دوره آموزشی - جستجوی «پالایش نفت»

نتایج جستجوی «پالایش نفت» در دوره‌های آموزشی مرتبط با مقاطع تحصیلی و مهارت‌های شغلی مختلف، مانند دوره‌های برنامه‌نویسی، حسابداری، مدیریت و ...

آموزش رایتینگ آیلتس تسک دوم (IELTS Writing Task 2)

تسک دوم رایتینگ آیلتس (IELTS Writing Task 2) یکی از پرچالش‌ترین بخش‌ها برای داوطلبان آزمون آیلتس (IELTS) در سال‌های اخیر بوده‌است. اینکه چرا این موضوع تبدیل به یک دغدغه‌ی بزرگ برای داوطلبان شده ریشه در عدم رعایت استانداردهایی دارد که در Band Descriptors به آن‌ها اشاره شده، اما بعضا شخص متقاضی تصور و یا تعبیر درستی از آن‌ها ندارد و در نهایت باعث می‌شود اشراف کاملی به انتظارات مصحح Native نداشته باشد. تجربیات متعدد و چندین ساله در این حوزه نشان می‌دهد که از بین ۴ مولفه: 1- Task Response (TR) 2- Cohesion and Coherence (C.C) 3- Lexical Resource (LR) 4- Grammar (GRA) مولفه‌های شماره ۳،۴ به طور غریزی بیشتر مورد توجه متقاضی قرار می‌گیرند و شخص در تلاش است نمایشی بسیار چشمگیر از ساختارهای گرامری و واژگان Less Common ارائه دهد؛ این درحالیست که شخص با وجود علم به تعریف TR و C.C، درک کاملی از نحوه‌ی پیاده‌سازی آن‌ها در رایتینگ ندارد و نتیجه این خواهد شد که رایتینگ‌ها تبدیل به ویترینی از LR و GRA می‌شوند، درحالی‌که نمره‌ای که مصحح به متقاضی داده بیشتر از ۶ یا ۶.۵ نبوده‌است. لذا به جرات میتوان گفت ۲ نقطه ضعف اساسی شرکت‌کنندگان در آزمون آیلتس در بخش رایتینگ تسک ۲ عبارتند از: ۱- ضعف در نحوه‌ی ایده‌سازی و پردازش آن و چگونگی بسط و توسعه ایده‌ها به صورت منطقی بر اساس استانداردهای مصحح Native ۲- ضعف در ایجاد ارتباط و انسجام درونی، و نه مکانیکی، در سراسر متن ( C.C) با پوشش‌دهی این دو عامل TR و C.C شما می‌توانید رایتینگ خود را به استانداردهایی که مورد نظر مصحح است نزدیک کنید؛ این به معنی نادیده گرفتن نقش LR و GRA نیست، بلکه موید این مطلب است که این دو عامل زمانی می‌توانند به رایتینگ شما کمک کنند که شما توانسته باشید TR و C.C را به خوبی در متن اجرا کنید. این دوره تمرکز ویژه ای روی ۲ نقطه ضعف مطرح شده دارد و تلاش بر این است تا نوع تفکر متقاضیان محترم را با آنچه که در ذهن مصحح Native می‌گذرد منطبق سازد و آن‌ها را به سمت نمره‌ی بالای ۷ سوق دهد. اگرچه شایان ذکر است که پیش از همه‌ی این موارد، رمز موفقیت شخص در مطالعه‌ی بیشتر است. بدین معنی که قبل از اینکه نویسنده (Writer) خوبی باشیم می‌بایست ابتدا خواننده (Reader) خوبی باشیم و روزانه ۲ الی ۳ مقاله‌ی کوتاه را مطالعه و ایده‌های مناسب آن‌ها را ثبت کنیم، لغات و ساختارهای مفید آن‌ها را یاد بگیریم و سعی کنیم که از آن‌ها به صورت تمرین شده استفاده کنیم و موتور ایده‌پردازی خود را همواره روشن نگه داریم.

