دنبال کن

لاله صمدزاده بسته بندی خودکار

بسته بندی

1404/01/31
سیدفاطمه حسینی
سلام شرایط کاروحقوق؟
05:13
1 پاسخ
2 تایید
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه‌ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و غیر حضوری فعال هست حقوق ماهیانه ۱۰ میلیون بسته‌بندی حبوبات خانم و آقا مورد پذیرش
هانی ا
ادمین هستم کسی خواست بگه
09:47
1 پاسخ
2 تایید
1404/02/02
صدیقه ابدار
سلام دنبال شغل  خونگی پر درامدی  بسته بندی میخواستم استخدام دارید تشکر
05:51
1 پاسخ
1 تایید
پروین غریبی
منم کار در منزل بسته بندی میخوام ممنون میشم راهنمایی کنید 
20:16
1 تایید
بسته بندی
بسته بندی به هیچ عنوان هیچ هزینه‌ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و غیر حضوری فعال هست حقوق ماهیانه ۱۰ میلیون بسته‌بندی حبوبات خانم و آقا مورد پذیرش
1404/02/03
لیلا اموری
سلام شرایط کارچطوره ودرآمدش چقده
19:05
1 تایید
1404/02/04
رقیه حسن پور
سلام‌ من دنبال بسته بندی در خانه هستم کار دارین
09:23
1 پاسخ
1 تایید
1404/02/05
سهیلا صفیان
با سلام بزرگوار لطفا مار بسته بندی چه روبیکا هست ثبت نام کردم ولی. جواب ندادی
01:38
ماهر تجارت پویا | MAHER TEJARAT POUYA
استخدام کارگر کارخانه (تولید و بسته بندی-آقا)
کارگر تولید / کارگر کارخانه کارخانه تولید و بسته‌بندی قهوه شرح وظایف: همکاری در فرآیند تولید، رُست و بسته‌بندی قهوه کار با دستگاه‌های بسته‌بندی و تجهیزات تولید (پس از آموزش) رعایت دستورالعمل‌های بهد...
1404/02/08
سلام منم دنبال کار بسته بندی در خانه هستم هر جا ثبت نام کردم پولمو خوردن
20:28
4 تایید
1404/02/09
مهناز محمدخانی
هانی ا
ادمین هستم کسی خواست بگه
سلام شرایط کارتون چیه لطفاً راهنمایی کنید 
06:09
1404/03/17
مریم چمک
منم کاردرمنزل میخوام 
20:11
1 تایید
طرح گستره یک پک بسته بندی
طراحی طرح گستره یک پک بسته بندی برای پذیرایی مراسمات
مریم چمک
منم کاردرخانه میخوام
20:12
1404/03/18
سیدفاطمه حسینی
سلام شرایط کاروحقوق؟
سلام من از خمینی شهر هستم
11:26
1404/03/20
لاله حاصلی
باسلام متقاضی کار بسته بندی در منزل هستم شرایط چجوریه
03:43
بسته بندی
بسته بندی چای در منزل خودتان ثبت نام کاملا رایگان حقوق هفتگی پرداخت میشه حقوق از ۱۷ تا ۲۵ تومن اطلاعات بیشتر پاسخگوی فقط تلگرام بسیار محدود تلگرام=Karrdar_khane@
فاطمه براتی
سلام فاطمه براتی هستم دنبال کار بسته بندی در منزل هستم کسی هست منو راهنمایی کنه 
05:10
1 پاسخ
1 تایید
فاطمه براتی
سلام شرایط کار چطوریه؟
05:11
نجمه نصیری
نجمه نصیری هستم 35 ساله هستم احتیاج به کار بسته بندی دارم هم خودم هم مادرم و دخترم 
14:20
طراحی مجدد و آماده‌سازی فایل چاپ جعبه بسته‌بندی
ما نیاز به طراحی داریم که مسلط به طراحی جعبه برای چاپ باشه یه طرح تصویری داریم که آماده است و فقط باید در ابعاد مورد نظر ما دوباره طراحی بشه این عکس که اینجا ارسال میشه صرفا یه پیش نمایش از طرح ماست ....
