دنبال کن

درآمد یک بسته بندی چقدر است؟

بسته بندی

1400/07/25
امل بلوار مطهری
بسته بندی زغال خودسوز
به یک کارگر جهت بسته بندی زغال خودسوز
1400/07/26
علی صادقیان
سلام علی صادقیان هستم ازشهرابریشم اصفهان خودم وخانواده میخواهیم شغل پردرامددرمنزل مانند،بسته بندیها،مثل موادغذایی،خشکبار،پوشاک،زعفران،شکلات،جوراب،حبوبات،خوراکی،آجیل،پسته،بادام،گردو،کیک،شیرینی،فندق،قند،شکر،نمک،ادویه،زردچوبه،ولی نمی دانیم بایدچیکارکنیم وهرچه زودتر میخواهیم راهنمایی کنیدکه چیکاربایدبکنیم(باتشکر).
17:04
1400/07/27
سلام من کرج مزاحم میشم نیرو کار وجا برای بسته بندی دارم لوازم خودرو پوشاک غذایی بهداشتی امادگی دارم راهنمایی کنید
02:53
2 پاسخ
0****  کریمی تماس واتساپ 
02:55
طراحی چاپ کارتن ظروف یکبار مصرف
سلام من برای طراحی و ایده ی چاپ کارتن ظروف یکبار مصرف نیاز به همکاری دارم عکس محصول و کارتن یک شرکت دیگه را پیوست میکنم
1400/07/28
الناز طارمی
سلام الناز هستم از زنجان میخواستم ی شغل داشته باشم تو خونه که هم کار خونه برسم هم کار کنم ولی نمیدونم چیکار کنم لطف جواب بدین چیکار کنم من ب بسته بندی تو خونه احتیاج دارم
08:59
2 تایید
1400/07/29
صبری صادقی
سلام من کاربسته بندی درمنزل می خواستم تهرانم لطفاراهنمایی کنید
11:07
مهسا بستانی
مهسا هستم از نجف آباد اصفهان دنبال کاردرمنزل هرنوع بسته‌بندی باشه فقط کارکنم چون مستجرهستم و دیگه نمی‌تونیم کرایه خونه وخرجی بدم به بچه ها م لطفاً کاری بهم بدین
20:46
بسته بندی
بسته بندی درمنزل کار در منزل آیدی روبیکا پشتیبان برای ثبت نام Ka_rdar_manzel روبیکا پاسخگو هستیم
میثم رستمی راد
سلام رستمی هستم از بندر عباس یه شغل پر در آمد کار در منزل میخواستم هر کاری هم باشه فرقی نمیکنه 
لطفا راهنمایی کنید 
21:57
1400/07/30
نسرین ذوالفقاری
سلام نسرین هستم از پاکدشت.میخوام یه شغل داشته باشم که خونه باشه هم به کارهای خودم برسم هم به اون کار سراغ دارین کار بسته بندی خواهش میکنم جواب بدین احتیاج دارم
12:45
1 تایید
1400/08/04
هاجرابراهیمی
سلام من کار بسته بندی در منزل میخواهم اردبیلم لطفاً راهنمایی کنید ممنون ابراهیمی هستم
18:22
بسته بندی
به تعدادی خانم جهت خشک کردن و بسته بندی زردآلو کار در منزل نداریم ساعت کاری۷صبح الی ۳بهد از ظهر حقوق روز مزد ۵۰۰هزار‌تومان بیمه ندارد سرویس فقط از سهند صبحانه‌ و لباس کار‌با‌خودتون هست ادرس پلیس ر...
1400/08/05
سلام یاسمین هستم از اصفهان نجف آباد جلال آباد  دنبال کار در منزل هستم بسته بندی باشه ممنون میشم جواب بدین
11:39
1400/08/06
فاطمه قایدامینی
سلام ماچنتاخانمیم یه کاربسته بندی توخونه بخواییم چکارکنیم درضمن تو35 کیلومتری مرکزشهریم شهرکردممنون میشم راهنمایی کنید
16:40
سلام فریدونی هستم از دزفول،دنبال کار بسته بندی در منزل هستم لطفا راهنمایی کنید...  
