دوره آموزشی - جستجوی «ویتر بک ویتر رانر»

نتایج جستجوی «ویتر بک ویتر رانر» در دوره‌های آموزشی مرتبط با مقاطع تحصیلی و مهارت‌های شغلی مختلف، مانند دوره‌های برنامه‌نویسی، حسابداری، مدیریت و ...

آموزش Git

گیت (Git) یک سامانه‌ی کنترل نسخه‌ی توزیع ‌شده است که طراحی شده تا بتواند تغییرات سورس کد را در طول توسعه‌ی نرم‌افزار شناسایی کرده و ردیابی کند. هدف اصلی از ساخته شدن این سامانه این است که همکاری و کار تیمی در میان برنامه‌نویسانی که بر روی پروژه‌های مشترک کار می‌کنند تسهیل شود، اما می‌توان از آن برای ردیابی هر نوع تغییراتی در انواع فایل‌های مختلف استفاده کرد. سایر اهداف این سامانه عبارت‌اند از سرعت بالاتر، انسجام داده‌ها، و پشتیبانی روال‌های کاری توزیع شده و غیر خطی. این دوره آموزش Git به شما کمک خواهد کرد تا با مفهوم Git و ابزارهای مختلف آن آشنا شوید و در مدت زمان کوتاهی بتوانید از آن به طور موثر استفاده کنید. Git در سال ۲۰۰۵ توسط لینوس تروالدز و در پی توسعه‌ی کرنل لینوکس ساخته شد تا سایر توسعه‌دهنده‌های کرنل بتوانند با راحتی و سرعت بیشتری در توسعه‌ی آن مشارکت کنند. از سال ۲۰۰۵ به بعد افرادی کلیدی از جمله جونیو هامانو از نگهداری‌کننده‌های اصلی آن بوده‌اند. درست مانند سایر سامانه‌های کنترل نسخه‌ی توزیع شده، و بر خلاف بسیاری از سامانه‌های کلاینت-سروری، تمام مخزن‌های گیت روی تمام کامپیوترهایی که روی آن‌ها بارگذاری شده‌است، نسخه‌ی کاملی از تاریخچه به همراه توانایی ردیابی نسخه، فارغ از اتصال یا عدم اتصال به شبکه یا سرور مرکزی، وجود دارد. امروزه میلیون‌ها پروژه از Git استفاده می‌کنند. با استفاده از گیت می‌توان تغییراتی که در هر مرحله از پروژه اعمال شده را پیگیری کرد، قسمتی از پروژه را به صورت مستقل توسعه داد و یا حتی در صورت بروز مشکل در هر مرحله به نقطه‌ای پایدار و بدون مشکل بازگشت و از بروز اشتباهات احتمالی در هر مرحله از توسعه نرم افزار جلوگیری کرد. پس از گذراندن دوره آموزش Git شما قادر خواهید بود که روی پروژه‌ای مشترک با همکاران خود روی توسعه محصولات مختلف کار کنید، حتی روی پروژه‌های شخصی که به صورت مستمر نیاز به بازبینی و ویرایش دارند یا روند تغییرات نسخه‌های مختلف را در مراحل متفاوت توسعه نرم‌افزار بررسی، پیگیری و کنترل کنید و غیره.