1,027,650 تومان

آموزش اجرای استراتژی؛ سفری به دنیای عمل

اجرای استراتژی به دنبال تدوین و فرموله کردن استراتژی‌ها می‌آید. مطالعات مطرح اخیر نشان داده است که از عامل شکست دو سوم شرکت‌ها نه در تدوین استراتژی بلکه در عدم اجرای صحیح آن است. جان کاتر در سال 2012 از این حقیقت پرده برداشت که 70 درصد ابتکارات راهبری به دلیل اجرای نامناسب به نتیجه نرسیده‌اند. عامل موفقیت شرکت‌ها به تنهایی وابسته به تدوین مناسب استراتژی‌ها نیست بلکه به دنبال جاری‌سازی صحیح این استراتژی‌هاست که شرکت‌ها به عملکرد بهتر، مزیت رقابتی پایدار و هر آنچه ضامن موفقیت آنهاست، دست‌ می‌یابند. پس از انتخاب استراتژی درست برای رسیدن به اهداف و چشم‌انداز سازمان، چگونگی ایجاد جریان استراتژی در لایه‌های سازمانی نیز یکی از دغدغه‌های مدیران است، دغدغه‌ای که می‌توان با انتخاب راهکارهای درست جاری‌سازی، آن را در میان بخش‌های مختلف سازمان اجرایی نمود.

186,150 تومان

آموزش قسمت نوشتاری GRE (Analytical Writing)

بخش Analytical Writing در آزمون GRE به ارزیابی مهارت‌های تفکر انتقادی و تحلیلی شما می‌پردازد. این مهارت‌ها شامل: دفاع از ایده‌های پیچیده (Complex Ideas)، ایجاد بحث و ارزیابی آن به صورت منسجم و پیوسته هستند. این بخش شامل دو تسک مجزا تحت عناوین زیر است: "Analyze an Issue" Task "Analyze an Argument" Task در تسک اول (Issue Task)، می‌بایست به ارزیابی موضوع داده شده پرداخته شود و با درنظرگرفتن تمام پیچیدگی‌های آن موضوع، موضع خود را به صورت منطقی و با استفاده از دلایل و مثال‌های مرتبط مطرح کنید. اما در تسک دوم (Argument Task)، می‌بایست بحث (Argument) ارائه شده را به نقد گذاشته و میزان صحت Argument را بررسی کنید و راه‌های بهبود یا اصلاح آن را پیشنهاد کنید. تسک‌های Writing در آزمون GRE موضوعات متعددی را دربر می‌گیرند که البته هیچ یک نیاز به دانش تخصصی ندارند. آنچه که از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است نحوه Planning و مدیریت ایده‌هاست. نمره‌دهی در این بخش، از صفر تا شش است. درحالی‌که عده بسیار کمی از متقاضیان قادر به کسب نمره‌ی کامل (۶) هستند، معمولا نمره‌ی ۴ برای پذیرش در دانشگاه‌های مربوطه کفایت می‌کند و کسب این نمره (۴) موید این نکته است که شما قادر بوده‌اید بهتر از نیمی از شرکت کنندگان، این دو essay را بنویسید. بنابراین بهتر است هدف اول شما کسب نمره‌ی ۴ باشد و بعد از آن اگر نیاز به نمره‌ی بالاتری باشد‌، می‌بایست تلاش خود را بیشتر کنید تا با بهره‌گیری از تجارب اولیه، کیفیت essay‌های خود را ارتقا بدهید.

713,150 تومان

آموزش تسک ۱‌ رایتینگ جنرال آیلتس (IELTS Writing Task 1 - General)

