دنبال کن

لاله صمدزاده بسته بندی خودکار

بسته بندی

1404/01/31
سیدفاطمه حسینی
سلام شرایط کاروحقوق؟
05:13
1 پاسخ
2 تایید
بسته بندی
به تعدادی خانم جهت بسته بندی گز و پولکی نیاز مندیم
هانی ا
ادمین هستم کسی خواست بگه
09:47
1 پاسخ
2 تایید
1404/02/02
صدیقه ابدار
سلام دنبال شغل  خونگی پر درامدی  بسته بندی میخواستم استخدام دارید تشکر
05:51
1 پاسخ
1 تایید
پروین غریبی
منم کار در منزل بسته بندی میخوام ممنون میشم راهنمایی کنید 
20:16
1 تایید
دیزان پکیجینگ ظرف زعفران و طراحی لوگو
شیشه مربای هفتاد میل با در فلزی gold رنگ میخوام هم لوگوم هم هم استیکر روی شیشه برای پکیجینگ قرمز لاکی و طلایی باشه علاوه بر ان دیزان روی شیشه ترکیبی از کاشی کاری ایرانی یا طرح و نقش های گلیم ها یا هر ...
1404/02/03
لیلا اموری
سلام شرایط کارچطوره ودرآمدش چقده
19:05
1 تایید
1404/02/04
رقیه حسن پور
سلام‌ من دنبال بسته بندی در خانه هستم کار دارین
09:23
1 پاسخ
1 تایید
1404/02/05
سهیلا صفیان
با سلام بزرگوار لطفا مار بسته بندی چه روبیکا هست ثبت نام کردم ولی. جواب ندادی
01:38
طراحی جعبه بسته بندی شمع قلمی
یه طراحی خیلی حرفه ای میخوام. شبیه پروژه های هوش مصنوعی نباشه.
1404/02/08
سلام منم دنبال کار بسته بندی در خانه هستم هر جا ثبت نام کردم پولمو خوردن
20:28
5 تایید
1404/02/09
مهناز محمدخانی
هانی ا
ادمین هستم کسی خواست بگه
سلام شرایط کارتون چیه لطفاً راهنمایی کنید 
06:09
1404/03/17
مریم چمک
منم کاردرمنزل میخوام 
20:11
1 تایید
جذب نیروی بسته بندی اسباب کشی
برای کار بسته‌بندی اسباب‌کشی نیروی دقیق و کاری می‌خوایم خانم و آقا پرداخت روزمزد، تسویه همان روز اخلاق خوب و تعهد از ملاک های انتخاب ماست چت دیوار یا تلگرام پیام بدید
مریم چمک
منم کاردرخانه میخوام
20:12
1404/03/18
سیدفاطمه حسینی
سلام شرایط کاروحقوق؟
سلام من از خمینی شهر هستم
11:26
1404/03/20
لاله حاصلی
باسلام متقاضی کار بسته بندی در منزل هستم شرایط چجوریه
03:43
کارشناس انبارداری
حداقل 3 سال سابقه کار مفید درصنعت ترجیحا ساکن قم دقت و نظم و توانایی کار تیمی تسلط کامل به اصول S5 در انبار اشنایی کامل با نرم افزار های انبار داری و office تسلط کامل به مباحث حوزه انبار داری (FIFO...
فاطمه براتی
سلام فاطمه براتی هستم دنبال کار بسته بندی در منزل هستم کسی هست منو راهنمایی کنه 
05:10
1 پاسخ
1 تایید
فاطمه براتی
سلام شرایط کار چطوریه؟
05:11
نجمه نصیری
نجمه نصیری هستم 35 ساله هستم احتیاج به کار بسته بندی دارم هم خودم هم مادرم و دخترم 
14:20
نفس
کار در منزل و فوری
سلام لطفاً اگه کاری سراغ دارید مثل بسته بندی.مونتاز .اتوکاری .سرخ کردن پیاز .آماده کردن انواع سبزیجات (مواداز شما آماده سازی از من ).بسته بندی حبوبات .بازاریابی محصولات و....(کار با گوشی نمیخوام) کار...
