دنبال کن

کار در منزل خانم صادقی

بسته بندی

1403/06/29
زینب صالحی
من متاهل هستم برای کار در منزل نیاز دارم 
10:29
3 پاسخ
1 تایید
کشتارگاه زرین مرغ
قطعه بندی
### آگهی استخدام: قطعه بندی مرغ(خورده گوشت) 🛠 فرصت شغلی ویژه برای قطعه بندی مرغ🛠️ #### 📅 شرایط کاری: - ساعت کاری: از ۷ صبح تا ۴ بعد از ظهر - حقوق: بین ۵۵۰ تا ۸۰۰ تومان، بسته به سرعت و مهارت شما -...
محمد صمدی
زینب صالحی
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش 
10:55
1 تایید
1403/07/02
سلام من متاهل هستم برای کار در منزل نیازمند هستم
22:32
1403/07/03
گندم قربانیان
سلام منم دنبال کار در منزلم
04:44
بسته بندی
به یک پسر نوجوان ایرانی جهت بسته بندی در کارگاه آرکوپال نیازمندیم نوجوان حدودا بین 16 تا 20
گندم قربانیان
من مشهدم
04:49
1403/08/19
رویا گلستانی نژاد
سلام کاردرمنزل میخوام
11:48
هرکس دنبال کار درمنزل هست پیام بده 9**** یا تماس بگیره باضمانت 
12:19
5 پاسخ
5 تایید
بسته بندی
بسته بندی میوه .فقط خانم و ترجیحا بلوچ باشد فقط تماس پاسخگو هستیم
1403/08/22
زهرا دهقانی
سلام خانم دهقانی کار در منزل میخوام
18:51
1403/08/23
سلام دنبال کار در منزلم 
05:04
1 پاسخ
2 تایید
1403/09/10
زینب صالحی
سلام‌وقت بخیر بابت کاردرمنزل مزاحم میشم من خیلی احتیاج دارم من هیچ جوری نمیتونم پیام بدم تا شمابخونید خواهش میکنم جوابم رابدید
18:06
بسته بندی
بسته بندی حبوبات و اجیل در منزل بسیار راحت پیام بزارید
سلام خانم صادقی بزرگوارخداقوت من خیلی احتیاج دارم به کاردرمنزل خواهش میکنم جواب بدید توی تلگرام چطوری میشه بهتون پیام داد
18:11
2 پاسخ
محمد صمدی
سلام خانم صادقی بزرگوارخداقوت من خیلی احتیاج دارم به کاردرمنزل خواهش میکنم جواب بدید توی تلگرام چطوری میشه بهتون پیام داد
19:39
1403/09/20
عشرت امینی
سلام جویای کار در منزل هستم بسته بندی 0**** 
19:53
2 تایید
بسته بندی
شرایط کاری سن 20تا30 حتما حتما مجرد باشد خانم متاهل تماس نگیرد حقوق از 15 تومنه ساعت کاری از ساعت10تا18 کار در محیطی امن و سالم
1403/09/23
سلام  دنبال کاردرمنزل هستم،تهرانم،شدیدانیازدارم ممنون
20:43
1403/09/24
فاطمه شیرگیر
سلام تماس بگیرید با شماره 0**** کمالی فر
08:03
1403/09/25
کبری قنبرپور
سلام ببخشید یه کار میخواستم که بسته بندی درمنزل باشه به پولش نیازدارم
10:28
بسته بندی
بسته بندی شلوار جین ساعت کاری ۸ الی ۱۹ ساعت ۱۳ الی ۱۴ وقت ناهاری خانم و آقا
1403/09/26
اکرم اکرمی
سلام من به متر در منزل نیازمندم خواهشاً معرفی کنید 0**** 
06:08
1403/11/11
فرشته عباسی
سلام خانوم صادقی من هزینه واریز کردم فامیلی عباسی 
11:48
1403/11/12
محسن فرهنگ
سلام کار در منزل میخاستم
09:03
بسته بندی
ب یک نیروی ساده خانم نیاز دارم
اعظم خزایی
زینب صالحی
من متاهل هستم برای کار در منزل به بسته بندی نیاز دارم اعظم خزایی 
16:38
1403/11/13
متاهل هستم شرایط اقتصادی دنیال کارم تو منزل خودم انجام بدم
09:01
مریم تموری
سلام دوبله کار درد منزل خودم استم 
19:31
بسته بندی
به تعداد محدودی خانم مجرد ۳۰ سال به پایین جهت تکمیل کادر شرکت تولیدی صنعتی در زمینه بسته بندی نیازمندیم حقوق طبق قانون کاربوده و بیمه و حق بن و حق مسکن نیز تعلق می یابد ساعت شروع از ۷:۳۰تا۱۵:۳۰ می باش...
