دوره آموزشی - جستجوی «پخش الی انباردار»

نتایج جستجوی «پخش الی انباردار» در دوره‌های آموزشی مرتبط با مقاطع تحصیلی و مهارت‌های شغلی مختلف، مانند دوره‌های برنامه‌نویسی، حسابداری، مدیریت و ...

آموزش اسپیکینگ آیلتس - IELTS Speaking Booster

بخش اسپیکینگ آیلتس (IELTS Speaking) یکی از دغدغه‌های داوطلبان این آزمون بین‌المللی است. این بخش شامل یک مصاحبه‌ی حضوری است که بین ۱۱ الی ۱۴ دقیقه به طول می‌انجامد و ممتحن صدای متقاضی را ضبط می‌کند و در طول مصاحبه، زمان تحت کنترل دقیق ممتحن است. اسپیکینگ آیلتس شامل ۳ قسمت است: ۱- قسمت اول شامل Introduction و سپس حدود ۴ الی ۵ دقیقه پرسش در خصوص موضوعاتی که اصطلاحا Familiar هستند مانند: شغل، تحصیلات، سرگرمی ها، محل زندگی، علایق، آب و هوا و... ۲- قسمت دوم (Cue Card): در این قسمت یک Task Card توسط ممتحن به متقاضی داده می شود. روی این Card موضوعی نوشته شده که با تعدادی سوال تحت عنوان Follow-up Questions همراه است و متقاضی می‌بایست پس از ۱ دقیقه آماده‌سازی، پاسخ خود را در قالب یک Short Presentation که طول آن حداقل ۱ دقیقه و حداکثر ۲ دقیقه است به ممتحن ارائه کند. ۳- قسمت سوم تحت عنوان Discussion: در این قسمت که بین ۴ الی ۵ دقیقه زمان می برد، ممتحن سوالاتی را بر پایه‌ی موضوع بخش قبلی مطرح می‌کند و متقاضی می‌بایست پاسخ‌های جامع و متقاعدکننده‌ای برای هریک از این سوالات داشته باشد. کدام قسمت از همه مهم‌تر است؟ آیا زمان محاسبه‌ی نمره نهایی اسپیکینگ، هر یک از این ۳ قسمت بالا امتیازهای جداگانه و البته برابر با همدیگر دارند یا یک قسمت خاص از بقیه مهم‌تر است؟ قسمت‌های مختلف آزمون اسپیکینگ به صورت جداگانه نمره‌دهی نمی‌شوند بلکه عملکرد کلی شماست که مورد ارزیابی قرار می‌گیرد، اما می‌توان این چنین گفت: ۱- قسمت اول (Part 1) را می توان آسان‌ترین بخش این آزمون دانست، بنابراین اگر شما صرفا در این قسمت عملکرد عالی داشته باشید، تضمینی برای کسب نمره‌ی بالا وجود ندارد. ۲- قسمت Cue Card میدانی برای محک زدن دانش اسپیکینگی متقاضی است. این بخش می تواند تصویر کلی از نمره‌ی احتمالی متقاضی را در ذهن ممتحن شکل دهد. ۳- قسمت سوم (Discussion) جاییست که ممتحن تصمیم نهایی خود را درباره‌ی عملکرد متقاضی اتخاذ می‌کند.

