دنبال کن

علی محمد مهرگان

بسته بندی مواد غذایی

1402/10/19
سلام منم368 هزارتومن  به کارت علی محمد مهرگان زدم خانمه گفت 48 ساعت دیگه تماس میگیرن ولی الان 3 روز شد خبری نیست ؟
17:11
4 پاسخ
سرمایه گذاری در واحد تولیدی و صادراتی
فرصت عالی سرمایه گذاری در پروژه صادرات محصولات کارخانه تولید و بسته بندی مواد غذایی: چنانچه دارای سرمایه ای بین ۲۰۰ میلیون تومان تا ۵ میلیارد تومان هستید بهترین فرصت برای مشارکت در تولید و صادرات مو...
1402/11/07
فاطمه محمدی
سلام منم۳۶۸ هزارتومن به کارت علی محمد مهرگان زدم خانمه گفت ۴۸ ساعت دیگه تماس میگیرن ولی الان ۳ روز شد خبری نیست ؟
سلام خوبی شرمنده یعنی راست این بسته بندی مواد غذایی
06:00
1 تایید
1402/11/11
شیما بادپی
سلام منم به حساب علی محمد مهرگان مرغزاری پول زدم مبلغ 368هزار الان رفته رفته خاموش کردن چت ایتارو هم جواب نمیدن
12:50
1 تایید
شیما بادپی
سلام منم۳۶۸ هزارتومن به کارت علی محمد مهرگان زدم خانمه گفت ۴۸ ساعت دیگه تماس میگیرن ولی الان ۳ روز شد خبری نیست ؟
سلام همین بلاروسر منم آوردن منم همین مبلغ رو زدم گفت بعد از 48ساعت الان 5 روز گذشته و هیچی به هیچی خطش خاموش ایتا رو هم جواب نمیده دیگه 
12:52
1 تایید
گلستان-پردیس-هاتی کارا- آسان موتور-اطلس خودرو- آسان خودرو/ فروشگاه های هفت- مدیسه
کارشناس خرید (اقلام بسته بندی پلیمری) - آقا
مسیولیت: خرید تجهیزات و قطعات ماشین آلات تولید و بسته بندی مواد غذایی و همچنین لوازم و تجهیزات آزمایشگاهی شرح شغل: دریافت مشخصات فنی از درخواست کننده منبع یابی جهت تامین استعلام قیمت از تامین کنندگان ...
شیما بادپی
به دیوارگزارش دادم شمام اگه گزارش بدید پیگیر میشن بقیه کسانی هم که پول ریختن بدون شک پیگیر میشن تا الان متوجه شدن کلاه برداری بوده
12:54
1 تایید
شیما بادپی
دیوار چرا باید راه کلاه برداری رو اینقد باز بزاره
12:55
1 پاسخ
3 تایید
1402/11/25
مهران جوادی
سلام از منم خورده بود ولی ازش گرفتم به این خط زنگ بزنید 0**** 
18:20
1 پاسخ
3 تایید
طراحی لوگو در حوزه مواد غذایی
کلمه همدیار در حوزه مواد غذایی طراحی لوگو تایپ همدیار در حوزه مواد غذایی(برای لیبل محصولات برنج و عسل نیاز دارم) طراحی لوگو با تولید در حوزه بسته بندی مواد غذایی(خدمات برونسپاری بسته بندی به سایر برند...
1402/12/01
افسانه جیران زاده
شیما بادپی
دیوار چرا باید راه کلاه برداری رو اینقد باز بزاره
سلام وقتی شماهاخودتون به حرف دیوارشیپوریاهرسایتی که مراجعه کننده داره به همه دراین مورد تذکرداده شده که اگرچنانچه کارفرماازکارجوتقاضای پرداخت هزینه راداشت فوراًمشکل راگزارش دهیدخودتون اهمیت نمیدین به این تذکروبازهم پول واریزمیکنیدخداازشون نگذره که دلشون برای آدمی که نداره وپیگیرکاری هست تابتونه توی خونه خودش کارکنه نمیسوزه ایناوجدان ندارن خداروهم نمیشناسن هواستون باشه دیگه گول این افرادرونخوریدمن خیلی دلم میسوزه همین بلاسرخودم اومده یه باراماخوشبختانه مبلغ زیادی واریزنکردم 
20:08
1 تایید
1402/12/15
منصوره صاحبی
سلام من 246 هزارتومن به کارت علی محمد مهرگان مرغزاری زدم خانمه گفتش ارسال میشه بعد دوروز حساب کاربریشو تو ایتا حذف کرد گوشیشو هم خاموش کرده
09:33
1 تایید
1403/01/22
افسانه شفیعی
سلام وقت بخیر دنبال کار در منزل هستم
19:05
1 پاسخ
1 تایید
کارگرخانم جهت بسته بندی مواد غذایی
شرکت بسته بندی موادغذایی ازبین بانوان واجد شرایط محدوده مهرشهر وشهرک صنعتی پس از بررسی رزومه اقدام به جذب نیرو مینماید متقاضیان محترم این محدوده مکانی مشخصات فردی وتلفن تماس بذارید در اسرع وقت با شما ...
محمد صمدی
افسانه شفیعی
سلام وقت بخیر دنبال کار در منزل هستم
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش 
19:09
1 تایید
1403/02/09
سلام من به حساب خانوم دنیا ملکی 271هزارتومان زدم جواب ندا 
05:04
1 تایید
سلام من به حساب آقای علی رضا رضایی نسب 70هزار زدم بعد چهار جواب نمیده
05:06
1 تایید
نیروی کاری ساده
کارگر ساده اقا ، جهت بسته بندی مواد غذایی ساعات کاری ۸ صبح الی ۴ بعد از ظهر تسویه روزانه ۴۰۰ هزار تومان صبحانه . جاده تبریز آذرشهر جنب شهرک صنعتی رجایی کوی صنعتی البرز کوچه وطنی .( لطفا به وقت هم...
سلام وقتی بخیر دنیا کار درمنزل بسته بندی هستم 0****  
05:09
1 تایید
1403/05/25
معصومه وایمندی
مهران جوادی
سلام از منم خورده بود ولی ازش گرفتم به این خط زنگ بزنید 0****
چطوری
22:55
1 پاسخ
2 تایید
1403/06/23
معصومه وایمندی
چطوری
تورابخ حخدا شما رشو به منم بده تامنم بتونم پولمو پس بگیرم
07:43
1 تایید
طراحی جهت چاپ رو بسته بندی
سلام شرکت ما تولید کننده دستگاه ها بسته بندی مواد غذایی میباشد. برای تست دستگاه جهت بسته بندی نیاز به طراحی تبلیغی روی بسته ها هستم. دوستانی که توانایی طراحی خوب و با کیفیت هستند . پیام بفرستند. سپاس
پنج‌شنبه 20 دی 1403، ساعت 07:41