1403/11/20
سمیه اسدی جمال آباد
سلام خانم صالحی الان نزدیک به سه ماهه ثبت نام کردیم پس کی با ما تماس میگیرید 
20:52
سلام من یک مادرم ساکن مریوان برای خرج بچم می خوام ی کار کنم تو خونه میشه راهنمای مکنید ممنونم
21:49
1403/11/22
حمیده حسینی حسینی
سلام حمیده حسنی کاربسته بنده درمنزل میخوام
00:55
طراحی جعبه های غذایی و فست فودی
به یک طراح به صورت دورکاری با خلاقیت و مهارت بالا و آشنا به امور چاپ افست برای طراحی جعبه های اختصاصی فست فودی ها و جعبه های عمومی فست فودی نیاز دارم
1403/11/23
طاهره نمان
سلام کار در منزل میخوام از شهرستان میاندآب هستم
15:18
1403/11/24
اعظم حیدری
سلام خانم صادقی من 25 آذر 403 پول پرداخت کردم ثبت نام هم شدم ولی دیگه خبری نشد . خداوکیلی اصلا کار در منزل دارید یا سر کاریه .
16:02
1403/11/25
من متاهل هستم کاردرمنزل نیاز دارم
05:23
بسته بندی
سلام .به یک نفر نیروی بسته بندی خانم جهت کار در تولیدی سیسمونی گرند بیبی نیازمندیم....تایم کاری ۸ونیم صبح تا ۴ونیم عصر...حضوری تشریف بیاورید...بلوار فضیلت کوچه ۳۱ جنب پارک یاسمن ساختمان گرند بیبی...در...
حاتم طاهری
سلام  من  متاهل هستم کاردرمنزل می خواستم
13:24
1403/11/26
منم دنبال کار در منزل هستم لطفا خیلی احتیاج‌دارم
18:22
1403/12/04
زهرا بابایی بابایی
من میخوام  شماره تماس می‌زارن ممنون
23:07
انواع بسته بندی درمنزل خودم انجام میدم
انواع بسته بندی خشک بار حبوبات عطاری اسکاج درمنزل خودم انجام میدم لطف کنید سوال هایی الکی شخصی سن مجرد متاهل نپرسید بیاید بری هم ووقت هم ارزش قائل باشم ممنونم 0919XXX1822(نمایش کامل)
زهرا بابایی بابایی
منم دنبال کار در منزل هستم 
23:08
1403/12/05
Sh Dr
من دنبال کار هستم لطفا جواب بدید کار بسته بندی 
07:22
زهره سیفی
من همدان نیازبه. کاردارم 0**** 
08:52
جهت همکاری با کارخانه دمپایی
جهت همکاری به چند نیروی کار اقا و خانم با سرویس وحقوق کافی در قسمت بسته بندی ‌و رویه کشی و پا دستگاهی نیازمندیم شیفت روز و شب چت دیوار پاسخگو نیستم
 سلام  دنبال  کار درمنزل  هستم  لطفا  پیام  بدی0**** 
18:35
1 پاسخ
1403/12/19
سلام من برج 9ثبت نام کردم فرم هم پر کردم هنوز خبری نیست بلوچی هستم از تهران 
18:17
1403/12/20
زهرا خوشحال زهرا
سلام من نیازمند ب کار در منزل هستم خواهش یه کار بهم بدید
09:22
به یک نفر راسته دوز و ساده کاردر کارگاه نیاز داریم
شرکت تولیدی برای افزایش نیرو به یک نفر چرخکار راسته دوز(۱۲م) به چند نفر ساده کار (۸م) برای دوخت و مونتاژ و بسته بندی لوازم بهداشتی در کارگاه نیاز مندیم ترجیحا نزدیک به یکه دکان ساعات کاری از ۸/۳۰تا...