1,325,150 تومان

آموزش لیسنینگ تافل

دوره آموزشی لیسنینگ تافل لیسنینگ یکی از مهم‌ترین مهارت‌های زبان است که هر زبان آموزی چه برای شرکت در آزمون چه برای ارتقای دانش زبانی خود باید آن را تقویت کند. چرا که این مهارت دریچه‌ای برای فهم منظور دیگران و ارتباط برقرار کردن با آن‌ها است. علاوه بر این listening یک چهارم نمره کلی شما در آزمون تافل را مشخص می‌کند و هرچه در آن قوی‌تر باشید می‌توانید نمره نهایی بالاتری به دست آورید. تنها راه حل برای تقویت لیسنینگ شنیدن و تمرین کردن است. البته آشنایی با نکات و تکنیک‌های مختلف نیز می‌تواند برای موفقیت در این مسیر کارآمد باشد. دوره آموزش لیسنینگ تافل یکی از بهترین گزینه‌ها برای آشنایی با بخش لیسنینگ این آزمون و تکنیک‌ها و نکات مختلف مربوط به آن است. حضور در این دوره می‌تواند به شما برای تقویت مهارت شنیداری و بالا بردن درکتان از زبان انگلیسی کمک زیادی بکند. دوره آموزش لیسنینگ تافل چیست؟ این دوره آموزشی برای بهبود مهارت‌ شنیداری شما است. در زبان انگلیسی تلفظ‌ها و تکیه‌ها بسیار اهمیت دارند و می‌توانند معنی لغات را تغییر دهند. علاوه بر این لازم است که شما منظور گوینده‌های مختلف با لهجه‌ها و سرعت‌های متفاوت صحبت کردن را بفهمید و بتوانید به سوالات پاسخ دهید. با حضور در این کلاس‌ها گوشتان به زبان انگلیسی آشناتر می‌‌شود و می‌توانید جواب سوالات را از دل صحبت‌های افراد بیرون بکشید. هدف از برگزاری دوره آموزش لیسنینگ تافل چیست؟ هدف اصلی از برگزاری دوره لیسنینگ تافل یادگیری تکنیک‌ها و نکات مختلف برای رسیدن به نمره مورد نظر در این آزمون است. با حضور در این دوره یاد می‌گیرید که چطور باید به فایل‌های پخش شده گوش دهید و انواع سوالات بخش listening را نیز می‌شناسید. ارائه نمونه سوالات متعدد و شنیدن فایل‌های مختلف بر روی مهارت شنیداری شما تاثیر زیادی خواهد گذاشت و در آینده نیز به کارتان می‌آید. دوره آموزش لیسنینگ تافل برای چه افرادی مناسب است؟ این دوره برای افرادی طراحی شده است که در حال آماده کردن خود برای آزمون تافل هستند و دوست دارند که در بخش لیسنینگ نمره خوبی به دست آورند. علاوه بر این اگر می‌خواهید این مهارت را تقویت کنید و تفاوت بین صداها و لهجه‌ها را تشخیص دهید، این دوره برای شما مناسب خواهد بود.

424,150 تومان

آموزش رایتینگ آیلتس تسک دوم (IELTS Writing Task 2)

تسک دوم رایتینگ آیلتس (IELTS Writing Task 2) یکی از پرچالش‌ترین بخش‌ها برای داوطلبان آزمون آیلتس (IELTS) در سال‌های اخیر بوده‌است. اینکه چرا این موضوع تبدیل به یک دغدغه‌ی بزرگ برای داوطلبان شده ریشه در عدم رعایت استانداردهایی دارد که در Band Descriptors به آن‌ها اشاره شده، اما بعضا شخص متقاضی تصور و یا تعبیر درستی از آن‌ها ندارد و در نهایت باعث می‌شود اشراف کاملی به انتظارات مصحح Native نداشته باشد. تجربیات متعدد و چندین ساله در این حوزه نشان می‌دهد که از بین ۴ مولفه: 1- Task Response (TR) 2- Cohesion and Coherence (C.C) 3- Lexical Resource (LR) 4- Grammar (GRA) مولفه‌های شماره ۳،۴ به طور غریزی بیشتر مورد توجه متقاضی قرار می‌گیرند و شخص در تلاش است نمایشی بسیار چشمگیر از ساختارهای گرامری و واژگان Less Common ارائه دهد؛ این درحالیست که شخص با وجود علم به تعریف TR و C.C، درک کاملی از نحوه‌ی پیاده‌سازی آن‌ها در رایتینگ ندارد و نتیجه این خواهد شد که رایتینگ‌ها تبدیل به ویترینی از LR و GRA می‌شوند، درحالی‌که نمره‌ای که مصحح به متقاضی داده بیشتر از ۶ یا ۶.۵ نبوده‌است. لذا به جرات میتوان گفت ۲ نقطه ضعف اساسی شرکت‌کنندگان در آزمون آیلتس در بخش رایتینگ تسک ۲ عبارتند از: ۱- ضعف در نحوه‌ی ایده‌سازی و پردازش آن و چگونگی بسط و توسعه ایده‌ها به صورت منطقی بر اساس استانداردهای مصحح Native ۲- ضعف در ایجاد ارتباط و انسجام درونی، و نه مکانیکی، در سراسر متن ( C.C) با پوشش‌دهی این دو عامل TR و C.C شما می‌توانید رایتینگ خود را به استانداردهایی که مورد نظر مصحح است نزدیک کنید؛ این به معنی نادیده گرفتن نقش LR و GRA نیست، بلکه موید این مطلب است که این دو عامل زمانی می‌توانند به رایتینگ شما کمک کنند که شما توانسته باشید TR و C.C را به خوبی در متن اجرا کنید. این دوره تمرکز ویژه ای روی ۲ نقطه ضعف مطرح شده دارد و تلاش بر این است تا نوع تفکر متقاضیان محترم را با آنچه که در ذهن مصحح Native می‌گذرد منطبق سازد و آن‌ها را به سمت نمره‌ی بالای ۷ سوق دهد. اگرچه شایان ذکر است که پیش از همه‌ی این موارد، رمز موفقیت شخص در مطالعه‌ی بیشتر است. بدین معنی که قبل از اینکه نویسنده (Writer) خوبی باشیم می‌بایست ابتدا خواننده (Reader) خوبی باشیم و روزانه ۲ الی ۳ مقاله‌ی کوتاه را مطالعه و ایده‌های مناسب آن‌ها را ثبت کنیم، لغات و ساختارهای مفید آن‌ها را یاد بگیریم و سعی کنیم که از آن‌ها به صورت تمرین شده استفاده کنیم و موتور ایده‌پردازی خود را همواره روشن نگه داریم.