1404/03/21
طاهره ملایی
سلام من دنبال بسته بندی در خانه هستم کاردارین
20:50
1404/03/23
محمد صمدی
فاطمه براتی
سلام فاطمه براتی هستم دنبال کار بسته بندی در منزل هستم کسی هست منو راهنمایی کنه
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش 
22:03
1404/03/24
سلام کار در منزل خواستم 
21:51
طراحی بسته آموزشی
بسته آموزشی در قالب تمرینات ادراک دیداری دارم و میخوام طراحی بشه
1404/03/28
سلام کار بسته بندی رست می خوام
07:24
1404/04/16
بتول پورصادق آرباطان
منم نیازمند کارهستم لطفا بهم کار درمنزل شخصی خودم بدید با دخترم انجام بدم اینم شماره تماس من 0**** 
13:41
1 پاسخ
1 تایید
1404/05/23
کبری داودی
لاله صمدزاده بسته بندی خودکار کلاهبرداره.کارت ملی وچندتا مدرک زده تو گروه روبیکا تا مردم اعتماد کنند.من امثال من اشتباه کردیم پول واریز کردیم.الانم به دلیل تخلفات محرز کانالش بحالت تعلیق درومده.این نان رو برده سرسفر خانواده ش.بحق امام حسین واسه دوا درمان خانوادهش خرجش کنه واخر شم نتیجه مثبت نگیره.
12:06
1 پاسخ
4 تایید
دلا | Della
استخدام کارگر بسته بندی (سرویس چوب)
جهت تکمیل تیم تولید تخت و کمد، نیاز نیروی بسته بندی داریم محل کار سیاسنگ دانش 4 حقوق از 20 تا 30 میلیون مساعده هفتگی پرداخت حقوق به موقع بیمه تامین اجتماعی محیط کاری سالم ساعت کاری 8 تا 5 با امکا...
زهرا
یه کاردرمنزل پروژه ای یا پیمانکاری میخاستم
15:38
1404/05/29
آزاده حاجی علی اکبری
کاردرمنزل نیاز دارم
08:30
صدیقه ابدار
سلام دنبال شغل خونگی پر درامدی بسته بندی میخواستم استخدام دارید تشکر
سلام خسته نباشید دنبال کارمنزلم
09:47
طراحی لوگو پروتئین ماهور
۱ . طراحی لوگو ۲. طراحی لیبل روی بسته بندی گوشت ۳. طراحی یک بنر تبلیغی ۴. طراحی جعبه بنام پروتئین ماهور با طرح شتر مرغ نمونه لیبل ارسال شده
کار در منزل خودکار هست
12:58
1 تایید
با عرض سلام بسته بندی نخ آماده به کار در منزل هستم اگر که موجود هست ممنون میشم که راهنماییم کنید با تشکر
20:05
1404/05/30
شهناز اسدی امانی
سلام من کار بسته بندی امجام میدم لطفا  کمکم کنید نیاز دارم
09:58
کار با موبایل
کار در منزل✨ جذب نیروی خانم های بالا۱۸ سال بدون محدودیت زمانی ومکانی و با کمترین سرمایه شغل مناسب اول ودوم فقط با گوشی تو دستت فرصت استثنایی برای بانوان جویای کار وخانم های خانه دار کار ما ادمی...
هستی حسینی
سلام شرایط کار وحقوق 
14:04
1404/07/06
بهزاد بهزادی
بتول پورصادق آرباطان
منم نیازمند کارهستم لطفا بهم کار درمنزل شخصی خودم بدید با دخترم انجام بدم اینم شماره تماس من 0****
یک شماره تماس بگذارید باهاتون تماس بگیرم 
19:57
2 پاسخ
بهزاد بهزادی
بهزاد بهزادی
به این ایدی تلگرام پیام بدید
irani7766
20:16
گارگر انبار
دارای سواد نظافت و بسته بندی
بهزاد بهزادی
بهزاد بهزادی
شماره تماس سایت نشون نمیده به آیدی پیام بدید 
20:20
سلام مریم غلامی هستم دنبال کار در خونه هستم در امد زیادی نمیخوام فقط میخوام کا کنم 3 تل بچه دارم 37 سالمه خواهش میکنم بهم کمک کنید خیر ببینی
20:21
1 پاسخ
1404/07/07
بهزاد بهزادی
سلام مریم غلامی هستم دنبال کار در خونه هستم در امد زیادی نمیخوام فقط میخوام کا کنم 3 تل بچه دارم 37 سالمه خواهش میکنم بهم کمک کنید خیر ببینی
به ایدی زیر پیام بدید 
irani7766
22:19
1 پاسخ
کارگر میوه فروشی جهت بسته بندی
با سلام به چن عدد خانوم جهت بسته بندی در میوه فروشی نیازمندیم ساعت کاری 9صبح الا 5بعد ظهر با صبحانه ناهار حقوق بین 300تا 400 سرویس نداریم فقط تماس
1404/07/08
گلناز شیاسی
سلام  خانم هستم دنبال کار میگردم  گلدشت  نجف آباد  
03:40
1404/07/11
شهین نصیری زاده
سلام واقعا نیاز دارم  منم دنبال کار بسته بندی در منزل هستم
17:08
شهین نصیری زاده
خانم نصیری هستم واقعا نیاز دارم برای کار بسته بندی در میاندواب 
17:09
کارگرساده کارخانه آجیل خشکبارخوابگاه،غذا،بیمه،ماهر
✨استخدام کارکَر ساده آقا راننده و حراست(کاربادستگاه) شرکت آجیل و خشکبار✨ معتبرو نیمه دولتی درقسمت بسته بندی وخط تولید: (دارای ۳ شعبه فعال) ✔️ساعت ۸تا ۴ و جمعه وتعطیلات رسمی تعطیل باحقوق دارای ۳ روزمر...