آیلتس (IELTS) که مخفف عبارت International English Language Testing System است، به معنی سامانه جهانی ارزیابی زبان انگلیسی، یکی از ارزشمندترین آزمون‌های ارزیابی سطح دانش زبان انگلیسی است. این آزمون در سراسر جهان برگزار می‌شود. آیلتس در اصل آزمونی بریتانیایی است و از این حیث معادل آزمون تافل، که آزمونی آمریکایی است، قرار دارد. داوطلبان آزمون آیلتس علاوه بر تفاوت‌های ساختاری آزمون آیلتس و تافل، باید هنگام انتخاب کشور مقصد مهاجرت خود، آزمون مناسب را از بین این دو انتخاب کنند. یکی از مهم‌ترین بخش‌های آزمون آیلتس، قسمت رایتینگ است که خود دو بخش Task 1 و Task 2 را در بر می‌گیرد. تسک ۱‌ رایتینگ جنرال آیلتس (IELTS Writing Task 1-General) تسک نامه‌نویسی است که بر اساس ۴ مولفه مورد ارزیابی و نمره‌دهی قرار می‌گیرد: 1- Task Achievement (TA) 2- Coherence and Cohesion (C.C) 3-Lexical Resource (LR) 4- Grammar (GRA) در این تسک از شما انتظار می‌رود: ۱- در مدت زمان ۲۰ دقیقه، یک نامه براساس موضوع داده شده بنویسید. این موضوعات همگی جنبه ی عمومی دارند و دانش تخصصی ملاک قرار نمی‌گیرد. مواردی نظیر: ‌سفر، اقامت، امور روزانه، خرید، مسائل رفاهی، تفریحی، بهداشتی، تحصیلی و ... در زمره‌ی رایج ترین موضوعات هستند. ۲- نامه نوشته شده حداقل دارای ۱۵۰ کلمه باشد. ۳- رسمی یا غیررسمی بودن لحن نامه (Tone) متناسب با موضوع داده شده رعایت شود. ۴- هدف (Purpose) نامه شفاف باشد. ۵- تمام موارد خواسته شده در سوال (اصطلاحأ تمام bullet-pointهای سوال) به یک میزان پوشش داده شود. ۶- نامه نوشته شده دارای سازماندهی بوده و ایده‌ها از نظم منطقی لازم برخوردار باشند. ۷- لغات متناسب با موضوع داده شده به کار گرفته شود. ۸- ساختارهای گرامری Complex به صورت صحیح و روان استفاده شوند. اگر بخواهیم جزئی‌تر نگاه کنیم، هدف از این تسک در آزمون آیلتس این است که آیا شما قادر به برقراری ارتباط مناسب و موثر از طریق نوشتن یک نامه یا ایمیل هستید یا خیر. برای این منظور، شما باید در مورد سه فاکتور تصمیم گیری درست داشته باشید: ۱- مخاطب نامه ۲- سبک یا لحن نامه ۳- محتوای نامه مخاطب نامه در سوال تعیین می‌شود که بر این اساس می‌تواند یک دوست، یک غریبه یا یک مخاطب رسمی نظیر مدیر یک شرکت یا سازمان، استاد دانشگاه و... باشد. سبک یا لحن نامه بر اساس مخاطب تعیین می‌شود و می‌تواند رسمی، نیمه رسمی، یا غیررسمی باشد. محتوای نامه که می‌تواند حاوی ایده‌هایی نظیر شکایت، کسب یا ارائه اطلاعات، درخواست، عذرخواهی، تشکر، یا دعوت باشد. بر اساس دستورالعمل سوال، می‌بایست تصمیم بگیرید که متن نامه به مخاطب را با چه لحن و محتوایی بنویسید. در این دوره با تمرکز ویژه روی انتظارات ممتحن تلاش بر این است تا با ارائه نکات ذیل، متقاضیان محترم (مشروط بر تمرین مستمر روی محتوا) به سمت نمره‌ی بالای ۷ سوق داده شوند : - تشریح بایدها و نبایدها ی نامه نویسی - معرفی انواع نامه و تفاوت‌های آنها - تشریح نمونه های موفق برای هر نوع سوال - آشنایی با ساختارهای گرامری مرتبط و واژگان Less Common

