دوره آموزشی - جستجوی «معایب کرج»

نتایج جستجوی «معایب کرج» در دوره‌های آموزشی مرتبط با مقاطع تحصیلی و مهارت‌های شغلی مختلف، مانند دوره‌های برنامه‌نویسی، حسابداری، مدیریت و ...

آموزش مدل سازی کیفیت سد و مخزن

در این دوره آموزش مدل سازی کیفیت سد و مخزن که در ۶ فصل تقدیم حضور شما شده است، سعی شده تا معرفی کلی از نحوه ساخت و برپایی مدل کیفی در ساده‌ترین شکل آن ارائه شود. در فصل اول به تشریح ویژگی‌ها، مزایا و معایب و نیز محیط نرم‌افزار مربوطه پرداخته شده است. در فصل دوم به اختصار در خصوص مبانی هیدرودینامیک محیط‌زیستی و پارامترهای کیفی مدل صحبت شده است. لازم به ذکر است در این قسمت صرفا مجموعه‌ای از معادلات کلی حاکم بر مدل کیفی معرفی شده و بررسی دقیق‌تر آن در غالب این دوره آموزشی نمی‌گنجد. در فصل سوم به بررسی نیازهای اطلاعاتی مدل و نحوه آماده‌سازی آن‌ها پرداخته شده است. ضمن اینکه از نرم‌افزار ARCMAP در جهت ساخت هندسه مدل نیز استفاده شده است. در فصل چهارم تنظیمات و ضرایب مورد نیاز در محیط نرم‌افزاری بررسی شده است. فصل پنجم نیز به بررسی نحوه اجرای مدل، خطایابی و خروجی‌های اولیه و فصل ششم به نحوه استفاده از ابزار پس‌پردازش در مشاهده نتایج کیفی اختصاص دارند. مدل‌های کیفی آب ابزارهای مهمی در مدیریت منابع آبی هستند که بوسیله این ابزار، انتقال مواد آلاینده و اندرکنش‌های آن در محیط آبی شبیه‌سازی و پیش‌بینی می‌شود. این موضوع می‌تواند به کمتر شدن هزینه‌های پایش و مواد جهت آزمایشات شیمیایی تا حد زیادی کمک کند. همچنین در برخی از موارد ممکن است آزمایشات برجا به دلیل موضوعات آلودگی محیط‌زیستی در منطقه و یا عوامل دیگر، انجام‌پذیر نباشد. در کنار این موارد، نتایج مدلسازی کیفی می‌تواند ابزار مناسبی در مطالعات ارزیابی اثرات محیط‌زیستی طرح‌های آبی باشد، چه در زمینه پیش‌بینی آثار و چه در زمینه تصمیمات مدیریت محیط‌زیستی. با توسعه تئوری مدل و تکنیک‌های کامپیوتری بروز شده، مدل‌های کیفی آب با الگوریتم‌های مختلف توسعه داده شده‌اند. تا کنون ده‌ها نوع از مدل کیفی برای انواع توپوگرافی‌ها، بدنه آبی و آلاینده‌های مختلف در مقیاس‌های زمانی و مکانی مختلف توسعه داده شده‌اند. نحوه بهره‌گیری از یک مدل کیفی به فرضیاتی بستگی دارد که در مدل تعریف می‌شود. بر مبنای آنچه در پایگاه داده‌های SpringerLink، Web of Science و Scopus ارائه شده، ۷ مدل شبیه‌سازی کیفی آب بصورت گسترده در سراسر جهان مورد استفاده قرار می‌گیرند شامل AQUATOX، CE-QUAL-W2، EFDC، QUALs، SWAT، SPARROW و WASP هستند. مدل CE-QUAL-W2 به عنوان یکی از مدل‌های اشاره شده، این دوره آموزش مدل سازی کیفیت سد و مخزن پیش رو است یک مدل دوبعدی میانگین‌گیری شده عرضی است که برای شبیه‌سازی انواع بدنه‌های آبی شامل مخازن دریاچه‌ها و سدها، رودخانه‌ها و خورها مورد استفاده قرار می‌گیرد. به دلیل رایگان بودن، متن‌باز بودن و نیز امکان مناسب برقراری ارتباط فنی را توسعه‌دهندگان این مدل، ابزار مناسبی برای شبیه‌سازی بدنه‌های آبی است. با این حال، به دلیل فرض میانگین‌گیری عرضی، کاربرد آن برای بدنه‌های آبی که دارای نسبت طولی به عرضی زیاد هستند، دارای دقت بالاتری است. برای استفاده مناسب از مدل‌های کیفی در پروژه‌های مختلف، نیاز است تا شخص کاربر اطلاعات مناسب و کافی از مبانی هیدرودینامیک محیط‌زیستی، بیولوژی و شیمی محیط‌های آبی، محاسبات عددی و آمار و احتمال مهندسی در اختیار داشته باشد.

