دنبال کن

درآمد یک بسته بندی چقدر است؟

بسته بندی

1400/07/25
بسته بندی
به تعدادی نیرو آقا نسبتا جوان جهت کار در بسته بندی شلوار جین نیازمندیم . با سرویس رفت و برگشت شهرک صنعتی قرچک
1400/07/26
علی صادقیان
سلام علی صادقیان هستم ازشهرابریشم اصفهان خودم وخانواده میخواهیم شغل پردرامددرمنزل مانند،بسته بندیها،مثل موادغذایی،خشکبار،پوشاک،زعفران،شکلات،جوراب،حبوبات،خوراکی،آجیل،پسته،بادام،گردو،کیک،شیرینی،فندق،قند،شکر،نمک،ادویه،زردچوبه،ولی نمی دانیم بایدچیکارکنیم وهرچه زودتر میخواهیم راهنمایی کنیدکه چیکاربایدبکنیم(باتشکر).
17:04
1400/07/27
سلام من کرج مزاحم میشم نیرو کار وجا برای بسته بندی دارم لوازم خودرو پوشاک غذایی بهداشتی امادگی دارم راهنمایی کنید
02:53
2 پاسخ
0****  کریمی تماس واتساپ 
02:55
1 تایید
طراحی بسته بندی محصول و ویرایش تصاویر و تهیه ویدیو از آن
احتمالا عنوان آگهی کمی طولانیه ، اما ما به شخص یا تیمی نیاز داریم که بتونه همه فعالیت های مرتبط با محصول مارو بصورت یکپارچه به عهده بگیره که شامل: 1. طراحی محصول و بسته بندی 2. ساخت پوستر از تصویر محص...
1400/07/28
الناز طارمی
سلام الناز هستم از زنجان میخواستم ی شغل داشته باشم تو خونه که هم کار خونه برسم هم کار کنم ولی نمیدونم چیکار کنم لطف جواب بدین چیکار کنم من ب بسته بندی تو خونه احتیاج دارم
08:59
2 تایید
1400/07/29
صبری صادقی
سلام من کاربسته بندی درمنزل می خواستم تهرانم لطفاراهنمایی کنید
11:07
مهسا بستانی
مهسا هستم از نجف آباد اصفهان دنبال کاردرمنزل هرنوع بسته‌بندی باشه فقط کارکنم چون مستجرهستم و دیگه نمی‌تونیم کرایه خونه وخرجی بدم به بچه ها م لطفاً کاری بهم بدین
20:46
بسته بندی
یک نیرو برای کار میخوام از ساعت یک شب تا 9صبح (تا پاین شفارشها)
میثم رستمی راد
سلام رستمی هستم از بندر عباس یه شغل پر در آمد کار در منزل میخواستم هر کاری هم باشه فرقی نمیکنه 
لطفا راهنمایی کنید 
21:57
1400/07/30
نسرین ذوالفقاری
سلام نسرین هستم از پاکدشت.میخوام یه شغل داشته باشم که خونه باشه هم به کارهای خودم برسم هم به اون کار سراغ دارین کار بسته بندی خواهش میکنم جواب بدین احتیاج دارم
12:45
1 تایید
1400/08/04
هاجرابراهیمی
سلام من کار بسته بندی در منزل میخواهم اردبیلم لطفاً راهنمایی کنید ممنون ابراهیمی هستم
18:22
استخدام نیروی کار
به تعدادی نیروی آقا و خانم غیر ماهر یا نیمه ماهر جهت بسته بندی و کار در کارگاه شیرینی پزی ، و تعدادی نیروی ماهر و نیمه ماهر بعنوان استاکار و بردست قنادی و همچنین یکنفر نیروی خدماتی جهت کار در کارگاه...
1400/08/05
سلام یاسمین هستم از اصفهان نجف آباد جلال آباد  دنبال کار در منزل هستم بسته بندی باشه ممنون میشم جواب بدین
11:39
1400/08/06
فاطمه قایدامینی
سلام ماچنتاخانمیم یه کاربسته بندی توخونه بخواییم چکارکنیم درضمن تو35 کیلومتری مرکزشهریم شهرکردممنون میشم راهنمایی کنید
16:40
سلام فریدونی هستم از دزفول،دنبال کار بسته بندی در منزل هستم لطفا راهنمایی کنید...  
