دوره آموزشی - جستجوی «پیک موتوری رسالت»

نتایج جستجوی «پیک موتوری رسالت» در دوره‌های آموزشی مرتبط با مقاطع تحصیلی و مهارت‌های شغلی مختلف، مانند دوره‌های برنامه‌نویسی، حسابداری، مدیریت و ...

آموزش برنامه‌نویسی HTML و CSS

برای فعالیت در حوزه طراحی وب، یادگیری زبان‌های ساده‌ای مثل HTML و CSS یک امر ضروری محسوب می شود. با شرکت در دوره‌های آموزش برنامه نویسی HTML و CSS می‌توان پیکربندی و ساختار کلی یک وب سایت را ایجاد کرد و برای ایجاد تغییرات ظاهری دلخواه در صفحات وب اقدام نمود. به طور کلی، برای ایجاد بدنه و ساخت صفحات اصلی وب از زبان HTML استفاده می شود و برای به نمایش گذاشتن ساختار صفحات، کاربرد‌های زبان CSS مورد استفاده قرار می‌گیرد. HTML چه ویژگی‌هایی دارد؟ HTML مخفف عبارت Hyper Text Markup Language است. به طور معمول صفحات وب از مجموعه عکس‌ها، متون و بخش‌های متنوعِ دیگر، تشکیل شده‌اند که به واسطه تگ‌ها و کدهای HTML در اختیار طراحان قرار می‌گیرند. برای ویرایش این مجموعه تگ‌ها می‌توان از نرم‌افزارهایی مثل Notepad، Visual Studio، Dream weaver و غیره استفاده کرد. در واقع همین تگ‌ها هستند که تعیین می‌کنند، عناصر در یک صفحه وب به چه شکل نمایش داده شوند. CSS چه ویژگی‌هایی دارد؟ CSS مخفف عبارت Cascading Style Sheets است. با استفاده از قابلیت‌های CSS می‌توان به صورت زیبا، جذاب، کاربر‌پسند و از همه مهم‌تر کاربردی بر روی صفحات وب، فرم و استایل دلخواه را پیاده‌سازی کرد. تمامی قابلیت‌های مربوط به استایل‌دهی و صفحه‌آرایی وب و هم‌چنین زیباسازی و چیدمان ساختار ظاهری آن، از جمله تعیین رنگ‌ها، ابعاد و اندازه‌ها، فونت نوشته‌ها، مکان قرارگیری آبجکت‌های مختلف و غیره به واسطه CSS برای طراحان سایت فراهم می‌شود. شرکت در دوره‌های آموزش برنامه نویسی HTML و CSS برای چه افرادی کاربرد دارد؟ افراد علاقه مند به مشاغل مرتبط با طراحی و برنامه‌نویسی وب‌سایت، برای ورود به این شغل و کسب موفقیت در این زمینه لازم است تا با دو زبان HTML و CSS که از مهمترین استانداردهای تصویب شده وب محسوب می‌شوند، آشنا شوند. در واقع، زبان نشانه‌گذاری متن یا به اصطلاح HTML زبانی است که طراحان وب‌سایت در حوزه کاری خود از آن استفاده می‌کنند تا بتوانند مجموعه کدهایی برای نمایش ویژگی‌های دلخواه صفحات وب ایجاد نمایند. فعالیت در حوزه شغلی طراحی وب بسیار پر رقابت و شلوغ است؛ به همین دلیل اگر می‌خواهید در این حیطه موفق باشید، لازم است نمونه کارهای متفاوتی را طراحی کرده و اصول حرفه‌ای مرتبط با مباحث web design را خوب یاد بگیرید. طراحی سایت یک مهارت جهانی است و بدون در نظر گرفتن شرایط مکانی، افراد می‌توانند از هر جای دنیا پروژه کاری بپذیرند و خدمات خود را ارائه دهند. امروزه سبک بازاریابی و تبلیغات دچار تحولات بزرگی شده که همین موضوع اهمیت طراحی سایت را نیز افزایش داده است. با توجه به گسترش فعالیت های اینترنتی می‌توان گفت که افراد علاقه‌مند به دور کاری نیز می‌توانند اقدام به شرکت در دوره‌های آموزش برنامه نویسی HTML و CSS نمایند و مباحث لازم را بیاموزند. شرکت در این دوره‌ها مختص مهندسان و دانشجویان رشته کامپیوتر نبوده و همه علاقه‌مندان به طراحی سایت می‌توانند از آموزش‌های این دوره بهره بگیرند. البته یکی از مسائل مهم در این رابطه، انتخاب یک مجموعه آموزشی حرفه‌ای و کارآمد است، تا بدین وسیله به راحتی بتوانید گام به گام مباحث لازم را بیاموزید و به صورت پروژه محور آن‌ها را اجرا نمایید.

