دنبال کن

لاله صمدزاده بسته بندی خودکار

بسته بندی

1404/01/31
سیدفاطمه حسینی
سلام شرایط کاروحقوق؟
05:13
1 پاسخ
2 تایید
مازندران.آبین آمل و محمودآباد.شهرک صنعتی شهدای محمودآباد
استخدام نیروی ساده
جنسیت :مرد-ساعت کاری از هفت و نیم صبح الی هفت عصر -حقوق و مزایا بالاتر از قانون کار(بین بیست الی بیست و دو)، پرداخت حق تاهل، اولاد ، اضافه کاری -پاداش عملکرد- ارتقاء شغلی -بسته های اهدایی لبنیات و نو...
هانی ا
ادمین هستم کسی خواست بگه
09:47
1 پاسخ
2 تایید
1404/02/02
صدیقه ابدار
سلام دنبال شغل  خونگی پر درامدی  بسته بندی میخواستم استخدام دارید تشکر
05:51
1 پاسخ
1 تایید
پروین غریبی
منم کار در منزل بسته بندی میخوام ممنون میشم راهنمایی کنید 
20:16
1 تایید
بسته بندی
سلام به یک خانوم جهت بسته بندی لباس زیر نیاز مندیم خواهشن فقط خانوم ها حقوق توافقی
1404/02/03
لیلا اموری
سلام شرایط کارچطوره ودرآمدش چقده
19:05
1 تایید
1404/02/04
رقیه حسن پور
سلام‌ من دنبال بسته بندی در خانه هستم کار دارین
09:23
1 پاسخ
1 تایید
1404/02/05
سهیلا صفیان
با سلام بزرگوار لطفا مار بسته بندی چه روبیکا هست ثبت نام کردم ولی. جواب ندادی
01:38
بسته بندی
سلام نیروی خانم زرنگ جهت کار بسته بندی از ساعت ۱۰ صبح تا ۶ عصر در کارگاه روزی ۶۰۰ کار می کنید مجرد باشه بدون حاشیه سن از ۱۸ الی ۳۰ # اتباع غیر مجاز کار داده نمی شود # #نیروی ضعیف و ‌..‌‌......
1404/02/08
سلام منم دنبال کار بسته بندی در خانه هستم هر جا ثبت نام کردم پولمو خوردن
20:28
5 تایید
1404/02/09
مهناز محمدخانی
هانی ا
ادمین هستم کسی خواست بگه
سلام شرایط کارتون چیه لطفاً راهنمایی کنید 
06:09
1404/03/17
مریم چمک
منم کاردرمنزل میخوام 
20:11
1 تایید
طراحی لیبل و اصلاحات
سلام این عکس توسط هوش مصنوعی طراحی شده .( یک لیبل برای پک های قهوه هست که روی جعبه چسبانده میشود ) میخواهم در سایز 8*8 باز طراحی بشه . لوگوی خودم جای لوگو بالا قرار بگیره. بجای mr.caffee حرف mrcaffee...
