دنبال کن

شرکت بسته بندی جهان گستر خانم پشمی

بسته بندی

1404/04/08
3106
10:29
2 پاسخ
2 تایید
بسته بندی
با سلام به تعدادی بسته بند شلوار بصورت دونه ای نیازمندیم شلوار لی کار تمیز محیط جداگانه تصویه نقدی روزانه فوری
1404/04/09
مریم پورعبدالله
سلام شماره تماس بفرستید 
16:26
4 تایید
مریم حسنلی
شماره تماستون
17:09
1 پاسخ
2 تایید
1404/04/31
فاطمه بهزادی
سلام چرا هر چی پی وی ادمینتون پیام می‌دهیم جواب نمیده الان 10ماهه دوبارواریزی داشتم ولی هیچ کاری برام نفرستادید حتی فرم هم پرکردم 
10:32
6 تایید
بسته بندی
با سلام به چند نفر خانوم جهت بسته بندی در کارگاه با محیطی زنانه نیازمندیم حداکثر سن ۴۰ سال ساعت کاری ۸ الی ۱۴ حقوق ۴ میلیون تومان آدرس:جاده قدیم جنب بانک مهر ایران
افسانه عباسی
درود
من نیاز به در امد دارم و حاضرم کار در منزل انجام بدم
11:40
افسانه عباسی
میشه یه شماره تماس بگذارین
11:41
1404/05/03
فاطمه میناوند
سلام من آبان ماه سال قبل ثبت نام کردم پول واریزکردم فرم هم پرکردم اماهنوزکاری دریافت نکردم لطفا یه جوابی بدیدهرچی پیام هم میدم کسی جواب نمیده ممنون میشم راهنمایی کنید
13:15
1 پاسخ
بسته بندی
یک خانوم جوان برای بسته بندی
1404/05/14
الهام حسینی
سلام .من هزینه ی ثبت نام رو پرداخت کردم ولی فرم برام نیومد که بخام پر کنم.از کجا باید پیگیر شم
02:18
نسرین خلف قصاب
لطفا ی شماره تماس بزارید
22:35
1404/05/15
نازنین عبدی زاده
پولا دقیقا ب شماره کارت خود خانم پشمی واریزشده چطور هیچ پولی دریافت نمیشه
20:39
2 تایید
طراحی لیبل محصول
هدف طراحی یک لیبل برای قوطی محصول است و نمونه طرح هم داده میشود
نازنین عبدی زاده
و اینکه چطور هیچ شماره ای از شرکتتون نیست
20:40
1404/05/19
من پول ثبت نام واریز کردم ولی فرم نفرستادن
04:01
1404/05/20
لیلا اصانلو
باسلام من هفدهم اردیبهشت ماه ثبت نام کردم فیش و فرم فرستادم کاری به دستم نرسیده بس این همه ارسال دارند چرا کار به دست ما نرسیده شرکت جهان گستر به قول خودشون معتبر است لطفاً پیگیری کنید 
10:12
2 تایید
طراحی برچسب برای بطری ۵۰۰ سی سی با ابعاد مشخص
سلام، چند تا برچسب میخام طراحی کنم برای بطری های ۵۰۰ سی سی
جلال افشار
این شرکت کارش کلاه برداریه هرروز 100نفر استخدام دارن که میشه ماهانه 3هزارنفر وسالانه 36هزارنفر فقط پول میگرن ودیگه جواب نمیدن واز گرفتاری مردم سو استفاده میکنند
14:11
4 تایید
1404/05/21
سلام 
15:58
1404/05/22
مینا جمالی
من دو بار تا الان پول واریز کردم بالای 10 ماه گذشته ولی نه چیزی تحویل گرفتم و نه کد رهگیری دادن و نه پاسخگو هستن 
13:33
1 تایید
بسته بندی
بسته بندی تجهیزات ازمایشگاهی پزشکی
1404/05/23
نجفی
سلام من خرداد ماه پول واریز کردم وفرم هم پر کردم وثبت شد ولی هیچ خبری نشد هرچی پی ام میدم کسی جواب نمیده لطفا جوابگو باشین یا شماره تماس بدین تلفنی صحبت کنیم 
15:50
2 تایید
زینب بهروزه
سلام من خرداد ماه پول واریز کردم فرم پر کردم فرستادم ولی کد رهگیری نفرستادین کار فرستاده نشد لطفا پاسخگو باشید 
16:33
1 پاسخ
2 تایید
1404/05/24
نگین طزری
چرا شماره تماس نمیذارید که بتونیم تماس بگیریم؟ چرا کار ارسال نمیکنید؟؟ شما که نمی‌تونیدبموقع کار ارسال کنید برای چی روزانه این همه استخدام میکنید و فقط هم پول ثبت نام میگیرید؟ بعد هم پیام میدیم که چرا کار نمیفرستید و اصلا پاسخگو نیستید؟اگه شرکت معتبره پس چطور یه برنامه ریزی درست و حسابی نداره و فقط یه نفر به عنوان ادمین کانال برای این همه کارجو گذاشتید که اصلا هم پاسخگو نیستن
