دنبال کن

کار در منزل خانم صادقی

بسته بندی

1403/06/29
زینب صالحی
من متاهل هستم برای کار در منزل نیاز دارم 
10:29
3 پاسخ
1 تایید
طراحی لیبل قهوه و چای
طرح لیبل قهوه و چای مطابق طرح ارسال شده میخواهم ساخت مشترک ترکیه و ایران به صورت لاتین در لیبل درج شود
محمد صمدی
زینب صالحی
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش 
10:55
1 تایید
1403/07/02
سلام من متاهل هستم برای کار در منزل نیازمند هستم
22:32
1 تایید
1403/07/03
گندم قربانیان
سلام منم دنبال کار در منزلم
04:44
1 تایید
اصلاح طرح بسته بندی هوش مصنوعی و آماده سازی برای چاپ
سلام وقت بخیر یک طرح گرافیکی برای بسته‌بندی محصول دارم که با هوش مصنوعی ساخته شده. به همین دلیل بعضی ایرادها در متن فارسی و لوگو وجود داره که نیاز به اصلاح و بازطراحی داره. انتظارات: - اصلاح کامل ...
گندم قربانیان
من مشهدم
04:49
1403/08/19
رویا گلستانی نژاد
سلام کاردرمنزل میخوام
11:48
هرکس دنبال کار درمنزل هست پیام بده 9**** یا تماس بگیره باضمانت 
12:19
5 پاسخ
5 تایید
طراحی بسته بندی در فضای نرم افزار
سلام کار اصلا طراحی نیست. لیبل آماده دارم. می خوام لیبل رو بندازم روی سطل. لیبل جلو و عقب. عکاسی بشه ازشون در فضای نرم افزار. ۱لیتری گالن ۲۰لیتری اونایی که حرفه ای هستن میدونن کار ۲ ساعته.
1403/08/22
زهرا دهقانی
سلام خانم دهقانی کار در منزل میخوام
18:51
1403/08/23
سلام دنبال کار در منزلم 
05:04
1 پاسخ
2 تایید
1403/09/10
زینب صالحی
سلام‌وقت بخیر بابت کاردرمنزل مزاحم میشم من خیلی احتیاج دارم من هیچ جوری نمیتونم پیام بدم تا شمابخونید خواهش میکنم جوابم رابدید
18:06
بسته بندی
مجموعه ما به یک همکار فعال و چابک برای بخش بسته‌بندی نیاز دارد. شرایط و ویژگی‌ها: • صددرصد سالم و توانمند • چابک و پرانرژی • مسئولیت‌پذیر و دقیق • یادگیری سریع و پایبند به نظم • حضور به موقع در...
سلام خانم صادقی بزرگوارخداقوت من خیلی احتیاج دارم به کاردرمنزل خواهش میکنم جواب بدید توی تلگرام چطوری میشه بهتون پیام داد
18:11
2 پاسخ
محمد صمدی
سلام خانم صادقی بزرگوارخداقوت من خیلی احتیاج دارم به کاردرمنزل خواهش میکنم جواب بدید توی تلگرام چطوری میشه بهتون پیام داد
19:39
1403/09/20
عشرت امینی
سلام جویای کار در منزل هستم بسته بندی 0**** 
19:53
2 تایید
بسته بندی
تعدادی نیروی فعال و بی حاشیه برای بسته بندی در منزل نیازمندیم کار داعمی میباشد برای راهنمایی بیشتر روبیکا پیام بدین چت دیوار پاسخگو نیستیم. با تشکر.
1403/09/23
سلام  دنبال کاردرمنزل هستم،تهرانم،شدیدانیازدارم ممنون
20:43
1403/09/24
فاطمه شیرگیر
سلام تماس بگیرید با شماره 0**** کمالی فر
08:03
1403/09/25
کبری قنبرپور
سلام ببخشید یه کار میخواستم که بسته بندی درمنزل باشه به پولش نیازدارم
10:28
بسته بندی
سلام نیروی خانم برای بسته بندی محصولات خشکبار حتما ساکن محدوده اوایل پیروزی باشین ۲تا ۳نفر ساعت کاری ۸:۱۵تا۱۵ حقوق توافقی با مدیریت باید صحبت کنید سن ترجیحا زیر۳۵سال لطفا رزومه اگر دارید و مشخصا...
