دوره آموزشی - جستجوی «پیک داخل مجتمع مسکونی»

نتایج جستجوی «پیک داخل مجتمع مسکونی» در دوره‌های آموزشی مرتبط با مقاطع تحصیلی و مهارت‌های شغلی مختلف، مانند دوره‌های برنامه‌نویسی، حسابداری، مدیریت و ...

تصحیح رایتینگ آیلتس (4 تایی)

شاید از خودتان بپرسید که تصحیح رایتینگ آیلتس چیست و چرا به عنوان زبان‌آموز به آن نیاز دارید؟ جواب آن ساده است. تصحیح رایتینگ این امکان را به شما می‌دهد تا توانایی خود را بسنجید و بتوانید نقاط ضعف خود را قبل از آزمون آیلتس بهبود ببخشید. رایتینگ یکی از چهار بخش آزمون آیلتس است که خود به دو بخش تسک 1 و تسک 2 تقسیم می‌شود. موضوع تسک 1 در آیلتس آکادمیک با تسک 1 در آیلتس جنرال متفاوت است. در تسک 1 آکادمیک شما باید اطلاعات تصویری، مانند نمودار، را به نوشتار تبدیل کنید و حداقل 150 کلمه در تفسیر تصویر ارائه شده بنویسید. در تسک 1 جنرال موضوعی ارائه می‌شود که باید درمورد آن نامه‌ای بنویسید که حداقل 150 کلمه داشته باشد. تسک 2 در آیلتس جنرال و آکادمیک یکسان بوده و باید درخصوص موضوعی که به شما داده شده است حداقل 250 کلمه بنویسید. بیشتر آزمون‌دهنده‌ها اشتباهاتشان را در آزمون تشخیص نمی‌دهند. لازم به ذکر است که ارزیابی نوشته خود، کار بسیار دشواری است. می‌توانید نکاتی در مورد نوشتن رایتینگ مطالعه کنید ولی بهتر است تصحیح آن را به شخص دیگری واگذار کنید. سعی کنید تمام تکنیک‌هایی که آموخته اید را به کار ببرید ولی در نهایت شخصی را پیدا کنید که در این کار تبحر داشته باشد و تصحیح نوشته را به او بسپارید. پیدا کردن معلم و یا کسی که به این مهارت‌ها تسلط داشته باشد، آسان نیست. از طرفی هرچقدر هم به توانایی‌های دوستان یا آشنایانتان در زمینه‌ی زبان انگلیسی باور داشته باشید، نمی‌توانید تصحیح رایتینگ آیلتس را به آن‌ها بسپارید. به خاطر داشته باشید که ارزیابی رایتینگ آیلتس با نوشته‌های دیگر بسیار متفاوت است و هر کسی نمی‌تواند نمره‌ دقیق و یا بازخورد مناسبی ارائه دهد. باور داریم که گرفتن بازخورد به صورت منظم در مورد رایتینگ و به طور کل هر نوشته‌ای اصلی‌ترین عامل موفقیت است. بیشتر آزمون‌دهنده‌ها فکر می‌کنند که با بیشتر نوشتن می‌توان نمره‌ی بالایی کسب کرد و روزانه وقت زیادی برای نوشتن اختصاص می‌دهند. نوشتن مقاله کار اشتباهی نیست و اتفاقا برای تمرین نوشتن بسیار مفید است. با این حال همیشه شخصی باید به تصحیح رایتینگ آیلتس شما بپردازد تا با گرفتن بازخورد مناسب، نوشته‌های بعدی خود را بهبود ببخشید.