1,027,650 تومان

آموزش جامع فیلترنویسی در بازار بورس

دوره آموزش جامع فیلترنویسی چیست؟ دوره فیلترنویسی پیشرفته باهدف افزایش آگاهی و دانش‌افزایی فعالین این عرصه برگزار شده است. کاربرد اصلی این دوره ارتقای قابلیت تصمیم‌سازی برای فعالان بازار است. به عبارتی فیلترها به معامله‌­گران و البته تحلیل­گران این کمک را می­‌کنند تا هوشمندانه‌­تر اطلاعات کل نمادهای بازار را مورد واکاوی و پالایش قرار دهند و در زمان کوتاهی بتوانند مجموعه‌ای از نمادهایی که دارای شرایط معینی می‌باشند را شناسایی نمایند. هدف از یادگیری دوره فیلترنویسی پیشرفته چیست؟ به‌طورکلی اهداف آموزش این دوره را در دو بخش شرح می‌­دهیم: 1. اولین هدف دوره جامع فیلترنویسی این است تا مخاطبین دوره و شرکت ­کنندگان، با فیلدهای اطلاعاتی و امکانات فیلترنویسی آشنا و در ادامه بدانند برای نوشتن هر فیلتر و گرفتن خروجی آن، در مجموع چه امکانات و اطلاعاتی در اختیار آن‌­ها قرار دارد. 2. هدف بعدی این دوره آن است تا مخاطبین دوره بتوانند با استفاده از مثال‌­ها و نمونه‌­های طرح شده قابلیت تحلیل و تجربه خود را ارتقاء دهند و در ادامه بتوانند مهارت تبدیل نیاز به فیلتر را پیدا کنند. به‌عبارت‌دیگر هدف بعدی دوره فیلترنویسی پیشرفته این است که مخاطبان محترم به سطحی از قدرت و مهارت تحلیلی برسد تا نیازهای متنوع و مسائل مطرح در استراتژی‌های مختلف قابل پیاده‌سازی در بازار را با نهایت دقت و قدرت مورد واکاوی قرار دهند و تا جایی که در دامنه محدودیت‌های فیلترنویسی قرار دارد، آنها را تبدیل به فیلتر نمایند. دوره جامع فیلترنویسی مناسب چه کسانی است؟ باوجوداینکه در تمام مراحل آموزش این دوره سعی شده تا مطالب به صورت کاملاً روان و با زبان ساده و قابل‌فهم مطرح شوند اما این دوره برای افرادی که آشنایی کافی با بازار بورس را دارند و مشخصات تابلوی هر نماد معاملاتی را می‌­دانند، کد بورسی خود را اخذ کرده­‌اند و به طور میانگین سه الی ده ماه حضور مستمر در بازار بورس داشته‌اند مفید­تر واقع خواهد شد. در پایان دوره آموزش فیلترنویسی چه می‌­آموزیم؟ انتظار می­‌رود شرکت‌کنندگان در این دوره پس از اتمام جلسات درسی مهارت‌­های زیر را به دست بیاورند. شناسایی انواع فیلدهای اطلاعاتی مورد استفاده در فیلترنویسی شناسایی محدودیت‌های فیلترنویسی و متغیرهای غیرقابل‌دسترس و تعریف در فیلترنویسی توانایی تعریف دقیق نیاز و تبدیل آن به فیلترهای کاربردی در چارچوب امکانات فیلترنویسی قابل ارائه

