دنبال کن

درآمد بسته بندی در منزل

بسته بندی

1401/06/25
جلال احسانی
سلام من میخوام در منزل کاربسته بندی انجام بدم چیکار باید بکنم لطفا راهنمایم کنید 
11:09
13 تایید
شیرینگ پک سازی شایان صنعت
کارشناس عقد قرارداد دورکار مسلط به وب و کامپیوتر
یک شرکت معتبر ارائه دهنده دستگاه های صنعتی بسته بندی در نظر دارد جهت تکمیل کادر اداری خود دعوت به استخدام آورد. مزایا حقوق ثابت از 17-20 میلیون تومان به همراه بیمه تامین اجتماعی یک ماه دوره آموزشی آنل...
1401/06/26
سلام کار در منزل میخواستم باید چیکار کنم
12:09
1 پاسخ
12 تایید
شکوفه جعفرپور
سلام دنبال کاربسته بندی درمنزل هستم
16:38
6 تایید
سلام من میخوام در منزل کاربسته بندی انجام بدهم لطفا راهنمای بفرمایید
18:50
1 پاسخ
5 تایید
شرکت حکیم رازی آذر
کارگر خدماتی
به یک نفر خانم جهت کارخدماتی و بسته بندی در یک شرکت تولیدی داروی گیاهی نیازمندیم. روزهای کاری از شنبه تا چهارشنبه. حقوق و مزایای قانون کار,بیمه از روز اول با صبحانه
1401/06/27
فاطمه کفاشیان
من هم دونبال کار در منزل بسته بندی هستم
06:03
2 تایید
سلام من هم دنبال کار بسته بندی در منزل هستم
09:04
من کار بسته بندی درمنزل می خوام
09:05
1 پاسخ
1 تایید
طراح پکیجینگ حرفه ای
دنبال طراحی حرفه‌ای برای پکیجینگ (جعبه، لیبل، بگ و کارت تشکر و ...) هستم که با هویت برند هماهنگ باشه. به شدت روی کار حساسم اگر خلاقیت لازمه و صبر کافی ندارید نمیتونیم باهم همکاری کنیم رنگ‌های اصلی: ب...
پریا عربزاده
منم دنبال  بسته بندی در منزل هستم
15:36
ام البنین جهانپرور
سلام من میخوام در منزل کاربسته بندی انجام بدهم لطفا راهنمای بفرمایید
سلام من میخواهم در منزل کار بسته بندی انجام دهم لطفاراهنمای بفرماید ممنون جواب بدید
20:33
1 پاسخ
1401/06/28
فرزانه یزدانی
سلام من هم دنبال کار درمنزل هستم 
01:09
2 تایید
بسته بندی
با سلام کار بسته بندی دسته های قابلمه کاری بسیار آسان برای افراد مجرد. چیدن دسته های قابلمه در کارتون روزانه 1000تا خودمون میبریم میاریم
سلام من ب دنبال کار بسته بندی در منزل هستم از رشت پیام میدم لطفا راهنمایی کنید چون نیاز مبرم دارم ممنون
12:02
1401/08/10
س
سلام من دنبال کار بسته بندی هستم در منزل خودم میشه کمکم کنید ممنون میشم در شهرکرد
16:34
1 پاسخ
طلوعی
سلام کجا میشه کار در منزل پیدا کرد؟یعنی هرجا میگردم پیدا نمیکنم اگه میشه سراغ داشتین لطف کنین خبر بدین
17:19
بسته بندی
به هیچ عنوان هزینه ایی ازشماگرفته نخواهدشد
طیبه محمدی
من کار بسته بندی درمنزل می خوام
منم کار بسته بندی در منزل خودم می‌خوام لطفاً راهنمایی کنید شماره بزارید 
18:36
2 تایید
سلام منم کاردرمنزل میخوام
21:41
1 تایید
1401/08/11
فاضلی
سلام کار درمنزل بسته بندی میخواستم میشه راهنمایی کنید 
11:43
1 تایید
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه‌ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و غیر حضوری فعال هست حقوق ماهیانه ۹ میلیون بسته‌بندی حبوبات خانم و آقا مورد پذیرش
سلام من کار بسته بندی  در منزل میخواستم میشه راهنماییم کنید ؟
13:06
1 تایید
1401/08/12
معصومه تقی زاده
سلام من به کار بسته بندی احتیاج دارم لطفاً راهنمایی کنید
17:51
1 تایید
مهوش شیدا
سلام من به کار واقعا نیاز دارم 
