دنبال کن

زهرا آدینه کار در منزل

بسته بندی

1402/09/10
غزاله حسنزاده
سلام ببخشید شما کار درمنزل.دارید.یا نه.اگه کار دارید ممنون.میشم ب این شماره باهام تماس بگیرید..*******ممنون میشم..اگه خودتونم کاری ندارید.اطرافطون.اگه کسی رو میشناسید ممنون میشم.معرفی کنید
15:49
2 پاسخ
دیزان پکیجینگ ظرف زعفران و طراحی لوگو
شیشه مربای هفتاد میل با در فلزی gold رنگ میخوام هم لوگوم هم هم استیکر روی شیشه برای پکیجینگ قرمز لاکی و طلایی باشه علاوه بر ان دیزان روی شیشه ترکیبی از کاشی کاری ایرانی یا طرح و نقش های گلیم ها یا هر ...
1402/09/24
اعظم ب
غزاله حسنزاده
سلام ببخشید شما کار درمنزل.دارید.یا نه.اگه کار دارید ممنون.میشم ب این شماره باهام تماس بگیرید..09039439580ممنون میشم..اگه خودتونم کاری ندارید.اطرافطون.اگه کسی رو میشناسید ممنون میشم.معرفی کنید
سلام عزیزم کار پیدا کردین
اگر پیدا کردین ب منم بگین
18:05
1403/02/24
سلام رقیه وفایی هستم با39سال سن واقعانیازبه کارپرمنزل دارم لطف کنید کمکم کنید0**** 
17:17
1403/05/01
نسرین ذهابی
سلا ببخشیدکاردرمنزل دارین اگه دارین لطفا به این شماره تماس بگیرین0**** ممنون میشم
09:27
طراحی جعبه بسته بندی شمع قلمی
یه طراحی خیلی حرفه ای میخوام. شبیه پروژه های هوش مصنوعی نباشه.
عسل هاشمی
سلام مهوش قاسمی هستم نیاز به کار دارم ممنون میشم راهنماییم کنین
13:00
1 پاسخ
1403/05/08
محمد صمدی
عسل هاشمی
سلام مهوش قاسمی هستم نیاز به کار دارم ممنون میشم راهنماییم کنین
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش 
09:52
شبنم اختیاری
سلام وقت بخیر شما کار در منزل دارید
12:12
1 پاسخ
دعوت به همکاری – طراح لوگو و بسته‌بندی مواد غذایی
به یک طراح خلاق و حرفه‌ای در زمینه طراحی لوگو و بسته‌بندی محصولات غذایی نیازمندیم. اگر به طراحی هویت بصری، شناخت بازار مواد غذایی و خلق طرح‌های جذاب و فروش‌محور علاقه‌مند هستید، خوشحال می‌شویم نمونه‌...
الهام حقدوست
سلام کار در منزل میخوام 30سال دارم 0**** 
14:46
1 پاسخ
محمد صمدی
الهام حقدوست
سلام کار در منزل میخوام 30سال دارم 0****
17:55
محمد صمدی
شبنم اختیاری
سلام وقت بخیر شما کار در منزل دارید
17:55
اینترنت گل | Internetgol
استخدام اپراتور بسته بندی و ارسال (خانم)
ما در فروشگاه نت گل به دنبال فردی منظم، دقیق و مسئولیت پذیر هستیم که وظیفه آماده سازی، بسته بندی و ارسال سفارشات مارو بر عهده بگیرد. . مسئولیت‌ها : آماده‌سازی و بسته‌بندی سفارشات گل‌های خشک به‌صورت دق...
1403/07/20
بهاره اذربایجانی
کار در منزل میخوام
03:02
بهاره اذربایجانی
کاردرمنزل میخوام 
03:02
1 پاسخ
محمد صمدی
بهاره اذربایجانی
کاردرمنزل میخوام
17:22
بسته بندی
احتیاج به چندین نفر بسته بندی پسته کار در منزل سه نفر فروشنده(همراه با بسته بندی) پسته حضوری دو نفر شیفت صبح یک نفر شیفته عصر امکان کارکرد حضوری برقرار حقوق هفته ای داده میشود امکان کار در منزل ح...
1403/08/01
ثریا محمدی