228,650 تومان

برنامه ریزی و مدیریت پروژه با آموزش Microsoft Project

MicroSoft Project یکی از محبوب ترین و پرکاربردترین نرم افزارهای برنامه ریزی و مدیریت پروژه است که با بیش از بیست میلیون کاربر در سراسر دنیا، به برنامه ای کاربردی برای مدیران و اعضای تیم پروژه تبدیل شده است. سهولت کار با MS Project ، سازگاری با محیط ویندوز و سایر سیستمهای عامل، شباهت محیط و جعبه ابزارها با سایر نرم افزارهای مایکروسافت آفیس، داشتن تمامی ابزارها و ماژول های مورد نیاز کنترل پروژه و از همه مهمتر داشتن محیط user friendly، این نرم افزار را از سایر نرم افزار های مشابه متمایز کرده است. کاربرد اصلی نرم افزار Microsoft Project در برنامه ریزی و مدیریت زمان، تهیه برنامه های زمانبندی، مدیریت هزینه ها و منابع پروژه، پیگیری پیشرفت و تهیه انواع گزارشات کنترلی، تحلیلی و … می باشد. مخاطبین دوره آموزش MicroSoft Project پس از طی مراحل آموزش به مهارت های زیر دست پیدا خواهند کرد. آشنایی با مبانی پروژه، اطلاعات و اصطلاحات کاربردی تسلط به نرم افزار توانایی برنامه ریزی و مدیریت زمان، هزینه و منابع پروژه توانایی تهیه انواع خروجی ها و گزارشات علی دهباشی در این دوره آموزش MSP از مفاهیم مقدماتی آغاز کرده و در نهایت به طور کامل نحوه کاربری نرم افزار Microsoft Project را آموزش می دهد. این دوره شامل فیلم آموزش MSP ، آموزش از طریق جزوه ( PDF ) و تمرین های کاربردی بر اساس نمونه های واقعی کار شده با MSP 2013 می باشد.

125,100 تومان

آموزش +Security

تمام سیستم‌عامل‌های شبکه (NOS) باید امنیت کافی برای محافظت از شبکه در مقابل دسترسی‌های غیرمجاز را تأمین کنند. با اتصال بیشتر شبکه‌های کامپیوتری به اینترنت، هرکسی در هرجای دنیا می‌تواند به شبکه شما نفوذ کند. حتی به نظر می‌رسد در دنیای امروز، هک کردن به یکی از سرگرمی‌های افراد تبدیل شده است. ابتدایی‌ترین لایه امنیت از طریق حساب‌های کاربری انجام می‌شود که به کاربران حق دسترسی به منابع شبکه را می‌دهد. این لایه امنیتی منابعی را که کاربران به آن دسترسی دارند، کنترل می‌کند. در واقع، حساب‌های کاربری توسط رمزهای عبور ایمن می‌شوند؛ بنابراین سیاست رمز عبور مناسب را می‌توان سنگ بنای امنیت و شبکه دانست. امنیت شبکه فرایند انجام اقدامات پیشگیرانه فیزیکی و نرم‌افزاری برای محافظت از زیرساخت شبکه از دسترسی‌های غیرمجاز، سوء عملکرد، تغییر، تخریب یا افشای نامناسب است. در نهایت این فعالیت‌ها یک بستر امن برای کامپیوترها، کاربران و برنامه‌ها به‌منظور انجام مجاز عملکردهای حیاتی در یک محیط امن ایجاد می‌کنند. دوره آموزش +Security مکتب‌خونه دقیقاً به همین منظور تهیه دیده شده است. دانشجویان در این دوره اصطلاحات اولیه امنیت و روش‌های مختلف امن‌سازی سیستم عامل و شبکه به همراه انواع تهدیدات و نحوه عملکرد آنها را می‌آموزند. در دوره آموزش +Security با اصطلاحات اولیه در این زمینه آشنا می‌شوید و درک اولیه‌ای از مفاهیم آن کسب می‌کنید. در این دوره علاوه بر کسب مهارت‌های مدیریت ریسک و دسترسی، با انواع تهدیدات شبکه آشنا می‌شوید و می‌توانید به‌خوبی با آن‌ها مواجهه کرده و امنیت هاست (Host)، داده‌ها و اپلیکیشن‌های خود را تأمین کنید. مهارت‌های کسب‌شده در این دوره راه‌گشای شما دانشجویان برای انتخاب مسیر صحیح و دستیابی سریع‌تر به دانش تخصصی امنیت اطلاعات و شبکه خواهد بود. در این دوره کوییز، تمرینات و پروژه‌هایی برای شما در نظر گرفته شده است که می‌توانید با کمک آن‌ها میزان مهارت‌های کسب‌شده خود را بسنجید و آن‌ها را به چالش بکشید. اگر بتوانید نمره مورد نظر را از این پروژه‌ها و تمرینات بگیرید، گواهینامه‌ای برایتان صادر می‌شود که نشان‌دهنده میزان مهارت و تسلط شما بر موضوعات امنیت و شبکه است.