17:46
سلام وقت بخیر دنبال کار هستم
وقت بخیر دنبال کار در بسته بندی در خانه هستم واسه شهرستانم .مچکرم رهنمای کنید
سمیه رنجبری
سلام من به کاردرخانه نیازدارم بسته بندی لرستانشهرستان نوراباد لطفا راهنمایی کنید
21:43
شهناز پیران
از شهر قدس هستم آماده کار در کار منزل بعلت نیاز مالی
21:50
1400/08/07
ابوالفضل کامیاب فر
سلام.من از شهرستان جهرم واقع در استان فارس مزاحم میشم،نیروی کار و محل برای بسته بندی ‌دارم،بسته بندی مواد غذایی و پوشاک ،لطفا با تلفن یا واتساپ بشماره0****  ما را راهنمایی بفرمایید..ممنونیم
15:00
کارگرساده،آب معدنی حراست خوابگاه غذا،بیمه
استخدام کارگر ساده آقا(کار با دستگاه )به تعداد✨ ۶۰نفر✨ ⭕️استخدام از روز اول ✅کارخانه معتبر و دولتی آب معدنی در قسمت بسته بندی و خط تولید: (دارای ۵ شعبه فعال) ✅ساعت ۸تا۴ بعدازظهر، جمعه و تعطیلات رسم...
1400/08/08
زیبا شهبازی
سلام  زنجان جویای  کار بسته بندی در منزل خیلی لازم ممنون میشم کمک کنید
09:20
سلام من کاردر منزل میخواستم 
18:29
1400/08/12
سلام من کار بسته بندی در خانه میخام از کرج مزاحم میشم
09:35
دنبال کار هستم
به دنبال کار هستم کار در کارگاه یا بسته بندی یا کار در منزل
سلام فرح هستم از تبریز میخوام یه شغل داشته باشم که خونه باشم هم به کار خودم برسم هم اون کار سراغ دارین بسته بندی لطفا جواب بدین نیاز دارم
11:32
سلام من کاربسته بندی درمنزل میخوام 
لطفا اگه هست به من اطلاع بدین.
22:47
1 پاسخ
1400/08/14
م من جویای کار در منزل بسته بندی هستم ساکن گلشهر کرج هستم 
10:42
نیروی خدماتی بسته بندی
مزایا و حقوق اداره کاری شهرک صنعتی کردکوی ساعت کاری بین ۱۰ تا ۱۲ ساعت در روز در صورت نیاز تعطیل کاری
سلام ساکن گلشهر کرج هستم برای کار بسته بندی میخام 
10:43
1400/08/16
سلام من هم به کار بسته بندی نیاز دارم دختر م 28سالشه به خاطرجهیزیه ازدواج نمیکنه ممنونم و مشکین شهر اردبیل مزاحم میشم
20:29
1400/08/17
زهرا وکیلی
سلام کار در منزل  میخواستم. از اصفهان ممنون میشم اگر اطلاع دهید.
02:55
به بسته بندی کار خانم نیاز مندیم
به یک بسته بندی کار خانم نیاز مندیم ساعت کاری از ۸ الی ۶ پنجشنبه ها تا ۲ جمعه ها تعطیل حقوق ۱۲ میلیون تومان آدرس خیابان نواب . شهر ک صادقیه خیابان پونه ۷
سلام  فاطمه  اسماعیلی هستم از داراب فارس دنبال کار  بسته بندی در  منزل  هستم لطفا میشه راهنمایی  بفرمایید 
04:44
زهرا شکرانی
سلام کاردر منزل میخاستم برای چندتا خانم ممنون میشم اطلاع بدین
08:09
سلام من جویای کار در منزل هستم باید چیکار کنم لطفا راهنمایی بفرمایید؟از شهر کرمانشاه مزاحم میشم
فاطمه کمانگر 
13:21
کارگر ساده خانم در رستوران
یک خانم جهت کار در آشپزخانه خانه به عنوان ظرف شور و بسته بندی غذا ترجیحا مجرد باشن پاره وقت از ساعت ۱۱ صبح تا ۷ بعدظهر بهمراه ناهار با حقوق ۱۶ میلیون تومان نیازمندیم
1400/08/19
سلام کار در منل میخواستم از ساری ممنون میشم که اطلاع بدین
06:06
1400/08/20
سلام من کرج مزاحم میشم نیرو کار وجا برای بسته بندی دارم لوازم خودرو پوشاک غذایی بهداشتی امادگی دارم راهنمایی کنید
سلام سلام من نیاز کاردرمنزل دارم .شمامیتونید کمکم کنید
09:40
2 پاسخ
0**** ملک زاده
09:40
کارگر ساده شرکت قهوه خوابگاه/غذا/بیمه/سرویس/حراست
❌استخدام فوری❌ جذب کارمند آقا جهت کار در بخش های مختلف کارخانه قهوه خط تولید و بسته بندی کارگرساده ✔️خوابگاه مجهز و با امکانت رفاهی کامل ✔️ساعت کاری ۸تا۴ دارای تایم استراحت و نهار ✔️دارای اضافه کاری ج...