07:39
1 پاسخ
1 تایید
بسته بندی
بسته بندی لوازم پزشکی ازمایشگاهی همراه صبحانه ناهار و سرویس
سلام میشه لطفا شماره تلفن بفرستید
15:54
1 تایید
عواطف سعیدی
نگین طزری
چرا شماره تماس نمیذارید که بتونیم تماس بگیریم؟ چرا کار ارسال نمیکنید؟؟ شما که نمی‌تونیدبموقع کار ارسال کنید برای چی روزانه این همه استخدام میکنید و فقط هم پول ثبت نام میگیرید؟ بعد هم پیام میدیم که چرا کار نمیفرستید و اصلا پاسخگو نیستید؟اگه شرکت معتبره پس چطور یه برنامه ریزی درست و حسابی نداره و فقط یه نفر به عنوان ادمین کانال برای این همه کارجو گذاشتید که اصلا هم پاسخگو نیستن
سلام پول هزینه ندیدلطفاهرکس خواست کلاهبرداره
20:16
1404/05/28
محدثه جمشیدی
سلام چرا پیام میدم جواب نمیدین من سه ماهه پول پرداخت کردم ولی کار برام فرستاده نشده فرم هم پر کردم لطفاً پیگیری کنید 
10:21
بسته بندی
بسته بندی لوازم شروع ساعت کار شنبه تا چهار شنبه ۸.۵ تا ۷ بعد از ظهر و پنجشنبه‌ها ۸.۵تا ۲.۵ بعداز ظهر
فرحناز احمدفخرالدین
سلام وقت بخیر،خانم پشمی من فروردین واریزی انجام دادم ولی اصلا خبری از شما وخانم نصیری نشدکه نشد،چرا هیچ به  طرقی درتلگرام نمیتونیم پیام بدیم،حتی یک شماره تلفن نیست که بشه باشما تماس گرفت،من فرم هم پر کرد
10:39
2 تایید
مریم سادات حسامی
چرا اکثر کار در منزل ها پول و دریافت میکنن دیگه جواب گو نیستند اخه کسی که حاضر میشه برا این کار هزینه هم بکنه یعنی از سر نیازه خدارو خوش میاد پول و دریافت کنید دیگه جواب طرف و ندید 
13:34
حلیمه اشرافی
سلام من هزینه رو واریز کردم ولی فرمی دریافت نکردم بگین برای دریافت فرم چیکار بکنم
23:13
بسته بندی
نیروی خانم جهت بسته بندی اقلام آزمایشگاهی
1404/06/04
انسیه رفیعی
من اردیبهشت ماه پول واریز کردم ثبت نام کردم خبری نیست دزدی ریز ریز🤨🤨
13:33
انسیه رفیعی
اگه واقعی شماره بده خبرت
13:34
2 تایید
مریم حسنلی
شماره تماستون
0**** 
16:46
1 تایید
گروه طبیعت زنده | Tabiat Zendeh Group
استخدام کارگر انبار (آقا)
1-بسته بندی محصولات و جابه جایی اقلام 2-محل کار محدوده پونک 3-حداقل تحصیلات دیپلم
ضیافت نظری
سلام خانم پشمی من الان یک سال که برای شما پول واریز کردم وهم فرم پرکردم بعداز چندروز پیام فرستادید که ثبت شده هنوز که یک ساله هررزو تلگرام روچک میکنم هیچ پیغامی از طرف شما وآدمین تونصیری نشد حتما باید شکایت کنم؟
17:25
2 پاسخ
4 تایید
ضیافت نظری
ضیافت نظری
سلام خانم پشمی من الان یک سال که برای شما پول واریز کردم وهم فرم پرکردم بعداز چندروز پیام فرستادید که ثبت شده هنوز که یک ساله هررزو تلگرام روچک میکنم هیچ پیغامی از طرف شما وآدمین تونصیری نشد حتما باید شکایت کنم؟
آیاکسی شماره ی ازاین خانم مهتاب پشمی داره؟
18:20
1404/06/05
این سایت واینستاگرام و واتساب این شرکت رو به عنوان کلاهبرداری باید گزارش داد.من دو ماه پول واریز کردم وفرم پر کردم اما خبری از کار نیست
10:55
1 تایید
جایگذاری لیبل روی موکاپ
5 موکاپ نیاز دارم که لیبل از قبل طراحی شده من روی موکاپ قرار بگیره. لیبل پس از استخدام فریلنسر در اختیارش قرار میگیره. مواردی که برام قابل اهمیت هست: 1-تصویر بهینه سازی بشه برای بارگذاری در وبسایت 2- ...