18:01
1 تایید
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه‌ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و غیر حضوری فعال هست حقوق ماهیانه ۹ میلیون بسته‌بندی حبوبات خانم و آقا مورد پذیرش
1401/08/13
سلام  منم برا کار در منزل سوال داشتم منتها چطور دسترسی باید پیدا کنیم ؟
09:01
2 پاسخ
1 تایید
مهناز نصیری
سلام منم برا کار در منزل سوال داشتم منتها چطور دسترسی باید پیدا کنیم ؟
سلام من به کار بسته بندی احتیاج دارم لطفا راهنمایی کنید 
21:45
1 تایید
1401/08/14
ليلاموسوی
سلام من کار در منظل می  خواهم
16:27
1 تایید
بسته بندی
به تعداد محدود خانم مجرد ۳۰ سال به پایین جهت تکمیل کادر شرکت تولیدی صنعتی در زمینه بسته بندی نیازمندیم حقوق طبق قانون کاربوده و بیمه و حق بن و حق مسکن نیز تعلق می یابد ساعت شروع از ۷:۳۰تا۱۵:۳۰ می باش...
1401/08/16
افضل
سلام خسته نباشید کار در منزل میخوام بسته بندی  از  اردبیل پیام میدم تشکر 
11:04
مریم کفشگر
سلام من هم دنبال کار در منزل هستم البته کار بسته بندی باشه چطور پیدا کنم مشهد هستم قاسم اباد
13:00
1401/08/17
زینت بهادری بیرگانی
سلام
ساکن مسجدسلیمانم و دنبال کار بسته بندی در خانه هستم
لطفا یاری کنید نیاز مالی دارم
06:46
بسته بندی
ملیحه سید مختوم
سلام منم دنبال کار درمنزل هستم بی‌زحمت راهنمایی کنید ممنون میشم
09:58
1 پاسخ
سلام من دنبال کار بسته بندی در منزل میباشم از تهران جاده مخصوص پیام میدم
12:50
اعظم عبدالهی
سلام کار در منزل بسته بندی میخوام میشه راهنمای وکمک کنید ممنون‌از‌شما 
14:43
بسته بندی
شیداقاسم نژاد
سلام
منم کاربسته بندی درمنزل میخوام واستان بوشهرهستم
ممنونم
20:41
خانم رستمی
سلام منم دنبال کار بسته بندی درمنزل هستم لطفاً میشه راهنمایی کنین از ارومیه پیام میدم
21:01
1401/08/18
سلام کار در منزل  میخوا
10:23
بسته بندی
قربانپور
سلام من دنبال یکار در منزل هستم 
11:02
مرضیه رنجکش
سلام خسته نباشید من میخواستم در منزل خودم کار بسته بندی انجام بدم میشه راهنمای کنید
12:38
سمیرادرویش
سلام.دنبال  کاربسته بندی درمنزل هستم ازمازندران لطفاراهنمایی کنید
13:11
بسته بندی
1401/08/20
طیبه یونسی
سلام دنبال کار بسته بندی درمنزل هستم اگه کسی سراغ داره میشه معرفی کنه ممنونم من تهرانم
12:56
فاطمه حاجی زاده
سلام
به کار بسته بندی درمنزل نیاز دارم.ازاردبیل 
 راهنمایی کنیدشماره بزارید تماس میگیرم
13:16
رشاد سعادتمند
سلام آقای 20ساله کار درمنزل می خوام لطفا رهنما ی می کنید 
17:00
بسته بندی
نیرو خانم سن ۱۵تا ۳۰سال برای بسته بندی کیسه فریزر وسفره وزباله تمیز مرتب آراسته شرط اول چون شرگت دارای بهداشت واستاندارد هست
زهرا مقیمی
سلام و خسته نباشید من دنبال کار در منزل هستم به صورت بسته بندی میشه لطفا من و راهنمایی کنید واقعا نیاز به کار و درآمد دارم با تشکر
18:36
جانان پورتقی
سلام  دنبال کاردرمنزل هستم
19:24
ملیسا
سلام من دنبال کاربسته بندی درخانه هستم لطفاکمکم کنید🙏🙏🙏🙏
21:13
طراحی لیبل موادشوینده
یک تولید کننده که موادشوینده ارگانیک تهیه میکند.احتیاج به طراحی لیبل روی موادشوینده دارد ک در عین سادگی،شیک و جذاب باشد وچشم بیننده را خیره کند.ی طرح فوق العاده خاص وبکر میخام.و همچنین اگر طرحهای پیشن...