زهرا خوشحال زهرا
من نیازمند ب کارم
09:23
1 پاسخ
1403/12/21
سلام
13:36
1 پاسخ
محمد صمدی
زهرا خوشحال زهرا
من نیازمند ب کارم
15:56
کار گاه خانگی گلاب و بسته بندی عرقیجات
کارگاه بسته بندی گلاب و عرقیجات از محیط کوچک خانگی .شروع کنید و در محیط کوچک کسب کار بسته بندی عرقیجات را شروع کنید . شرایط دارابودن حداقل فضای کاری ۳۰ مترمربع دارا بودن حداقل سرمایه ۳۰۰ ملیون توما...
محمد صمدی
سلام
محمد صمدی
سلام دنبال کار درمنزل هستم لطفا پیام بدی0****
فاطمه احمدی
سلام‌ خانم صادقی من 3 بار ثبت نام کردم فوری هم خواستم هنوز خبری میشه لطفا پیگیری کنید از شیراز هستم
21:24
خیاط ماهر وردست ماهر اتوکار ماهر بسته بندی ماهر
باسلام شرکت تولید لباس مجلسی زنانه صادراتی استخدام میکند‌ ✅خیاط ماهر ✅وردست ماهر ✅اتو کار ماهر ✅بسته بندی ✅فقط تماس
1403/12/23
معصومه شرفی
منم به کاردرمنزل نیاز دارم
10:38
1404/02/05
زهرا کاضمی
سلام یه کار بسته بندی میخواستم در منزل 
23:26
1404/02/06
مهدیه ملای
سلام به کار در منزل نیاز دارم
05:01
کارگاه خیاطی بیمارستانی دوز
شرکت مهام طب صنعت به تعدادی کارگاه خیاطی بیرون بر با محیطی تمیز و بهداشتی (کف سرامیک) جهت دوخ گان جراح 4 بند و بسته بندی اکاردئونی با کارت گان با مبلغ دوخت و بسته بندی هرکار 80.000ریال و تسویه به صورت...
1404/02/09
سلام خانم صادقی عزیز من سیمین عسکری هستم وپول واریز کردم برای کاردر منزل بنام خانممهتاب پشمی کجا باید فیش بفرستم لطفا راهنمایی بفرمایید ممنونم 
18:49
9583
18:50
چه شد عزیزم کد فرستادم خدمتتون 
18:51
تکمیل ظرفیت
*فرصت شغلی فوق‌العاده* _پذیرش نیرو در کارخانه قطعات خودرو در بخش های( تولید، بسته بندی،انبار داری، ترخیص کالا ،حراست، بخش اداری و حسابداری) ✅شرایط سنی (۲۰ الی ۳۰ سال) برای آقایان مجرد و کاری ✅همراه ب...
سلام خانم عسکری هستم کد فرستادم 
18:52
سلام خانم صادقی عزیزمن سیمین عسکری هستم فیش کجا ارسال کنم خدمتتون بنام مهتاب پشمی واریز کردم 
18:55
1404/02/10
سلام خانم صادقی عزیزخسته نباشی عزیزم سیمین عسکری هستم دیشب من پول واریز کردم بهشماره حساب خانم مهتاب پشمی برای کار در منزل فیش از پیامک میدم ارسال نمیشه نمیدانم کجا فیش بفرستم عزیزم 
09:44
کارگر ساده ، ظروف پلاستیک
شرکت در زمینه تولید محصولات ظروف یکبارمصرف برای توسعه نیروی انسانی از خانم ها و آقایان دعوت به همکاری مینماید حقوق ماهیانه مساعده وسط ماه محیط کاری آرام جای خواب حداکثر سن زیر ۳۰ سال اتباع پذیرش داریم...