1403/09/26
اکرم اکرمی
سلام من به متر در منزل نیازمندم خواهشاً معرفی کنید 0**** 
06:08
1403/11/11
فرشته عباسی
سلام خانوم صادقی من هزینه واریز کردم فامیلی عباسی 
11:48
1403/11/12
محسن فرهنگ
سلام کار در منزل میخاستم
09:03
طراحی طرح پاکت کرافت
برای پاکت کرافت جهت بسته بندی خشکبار یه طراحی ساده و خاص میخاستم لوگو طراحی شد دارم ولی برای چاپ روی پاکت مناسب نیست چون چاپ تک رنگ هست تصویر پاکت کرافت رو زمیمه کردم
اعظم خزایی
زینب صالحی
من متاهل هستم برای کار در منزل به بسته بندی نیاز دارم اعظم خزایی 
16:38
1403/11/13
متاهل هستم شرایط اقتصادی دنیال کارم تو منزل خودم انجام بدم
09:01
مریم تموری
سلام دوبله کار درد منزل خودم استم 
19:31
بسته بندی
بسته بندی کفش و چاپ
1403/11/20
سمیه اسدی جمال آباد
سلام خانم صالحی الان نزدیک به سه ماهه ثبت نام کردیم پس کی با ما تماس میگیرید 
20:52
1 تایید
سلام من یک مادرم ساکن مریوان برای خرج بچم می خوام ی کار کنم تو خونه میشه راهنمای مکنید ممنونم
21:49
1403/11/22
حمیده حسینی حسینی
سلام حمیده حسنی کاربسته بنده درمنزل میخوام
00:55
بسته بندی
کار در منزل بسته بندی برای کار کردن در منزل خودتون با حقوق و شرایط مناسب بدون نیاز به داشتن سابقه تلگرام پیام بدید شرایط ارسال کنم فقط تلگرام ممنون
1403/11/23
طاهره نمان
سلام کار در منزل میخوام از شهرستان میاندآب هستم
15:18
1403/11/24
اعظم حیدری
سلام خانم صادقی من 25 آذر 403 پول پرداخت کردم ثبت نام هم شدم ولی دیگه خبری نشد . خداوکیلی اصلا کار در منزل دارید یا سر کاریه .
16:02
2 تایید
1403/11/25
من متاهل هستم کاردرمنزل نیاز دارم
05:23
طراحی بسته بندی و چاپ سیلک 10در7
سلام. وقت بخیر نیاز به فایل مناسب چاپ سیلک و همچنین لایه باز با مشخصات زیر دارم. ابعاد 7در 10 این چاپ برای پشت بسته بندی است و شامل آدرس و اطلاعات تماس و اسم محصول است. طبق پیشنهاد فردی که پاکت‌ها رو ...
حاتم طاهری
سلام  من  متاهل هستم کاردرمنزل می خواستم
13:24
1403/11/26
منم دنبال کار در منزل هستم لطفا خیلی احتیاج‌دارم
18:22
1403/12/04
زهرا بابایی بابایی
من میخوام  شماره تماس می‌زارن ممنون
23:07
بسته بندی
خانم (مجرد) سن حداقل ۲۵سال حداکثر ۳۵سال،مسولیت پذیز،زرنگ وپشتکار،مورداطمینان، ممنون از سایت دیوار......
زهرا بابایی بابایی
منم دنبال کار در منزل هستم 
23:08
1403/12/05
Sh Dr
من دنبال کار هستم لطفا جواب بدید کار بسته بندی 
07:22
زهره سیفی
من همدان نیازبه. کاردارم 0**** 
08:52
به تعدادی نیروی خانم و آقا نیازمندیم
نیرو برای بسته بندی میوه دارای سرویس از گلسار کمالشهر پیشاهنگی خرمدشت حصارک مهدی اباد کیانمهر
 سلام  دنبال  کار درمنزل  هستم  لطفا  پیام  بدی0**** 
18:35
1 پاسخ
1403/12/19
سلام من برج 9ثبت نام کردم فرم هم پر کردم هنوز خبری نیست بلوچی هستم از تهران 
18:17
1403/12/20
زهرا خوشحال زهرا
سلام من نیازمند ب کار در منزل هستم خواهش یه کار بهم بدید
09:22
کارگر ساده اقا از سهند
به چند نفر کارگر جوان ۱۷سال تا 35 سال جهت استخدام نیاز داریم(فقط آقا) کار در گلخانه شامل چینش بسته بندی خیار و کار در داخل گلخانه جهت رسیدگی به بوته ها (بدون پیش سابقه قبلی) سرویس از سهند دارای صبحان...