1401/08/22
سلام دنبال کار در منزل هستم در اسلامشهر لطفاً راهنمایی کنید ممنون
04:26
سلام دنبال کار بسته بندی در منزل هستم لطفا راهنمایی کنید 
05:09
الهام باقری
سلام من دنبال کار در منزل بسته بندی هستم  م خیلی نیاز دارم ب این کار خواهش میکنم اگر سراغ دارید کمکم کنید مشغول ب کار در منزل شم
06:16
طراحی کارتن ۵ لایه لمینت
سلام وقت بخیر، می‌خوام برای یه کارتن زغال ۱۰ کیلویی طرح طراحی بشه. مشخصات کارتن: طول: ۴۷ سانتی‌متر عرض: ۲۱ سانتی‌متر ارتفاع: ۲۵ سانتی‌متر نوع کارتن: پنج لایه لمینتی خروجی نهایی: فایل PSD با کیفی...
فاطمه خزایی
سلام کار بسته بندی در منزل میخواستم میشه لطفا راهنمایی کنید از کرج
09:17
سعید نجفی
ام البنین جهانپرور
سلام من میخواهم در منزل کار بسته بندی انجام دهم لطفاراهنمای بفرماید ممنون جواب بدید
سلام کاردر منزل میخام 
10:04
زهرا سلامتی
سلام من دنبال کارر بسته بندی در  منزل هستم 
12:22
بسته بندی
بسته بندی خط تولید شرکت شمیم پایتخت
سلام دوستانی که فرمودید کلاهبردار هستند توضیح بیشتر بذارید اطلاع رسانی دقیق کنید لطفا ممنون 
20:23
1401/08/23
سمانه نظری
سلام من میخوام در منزل  کار بسته بندی انجام بدم راهنماییم میکنید چیکار کنم؟ 
07:03
1401/08/24
سلام جویای کار بسته بندی درمنزل هستم لطفا  راهنمایی کنید
04:04
بسته بندی
استخدام نیرو جهت کار در کارگاه شیرینی پزی برای بسته بندی بیمه از روز اول -هدایا مناسبتی -امکان پیشرفت شغلی -آف هفتگی -مرخصی ماهانه -تخفیف فروشگاهی -پرداخت به موقعه -عیدی و سنوات -به همراه آموزش -استرا...
فاطمه قره داغی
سلام من ب بسته‌بندی نیاز دارم همه جارو زیر رو کردم پیدا نشد ممنون میشم سراغ داشتین شماره ی چیزی بهم بدید من ساکن اسلامشهر صالحیه هستم 
11:25
سلام من میخوام در منزل کار بسته بندی انجام بدم راهنمایی میکنید شهرستانم 
18:00
1401/08/25
رحیمی
سلام جویای کاردرمنزل هستم لطفاراهنمایی کنید ازشیراز 
04:01
بسته بندی
باسلام خدمت دوستان ... کار بسته بندی خیلی راحت چیدن دسته قابلمه داخل کارتون در منزل خودتون روزی ۱۰۰۰ تا خودمون میاریم و میبریم حقوق ماهیانه ۱۰ ملیون تومان کار همراه بیمه میباشد لطفا فقط مجردهاپیام...
