دنبال کن

کار در منزل بسته بندی

بسته بندی

1404/05/06
محمد عبدالهی
سلام 
09:58
مازندران.آبین آمل و محمودآباد.شهرک صنعتی شهدای محمودآباد
استخدام نیروی ساده
جنسیت :مرد-ساعت کاری از هفت و نیم صبح الی هفت عصر -حقوق و مزایا بالاتر از قانون کار(بین بیست الی بیست و دو)، پرداخت حق تاهل، اولاد ، اضافه کاری -پاداش عملکرد- ارتقاء شغلی -بسته های اهدایی لبنیات و نو...
سلام
11:05
کاردر منزل بسته بندی لازم دارم
11:06
1 تایید
را تقی زاده
سلام کاردرمنزل بسته‌بندی نیاز دارم اردبیل لطفاً 
12:14
طراحی لیبل و اصلاحات
سلام این عکس توسط هوش مصنوعی طراحی شده .( یک لیبل برای پک های قهوه هست که روی جعبه چسبانده میشود ) میخواهم در سایز 8*8 باز طراحی بشه . لوگوی خودم جای لوگو بالا قرار بگیره. بجای mr.caffee حرف mrcaffee...
طاها بهرامی
سلام کار درمنزل می‌خوام 
15:16
2 تایید
رقیه جوکار
سلام خسته نباشید کار در منزل می‌خوام بسته بندی 
16:09
1404/05/10
مریم یوسفی
...
10:52
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه ای از شما گرفته نخواهد شد امکان حضوری و دورکاری فعال است حقوق ماهیانه ۱۰ میلیون تومان خانم و اقا مورد پذیرش
1404/06/08
خدیجه ظهرابی دونباله کار بسته بندی در منزلم هستم تازه کند هستم سلماس 
14:10
0**** دونباله کار بسته بندی حبوبات و چوکلات و چیزای دیگه فرقی نداره  در منزلم هستم تازه کند هستم سلماس تماس بگیرید تشکر 
14:13
من دنبال کاردرمنزل کار  بسته بندی هستم خیلی دستم فرزه وبا دقت عمل کارمیکنم ممنون میشم تماس بگیرید 0**** 
21:12
بسته بندی
به هیچ عنوان هزینه آیی از شما گرفته نخواهد شد امکان حضوری و دور کاری فعال است حقوق ماهی ۱۰ میلیون تومان بسته بندی حبوبات آقا و خانم مورد پذیرش
لاله قربانی
سلام دنبال کار بسته بندی حبوبات خشکبار شکلات چسب نخ خودکار و.‌‌..در منزل هستم تبریز
22:20
1404/06/09
مهتاب افرانژاد افرانژاد
سلام من دنبال کاربسته بندی درمنزل هستم ازاستان فارس سهرستان اقلید خانمی هستم دست وبال تنگ برای خرجی درخانه ببه من تماس بگیرید ممنون میشم
12:00
مهتاب افرانژاد افرانژاد
ببخشیدی شماره تماس بذارید تامابتوانیم باشماتماس بگیریم
12:03
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه‌ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و غیر حضوری فعال هست حقوق ماهیانه ۱۰میلیون بسته‌بندی حبوبات خانم و آقا مورد پذیرش
رقیه مهری
سلام وقت بخیر دنبال کار در منزلم
اگر هست بگین شماره بزارم ممنونم
12:20
ناهید درویشی
سلام کار در منزل نیاز دارم
15:36
1404/06/15
مهدی دلپسند دلپسند
کاردرمنزل می خواستم آدرسم پردیس تهران فاز8**** 
18:43
بسته بندی
به تعدادی نیرو بسته بندی خانم و اقا نیاز مندیم شرایط کاری: ساعت کاری ۷تا ۱۹ صبحانه/نهار/میان وعده سرویس رفت و برگشت بیمه تامین اجتماعی
سحر محمدزاده
کار در منزل می‌خوام بسته بندی 
20:16
1404/06/16
لیلا یوسفی
پس کلاهبرداری‌های این کار بسته بندی نخ ودکتر و روغن آلوده.را که هشتصدمین از ما گرفتن
06:54
سلام کاردرمنزل میخوام بسته بندی
13:36
طراحی بسته بندی کارتنی صبحانه بیرون بر
شرح پروژه: نیاز به طراحی یک بسته‌بندی کارتنی مخصوص صبحانه بیرون‌بَر داریم. ظرف صبحانه داخل کارتن قرار می‌گیرد (کارتن در تماس مستقیم با غذا نیست). انتظارات ما: طراحی کاربردی و مقاوم برای حمل طراح...
من درشهرشوشترساکنم
13:38
محدثه جعفری
سلام من کار در منزل میخاستم از شهر ارومیه واقعا بع این کار نیاز دارم الان چند ساله دنبال کارم
18:32
1404/06/26
سلام 
من حدود یک ماه نیم واریز کردیم فرم پر کردم  احراز هویت کردم ولی هیچ خبری نیست 
0****  ساعدی
07:35
میت هال رستوران - اندرزگو - بعد از چهار راه قیطریه - نرسیده به اشکستان پور جنوبی - پلاک ۹۸
استخدام کمک آشپز
کاربلد و زرنگ حداقل با ۲ سال سابقه -تخته کار- کار با گریل و سرخ کن و پک و بسته بندی کردن
رها باباپور
سلام کار در منزل میخوام
14:36
مروه فخری هستم کار در منزل خواهم بسته بندی
15:43
اگه هست شماره بگزارد یا تماس بگیرد
15:45
کار با گوشی مجازی،روزی یک میلیون آنی
قانونی و حلال پاره وقت مجازی تسویه آنی میلیونی تمامی افراد کارمند خانه دار بازنشسته دانشجو کار رایگان نداریم ابزار کار هزینه دارد بسته بندی تایپ ترجمه ادمین کانال نیستیم لطفاً با دقت بخونید ...
مه کار سنگین کده نمی توانم اگه کار ساده سبک هست بفرماید
15:47
اتنا نعیمی
سلام 
21:59
3 پاسخ
1404/06/27
محمد صمدی
اتنا نعیمی
سلام
سلام 
00:45
کارگر ساده نیازمندیم
گروه صنعتی چفت،جهت تکمیل کادر پرسنلی خود در این مجموعه تعدادی نیروی آقا و خانم استخدام میکند. لطفاً با دقت شرایط را مطالعه نموده سپس تماس گرفته یا مراجعه نمایید بخش‌های مورد نظر: خط تولید ، مونتاژ ، ...
محمد صمدی
اتنا نعیمی
سلام
0**** 
00:45
محمد صمدی
اتنا نعیمی
سلام
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش 
00:46
طاهره شهلایی منفرد
سلام من کاردرمنزل بسته بندی می خواستم 
10:38
استخدام نیرو کار در بازار موبایل چارسو عمده فروشی
خانم و آقا بازرگانی ، عمده لوازم جانبی آشنایی و تجربه در صنف امتیاز محسوب میشود ؛ • دقت و سرعت عمل در انجام وظایف • توانایی کار تیمی و ارتباط موثر با همکاران پشتیبانی سفارشات حضوری و غیر حضوری شمار...
یک‌شنبه 6 بهمن 1404، ساعت 10:43