1400/08/22
سلام منم می خوام ازارومیه ممنون میشم که توضیح بدین
14:19
1400/08/23
سلام مریم  هستم از کرج دنبال کار میگردم در منزل هستم بسته بندی باشه ممنون میشم نیازمند کارام لطفا جواب بدین
00:18
1400/08/26
کار در تولیدی نیمه وقت میخوام 
16:47
چندنیروجهت بسته بندی گازفندک ویک فروشنده
چند نفر نیرو جهت بسته بندی گاز ۱فندک نیازمندیم سه شیف کار هست ساعت هر شیفت صبح۸الی۱۶ عصر۱۶الی۲۴ شب۲۴الی۸صبح حقوق بر اساس تعداد گاز حساب می‌شود هر چی بیشتر و زودتر کار کنید حقوق بیَشتر دارین هر عدد ۵۰۰...
1400/08/27
هستی زارع
سلام احتیاج به کاردرمنزل دراسلامشهرهستم
15:26
سلام خانم هستم به کار در منزل خود احتیاج دارم سه تا بچه  کوچیک  دارم سرپرست خانوار هستم من واقعا به این کار در منزل احتیاج دارم در پاکدشت
18:54
1400/08/29
سلام کار بسته ب بندی حبوبات. در منزل لازم دارم  با قیمت. مناسب   
18:07
1 پاسخ
1 تایید
کارگر ساده شیرخشک جای خواب/بیمه/غذا/راننده
✨استخدام کارکَر ساده آقا راننده و حراست(کاربادستگاه) شرکت شیرخشک✨ معتبر و نیمه دولتی درقسمت بسته بندی وخط تولید: (دارای ۳ شعبه فعال) ✔️ساعت ۸تاءابعدازظهر جمعه وتعطیلات رسمی تعطیل باحقوق دارای ۳ روزمر...
کار درمنزل   چون  خوانوادم هساس هستن 
18:09
.
18:09
1 پاسخ
1401/07/25
فاطمه بهاری
کاردرمنزل میخواستم
20:03
نیروی خانم جهت همکار ی
به یک نیروی خانم جهت کار در مغازه سبزیجات آماده نیازمندیم . ۸ ساعت کاری ۱۴ الی ۲۲ .مجموع کار از جمله فروش محصول . نظافت مغازه . خرد کردن سبزیجات .بسته بندی محصول و... فازدو مهرگان
فاطمه بهاری
من به صورت نیمه وقت میتونم فعالیت کنم همکارمحترم اخوان درخدمت هستم 
20:06
فاطمه بهاری
کاردرمنزل خواستارم 
20:09
فاطمه بهاری
کاردرمنزل
20:09
نیروی کار بسته بندی خانم
سلام نیازمند نیروی بسته بندی خانم ***کار در منزل نداریم**** به خانم جوان و کار بلد ب بسته بندی سفال جاده ملایر بعد ابشینه یه نفر خانم نیاز نفرات داخل کارگاه یک اقا هسش کار حاشیه داره
فاطمه بهاری
کار در منزل میخاهم
20:10
1 پاسخ
1401/08/10
آرزو عسکری
واقعا کار در منزل هست
04:29
آرزو عسکری
من خیلی وقته دارم تحقیق میکنم متاسفانه هر کی هم هست میگه اول پول پرداخت بشه نمیشه اطمینان کرد
04:30
1 پاسخ
کارگر ساده کارخانه آجیل خشکبار (جای خواب،غذا،بیمه)
استخدام کارگر ساده آقا(کار با دستگاه )به تعداد✨ ۶۰نفر✨ ⭕️استخدام از روز اول و بدون معطلی ⭕️ ✅کارخانه معتبر و دولتی خشکبار و آجیل در قسمت بسته بندی و خط تولید: (دارای ۶ شعبه فعال) ✅ساعت ۸تا۴ بعدازظهر،...