زهرایونسی قلعه
سلام جویای کار در منزلشامل بسته بندی هستم چکار کنم
06:28
سحرتیموری
سلام دنبال  کاردر منزل بسته بندی هستم
06:48
مهرانگیز کارگری
سلام من هم کاردر منزل کارش بسته بندی باشه خیلی ممنون میشم ساکن بناب هستملطفا راهنمایی کنید
23:23
بسته بندی
دارای سابقه بسته بندی در تولیدی روکش صندلی خودرو
1401/08/26
زهرا قلیچ خانی
سلام من دنبال کار بسته بندی در منزل هستم از تهران هستم میشه راهنمایی کنید ممنون 
04:45
شماره کار درمنزل در اصفهان بسته بندی میخواستم
10:11
1401/08/28
زهرا جوادی
 سلام من می‌خوام کار در منزل کار بسته بندی انجام تورو خدا راهنماییم کنین نیاز دارم ب این کار از زنجانم
04:15
بسته بندی
مجموعه موبتکس جهت تامین نیروی انسانی خود، برای سال جدید در مشاغل زیر به صورت محدود اقدام به جذب نیرو میکند بسته‌بندی لوازم جانبی موبایل در خانه   ۳ نفر بازاریاب ۲ نفر ادمین تلگرام   ۲نفر ادمین ای...
1401/08/30
فخری کیانی ۵۳۰۸
سلام کاردرمنزل بسته بندی می خوام
07:35
1401/10/23
مریم سالاری
سلاام من دنبال کاری درمنزل خودم هستم  مثل بسته بندی  تنقلات شکلات 
15:26
1401/10/24
زهراحسینی فر
سلام من میخواستم کاربست بندی درمنزل انجام دهم چکاربایدبکنم
09:08
بسته بندی
استخدام کارگر ساده (آقا) برای بسته بندی مواد غذایی شیف شب ساعت کار ۲۳ الی ۷ (متغیر) بین ۱۸ تا ۳۵ سال در تمام ایام سال حتی تعطیلات مشغول به کار هستیم حقوق ۲/۵ روز در ماه مرخصی دارد بیمه دارد ، سن...
زهراحسینی فر
سلام من کاربسته بندی درمنزل میخواستم درتهران
09:10
آرمان صافی
بسته بندی در منزل انجام میدم مولوی کسی خواست تماس بگیره 0**** 
10:05
ک
11:09
بسته بندی
قیمت ششصد ،بسته بندی در سورتینگ،ازساعت هشت تا پنج ،یک ونیم ساعت استراحت،نیروی کار خانم
سلام من هم دنبال کار در منزل در استان زنجان شهرستان قیدار هستم 
11:10
سلام منم دنبال کار در منزل هستم میشه بی زحمت راهنماییم کنید ،درقیدار
11:19
خزانی فرد
سلام من دنبال کار بسته بندی در منزل میگردم لطفا راهنمایم کنید
12:27
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و غیر حضوری فعال هست هست حقوق ۹ میلیون میلیونخانم و آقا مورد پذیرش
پریسان حیدری
سلام روز بخیر من تو شهرستان سنندج هستم میخواستم کارر بسته بندی داخل منزل انجام بدم چیکار باید بکنم 
21:47
1401/10/25
مجیدابراهیمی
سلام م دنبال کار بسته بندی درمنزل خودم هستم 
22:21
1401/10/27
فاطمه غلامی
سلام دنبال کار در منزل هستم🙏
13:36
ویرایش تصویر لیبل
9 لیبل داریم که همه چیزشون درست هست و فقط لازم داریم یک نوشته به شکل پیش از مصرف شسته شود روی همه بیاد و شماره تماس تغییر کنه.