993,650 تومان

آموزش اصول پایگاه داده و SQL Server

SQL Server یک سیستم مدیریت پایگاه‌ داده رابطه‌ای یا RDBMS است که توسط مایکروسافت توسعه‌ یافته و به بازار عرضه‌ شده‌است. SQL Server به عنوان یک سرور پایگاه‌ داده، یک محصول نرم‌افزاری است که وظیفه اصلی ذخیره و بازیابی داده‌ها را طبق درخواست سایر برنامه‌های نرم‌افزاری دارد. در این دوره علاوه بر SQL Server، به طور کامل به آموزش SQL نیز پرداخته می‌شود. در دوره آموزش SQL Server یاد می‌­گیرید که چطور یک بانک اطلاعاتی را طراحی و با بانک‌­های اطلاعاتی SQL Server چگونه کار کنید. با عبور از مراحل ابتدایی آموزش دوره نیز یاد می­‌گیرید چطور اطلاعات یک بانک اطلاعاتی را به‌دست آورده و آن‌­ها را تغییر دهید. آنچه در این دوره یاد می‌­گیرید مبتنی بر دو قسمت است: در بخش اول با کلیات و تعاریف اولیه آموزشی این دوره آشنا می­‌شوید و در بخش بعدی به یادگیری کاربردی و عملی مفاهیم مربوط به SQL Server می‌­پردازید. هدف از آموزش SQL Server چیست؟ آنچه در این دوره به عنوان هدف در نظر گرفته‌شده، یادگیری اصول و کلیات و البته تسلط شما شرکت‌­کنندگان بر همه بخش‌های SQL Server است. هدف اصلی دوره آموزش SQL Server ارتباط برقرار کردن با داده­‌های بانک اطلاعاتی SQL Server است. در پایان این دوره شرکت‌کنندگان قادر به ایجاد اصولی یک پایگاه داده، کوئری نوشتن، برنامه نویسی و ... خواهند بود و مهارت‌های لازم برای حضور در بازار کار را خواهند داشت. یادگیری SQL Server چه دستاوردی برای شرکت­‌کنندگان خواهد داشت؟ در انتهای این دوره شرکت‌­کنندگان می­‌توانند به عنوان کدنویس و توسعه‌دهنده بانک‌­های اطلاعاتی مشغول به کار شوند. آنچه در این دوره یاد می­‌گیرید، امکان کار در پوزیشن­‌های مختلف کاری را که نیاز به تسلط بر SQL Server دارد، برای شما فراهم می‌­کند. هم‌چنین، این دوره مبنای دوره BI خواهد بود و با گذراندن دوره BI پس از این دوره، می‌­توانید به عنوان یک BI Developer مشغول به کار شوید. همچنین در پایان این دوره شرکت‌کننده‌گان به موضوعات زیر تسلط پیدا خواهند کرد: آشنایی با مفاهیم پایگاه داده نحوه‌طراحی اصولی یک پایگاه داده نوشتن کوئری‌های مختلف کار با داده‌ها و نحوه پردازش آن‌ها برنامه‌نویسی و مباحث پیشرفته آن برنامه نویسی T-SQL آشنایی با بحث همزمانی و Transactionها دوره آموزش SQL Server برای چه کسانی مناسب است؟ این دوره برای همه افرادی که علاقه‌­مند به ایجاد و مدیریت بانک­‌های اطلاعاتی هستند، مناسب خواهد بود. افرادی که علاقه دارند ساختار بانک‌­های اطلاعاتی را بهتر بشناسند، بعد از گذراندن این دوره حتماً به نتایج مناسبی خواهند رسید. وجه تمایز این دوره با سایر دوره‌های مربوط به آموزش SQL Server چیست؟ در این دوره یاد می­‌گیرید که چطور کدنویسی، طراحی بانک اطلاعاتی و برنامه­‌نویسی در SQL Server را انجام دهید. همه این آموزش‌­ها در یک دوره جمع‌آوری شده است و این گستردگی وجه تمایز اصلی این دوره قلمداد می­‌شود. به ترتیبی که در اکثر دوره­‌های مشابه و موجود در بازار هریک از این مباحث در یک دوره مجزا تدریس می­‌شود؛ اما ما در این دوره همه این موارد را بدون این که از عمق مطالب کاسته شود، در یک دوره جمع‌بندی کرده‌­ایم. فصل‌­های دوره آموزش SQL Server کدام است؟ دوره آموزش SQL Server در پانزده فصل تهیه و تدوین شده است. بعد از آموزش این پانزده فصل شما یاد خواهید گرفت چگونه بانک‌­های اطلاعاتی طراحی کنید، منطق یک نرم‌افزار تجاری را داخل یک بانک اطلاعاتی طراحی کنید، گزارش‌های متنوع از سیستم‌های اطلاعاتی دریافت کنید و در انتها اطلاعات مربوط به یک بانک اطلاعاتی را تغییر دهید.

798,150 تومان
دوشنبه 7 خرداد 1403، ساعت 19:09