دنبال کن

کار در منزل بسته بندی شکلات در اصفهان نی نی سایت

بسته بندی

1402/06/26
سلام بسته بندی درمنزل میخواستم خیلی خیلی بهش نیازدارم خرج خونه باخودم توروخداکمکم کنیداصفهان هستم 0**** 
04:32
1 پاسخ
3 تایید
بسته بندی
با سلام به تعدادی کارجو جهت کار نیازمندیم بسته بندی در منزل شما شغلی ساده با درآمدی بالا بدون محدودیت سنی بدون نیاز به سابقه کار با درآمدی عالی کسب اطلاعات بیشتر از روبیکا و تلگرام
مبین حزبی
سلام دنبال کاربسته بندی درمنزل هستم خیلی به این کارنیازدارم اگه امکانش هست معرفی کنید
04:49
1 پاسخ
1 تایید
محمد صمدی
مبین حزبی
سلام دنبال کاربسته بندی درمنزل هستم خیلی به این کارنیازدارم اگه امکانش هست معرفی کنید
سلام تماس 0**** بگیرید
19:04
1 تایید
محمد صمدی
سلام بسته بندی درمنزل میخواستم خیلی خیلی بهش نیازدارم خرج خونه باخودم توروخداکمکم کنیداصفهان هستم ۰۹۳۹۲۲۱۰۷۴۵
سلام تماس 0**** بگیرید
19:05
1 تایید
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه‌ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و غیر حضوری فعال هست حقوق ماهیانه نه میلیون بسته‌بندی حبوبات خانم و آقا مورد پذیرش
سلام خداقوت، ممنون میشم برای کاردرمنزل بسته بندی با بنده هم تماس بگیرید 
20:03
1 پاسخ
محمد صمدی
سلام خداقوت، ممنون میشم برای کاردرمنزل بسته بندی با بنده هم تماس بگیرید
سلام تماس 0**** بگیرید
20:09
1402/06/27
اکرم رمضانی
سلام من به کاردر منزل احتیاج دارم یه کم خیاطی هم بلدم 0****  
06:50
1 پاسخ
بسته بندی
سلام به هیچ عنوان هیچ هزینه‌ای از شما گرفته نخواهد شد .امکان کار حضوری و غیر حضوری فعال هست حقوق ماهیانه ۹میلیون بسته بندی حبوبات خانم و آقایی پذیرش
محمد صمدی
اکرم رمضانی
سلام من به کاردر منزل احتیاج دارم یه کم خیاطی هم بلدم 09137851886
سلام تماس 0**** بگیرید
18:12
1402/08/01
سلام خسته نباشید برای کار بسته بندی مزاحم شدم اگه لطف کنید تماس بگیرید ممنون میشم سرآسیاب هستم 0**** 
21:31
1402/08/03
رضوان ترابی
سلام من به کار در منزل نیاز دارم خیلی ضروری 0**** 
11:24
بسته بندی
سلام به یک نیرو جهت کار در بسته بندی سبد نیازمندیم حقوق ماهیانه ۱۲ ملیون بیمه ندارد سرویس ندارد ادرس پل اسلام آباد جنب منبع آب
حدیث حسین زاده
سلام من به کار بسته بندی در منزل نیاز دارم هرچی هم توی گوگل پیدا میکنم اصلا هیچ شماره ای یا راه ارتباطی نداره 
11:30
1 پاسخ
گلنوش محمدیان
نیازدارم به این کار در خانه
11:33
محمد صمدی
حدیث حسین زاده
سلام من به کار بسته بندی در منزل نیاز دارم هرچی هم توی گوگل پیدا میکنم اصلا هیچ شماره ای یا راه ارتباطی نداره
سلام تماس بگیرید 0**** 
14:27
بسته بندی
به تعدادی کارگر ساده خانم جهت بسته بندی قطعات پلاستیکی مثل گیره لباس و جا اسکاچی و...نیازمندیم ساعت کاری ۸ تا ۵ حقوق طبق وزارت کار شرایط سنی ۲۰ تا ۳۵ سال آدرس سعیدآباد شهرک صنعتی گلگون خیابان اول غر...
1402/08/05
مرضیه صفری
سلام من برای بسته بندی در منزل نیاز دارم مجرد هستم و جوان در کمترین زمان تحویل میدم
12:13
1 پاسخ
محمد صمدی
مرضیه صفری
سلام من برای بسته بندی در منزل نیاز دارم مجرد هستم و جوان در کمترین زمان تحویل میدم
سلام  تماس بگیرید 0**** 
12:53
تقی غلامی
سلام من به این کار نیاز دارم   
19:14
1 تایید
طراحی لیبل قهوه و چای
طرح لیبل قهوه و چای مطابق طرح ارسال شده میخواهم ساخت مشترک ترکیه و ایران به صورت لاتین در لیبل درج شود
1402/08/06
نرگس پژوهی
سلام‌ توروخدا من ب کار نیاز دارم خیاطی یا بسته بندی هر چیزیی 
11:33
ستایش صالحی
سلام ما هف هشت نفریم که در خانه کار های بسته بندی اتیاج دارسم لطفا اگر کار در منزل در اصفهان خمینی شهر  دارید تماس بگیری 0**** 
11:59
زهرا جعفری
سلام نیازبه کاردرمنزل دارم برای بسته بندی بابنده تماس بگیرید0**** 
21:21
اصلاح طرح بسته بندی هوش مصنوعی و آماده سازی برای چاپ
سلام وقت بخیر یک طرح گرافیکی برای بسته‌بندی محصول دارم که با هوش مصنوعی ساخته شده. به همین دلیل بعضی ایرادها در متن فارسی و لوگو وجود داره که نیاز به اصلاح و بازطراحی داره. انتظارات: - اصلاح کامل ...
