دنبال کن

هادی ایمانی بسته بندی

بسته بندی مواد غذایی

1404/02/08
نسیم قلاوند
سلام بنظر تون هادی ایمانی گفتن 300009 واریز کنید برا بسته بندی کلاهبر داری یا ن کسی اطلاع داره
12:51
5 پاسخ
5 تایید
مسئول فنی مواد غذایی
باسلام شرکت صنایع غذایی فعال در زمینه تولید و بسته بندی مواد غذایی در جزیره کیش در نظر دارد یک نفر همکار برای واحد مسئول فنی مواد غذایی استخدام نماید، بنابراین از واجدین شرایط خواهشمند است رزومه خود ر...
1404/02/25
گلثوم کردی
نسیم قلاوند
سلام بنظر تون هادی ایمانی گفتن ۳۰۰۰۰۹ واریز کنید برا بسته بندی کلاهبر داری یا ن کسی اطلاع داره
غزیزم کلاهبرداریه منم واریزکردم 
09:47
1 تایید
1404/02/31
هادی ایمانی..کلاهبرداری..دوستان..به هیچوجه پولی نزنید ..من زدم 300000..بعداً گوشی و خاموش کردن..اون یک کلاهبرداری حرفه ای به.
06:43
1 تایید
1404/05/04
خانم سعیدی
سلام بنظرتون هادی ایمانی کلاهبردار من هم میخوام 300000واریز کنم برا بسته بندی بوگیر
09:48
2 پاسخ
3 تایید
استخدام کارگر ساده و راننده و حراست با جای خواب
کارخانه تولید و بسته بندی انواع پاستیل وپودر ژله و.... نیازمند تعدادی نیرو ساده/راننده/حراست آقا با شرایط زیر میباشد ❗پذیرش فقط آقایان متولد60 تا 87 برای 60تا65پایان خدمت الزامی ❗استخدام از لحظه ورود...
1404/06/15
داودشفیعی
نسیم قلاوند
سلام بنظر تون هادی ایمانی گفتن ۳۰۰۰۰۹ واریز کنید برا بسته بندی کلاهبر داری یا ن کسی اطلاع داره
حواستون باشه همشون کلاه بردارن
11:43
1 پاسخ
3 تایید
1404/06/19
هر موقع هرکسی گفت برای استخدام یا کار در منزل یا هر نوع کاری پول واریز کن کلاهبرداریه 👎
20:46
3 تایید
1404/06/20
ا م
کلاهبرداریه من واریز کردم دیگه کسی جوابمو نداد
09:40
دعوت به همکاری – طراح لوگو و بسته‌بندی مواد غذایی
به یک طراح خلاق و حرفه‌ای در زمینه طراحی لوگو و بسته‌بندی محصولات غذایی نیازمندیم. اگر به طراحی هویت بصری، شناخت بازار مواد غذایی و خلق طرح‌های جذاب و فروش‌محور علاقه‌مند هستید، خوشحال می‌شویم نمونه‌...
ا م
خانم سعیدی
سلام بنظرتون هادی ایمانی کلاهبردار من هم میخوام 300000واریز کنم برا بسته بندی بوگیر
کلاهبرداری هست واریز کردم جواب ندادن دیگه
09:41
1 پاسخ
1 تایید
1404/06/22
کبری کبری آلبوغبیش
سلام کاردرمننرل بسته بندی ماهشهر 
12:20
1404/07/30
آمنه همایون زاده
نسیم قلاوند
خدا ازش نگذره ایشالاه تو جوانیش خدا بهش بیماری سخت ونااعلاج بده تا با مردم بازی نکنه خرج دعوا ودکترت بشه اشغال
09:14
2 تایید
طراح لوگو و بسته بندی محصولات غذایی
به یک طراح خلاق و حرفه‌ای در زمینه طراحی لوگو و بسته‌بندی محصولات غذایی نیازمندیم. اگر به طراحی هویت بصری، شناخت بازار مواد غذایی و خلق طرح‌های جذاب و فروش‌محور علاقه‌مند هستید، خوشحال می‌شویم نمونه‌...
1404/08/11
ملیکا محمدی
بسته بندی درمنزل شاهرود 
12:17
1404/08/13
مهناز احمدی
ا م
کلاهبرداری هست واریز کردم جواب ندادن دیگه
درسته کلاهبرداره با پلیس فتا تماس بگیرید 
11:57
1404/08/17
فاطمه جودکی
هادی ایمانی کلاه برداره ب هیچ وج واسش پول نزنید
06:34
فراناب افزار آریا | Faranab Afzar Aria
مدیر بازرگانی | General Export Manager
درباره ما ما یک شرکت بازرگانی عمومی آینده نگر و پویا هستیم که به معرفی محصولات ممتاز ایرانی به بازارهای جهانی اختصاص دارد. مجموعه متنوع ما شکاف بین کشاورزی و ساخت و ساز را پر می کند، متخصص در مواد غذا...
1404/08/21
سارا قربانی
بله کلاهبرداربزرگی هستند من1404  /3/20سیصدتومان به نام هادی ایمان پول وایزکردم  پول ماراخوردند جواب ندادند خدا لعنتت کنه این کلاهبردار بی شرف ودستار بی شرف رضائی
10:54
سارا قربانی
بله اصل کلاهبداره
10:56
1404/08/29
حسی فعلی
شماره‌ی هادی مادر جنده رو کسی داره