مریم چمک
منم کاردرخانه میخوام
20:12
1404/03/18
سیدفاطمه حسینی
سلام شرایط کاروحقوق؟
سلام من از خمینی شهر هستم
11:26
1404/03/20
لاله حاصلی
باسلام متقاضی کار بسته بندی در منزل هستم شرایط چجوریه
03:43
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه ای از شما گرفته نخواهد شد امکان حضوری و دورکاری فعال است حقوق ماهیانه ۱۰ میلیون تومان خانم و اقا مورد پذیرش
فاطمه براتی
سلام فاطمه براتی هستم دنبال کار بسته بندی در منزل هستم کسی هست منو راهنمایی کنه 
05:10
1 پاسخ
1 تایید
فاطمه براتی
سلام شرایط کار چطوریه؟
05:11
نجمه نصیری
نجمه نصیری هستم 35 ساله هستم احتیاج به کار بسته بندی دارم هم خودم هم مادرم و دخترم 
14:20
بسته بندی
به هیچ عنوان هزینه آیی از شما گرفته نخواهد شد امکان حضوری و دور کاری فعال است حقوق ماهی ۱۰ میلیون تومان بسته بندی حبوبات آقا و خانم مورد پذیرش
1404/03/21
طاهره ملایی
سلام من دنبال بسته بندی در خانه هستم کاردارین
20:50
1404/03/23
محمد صمدی
فاطمه براتی
سلام فاطمه براتی هستم دنبال کار بسته بندی در منزل هستم کسی هست منو راهنمایی کنه
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش 
22:03
1404/03/24
سلام کار در منزل خواستم 
21:51
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه‌ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و غیر حضوری فعال هست حقوق ماهیانه ۱۰میلیون بسته‌بندی حبوبات خانم و آقا مورد پذیرش
1404/03/28
سلام کار بسته بندی رست می خوام
07:24
1404/04/16
بتول پورصادق آرباطان
منم نیازمند کارهستم لطفا بهم کار درمنزل شخصی خودم بدید با دخترم انجام بدم اینم شماره تماس من 0**** 
13:41
1 پاسخ
1 تایید
1404/05/23
کبری داودی
لاله صمدزاده بسته بندی خودکار کلاهبرداره.کارت ملی وچندتا مدرک زده تو گروه روبیکا تا مردم اعتماد کنند.من امثال من اشتباه کردیم پول واریز کردیم.الانم به دلیل تخلفات محرز کانالش بحالت تعلیق درومده.این نان رو برده سرسفر خانواده ش.بحق امام حسین واسه دوا درمان خانوادهش خرجش کنه واخر شم نتیجه مثبت نگیره.
12:06
1 پاسخ
4 تایید
بسته بندی
به تعدادی نیرو بسته بندی خانم و اقا نیاز مندیم شرایط کاری: ساعت کاری ۷تا ۱۹ صبحانه/نهار/میان وعده سرویس رفت و برگشت بیمه تامین اجتماعی
زهرا
یه کاردرمنزل پروژه ای یا پیمانکاری میخاستم
15:38
1404/05/29
آزاده حاجی علی اکبری
کاردرمنزل نیاز دارم
08:30
صدیقه ابدار
سلام دنبال شغل خونگی پر درامدی بسته بندی میخواستم استخدام دارید تشکر
سلام خسته نباشید دنبال کارمنزلم
09:47
طراحی بسته بندی کارتنی صبحانه بیرون بر
شرح پروژه: نیاز به طراحی یک بسته‌بندی کارتنی مخصوص صبحانه بیرون‌بَر داریم. ظرف صبحانه داخل کارتن قرار می‌گیرد (کارتن در تماس مستقیم با غذا نیست). انتظارات ما: طراحی کاربردی و مقاوم برای حمل طراح...
کار در منزل خودکار هست
12:58
1 تایید
با عرض سلام بسته بندی نخ آماده به کار در منزل هستم اگر که موجود هست ممنون میشم که راهنماییم کنید با تشکر
20:05
1404/05/30
شهناز اسدی امانی
سلام من کار بسته بندی امجام میدم لطفا  کمکم کنید نیاز دارم
09:58
ziba
نیازمند کار در منزل هستم
سلام نیازمند کار در منزل هستم بسته بندی و این جور کار ها باشه مزاحمت =»پیگیری لطفاً پیام بدین تماس پاسخگو نیستم 0937XXX5091(نمایش کامل)
هستی حسینی
سلام شرایط کار وحقوق 
14:04
1404/07/06
بهزاد بهزادی
بتول پورصادق آرباطان
منم نیازمند کارهستم لطفا بهم کار درمنزل شخصی خودم بدید با دخترم انجام بدم اینم شماره تماس من 0****
یک شماره تماس بگذارید باهاتون تماس بگیرم 
19:57
2 پاسخ
بهزاد بهزادی
بهزاد بهزادی
به این ایدی تلگرام پیام بدید
irani7766
20:16
کارگر پاره وقت حوالی پیروزی
✅️شرایط استخدام: ✅️کارگر ساده آقا ۱۸ الی ۲۵ سال ✅️ساعت کاری هرروز صبح از ساعت ۹ الی ۱۴ ✅️حقوق بین ۸ الی ۱۰ تومان بستگی به کارایی شما دارد ( بیمه ندارد) ✅️محل کار تهران میدان شکوفه حوالی پیروزی ✅️فعالی...