1402/08/07
سلام احتیاج کار در منزل دارم کار بسته بندی ملک شهر هست
12:55
1402/08/09
سلام میشه راهنمایی کنید نیازمند کارم
06:15
1402/08/10
مهربان دانا
سلام احتیاج کار در منزل هستم تو رو خدا برا مخراج خونه 
04:58
طراحی بسته بندی در فضای نرم افزار
سلام کار اصلا طراحی نیست. لیبل آماده دارم. می خوام لیبل رو بندازم روی سطل. لیبل جلو و عقب. عکاسی بشه ازشون در فضای نرم افزار. ۱لیتری گالن ۲۰لیتری اونایی که حرفه ای هستن میدونن کار ۲ ساعته.
Fatima khorsand
سلام من به کار بسته بندی نیاز دارم اگر امکان داره کار بهم معرفی کنی
08:09
مریم سیفی
سلام منم نیاز ب کار بسته بندی دارم میشه کمکم کنید 
10:26
مریم سیفی
پرند هستم 
10:26
بسته بندی
مجموعه ما به یک همکار فعال و چابک برای بخش بسته‌بندی نیاز دارد. شرایط و ویژگی‌ها: • صددرصد سالم و توانمند • چابک و پرانرژی • مسئولیت‌پذیر و دقیق • یادگیری سریع و پایبند به نظم • حضور به موقع در...
مریم سیفی
سلام من هم ب کار بسته بندی نیاز دارم امکانش هست معرفی کنید در پرند
10:28
1403/03/07
طیبه ابراری
سلام بسته بندی در منزل میخواستم خیلی به این کار نیاز دارم توروخدا کمکم کنید در اصفهان هستم
11:02
1403/03/08
مهدی جعفری
سلام بسته بندی در منزل خواستم خیلی خیلی بهش نیاز دارم از مسجدسلیمان ،0**** 
15:05
بسته بندی
تعدادی نیروی فعال و بی حاشیه برای بسته بندی در منزل نیازمندیم کار داعمی میباشد برای راهنمایی بیشتر روبیکا پیام بدین چت دیوار پاسخگو نیستیم. با تشکر.
1403/03/09
سلام ی کار. درمنزل نیاز دارم. ممنون میشم بهم معرفی کنید
08:23
1403/03/11
خانم محمدی
سلام به کار در منزل شدیدا نیاز دارم خواهش میکنم بهم معرفی کنید
22:29
1403/03/14
ملیحه علینژاد
سلام نیازدارم توخانه خودم کمکم کنیدهرکاری بودمشهدهستم
09:33
بسته بندی
سلام نیروی خانم برای بسته بندی محصولات خشکبار حتما ساکن محدوده اوایل پیروزی باشین ۲تا ۳نفر ساعت کاری ۸:۱۵تا۱۵ حقوق توافقی با مدیریت باید صحبت کنید سن ترجیحا زیر۳۵سال لطفا رزومه اگر دارید و مشخصا...
1403/03/17
سمیه میرباقری
سلام اگر ممکن هست  برای کاردر منزل بسته بندی تماس بگیرید خیلی  احتیاج به کار دارم
11:30
سمیه میرباقری
در اصفهان  هستم
11:31
1 پاسخ
1403/04/12
محمد صمدی
سمیه میرباقری
در اصفهان هستم
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش 
20:53
طراحی طرح پاکت کرافت
برای پاکت کرافت جهت بسته بندی خشکبار یه طراحی ساده و خاص میخاستم لوگو طراحی شد دارم ولی برای چاپ روی پاکت مناسب نیست چون چاپ تک رنگ هست تصویر پاکت کرافت رو زمیمه کردم
1403/08/23
زهرا کریمی
سلام من به این کارنیازدارم ممنون
07:24
زهرا کریمی
سلام خسته نباشید من به این کار لطفاً نیاز دارم ممنون 
07:33
1403/09/16
سلام از اصفهان هستم نیاز به کار بسته بندی در منزل دارم خواهش میکنم اگر کسی اطلاع داره بگه
12:10
بسته بندی
بسته بندی کفش و چاپ
1404/02/03
اکرم طلایی
سلام برای بسته بندی شکلات ثبت نام میکنم لطفا اطلاع دهید
05:37
1 تایید
لیلا س
نیاز به کار در منزل
08:15
کبرا رشیدی
 سلام من کاربسته بندی درمنزل میخواستم از اصفهان شهرستان فلاورجان روستاجوجیل 
12:04
بسته بندی
کار در منزل بسته بندی برای کار کردن در منزل خودتون با حقوق و شرایط مناسب بدون نیاز به داشتن سابقه تلگرام پیام بدید شرایط ارسال کنم فقط تلگرام ممنون
اعظم غلام علی شاهی
سلام منم نیاز من. مار بسته بندی در منزل هستم 
17:54
1404/02/04
خانم محمدی
سلام خانم محمدی هستم اتپا هستم و خیلی نیاز به کار دارم میشه منو رهنمایی کنیم ممنون 
07:58
1 پاسخ
1404/03/06
محمد صمدی
خانم محمدی
سلام خانم محمدی هستم اتپا هستم و خیلی نیاز به کار دارم میشه منو رهنمایی کنیم ممنون
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش 
20:03
....
خواستار کار در منزل
کار در منزل بسته بندی انجام میدم 4 سال سابقه کار در شرکت خط تولید و بسته بندی دارم
شنبه 16 شهریور 1404، ساعت 20:41