زهرا خوشحال زهرا
من نیازمند ب کارم
09:23
1 پاسخ
1403/12/21
سلام
13:36
1 پاسخ
محمد صمدی
زهرا خوشحال زهرا
من نیازمند ب کارم
15:56
نیرو خانم جهت بسته بندی انلاین شاپ
در محدوده پانصد دستگاه حد اکثر سن 35 سال کار به صورت نیمه وقت ( حدود 3 روز در هفته هست) و هر روز 4 ساعت برای شروع هر نصف روز یعنی 40ساعت 200 امکان بسته بندی در منزل خودتون نیست
محمد صمدی
سلام
محمد صمدی
سلام دنبال کار درمنزل هستم لطفا پیام بدی0****
فاطمه احمدی
سلام‌ خانم صادقی من 3 بار ثبت نام کردم فوری هم خواستم هنوز خبری میشه لطفا پیگیری کنید از شیراز هستم
21:24
نیرو بسته بندی
با سلام جهت کار در فروشگاه بابت بسته بندی اجناس مغازه لطفا برای اطلاعات بیشتر تماس بگیرید سن۱۸تا۳۰
1403/12/23
معصومه شرفی
منم به کاردرمنزل نیاز دارم
10:38
1404/02/05
زهرا کاضمی
سلام یه کار بسته بندی میخواستم در منزل 
23:26
1404/02/06
مهدیه ملای
سلام به کار در منزل نیاز دارم
05:01
|
سرپرست برنامه ریزی | Planning Supervisor
-مسلط به برنامه ریزی ملزومات مواد، MRP و برنامه ریزی تولید مسلط به اصول برنامه ریزی و کنترل پروژه -مسلط به ظرفیت سنجی تولید -مسلط به نگارش و کنترل بودجه -مسلط به کنترل تولید و موجودی ها -داشتن تجربه ...
1404/02/09
سلام خانم صادقی عزیز من سیمین عسکری هستم وپول واریز کردم برای کاردر منزل بنام خانممهتاب پشمی کجا باید فیش بفرستم لطفا راهنمایی بفرمایید ممنونم 
18:49
9583
18:50
چه شد عزیزم کد فرستادم خدمتتون 
18:51
به تعدادی بردست ماهر ونیروی ساده درقنادی نیازمندیم
سلام و درود خدمت عزیزان کارگاه و تولیدی لاله برای تکمیل پرسنل خود به استخدام چندین نیرو خانم یا آقا نیازمند است ۲ بردست ترکار ماهر اقا یا خانم ۲ بردست خشکار ماهر اقا یا خانم ۴ نیروی ساده خانوم جهت...
سلام خانم عسکری هستم کد فرستادم 
18:52
سلام خانم صادقی عزیزمن سیمین عسکری هستم فیش کجا ارسال کنم خدمتتون بنام مهتاب پشمی واریز کردم 
18:55
1404/02/10
سلام خانم صادقی عزیزخسته نباشی عزیزم سیمین عسکری هستم دیشب من پول واریز کردم بهشماره حساب خانم مهتاب پشمی برای کار در منزل فیش از پیامک میدم ارسال نمیشه نمیدانم کجا فیش بفرستم عزیزم 
09:44
جویای کارهستم
سلام. خانم هستم جویای کار ازجمله چیدن صیفی‌جات انگورچیدن بسته بندی درمنزل فروشندگی وغیره. دوستان لطفااا اونایی ک نیرو میخان پیام بدن الکی پیام ندین خواهشاا ممنون میشم..