1401/10/28
سلام من کار در منزل در هشتگرد باشماره تلفن 
10:29
زینب طالبی
زینب طالبی هستم ساکن یزدانشهر هستم دست بالم خیلی خالی و سه تا بچه یتیم دارم به این کار خیلی نیاز دارم ممنون میشم ازهمکاری شما عزیزان 
10:33
فاطمه نعمتی
سلام من دمبال کاردرخونه هستم
13:40
بسته بندی
جهت بسته بندی و پانچ پرده آماده به یک فرد با تجربه کاری نیاز دارم .. فقط ساکن مسعودیه باشد .
1401/12/26
سارا رفعی
سلام من کاربست بندی درمنزل میخوام ممنون  تماس بگیرین+9**** 
11:48
1 پاسخ
سارا رفعی
سارا رفعی
سلام من کاربست بندی درمنزل میخوام ممنون تماس بگیرین+989101812420
 من درشهرساوه هستم
11:50
م.رضائی
سلام وقت بخیر احتیاج ب کار بسته بندی در منزل دارم ،بسته بندی لباس ،لوازم تحریر و..
17:29
طراحی لیبل قهوه فوری
ما فروش دانه قهوه و قهوه فوری و پودریجات شبیه ماسالا و هات چاکلت داریم جدیدا میخوایم از موزیک و ابزارهای موسیقی داخل اسمگذاری قهوه ها و طراحی لیبل ها و بسته بندی ها استفاده کنیم لطفا لیبلی که طراحی می...
1402/01/04
سلام من میخوام کار در منزل انجام بدم باید چه کار انجام بدم 
00:12
سلام من دنبال کار در منزل هستم بسته بندی چه باید بکنم
00:15
طاها رضایی
سلام من کاربسته بندی درمنزل میخوام خیلی نیازدارم ازآمل0**** 
11:16
بسته بندی
بسته بندی لوازم آرایش
1402/01/09
شهناز دادک
سل
01:45
ناهید عبدی
سلام  من دنبال کار هستم
بسته بندی در منزل لطفا  راهنمایی کنید
10:22
1402/01/10
سلام
من به کار نیاز دارم مثل بسته بندی باشه
یه بچه کوچیک دارم نمیتونم بیرون از خانه کار کنم
از شهر میبد هستم
01:17
صنایع بسته بندی مبتکران | Mobtakeran Packaging Complex
استخدام مدیر بازاریابی صنعتی (B2B-شهر شهریار)
ما در صنایع بسته بندی مبتکران به دنبال یک مدیر بازاریابی با تجربه در حوزه B2B هستیم تا به تیم ما بپیوندد. اگر توانایی طراحی و اجرای استراتژی‌های بازاریابی صنعتی، هدایت تیم‌های بازاریابی و توسعه بازاره...
معص
سلام دنبال کار در منزل هستم لطفا راهنمایی کنید ممنونم
14:03
ابراهیم انصاری
سلام. من دنبال کار در منزل هستم مثل لحیم کاری بسته بندی مونتاژ
15:17
1402/01/14
سلام من دنبال کار بسته بندی درمنزل هستم میشه راهنماییم کنید
05:23
کارگری
باسلام نیازمند تعدادنیروخانم جهت بسته بندی صیفی جات وترهبار هستیم سرویس رفت وامد رایگان روزی 430ولی 20روزه تسویه میگردد لطفا نیرو جوان از 18سالگی به 50سال تماس بگیرند واز محدوده شرقان وترکان وشریف ابا...
1402/01/15
معصومه حیدری
معصومه حیدری 
سلام من دنبال کار دسته‌بندی در منزلاستم چطوری میتونم پیدا کنم میشه رهنمای کنین لطفا؟
20:24
1402/01/16
عزت ابراهیمی
جویای کار در منزل  هستم
16:34
1402/01/18
من  جویای. کار در منزل هستم
13:50
کارگرساده/راننده/کارخانه شکلات سازی باجای خواب غذا
استخدام کارگر آقا وظیفه نیرو: قسمت خط تولید(بسته بندی ) ⏰️۸ ساعت کار(۸تا۱۶) پنجشنبه نیمه وقت ۳ روز مرخصی در ماه جای خواب(تخت کمد شخصی دارد) وعده غذایی صبحانه ناهار شام بیمه تامین اجتماعی...