17:46
حسینی
دنبال کاردرمنزل هستم
کسی کار درمنزل سراغ داره بهم اطلاع بده تمیز کردن سبزی بسته بندی مونتاژ .ممنون میشم . 0901XXX8371(نمایش کامل)
سمیه رنجبری
سلام من به کاردرخانه نیازدارم بسته بندی لرستانشهرستان نوراباد لطفا راهنمایی کنید
21:43
شهناز پیران
از شهر قدس هستم آماده کار در کار منزل بعلت نیاز مالی
21:50
1400/08/07
ابوالفضل کامیاب فر
سلام.من از شهرستان جهرم واقع در استان فارس مزاحم میشم،نیروی کار و محل برای بسته بندی ‌دارم،بسته بندی مواد غذایی و پوشاک ،لطفا با تلفن یا واتساپ بشماره0****  ما را راهنمایی بفرمایید..ممنونیم
15:00
چاپ و بسته بندی مایر ملنهوف تهران | MM Print & Packaging Tehran
مدیر انبار و لجستیک | Warehouse & Logistics Manager
مسئولیت های اصلی: 1) تدوین و اجرای سیاست ها و رویه هایی برای مدیریت WH و تدارکات مطابق با ابتکارات جهانی برای اطمینان از چابکی و پاسخگویی برای سناریوهای محلی برای استفاده مؤثر از منابع ، دستیابی به ...
1400/08/08
زیبا شهبازی
سلام  زنجان جویای  کار بسته بندی در منزل خیلی لازم ممنون میشم کمک کنید
09:20
سلام من کاردر منزل میخواستم 
18:29
1400/08/12
سلام من کار بسته بندی در خانه میخام از کرج مزاحم میشم
09:35
شرکت صنعت بسته بندی کیسان پاک(سهامی خاص) | Keysun Pak
کارشناس بهداشت حرفه‌ای | Occupational Health Expert
شرح شغل: هماهنگی، نظارت و ساماندهی معاینات پزشکی شامل معاینات بدو استخدام و ادواری. هماهنگی و نظارت و ارائه گزارشات مرتبط با آلاینده‌سنجی/پیشگیری و پیگیری بیماری‌های شغلی و غیر شغلی. انجام ارزیابی ارگ...
سلام فرح هستم از تبریز میخوام یه شغل داشته باشم که خونه باشم هم به کار خودم برسم هم اون کار سراغ دارین بسته بندی لطفا جواب بدین نیاز دارم
11:32
سلام من کاربسته بندی درمنزل میخوام 
لطفا اگه هست به من اطلاع بدین.
22:47
1 پاسخ
1400/08/14
م من جویای کار در منزل بسته بندی هستم ساکن گلشهر کرج هستم 
10:42
شرکت صنعت بسته بندی کیسان پاک(سهامی خاص) | Keysun Pak
مدیر انبار | Warehouse Manager
شرکت کیسان پاک، فعال در صنعت چاپ و بسته‌بندی و تولید محصولات اسپتیک (تتراپک)، به دنبال فردی با تجربه و توانمند برای موقعیت مدیر انبار است تا به ما در مدیریت و بهبود فرآیندهای تولیدی یاری رساند. وظایف ...
سلام ساکن گلشهر کرج هستم برای کار بسته بندی میخام 
10:43
1400/08/16
سلام من هم به کار بسته بندی نیاز دارم دختر م 28سالشه به خاطرجهیزیه ازدواج نمیکنه ممنونم و مشکین شهر اردبیل مزاحم میشم
20:29
1400/08/17
زهرا وکیلی
سلام کار در منزل  میخواستم. از اصفهان ممنون میشم اگر اطلاع دهید.