کلاهبرداری کامل.نه تلفن دارند نه آدرس
10:55
3 تایید
1404/06/06
ضیافت نظری
دقیقا برا منم اینجوری بوده کاش یکی شکایت کنه
14:20
1 تایید
هاجر سلطان نژاد
3106
سلام خوب هستین چرا فقط تیک می‌زنی جوابگو نیستید
17:47
بسته بندی
باسلام به چند نیروی آقا جهت کار دربسته بندی سبد پلاستیکی نیازمندیم حقوق ماهیانه ۱۳ ملیون بیمه ندارد سرویس ندارد آدرس کمربندی سر پل اسلام اباد جنب منبع آب
هاجر سلطان نژاد
سلام من آمده توواتساپ پیام دادم فقط تیک میخوره
17:47
1404/06/07
منم دوماهه واریزکردم فرم پرکردم هنوزبسته کاربدستم نرسیده این خانم پشمی واین شرکت کلاهبردارن وذره ذره پول ازکارجومیگیرن کارنمیدن بایدپیگردقانونی بشن دستگیربشن جوابگوباشن خدامیدونه تاالان چن میلیون پول ازمردم گرفتن اینااخاذی میکنن کلاهبردارن
22:27
1 پاسخ
1 تایید
1404/06/09
آقیون خانوما این شرکت کلاه برداریه منم پول واریز کردم اما هیچ کس حوابگو نیست خواهشا اطلاع رسانی کنین دیگه کسی قربانی اینا نشه 
12:43
بسته بندی
به یک خانم جهت بسته بندی شیشه ها و تجهیزات آزمایشگاهی نیازمندیم ساعت کاری 8صبح تا1/5ظهر از شنبه تا پنج شنبه حقوق 6900000 تعطیلات تعطیل
3106
اقا چرا جواب کسی رو ومیدین خب 
12:48
منم دوماهه واریزکردم فرم پرکردم هنوزبسته کاربدستم نرسیده این خانم پشمی واین شرکت کلاهبردارن وذره ذره پول ازکارجومیگیرن کارنمیدن بایدپیگردقانونی بشن دستگیربشن جوابگوباشن خدامیدونه تاالان چن میلیون پول ازمردم گرفتن اینااخاذی میکنن کلاهبردارن
دوستان تو اینستا بزارین آبروشون بره 
12:50
اینا همشون کلاه بردارن
12:50
فیروز بهرام
کارگر ساده
استخدام چند نفر نیرو آقا و خانم جهت کار در کارخانه کیک مسرت ساعت کاری از 8صبح الی 6 بعدازظهر , بیمه و صبحانه دارد.
جواد ایزدی
خانم پشمی من بت نشسته‌ام  10/4/404 برایتان پول فرستادم فقط جواب دادید ثبت شد 2ماه میشه خبری نشده امید داشتم کمکی برسه نه اینکه پولم بره هر چی تو واتی آپ پیام میدم جواب نمی‌دید  چکار کنم
17:32
1404/06/10
سیدحلیمه حسینی
سلام منم پول واریز کردم جواب ندادین چرا کلاهبرداری میکنید 
06:12
محمد مهدی فلاحی
حداقل یک جوابی بدین تا خیالم راحت بشه انقدر هر روز تلگرام رو چک نکم.من آبان ماه هزار و چهارصد و سه واریزی داشتم.دریغ از یک پیام یا یک جوابی نه برام فرم فرستادین نه ثبت نام کردین.