135,150 تومان

آموزش اسپیکینگ آیلتس - IELTS Speaking Booster

بخش اسپیکینگ آیلتس (IELTS Speaking) یکی از دغدغه‌های داوطلبان این آزمون بین‌المللی است. این بخش شامل یک مصاحبه‌ی حضوری است که بین ۱۱ الی ۱۴ دقیقه به طول می‌انجامد و ممتحن صدای متقاضی را ضبط می‌کند و در طول مصاحبه، زمان تحت کنترل دقیق ممتحن است. اسپیکینگ آیلتس شامل ۳ قسمت است: ۱- قسمت اول شامل Introduction و سپس حدود ۴ الی ۵ دقیقه پرسش در خصوص موضوعاتی که اصطلاحا Familiar هستند مانند: شغل، تحصیلات، سرگرمی ها، محل زندگی، علایق، آب و هوا و... ۲- قسمت دوم (Cue Card): در این قسمت یک Task Card توسط ممتحن به متقاضی داده می شود. روی این Card موضوعی نوشته شده که با تعدادی سوال تحت عنوان Follow-up Questions همراه است و متقاضی می‌بایست پس از ۱ دقیقه آماده‌سازی، پاسخ خود را در قالب یک Short Presentation که طول آن حداقل ۱ دقیقه و حداکثر ۲ دقیقه است به ممتحن ارائه کند. ۳- قسمت سوم تحت عنوان Discussion: در این قسمت که بین ۴ الی ۵ دقیقه زمان می برد، ممتحن سوالاتی را بر پایه‌ی موضوع بخش قبلی مطرح می‌کند و متقاضی می‌بایست پاسخ‌های جامع و متقاعدکننده‌ای برای هریک از این سوالات داشته باشد. کدام قسمت از همه مهم‌تر است؟ آیا زمان محاسبه‌ی نمره نهایی اسپیکینگ، هر یک از این ۳ قسمت بالا امتیازهای جداگانه و البته برابر با همدیگر دارند یا یک قسمت خاص از بقیه مهم‌تر است؟ قسمت‌های مختلف آزمون اسپیکینگ به صورت جداگانه نمره‌دهی نمی‌شوند بلکه عملکرد کلی شماست که مورد ارزیابی قرار می‌گیرد، اما می‌توان این چنین گفت: ۱- قسمت اول (Part 1) را می توان آسان‌ترین بخش این آزمون دانست، بنابراین اگر شما صرفا در این قسمت عملکرد عالی داشته باشید، تضمینی برای کسب نمره‌ی بالا وجود ندارد. ۲- قسمت Cue Card میدانی برای محک زدن دانش اسپیکینگی متقاضی است. این بخش می تواند تصویر کلی از نمره‌ی احتمالی متقاضی را در ذهن ممتحن شکل دهد. ۳- قسمت سوم (Discussion) جاییست که ممتحن تصمیم نهایی خود را درباره‌ی عملکرد متقاضی اتخاذ می‌کند.

1,325,150 تومان

آموزش Git

گیت (Git) یک سامانه‌ی کنترل نسخه‌ی توزیع ‌شده است که طراحی شده تا بتواند تغییرات سورس کد را در طول توسعه‌ی نرم‌افزار شناسایی کرده و ردیابی کند. هدف اصلی از ساخته شدن این سامانه این است که همکاری و کار تیمی در میان برنامه‌نویسانی که بر روی پروژه‌های مشترک کار می‌کنند تسهیل شود، اما می‌توان از آن برای ردیابی هر نوع تغییراتی در انواع فایل‌های مختلف استفاده کرد. سایر اهداف این سامانه عبارت‌اند از سرعت بالاتر، انسجام داده‌ها، و پشتیبانی روال‌های کاری توزیع شده و غیر خطی. این دوره آموزش Git به شما کمک خواهد کرد تا با مفهوم Git و ابزارهای مختلف آن آشنا شوید و در مدت زمان کوتاهی بتوانید از آن به طور موثر استفاده کنید. Git در سال ۲۰۰۵ توسط لینوس تروالدز و در پی توسعه‌ی کرنل لینوکس ساخته شد تا سایر توسعه‌دهنده‌های کرنل بتوانند با راحتی و سرعت بیشتری در توسعه‌ی آن مشارکت کنند. از سال ۲۰۰۵ به بعد افرادی کلیدی از جمله جونیو هامانو از نگهداری‌کننده‌های اصلی آن بوده‌اند. درست مانند سایر سامانه‌های کنترل نسخه‌ی توزیع شده، و بر خلاف بسیاری از سامانه‌های کلاینت-سروری، تمام مخزن‌های گیت روی تمام کامپیوترهایی که روی آن‌ها بارگذاری شده‌است، نسخه‌ی کاملی از تاریخچه به همراه توانایی ردیابی نسخه، فارغ از اتصال یا عدم اتصال به شبکه یا سرور مرکزی، وجود دارد. امروزه میلیون‌ها پروژه از Git استفاده می‌کنند. با استفاده از گیت می‌توان تغییراتی که در هر مرحله از پروژه اعمال شده را پیگیری کرد، قسمتی از پروژه را به صورت مستقل توسعه داد و یا حتی در صورت بروز مشکل در هر مرحله به نقطه‌ای پایدار و بدون مشکل بازگشت و از بروز اشتباهات احتمالی در هر مرحله از توسعه نرم افزار جلوگیری کرد. پس از گذراندن دوره آموزش Git شما قادر خواهید بود که روی پروژه‌ای مشترک با همکاران خود روی توسعه محصولات مختلف کار کنید، حتی روی پروژه‌های شخصی که به صورت مستمر نیاز به بازبینی و ویرایش دارند یا روند تغییرات نسخه‌های مختلف را در مراحل متفاوت توسعه نرم‌افزار بررسی، پیگیری و کنترل کنید و غیره.

