دنبال کن

من دنبال کار در منزل هستم

بسته بندی

1400/11/30
بسته هر موادی باشه قبول میکنم 
14:30
1 پاسخ
14 تایید
مازندران.آبین آمل و محمودآباد.شهرک صنعتی شهدای محمودآباد
استخدام نیروی ساده
جنسیت :مرد-ساعت کاری از هفت و نیم صبح الی هفت عصر -حقوق و مزایا بالاتر از قانون کار(بین بیست الی بیست و دو)، پرداخت حق تاهل، اولاد ، اضافه کاری -پاداش عملکرد- ارتقاء شغلی -بسته های اهدایی لبنیات و نو...
منم
20:15
1 تایید
1402/04/16
محمد صمدی
بسته هر موادی باشه قبول میکنم
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:13
1402/04/17
ریحانه عباس زاده
سلام من در اسلامشهر زندگی میکنم بسته بندی ها موادی باشه قبول میکنم 
07:05
بسته بندی
سلام به یک خانوم جهت بسته بندی لباس زیر نیاز مندیم خواهشن فقط خانوم ها حقوق توافقی
سلام من کار در منزل میخوام هرکاری باشه انجام میدم فقط عجله دارم ممنونم.
13:37
1 پاسخ
سلام من احتیاج به کار در منزل در شهرستان میاندواب دارم
18:07
محمد صمدی
سلام من کار در منزل میخوام هرکاری باشه انجام میدم فقط عجله دارم ممنونم.
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:18
بسته بندی
سلام نیروی خانم زرنگ جهت کار بسته بندی از ساعت ۱۰ صبح تا ۶ عصر در کارگاه روزی ۶۰۰ کار می کنید مجرد باشه بدون حاشیه سن از ۱۸ الی ۳۰ # اتباع غیر مجاز کار داده نمی شود # #نیروی ضعیف و ‌..‌‌......
1403/10/30
سلام من برای کار بسته بندی در منزل خودم داوطلب هستم هر بسته‌بندی باشه انجام میدم
21:49
1403/11/01
پروانه سوری
سلام من درمشکین دشت کرجم بسته بندی حبوبات
05:06
1 پاسخ
پروانه سوری
هرچی باشه قبول میکنم 
05:08
1 تایید
طراحی لیبل و اصلاحات
سلام این عکس توسط هوش مصنوعی طراحی شده .( یک لیبل برای پک های قهوه هست که روی جعبه چسبانده میشود ) میخواهم در سایز 8*8 باز طراحی بشه . لوگوی خودم جای لوگو بالا قرار بگیره. بجای mr.caffee حرف mrcaffee...
پریبا محمدویردی
پروانه سوری
سلام من درمشکین دشت کرجم بسته بندی حبوبات
سلام منم میام کارکنم 
15:08
مریم رضایی
سلام من کار در منزل می خوام بسته بندی موادی باشه بهتره ممنون میشم تورو خدا خیلی خیلی نیاز به پول دارم ممنون میشم خواهششش می کنم 
20:33
1403/11/02
سلام من در نوراباد ممسنی نیاز بکار دارم بسته بندی هرچیزی باشه 
07:15
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه ای از شما گرفته نخواهد شد امکان حضوری و دورکاری فعال است حقوق ماهیانه ۱۰ میلیون تومان خانم و اقا مورد پذیرش
مینا عباس زاده
مینا عباس زاده جویای کار درمنزل هستم
09:11
1 تایید
مینا عباس زاده
خیلی نیاز به پول دارم کار درمنزل میخام 
09:12
سمیه شنواری
سلام دوستان منم کار بسته بندی هرچی باشه انجام میدم 
15:43
بسته بندی
به هیچ عنوان هزینه آیی از شما گرفته نخواهد شد امکان حضوری و دور کاری فعال است حقوق ماهی ۱۰ میلیون تومان بسته بندی حبوبات آقا و خانم مورد پذیرش
حدیثه شبانکار
سلام من نیاز به کار دارم
16:53
ظهور خزاعل
سلام من به کار درمنزل احتیاج دارم ساکن ابادان هستم
17:27
سلام من دنبال کار در منزل هستم که لوازم تحریر باشه امکانش هست
20:50
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه‌ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و غیر حضوری فعال هست حقوق ماهیانه ۱۰میلیون بسته‌بندی حبوبات خانم و آقا مورد پذیرش
سلام من کادر در بسته بندی  نیاز دارم کرمان هستم
21:29
1403/11/03
سلام منم یه کار در خانه میخوام به این کار نیاز دارم از روستای دیزج‌علیا 
07:26
ثریا طریقی حاتم
سلام منم کار در منزل میخوام هر چند ساعتش فرق نمیکنه بسته بندی هر چی باشه مشکلی ندارم
08:02
بسته بندی
به تعدادی نیرو بسته بندی خانم و اقا نیاز مندیم شرایط کاری: ساعت کاری ۷تا ۱۹ صبحانه/نهار/میان وعده سرویس رفت و برگشت بیمه تامین اجتماعی
فاطمه پناهی
سلام از اصفهان هستم با این کار در خانه احتیاج دارم
08:31
سلام من کار بسته بندی در منزل میخوام 
09:38
مهسا محمدی
سلام من ساکن شاهرود هستم و
نیاز به کار در منزل دارم
11:32
طراحی بسته بندی کارتنی صبحانه بیرون بر
شرح پروژه: نیاز به طراحی یک بسته‌بندی کارتنی مخصوص صبحانه بیرون‌بَر داریم. ظرف صبحانه داخل کارتن قرار می‌گیرد (کارتن در تماس مستقیم با غذا نیست). انتظارات ما: طراحی کاربردی و مقاوم برای حمل طراح...