08:47
کتابرسان ایده | Ketabresane Ide
استخدام کارگر بسته بندی
نیروی جوان و علاقمند به فعالیت در حوزه کتاب، جهت جمع آوری، بسته بندی و ثبت کتاب در سایت فروشگاهی یک شرکت باسابقه و معتبر در حوزه ی کتاب استان تهران جنسیت: آقا سابقه کار: مهم نیست نوع همکاری: تمام وقت ...
فاطمه امیری
سلام من واریزی داشتم بعد فرم هم پرکردم و تا میای پیام بدی یه فرم تبلیغاتی میاد این چه شرکتی هست که یه شماره تماس نداره که باهاشون تماس بگیرییم 
17:56
1 تایید
1404/06/11
فاطمه زمانلو
سلام من اذرپارسال ثبت نام کردم وتابحال بیشتر از ده بار براهگه کارا،کار ساده.کار شرکتی،کارفرما،کار با دستگاه.فرم هم پرکردم ادرس وشماره تلفن هم دادم ولی حتی یک بارم ارسال نکردن.
20:13
1404/06/13
سهیلا شیروانی
سلام والا منم دوماه فیش فرستادم ولی خبری از کار نیست
09:22
استخدام نیروی ساده یا قصاب
نیرو جهت کار در بسته بندی گوشت شهرک صنعتی برق خمینی شهر بیمه دارد ناهار دارد جای‌خواب دارد سرویس ندارد حقوق طبق اداره کاری همراه با اضافه کار *جهت هماهنگی فقط تماس بگیرید*
1404/06/15
ارزو بابایی
من از دی ماه سال قبل دوبار پول واریز کردم چرا جواب نمیدین چرا کار نمیفرستین فرم هم پر کردم 
10:37
1 پاسخ
داودشفیعی
خانم کلاهبرداری خواهشن پول واریز نکنید منم واریز کردم جنس برام نیومد افرادی هستند به نام خانم شکیبایی وخوبانی واژدری هر3ه کلاهبردار حواستون باشه
11:29
1 تایید
داودشفیعی
ارزو بابایی
من از دی ماه سال قبل دوبار پول واریز کردم چرا جواب نمیدین چرا کار نمیفرستین فرم هم پر کردم
خانم کلاهبردارن
11:30
کارگرخانم واقابرای کاردرکارگاه نبات
به تعدای همکارخانم واقابرای کاردرتولیدی نبات نیازمندیم خانمهابرای قسمت بسته بندی حقوق ماهیانه۱۰ملیون تومان اقایون برای قسمت تولیدحقوق ۱۵ملیون تومان ساعت کار7:30الی5بعدازظهر کارگاه انتهای پنجتن.. یاطب...
1404/06/17
منیژه ریگی
من یک هفته شده بحساب خانم پشمی پول بیمه واریز کردم واسه ثبت نام. نه فرم فرستاده نه جواب میده 
خانم نصیری ادمین کانال تلگرام هست اصلا جواب نمیدن
16:00
منیژه ریگی
شماره نمیزاره هیچ نشونی از خودش نمیزاره ک پیگیر نشیم کلاه برداریه هزار پیام دادم جواب نمیده
16:02
1404/06/18
میترا مهدوی فرد
شرکت خانم پشمی هم کلاهبرداری هست دوستان من الا چهارماهه ثبت نام کردم اما بسته ایی به دستم نرسیده 
20:09
2 تایید
همکار آقا یا خانم برای رستوران
همکار آقا یا خانم برای کار در رستوران رستوران در پونک ،رو به روی اداره پست کار شست و شو و نظافت و بسته بندی غذا ساعت کاری از ۶ونیم عصر تا ۱۱ونیم شب حقوق ۷میلیون همراه یک وعده غذا
1404/06/19
سلام ، من 25 مردادماه پول ریختم،. فرم فرستادن پرکردن ولی کار برام نفرستادن، باید کی جواب گو باشه 
09:29
1404/06/21
رباب چهابدار
دقیقا من هم سه ماه پیش پول پرداخت کردم فرم هم پر کردم ،هیچ راه ارتباطی هم ندارن ،یه مدت هم هست که میگن باید احراز هویت کنید لطفا هرکس به نام خانم پشمی برای بسته بندی در منزل واریزی انجام داده وکار به دستش رسیده ،اعلام کنه ،؟
07:23
1404/06/23
مژگان رمضانی
فاطمه میناوند
سلام من آبان ماه سال قبل ثبت نام کردم پول واریزکردم فرم هم پرکردم اماهنوزکاری دریافت نکردم لطفا یه جوابی بدیدهرچی پیام هم میدم کسی جواب نمیده ممنون میشم راهنمایی کنید
من فکر میکنم کلاهبرداریه
15:19
استخدام نیروی آقا
کارخانه کیک لوسکه جهت تکمیل پرسنل تولید و بسته بندی شیفت شب استخدام مینماید استخدام نیروی فعال آقا ۲۰ نفر زیر ۳۰ سال از افراد سیگاری استخدام نمیشود شرایط : حقوق ثابت قانون کار بیمه تامین اجتماعی س...
