دنبال کن

درآمد یک بسته بندی چقدر است؟

بسته بندی

1400/07/25
صنایه بسته بندی پوشاک چینش آران البرز
بازاریاب
شرکت چینش آران البرز اولین تولید کننده تخصصی انواع کاور و بسته بندی نایلونی پوشاک می باشد که در حال حاضر به یک بازاریاب حرفه ای، متعهد،مسئولیت پذیر با فن بیان و روابط عمومی قوی جهت همکاری نیازمند است....
1400/07/26
علی صادقیان
سلام علی صادقیان هستم ازشهرابریشم اصفهان خودم وخانواده میخواهیم شغل پردرامددرمنزل مانند،بسته بندیها،مثل موادغذایی،خشکبار،پوشاک،زعفران،شکلات،جوراب،حبوبات،خوراکی،آجیل،پسته،بادام،گردو،کیک،شیرینی،فندق،قند،شکر،نمک،ادویه،زردچوبه،ولی نمی دانیم بایدچیکارکنیم وهرچه زودتر میخواهیم راهنمایی کنیدکه چیکاربایدبکنیم(باتشکر).
17:04
1400/07/27
سلام من کرج مزاحم میشم نیرو کار وجا برای بسته بندی دارم لوازم خودرو پوشاک غذایی بهداشتی امادگی دارم راهنمایی کنید
02:53
2 پاسخ
0****  کریمی تماس واتساپ 
02:55
طراحی بسته بندی کیسه برنج
طراحی کیسه برنج ایرانی برای چاپ بر روی کیسه های متقال در اندازه ۵ و ۱۰ کیلویی
1400/07/28
الناز طارمی
سلام الناز هستم از زنجان میخواستم ی شغل داشته باشم تو خونه که هم کار خونه برسم هم کار کنم ولی نمیدونم چیکار کنم لطف جواب بدین چیکار کنم من ب بسته بندی تو خونه احتیاج دارم
08:59
2 تایید
1400/07/29
صبری صادقی
سلام من کاربسته بندی درمنزل می خواستم تهرانم لطفاراهنمایی کنید
11:07
مهسا بستانی
مهسا هستم از نجف آباد اصفهان دنبال کاردرمنزل هرنوع بسته‌بندی باشه فقط کارکنم چون مستجرهستم و دیگه نمی‌تونیم کرایه خونه وخرجی بدم به بچه ها م لطفاً کاری بهم بدین
20:46
صنایع چاپ و بسته بندی کارتن نوید
ماشین چی و کمکی
استخدام ماشین چی چاپ افست رولند رکورد 4/5 ورقی 2و 4 رنگ به همراه کمک نیازمندیم
میثم رستمی راد
سلام رستمی هستم از بندر عباس یه شغل پر در آمد کار در منزل میخواستم هر کاری هم باشه فرقی نمیکنه 
لطفا راهنمایی کنید 
21:57
1400/07/30
نسرین ذوالفقاری
سلام نسرین هستم از پاکدشت.میخوام یه شغل داشته باشم که خونه باشه هم به کارهای خودم برسم هم به اون کار سراغ دارین کار بسته بندی خواهش میکنم جواب بدین احتیاج دارم
12:45
1 تایید
1400/08/04
هاجرابراهیمی
سلام من کار بسته بندی در منزل میخواهم اردبیلم لطفاً راهنمایی کنید ممنون ابراهیمی هستم
18:22
بسته بندی
به یک نفر همکار خانوم زیر ۳۵ سال در بسته بندی پلاستیک نیازمندیم.
1400/08/05
سلام یاسمین هستم از اصفهان نجف آباد جلال آباد  دنبال کار در منزل هستم بسته بندی باشه ممنون میشم جواب بدین
11:39
1400/08/06
فاطمه قایدامینی
سلام ماچنتاخانمیم یه کاربسته بندی توخونه بخواییم چکارکنیم درضمن تو35 کیلومتری مرکزشهریم شهرکردممنون میشم راهنمایی کنید
16:40
سلام فریدونی هستم از دزفول،دنبال کار بسته بندی در منزل هستم لطفا راهنمایی کنید...  