سلام من دنبال کاردرمنزل هستم برام فرقی نمیکنه چه کاری باشه ولی خیلی کالاظمم عجله دارم .شهرکمشچه هستم
14:23
زینب ختو
سلام خسته نباشید برای کاردرمنزل مزاحم شدم دونفرهستیم 
14:54
1403/11/05
صدف صادقی
درود ما دو نفریم و شیراز. کار بسته بندی در منزل میخایم 
به شدت زرنگ و کار کن هستیم 
09:53
کار آنلاین با گوشی مختص بانوان
میدونم تو هم دوست داری یه شغل داشته باشی و دستت تو جیب خودت باشه مخصوص خانم های خانه دار یا کارمندانی که دوست دارن شغل دوم داشته باشن ❌⭕️همین امروز شروع کن ⭕️❌ فقط کافیه پیام بدی تا به صورت کاملا...
1403/11/06
سارا ابراهیمی
با سلام و احترام من می‌خوام کار بسته بندی در منزل انجام بدم 
08:46
مهدی داداشی
سلام دنبال کار در منزل هستم از شهرستان مرندم
10:46
1403/11/07
سلام دنبال کار درمنزل بسته بندی هستم از حیرفت
07:39
کار بسته بندی کش مو
کار بسته بندی کش و گیره برای اطلاعات بیشتر پیام بزارین
سلام من کار بسته بندی می خوام برا ساوه
09:58
1 پاسخ
سلام من کار بسته بندی می خوام برا ساوه
8698
10:09
زینب حاجیلویی
من زینب حاجیلویی هستم هر کار باش انجام میدم 
11:03
کار در بغداد
کاردرکارخانه لبنیاتی دربغداد(بسته بندی محصول) نیروآقا ترجیحاًمجرد اسکان دارد صبحانه،ناهاروشام دارد ایاب وذهاب ازکارخانه تا مرز باشرکت سه شیفت ۸-۱۰ و۱۲ساعته داره بستگی داره نیروکدومو برداره حقوقش بین ۳...
1404/01/02
من باز نشسته هستم نیاز کار در منزل دارم.لرستان.بروجرد
17:16
خدیجه عضدی
سلام من هم به این کار خیلی احتیاج دارم  لطفا کمک کنید بسته بندی یا مونتاژ هر وسیله ایمیخواد باسه فرقی نداره فقط چون بچه دارم باید داخل منزل باشه  آدرس هم خفر
18:54
1404/01/05
اعظم حیدری
سلام خسته نباشید برای کاردر منزل بسته می‌خوام از هر کاری باشه مخصوصا بسته بندی اگه باشه خیلی عالیه ممنون میشم جواب بدین
20:08
نیروکار ساده قنادی
سلام به دو نفر نیرو اقا جهت کار در کارگاه تولیدی شیرینی بابت بسته بندی شیرینی ساعت کاری۸صبح تا ۷ عصر صبحانه و ناهار با کارگاه حقوق مابین ۱۵تا۲۰ تعیین حقوق همان پایان روز اول کاری در صورت تایید شدن مشخ...