سلام مطمین هستی شمارتون درسته 
12:22
خانم صادقی عزیز چطوری فیش واریزی ارسال کنم لطفا جواب بدید شمارتون که در شبکه نیست 
12:31
خانم صادقی فیش واریزی کجا ارسال کنم جواب بده لطفا اگر محتاج کار نبودم پول واریز نمیکردم عزیزم 
12:42
کار واسه خانم ها جعبه زنی
جعبه زنی انگور سیب و بسته بندی
سلام خسته نباشی خانم صادقی عزیزومحترم برای بسته بندی پول واریز کردم بنام خانم مهتاب پشمی فیش به کجا ارسال کنم سخت دنبال کارم 
13:01
1404/02/16
حمیرا خجسته
سلام کسی شماره تماس از کار در منزل خانم صادقی نداره من از برج 5پارسال 80تومن پول واریز کردم هیچ خبری نشده لطفا یکی بهم بگه چجوری باهاشون ارتباط برقرار کنم ممنونم 0**** 
11:58
حمیرا خجسته
سلام خانم صادقی عزیز من از برج 5پارسال 80تومن پول واریز کردم هیچ خبری نشده نمیدونستم چجوری باهاتون ارتباط برقرار کنم فیش برای خانم پشمی تو تلگرام فرستادم ولی هیچ خبری نشده لطفا خیلی به کار نیاز دارم 0**** خجسته 
12:01
کاردرخانه بسته بندی حبوبات برای بانوان
سلام وقت بخیر تا انتهابخون سوال بی مورد بلاک به تمام سوالات جواب داده شده اگهی واسه تمام مناطق تبریز و شهرو روستا های اطراف  درضمن«رایگانه رایگانه رایگانه بابت هیچ چیز هزینه ای نمیدید هیچی سوال بی مور...
سجاد اقتداری
0**** 
13:32
1404/02/21
سلام شهرستان تربت حیدریه هستم بسته بندی میخام 
11:24
سلام خانم صادقی من قائمشهر هستم دوبار پول واریز کردم یکبار 70 تومن پارسال ویکبارهم 100 تومن چند روز پیش واریز کردم فرم هم پر کردم وفرستادم ولی هیچ خبری از ارسال بسته برای کار نبوده میشه بگید چکار باید بکنم واشتباه من کجا بوده که بسته برام ارسال نشده به هیچ طریقی هم نمیتو نم با ادمین تماس بگیرم ممنونم پیگیری کنید 
13:10
اروند فارمد | Arvand Pharmed
کارشناس حسابداری | Accounting Expert
دریافت و کنترل رسیدها و حواله‌های مربوط به انبار و مرتب نمودن آن‌ها به ترتیب تاریخ و شماره تهیه صورت گردش محصولات ساخته شده و مواد اولیه و بسته بندی انجام محاسبات ریالی و مقداری موجودی کلیه مواد اولیه...
سلام نیاز به کار در منزل دارم خواهش راهنمایی کنید
14:40
1 تایید
1404/02/22
سلام خانم صادقی من نیاز کار در منزل دارم خواهش میکنم کمک کنید از پس بیکارم دارم افسردگی میگویم اصفهان زندگی میکنم روز تا شب تو خانه تنها هستم و نیاز دارم به این کار تو منزل شوری هستم
03:41
برج 1همین طور ثب نام کردم پول واریز کردم ولی خبری نشودی به اسم خانم سلیمی نمیدانم می شناسند یا نه خبری از کارشان نشود خواهش کمک کنید
03:44
استخدام نیرو درکارخانه آب معدنی(با سرویس/بیمه/غذا)
استخدام فوری آقایان برای نیروی ساده در خط تولید و بسته بندی کارخانه معتبر تولیدات آب‌معدنی: ❎️شرایط: ✅️ساعت کاری ۸صبح تا ۴ بعد از ظهر + زمان نهار و استراحت ✅️ دارای وعده های غذایی رایگان ✅️ دارای خوا...