17:46
بسته بندی
به یک نفر خانم مجرد جهت بسته بندی محصولات آردی و لوازمات قنادی نیازمندیم شرایط سنی از ۲۰ تا ۳۰ سال باشد برای اطلاعات بیشتر به فروشگاه مراجعه فرمایید. آدرس: خیابان پناهی (کوچه سینما) بین طالقانی و روشن...
سمیه رنجبری
سلام من به کاردرخانه نیازدارم بسته بندی لرستانشهرستان نوراباد لطفا راهنمایی کنید
21:43
شهناز پیران
از شهر قدس هستم آماده کار در کار منزل بعلت نیاز مالی
21:50
1400/08/07
ابوالفضل کامیاب فر
سلام.من از شهرستان جهرم واقع در استان فارس مزاحم میشم،نیروی کار و محل برای بسته بندی ‌دارم،بسته بندی مواد غذایی و پوشاک ،لطفا با تلفن یا واتساپ بشماره0****  ما را راهنمایی بفرمایید..ممنونیم
15:00
بسته بندی
ب چند نفر نیروی بسته بندی لباس نوزادی نیازمندم محیطی کاملا زنانه محدوده مطهری حر عاملی عبادی
1400/08/08
زیبا شهبازی
سلام  زنجان جویای  کار بسته بندی در منزل خیلی لازم ممنون میشم کمک کنید
09:20
سلام من کاردر منزل میخواستم 
18:29
1400/08/12
سلام من کار بسته بندی در خانه میخام از کرج مزاحم میشم
09:35
بسته بندی
با سلام به تعداد محدودی خانم ۳۰سال به پایین جهت تکمیل کادر شرکت تولیدی صنعتی در زمینه بسته بندی نیازمندیم حقوق طبق قانون کار بوده و بیمه و حق بن و حق مسکن نیز تعلق می یابد مسیر سرویس از چهارراه ارت...
سلام فرح هستم از تبریز میخوام یه شغل داشته باشم که خونه باشم هم به کار خودم برسم هم اون کار سراغ دارین بسته بندی لطفا جواب بدین نیاز دارم
11:32
سلام من کاربسته بندی درمنزل میخوام 
لطفا اگه هست به من اطلاع بدین.
22:47
1 پاسخ
1400/08/14
م من جویای کار در منزل بسته بندی هستم ساکن گلشهر کرج هستم 
10:42
بسته بندی
یک شرکت جهت تکمیل کادر به یک نفر اقا و یک نفر خانم جهت بسته بندی با بیمه و سرویس و حقوق طبق قانون کار نیاز دارد ساعت کاری ۸الی۵/۳۰عصر ادرس :جاده صوفیان شهرک ایت الله رفسنجانی کوچه ۶
سلام ساکن گلشهر کرج هستم برای کار بسته بندی میخام 
10:43
1400/08/16
سلام من هم به کار بسته بندی نیاز دارم دختر م 28سالشه به خاطرجهیزیه ازدواج نمیکنه ممنونم و مشکین شهر اردبیل مزاحم میشم
20:29
1400/08/17
زهرا وکیلی
سلام کار در منزل  میخواستم. از اصفهان ممنون میشم اگر اطلاع دهید.