طغیانی
من دنبال کار درمنزل هستم کار بسته بندی یا کار دیگه ای که بتونم درمنزل انجام بدم ممنون میشم اگر سراغ داشتین خبر بدین
16:42
فرناز سعیدی
فرناز هستم.کار بسته بندی در منزل می خوام
16:47
فرناز سعیدی
👍
16:47
استخدام کارگر ساده
به تعدادی نیروی ساده ایرانی جهت کار بسته بندی و تولید در شرکت مواد غذایی واقع در شهرک صنعتی کوثر نیازمندیم. ✔️سرویس رفت و برگشت ✔حقوق وزارت کار+پاداش و غیره ✔بیمه تامین اجتماعی بعد از یکماه ✔وعده غ...
1402/01/19
مریم حمیدی
سلام کار بستبندی در منزل پاره وقت  نیازمندم  کمک کنید
08:40
1402/02/31
زهره حیدری
سلام خانم 46 ساله هستم دنبال کار در محیط زنانه یا حتی کار درمنزل بسته بندی  حتی مونتاژ کاری هم باشه اشکالی نداره اصفهان محل سکونتم هست خیلی متشکرم
15:03
1402/03/01
فهیمه عرب صاحبی
سلام دنبال کاربسته بندی درمنزل هستم
15:02
کارگر ساده اقا با جای خواب و غذا+حراست(شرکت نوتلا)
استخدام کارگر ساده آقا(کاربادستگاه)به تعداد۶۰نفر✨ ✅کارخانه معتبرودولتی نوتلا درقسمت بسته بندی وخط تولید:(دارای۳شعبه فعال) ✅ساعت۸تا۴بعدازظهرجمعه و تعطیلات رسمی تعطیل باحقوق ✅پنجشنبه ها نیمه وقت ...
زهرانظری
کار در منزل میخواستم
15:42
زهرانظری
بسته بندی در منزل میخواستم
15:43
رویا عنبی
سلام  دنبال  کار منزل خودم  هستم بسته بندی لطفا.
ساکن رشت 🙏🙏🙏🙏
16:11
1 تایید
کارگرساده/راننده/حراست کارخانه قطعات خودرو
استخدام نیروی کارگر ساده آقا در کارخانه معتبر قطعات‌خودرو در قسمت خط‌تولید و بسته بندی نیازمندیم: استخدام فوری ♦️پذیرش آقایان از 17 تا 40 سال♦️ استخدام بدون اتلاف وقت از روز مراجعه شرایط کاری: ✅سا...
گل سیما کلانترب
سلام کار در منزل میخوام در شرریف اباد هستم چطور پیدا کنم 
16:13
ناصر کریمی
سلام  من کار در منزل  میخوام  انجام  بدم
21:11
ناصر کریمی
 بسته بندی  میخوام   تو   منز ل بدم 
21:13
استخدام نیروی بسته بندی
استخدام نیروی بسته بندی اقا
1402/03/02
رباب جعفری جعفری
سلام کار در منزل میخوام چکارکنم؟
03:19
1 پاسخ
رباب جعفری جعفری
سلام کار در منزل میخوام
03:22
سلام من دنبال کار در منزل رشت می گرد
09:47
پیشرو صنعت گلبهار | Pishro Sanat Golbahar
کارشناس بازرگانی | Commercial Expert
شرکت پخش پیشرو با بیست سال فعالیت در زمینه تامین - بسته بندی و توزیع انواع ظرف یکبار مصرف و لوازم سبک آشپزخانه در فروشگاهای زنجیره ای سراسر کشور و سازمان و ارگانهای مختلف فعالیت دارد و یکی از برندهای ...