1404/03/21
طاهره ملایی
سلام من دنبال بسته بندی در خانه هستم کاردارین
20:50
1404/03/23
محمد صمدی
فاطمه براتی
سلام فاطمه براتی هستم دنبال کار بسته بندی در منزل هستم کسی هست منو راهنمایی کنه
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش 
22:03
1404/03/24
سلام کار در منزل خواستم 
21:51
استخدام نیرو تولید و بسته بندی
✨ استخدام فوری ۵ نفر نیروی تولید و بسته‌بندی ✨ یک شرکت معتبر در شهرک صنعتی دولت‌آباد به ۵ نفر نیروی فعال (خانم) نیاز دارد. ✅ شرایط: سن: ۲۰ تا ۳۵ سال زرنگ، پرانرژی و منظم سابقه لازم نیست، آموزش داده می...
1404/03/28
سلام کار بسته بندی رست می خوام
07:24
1404/04/16
بتول پورصادق آرباطان
منم نیازمند کارهستم لطفا بهم کار درمنزل شخصی خودم بدید با دخترم انجام بدم اینم شماره تماس من 0**** 
13:41
1 پاسخ
1 تایید
1404/05/23
کبری داودی
لاله صمدزاده بسته بندی خودکار کلاهبرداره.کارت ملی وچندتا مدرک زده تو گروه روبیکا تا مردم اعتماد کنند.من امثال من اشتباه کردیم پول واریز کردیم.الانم به دلیل تخلفات محرز کانالش بحالت تعلیق درومده.این نان رو برده سرسفر خانواده ش.بحق امام حسین واسه دوا درمان خانوادهش خرجش کنه واخر شم نتیجه مثبت نگیره.
12:06
1 پاسخ
4 تایید
نیروی کار شهرک صنعتی
بسته بندی مواد غذایی ۵ نفر خانم واقع در شهرک صنعتی بیلوردی ) کیلومتر ۳۰ اهر ( بسته بندی مواد غذایی و پرسنل خانم ترجیحا" مجرد ویک نفر آقا یا خانم که ماشین شخصی داشته باشدهم برای کار و هم سرویس شرکت ...
زهرا
یه کاردرمنزل پروژه ای یا پیمانکاری میخاستم
15:38
1404/05/29
آزاده حاجی علی اکبری
کاردرمنزل نیاز دارم
08:30
صدیقه ابدار
سلام دنبال شغل خونگی پر درامدی بسته بندی میخواستم استخدام دارید تشکر
سلام خسته نباشید دنبال کارمنزلم
09:47
استخدام وکار در منزل
درآمد میلیونی با کار بسته بندی در منزل بدون نیاز به خروج از خانه بهداشتی و دارای تمام مجوزات رسمی با حقوق ماهانه ۱۲ میلیون به بالا دارای تاییده از پلیس فتا و نهاد های قضایی با حق بیمه ، پاداش و مزایا...
کار در منزل خودکار هست
12:58
1 تایید
با عرض سلام بسته بندی نخ آماده به کار در منزل هستم اگر که موجود هست ممنون میشم که راهنماییم کنید با تشکر
20:05
1404/05/30
شهناز اسدی امانی
سلام من کار بسته بندی امجام میدم لطفا  کمکم کنید نیاز دارم
09:58
استخدام نیرو
به تعدادی نیروی خانم و اقا جهت کار در شرکت بسته بندی میگو و ماهی دربها نیازمندیم حقوق بالاتر از قانون کار
هستی حسینی
سلام شرایط کار وحقوق 
14:04
1404/07/06
بهزاد بهزادی
بتول پورصادق آرباطان
منم نیازمند کارهستم لطفا بهم کار درمنزل شخصی خودم بدید با دخترم انجام بدم اینم شماره تماس من 0****
یک شماره تماس بگذارید باهاتون تماس بگیرم 
19:57
2 پاسخ
بهزاد بهزادی
بهزاد بهزادی
به این ایدی تلگرام پیام بدید
irani7766
20:16
استخدام و کار در منزل
درآمد میلیونی با کار بسته بندی در منزل بدون نیاز به خروج از خانه . بهداشتی و داری تمام مجوزات رسمی. با حقوق ماهانه ۱۲ میلیون به بالا.دارای تاییدهاز پلیس فتاو نهادهای قضایی یاحق بیمه،پ...