1,087,150 تومان

آموزش آمار کاربردی برای تحلیل داده کسب و کار

یکی از این مهارت ها آشنایی و بکارگیری روش های آماری هست. آمار از این جهت حوزه جذابی است که می تواند درباره رفتارهای انسان ها در کسب و کار و البته سایر حوزه های دیگر پیش بینی‌هایی بکند که شاید افراد عادی فکر نمی کنند بشود این پیش بینی ها را کرد. در این درس تلاش شده است که شما با قسمت های کاربردی و جذاب آمار آشنا شوید. به جای این که درگیر فرمول های پیچیده ریاضی شوید، یاد می گیرید چطور مثل یک تحلیل گر داده فکر کنید، چطور با داده های واقعی کار کنید و استنتاج های آماری کنید و در نهایت به تصمیم گیری در کسب و کار کمک کنید. در این درس یاد می گیرید که با زبان برنامه نویسی R کار کنید و تحلیل های آماری انجام بدهید. در قالب ارائه، کوئیزها و پروژه مثال های مختلفی از حوزه های منابع انسانی، مالی، بازاریابی و فروش و سایر حوزه های کسب و کار را مشاهده خواهید کرد و گام به گام یاد خواهید گرفت که چطور روش های آماری را برای حل مسائل دنیای واقعی بکار ببرید. آمار کاربردی برای تحلیل داده دومین درس از دوره آنلاین Business Analytics در مکتب خونه است. پیش نیاز این درس٫ دوره تحلیل داده با زبان برنامه نویسی R است که اولین درس از دوره آنلاین Business Analytics در مکتب خونه است.

369,000 تومان

آموزش قسمت درک واژگان GRE

بخش Verbal Reasoning آزمون GRE شامل ۲۰ سوال است که به ارزیابی توانایی شما در تحلیل اطلاعات و نحوه ارتباط بین اجزای جملات و متون در مدت زمان ۳۰ دقیقه می‌پردازد. سوالات این بخش در فرمت‌های مختلفی ظاهر می‌شوند که عبارتند از: 1- Reading Comprehension 2- Text Completion 3- Sentence Equivalence سوالات Reading Comprehension به سنجش مهارت‌های زیر در متقاضیان می‌پردازد: - درک معنی هر کلمه - درک معنی هر جمله - درک معنی هر پاراگراف - تشخیص نکات مهم از نکات غیرکلیدی - خلاصه کردن متن - نتیجه‌گیری و استنتاج از اطلاعات دریافت‌شده - استدلال مناسب جهت کامل کردن اطلاعات ناقص - درک ساختار متن - درک نظر نویسنده - درک حدس‌های نویسنده - درک و تشخیص نقاط ضعف و قوت متن هر سوال Reading Comprehension بر مبنای یک متن است که این متن ممکن است یک یا چند پاراگراف باشد. موضوع متون غالبا در حوزه علوم فیزیک، محیط زیست، اجتماعی، انسانی، هنر، و نیز مسائل روزانه است. همه سوالات بر مبنای داده‌های موجود در متن پاسخ داده می‌شوند و شما نیاز به دانش و اطلاعاتی فراتر از متن ندارید. قسمت Text Completion با حذف کردن کلمات کلیدی از یک متن کوتاه از متقاضیان می‌خواهد که از اطلاعات باقیمانده در متن به عنوان مبنای انتخاب واژه یا عبارت مناسب و منطقی برای پر کردن جای خالی استفاده کنند. در قسمت Sentence Equivalence، تمرکز اصلی روی مفهوم کل متن است و در آن از شما خواسته می‌شود که به ازای یک جای خالی دو گزینه انتخاب کنید به گونه‌ای که آن دو گزینه منجر به ایجاد یک جمله‌ی کامل و منسجم شوند. این دوره شامل تشریح بایدها و نبایدها، معرفی انواع سوالات و تکنیک‌های پاسخ‌دهی همراه با تحلیل نمونه سوالات آزمون‌های واقعی به‌علاوه‌ی معرفی لغات پرکاربرد این آزمون است.

356,150 تومان

آموزش تسک ۱ رایتینگ آکادمیک آیلتس (IELTS Writing Task 1 - Academic)