1404/07/18
فاطمه جلالی
سلام کار در منزل کسی سراغ داره 
01:02
فاطمه خدادادیان
عزیزانم ب این خانم اعتماد نکنید ایشون کلاهبردار هستن 
08:30
1404/07/20
سلام منم دنبال کاردرمنزل هستم میشه راهنمایم کنید 
18:53
اتو و بسته بندی
باسلام خدمت همکاران گرامی انجام اتو کاری بسته بندی انواع پوشاک ///تحویل در کمترین زمان ممکن //// ___________________________________ جهت همکاری در کارگاه اتو بسته‌بندی پوشاک آقا و خانم در محیطی س...
1404/08/08
خدا لعنت کنه لاله صمدزاده رو که مردم و گول میزنه
خدا از پاش دربیاره
05:53
1 پاسخ
خدا لعنت کنه لاله صمدزاده رو که مردم و گول میزنه خدا از پاش دربیاره
کسی گولشو نخوره، کلاهبرداریه،پول میگیره ولی کار ارسال نمیکنه
05:54
1 تایید
1404/08/19
منم دوجا ثبت نام کردم پول ریختم بلاکم کردن
17:57
استخدام نیرو تولیدی
شهرک برق و الکترونیک خمینی شهر پشت دانشگاه ازاد در تولید نبات به تعدادی ماشین سواری هم جهت سرویس دهی نیاز داریم 1. ساعت کار /8صبح الی5:30 سرویس از خمینی شهردارد. بیمه دارد. اقایان در زمینه تولید ه...
سلام منم کار در منزل میخوام ممنون راهنمایی م کنید
22:01
1404/08/20
سلام منم کار در منزل میخواستم اگه راهنمایی کنید ممنون میشم 
05:11
1404/08/22
مهسا ملتزاده
من ادمین هستم کسی خواست بگه
03:00
خانم سردوزکار ماهر (بردست خانوم )
تولیدی لباس نوزاد در محدوده ۱۷ شهریور.عنصری شرقی.خیابان نسترن با محیطی کاملا زنانه برای تکمیل کتدر خود به تعدادی خانوم سردوز کار ماهر نیازمند است .همچنین به تعدادی خانوم برای بردستی(بسته بندی و سرنخ) ...
من کار در منزل می‌خوام چیکار کنم 
05:36
1404/09/10
سلام کار در منزل بسته بندی میخواستم 
12:40
سمیه نوبهار
ازلاله صمدزاده کارنگیرین آمدن تبلیغ کار خودکار گذاشتن من رفتم توی کانل تلگرام شون وبعد برای من توضیح کار دادن بعد گفتن پول واریز کنم منم واریز کردم کار که نبود هیچی کلاهبرداری بود الان یک هفته شده خدا ازشون نگذره خودشون نشه کسی برای کار که نباید پول بگیرین حواستون باشه
15:54
1 تایید
استخدام بسته بندی ساعت مچی حقوق بالا
فرصت شغلی عالی برای بسته بندی ساعت مچی در منزل شما! شرکت سیتیزن با شماره ثبت ۱۳۶۸۱۰ جهت تکمیل تیم خود استخدام می‌نماید. ⭐️ مزایای همکاری با ما: ✅ درآمد روزانه حداقل ۵۰۰ هزار تومان به بالا ✅ بیمه تامی...