339,150 تومان

آموزش نقاشی روی پارچه مقدماتی

در دوره‌ی آموزش نقاشی روی پارچه، شما را با مباحث مختلف رنگ‌شناسی و چرخه‌ی رنگ و ساخت طیف‌های مختلف آن و همچنین انواع لوازم موردنیاز برای نقاشی، ازجمله انواع رنگ‌های مناسب، قلم‌مو و پارچه‌های موردنیاز نقاشی، آشنا می‌کنیم. در ادامه، به توضیح روش‌های انتقال طرح بر روی پارچه نقاشی و تثبیت‌کردن آن پرداخته و نحوه‌ی شستشو و نگهداری مناسب این کارهای تزئینی را، نشان می‌دهیم. در دوره‌ی آموزش نقاشی روی پارچه، با انواع تکنیک‌های مورداستفاده در این سبک، مانند تکنیک خشک (ساخت‌وساز)، تکنیک‌های آبرنگی، تکنیک فلت (یکنواخت)، تکنیک خیس در خیس، آشنا شده و همچنین غلظت مناسب رنگ‌ها برای نقاشی را خواهید آموخت. از دیگر مباحث این دوره، می‌توان به معرفی انواع رنگ‌های اوپک و ترنسپرنت و انتخاب هریک متناسب با نوع نقاشی، شناخت پارچه‌های مختلف الیاف طبیعی و مصنوعی، روش‌های مناسب نقاشی روی پارچه‌های تیره و جین، ساخت طیف‌های مختلف رنگ‌های نارنجی، سبز سدری، رنگ پوست و موی بلوند با رنگ‌های متالیک، اکر، بنفش و مجموعه‌ای از خاکستری با تناژهای رنگی متفاوت، اشاره کرد. دوره‌ی آموزش نقاشی روی پارچه در مکتب‌خونه، علاوه بر مباحث گفته‌شده، به آموزش نحوه‌ی زیرسازی پارچه‌های حریر و تور و تست رنگ‌های اوپک و ترنسپرنت جهت پخش‌دادن رنگ‌ها، همچنین معرفی خصوصیات پارچه‌های مطلوب برای تکنیک‌های آبرنگی، اجرای تکنیک آبرنگی و ایجاد طیف رنگی بر روی پارچه، تکنیک ساخت مهر لینو، اکوپرینت و کار با شابلون، خواهد پرداخت.هنر نقاشی روی پارچه، هنری بسیار کاربردی اما در معرض فراموشی است. با ورود تکنولوژی به هنر و خلق تکنیک نقاشی دیجیتال، هنرهای دستی بسیاری از جمله نقاشی روی پارچه در خطر فراموشی قرار گرفته‌اند. نقاشی روی پارچه، خود تکنیکی از تکنیک‌های نقاشی محسوب می‌شود که در آن امکان تلفیق سبک‌ها و تکنیک‌ها مختلف نقاشی، برای هنرمند فراهم شده است. در این تکنیک، از پارچه به جای بوم استفاده‌شده و با قلم‌مو و رنگ روی آن نقاشی کشیده می‌شود. مهم‌ترین نکته در نقاشی روی پارچه، انتخاب جنسی مناسب برای پارچه‌ی مورداستفاده است. در این تکنیک، الیاف پارچه هستند که رنگ و طرح را جذب و در خود نگه می‌دارند. پس لازم است تا الیافی انتخاب شود که رنگ روی آن‌ها ثابت مانده و شسته نشود. همین عدم شسته شدن رنگ پارچه، باعث می‌شود تا این هنر، به‌دقت و تمرکز بالایی نیاز داشته باشد. نقاشی روی پارچه، پیش‌نیازی نداشته و می‌توان با یک آموزش گام‌به‌گام و کمی تلاش، به‌راحتی در این هنر مسلط شده و به مهارتی قابل‌قبول رسید.