تسک ۱ رایتینگ آکادمیک آیلتس (IELTS Writing Task 1- Academic)، تسک تبدیل اطلاعات تصویری به اطلاعات نوشتاری است که در آن از شما انتظار می‌رود: ۱- در مدت زمان ۲۰ دقیقه، یک گزارش بر اساس تصویر داده شده بنویسید. ۲- گزارش نوشته شده حداقل دارای ۱۵۰ کلمه باشد. ۳- سیر کلی تصویر داده شده (Overview) و بیان مهمترین تغییرات روندها، اعداد و ارقام با توصیف مقایسه‌ای آن‌ها به اختصار بیان شود و دربرگیرنده‌ی نقطه‌نظر شخصی نویسنده نباشد. ۴- گزارش خواسته شده باید به نحوی نوشته شود که خواننده (ممتحن) بتواند بدون نگاه کردن به تصویر داده شده، کاملا متوجه نکات اصلی تصویر شده و بتواند آن را در ذهن خود ترسیم کند. گزارش شما بر اساس ۴ مولفه مورد ارزیابی و نمره‌دهی قرار می‌گیرد: 1- Task Achievement (TA) 2- Cohesion and Coherence (C.C) 3- Lexical Resource (LR) 4- Grammar (GRA) تجربیات متعدد و چندین ساله در این حوزه نشان می‌دهد که دغدغه و چالش اصلی متقاضیان عمدتا مربوط به تجزیه و تحلیل و مقایسه داده‌های تصویر است که در نهایت منجر به کسر نمره در مولفه‌ی TA می‌شود. همچنین ایجاد ارتباط و انسجام درونی بین اجزای گزارش (C.C) به شکلی که بتواند به روان بودن گزارش و درک بهتر آن توسط ممتحن کمک کند از دیگر مشکلات متقاضیان در این تسک به شمار می‌رود. این دوره تمرکز ویژه ای روی نقاط ضعف مطرح شده دارد و تلاش بر این است تا با آموزش تکنیک‌های تحلیل و مقایسه داده‌ها و نحوه‌ی نوشتن آن‌ها و البته در کنار آن آشناسازی متقاضیان با ساختارهای گرامری مرتبط و واژگان Less Common، آن‌ها را به سمت نمره‌ی بالای ۷ سوق دهد

942,650 تومان

تصحیح رایتینگ آیلتس (12 تایی)

شاید از خودتان بپرسید که تصحیح رایتینگ آیلتس چیست و چرا به عنوان زبان‌آموز به آن نیاز دارید؟ جواب آن ساده است. تصحیح رایتینگ این امکان را به شما می‌دهد تا توانایی خود را بسنجید و بتوانید نقاط ضعف خود را قبل از آزمون آیلتس بهبود ببخشید. رایتینگ یکی از چهار بخش آزمون آیلتس است که خود به دو بخش تسک 1 و تسک 2 تقسیم می‌شود. موضوع تسک 1 در آیلتس آکادمیک با تسک 1 در آیلتس جنرال متفاوت است. در تسک 1 آکادمیک شما باید اطلاعات تصویری، مانند نمودار، را به نوشتار تبدیل کنید و حداقل 150 کلمه در تفسیر تصویر ارائه شده بنویسید. در تسک 1 جنرال موضوعی ارائه می‌شود که باید درمورد آن نامه‌ای بنویسید که حداقل 150 کلمه داشته باشد. تسک 2 در آیلتس جنرال و آکادمیک یکسان بوده و باید درخصوص موضوعی که به شما داده شده است حداقل 250 کلمه بنویسید. بیشتر آزمون‌دهنده‌ها اشتباهاتشان را در آزمون تشخیص نمی‌دهند. لازم به ذکر است که ارزیابی نوشته خود، کار بسیار دشواری است. می‌توانید نکاتی در مورد نوشتن رایتینگ مطالعه کنید ولی بهتر است تصحیح آن را به شخص دیگری واگذار کنید. سعی کنید تمام تکنیک‌هایی که آموخته اید را به کار ببرید ولی در نهایت شخصی را پیدا کنید که در این کار تبحر داشته باشد و تصحیح نوشته را به او بسپارید. پیدا کردن معلم و یا کسی که به این مهارت‌ها تسلط داشته باشد، آسان نیست. از طرفی هرچقدر هم به توانایی‌های دوستان یا آشنایانتان در زمینه‌ی زبان انگلیسی باور داشته باشید، نمی‌توانید تصحیح رایتینگ آیلتس را به آن‌ها بسپارید. به خاطر داشته باشید که ارزیابی رایتینگ آیلتس با نوشته‌های دیگر بسیار متفاوت است و هر کسی نمی‌تواند نمره‌ دقیق و یا بازخورد مناسبی ارائه دهد. باور داریم که گرفتن بازخورد به صورت منظم در مورد رایتینگ و به طور کل هر نوشته‌ای اصلی‌ترین عامل موفقیت است. بیشتر آزمون‌دهنده‌ها فکر می‌کنند که با بیشتر نوشتن می‌توان نمره‌ی بالایی کسب کرد و روزانه وقت زیادی برای نوشتن اختصاص می‌دهند. نوشتن مقاله کار اشتباهی نیست و اتفاقا برای تمرین نوشتن بسیار مفید است. با این حال همیشه شخصی باید به تصحیح رایتینگ آیلتس شما بپردازد تا با گرفتن بازخورد مناسب، نوشته‌های بعدی خود را بهبود ببخشید.