339,150 تومان

آموزش درمان شناختی-رفتاری

دوره آموزش درمان شناختی-رفتاری چیست؟ این روزها با توجه به تنش‌ها و اضطراب موجود در زندگی روزمره توجه ویژه به مسائل روانشاسی و آموزش صحیح در این زمینه مورد توجه بسیاری از کارشناسان و علاقه‌مندان به این مباحث قرار گرفته است. با وجود این شرایط آشنایی با روش های درمان شناختی رفتاری جزو موضوعاتی است که همه افراد باید آشنایی حداقلی با این موضوع را در برنامه خود پیش‌بینی کنند. درمان شناختی-رفتاری (Cognitive Behavioral Therapy) که به طور مخفف CBT نیز خوانده می‌شود، یک رویکرد روان‌درمانی به حساب می‌آید. در این رویکرد که به صورت راهنمای درمان شناختی رفتاری نیز معرفی شده است، احساسات ناکارآمد، رفتارها، فرایندها و مضامین شناختی ناسازگارانه را از طریق شماری از روش‌های سیستماتیک، صریح و هدف‌مند نشانه می‌گیرند. این روش اذعان دارد که « ممکن است رفتارهایی وجود داشته باشند که از طریق تفکر عقلانی قابل کنترل نباشند؛ رفتار درمانی شناختی با تمرکز بر حل مسئله عهده‌دار حل مشکلات خاصی می‌شود ». در این رویکرد درمانگر با عمل گرایی تلاش می‌کند با کمک به مراجع در انتخاب استراتژی خاصی برای مواجهه با مشکل به او کمک کند. این روش درمانی که از آن به عنوان «انقلاب شناختی» هم یاد می‌شود در واقع بر پایه صحبت روان درمانگر با بیمار و فهمیدن دیدگاه و طرز تفکر او نسبت به مسائل و وقایع پیرامونش شکل می‌گیرد. در دوره آموزش درمان شناختی رفتاری به آموزش همه ابعاد این رویکرد درمانی پرداخته می‌شود و مخاطبان این دوره می‌توانند طی آموزش‌هایی که در این دوره ارائه شده است با همه ابعاد این موضوع، مباحثی مانند شناخت درمانی، فنون درمان شناختی رفتاری و اختلال‌های شایع در این مباحث آشنایی پیدا کنند. یکی از اصلی‌ترین تمایزهای این دوره نسبت به سایر دوره‌های مشابه، تعریف پروژه پایانی به منظور تسلط بیشتر مخاطب بر مباحث ارائه شده است. به این ترتیب مخاطب به کمک پروژه پایانی ضمن تثبیت آموزش‌های ارائه شده، امکان یادگیری در محیط عملی و با مثال‌های موجود در دنیای واقعی را به دست می‌آورد. در جلسات درمان شناختی رفتاری به موضوعات مختلفی از جمله اثربخشی درمان شناختی رفتاری، درمان وسواس فکری، رفتار درمانی شناختی و ... توجه ویژه می‌شود؛ به همین منظور نکات ویژه‌ای در این دوره مورد توجه قرار گرفته است. در آموزش این دوره ضمن توجه به اختلال‌هایی مثل اختلال وسواس، افسردگی و ... از منابع گوناگونی مانند آموزش درمان شناختی رفتاری جسی رایت و کتاب فنون درمان شناختی رفتاری نوشته جودیت بک که به عنوان یکی از منابع اصلی آموزش‌های روانشناسی و روانپزشکی به حساب می‌آید استفاده شده است. هدف از برگزاری دوره آموزش درمان شناختی-رفتاری چیست؟ هدف اصلی این دوره آشنایی با رویکرد موجود در درمان شناختی رفتاری و کمک به مخاطبان برای تسلط به مباحث ارائه شده در این دوره بوده است. در این دوره به مخاطب کمک می‌شود تا ضمن آشنایی با تعاریف موجود بحث با انواع درمان‌های شناختی رفتاری نیز آشنایی پیدا کند. مخاطبین دوره: مباحث این دوره به منظور آموزش به همه گروه‌های علاقه‌مند به یادگیری این مباحث تهیه شده است. به همین جهت همه افراد می‌توانند با شرکت در این دوره با مباحث ارائه شده آشنایی پیدا کنند و از آموزش‌هایی که به دست می‌آورند در زندگی روزمره شخصی و کاری خود استفاده کنند.

602,650 تومان

دوره آنلاین (لایو) مدیریت محصول چابک

توسعه یک محصول موفق، فقط وابسته به شانس و یا نتیجه به سختی تلاش کردن نیست. گرچه این عوامل قطعا کارساز هستند، اما موفقیت یک محصول با گرفتن تصمیمات استراتژیک درست آغاز می شود. چالش مدیران، مالکان و سایر افراد مرتبط با محصول آن است که اغلب آنها آنقدر گرفتار تاکتیک ها هستند که گاهی اوقات بر روی این نکته اصلی تمرکز نمی کنند. در بدترین حالت، آنها مسیر اشتباهی را در پیش گرفته و در نهایت محصول شان با شکست مواجه خواهد شد. آنها استراتژی اشتباهی را اجرا کرده اند و با محصولی تنها مانده اند که عملکرد ضعیفی داشته و حتی افتضاح است. این دوره به مالکین و مدیران محصول و نیز مدیران اجرایی و کارآفرینان کمک می کند تا تصمیمات استراتژیک صحیحی برای محصول خود بگیرید و از آنها به عنوان راهنمایی برای فعالیت های تاکتیکی خود استفاده کنند. این دوره همچنین چگونگی ساخت یک استراتژی محصول موفق و یک نقشه راه عملیاتی برای توسعه آن را با استفاده از یکسری تکنیک ها و ابزارها نشان می دهد. در نهایت در این دوره در خصوص مالک محصول و نقش آن در تیم اسکرام صحبت خواهیم کرد. مالک محصول تنها کسی است که مسئول بک لاگ محصول بوده و باید اطمینان حاصل کند که محصول تولید شده توسط تیم برای مشتری خلق ارزش می کند.

1,190,000 تومان
پنج‌شنبه 27 اردیبهشت 1403، ساعت 22:42