1401/08/15
حمیرا امامیاری
سلام حمیرا امامیاری هستم  شدیدا به کاردر منزل خودم نیاز دارم در اندیشه فاز یک شهرک مریم .
19:13
1401/08/17
مینا
سلام کار در منزل میخواستم لطفا راهنمایی کنید زنجانم
14:47
1 پاسخ
1402/04/16
محمد صمدی
.
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:25
کارگر ساده و حراست با جای خواب و غذا(اب معدنی)
استخدام کارگر ساده اقا و حراست (کار با دستگاه ) به تعداد ۶۰ نفر ⭕ کارخانه معتبر و دولتی کارخانه اب معدنی در قسمت بسته بندی و خط تولید: (دارای ۳ شعبه فعال ) ⭕ساعت ۸ تا ۴ بعد از ظهر جمعه و تعطیلات ر...
1402/04/17
محمد صمدی
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:01
محمد صمدی
فاطمه بهاری
کار در منزل میخاهم
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:02
1402/04/19
محمد صمدی
سلام من کاربسته بندی درمنزل میخوام لطفا اگه هست به من اطلاع بدین.
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:11
کارگر ساده
به یک نیروی جوان اقا در محدوده پیچ ساغروان . گلبهار یا پیچ ساغروان جهت بسته بندی ضایعات کیک نیازمندیم. ‌ساعت کاری ۷ صبح تا ۶ بعدازظهر حقوق روزی 700 هزار تومان. تسویه پنج شنبه هر هفته
محمد صمدی
سلام 0**** تماس بگیرید 
محمد صمدی
سلام کار بسته ب بندی حبوبات. در منزل لازم دارم با قیمت. مناسب
سلام 0**** تماس بگیرید 
1402/06/23
یوسف کیانی
من کار بسته بندی درمنزل درشهر شیراز می خواستم لطفاً با این شماره تماس بگیر ید 0**** 
10:46
نیروی کار فروشنده،بسته بندی خانم،ادمین اینستاگرام
به نیروی کار خانم جهت فروشندگی ، بسته بندی ، ادمین اینستاگرام و... در کارگاه و فروشگاه سوهان و سوغات نیازمندیم تسلط به زبان عربی و سابقه کاری امتیاز محسوب می شود ترجیحا در محدوده جمکران ، شهر قائم ، ...
1402/06/25
صدیقه شریعتی
مینا
سلام کار در منزل میخواستم لطفا راهنمایی کنید زنجانم
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشند.  پیام بدین.0**** 
19:33
صدیقه شریعتی
آرزو عسکری
من خیلی وقته دارم تحقیق میکنم متاسفانه هر کی هم هست میگه اول پول پرداخت بشه نمیشه اطمینان کرد
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشند.  پیام بدین.0**** 
19:34
1404/05/17
فاطمه زمانی
سلام من از مازندران فریدونکنار هستم کار در منزل بسته بندی نیاز دارم مثل:خشبار،جوراب،شمع،زعفران،پوشاک،اسمارتیس من خیلی سریع نیاز به کار دارم 
ممنون میشم کمکم کنید با تشکر 
14:21
روناد | Ronad
استخدام سرپرست عملیات
آیا شما یک عملیاتی باهوش هستید؟ ما در روناد،استارتاپ لجستیکی پیشرو،به دنبال جذب یک هم‌تیمی در تیم عملیات‌مون هستیم که بخش outbound (جمع‌آوری از قفسه ها و بسته بندی) رو بهش بسپریم. اگر علاقمند به ساختن...
1404/05/27
اسی احمدی
به بسته بندی توی خونه نیاز دارم پول برای خودم میخوام 
20:57
اسی احمدی
سلام 
20:58
1404/05/28
صغرا ارجمند بالاشهری
باسلام منم نیاز روز دارم با پسرم بسته بندی ها خشکباری پوشاکی در شیراز هستم 
04:32
کارشناس تولید
شرایط عمومی: · تحصیلات: کارشناسی یا کارشناسی ارشد از دانشگاه های معتبر · رشته های: مهندسی شیمی، شیمی، صنایع غذایی یا رشته های مرتبط · میزان سابقه: حداقل 3 سال سابقه در واحد تولیدی مجموعه های صنایع غذا...
شنبه 28 دی 1404، ساعت 01:03