بهزاد بهزادی
بهزاد بهزادی
شماره تماس سایت نشون نمیده به آیدی پیام بدید 
20:20
سلام مریم غلامی هستم دنبال کار در خونه هستم در امد زیادی نمیخوام فقط میخوام کا کنم 3 تل بچه دارم 37 سالمه خواهش میکنم بهم کمک کنید خیر ببینی
20:21
1 پاسخ
1404/07/07
بهزاد بهزادی
سلام مریم غلامی هستم دنبال کار در خونه هستم در امد زیادی نمیخوام فقط میخوام کا کنم 3 تل بچه دارم 37 سالمه خواهش میکنم بهم کمک کنید خیر ببینی
به ایدی زیر پیام بدید 
irani7766
22:19
1 پاسخ
همکاری در بسته بندی شکلات
یک مجموعه تولیدی معتبر در راستای توسعه فعالیت‌ها و تکمیل کادر پرسنلی خود، از افراد واجد شرایط برای همکاری در بخش‌های مختلف دعوت به عمل می‌آورد. این فرصت شغلی در محیطی رسمی، ایمن و پایدار فراهم شده و ا...
1404/07/08
گلناز شیاسی
سلام  خانم هستم دنبال کار میگردم  گلدشت  نجف آباد  
03:40
1404/07/11
شهین نصیری زاده
سلام واقعا نیاز دارم  منم دنبال کار بسته بندی در منزل هستم
17:08
شهین نصیری زاده
خانم نصیری هستم واقعا نیاز دارم برای کار بسته بندی در میاندواب 
17:09
نیروی فنی و دست به اچار
نیروی فنی و دست به آچار آقا سن ۲۰ الی ۴۰ سال برای کار مونتاژ. بسته بندی تولیدی لوازم ورشی آدرس: مشهد شهرک صنعتی توس فاز یک بلوار تلاش شمالی ۵ خیابان صنعتگران ۲ واحد ۲۱۳ حقوق قانون کار و ساعت کار ۸ت...
1404/07/18
فاطمه جلالی
سلام کار در منزل کسی سراغ داره 
01:02
فاطمه خدادادیان
عزیزانم ب این خانم اعتماد نکنید ایشون کلاهبردار هستن 
08:30
1404/07/20
سلام منم دنبال کاردرمنزل هستم میشه راهنمایم کنید 
18:53
کارگر ساده خانم
بسته بندی و غیره کار راحت و سبک و به صورت نشسته میباشد محل کار شکوهیه لطفن فقط تماس و چت دیوار پیامک پاسخگو نیستم ساعت پاسخگویی ۹ الی ۱۷
1404/08/08
خدا لعنت کنه لاله صمدزاده رو که مردم و گول میزنه
خدا از پاش دربیاره
05:53
1 پاسخ
1 تایید
خدا لعنت کنه لاله صمدزاده رو که مردم و گول میزنه خدا از پاش دربیاره
کسی گولشو نخوره، کلاهبرداریه،پول میگیره ولی کار ارسال نمیکنه
05:54
1 تایید
1404/08/19
منم دوجا ثبت نام کردم پول ریختم بلاکم کردن
17:57
نیرو خانم و آقا
یک نیرو وارد میوه فروشی مرد و یک نیرو خانم برای بسته بندی میوه و تمیز کاری خونه و درست کردن غدا برای خودشون و صاحب مغازه خونه و مغازه سرهم هست ترجیحن اگه نیرو خانم از شهرستان هم باشه مشکلی نیست چون خ...
سلام منم کار در منزل میخوام ممنون راهنمایی م کنید
22:01
1404/08/20
سلام منم کار در منزل میخواستم اگه راهنمایی کنید ممنون میشم 
1404/08/22
مهسا ملتزاده
من ادمین هستم کسی خواست بگه
03:00
کارمند انبار و بسته بندی کالا
به یک نفر نیروی آقا آشنا به قطعات الکترونیک جهت کار در انبار و جمع آوری قطعات نیازمندیم.
من کار در منزل می‌خوام چیکار کنم 
05:36
1404/09/10
سلام کار در منزل بسته بندی میخواستم 
12:40
سمیه نوبهار
ازلاله صمدزاده کارنگیرین آمدن تبلیغ کار خودکار گذاشتن من رفتم توی کانل تلگرام شون وبعد برای من توضیح کار دادن بعد گفتن پول واریز کنم منم واریز کردم کار که نبود هیچی کلاهبرداری بود الان یک هفته شده خدا ازشون نگذره خودشون نشه کسی برای کار که نباید پول بگیرین حواستون باشه
15:54
1 پاسخ
1 تایید
کار برای بانوان
ما به دنبال همکارانی هستیم که بتونه توی خونه همکاری کنه و برای خودش درامد داشته باشه . ❌️توجه کنید کار برای خانم ها هست آقایون پیام نزارید . ❌️❌️کار ادمینی و بسته بندی نیست ❌️❌️ پیام بزارید و نام و نا...