1404/09/11
زهرامحبوبی
خانم لاله صمدزاده یک کلاه برداراست که درایتا و روبیکا کانال جعلی دارد
04:14
سمیه بصیرتوانا
سلام وقت بخیر من برای کاردرمنزل پیام دادم بسته بندی درمنزل انجام بدم میشه کمکم کنید 
05:45
سلام خسته نباشید ببخشید دنبال کار درمنزل  بسته بندی هستم ی خانوم هستم من به این کار خیلی احتیاج دارم 
17:11
جلایی
بسته بندی پذیرفته میشود در منزل
هر کاری ک در منزل خودم بشه انجام داد و تحویل کارفرما داد پذیرفته میشود مثل بسته بندی هرچیزی اشپزی برای هر صنفی لطفا قبل از تماس پیامک بزنید وهماهنگ کنید ️️ 0911XXX8352(نمایش کامل)
1404/09/25
فاطمه نوری
سلام من دنبال شغل خونگی  میخواستم بسته بندی استخدام دارید 
07:19
فاطمه نوری
سلام من دنبال کار بسته بندی در خانه هستم  میشه کمک کنین 
سه جا پول زدم  پولمو خوردن  استخدام  دارید. 
07:21
مهدی ملک محمدی
سلام خسته نباشید کار در منزل بسته بندی میخوام ممنون میشم 
10:48
کاردرمنزل بسته بندی مواد غذایی آگهی بخونید
کار درمنزل بسته بندی راه اندازی کسب کار خونگی ارسال دستگاه های مورد نیاز باآموزش حضوری درمحل شما صفرتاصد درکنارشما هستم کار به صورت درصدی وحقوق ماهانه تصفیه می شود توجه کنید گول افراد سودجویان نخوردی...
1404/09/29
سلام منم محتاج کار بسته بندی درمنزل هستم لطفاراهنمایی کنید بروجن
03:20
1404/10/03
مهدیس هودنه
تروخدا اعتماد نکنیددددددد به این صمد زاده حروم زاده 199 تومن از من پول خورد انشالله خرج دوا درمونت بشه. انشالله سر بچه و همسرت بیاد هر مریضی که فکر کنی 
18:48
مهدیس هودنه
من نمیگذرم انشالله خرج مریضی کل خانوادت  مادرت و پدرت انشالله خرج اونا کنی خرج دوا و درمون بی درد  انشالله خدا از دهنت بکشه بیرون کثافتتتتتت
18:49
نیازمند نیروی خانم جهت بسته بندی
نیازمند نیروی خانم جهت بسته بندی بادمجان در شهرک صنعتی2
فاطمه محسن آبادی
دوستان لطفا گول نخورید همین الان من 199 تومن واریز کردم کلاهبرداری کردن و منو بلاک کردن.تازه مدارک لاله صمد زاده از پروانه کسب و کارت ملی شو گذاشتن ولی صد درصد فیکه ولی من ذخیره اش کردم در گالری گوشیم.
و اینکه تو چنلشون به اسم جیلا نوین نوشتن هر گونه کلاهبرداری ازتون شده به ما ربطی نداره بقیه کلاهبردارن ما سالمیم.ای خدا لعنتتون کنه ک مردم رو اذیت میکنید 
18:56
1404/10/04
خانم رضوی
کار در منزل میخوام 
05:09
رقیه حسن پور
سلام‌ من دنبال بسته بندی در خانه هستم کار دارین
منم دنبال کار تو خونه ام
20:22
استخدام نیرو کار (بسته بندی درمنزل)
به تعداد ۳۰۰نفر نیرو خانوم و آقا جهت بسته بندی درمنزل خودتان نیازمندیم ✅بدون محدودیت سنی ✅دارای بیمه و مزایای دیگر ✅ارسال به تمام نقاط کشور جهت ثبت نام پیام دهید تعداد ثبت نام محدود می‌باشد
1404/10/05
حمید پناهی
کبری داودی
لاله صمدزاده بسته بندی خودکار کلاهبرداره.کارت ملی وچندتا مدرک زده تو گروه روبیکا تا مردم اعتماد کنند.من امثال من اشتباه کردیم پول واریز کردیم.الانم به دلیل تخلفات محرز کانالش بحالت تعلیق درومده.این نان رو برده سرسفر خانواده ش.بحق امام حسین واسه دوا درمان خانوادهش خرجش کنه واخر شم نتیجه مثبت نگیره.