بهزاد بهزادی
بهزاد بهزادی
شماره تماس سایت نشون نمیده به آیدی پیام بدید 
20:20
سلام مریم غلامی هستم دنبال کار در خونه هستم در امد زیادی نمیخوام فقط میخوام کا کنم 3 تل بچه دارم 37 سالمه خواهش میکنم بهم کمک کنید خیر ببینی
20:21
1 پاسخ
1404/07/07
بهزاد بهزادی
سلام مریم غلامی هستم دنبال کار در خونه هستم در امد زیادی نمیخوام فقط میخوام کا کنم 3 تل بچه دارم 37 سالمه خواهش میکنم بهم کمک کنید خیر ببینی
به ایدی زیر پیام بدید 
irani7766
22:19
1 پاسخ
کبابی ورستوران باباحاجی
باسلام رستوران وچلو کبابی باباحاجی جهت تکمیل کادر خود از افراد منظم و خوش برخورد در موقعیت های زیر دعوت به همکاری می‌نماید. موقعیت های مورد نیاز : یک نفر خانم جهت (صندوق داری )با ظاهری آراسته و رو...
1404/07/08
گلناز شیاسی
سلام  خانم هستم دنبال کار میگردم  گلدشت  نجف آباد  
03:40
1404/07/11
شهین نصیری زاده
سلام واقعا نیاز دارم  منم دنبال کار بسته بندی در منزل هستم
17:08
شهین نصیری زاده
خانم نصیری هستم واقعا نیاز دارم برای کار بسته بندی در میاندواب 
17:09
جهت کار در شوروم لوستر
خانم یا آقا جهت کار در فضای شوروم لوستر محیطی آرام و امن برای مونتاژ سبک لوستر بسته بندی و ... نیازمندیم
1404/07/18
فاطمه جلالی
سلام کار در منزل کسی سراغ داره 
01:02
فاطمه خدادادیان
عزیزانم ب این خانم اعتماد نکنید ایشون کلاهبردار هستن 
08:30
1404/07/20
سلام منم دنبال کاردرمنزل هستم میشه راهنمایم کنید 
18:53
جویای دورکاری با حقوق ثابت هستم
35سالمه دنبال دور کاری هستم کارشناسی زمین شناسی دارم نیاز به بیمه ندارم سابقه 10سال خبرگزاری سابقه مربی روباندوزی دارم نقشه کشی ساختمان بصورت دستی بخاطر رشتم بلدم بسته بندی باشه که خیلی خوب میشه البت...