11:12
کارگر ساده روز مزد
کار در کارگاه بسته بندی مواد غذایی ساعات کاری از ۸ صبح الی ۴ بعد از ظهر تسویه روزانه هر روز صبحانه .سرویس از راه آهن دایر است حقوق ۵۵۰ هزار تومان از دوستان متعهد به کار دعوت به تکمیل فرم مینماییم...
1404/09/08
امنه یوسفی
نسیم قلاوند
بله.ازمن هم گفتن ولی چیزی پست نکردن وجواب هم ندادن
22:16
1 پاسخ
امنه یوسفی
امنه یوسفی
بله.ازمن هم گفتن ولی چیزی پست نکردن وجواب هم ندادن
ازمن 300هزارتومن گرفتن
22:16
1 تایید
امنه یوسفی
نسیم قلاوند
بسته بندی بوگیرهستش درسته
22:23
خانم جهت بسته بندی فقط دانش و نوکان
با سلام به 1 نفر خانم جهت بسته بندی مواد غذایی در محیط کامل خانم در شهرک صنعتی فرامان تایم کار 7 صبح الی 1 تا 2 سرویس رفت و برگشت رایگان فقط در محدوده نوکان و دانش حقوق 8 تمام توضیحات کامل هست لطفا اگ...
1404/09/23
داودشفیعی
حواستون باشه همشون کلاه بردارن
سلام به هیچ وجپول نریزید کلاهبرداری من ریختم دگه جواب پیام رانمیده
20:32
سلام دوستان به هیچ وجه پول نزنید کلاهبرداری من پول زدم دیگه جواب پیامم را هم نمیده
20:35
سلام دوستان من زنگ زدم پلیس فتا گزارش کلاهبرداری را دادم خواهشا همه تان زنگ بزنید . پلیس فتا پیگیری میکنه
20:47
فروشگاه مواد غذایی مرزداران
✅شرح وظایف: *جمع آوری سفارش *بسته بندی *اسکن سفارشات *چیدمان ✅محل کار: شعبه مرزداران (مترو مرزداران) ✅شرایط سنی: 18 سال تا 44 سال (عزیزان 44 سال به بالا برای سمت پارکبان استخدام میشوند) ✅جنسیت: فقط ...
1404/09/24
واریز نکن دروغه کلاهبرداری میکنن 
15:04
1404/10/02
اکرم حاجیلو
حواستون باشه همشون کلاهبردارند دادگاه پلیس فتا گفتن اصلا کادر منزل نداریم اینم بااین حقوقای بالا اژدری بهزادی افشار خوبانی پشمی نصیری یکی هم هست وام بدون ضامن میدن همه تو تلگرام کانال زدن ولی کلاهبرداند پشمی ونصیری که لینک میلی خرید طلاقسطی میدن باگد تایید وازاین راه کلی پول به جیب زدن 
16:40
صدیقه سادات حسینی
خانم سعیدی
کلاهبرداره  منم  واریز کردم 
22:10
استخدام بازاریاب آجیل حداقل ۵۰ میلیون
با سلام شرکت آجیل و خشکبار طعمی نو تولید کننده انواع آجیل و خشکبار بسته بندی جهت تکمیل کادر فروش خود به تعدادی بازاریاب صادق، مجرب و کاری آقا نیازمند است حقوق ثابت طبق وزارت کار بدون قید و شرط + عیدی...
1404/10/05
سمانه چالاکی
من معلول هستم قاعم شهر دنبال کار نیمه وقت دست وپام یکم لمسع کندم کار بسته بندی تو خونه دوست دارم ولی پولشو ندارم 
05:13
1404/10/15
طاهره معتمدی
اصلن نباید این کارهای بسته بندی را تو سایت ها و جاهای دیکه اجازه بدهند بذارند و اینها اول باید مطمئن بشن وبعدش اجازه ی گذاشتن بدهند و اینها 
13:00
طاهره معتمدی
تا حالا کسی به شرکت واریان کار رفته شرکت واریان کار در تهران هست بسته بندی هل و زعفران و اینها میده در منزل میکه حضوری هم میتونید بیایید چهل میلیون پول بذارین ماهی 4 میلیون کار بهتون میدهند و اینها هر وقت نخواستین کار کنین چهل میلیون را پستون میدهند کسی رفته وکار گرفته ببینن راست هست یا دروغ 
13:02
نیروی خانم جهت کارگاه بسته بندی مواد غذایی
باسلام استخدام نیروی خانم برای کارگاه بسته بندی مواد غذایی ساعت کاری 8 تا 16 اضافه کاری تا ساعت 20 جمعه ها اضافه کاری
طاهره معتمدی
واینکه شرکت واریان میگه اکه صد میلیون بذارین ماهی ده میلیون بهتون کار میدهندو اینها اگه کسی رفته وکار گرفته بگین وراست بوده 
13:03
1404/11/20
محمد
چرا تبلیغ این کلاهبردار باید پخش بشه و بروز بشه تا افرادی که واقعا به شغل احتیاج دارند از سادگیشون سوئ استفاده بشه کسی نیست این کلاهبردار رو پیگیری کنه؟لطفا همه کسایی که گول این کلاه بردار رو خوردن به پلیس فتا زنگ بزنن تا حساب این کلاهبردار مسدود بشه 
19:02
جمعه 25 بهمن 1404، ساعت 04:50