1404/01/06
همایون فارسی
سلام من در مشعلدار هستم بسته بندی هام مواد غذایی باشه بهتر 
13:02
1404/01/08
هاجر امینی ق
سلام من دنبال بسته بندی هستم هر  چی  باشه انجام. می دم 
11:23
زهرا استجلو
سلام من خیلی به بسته بندی در منزل نیاز دارم 
زنجان
13:06
کاردرمنزل
یه فرصت ویژه برای کسایی که میخان داخل خونه کسب درآمد داشته باشن جذب تعداد محدود آگهی از طرف تیم کاریابی می‌باشد داری دفتر حضوری و رسمی استخدام (بدون نیاز به هزینه ی اموزش)✅ کارهای موجود : +ادمینی +...
1404/01/09
مرضیه جهان خواه
سلام وقت بخیر دنبال کار بسته بندی هستم 
05:23
1404/02/15
رقیه رحیم زاده
سلام  من بی کار هستم دنبال کار می کردم  خانم هستم 37 سالمه
09:57
رقیه رحیم زاده
کار بسته بندی لوازم تحریر بسته بندی
09:58
استخدام اقاساده و ماهر حراست با جای خواب (خشکبار)
استخدام کارگر ساده آقا(کار با دستگاه )به تعداد ۶۰ نفر ✨️ ⭕️استخدام از روز اول و بدون معطلی⭕️ ✅کارخانه معتبر و دولتی اجیل در قسمت بسته بندی و خط تولید: (دارای۲شعبه فعال ) ✅ساعت ۸تا۴ بعدازظهر(۸ ساعت)...
فاطمه کله زن
سلام من دنبال یه کار در منزل هستم هر کاری باشه فقط تو منزل بشه انجام داد و روستای قزوینم دستم خالیه ب کار احتیاج دارم ممنون میشم بگید 
10:40
معصومه سبحانی درگاهی
من خانم هستم کار بسته بندی در منزل انجام میدم ممنون میشم سعیدآباد باغستان سکونت دارم
15:51
جواد عابدینی چمگردانی
سلام بنده اصفهان هستم هرچی باشد بسته بندی میکنم 
15:54
زرین رویا | Zarrin Roya
مدیر خرید داخلی (مواد اولیه و بسته بندی) | Local Purchasing Manager Raw Material & Packaging
ماموریت شما در شرکت زرین رویا برنامه‌ریزی، هدایت و نظارت بر فرآیندهای خرید کالا مرتبط با حوزه‌های مواد اولیه، بسته‌بندی و پروژه‌های برون‌سپاری، به‌منظور تضمین تأمین به‌موقع، باکیفیت و مقرون‌به‌صرفه کا...
معصومه پراکند
سلام پراکند هستم نیازمند کار در منزل
16:55
منم تبریز هستم دنبال کار در منزل هستم.  بسته بندی    هم باشه چه بهتر..
17:54
سلام من جویای کار در منزل هستم لطفا کمکم کنید
21:50
کار در منزل
یه فرصت ویژه برای کسایی که میخان داخل خونه کسب درآمد داشته باشن جذب تعداد محدود آگهی از طرف تیم کاریابی می‌باشد داری دفتر حضوری و رسمی استخدام (بدون نیاز به هزینه ی اموزش)✅ کارهای موجود : +ادمینی +...
1404/02/16
محدثه رضایی
سلام من کاردرمنزل میخوام بسته بندی حبوبات یا...هرچی باشه انجام میدم 
14:24
محدثه رضایی
اصفهان ملک شهرساکن هستم
14:24
سلام من کار درمنزل میخاهم هرکاری هم باشه قبول میکنم
16:22
طراحی شکل ظاهری محصول
۵۱ عدد محصول پوستی (بسته بندی های شیشه‌ای، تیوپی و پمپی) نیاز به طراحی کامل دارند، بعضی ها جعبه نیز دارند که نیاز است علاوه بر خود محصول شکل محصول نیز طراحی شود نمونه کار قوی و امکان ارسال موکاپ قبل ا...
سلام عصمت الله رضایی هستم کاردرمنزل میخاهم هرکاری که باشه
16:22
1404/02/17
طیبه مهرآور
سلام من از قادرآباد استان فارس هستم به کار درمنزل احتیاج دارم 
05:04
1404/02/18
رهرا سمیعی
سلام من از واوان اسلامشهر هستم دنبال کار بسته بندی هستم 
03:36
قطعه بندی و بسته بندی مرغ
به تعدادی نیرو خانم واقا جهت قطعه کردن و بسته بندی مرغ نیازمندیم اطلاعات بیشتر تماس سرویس دهی جی.لاله.چمران.زینبیه. گورت.فرودگاه.اصفهانک.اشکاوند.زردنجان.سروش بادران.و....
دوشنبه 7 بهمن 1404، ساعت 02:18