شماره تماسم 0****  
03:46
اعظم مرادی
سلام دنبال کار در منزلم
سلام دنبال کار در منزل هستم 
19:57
1404/02/23
سلام احتیاج به کاردرمنزل داریم
09:48
پویانگار فن آور | Pooya Negar Fanavar
مهندس پزشکی | Medical Engineer
عنوان شغلی: متخصص منابع-مهندس الکترونیکی / مهندس زیست پزشکی مکان: از راه دور نوع شغل: وضعیت کارآموز وضعیت کارکنان: به طور منظم سطح شغلی: با تجربه سفر: NO درباره ما: PNF یک رهبر جهانی در ...
1404/02/24
زینب شوری
سلام صبح بخیر خانم صادقی خبری نشود برای کار در منزل شوری هستم از اصفهان خواهش میکنم کمک کنید 
04:47
محمد ع
سلام من متاهل هستم و کار میخواهم
لطفاً کمک کنید تهران هستم

0****  
07:24
فاطمه ابراهیمی
ب دنبال کار در منزل هستم
22:43
بسته بندی خانم
به یک نفر بابت بسته بندی خانم
1404/02/25
زهرا امن زاده
سلام وعرض ادب خانم صادقی بنده ازآذرماه پول واریز کرده وثبت شدم ولی هیچ خبری ازکارنیس توروخدایازنگ بزنین یاجواب بدین مابه این کارنیازداریم آخه این چه روشیه نه شماره تماس میزارین نه میشه توتلگرام پیام دادبخاطرخداپاسخگوباشین امن زاده
07:31
1 پاسخ
زهرا امن زاده
زهرا امن زاده
سلام وعرض ادب خانم صادقی بنده ازآذرماه پول واریز کرده وثبت شدم ولی هیچ خبری ازکارنیس توروخدایازنگ بزنین یاجواب بدین مابه این کارنیازداریم آخه این چه روشیه نه شماره تماس میزارین نه میشه توتلگرام پیام دادبخاطرخداپاسخگوباشین امن زاده
سلام وعرض ادب 
07:34
زهرا امن زاده
سلام زهراامن زاده هستم حدودشش ماهه که در کاردرمنزل ثبت نام کردم ولی دریغ ازیک خبر.توروخداباماتماس بگیرین علت نپذیرفتن مابه کاررابگوییدخیلی دوست داریم کاردرمنزل راوبه پولش نیازداریم ممنون
19:44
کار با گوشی ویژه بانوان
کار در منزل در زمینه طب سنتی و خدمات سلامتی به مردم ویژه بانوان ۲۵ تا۴۹ ساله که میخوان در منزل به درآمد عالی برسن کار بسته بندی نیست ❌❌ جهت اطلاع بیشتر پیام بدین
1404/02/26
زینب شوری
سلام خانم صادقی چه شد هیچ خبری نیست برای کار در منزل خواهش یک خبر ی بدهید واقعا احتیاج دارم برای این کار در منزل
14:54
1404/02/27
حمیرا خجسته
خانم صادقی عزیز لطفا لطفا پیگیری کنید از برج 5پارسال 80تومن واریز کردم هیچ خبری نشده رسید رو برای خانم پشمی فرستادم وهنوزم دارم حداقل یک شماره بدین تماس بگیریم لطفا 
17:59
حمیرا خجسته
خانم خجسته 0**** 
18:00
نیروی کار ساده
تعدادی محدود نیرویی ساده خانم و آقای جوان در کارگاه تولید و بسته بندی مواد غذایی نیازمندیم ساعت کار ۸ تا ۱۸ بعدظهر بیمه نداره سرویس نداره
1404/02/28
سلام بچه دارم دنبال کاردرمنزل میگردم توروخدا معرفی کنید  0**** 
05:30
سلام من یه بچه اتیسم دارم و شدید نیاز به کار دارم منزل دارم
06:47
1404/03/04
حمیرا خجسته
سلام خانم صادقی عزیز لطفا لطفا جواب ما رو بدین اینستا نمیشه بهتون پیام داد تلگرام نمیشه تکلیف ما که از پارسال برج 5پارسال 80تومن واریز کردم چیه شماره تماسی نمیدین 0**** خانم خجسته 
17:27