02:55
کار در خانه
بسته بندی در منزل ارسال داریم آیدی روبیکا پشتیبان برای ثبت نام Ka_rdar_manzel روبیکا پاسخگو هستیم
سلام  فاطمه  اسماعیلی هستم از داراب فارس دنبال کار  بسته بندی در  منزل  هستم لطفا میشه راهنمایی  بفرمایید 
04:44
زهرا شکرانی
سلام کاردر منزل میخاستم برای چندتا خانم ممنون میشم اطلاع بدین
08:09
سلام من جویای کار در منزل هستم باید چیکار کنم لطفا راهنمایی بفرمایید؟از شهر کرمانشاه مزاحم میشم
فاطمه کمانگر 
13:21
رباط | Faravardehaye Gooshtiye Robat Karim
مدیر فنی | Technical Manager
مسئولیت‌ها: نظارت و برنامه‌ریزی عملیات نگهداری و تعمیرات خطوط تولید ارتقای عملکرد تجهیزات با ارائه راهکارهای بهینه‌سازی همکاری با تیم مهندسی برای رفع مشکلات فنی و عملیاتی تدوین و اجرای برنامه‌های دوره...
1400/08/19
سلام کار در منل میخواستم از ساری ممنون میشم که اطلاع بدین
06:06
1400/08/20
سلام من کرج مزاحم میشم نیرو کار وجا برای بسته بندی دارم لوازم خودرو پوشاک غذایی بهداشتی امادگی دارم راهنمایی کنید
سلام سلام من نیاز کاردرمنزل دارم .شمامیتونید کمکم کنید
09:40
2 پاسخ
0**** ملک زاده
09:40
کارگر ساده آقا /با جای خواب و غذا/حراست(دارویی)
استخدام کارگر ساده آقابه تعداد۶۰نفر✨ ✅شرکت تولید دارو معتبر و دولتی درقسمت بسته بندی وخط تولید:(دارای۳شعبه فعال) ✅ساعت۸تا۴بعدازظهرجمعه و تعطیلات رسمی تعطیل باحقوق ✅پنجشنبه ها نیمه وقت ✅دارای۳...
1400/08/22
سلام منم می خوام ازارومیه ممنون میشم که توضیح بدین
14:19
1400/08/23
سلام مریم  هستم از کرج دنبال کار میگردم در منزل هستم بسته بندی باشه ممنون میشم نیازمند کارام لطفا جواب بدین
00:18
1400/08/26
کار در تولیدی نیمه وقت میخوام 
16:47
کارگر (کمک یار و همکار)
با سلام به یک همکار جوان و فعال جهت همکاری در فروشگاه ابزار و سیم بکسل نیازمندیم روز های هفته از ۹الی۱۸ پنجشنبه از ۹الی۱۴ روز های جمعه و تعطیل تقویمی فروشگاه بسته هستش همکاری در امور بسته بندی اقل...
1400/08/27
هستی زارع
سلام احتیاج به کاردرمنزل دراسلامشهرهستم
15:26
سلام خانم هستم به کار در منزل خود احتیاج دارم سه تا بچه  کوچیک  دارم سرپرست خانوار هستم من واقعا به این کار در منزل احتیاج دارم در پاکدشت
18:54
1400/08/29
سلام کار بسته ب بندی حبوبات. در منزل لازم دارم  با قیمت. مناسب   
18:07
1 پاسخ
1 تایید
کارگر خانم تهیه غذا
به تعدادی نیروی خانم جهت نظافت، بسته بندی و....جهت کار در تهیه غذا ( آشپزخانه) نیازمندیم حداکثر سن ۴۰ ساله حقوق از ۱۵ الی ۲۰ میلیون ساعت کاری از ۸ الی ۱۷ هفته ای یکروز مرخصی (آف)
کار درمنزل   چون  خوانوادم هساس هستن 
18:09
.