مژگان رمضانی
کلاهبرداری،عزیزان هیچ واریزی نداشته باشید 
15:19
مژگان رمضانی
زینب بهروزه
سلام من خرداد ماه پول واریز کردم فرم پر کردم فرستادم ولی کد رهگیری نفرستادین کار فرستاده نشد لطفا پاسخگو باشید
چرا باور نمیکنین کلاهبرداریه عزیزان
15:20
...
یک سوال ایا برای مثال بهتون کد ملی شرکت یا کد استعلام دادن؟لطفا جواب بدین
18:48
به یک بسته بند خانوم جهت کار در فروشگاه نیازمندیم
به یک خانوم جهت اتو و بسته بندی کار به صورت نیمه وقت نیازمندیم
من دوبار سیصد تومان واریز کردم هیچ کاری نفرستادن کلابرداری
19:15
کلاه برداری
19:16
1 تایید
1404/06/24
مرجان عطفی
الان دوهفته شده پول واریز کردم حتی سین نشده چه برسه به فرم وارسال حتی تو اون سایت هم احراز هویت کردم ولی باز پیامم وفیش وچک نشده.اگه کلاهبرداری این پول ها خوردن ندارن اگه واقعی هست رسبدگی کنید 
19:14
استخدام گرافیست
به گرافیست ترجیحا مسلط به نرم افزارهای طراحی نیازمندیم حوزه فعالیت در صنعت بسته بندی و چاپ
مرجان عطفی
دوستان با همین شماره کارت میشه پیگیری کرد وشکایت کرد ازشون الان پول میلیون ها ادم واینجوری میخوره ومردم قول میزنه همه دنبال یه لقمه نون حلال هستن این خانم پول همه رو میکشه بالا.با همین شماره حساب مهتاب پشمی میشه به پلیس فتا گذارش کرد 
19:17
1404/06/28
محمد نورعلیشاهی
سلام وقت بخیر من مدت7ماهه که پول واریز کزدم اردیبهشت ماه 100هزارتومان واریز کردم فرم هم ارسال کردم ولی،تاکنون نه پولم پس دادین ونه کاربرام فرستادین هرروزهم به قانون من دراوردی برای خودتون درست میکنیدمن باچه زیونی بگم من دربرنامه میلی عضوهستم ودیگه نمیتونم ثبت نام کنم حالا یاپولی که به حساب خانم پشمی واریز کردم عودت بدین یابرام کاربفرستین بعداز 7ماه 
14:47
من دوماه ونیم هست پول زدم کارت خاتم پشمی برای کاردرمنزل باربرام نفرستاداین خانم کلاهبرداری میکنه بعدبهش پیام دادم میرم شکایت میکنم منوبلک کرده فقط تبلیغ میکنه پول ازمردم بکشه دروغگووکلاهبردارن
18:48
استخدام خانم و آقا جهت بسته بندی
یک کارخانه تولیدی معتبر واقع در چاهشک جهت خط تولید و واحد بسته بندی خود تعدادی نیروی خانم و آقا استخدام میکند حداکثر سن ۴۰ سال حداقل تحصیلات سیکل حقوق به موقع و طبق قانون کار بیمه از روز اول سرویس ر...