441,150 تومان

آمادگی آزمون اصول بازار سرمایه ایران

آمادگی برای آزمون بازار سرمایه در ایران یکی از چالش‌های مخاطبان مشاغل سرمایه‌گذاری و کسب‌وکارهای مالی است. طبق قانون بازار اوراق بهادار از سال ۱۳۸۴ تصدی بسیاری از سمت‌های نهادهای مالی مانند شرکت‌های کارگزاری، شرکت‌های سرمایه‌گذاری، صندوق‌های سرمایه‌گذاری، هلدینگ‌ها و شرکت‌های تأمین سرمایه منوط به دارا بودن گواهی‌نامه‌های حرفه‌ای بازار سرمایه است. از طرفی تخصص‌ها و مهارت‌های مورد نیاز بازار سرمایه حوزه‌ای است که دانشگاه‌ها نیز به‌صورت محدود به آن پرداخته‌اند. این دو عامل بازار کار مناسبی را برای دارندگان گواهی‌نامه‌های حرفه‌ای مانند آزمون اصول بازار سرمایه فراهم آورده است. از جمله مزایای این گواهی‌نامه‌ها این است که تنها با داشتن مدرک کارشناسی فارغ از اینکه در چه رشته‌‌ای تحصیل کرده‌اید می‌توانید در آزمون‌های اصول بازار سرمایه شرکت کرده و در صورت پذیرفته شدن، گواهی‌نامه حرفه‌ای کارشناس اصول بازار سرمایه را دریافت نمایید. آزمون‌ گواهی‌نامه‌های اصول بازار سرمایه در ایران از سال ۱۳۹۳ تحت هفت عنوان اصول بازار سرمایه، تحلیل‌گری بازار سرمایه، معامله‌گری، کارشناسی عرضه و پذیرش، مدیریت نهادهای بازار سرمایه، مدیریت سبد اوراق بهادار و ارزشیابی اوراق بهادار برگزار می‌شود. ثبت‌نام آزمون اصول بازار سرمایه نیز معمولاً در ماه پایانی هر فصل برای فصل بعدی انجام گرفته و برنامه آزمون‌ها به‌صورت سه‌ماهه (فصلی) بر روی سایت اداره امور گواهی‌نامه‌های حرفه‌ای قرار می‌گیرد. آزمون‌های اصول بازار سرمایه به‌صورت الکترونیکی و حضوری در محل شرکت اطلاع‌رسانی و خدمات بورس برگزار می‌شود. آزمون اصول بازار سرمایه اولین و یکی از مهم‌ترین آزمون‌های سازمان بورس است چرا که دارا بودن گواهی‌نامه اصول بازار سرمایه پیش‌نیاز آزمون‌های بعدی است. آزمون اصول بازار سرمایه، شامل هفت سرفصل اعم از فهم و تحلیل صورت‌های مالی، مقدمات بازارها، ابزارها و نهادهای مالی، مقدمات امور مالی شرکتی، مقدماتی بر اقتصاد، روش‌های کمی مقدماتی، اصول بازار سرمایه اسلامی و اخلاق حرفه‌ای و همچنین مقررات اصول بازار سرمایه می‌شود. همچنین پیش‌نیاز دوره آموزشی آمادگی آزمون اصول بازار سرمایه، داشتن مدرک تحصیلی کارشناسی یا بالاتر از دانشگاه‌ها یا مؤسسات آموزشی داخلی مورد تائید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری یا معادل آن‌ها یا مدرک تحصیلی از دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزشی خارجی است که توسط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری معادل کارشناسی یا بالاتر ارزش‌گذاری شده باشد. مخاطبان دوره آمادگی آزمون اصول بازار سرمایه تمامی افرادی هستند که قصد دریافت مدرک این آزمون را دارند. در دوره اصول آمادگی آزمون بازار سرمایه که تمرکز آن بررسی نکات ریاضی‌وار آزمون است، علاوه بر بررسی این فصول، به توضیحاتی در مورد نحوه مطالعه و اهمیت امتحانی مطالب شده است. کتاب مرجع استفاده‌شده در این دوره، آمادگی آزمون اصول بازار سرمایه (انتشارات آریانا قلم) است.