02:55
طراحی جعبه محصول در زمینه پت
به طراحی یک جعبه محصول در زمینه پت نیازمندم که المان هاش مشخص هست فقط باید جایگذاری بشه
سلام  فاطمه  اسماعیلی هستم از داراب فارس دنبال کار  بسته بندی در  منزل  هستم لطفا میشه راهنمایی  بفرمایید 
04:44
زهرا شکرانی
سلام کاردر منزل میخاستم برای چندتا خانم ممنون میشم اطلاع بدین
08:09
سلام من جویای کار در منزل هستم باید چیکار کنم لطفا راهنمایی بفرمایید؟از شهر کرمانشاه مزاحم میشم
فاطمه کمانگر 
13:21
بسته بندی میوه و سبزیجات
با سلام به تعدادی نیرو خانوم جهت بسته بندی میوه و سبزیجات نیازمندیم در محیطی کاملا زنانه با سرویس رفت برگشت اتباع هم پذیرفته می شود و به تعدادی محدود نیرو آقا متاهل و مسولیت پذیرفته می شود
1400/08/19
سلام کار در منل میخواستم از ساری ممنون میشم که اطلاع بدین
06:06
1400/08/20
سلام من کرج مزاحم میشم نیرو کار وجا برای بسته بندی دارم لوازم خودرو پوشاک غذایی بهداشتی امادگی دارم راهنمایی کنید
سلام سلام من نیاز کاردرمنزل دارم .شمامیتونید کمکم کنید
09:40
2 پاسخ
0**** ملک زاده
09:40
طراحی سایت فروشگاهی ساده
دوستان یک سایت وردپرس ساده می‌خوام برای فروش یک محصول که چند نوع طعم داره ولی کلیتش یکیه (محصول ما قووتو بسته بندی شده هستش) از این لحاظ دسته بندی یا کتگوری نخواهیم داشت در عوض مواد اولیه رو به عنوان ...
1400/08/22
سلام منم می خوام ازارومیه ممنون میشم که توضیح بدین
14:19
1400/08/23
سلام مریم  هستم از کرج دنبال کار میگردم در منزل هستم بسته بندی باشه ممنون میشم نیازمند کارام لطفا جواب بدین
00:18
1400/08/26
کار در تولیدی نیمه وقت میخوام 
16:47
شرکت داروسازی/راننده موزع(کمک راننده) کارگر حراست
استخدام فوری فروردین 1404 در کارخانه معتبر داروسازی پذیرش :  ( آقایان ایرانی و اتباع /خط تولید و بسته بندی ( کارگرساده ) ،راننده پایه 2 و 1 و لیفتراک ، موزع و حراست با شرایط عالی.( پرداخت به موقع حقو...
1400/08/27
هستی زارع
سلام احتیاج به کاردرمنزل دراسلامشهرهستم
15:26
سلام خانم هستم به کار در منزل خود احتیاج دارم سه تا بچه  کوچیک  دارم سرپرست خانوار هستم من واقعا به این کار در منزل احتیاج دارم در پاکدشت
18:54
1400/08/29
سلام کار بسته ب بندی حبوبات. در منزل لازم دارم  با قیمت. مناسب   
18:07
1 پاسخ
1 تایید
استخدام کارگر ساده شرکت آب معدنی با جای خواب
استخدام کارگر ساده آقا در شرکت بسته بندی آب معدنی ✔️ساعت کاری ۸صبح تا۴ بعدازظهر جمعه و تعطیلات رسمی تعطیل با حقوق کامل ✔️دارای ۳وعده غذایی گرم رایگان وای فای نامحدود و پرسرعت ✔️دارای ۳روزمرخصی با حقو...
کار درمنزل   چون  خوانوادم هساس هستن 
18:09
.
18:09
1 پاسخ
1401/07/25
فاطمه بهاری
کاردرمنزل میخواستم
20:03
شرکت دنیت
نیروی ثبت اطلاعات و بسته بندی ابزار چوب
جنسیت: آقا مقطع تحصیلی: دیپلم، کاردانی، کارشناسی سابقه کاری: مهم نیست حقوق: توافقی استان مورد نیاز: تهران شهر مورد نیاز: تهران آشنا به کامپیوتر داشتن روحیه کار تیمی و پرانرژی آموزش پذیر مزایا: بیمه
فاطمه بهاری
من به صورت نیمه وقت میتونم فعالیت کنم همکارمحترم اخوان درخدمت هستم 
20:06
فاطمه بهاری
کاردرمنزل خواستارم 
20:09
فاطمه بهاری
کاردرمنزل
20:09
کارگرساده
مونتاژ و بسته بندی استند های فروشگاهی 1- شرایط احراز: غیر اتباع -وظیفه شناس و متعهد به کار – وضعیت جسمانی مناسب – ترجیحا آشنا به کار در واحدهای تولیدی – 2- جنسیت: آقا 3- سن: حداکثر 35 سال 4- نوع قر...
