دنبال کن

کار در منزل بسته بندی

بسته بندی

1404/05/06
محمد عبدالهی
سلام 
09:58
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه‌ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و غیر حضوری فعال هست حقوق ماهیانه ۹ میلیون بسته‌بندی حبوبات خانم و آقا مورد پذیرش
سلام
11:05
کاردر منزل بسته بندی لازم دارم
11:06
1 تایید
را تقی زاده
سلام کاردرمنزل بسته‌بندی نیاز دارم اردبیل لطفاً 
12:14
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه‌ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و غیر حضوری فعال هست حقوق ماهیانه ۱۰ میلیون بسته‌بندی حبوبات خانم و آقا مورد پذیرش
طاها بهرامی
سلام کار درمنزل می‌خوام 
15:16
2 تایید
رقیه جوکار
سلام خسته نباشید کار در منزل می‌خوام بسته بندی 
16:09
1404/05/10
مریم یوسفی
...
10:52
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و غیر حضوری فعال هست حقوق ماهیانه 10 میلیون تومان بسته بندی حبوبات خانم و آقا مورد پذیرش
1404/06/08
خدیجه ظهرابی دونباله کار بسته بندی در منزلم هستم تازه کند هستم سلماس 
14:10
0**** دونباله کار بسته بندی حبوبات و چوکلات و چیزای دیگه فرقی نداره  در منزلم هستم تازه کند هستم سلماس تماس بگیرید تشکر 
14:13
من دنبال کاردرمنزل کار  بسته بندی هستم خیلی دستم فرزه وبا دقت عمل کارمیکنم ممنون میشم تماس بگیرید 0**** 
21:12
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه‌ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و غیر حضوری فعال هست حقوق ماهیانه ۱۰ میلیون بسته‌بندی حبوبات خانم و آقا مورد پذیرش
لاله قربانی
سلام دنبال کار بسته بندی حبوبات خشکبار شکلات چسب نخ خودکار و.‌‌..در منزل هستم تبریز
22:20
1404/06/09
مهتاب افرانژاد افرانژاد
سلام من دنبال کاربسته بندی درمنزل هستم ازاستان فارس سهرستان اقلید خانمی هستم دست وبال تنگ برای خرجی درخانه ببه من تماس بگیرید ممنون میشم
12:00
مهتاب افرانژاد افرانژاد
ببخشیدی شماره تماس بذارید تامابتوانیم باشماتماس بگیریم
12:03
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه‌ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و غیر حضوری فعال هست حقوق ماهیانه ۱۰ میلیون بسته‌بندی حبوبات خانم و آقا مورد پذیرش ساعت کاری شناور
رقیه مهری
سلام وقت بخیر دنبال کار در منزلم
اگر هست بگین شماره بزارم ممنونم
12:20
ناهید درویشی
سلام کار در منزل نیاز دارم
15:36
1404/06/15
مهدی دلپسند دلپسند
کاردرمنزل می خواستم آدرسم پردیس تهران فاز8**** 
18:43
بسته بندی
بسته بندی چای در منزل خودتان ثبت نام کاملا رایگان حقوق25 تا ۳۰ تومن هفتگی هم تسویه میشه برای اطلاعات بیشتر به آیدی در تلگرام پیام بدین پاسخگوس فقط تلگرام=Karrdar_khane@
سحر محمدزاده
کار در منزل می‌خوام بسته بندی 
20:16
1404/06/16
لیلا یوسفی
پس کلاهبرداری‌های این کار بسته بندی نخ ودکتر و روغن آلوده.را که هشتصدمین از ما گرفتن
06:54
سلام کاردرمنزل میخوام بسته بندی
13:36
بسته بندی
نیازمند بسته بندی کن
من درشهرشوشترساکنم
13:38
محدثه جعفری
سلام من کار در منزل میخاستم از شهر ارومیه واقعا بع این کار نیاز دارم الان چند ساله دنبال کارم
18:32
1404/06/26
سلام 
من حدود یک ماه نیم واریز کردیم فرم پر کردم  احراز هویت کردم ولی هیچ خبری نیست 
0****  ساعدی
07:35
بسته بندی
با سلام به چند خانم جهت بسته بندی نان بستنی و نان حلوا در منزل نیازمندیم اولویت با کسانی است که چند نفر باشند حتما وحتما محدوده بلوار دلاوران و سرافرازان پیام بفرستید و برای وقت همدیگه احترام قائل ...
رها باباپور
سلام کار در منزل میخوام
14:36
مروه فخری هستم کار در منزل خواهم بسته بندی
15:43
اگه هست شماره بگزارد یا تماس بگیرد
15:45
واتسون | Watson
استخدام وسط کار (آقا)
آشنا به امور بانکی کمکی ویزیتور داشتن گواهینامه رانندگی الزامی است حداکثر سن 25 سال پرداخت حقوق به موقع بیمه بعد از مدت آزمایشی بعد از تایید مدیریت ساعت کاری شنبه تا چهار شنبه از ساعت 8:30 تا 1...
مه کار سنگین کده نمی توانم اگه کار ساده سبک هست بفرماید
15:47
اتنا نعیمی
سلام 
21:59
3 پاسخ
1404/06/27
محمد صمدی
اتنا نعیمی
سلام
سلام 
00:45
بسته بندی
به تعدادی نیروی خانم جوان ۱۸ الی ۲۸ سال ساکن باقر شهر جهت بسته بندی در کارگاه تجهیزات پزشکی نیازمندیم ساعت کاری ۸ الی ۶ بعد از ظهر پنج شنبه ها نیمه وقت جمعه ها تعطیل محیط امن و بهداشتی و کاملا...
محمد صمدی
اتنا نعیمی
سلام
0**** 
00:45
محمد صمدی
اتنا نعیمی
سلام
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش 
00:46
طاهره شهلایی منفرد
سلام من کاردرمنزل بسته بندی می خواستم 
10:38
بسته بندی
چهارشنبه 11 دی 1404، ساعت 00:45