دنبال کن

زهرا آدینه کار در منزل

بسته بندی

1402/09/10
غزاله حسنزاده
سلام ببخشید شما کار درمنزل.دارید.یا نه.اگه کار دارید ممنون.میشم ب این شماره باهام تماس بگیرید..*******ممنون میشم..اگه خودتونم کاری ندارید.اطرافطون.اگه کسی رو میشناسید ممنون میشم.معرفی کنید
15:49
2 پاسخ
ایران مگا فوم
مدیر بازاریابی محتوا
سلام ودرود.. بازاریاب با نفوذ و با فن بیان بالا جهت بازاریابی در ضمینه ساخت وتولید قالب وقطعات فوم پلی استایرن وبسته بندی از صفر تا صد نیازمند هستیم محل کار کلیه نقاط ایران ومراکز تولیدی وتولید لوازم ...
1402/09/24
اعظم ب
غزاله حسنزاده
سلام ببخشید شما کار درمنزل.دارید.یا نه.اگه کار دارید ممنون.میشم ب این شماره باهام تماس بگیرید..09039439580ممنون میشم..اگه خودتونم کاری ندارید.اطرافطون.اگه کسی رو میشناسید ممنون میشم.معرفی کنید
سلام عزیزم کار پیدا کردین
اگر پیدا کردین ب منم بگین
18:05
1403/02/24
سلام رقیه وفایی هستم با39سال سن واقعانیازبه کارپرمنزل دارم لطف کنید کمکم کنید0**** 
17:17
1403/05/01
نسرین ذهابی
سلا ببخشیدکاردرمنزل دارین اگه دارین لطفا به این شماره تماس بگیرین0**** ممنون میشم
09:27
بسته بندی
با سلام به یک نیرو خانم جهت بسته بندی در منزل خودمتقاضی نیازمندم لطفا فقط وات پیام دهید
عسل هاشمی
سلام مهوش قاسمی هستم نیاز به کار دارم ممنون میشم راهنماییم کنین
13:00
1 پاسخ
1403/05/08
محمد صمدی
عسل هاشمی
سلام مهوش قاسمی هستم نیاز به کار دارم ممنون میشم راهنماییم کنین
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش 
09:52
شبنم اختیاری
سلام وقت بخیر شما کار در منزل دارید
12:12
1 پاسخ
بسته بندی
سلام بسته بندی تشریف میارید فروشگاه ما بسته بندی میکنین به ازای تعداد بسته بندی که میکنین مبلغ دریافت میکنین به ازای هر بسته ۱۵۰۰ تومن
الهام حقدوست
سلام کار در منزل میخوام 30سال دارم 0**** 
14:46
1 پاسخ
محمد صمدی
الهام حقدوست
سلام کار در منزل میخوام 30سال دارم 0****
17:55
محمد صمدی
شبنم اختیاری
سلام وقت بخیر شما کار در منزل دارید
17:55
بسته بندی
بسته بندی در کارگاه نیروی اقا نیاز داریم سنین ۱۲ به بالا ساعت کاری ۸ الی ۱۳ ۱۳ الی ۱۴ وقت ناهاری و استراحت ۱۴ الی ۱۹ پایه حقوق از ۱۲ الی ۱۴ محدوده ابراهیم آباد خیابان سید جمال الدین اسد ابادی س...
1403/07/20
بهاره اذربایجانی
کار در منزل میخوام
03:02
بهاره اذربایجانی
کاردرمنزل میخوام 
03:02
1 پاسخ
محمد صمدی
بهاره اذربایجانی
کاردرمنزل میخوام
17:22
باز طراحی بسته بندی صابون برای یک برند معتبر
برای یک صابون تولید شده خودمان نیاز به یک باز طراحی امروزی با الهام و الگو قرار دادن یکی دیگر از محصولاتمان(صابون گلیسیرینه پرفروش) داریم نیاز به فردی داریم که خلاق باشد و با فضای بازطراحی آشنا باشد ...
1403/08/01
ثریا محمدی
سلام منم واقعانیازدارم ولی هرچه دیوار کاردرمنزل بسته بندی بودامتحان کردم هزینه خواستند همشونم کلاهبرداربودند اگرکسی سراغ داره بدون هزینه باشه ممنون می شوم خبربدیدبه این شماره 0**** 
12:29
سلام دنبال کاردر منزل هستم واقعا احتیاج دارم باوجود بچه کوچیک نمیتونم بیرون کارکنم لطفا اگه سراغ دارین اطلاع بدین0**** 
13:36
نرجس اسلامی
سلام من کاردرمنزل میخوام لطفاخبربدین ممنون
14:27
بسته بندی
به نیروی خانم برای کار بسته بندی ساعت کار از ۹ صبح الی ۶ عصر پایه حقوق ۱۲ میلیون تومان محدودیت سنی از ۱۸ الی ۲۵ سال
1403/08/02
نیلوفر قنبری
سلام من واقعا به کاردر منزل نیاز دارم 
08:02
سلام  من نیاز به کار  دارم میشه کمکم کنید 
17:53
مریم محمدی
سلام  کار در منزل داری 
20:42
بسته بندی
به تعداد محدود خانم مجرد زیر۴۰ سال و اقا زیر ۳۰سال جهت تکمیل کادر شرکت تولیدی صنعتی در زمینه بسته بندی نیازمندیم حقوق طبق قانون کاربوده و بیمه و حق بن و حق مسکن نیز تعلق می یابد ساعت شروع از ۷:۳۰تا۱۵:...
1403/08/12
سلام یک خانم 38نیاز به کار درمنزل دارم مستاجرهستم دیپلم 
16:49
1 پاسخ
محمد صمدی
سلام یک خانم 38نیاز به کار درمنزل دارم مستاجرهستم دیپلم
19:05
1403/08/19
رویا گلستانی نژاد
سلام کار در منزل میخوام
11:55
بسته بندی
به ۲ نفر همکار اقا جهت همکاری در قسمت بسته بندی نیازمندیم جهت اطلاعات بیشتر تماس بگیرین تشکر
غزاله حسنزاده
سلام ببخشید شما کار درمنزل.دارید.یا نه.اگه کار دارید ممنون.میشم ب این شماره باهام تماس بگیرید..09039439580ممنون میشم..اگه خودتونم کاری ندارید.اطرافطون.اگه کسی رو میشناسید ممنون میشم.معرفی کنید
سلام خانم بنده کار مطمئن باضمانت دارم. اگه مایل هستید پیام بدید 9**** راهنمایی کنم
بنده مشغولم الان
12:14
سلام خانم غزاله و بقیه که دنبال کار درمنزل هستید. لطفا پیام دهید 9****  تا راهنمایی کنم. باضمانت بدون مزاحمت 
12:16
1404/04/10
ماندانا خسروی
سلام کار درمنزل دارید لطفاً راهنمایی کنید 
11:12
بسته بندی
به تعدادی خانوم برای کار در تولیدی بسته بندی نیاز مندیم ساعت کار توافقی نحوه تسویه هفتگی کار آسون و ساده
1404/04/11
مریم اروجلو
سلام وقتتون بخیر برای کار در منزل بسته بندی مزاحم شدم 
12:54
1404/04/12
فاطمه چوپان
سلام  واقعا کار درمنزل دارید  وارد سایت دیوار شدم برداشته شده البته منظورم آگهی ست
01:06
فاطمه چوپان
بنده برای کار وقت تان راگرفتم
01:07
بسته بندی
تولیدی ورزشی پوشاک به تعدادی نیرو بسته بندی نیاز دارد
پنج‌شنبه 11 مهر 1404، ساعت 17:37