دنبال کن

شرکت بسته بندی جهان گستر کار در منزل

بسته بندی

1404/04/19
زهرا پرویزی
مگر نمیگویند هیچ مبلغی گرفته نمیشود پس پول بیمه و ........چیه؟؟؟
10:22
شرکت حکیم رازی آذر
کارگر خدماتی
به یک نفر خانم جهت کارخدماتی و بسته بندی در یک شرکت تولیدی داروی گیاهی نیازمندیم. روزهای کاری از شنبه تا چهارشنبه. حقوق و مزایای قانون کار,بیمه از روز اول با صبحانه
زهرا پرویزی
مگر نمیگویند هیچ مبلغی گرفته نمیشود پس پول بیمه و ........چیه؟؟؟
10:22
1 تایید
زهرا پرویزی
مگه نمیگویند که میلغی گرفته نمیشود پس این پول بیمه و پول ......چیه؟؟
10:24
زهرا حلیمی
چرا همه‌ی کارفرما ها که تو کار بسته بندی هستند تقا ضای پول می‌کنند 
14:04
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه‌ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و غیر حضوری فعال هست حقوق ماهیانه ۹ میلیون بسته‌بندی حبوبات خانم و آقا مورد پذیرش
نرگس کرمی
سلام وقت بخیر من دوبار دراین شرکت های کار درمنزل ثبت نام کردن یکی بسته بندی بدلیجات گالری زوفا ودیگری بسته بندی اسمارتیز به نام آقای فرج زاده واریز کردم ولی خبری نشد 
الانم نمیدونم کجا باید شکایت کنم چرا شرکت های دورغی رو توگوگل ثبت میکنن که آدم های مثل من که کار لازم هستم 
مجبور بشیم واریز کنم اگه کسی می دونه راهنمایی کنید 
15:47
1 تایید
1404/05/03
فاطمه میناوند
سلام من توکاردرمنزل جهان گسترخانم پشمی دوبارثبت نام کردم پول واریزکردم فرم پرکردم اماکاری فرستاده نشدکسی هم جواب نمیده میشه راهنمایی کنید
13:40
1404/05/04
محمد نورعلیشاهی
سلام وقت بخیر من اردیبهشت ماه سال جاری مبلغ 150هزارتومان به حساب خانم پشمی جهت کاردرمنزل واریزکردم ولی هنوز کارمن دریافت نکردم نمیدونم به کی وکجا مراجعه کنم بخاطرپول هردروغی رامیگن به من گفتندنهایتایک الا دوماه طول میکشه ولی دیگه حبری نیست اگرکسی ازاینهاادرس وشماره ای داره به من بده جهت پیگیری کارن
16:26
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه‌ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و غیر حضوری فعال هست حقوق ماهیانه ۹ میلیون بسته‌بندی حبوبات خانم و آقا مورد پذیرش
چهارشنبه 16 مرداد 1404، ساعت 00:56