N M
خانم مریم ناصری و معزز طوبی قاضیانی هم کلاهبردارن تلگرام هم فعالن 
اعتماد نکنین 
18:59
N M
خانم مریم ناصری و معزز طوبی قاضیانی هم کلاهبردارن تلگرام هم فعالن
19:09
نفیسه پورقاسمی
سلام خانم پشمی من 8مه‌خرداد 1404 ه نام پورقاسمی ثبت نام واریزی و حتی الان احراز هویت. چرا نه‌واتساپ نه اینستا نه تلگرام کسی پاسخ نمیده من واریزی و فرمم چندبار فرستادم پی وی نگاه‌کن اگرم سرکاری من دیگه پیام ندم و منتظرباشم خسته شدم ازبس پیام دادم . ربات یه لیست بلندفرستاد خوب کسی قشنگ بگه ما چی کنیم شد4 ماه‌خورده .شما یگفتی 1تا 1.5 یه پیامو جواب بدین نیاز به کار داشتم که واریزی زدم اخه چقدر پیام بدم تلگرام وواتساپ  بی جواب. 
21:45
بخش مواد غذایی و نوشیدنی سوگلی تک خزر
باسلام درود {نماینده شرکت سوگلی‌ در شرق گیلان} پخش مواد غذایی تک خزر انواع نوشیدنی طعم دار سوگلی انواع شیرنی های برندوخارجی نمک ، شکر بسته بندی، ذغال کبابی،و...... ویزیتور آقا یا خانم در مناطق شرق...
نفیسه پورقاسمی
این که‌نمیشه هی پیام و بی جوایب میلیم خاستین اخراز هویت کردیم  یا کار بفرستید یا پول 100 برگشت بزنید بعد 4 ماه ونیم. این درست که‌نیست مردم سرکارموندن در انتظار این 1ماه شده 4 ماه ونیم. من گفتم شما حداقل شاید راست گو باشید ولی دارید اذیت میکنید. 
21:48
نفیسه پورقاسمی
شماره ای بدید بهمون تماس بگیریم 
21:48
1404/06/29
سلام من  دوماه پول واریز کردم فیش پر کردم احراز هویت کردم ولی متاسفانه خبری نیس
فکر میکنم کلاهبرداری و از اعتماد کردن سو استفاده مبکنن
20:02
بسته بندی در سردخانه
به چند نفر نیروی خانم جوان برای بسته بندی انگور در سردخانه نیازمندیم ساعت کاری از ساعت ۹ صبح تا ۵
1404/06/30
سلام این شرکت اگه واقعی وکار ش درسته چرا من از برج 2 به حساب خانم پشمی پول واریز کردم وفرم پر کردم خبری از کار نیست نه شماره تلفنی وجود داره ونه خبری از کار از مردم سو استفاده میکنن وپول روزی صد نفر جمع میکنن خدارا خوش میاد
10:18
1404/06/31
پریسا زارعی مقدم
سلام من الان یک ماه ک توی تلگرام هم رفتم احزار هویت کردم و هم فیش واریزی فرستادم و هنوز خانوم نصیری پیام گذاشتن ک فیشم ثیت شد ولی هنوز هیچی خبری نیست ایشون کار منو هنوز نفرستادن اگ لطف کنید ی شماره تماس بدین ممنون میشم
06:47
1404/07/01
علی کامران برزندیق
سلام وقت بخیر احراز هویت هم کردم پول هم واریز کردم ولی ادمینتون جواب گو  نیست
10:35
استخدام ۵ نفر آقا (فقط ایرانی)
استخدام 5 نفر نیروی آقا (فقط ایرانی) محل و نوع کار آخر زینبیه ، اول جاده حبیب آباد تولید و بسته بندی جاظرفی مفتولی شرایط: @ زیر ۳۵ سال @ ترجیحا فنی @ فعال ، خلاق و مسئولیت پذیر $ حقوق و کلیه مز...
علی کامران برزندیق
اگه نیازبه کار نداشتم مریض نبودم پیام بدم لطفا پاسخ گوباشین 
علی کامران برزندیق
اگه امکانش هست یه شماره تماس معتبر بدین که منتظرادمین نمونیم
دوشنبه 1 مهر 1404، ساعت 19:35