18:09
1 پاسخ
1401/07/25
فاطمه بهاری
کاردرمنزل میخواستم
20:03
استخدام کارگر ساده
باسلام جهت کاردر بسته بندی مصالح ساختمانی
فاطمه بهاری
من به صورت نیمه وقت میتونم فعالیت کنم همکارمحترم اخوان درخدمت هستم 
20:06
فاطمه بهاری
کاردرمنزل خواستارم 
20:09
فاطمه بهاری
کاردرمنزل
20:09
اتو کار،وسط کار،وردست
نیرو خانم جوان و یا میانسال با ضریب هوشی بالا(زبرو زرنگ) جهت کار(اتو کاری ،وردستی،بسته بندی) در تولیدی پوشاک نیازمندیم. ☆کار به صورت پاره وقت میباشد ☆ساعت کاری ۷ صبح تا ۱۴ ☆استخدام به صورت ماهیانه دار...
فاطمه بهاری
کار در منزل میخاهم
20:10
1 پاسخ
1401/08/10
آرزو عسکری
واقعا کار در منزل هست
04:29
آرزو عسکری
من خیلی وقته دارم تحقیق میکنم متاسفانه هر کی هم هست میگه اول پول پرداخت بشه نمیشه اطمینان کرد
04:30
1 پاسخ
استخدام آقا کارگر ساده بسته بندی اپراتورتولید
استخدام ۱۵ نفر آقا کارگر ساده خط تولید بسته بندی صنایع غذایی ،فوری ،بدون نیاز به سابقه کاری ساعات کاری ۸الی ۱۷ جمعه وتعطیلات رسمی تعطیل حقوق دریافتی ماهانه: مجرد ۱۸ میلیون متاهل ۱۹میلیون دارای :...
1401/08/15
حمیرا امامیاری
سلام حمیرا امامیاری هستم  شدیدا به کاردر منزل خودم نیاز دارم در اندیشه فاز یک شهرک مریم .
19:13
1401/08/17
مینا
سلام کار در منزل میخواستم لطفا راهنمایی کنید زنجانم
14:47
1 پاسخ
1402/04/16
محمد صمدی
.
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:25
کار در منزل
بسته بندی درمنزل کار در منزل Ka_rdar_manzel روبیکا پاسخگو هستیم
1402/04/17
محمد صمدی
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:01
محمد صمدی
فاطمه بهاری
کار در منزل میخاهم
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:02
1402/04/19
محمد صمدی
سلام من کاربسته بندی درمنزل میخوام لطفا اگه هست به من اطلاع بدین.
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:11
نیروی بسته بندی
لطفا اول آگهی کامل بخونید بعد تماس بگیرید بیخودی وقت همو نگیریدتوضیحات کامل نیروی بسته بندی هل و ادویه فقط خانم فقط محدوده باشید مسیر دور استخدام نداریم حقوق ساعتی از ساعت ۲۵ هزار تومان تا ۳۵ هزار...
محمد صمدی
سلام 0**** تماس بگیرید 
محمد صمدی
سلام کار بسته ب بندی حبوبات. در منزل لازم دارم با قیمت. مناسب
سلام 0**** تماس بگیرید 
1402/06/23
یوسف کیانی
من کار بسته بندی درمنزل درشهر شیراز می خواستم لطفاً با این شماره تماس بگیر ید 0**** 
10:46
شابلون زن بسته بندی برشکاری
تولیدی پوشاک تریکو بچگانه میهن برای تکمیل کادر پرسنل خود نیازمند نیرو می‌باشد میز چرخون چاپ و شابلون زن ماهر و نیمه ماهر خانوم یا آقا بسته بند خانوم برشکار و کمک برشکار خانوم محیط کاملا سالم اکثر ن...
1402/06/25
صدیقه شریعتی
مینا
سلام کار در منزل میخواستم لطفا راهنمایی کنید زنجانم
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشند.  پیام بدین.0**** 
19:33
صدیقه شریعتی
آرزو عسکری
من خیلی وقته دارم تحقیق میکنم متاسفانه هر کی هم هست میگه اول پول پرداخت بشه نمیشه اطمینان کرد
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشند.  پیام بدین.0**** 
19:34
یک‌شنبه 16 تیر 1404، ساعت 20:17