449,650 تومان

آموزش رایتینگ آیلتس تسک دوم (IELTS Writing Task 2)

تسک دوم رایتینگ آیلتس (IELTS Writing Task 2) یکی از پرچالش‌ترین بخش‌ها برای داوطلبان آزمون آیلتس (IELTS) در سال‌های اخیر بوده‌است. اینکه چرا این موضوع تبدیل به یک دغدغه‌ی بزرگ برای داوطلبان شده ریشه در عدم رعایت استانداردهایی دارد که در Band Descriptors به آن‌ها اشاره شده، اما بعضا شخص متقاضی تصور و یا تعبیر درستی از آن‌ها ندارد و در نهایت باعث می‌شود اشراف کاملی به انتظارات مصحح Native نداشته باشد. تجربیات متعدد و چندین ساله در این حوزه نشان می‌دهد که از بین ۴ مولفه: 1- Task Response (TR) 2- Cohesion and Coherence (C.C) 3- Lexical Resource (LR) 4- Grammar (GRA) مولفه‌های شماره ۳،۴ به طور غریزی بیشتر مورد توجه متقاضی قرار می‌گیرند و شخص در تلاش است نمایشی بسیار چشمگیر از ساختارهای گرامری و واژگان Less Common ارائه دهد؛ این درحالیست که شخص با وجود علم به تعریف TR و C.C، درک کاملی از نحوه‌ی پیاده‌سازی آن‌ها در رایتینگ ندارد و نتیجه این خواهد شد که رایتینگ‌ها تبدیل به ویترینی از LR و GRA می‌شوند، درحالی‌که نمره‌ای که مصحح به متقاضی داده بیشتر از ۶ یا ۶.۵ نبوده‌است. لذا به جرات میتوان گفت ۲ نقطه ضعف اساسی شرکت‌کنندگان در آزمون آیلتس در بخش رایتینگ تسک ۲ عبارتند از: ۱- ضعف در نحوه‌ی ایده‌سازی و پردازش آن و چگونگی بسط و توسعه ایده‌ها به صورت منطقی بر اساس استانداردهای مصحح Native ۲- ضعف در ایجاد ارتباط و انسجام درونی، و نه مکانیکی، در سراسر متن ( C.C) با پوشش‌دهی این دو عامل TR و C.C شما می‌توانید رایتینگ خود را به استانداردهایی که مورد نظر مصحح است نزدیک کنید؛ این به معنی نادیده گرفتن نقش LR و GRA نیست، بلکه موید این مطلب است که این دو عامل زمانی می‌توانند به رایتینگ شما کمک کنند که شما توانسته باشید TR و C.C را به خوبی در متن اجرا کنید. این دوره تمرکز ویژه ای روی ۲ نقطه ضعف مطرح شده دارد و تلاش بر این است تا نوع تفکر متقاضیان محترم را با آنچه که در ذهن مصحح Native می‌گذرد منطبق سازد و آن‌ها را به سمت نمره‌ی بالای ۷ سوق دهد. اگرچه شایان ذکر است که پیش از همه‌ی این موارد، رمز موفقیت شخص در مطالعه‌ی بیشتر است. بدین معنی که قبل از اینکه نویسنده (Writer) خوبی باشیم می‌بایست ابتدا خواننده (Reader) خوبی باشیم و روزانه ۲ الی ۳ مقاله‌ی کوتاه را مطالعه و ایده‌های مناسب آن‌ها را ثبت کنیم، لغات و ساختارهای مفید آن‌ها را یاد بگیریم و سعی کنیم که از آن‌ها به صورت تمرین شده استفاده کنیم و موتور ایده‌پردازی خود را همواره روشن نگه داریم.

1,027,650 تومان
دوشنبه 28 خرداد 1403، ساعت 23:18