فاطمه بهاری
کار در منزل میخاهم
20:10
1 پاسخ
1401/08/10
آرزو عسکری
واقعا کار در منزل هست
04:29
آرزو عسکری
من خیلی وقته دارم تحقیق میکنم متاسفانه هر کی هم هست میگه اول پول پرداخت بشه نمیشه اطمینان کرد
04:30
1 پاسخ
کارگرساده خط تولید - آقا
کارگرساده خط تولید - آقا ✅محل کار:قم ، شهرک صنعتی محمود آباد ✅روز و ساعت کاری: همه روزهای هفته بصورت شیفت 12 ساعته گردشی ✅نوع همکاری: تمام وقت ✅سرویس رفت و برگشت / یک وعده ی غذایی گرم ✅سابقه کار در صن...
1401/08/15
حمیرا امامیاری
سلام حمیرا امامیاری هستم  شدیدا به کاردر منزل خودم نیاز دارم در اندیشه فاز یک شهرک مریم .
19:13
1401/08/17
مینا
سلام کار در منزل میخواستم لطفا راهنمایی کنید زنجانم
14:47
1 پاسخ
1402/04/16
محمد صمدی
.
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:25
شرکت کیک و بیسکوئیت/کارگر،راننده،موزع،حراست بابیمه
فراخوان استخدام فوری کارخانه صنایع غذایی ✅ تعداد 30 نفر آقا ایرانی واتباع دربخش های کارگرساده خط تولید و بسته بندی /حراست/موزع/راننده لیفتراک،راننده پایه2، پایه 1 نیازمندیم. پایان خدمت کارگر الزامی ن...
1402/04/17
محمد صمدی
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:01
محمد صمدی
فاطمه بهاری
کار در منزل میخاهم
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:02
1402/04/19
محمد صمدی
سلام من کاربسته بندی درمنزل میخوام لطفا اگه هست به من اطلاع بدین.
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:11
نیروی بسته بندی اقا وخانم
با سلام و عرض شادباش سال نو یک شرکت تولیدی قابلمه چدن جهت تکمیل کادر خط تولید در قسمت بسته بندی جدید اقدام به استخدام می نماید حداقل حقوق بالاتر از قانون کار ساعت کاری از ساعت ۷/۳۰ الی ۱۸/۳۰ بیمه تامی...
محمد صمدی
سلام 0**** تماس بگیرید 
محمد صمدی
سلام کار بسته ب بندی حبوبات. در منزل لازم دارم با قیمت. مناسب
سلام 0**** تماس بگیرید 
1402/06/23
یوسف کیانی
من کار بسته بندی درمنزل درشهر شیراز می خواستم لطفاً با این شماره تماس بگیر ید 0**** 
10:46
کارگر راننده حراست با جای خواب و غذا
استخدان فوری کارخانه بزرگ و معتبر تولید انواع بستنی جهت تکمیل نیروی انسانی خود به تعداد بالا آقای ایرانی و اتباع در قسمت های بسته بندی،خط تولید، بسته بندی،حراست،راننده ،پایه ۱ و ۲ نیازمند می‌باشد شرای...
1402/06/25
صدیقه شریعتی
مینا
سلام کار در منزل میخواستم لطفا راهنمایی کنید زنجانم
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشند.  پیام بدین.0**** 
19:33
صدیقه شریعتی
آرزو عسکری
من خیلی وقته دارم تحقیق میکنم متاسفانه هر کی هم هست میگه اول پول پرداخت بشه نمیشه اطمینان کرد
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشند.  پیام بدین.0**** 
19:34
پنج‌شنبه 29 فروردین 1404، ساعت 22:51