دنبال کن

هادی ایمانی بسته بندی

بسته بندی مواد غذایی

1404/02/08
نسیم قلاوند
سلام بنظر تون هادی ایمانی گفتن 300009 واریز کنید برا بسته بندی کلاهبر داری یا ن کسی اطلاع داره
12:51
5 پاسخ
5 تایید
استخدام تولید و بسته بندی مواد غذایی
برای تولید و بسته بندی مواد غذایی ابتدای کار روزی ۳ساعت ترجیحا صبح یا شیفت گردان فقط یک شیفت .... صبح ۹تا12 ...... شرایط مجرد 17تا30سال نظافت بسیار مهمه (یکی نیاز داریم که با حساسیت روی تمیزی و با...
1404/02/25
گلثوم کردی
نسیم قلاوند
سلام بنظر تون هادی ایمانی گفتن ۳۰۰۰۰۹ واریز کنید برا بسته بندی کلاهبر داری یا ن کسی اطلاع داره
غزیزم کلاهبرداریه منم واریزکردم 
09:47
1 تایید
1404/02/31
هادی ایمانی..کلاهبرداری..دوستان..به هیچوجه پولی نزنید ..من زدم 300000..بعداً گوشی و خاموش کردن..اون یک کلاهبرداری حرفه ای به.
06:43
1 تایید
1404/05/04
خانم سعیدی
سلام بنظرتون هادی ایمانی کلاهبردار من هم میخوام 300000واریز کنم برا بسته بندی بوگیر
09:48
2 پاسخ
3 تایید
نیروی تولید و بسته بندی
با سلام و‌ عرض ادب تعدادی نیروی کار اقا تولید و بسته بندی و انبار در شرکت معتبر مواد غذایی کوروش واقع در شهرک صنعتی حیدریه به صورت روزمزدی‌ نیازمندیم شرایط کار : دو شیفت دوازده ساعتی بیمه ، غذا و سروی...
1404/06/15
داودشفیعی
نسیم قلاوند
سلام بنظر تون هادی ایمانی گفتن ۳۰۰۰۰۹ واریز کنید برا بسته بندی کلاهبر داری یا ن کسی اطلاع داره
حواستون باشه همشون کلاه بردارن
11:43
1 پاسخ
3 تایید
1404/06/19
هر موقع هرکسی گفت برای استخدام یا کار در منزل یا هر نوع کاری پول واریز کن کلاهبرداریه 👎
20:46
2 تایید
1404/06/20
ا م
کلاهبرداریه من واریز کردم دیگه کسی جوابمو نداد
09:40
کارگر تولید و بسته بندی
شرکت صنایع غذایی مانا، به عنوان یکی از شرکت‌های پیشرو در صنعت تولید مواد غذایی در ایران، اقدام به جذب نیروی انسانی در واحدهای تولید و بسته‌بندی می‌نماید. شرایط احراز: دارای سلامت جسمانی توانایی کار ...
ا م
خانم سعیدی
سلام بنظرتون هادی ایمانی کلاهبردار من هم میخوام 300000واریز کنم برا بسته بندی بوگیر
کلاهبرداری هست واریز کردم جواب ندادن دیگه
09:41
1 پاسخ
1 تایید
1404/06/22
کبری کبری آلبوغبیش
سلام کاردرمننرل بسته بندی ماهشهر 
12:20
1404/07/30
آمنه همایون زاده
نسیم قلاوند
خدا ازش نگذره ایشالاه تو جوانیش خدا بهش بیماری سخت ونااعلاج بده تا با مردم بازی نکنه خرج دعوا ودکترت بشه اشغال
09:14
2 تایید
سرمایه گذاری در زمینه تولید و بسته بندی مواد غذایی
دفتر سرمایه گزاری نیستیم مستقیما کارخانه تولیدی هستیم فرصت ویژه مشارکت و سرمایه گذاری کارخانه معتبر تولیدی و صادراتی بیش از ۲۶ سال سابقه فعالیت بهره مندی از مزایای پروژه های صادراتی ⛑امکان اشتغا...
1404/08/11
ملیکا محمدی
بسته بندی درمنزل شاهرود 
12:17
1404/08/13
مهناز احمدی
ا م
کلاهبرداری هست واریز کردم جواب ندادن دیگه
درسته کلاهبرداره با پلیس فتا تماس بگیرید 
11:57
1404/08/17
فاطمه جودکی
هادی ایمانی کلاه برداره ب هیچ وج واسش پول نزنید
06:34
استخدام سرکارگر و نیروی بارگیری شهرک صنعتی
استخدام نیروهای بارگیری (شیراز – شهرک صنعتی) شرکت خدماتی فعال در زمینه بارگیری و تخلیه بار، برای پروژه‌های شهرک صنعتی نیروی سرکارگر و کارگر بارگیری جذب می‌کند. بارگیری مواد غذایی به صورت بسته بندی ش...
1404/08/21
سارا قربانی
بله کلاهبرداربزرگی هستند من1404  /3/20سیصدتومان به نام هادی ایمان پول وایزکردم  پول ماراخوردند جواب ندادند خدا لعنتت کنه این کلاهبردار بی شرف ودستار بی شرف رضائی
10:54
سارا قربانی
بله اصل کلاهبداره
10:56
1404/08/29
حسی فعلی