1404/08/08
خدا لعنت کنه لاله صمدزاده رو که مردم و گول میزنه
خدا از پاش دربیاره
05:53
1 پاسخ
1 تایید
خدا لعنت کنه لاله صمدزاده رو که مردم و گول میزنه خدا از پاش دربیاره
کسی گولشو نخوره، کلاهبرداریه،پول میگیره ولی کار ارسال نمیکنه
05:54
1 تایید
1404/08/19
منم دوجا ثبت نام کردم پول ریختم بلاکم کردن
17:57
بسته بندی مواد غذایی و لباس و لوازم آرایشی و آجیل و شکلات
نیاز شدید کار فوری در منزل خودم هستم 0911XXX6212(نمایش کامل)
سلام منم کار در منزل میخوام ممنون راهنمایی م کنید
22:01
1404/08/20
سلام منم کار در منزل میخواستم اگه راهنمایی کنید ممنون میشم 
1404/08/22
مهسا ملتزاده
من ادمین هستم کسی خواست بگه
03:00
مصطفی
دنبال کار هستم
دنبال کار هستم انلاین باشه درمنزل یاخیاطی بسته بندی آموزشی
من کار در منزل می‌خوام چیکار کنم 
05:36
1404/09/10
سلام کار در منزل بسته بندی میخواستم 
12:40
سمیه نوبهار
ازلاله صمدزاده کارنگیرین آمدن تبلیغ کار خودکار گذاشتن من رفتم توی کانل تلگرام شون وبعد برای من توضیح کار دادن بعد گفتن پول واریز کنم منم واریز کردم کار که نبود هیچی کلاهبرداری بود الان یک هفته شده خدا ازشون نگذره خودشون نشه کسی برای کار که نباید پول بگیرین حواستون باشه
15:54
1 تایید
گریل کار استیک برگر
با سلام به تعدادی گریل کار خانم جهت طبخ استیک و برگر ذغالی و آماده سازی و بسته بندی در فست فود نیازمندیم. حتماً حرفه ای و با سابقه بالا سن ۲۰ تا ۳۵ سال محیطی کاملاً امن ساعت کار 11 تا 23 حقوق و دست...
1404/09/11
زهرامحبوبی
خانم لاله صمدزاده یک کلاه برداراست که درایتا و روبیکا کانال جعلی دارد
04:14
سمیه بصیرتوانا
سلام وقت بخیر من برای کاردرمنزل پیام دادم بسته بندی درمنزل انجام بدم میشه کمکم کنید 
05:45
سلام خسته نباشید ببخشید دنبال کار درمنزل  بسته بندی هستم ی خانوم هستم من به این کار خیلی احتیاج دارم 
17:11
چرخکار سردوز کار راسته دوز اتو کار بسته بندی خیاط
یک نیرو خانم راسته دوز یک سردوز کار و یک اتوکار یک بسته بندی کار پذیرفته میشود خیابان شیخ طوسی بین شیخ طوسی ۳۱ و۳۳ توجه کنید نیروی کار فقط خانم محیط کارگاه کاملا زنانه محیط امن و ارام ..بیرونبر...
1404/09/25
فاطمه نوری
سلام من دنبال شغل خونگی  میخواستم بسته بندی استخدام دارید 
07:19
فاطمه نوری
سلام من دنبال کار بسته بندی در خانه هستم  میشه کمک کنین 
سه جا پول زدم  پولمو خوردن  استخدام  دارید. 
07:21
مهدی ملک محمدی
سلام خسته نباشید کار در منزل بسته بندی میخوام ممنون میشم 
10:48
کارگر روزمزد تزریق پلاستیک/بسته بندی/نگهبانی
*لابراتوار بهداشتی شفا* *تولید محصولات بهداشتی و آرایشی* آقا و خانم اپراتور تزریق پلاستیک کارگر بسته بندی نیروی نگهبانی قراردادی(افغانی دارای مجوز کار هم قبول) ساعت کار8الی16:30 از شنبه تا پنج شنبه
1404/09/29
سلام منم محتاج کار بسته بندی درمنزل هستم لطفاراهنمایی کنید بروجن
03:20
1404/10/03
مهدیس هودنه
تروخدا اعتماد نکنیددددددد به این صمد زاده حروم زاده 199 تومن از من پول خورد انشالله خرج دوا درمونت بشه. انشالله سر بچه و همسرت بیاد هر مریضی که فکر کنی 
18:48
مهدیس هودنه
من نمیگذرم انشالله خرج مریضی کل خانوادت  مادرت و پدرت انشالله خرج اونا کنی خرج دوا و درمون بی درد  انشالله خدا از دهنت بکشه بیرون کثافتتتتتت
18:49
نیروی آقا بسته بندی آجیل با جای خواب وغذا
استخدام فوری کارگر ساده آقا در کارخانه اجیل در قسمت بسته بندی ☑ساعت کار ۸ تا ۴ ☑جای خواب با امکانات فول و امنیت بالا ☑۳وعده غذا گرم و با کیفیت ☑بیمه تامین اجتماعی و تکمیلی از روز اول ☑ارزاق ماهانه (گو...