143,650 تومان

آموزش جامع فیلترنویسی در بازار بورس

دوره آموزش جامع فیلترنویسی چیست؟ دوره فیلترنویسی پیشرفته باهدف افزایش آگاهی و دانش‌افزایی فعالین این عرصه برگزار شده است. کاربرد اصلی این دوره ارتقای قابلیت تصمیم‌سازی برای فعالان بازار است. به عبارتی فیلترها به معامله‌­گران و البته تحلیل­گران این کمک را می­‌کنند تا هوشمندانه‌­تر اطلاعات کل نمادهای بازار را مورد واکاوی و پالایش قرار دهند و در زمان کوتاهی بتوانند مجموعه‌ای از نمادهایی که دارای شرایط معینی می‌باشند را شناسایی نمایند. هدف از یادگیری دوره فیلترنویسی پیشرفته چیست؟ به‌طورکلی اهداف آموزش این دوره را در دو بخش شرح می‌­دهیم: 1. اولین هدف دوره جامع فیلترنویسی این است تا مخاطبین دوره و شرکت ­کنندگان، با فیلدهای اطلاعاتی و امکانات فیلترنویسی آشنا و در ادامه بدانند برای نوشتن هر فیلتر و گرفتن خروجی آن، در مجموع چه امکانات و اطلاعاتی در اختیار آن‌­ها قرار دارد. 2. هدف بعدی این دوره آن است تا مخاطبین دوره بتوانند با استفاده از مثال‌­ها و نمونه‌­های طرح شده قابلیت تحلیل و تجربه خود را ارتقاء دهند و در ادامه بتوانند مهارت تبدیل نیاز به فیلتر را پیدا کنند. به‌عبارت‌دیگر هدف بعدی دوره فیلترنویسی پیشرفته این است که مخاطبان محترم به سطحی از قدرت و مهارت تحلیلی برسد تا نیازهای متنوع و مسائل مطرح در استراتژی‌های مختلف قابل پیاده‌سازی در بازار را با نهایت دقت و قدرت مورد واکاوی قرار دهند و تا جایی که در دامنه محدودیت‌های فیلترنویسی قرار دارد، آنها را تبدیل به فیلتر نمایند. دوره جامع فیلترنویسی مناسب چه کسانی است؟ باوجوداینکه در تمام مراحل آموزش این دوره سعی شده تا مطالب به صورت کاملاً روان و با زبان ساده و قابل‌فهم مطرح شوند اما این دوره برای افرادی که آشنایی کافی با بازار بورس را دارند و مشخصات تابلوی هر نماد معاملاتی را می‌­دانند، کد بورسی خود را اخذ کرده­‌اند و به طور میانگین سه الی ده ماه حضور مستمر در بازار بورس داشته‌اند مفید­تر واقع خواهد شد. در پایان دوره آموزش فیلترنویسی چه می‌­آموزیم؟ انتظار می­‌رود شرکت‌کنندگان در این دوره پس از اتمام جلسات درسی مهارت‌­های زیر را به دست بیاورند. شناسایی انواع فیلدهای اطلاعاتی مورد استفاده در فیلترنویسی شناسایی محدودیت‌های فیلترنویسی و متغیرهای غیرقابل‌دسترس و تعریف در فیلترنویسی توانایی تعریف دقیق نیاز و تبدیل آن به فیلترهای کاربردی در چارچوب امکانات فیلترنویسی قابل ارائه

993,650 تومان
چهارشنبه 2 خرداد 1403، ساعت 10:01