1402/03/03
سلام ام من به کار بسته بندی  در منزل نیا ز دا رم واقعا خیلی نیاز به کار دارم بخاطر بچم نمیتونم بیرون کار کنم شهر شهریار استان تهران
09:09
سلام .من به کار بسته بندی در منزل نیاز دارم .از بجنورد

11:52
صدیقه شریعتی
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.به این شماره پیام بدین.0**** 
14:41
شغل پول ساز داخل منزل برای بانوان
دوست داری داخل خونه یه درامد عالی داشته باشی پس همین الان این بنر رو مطالعه کن و تغییر رو شروع کن کار در منزل ویژه بانوان محترم ⭕️خوب میدونی شرایط اقتصادی طوری شده که یه درامد کفاف  زندگی رو نمید...
1402/03/15
مریم زارعی
 سلام منم کاربسته بندی درمنزل میخواستم 
06:01
الناز پیری
سلام خوب هستین
09:49
1 پاسخ
الناز پیری
من میخوام درمنزل کاربسته بندی انجام بدم متاهلم وخانم خیلی بهش نیازدارم
09:50
1 پاسخ
نیروی خانم جوان
نیروی خانم برای تولید و بسته بندی اسکاچ کار سبک و راحت مختص خانم در محیطی کاملا زنانه و اروم و سالم. با سرویس رفت و برگشت از میدان شهید بهشتی کمالشهر تا خیابان عطا و برعکس. پذیرش نیرو فقط از کمالشهر. ...
زهره استخری
سلام من دنبال کار بسته بندی میخوام  در منزل خودم
15:59
1402/03/16
رقیه تاج الدین
بسته  بندی  کار درمنزل نیازمندم
رقیه تاج الدین
13:41
محمدعرفان زارع زاده
سلام منم احتیاج به کاردرمنزل دارم راهنمایی کنید
13:56
استخدام کارگر صنعتی با محل اسکان در تهران
شرکتی تولیدی معتبر جهت تکمیل کادر خود به افراد فوق با حقوق مناسب و بیمه و محل اسکان نیازمند است جوشکار ، پرسکار ، رنگ کار پودری و مونتاژ و بسته بندی
سلام من کار بسته بندی میخوام لطفا راهنمایی کنید
15:28
به دنبال کار بسته بندی در منزل هستم
15:29
مریم هاشمی
سلام دنباله کارهستم که درمنزل 
18:19
کارگر ساده و ماهر جای خواب و غذا
❎️کارخانه معتبر قطعات خودرو با قدمت بالا در بخش های مختلف کارخانه خط تولید/بسته بندی /مونتاژ/ساده و ماهر نیاز فوری به نیرو دارد ✅️دریافتیها با طبقه بندی شغلی صورت میپذیرد می‌پذیرد✅️ ✅️شرایط کار ...
زهره انفرادی
سلام من خیلی نیاز به کر دارم من دنبال کار بسته بندی در منزل هستم لطفا راهنماییم کنید در شهریار 
18:47
1402/03/18
رباب جعفری جعفری
سلام کار در منزل میخوام چکارکنم؟
سلام منم به کار درمنزل احتیاج دارم  استان اصفهان، نجف آباد
12:56
خورشیدی
سلام سلاسلام
13:43
نیروی پخش عمده آرایشی برای انبار
جنسیت مرد سن حداقل ۲۳ سال تحصیلات حداقل دیپلم ساعت کاری از ۹تا ۱۴، و 5ونیم تا 8ونیم کار شما تحویل بار و بسته بندی و تحویل به پست و کارای روزمره مغازه می باشد باشد محل کار پارکینگ ملت هس سن خیلی خیلی ...