سلام منم واقعانیازدارم ولی هرچه دیوار کاردرمنزل بسته بندی بودامتحان کردم هزینه خواستند همشونم کلاهبرداربودند اگرکسی سراغ داره بدون هزینه باشه ممنون می شوم خبربدیدبه این شماره 0**** 
12:29
سلام دنبال کاردر منزل هستم واقعا احتیاج دارم باوجود بچه کوچیک نمیتونم بیرون کارکنم لطفا اگه سراغ دارین اطلاع بدین0**** 
13:36
نرجس اسلامی
سلام من کاردرمنزل میخوام لطفاخبربدین ممنون
14:27
بسته بندی
ـاحتیاج به چندین نفر جهت بسته بندی پسته (کار در منزل) ـ سه نفر فروشنده(همراه با بسته بندی)پسته حضوری -دو نفر شیفت صبح و یک نفر شیفت عصر -امکان کارکرد حضوری ـ امکان کار در منزل ـحقوق ماهیانه ۱۰تومن ـخ...
1403/08/02
نیلوفر قنبری
سلام من واقعا به کاردر منزل نیاز دارم 
08:02
سلام  من نیاز به کار  دارم میشه کمکم کنید 
17:53
مریم محمدی
سلام  کار در منزل داری 
20:42
بسته بندی
احتیاج به چند نفر بسته بندی پسته کار در منزل+ سه نفر فروشنده( همراه با بسته بندی) دو نفر شیفت صبح یک نفر شیفت عصر امکان کارکردن حضوری برقرار است حقوق هفته ای داده می شود امکان کار در منزل حقوق ما...
1403/08/12
سلام یک خانم 38نیاز به کار درمنزل دارم مستاجرهستم دیپلم 
16:49
1 پاسخ
محمد صمدی
سلام یک خانم 38نیاز به کار درمنزل دارم مستاجرهستم دیپلم
19:05
1403/08/19
رویا گلستانی نژاد
سلام کار در منزل میخوام
11:55
بسته بندی
کار در خانه و بسته بندی پاسخگویی فقط از طریق واتساپ
غزاله حسنزاده
سلام ببخشید شما کار درمنزل.دارید.یا نه.اگه کار دارید ممنون.میشم ب این شماره باهام تماس بگیرید..09039439580ممنون میشم..اگه خودتونم کاری ندارید.اطرافطون.اگه کسی رو میشناسید ممنون میشم.معرفی کنید
سلام خانم بنده کار مطمئن باضمانت دارم. اگه مایل هستید پیام بدید 9**** راهنمایی کنم
بنده مشغولم الان
12:14
سلام خانم غزاله و بقیه که دنبال کار درمنزل هستید. لطفا پیام دهید 9****  تا راهنمایی کنم. باضمانت بدون مزاحمت 
12:16
1 پاسخ
1404/04/10
ماندانا خسروی
سلام کار درمنزل دارید لطفاً راهنمایی کنید 
11:12
ملی‌گلد | Melligold
استخدام کارشناس بسته بندی و ارسال امن
شرح شغل: آماده‌سازی و بسته‌بندی ایمن شمش، سکه و سایر اقلام ارزشمند طبق استانداردهای امنیتی (پلمب، لیبل، کد رهگیری و …) تطبیق وزن و تعداد کالا با برگه ارسال و درخواست بازبینی در صورت نیاز ثبت خروج کالا...
1404/04/11
مریم اروجلو
سلام وقتتون بخیر برای کار در منزل بسته بندی مزاحم شدم 
12:54
1404/04/12
فاطمه چوپان
سلام  واقعا کار درمنزل دارید  وارد سایت دیوار شدم برداشته شده البته منظورم آگهی ست
01:06
فاطمه چوپان
بنده برای کار وقت تان راگرفتم
01:07
بسته بندی
استخدام نیروی خانم ، بسته‌بند بسته‌های پستی فروشگاه پیمان فوق العاده بدین‌وسیله از افراد واجد شرایط جهت همکاری در زمینه بسته‌بندی سفارشات (آنلاین) پوشاک دعوت به عمل می‌آید. مشخصات شغلی: • عنوان شغل...
1404/08/12
سلام خانم غزاله و بقیه که دنبال کار درمنزل هستید. لطفا پیام دهید 9**** تا راهنمایی کنم. باضمانت بدون مزاحمت
سلام من یه خانم جهت کار در منزل نیاز دارم
15:44
شنبه 26 بهمن 1404، ساعت 10:31