینگ خود را به استانداردهایی که مورد نظر مصحح است نزدیک کنید؛ این به معنی نادیده گرفتن نقش LR و GRA نیست، بلکه موید این مطلب است که این دو عامل زمانی می‌توانند به رایتینگ شما کمک کنند که شما توانسته باشید TR و C.C را به خوبی در متن اجرا کنید. این دوره تمرکز ویژه ای روی ۲ نقطه ضعف مطرح شده دارد و تلاش بر این است تا نوع تفکر متقاضیان محترم را با آنچه که در ذهن مصحح Native می‌گذرد منطبق سازد و آن‌ها را به سمت نمره‌ی بالای ۷ سوق دهد. اگرچه شایان ذکر است که پیش از همه‌ی این موارد، رمز موفقیت شخص در مطالعه‌ی بیشتر است. بدین معنی که قبل از اینکه نویسنده (Writer) خوبی باشیم می‌بایست ابتدا خواننده (Reader) خوبی باشیم و روزانه ۲ الی ۳ مقاله‌ی کوتاه را مطالعه و ایده‌های مناسب آن‌ها را ثبت کنیم، لغات و ساختارهای مفید آن‌ها را یاد بگیریم و سعی کنیم که از آن‌ها به صورت تمرین شده استفاده کنیم و موتور ایده‌پردازی خود را همواره روشن نگه داریم.

1,027,650 تومان
چهارشنبه 19 اردیبهشت 1403، ساعت 02:52