تحلیلگران تکنیکال به منظور پیش بینی زمان های تغییر روند در بازار بورس از تکنیک فیبوناچی زمانی استفاده میکنند. در این مقاله به بررسی این اندیکاتور میپردازیم و شیوه استفاده از آن را بیان خواهیم کرد.
درصورتیکه ویدیوی بالا کافی نبود می توانید به خواندن ادامه دهید و نکات بیشتری بیاموزید:
توی این پک فوق العاده، تحلیل تکنیکال در بورس رو جوری یاد میگیری که تو هیچ کلاس آموزشی یا پک دیگه ای نه دیدی نه شنیدی! بورس رو سریع یاد بگیر وحسابی پول دربیار!
مناطق زمانی فیبوناچی یک اندیکاتور بر اساس زمان است. شاخص به طور معمول با یک نوسان بزرگ بالا یا نوسان پایین در نمودار شروع می شود. سپس خطوط عمودی به سمت راست امتداد می یابند ، و نشان دهنده مناطقی از زمان است که می تواند منجر به یک چرخش قابل توجه دیگر در بالا ، پایین یا برگشت شود.
فیبوناچی زمانی در واقع برگرفته شده از توالی عددیفیبوناچی است. این سری عددی شامل 0 ، 1 ، 2 ، 3 ، 5 ، 8 ، 13 ، 21 ، 34 ، 55 ، 89 ، 144، … است. این توالی عددی در واقع از یک الگوی ریاضی پیروی میکند. هر عدد با عدد بعد از خود جمع میشود و عدد بعد حاصل میشود.
حال در فیبوناچی زمانی، زمان مورد نظر از توالی عددی اصلی پیروی میکند. نکته قابل توجه در محاسبه فیبوناچی زمانی انتخاب سری عددی است. یعنی اگر با اضافه کردن مناطق زمانی فیبوناچی با دست ، می توان از پنج عدد اول جلوگیری کرد ، زیرا وقتی همه خطوط عمودی روی هم قرار بگیرند ، شاخص به خصوص قابل اطمینان نیست. بنابراین ، برخی از معامله گران خطوط عمودی خود را 13 یا 21 دوره پس از نقطه شروع شروع می کنند.
آموزش نوسان گیری روزانه: عوامل موثر و نکات موفقیت
نحوه محاسبه بازه زمانی فیبوناچی زمانی را در نمودار زیر میتوان بررسی کرد. زمانیکه معامله گر، یک موقعیت را بعنوان شروع روی نمودار مشخص می کند چندین خطوط عمودی بر روی نمودار رسم می شود که این خطوط، تعداد روزهای آتی متناظر با سری اعداد فیبوناچی می باشند.
با این اپلیکیشن ساده، هر زبانی رو فقط با روزانه 5 دقیقه گوش دادن، توی 80 روز مثل بلبل حرف بزن! بهترین متد روز، همزمان تقویت حافظه، آموزش تصویری با کمترین قیمت ممکن!
نقطه شروع تاریخ یا دوره باید یک تاریخ نسبتاً مهم باشد که نقطه کم یا زیاد باشد. هنگامی که نشانگر روی این تاریخ یا دوره اعمال می شود ، خطوط عمودی در سمت راست نقطه شروع ظاهر می شوند. خط اول یک دوره بعد از نقطه شروع ، خط بعدی دو دوره بعد ظاهر می شود و غیره. به طور معمول نقطه 0 در نظر گرفته نمیشود. معمولا از نقاط 13 قابل اعتمادتر هستند.
پول هوشمند چیست؟ روش ساده تشخیص ورود و خروج آن
اگر قیمت در حال نزدیک شدن به یک منطقه حمایت و همچنین یک منطقه زمانی فیبوناچی است و قیمت پس از آن افزایش می یابد ، این دو روش یکدیگر را تأیید می کنند. یک نقطه پایین به طور بالقوه در دسترس است و قیمت می تواند در حال افزایش باشد. برای ارزیابی چگونگی افزایش قیمت ممکن است فرم دیگری از تجزیه و تحلیل مورد نیاز باشد ، زیرا مناطق زمانی فیبوناچی نشان دهنده میزان حرکت نیستند. قیمت ممکن است پایین بیاید و سپس به طور قابل توجهی افزایش یابد ، یا فقط ممکن است به طور موقت قبل از سقوط به پایین ترین سطح افزایش یابد.
برای ترسیم فیبوناچی کافیست بین دو قله را در نمودار بازه زمانی 0 و 1 درنظر گرفته و از این دو نقطه به بعد را طبق سری عددی فیبوناچی پیش رفت.
1-ریتریس زمانی داخلی: در این ریتریس از 2 بازه زمانی استفاده میشود و نسبت های ۳۸٫۲ ، ۵۰ ، ۶۱٫۸ و ۱۰۰ درصد در آن بسیار رایج می باشد.
2-ریتریس زمانی خارجی: این ابزار دارای دو نقطه بوده و در واقع در حالت بین سقف و کف و نیز در حالت بین کف و سقف کاربرد خواهد داشت. نسبت های ۱۰۰ و ۱۶۱٫۸ درصد در این ابزار بسیار حائز اهمیت می باشند.
3-نسبت های زمانی: این ابزار اگر چه در ریتریس زمانی به کار برده خواهد شد اما از نظر نوع استفاده متفاوت می باشد. این ابزار از دو نقطه برخوردار بوده و رسم آن از دو پیووت انجام خواهد شد .TCR در واقع به منظور یافتن کف و سقف سوم به کمک 2 کف و یا 2 سقف کاربردی می باشد. به منظورر رسم این ابزار نیاز بوده که حتما هر دو پیووت مورد استفاده یا جهت تعیین زمان تقریبی سقف سوم، سقف بوده و یا به منظور تعیین زمان تقریبی کف سوم بایستی هر دو کف باشند.
4-تصویر تناوب های زمانی: این ابزار به نوعی نشان دهنده زمان یک روند در گذشته به آینده می باشد و در واقع تعیین نموده که روند مربوطه در چه زمان هایی قابل تکمیل می باشد. این ابزار دارای 3 پیووت بوده و سه نقطه ای می باشد. نسبت های ۶۱٫۸ ، ۱۰۰ و ۱۶۱٫۸ درصد را نیز می توان در این ابزار اصلی ترین نسبت های فیبوناچی دانست.