فاطمه محسن آبادی
دوستان لطفا گول نخورید همین الان من 199 تومن واریز کردم کلاهبرداری کردن و منو بلاک کردن.تازه مدارک لاله صمد زاده از پروانه کسب و کارت ملی شو گذاشتن ولی صد درصد فیکه ولی من ذخیره اش کردم در گالری گوشیم.
و اینکه تو چنلشون به اسم جیلا نوین نوشتن هر گونه کلاهبرداری ازتون شده به ما ربطی نداره بقیه کلاهبردارن ما سالمیم.ای خدا لعنتتون کنه ک مردم رو اذیت میکنید 
18:56
1404/10/04
خانم رضوی
کار در منزل میخوام 
05:09
رقیه حسن پور
سلام‌ من دنبال بسته بندی در خانه هستم کار دارین
منم دنبال کار تو خونه ام
20:22
کارگر ساده آقا
وظایف: بسته بندی ،تولید مواد افزودنی‌های بتنی ساعت کاری شنبه تا پنجشنبه 8 صبح تا 5 زمان استراحت یک ساعت . بیمه . اضافه کاری اضافه کاری معمولا 30 ساعت در ماه ۳ تا ۴ میلیون سابقه کار : نیازی نیست آ...
1404/10/05
حمید پناهی
کبری داودی
لاله صمدزاده بسته بندی خودکار کلاهبرداره.کارت ملی وچندتا مدرک زده تو گروه روبیکا تا مردم اعتماد کنند.من امثال من اشتباه کردیم پول واریز کردیم.الانم به دلیل تخلفات محرز کانالش بحالت تعلیق درومده.این نان رو برده سرسفر خانواده ش.بحق امام حسین واسه دوا درمان خانوادهش خرجش کنه واخر شم نتیجه مثبت نگیره.
پول منم خورد بی ناموس
05:41
1404/10/07
سلام دنبال کلردر منزل هستم راحت باشه مثلا مونتاز وبسته بندی 
07:06
1404/10/09
فلانی فلانی
سلام دروغ هستش بعد از اخذ وجه تبت نام و تایید هویت کلا حساب تلگرام رو مسدود میکنن و عملا دستت به جایی نمی‌رسه لطفاً آگاه باشید
00:03
جذب نیسان یخچال دار با راننده
شرکت پروتئینی جهت حمل و پخش گوشت و مرغ بسته بندی در سطح مشهد و شهرستان تعدادی راننده متعهد دارای نیسان یخچال دار (با یخچال سالم و تست دما) ،دارای مجوز دامپزشکی جذب می نماید . متفاضیان واجد شرایط جهت م...
فلانی فلانی
از افرادی که کلاهبرداری شده خواهش میکنم خواهش میکنم جهت احقاق حق خود از لاله صمد زاده شکایتی در پلیس فتا ثبت کنند که انشاالله هر چه زودتر پیدا شده و به سزای عملش برسه شاید تا حالا از چندین نفر با این عنوان کلاهبرداری شده است من خودم که تا آخرش پیگیرم
00:12
1404/10/12
اسماعیل محمدی
سلام شرایط کارتون چی جوریه
18:19
1404/10/13
خانم عسگری
این کلاهبرداره کثافت دوازده ملیون منو خوردن حروم زاده ها
06:40
کاردرمنزل ویژه بانوان
جذب همکار خانم در تیم لیاتیم (نماینده برند تراست) مناسب برای بانوان خانه‌دار، کارمند یا دارای شغل دوم کار به‌صورت آنلاین و منعطف (بدون محدودیت زمانی و مکانی) آموزش و پشتیبانی کامل رایگان همکاری ب...