1404/09/11
زهرامحبوبی
خانم لاله صمدزاده یک کلاه برداراست که درایتا و روبیکا کانال جعلی دارد
04:14
سمیه بصیرتوانا
سلام وقت بخیر من برای کاردرمنزل پیام دادم بسته بندی درمنزل انجام بدم میشه کمکم کنید 
05:45
سلام خسته نباشید ببخشید دنبال کار درمنزل  بسته بندی هستم ی خانوم هستم من به این کار خیلی احتیاج دارم 
17:11
استخدام نیرو خانم
تولیدی لوازم خانگی پلاستیک به تعدادی نیروی کار خانم جهت تولیدی تزریق پلاستیک نیازمندیم بسته بندی و اپراتور دستگاه ساعت کار ۷ الی ۱۷ حقوق به صورت روزمزد تسویه حقوق ماهیانه سرویس نداریم ادرس: جاده سیما...
1404/09/25
فاطمه نوری
سلام من دنبال شغل خونگی  میخواستم بسته بندی استخدام دارید 
07:19
فاطمه نوری
سلام من دنبال کار بسته بندی در خانه هستم  میشه کمک کنین 
سه جا پول زدم  پولمو خوردن  استخدام  دارید. 
07:21
مهدی ملک محمدی
سلام خسته نباشید کار در منزل بسته بندی میخوام ممنون میشم 
10:48
بسته بندی نان فانتزی
به یک نفر نیروی اقا برای بسته بندی نان فانتزی از ساعت ۵.۵ صبح تا ۱۳.۵ نیازمندیم ساعت کاری ثابت هست لطفا برای تغییر ساعت تماس نگیرید منظم باشد تعهد به کار داشته باشد تایم کاری هروز می باشد حقوق بسته به...
1404/09/29
سلام منم محتاج کار بسته بندی درمنزل هستم لطفاراهنمایی کنید بروجن
03:20
1404/10/03
مهدیس هودنه
تروخدا اعتماد نکنیددددددد به این صمد زاده حروم زاده 199 تومن از من پول خورد انشالله خرج دوا درمونت بشه. انشالله سر بچه و همسرت بیاد هر مریضی که فکر کنی 
18:48
مهدیس هودنه
من نمیگذرم انشالله خرج مریضی کل خانوادت  مادرت و پدرت انشالله خرج اونا کنی خرج دوا و درمون بی درد  انشالله خدا از دهنت بکشه بیرون کثافتتتتتت
18:49
کار در منزل بسته بندی
سلام کاربران گرامی در تیم کاریابی ما تمامی مشاغل ادمینی ،گلدوزی، تایپ،مونتاژ،بسته بندی و چسباندن نگین روی جواهر موجود می‌باشد با حقوق بالای ۲۰میلیون بدون هزینه ی آموزش ❗️ برای اطلاع از شرایط پیوی پ...
فاطمه محسن آبادی
دوستان لطفا گول نخورید همین الان من 199 تومن واریز کردم کلاهبرداری کردن و منو بلاک کردن.تازه مدارک لاله صمد زاده از پروانه کسب و کارت ملی شو گذاشتن ولی صد درصد فیکه ولی من ذخیره اش کردم در گالری گوشیم.
و اینکه تو چنلشون به اسم جیلا نوین نوشتن هر گونه کلاهبرداری ازتون شده به ما ربطی نداره بقیه کلاهبردارن ما سالمیم.ای خدا لعنتتون کنه ک مردم رو اذیت میکنید 
18:56
1404/10/04
خانم رضوی
کار در منزل میخوام 
05:09
رقیه حسن پور
سلام‌ من دنبال بسته بندی در خانه هستم کار دارین
منم دنبال کار تو خونه ام
20:22
کار در منزل
باسلام آگهی از طرف تیم کاریابی می‌باشد داری دفتر حضوری و رسمی استخدام (بدون نیاز به هزینه ثبت نام)✅ کارهای موجود : +ادمینی +بسته بندی در منزل +گلدوزی در منزل +چسباندن نگین روی تابلو و جواهر +تایپ +...
1404/10/05
حمید پناهی
کبری داودی
لاله صمدزاده بسته بندی خودکار کلاهبرداره.کارت ملی وچندتا مدرک زده تو گروه روبیکا تا مردم اعتماد کنند.من امثال من اشتباه کردیم پول واریز کردیم.الانم به دلیل تخلفات محرز کانالش بحالت تعلیق درومده.این نان رو برده سرسفر خانواده ش.بحق امام حسین واسه دوا درمان خانوادهش خرجش کنه واخر شم نتیجه مثبت نگیره.