سلام مطمین هستی شمارتون درسته 
12:22
خانم صادقی عزیز چطوری فیش واریزی ارسال کنم لطفا جواب بدید شمارتون که در شبکه نیست 
12:31
خانم صادقی فیش واریزی کجا ارسال کنم جواب بده لطفا اگر محتاج کار نبودم پول واریز نمیکردم عزیزم 
12:42
طراحی جلد محصولات
با عرض سلام 5الی 6 مورد کار، طراحی هستش برای جلد چسب یا طراحی برند و اعمال مشخصات برای قوطی های چسب و ظروف چسب طراحی چاپ روی کارتن و بسته بندی و اینکه شخصی
سلام خسته نباشی خانم صادقی عزیزومحترم برای بسته بندی پول واریز کردم بنام خانم مهتاب پشمی فیش به کجا ارسال کنم سخت دنبال کارم 
13:01
1404/02/16
حمیرا خجسته
سلام کسی شماره تماس از کار در منزل خانم صادقی نداره من از برج 5پارسال 80تومن پول واریز کردم هیچ خبری نشده لطفا یکی بهم بگه چجوری باهاشون ارتباط برقرار کنم ممنونم 0**** 
11:58
حمیرا خجسته
سلام خانم صادقی عزیز من از برج 5پارسال 80تومن پول واریز کردم هیچ خبری نشده نمیدونستم چجوری باهاتون ارتباط برقرار کنم فیش برای خانم پشمی تو تلگرام فرستادم ولی هیچ خبری نشده لطفا خیلی به کار نیاز دارم 0**** خجسته 
12:01
استخدام منشی و نرس دندان پزشکی در لابراتوار
استخدام در لابراتوار دندانسازی دیجیتال (مشهد – محدوده کامیاب) دعوت به همکاری در دو موقعیت شغلی: 1. منشی اداری (خانم) ثبت سفارش، هماهنگی با پزشکان، پیگیری تولید بسته بندی و ثبت خروج ساعت کاری: ۹ ...
سجاد اقتداری
0**** 
13:32
1404/02/21
سلام شهرستان تربت حیدریه هستم بسته بندی میخام 
11:24
سلام خانم صادقی من قائمشهر هستم دوبار پول واریز کردم یکبار 70 تومن پارسال ویکبارهم 100 تومن چند روز پیش واریز کردم فرم هم پر کردم وفرستادم ولی هیچ خبری از ارسال بسته برای کار نبوده میشه بگید چکار باید بکنم واشتباه من کجا بوده که بسته برام ارسال نشده به هیچ طریقی هم نمیتو نم با ادمین تماس بگیرم ممنونم پیگیری کنید 
13:10
مزدی دوز کاپشن مردانه
به کارگاه مجهز در جهت برش ،دوخت،بسته بندی کاپشن مردانه نیازمندیم مزد عالی ،تسویه نقدی تیراژ بالا و دائمی
سلام نیاز به کار در منزل دارم خواهش راهنمایی کنید
14:40
1 تایید
1404/02/22
سلام خانم صادقی من نیاز کار در منزل دارم خواهش میکنم کمک کنید از پس بیکارم دارم افسردگی میگویم اصفهان زندگی میکنم روز تا شب تو خانه تنها هستم و نیاز دارم به این کار تو منزل شوری هستم
03:41
برج 1همین طور ثب نام کردم پول واریز کردم ولی خبری نشودی به اسم خانم سلیمی نمیدانم می شناسند یا نه خبری از کارشان نشود خواهش کمک کنید
03:44
کاردرمنزل کارگاه بسته پک های هدیه عروس
ایجاد کارگاه بسته بندی به صورت حرفه ای پک های هدیه صادراتی و مصرفی استان مبارک مشهد مقدس شما اگه به کارهای تولیدی و بسته بندی علاقه دارین زنگ بزنید ..کار دائم کاملا تضمینی با درامد ثابت و بسیار منا...