339,150 تومان

آموزش مدیریت محصول (مقدماتی)

مدیریت محصول : بیش از دو دهه از ظهور نقش مدیر محصول در شرکت‌های صنعت IT می‌گذرد. اما شاید تنها 10 سال است که مدیریت محصول با تعریف فعلی شناخته می‎شود. مدیریت محصول هنر خلق محصولی است که با حل مشکل و رفع نیازی به شیوه‌ای غیرمنتظره مشتری را مشعوف می‌کند. هر سازمانی چه آگاهانه و چه به طور ناخوداگاه به مدیریت محصول نیاز دارد. حتی شرکت های فعال در زمینه عرضه خدمات برای شکل گیری و بقای خود نیازمند آن می‌باشند. مدیریت محصول حوزه‌ای در نقطه تلاقی طراحی محصول، فناوری و تولید، بازاریابی و استراتژی‌های کسب و کار است. مدیریت محصول در شرکت‌های کوچک و نوپا، اغلب بر عهده یکی از بنیانگذاران شرکت است و در بسیاری موارد به صورت تجربی انجام می‌شود. اما با رشد شرکت‌ها، به ویژه در فضای رقابتی و جهانی امروز، به یکی از نقش‌های ضروری و تعیین کننده سودآوری هر سازمان مبدل می‌شود. بنابراین، نیاز به شناسایی و توسعه مهارت و دانش تخصصی مدیریت محصول در ارائه پیشنهاد ارزشی و براورده کردن نه تنها نیازهای مشتری، بلکه افزایش ارزش دیگر ذینفعان همچون سرمایه گذاران و کارکنان در هر کسب و کاری نیازی محسوس است. چنانچه محصولی با موفقیت مورد پذیرش مشتری قرار گیرد و درآمد مناسب ایجاد نماید، تناسب محصول با بازار تحقق می‌یابد. ایجاد چنین تناسبی، فرآیندی پیوسته و مداوم و رسالت مدیران محصول است. در چند سال اخیر در سراسر دنیا و به تبع آن در ایران، تقاضا برای ورود به بازار کار مدیریت محصول شتاب فوق‌العاده‎ای گرفته است. مدیریت محصول چیست؟ اگر یک نگاه گذرا به شرکت‌های موفق و روند پیشبرد موفقیت آن‌ها بیاندازید متوجه خواهید شد که وجود عنصر اصلی و کلیدی به نام مدیر محصول تاثیر بسیار شگرفی بر روی موفقیت آن سازمان دارد. اگر بخواهیم یک تعریف کلیشه‌ای و در عین حال جامع از آن ارائه کنیم، می‌توانیم بگوییم که، مجموعه‌ای از عملیات به‌هم پیوسته می‌باشد که در تمام طول حیات چرخه محصول وظیفه هدایت آن ‌را برعهده دارد. مدیریت محصول یعنی اولویت قراردادن مشتری و خواسته‌های او. مدیر محصول بایستی از همان مراحل اولیه شکل‌گیری ایده، پیاده‌سازی جایگاه محصول در بازار، قیمت‌گذاری، بررسی رقبا در بازار، نظر مشتری و درخواست آن‌ها را در اولویت کار خود قرار بدهد. چراکه مشتری کسی است که خواستار دریافت آن محصول است و محصول برای مشتری تولید می‌شود و اگر در فرایند شکل گیری ایده تا تولید محصول و ورود به بازار خواست مشتری و علایقش در نظر گرفته نشود، تمام زحمات به هدر رفته و پروژه با شکست مواجه خواهد شد. بنابراین مدیریت محصول چرخه کاری است که بیشترین تمرکز را بر طراحی، پیاده‌سازی و ارائه محصولی مناسب با نیازهای مشتری دارد و تمرکز اولیه آن بر روی ساخت محصولی است که مشتری واقعاً به آن نیاز دارد. چراکه نیاز، اشتیاق را در پی دارد. در دوره آموزش مدیریت محصول مکتب‌خونه بیشتر با این مفاهیم آشنا خواهید شد.

628,150 تومان
چهارشنبه 2 خرداد 1403، ساعت 08:33