پول منم خورد بی ناموس
05:41
1404/10/07
سلام دنبال کلردر منزل هستم راحت باشه مثلا مونتاز وبسته بندی 
07:06
1404/10/09
فلانی فلانی
سلام دروغ هستش بعد از اخذ وجه تبت نام و تایید هویت کلا حساب تلگرام رو مسدود میکنن و عملا دستت به جایی نمی‌رسه لطفاً آگاه باشید
00:03
نیروی ساده خانم جوان ، بردست ، اتو کار
به کارگر ساده بردست اتوکار جهت فعالیت در کارگاه اتو و بسته بندی پوشاک واقع در کارگران ، بلوار شیرودی(چمن)نیاز مندیم محیط زنانه حقوق ۶ تا ۸ تومن ساعت کاری ۸ تا ۱۷ کار بیرون بر و کار در منزل نداریم
فلانی فلانی
از افرادی که کلاهبرداری شده خواهش میکنم خواهش میکنم جهت احقاق حق خود از لاله صمد زاده شکایتی در پلیس فتا ثبت کنند که انشاالله هر چه زودتر پیدا شده و به سزای عملش برسه شاید تا حالا از چندین نفر با این عنوان کلاهبرداری شده است من خودم که تا آخرش پیگیرم
00:12
1 پاسخ
1404/10/12
اسماعیل محمدی
سلام شرایط کارتون چی جوریه
18:19
1404/10/13
خانم عسگری
این کلاهبرداره کثافت دوازده ملیون منو خوردن حروم زاده ها
06:40
ایویز
کارمند انبار
جنسیت: آقا و خانم سابقه کاری: مهم نیست حقوق: توافقی استان مورد نیاز: تهران شهر مورد نیاز: تهران الزامات مورد نیاز: علاقه مند به کار در انبار مهارت ارتباطی خوب برای کار تیمی توانایی کار در محیط های پوی...
خانم عسگری
مادرشون ج ن د ه است 
06:41
1404/10/14
کار در منزل می خواستم استان اردبیل
17:42
منیژه هاشمی
سلام منم دنبال کارخونگی هستم که بفرستن خونه انجام بدم من خیلی نیاز دارم ممنون
18:19
استخدام و کار درمنزل
باسلام آگهی از طرف تیم کاریابی می‌باشد داری دفتر حضوری و رسمی استخدام (بدون نیاز به هزینه ثبت نام)✅ کارهای موجود : +ادمینی +بسته بندی در منزل +گلدوزی در منزل +چسباندن نگین روی تابلو و جواهر +تایپ +...
1404/10/16
مریم نعمتی لطف
سلام من کا در منزل می خواستم تهران شهر قدس 
06:43
فاطمه کاظم خانلو
سلام دنبال کاردرمنزل به صورت دورکاری هستم
10:40
فاطمه کاظم خانلو
بسته درمنزل
قزوین هستم
10:41
استخدام بسته بندی در منزل خودتان
بسته بندی درمنزل‌ کش مو و جوراب کلیپس
بهمن قاسمی
کاردرمنزل هستم ازمیاندواب
17:23
زهرا قریب
بهزاد بهزادی
به ایدی زیر پیام بدید irani7766
سلام دنبال کار در منزلم لطفکنید راهنمایی کنید ممنون
20:23
1404/10/17
فریبا آرین
کاردرمنزل نیازدارید فریبا آرین خوزستان دزفول 
04:23
نیروی کار شهرک صنعتی
بسته بندی مواد غذایی ۵ نفر خانم واقع در شهرک صنعتی بیلوردی ) کیلومتر ۳۰ اهر ( بسته بندی مواد غذایی و پرسنل خانم ترجیحا" مجرد ویک نفر آقا یا خانم که ماشین شخصی داشته باشدهم برای کار و هم سرویس شرکت ...