بسته بندی کار وسطکار خانوم نیاز مندیم
تولیدی کیف آرایشی محیط سالم کاردایمی نیرو جوان لطفا تماس بگیرین با پیام دادن وقت همو نگیریم تشکر
1404/03/07
حمیرا سیاهزاده
سلام من یکماه 12روز100تومان واریزی بحساب خانم پشمی انجام دادم ولی اصلاخبری ازش نیست به خانم نصیری توتلگرام پیام میدم فقط پیام رباط میفرستهواسه من الان چکارکنم
04:53
1404/03/08
سلام من یک ماه به خانم پشمی 100 تومان واریز زدم الانم هیچ خبری ازش نیست 
16:08
1404/03/09
دنبال کار بسته بندی درمنزل هستم
13:04
متصدی ثبت و بسته بندی مرسولات پستی
نمایندگی تیپاکس شعبه ونک نیروی خانم و یا آقا جهت ثبت و بسته بندی مرسولات پستی در دفتر حداکثر حقوق ۱۵ میلیون تومان با بیمه تامین اجتماعی
ایران قاسمی
سلام نیاز مبرم به کار در منزل هستم لطفا  پیام بدید
14:08
1404/03/10
سلام کاردرمنزل میخوام 0**** 
19:40
1404/03/11
سلام کار در منزل میخوام
08:51
استخدام ۲۰ نفر نیروی خانوم
نیازمند ۲۰ نفر نیروی خانوم برای کار در بسته بندی خرما سرویس برای رفت و برگشت از برازجان و روستاهای اطراف داریم ساعت کاری از ۴/۵صبح تا ۲ ظهر حقوق ماهیانه پرداخت میشه و دستمزد آماری هست کارگاه در روستا...
1404/04/10
اشرف کشاورز
سلام
08:37
1404/04/11
من متاهل هستم و خودم خرج خونه رو میدم و نیاز شدید دارم به کار در منزل چون سه تا بچه دارم وکوچک هستن اگر کاری باشه درمنزل باشه با دقت و وسواس زیاد انجام میدم و سابقه کار هم دارم در زمینه بسته بندی اینم از شمارم شیراز هستم محله سراج هر نوع بسته بندی انجام میدم 0**** 
23:12
1404/05/03
فرشته جاوید اصل
سلام وقت بخیر من فرشته جاوید اصل هستم نمیدوم استخدام بشم 130 تومان هم پرداخت کردم ولی استخدام نشودم وبه این شغل نیاز دادم 
19:52
فروشنده خانم در نان فانتزی
مجموعه نان فانتزی شهر دعوت به همکاری میکند از یک خانم جوان با روابط عمومی بالا در زمینه فروشندگی و بسته بندی محصولات دعوت به همکاری می نماییم (ساعت کاری از ساعت 8الی 15) پایه حقوق 10میلیون (قابل...
1404/05/04
میلاد
سلام کاردر منزل نیاز مندم
08:31
1404/05/24
حمیرا خجسته
سلام لطفا کسی ازاین خانم صادقی تلفنی نداره لطفا چرا جواب نمیده 0**** خانم خجسته 
05:01
1404/06/08
رویا رضوانی
سلام به شدت به کار در منزل نیازمندم
07:34
وسط کار .بسته بندی .چرخکار و وردست روکش صندلی
تسویه هفتگی
سلام من خانوم هستم اهله تازه کند هستم سلماس دونباله کار بسته بندی در منزل هستم تشکر0**** 
14:01
مهدیس مرادی
سلام من به کاردرمنزل نیاز دارم
15:44
1404/06/11
بهناز رستم خرمیان
سلام خانم صدقی من پول واریز کردم ولی نه فرمی اومده و الان میگن که احراز هویت کن و اسم سایت رو نمیگن چکار کنم
16:11
نیروی بسته بندی خانم
به یک نیروی خانم جهت بسته بندی مرسوله بصورت تک شیفت صبح یا عصر نیازمندیم ادرس رفسنجان خ شهدا نبش چهاراه مسجد جامع جهیزیه خراسانی لطفا حضوری تشریف بیاوردید
سلام من رباط کریم هستم دنبال کار دردمنزلم
22:54
جمعه 15 شهریور 1404، ساعت 05:48