شماره‌ی هادی مادر جنده رو کسی داره
11:12
استخدام نیروی خانم جهت شرکت بسته بندی مواد غذایی
به تعدادی خانم جهت کار در شرکت بسته بندی مواد غذایی نیازمندیم نیازمندیم ساعت کار ۸ الی ۵ کار شما پاک کردن حبوبات وبسته بندی بندی محل کار صهرک دانشگاه دانشگاهکار فقط در شرکت میباشد میباشد حقوق ۷ ...
1404/09/08
امنه یوسفی
نسیم قلاوند
بله.ازمن هم گفتن ولی چیزی پست نکردن وجواب هم ندادن
22:16
1 پاسخ
امنه یوسفی
امنه یوسفی
بله.ازمن هم گفتن ولی چیزی پست نکردن وجواب هم ندادن
ازمن 300هزارتومن گرفتن
22:16
1 تایید
امنه یوسفی
نسیم قلاوند
بسته بندی بوگیرهستش درسته
22:23
پپسی میرندا سون آپ شادنوش و پارسی کولا مالشعیر هی جو و آب آشامیدنی چی لایف
کارشناس کنترل کیفیت (صنایع غذایی) - آقا
شرکت ساسان (پپسی) واقع در کیلومتر 3 جاده قدیم کرج دو نفر کارشناس کنترل کیفیت آقا جهت کار در آزمایشگاه کنترل کیفیت (QC) دعوت به همکاری می نماید. شرایط عمومی : رشته های صنایع غذایی و شیمی پذیرفته می‌شو...
1404/09/23
داودشفیعی
حواستون باشه همشون کلاه بردارن
سلام به هیچ وجپول نریزید کلاهبرداری من ریختم دگه جواب پیام رانمیده
20:32
سلام دوستان به هیچ وجه پول نزنید کلاهبرداری من پول زدم دیگه جواب پیامم را هم نمیده
20:35
سلام دوستان من زنگ زدم پلیس فتا گزارش کلاهبرداری را دادم خواهشا همه تان زنگ بزنید . پلیس فتا پیگیری میکنه
20:47
استخدام سرپرست فروش
شرکت پخش موادغذایی فرتاک نماینده انحصاری چندین برند معتبر مواد غذایی در حوزه سوغات شهرستان و سوپرمارکتی ( سوهان و گز خودکار قم ، محصولات شکرریز کرمانشاه ، زعفران بدیعی و انواع دمنوش بدیعی مشهد، نبات ب...
1404/09/24
واریز نکن دروغه کلاهبرداری میکنن 
15:04
1404/10/02
اکرم حاجیلو
حواستون باشه همشون کلاهبردارند دادگاه پلیس فتا گفتن اصلا کادر منزل نداریم اینم بااین حقوقای بالا اژدری بهزادی افشار خوبانی پشمی نصیری یکی هم هست وام بدون ضامن میدن همه تو تلگرام کانال زدن ولی کلاهبرداند پشمی ونصیری که لینک میلی خرید طلاقسطی میدن باگد تایید وازاین راه کلی پول به جیب زدن 
16:40
صدیقه سادات حسینی
خانم سعیدی
کلاهبرداره  منم  واریز کردم 
22:10
کارگر ساده ، استخدام جذب نیرو
کارخانه معتبر تولید و بسته بندی مواد غذایی برای تکمیل نیرو استخدام مینماید نیروی کار آقا فضای کار داخل سالن محیطی ایده آل ترجیحا نزدیک محدوده چهاردانگه یا اسلامشهر صبحانه + نهار
1404/10/05
سمانه چالاکی
من معلول هستم قاعم شهر دنبال کار نیمه وقت دست وپام یکم لمسع کندم کار بسته بندی تو خونه دوست دارم ولی پولشو ندارم 
05:13
1404/10/15
طاهره معتمدی
اصلن نباید این کارهای بسته بندی را تو سایت ها و جاهای دیکه اجازه بدهند بذارند و اینها اول باید مطمئن بشن وبعدش اجازه ی گذاشتن بدهند و اینها 
13:00
طاهره معتمدی
تا حالا کسی به شرکت واریان کار رفته شرکت واریان کار در تهران هست بسته بندی هل و زعفران و اینها میده در منزل میکه حضوری هم میتونید بیایید چهل میلیون پول بذارین ماهی 4 میلیون کار بهتون میدهند و اینها هر وقت نخواستین کار کنین چهل میلیون را پستون میدهند کسی رفته وکار گرفته ببینن راست هست یا دروغ 
13:02
استخدام بازاریاب با سابقه موثر در صنایع غذایی
یک شرکت فرآوری و بسته بندی مواد غذایی به تعدادی بازار یاب با تجربه در حوضه مواد غذایی و چاشنی ها با شرایط ذیل نیازمند است: ۱- سن حداکثر 4* *- مدرک تحصیلی حداقل فوق دیپلم ترجیحا در رشته های صنایع غذایی...
طاهره معتمدی
واینکه شرکت واریان میگه اکه صد میلیون بذارین ماهی ده میلیون بهتون کار میدهندو اینها اگه کسی رفته وکار گرفته بگین وراست بوده 
13:03
شنبه 5 بهمن 1404، ساعت 03:04