1402/03/20
مهسا همتی نژاد
سلام دنبال کار بسته بندی تو خونه میگردم خرم آباد 
12:14
سلام منم دنبال کار در منزل هستم 
لطفاً خیلی نیاز دارم
12:31
1 تایید
صدیقه شریعتی
ملیحه سید مختوم
سلام منم دنبال کار درمنزل هستم بی‌زحمت راهنمایی کنید ممنون میشم
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.به این شماره پیام بدین.0**** ( کار بسته بندی نیست)
21:43
پیج غرفه کانال فروش داری ولی تولیدی سراغ نداری
شرایط کار ما تولیدی کارگاه دار و تو بازار عمده فروشان کیف مغازه داریم این فرصتو برای تمام کسانی که پیج غرفه یا کانال برای فروش دارن ولی تولیدی سراغ ندارن رو مهیا کردیم به این صورت که ادمین پاسخگویی ...
 سلام دنبال کار در منزل هستم کرج کمالش
لطفا راهنماییم کنید 
23:00
1402/03/21
ناصر کریمی
سلام کار در منزل میخواستم باید چیکار کنم
سلام من بسته‌بندی درمنزل میخواست
05:19
ناصر کریمی
منزل کار انجام بدم شهر نجف آباد هست 
05:21
استخدام
استخدام بسته بندی مونتاژ ب تعدادی نیرو ۴ نفر جهت برش کاری بسته بندی سرامیک واقع در نائین اصفهان ۸ ساعت حقوق روزانه ۸۵۰ ۱۲ ساعت کاری حقوق روزانه ۱۱۰۰ همراه جای خواب سویت تمیز مجهز
ناصر کریمی
من نیاز دارم تو منزل باش 
05:22
ناصر کریمی
من شما تماس بگیرید کار در منزل 
05:24
1402/03/22
نادر شاه کرمی
سلام من دنبال کار در منزل هستم راهنمایی بفرمایید 
20:47
کارگر ساده شرکت آب معدنی/حراست/بیمه/غذا/سرویس
استخدام فوری❌ جذب کارمند آقا جهت کار در بخش های مختلف کارخانه آب معدنی جهت خط تولید و بسته بندی کارگرساده،،راننده پایه ۱و۲،،حراست،،ویزیتور،،انبار، عنوان بندی مشاغل(کارگر ساده) ✔ساعت کاری ۸تا۴ دارا...
1402/03/23
معصومه بنیاد
سلام من دنبال کاردرمنزل بسته بندی هستم
16:26
معصومه بنیاد
سلام من دنبال کار درمنزل هستم خیلی نیاز دارم لنگرود شهرکومله 
16:27
1402/04/03
محمد صمدی
سلام منم برا کار در منزل سوال داشتم منتها چطور دسترسی باید پیدا کنیم ؟
0**** تماس بگیرید 
18:59
همکار خانم جهت بسته بندی لباس زنانه
به تعدادی همکار خانم جهت بسته بندی پوشاک زنانه نیازمندیم.ماهر یا مبتدی ساعت کاری ۸ الی ۱۳ ۱۵ الی ۱۹ ادرس پایین تر از پاساژ سعادت روبروی بیمه تجارت نو
محمد صمدی
الناز پیری
سلام خوب هستین
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:04
1402/04/09
محمد صمدی
الناز پیری
من میخوام درمنزل کاربسته بندی انجام بدم متاهلم وخانم خیلی بهش نیازدارم
سلام 0**** تماس 
19:03
1402/04/12
محمد صمدی
س
سلام من دنبال کار بسته بندی هستم در منزل خودم میشه کمکم کنید ممنون میشم در شهرکرد
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:04
بسته بندی خانگی تابستانه
مجموعه موبتکس جهت تامین نیروی انسانی خود، برای سال جدید در مشاغل زیر به صورت محدود اقدام به جذب نیرو میکند بسته‌بندی لوازم  جانبی موبایل در خانه   ۳ نفر بازاریاب ۲ نفر ادمین تلگرام   ۲نفر ادمین ای...
1402/04/14
صدیقه شریعتی
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.به این شماره پیام بدین.0**** 
14:32
پنج‌شنبه 17 مرداد 1404، ساعت 19:12