دنبال کن

علی محمد مهرگان

بسته بندی مواد غذایی

1402/10/19
سلام منم368 هزارتومن  به کارت علی محمد مهرگان زدم خانمه گفت 48 ساعت دیگه تماس میگیرن ولی الان 3 روز شد خبری نیست ؟
17:11
4 پاسخ
کارگر ساده و نیمه ماهر
به تعدادی کارگر ساده و نیمه ماهر جهت همکاری در خط تولید و بسته بندی مواد غذایی نیازمندیم. جهت اطلاعات بیشتر تماس حاصل فرمایید.
1402/11/07
فاطمه محمدی
سلام منم۳۶۸ هزارتومن به کارت علی محمد مهرگان زدم خانمه گفت ۴۸ ساعت دیگه تماس میگیرن ولی الان ۳ روز شد خبری نیست ؟
سلام خوبی شرمنده یعنی راست این بسته بندی مواد غذایی
06:00
1 تایید
1402/11/11
شیما بادپی
سلام منم به حساب علی محمد مهرگان مرغزاری پول زدم مبلغ 368هزار الان رفته رفته خاموش کردن چت ایتارو هم جواب نمیدن
12:50
شیما بادپی
سلام منم۳۶۸ هزارتومن به کارت علی محمد مهرگان زدم خانمه گفت ۴۸ ساعت دیگه تماس میگیرن ولی الان ۳ روز شد خبری نیست ؟
سلام همین بلاروسر منم آوردن منم همین مبلغ رو زدم گفت بعد از 48ساعت الان 5 روز گذشته و هیچی به هیچی خطش خاموش ایتا رو هم جواب نمیده دیگه 
12:52
استخدام نیروی کار در کارخانه تولیدی
استخدام نیروی کار آقا در کارخانه تولید و بسته بندی مواد غذایی واقع در شهرک صنعتی مبارکه. شرایط احراز:ترجیحا ساکن بهارستان و مبارکه،منظم ،دارای اخلاق کاری،متعهد،کاری،سن تا ۴۰ سال سابقه کار تولیدی مخصوص...
شیما بادپی
به دیوارگزارش دادم شمام اگه گزارش بدید پیگیر میشن بقیه کسانی هم که پول ریختن بدون شک پیگیر میشن تا الان متوجه شدن کلاه برداری بوده
12:54
شیما بادپی
دیوار چرا باید راه کلاه برداری رو اینقد باز بزاره
12:55
1 پاسخ
2 تایید
1402/11/25
مهران جوادی
سلام از منم خورده بود ولی ازش گرفتم به این خط زنگ بزنید 0**** 
18:20
1 پاسخ
2 تایید
جذب افراد مبتدی و ماهر
✓پذیرش نیرو دائمی برای کارخانه بسته بندی مواد غذایی ✓فرصت شغلی برای افراد مبتدی و باتجربه ✓جذب نیرو برای قسمت های فاکتورنویسی، بارکدزنی، مدیریت فروش، انبار، حراست، پخش، رانندگی ✓سرویس رفت و برگشت ✓حقو...
1402/12/01
افسانه جیران زاده
شیما بادپی
دیوار چرا باید راه کلاه برداری رو اینقد باز بزاره
سلام وقتی شماهاخودتون به حرف دیوارشیپوریاهرسایتی که مراجعه کننده داره به همه دراین مورد تذکرداده شده که اگرچنانچه کارفرماازکارجوتقاضای پرداخت هزینه راداشت فوراًمشکل راگزارش دهیدخودتون اهمیت نمیدین به این تذکروبازهم پول واریزمیکنیدخداازشون نگذره که دلشون برای آدمی که نداره وپیگیرکاری هست تابتونه توی خونه خودش کارکنه نمیسوزه ایناوجدان ندارن خداروهم نمیشناسن هواستون باشه دیگه گول این افرادرونخوریدمن خیلی دلم میسوزه همین بلاسرخودم اومده یه باراماخوشبختانه مبلغ زیادی واریزنکردم 
20:08
1 تایید
1402/12/15
منصوره صاحبی
سلام من 246 هزارتومن به کارت علی محمد مهرگان مرغزاری زدم خانمه گفتش ارسال میشه بعد دوروز حساب کاربریشو تو ایتا حذف کرد گوشیشو هم خاموش کرده
09:33
1403/01/22
افسانه شفیعی
سلام وقت بخیر دنبال کار در منزل هستم
19:05
1 پاسخ
دیباپوش اسپادانا
کارشناس کنترل کیفیت - خانم
شرکت تولیدی دیبا پوش اسپادانا واقع در شهرک صنعتی جی فعال در زمینه چاپ بر روی لفاف پلاستیکی بسته بندی که بیشتر در صنعت بسته بندی مواد غذایی مورد استفاده قرار می گیرد جهت تکمیل کادر اداری خود از واجدین ...
محمد صمدی
افسانه شفیعی
سلام وقت بخیر دنبال کار در منزل هستم
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش 
19:09
1403/02/09
سلام من به حساب خانوم دنیا ملکی 271هزارتومان زدم جواب ندا 
05:04
سلام من به حساب آقای علی رضا رضایی نسب 70هزار زدم بعد چهار جواب نمیده
05:06
استخدام خانم جهت شیفت عصر کارگاه بسته بندی غذایی
به خانم جهت کارگاه بسته بندی مواد غذایی در شیفت عصر نیازمندیم محیط کار فقط خانمها اولویت با زنان سرپرست خانوار فقط کسانیکه در محدوده نزدیک به محل کار سکونت دارند مثل بلوار ۱۵خرداد یا خ آذر بین نکویی ت...
سلام وقتی بخیر دنیا کار درمنزل بسته بندی هستم 0****  
05:09
1403/05/25
معصومه وایمندی
مهران جوادی
سلام از منم خورده بود ولی ازش گرفتم به این خط زنگ بزنید 0****
چطوری
22:55
1 پاسخ
1 تایید
1403/06/23
معصومه وایمندی
چطوری
تورابخ حخدا شما رشو به منم بده تامنم بتونم پولمو پس بگیرم
07:43
به نیروی کار در بسته بندی مواد غذایی
لطفا جهت کنجکاوی تماس نگیرید به یک ویزیتور حرفه ای در فروش مواد غذایی نیازمند هستیم به نیروی کار در بسته بندی مواد غذایی خلیفه نبات اتباع استخدام نداریم تماس گرفته نشود سرویس از میدان لاله پنج شنبه ها...
شنبه 3 آذر 1403، ساعت 12:27