پول منم خورد بی ناموس
05:41
1404/10/07
سلام دنبال کلردر منزل هستم راحت باشه مثلا مونتاز وبسته بندی 
07:06
1404/10/09
فلانی فلانی
سلام دروغ هستش بعد از اخذ وجه تبت نام و تایید هویت کلا حساب تلگرام رو مسدود میکنن و عملا دستت به جایی نمی‌رسه لطفاً آگاه باشید
00:03
کار در منزل با گوشی روزانه تسویه
❌حقوق 25 الی 30 تومن❌ فراخوان همکاری با دیجی کالا به جمع پیشروان دنیای دیجیتال ایران بپیوندید دیجی کالا در ادامه مسیر توسعه و بهبود خدمات خود از تمامی متخصصان سختکوشان و علاقمندان به فعالیت در یک مح...
فلانی فلانی
از افرادی که کلاهبرداری شده خواهش میکنم خواهش میکنم جهت احقاق حق خود از لاله صمد زاده شکایتی در پلیس فتا ثبت کنند که انشاالله هر چه زودتر پیدا شده و به سزای عملش برسه شاید تا حالا از چندین نفر با این عنوان کلاهبرداری شده است من خودم که تا آخرش پیگیرم
00:12
1404/10/12
اسماعیل محمدی
سلام شرایط کارتون چی جوریه
18:19
1404/10/13
خانم عسگری
این کلاهبرداره کثافت دوازده ملیون منو خوردن حروم زاده ها
06:40
استخدام ۱۰ نفر نیروی خانم جهت بسته بندی
ساعات کاری ۸/۱۵ صبح الی ۵/۳۰ بعد از ظهر پایه حقوق ۱۵/۰۰۰/۰۰۰ تومان + اضافه کار + تشویقی سرویس از سر خیرآباد (خیابان بهرام مصیری) تا درب کارخانه و بالعکس می‌باشد محدودیت سنی ۱۸ تا ۳۸ سال در محیطی سالم...
خانم عسگری
مادرشون ج ن د ه است 
06:41
1404/10/14
کار در منزل می خواستم استان اردبیل
17:42
منیژه هاشمی
سلام منم دنبال کارخونگی هستم که بفرستن خونه انجام بدم من خیلی نیاز دارم ممنون
18:19
به اشپز یا کمک اشپز یا منشی خانوم کار بلد نیازمندم
با سلام خدمت دوستان عزیز به یک اشپز زرنگ با تجربه کار یا کمک اشپز یا یک خانوم برای بسته بندی غذا و کارت کشیدن با سواد و حساب کتاب بلد باشه نیازمندیم
1404/10/16
مریم نعمتی لطف
سلام من کا در منزل می خواستم تهران شهر قدس 
06:43
فاطمه کاظم خانلو
سلام دنبال کاردرمنزل به صورت دورکاری هستم
10:40
فاطمه کاظم خانلو
بسته درمنزل
قزوین هستم
10:41
نیازمند شریک وسرمایه
باسلام نیازمند شریک برا کارگاه بسته بندی ذرت دامی چاپر زمین خریدم امتیاز براش گرفتم ۸هزار متر موجوده فقط سوله ودستگاه ۳ماه کار کنیم هر چقد هزینه بشه ۵ماهه دوبرابر میشه فقط تماس پیام و چت ندین خودم هم ...
بهمن قاسمی
کاردرمنزل هستم ازمیاندواب
17:23
زهرا قریب
بهزاد بهزادی
به ایدی زیر پیام بدید irani7766
سلام دنبال کار در منزلم لطفکنید راهنمایی کنید ممنون
20:23
1404/10/17
فریبا آرین
کاردرمنزل نیازدارید فریبا آرین خوزستان دزفول 
04:23
استخدام نیروی خانم
با سلام به یک نیروی خانم خوش پوش خوش برخورد و قدرت بیان عالی و مسولیت پذیر و نرجیحا اشناییت ب اینستا و تبلیغ پیج کاری و کار در فضای مجازی جهت همکاری در مغازه فروش گوشت منجمد نیازمندیم شرایط کاری: منظ...
فریبا آرین
لطفا به کارنیازدارم فریبا آرین دیپلم خوزستان دزفول 
04:24
سه‌شنبه 17 دی 1404، ساعت 20:22