خانم عسگری
مادرشون ج ن د ه است 
06:41
1404/10/14
کار در منزل می خواستم استان اردبیل
17:42
منیژه هاشمی
سلام منم دنبال کارخونگی هستم که بفرستن خونه انجام بدم من خیلی نیاز دارم ممنون
18:19
کسب درآمدباگوشی
❌قابل توجه بانوان❌ تو هم گوشی داری، درسته؟ یعنی همین ابزار ساده می‌تونه منبع درآمدت بشه! «کار آنلاین با گوشی» فقط برای خاص‌ها نیست — هرکسی که بخواد رشد کنه، می‌تونه شروع کنه. ⏳ روزی دو ساعت تمرکز...
1404/10/16
مریم نعمتی لطف
سلام من کا در منزل می خواستم تهران شهر قدس 
06:43
فاطمه کاظم خانلو
سلام دنبال کاردرمنزل به صورت دورکاری هستم
10:40
فاطمه کاظم خانلو
بسته درمنزل
قزوین هستم
10:41
کارگر ساده جهت کار در مجتمع نان
بسته بندی و فروش نان ،ساعت کاری6 صب الا12 نیم و بعد از ظهر ساعت 16 الا20 ،تک شیفت نداریم،روز سه شنبه هم تعطیله حقوق10 میلیون ماهانه واریز میشه،آدرس روبرو درب پایین جمعه بازار مجتمع نان خوشه طلایی
بهمن قاسمی
کاردرمنزل هستم ازمیاندواب
17:23
زهرا قریب
بهزاد بهزادی
به ایدی زیر پیام بدید irani7766
سلام دنبال کار در منزلم لطفکنید راهنمایی کنید ممنون
20:23
1404/10/17
فریبا آرین
کاردرمنزل نیازدارید فریبا آرین خوزستان دزفول 
04:23
کارگرساده+راننده+حراست کارخانه تولیدقهوه باخوابگاه
استخدام کارگر ساده آقابه تعداد۶۰نفر✨ ✅شرکت تولید قهوه و دولتی درقسمت بسته بندی وخط تولید:(دارای۳شعبه فعال) ✅ساعت۸تا۴بعدازظهرجمعه و تعطیلات رسمی تعطیل باحقوق ✅پنجشنبه ها نیمه وقت ✅دارای۳روزمرخصی ب...
فریبا آرین
لطفا به کارنیازدارم فریبا آرین دیپلم خوزستان دزفول 
04:24
1404/10/18
طیبه عباسی فر
منم نیاز،به کار در بسته بندی در منزل دارم
20:52
زهرا غلامی
لاله صمدزاده پولمو خورد الکی میگه بسته بندی خودکار داره
22:07
استخدام خانم در شرکت بسته بندی خرما
استخدام تعدادی خانم در شرکت بسته خرما واقع در حومه شهر با شرایط کار عالی و با حقوق و مزایا
1404/10/19
مژگان محمدزاده
سلام کار بسته بندی داری داخل منزل انجام بدهم 
فاطمه پیغامی
سلام
06:54
فاطمه پیغامی
سلام 
06:55
کار با گوشی با درآمدخوب
کار در زمینه طب سنتی و خدمات سلامتی به مردم ویژه بانوان ۲۵ تا ۵۳ ساله میخوان در منزل طب سنتی رو یادبگیرن و به درآمد های عالی برسن کار بسته بندی نیست❌❌❌ جهت اطلاعات بیشتر پیام بدین
فاطمه پیغامی
کاربسته بندی در منزل میخواستم
06:55
1404/11/01
سعید احمدی هدیه میکائیلی رضا فتحی مهران مرادی کیا جعفری جواد میرزائی کلاهبردارن برا وام یا هر کاری پول براشون واریز نکنید لطفا
05:20
دوشنبه 7 بهمن 1404، ساعت 23:17