فریبا آرین
لطفا به کارنیازدارم فریبا آرین دیپلم خوزستان دزفول 
04:24
1404/10/18
طیبه عباسی فر
منم نیاز،به کار در بسته بندی در منزل دارم
20:52
زهرا غلامی
لاله صمدزاده پولمو خورد الکی میگه بسته بندی خودکار داره
22:07
1 پاسخ
استخدام خانم بسته بندی کفش زنانه ومدیرفروش مدل
باسلام ۳نفر خانم جهت تولیدی کفش زنانه نیازمندیم میزان سن ۱۵ لی ۳۵ 1_بسته بندی وچسب زنی 2_مدیرفروش و مدل روزانه ۲ ساعت بادرصد خیلی بالا 3_اقا برای پیشکاری پاشنه دار زنانه کاردائم اولیت باکسانی که حض...
1404/10/19
مژگان محمدزاده
سلام کار بسته بندی داری داخل منزل انجام بدهم 
فاطمه پیغامی
سلام
06:54
فاطمه پیغامی
سلام 
06:55
کارمند ساده آقا ( حتی دانشجو )
با سلام به یک همکار آقا جهت کار در فروشگاه پارچه مبلی نیازمندیم . کارهایی که باید انجام بدن مثل برشکاری و بسته بندی هست که نیازی به سابقه نیست آموزش ها داده میشه . فقط میخوایم فرد مرتب و منظم باشه تم...
فاطمه پیغامی
کاربسته بندی در منزل میخواستم
06:55
1404/11/01
سعید احمدی هدیه میکائیلی رضا فتحی مهران مرادی کیا جعفری جواد میرزائی کلاهبردارن برا وام یا هر کاری پول براشون واریز نکنید لطفا
05:20
1404/11/21
علی فتحی
سلام.بسته بندی لاله صمد زاده دروغه.شماره کارت به اسم مصطفی سلامات میده.دروغه
19:35
Sara
جویای کار در منزل خودم
کارهای از قبیل بسته بندی کردن
علی فتحی
زهرا غلامی
لاله صمدزاده پولمو خورد الکی میگه بسته بندی خودکار داره
پول  من را هم خورد.شکایت کردم.از شماره کارتی که ارسال کرده بود
19:37
علی فتحی
فلانی فلانی
از افرادی که کلاهبرداری شده خواهش میکنم خواهش میکنم جهت احقاق حق خود از لاله صمد زاده شکایتی در پلیس فتا ثبت کنند که انشاالله هر چه زودتر پیدا شده و به سزای عملش برسه شاید تا حالا از چندین نفر با این عنوان کلاهبرداری شده است من خودم که تا آخرش پیگیرم
من شکایت کردم و پیگیرم
19:39
علی فتحی
سمیه نوبهار
ازلاله صمدزاده کارنگیرین آمدن تبلیغ کار خودکار گذاشتن من رفتم توی کانل تلگرام شون وبعد برای من توضیح کار دادن بعد گفتن پول واریز کنم منم واریز کردم کار که نبود هیچی کلاهبرداری بود الان یک هفته شده خدا ازشون نگذره خودشون نشه کسی برای کار که نباید پول بگیرین حواستون باشه
سلام.برو داخل سایت سامانه خرد و قسمت فضای مجازه و شکایت کن .من کردم و پیگیر هستم
19:41
کاردرمنزل
تو این اوضاعِ گرونی و فشارِ زندگی… جایی که حقوق‌ها کفاف نمی‌ده و خرجا هر روز بیشتر می‌شن… من فقط یه مامانِ خونه‌دار بودم ‍‍ با کلی مسئولیت، بدون امکان کار بیرون سرمایه؟ ❌ نداشتم وقت آزاد؟ ❌ خیلی کم اس...
1404/11/26
فاطمه خسروی
سلام من از قزوین هستم 1 سالی میشه کار درمنزل مثل پاک کردن پسته در منزل انجام میدیم اگه مایل به همکاری هستید میتونید درخواست همکاری بدید البته کار بسته بندی هم انجام می‌دهیم.
20:52
فاطمه خسروی
1404/11/27

سلام من از قزوین هستم 1 سالی میشه کار درمنزل مثل پاک کردن پسته در منزل انجام میدیم اگه مایل به همکاری هستید میتونید درخواست همکاری بدید البته کار بسته بندی هم انجام می‌دهیم.

شماره تماس 0****  قبل تماس گرفتن حتما پیام دهید باتشکر.
20:55
1404/11/28
محبوبه مرادی
سلام من کار در منزل میخواستم
04:38
شرکت قند و نبات
خانم ها جهت بسته بندی و آقایان سالن تولید
سلام دنبال کار بسته بندی در منزل هستم خیلی نیاز ب کار دارم 
06:35
دوشنبه 28 بهمن 1404، ساعت 14:05