شماره تماسم 0****  
03:46
اعظم مرادی
سلام دنبال کار در منزلم
سلام دنبال کار در منزل هستم 
19:57
1404/02/23
سلام احتیاج به کاردرمنزل داریم
09:48
گروه صنایع غذایی مانا
استخدام تکنسین نمونه برداری و تخلیه
شرکت صنایع غذایی مانا به عنوان یکی از معتبرترین تولیدکنندگان مواد غذایی در کشور، جهت تکمیل کادر نیروی انسانی در آزمایشگاه خود، از افراد واجد شرایط با عنوان تکنسین نمونه برداری و تخلیه دعوت به همک...
1404/02/24
زینب شوری
سلام صبح بخیر خانم صادقی خبری نشود برای کار در منزل شوری هستم از اصفهان خواهش میکنم کمک کنید 
04:47
محمد ع
سلام من متاهل هستم و کار میخواهم
لطفاً کمک کنید تهران هستم

0****  
07:24
فاطمه ابراهیمی
ب دنبال کار در منزل هستم
22:43
کار با گوشی حلال روزی دو تومن آنی
قانونی ،،پاره وقت تسویه آنی میلیونی خانه دار کارمند بازنشسته دانشجو بدون هیچگونه محدودیتی تایپ،ترجمه،ادمین کانال،بسته بندی،نیستیم لطفاً با دقت آگهی رو بخونین کار رایگان نداریم لطفاً تشریف بیا...
1404/02/25
زهرا امن زاده
سلام وعرض ادب خانم صادقی بنده ازآذرماه پول واریز کرده وثبت شدم ولی هیچ خبری ازکارنیس توروخدایازنگ بزنین یاجواب بدین مابه این کارنیازداریم آخه این چه روشیه نه شماره تماس میزارین نه میشه توتلگرام پیام دادبخاطرخداپاسخگوباشین امن زاده
07:31
1 پاسخ
زهرا امن زاده
زهرا امن زاده
سلام وعرض ادب خانم صادقی بنده ازآذرماه پول واریز کرده وثبت شدم ولی هیچ خبری ازکارنیس توروخدایازنگ بزنین یاجواب بدین مابه این کارنیازداریم آخه این چه روشیه نه شماره تماس میزارین نه میشه توتلگرام پیام دادبخاطرخداپاسخگوباشین امن زاده
سلام وعرض ادب 
07:34
زهرا امن زاده
سلام زهراامن زاده هستم حدودشش ماهه که در کاردرمنزل ثبت نام کردم ولی دریغ ازیک خبر.توروخداباماتماس بگیرین علت نپذیرفتن مابه کاررابگوییدخیلی دوست داریم کاردرمنزل راوبه پولش نیازداریم ممنون
19:44
کارگر ساده جهت سبته بندی در کارخانه کاشی مینیاتوری
کارخانه کاشی اسختری زمرد به یک کارگر ساده جهت بسته بندی کاشی مینیاتوری نیازمند است همراه با بیمه وحقوق مکفی ادرس میدان پویینک پوئینک شمالی خیتبان ترنم کوچه قالیشویی پلاک ۱۴ ساعت تماس برای گزینش ۹صبح...
1404/02/26
زینب شوری
سلام خانم صادقی چه شد هیچ خبری نیست برای کار در منزل خواهش یک خبر ی بدهید واقعا احتیاج دارم برای این کار در منزل
14:54
1404/02/27
حمیرا خجسته
خانم صادقی عزیز لطفا لطفا پیگیری کنید از برج 5پارسال 80تومن واریز کردم هیچ خبری نشده رسید رو برای خانم پشمی فرستادم وهنوزم دارم حداقل یک شماره بدین تماس بگیریم لطفا 
17:59
حمیرا خجسته
خانم خجسته 0**** 
18:00
استخدام نیرو جهت اتو وبسته بندی....
با سلام یک نیروی جوان ترجیحا مجرد اقا یا خانم جهت اتو بسته بندی در تولیدی تریکو مشعل واقع در گرد خون نیازمندیم
1404/02/28
سلام بچه دارم دنبال کاردرمنزل میگردم توروخدا معرفی کنید  0**** 
05:30
سلام من یه بچه اتیسم دارم و شدید نیاز به کار دارم منزل دارم
06:47
شنبه 4 خرداد 1404، ساعت 11:25