271,150 تومان

آموزش مدل‌ درآمدی استارتاپ‌ها

مدل درآمدی استارتاپ‌ها باید چگونه باشد؟ هر استارتاپی در تلاش است تا در کم‌ترین زمان به بیشترین درآمد و سودهی برسد اما چگونه؟ اگر استارتاپ شما بهترین محصولات را هم در بازار ارائه دهد، آیا لزوماً می‌توانید به درآمدزایی و سودآوری زیاد امیدوار باشید؟ در ابتدا به تفاوت بین مدل درآمدی استارتاپ و جریان درآمدی بپردازیم. جریان درآمدی به نوع فعالیت شرکت بستگی دارد و شامل منابع مختلفی است که شرکت به واسطه آن پول کسب می‌کند مثل فروش کالا یا محصول. مدل درآمدی استارتاپ‌ها و سایر کسب‌وکارها ساختاری است که با استفاده از آن می‌توانیم بفهمیم که جریان درآمدی شرکت از چه قسمتی یا از کجا تأمین می‌شود. در این بخش از آموزش مدل درآمدی استارتاپ‌ها با مفاهیم بالا و انواع مدل‌های درآمدی استارتاپ‌ها بیشتر آشنا می‌شویم. یک استارتاپ چگونه می‌تواند درآمد پایدار کسب کند؟ این پرسش یکی از اساسی‌ترین سوالات هر کارآفرین است. مدل درآمدی استارتاپ‌ها، تعیین‌کننده پتانسیل سودآوری هر استارتاپ است و احتمال بقای آن را در میان رقبا مشخص می‌کند. انتخاب مدل درآمدی صحیح می‌تواند بر تمام تصمیمات یک استارتاپ اثر مثبت بگذارد. طراحی و انتخاب بهترین مدل درآمدی مستلزم آگاهی از انواع گوناگون مدل‌ها و آشنایی با سازوکار هر یک است. در گزارشی از CBinsights که با مطالعه و نظرسنجی از 101 استارتاپ شکست‌خورده انجام گرفته‌است، مهم‌ترین دلایل شکست یک استارتاپ مشخص شده‌اند. بر اساس این گزارش، 17درصد از مؤسسان استارتاپ‌های شکست‌خورده، ضعف در مدل کسب‌وکار و عدم درآمدزایی را به‌عنوان یکی از علل شکست خود نام برده‌اند که می‌تواند نداشتن مدل درآمدی مناسب باشد. اصرار بر استفاده از یک راه کسب درآمد یا شکست در پیداکردن راه‌های درآمدزایی دیگر، از مشکلات معمول مؤسسان استارتاپ‌های شکست‌خورده است اما با دانش و آگاهی نسبت به مدل‌های درآمدی استارتاپ‌ها و انتخاب بهترین مدل برای کسب‌وکار می‌توانیم احتمال شکست را کاهش دهیم. برای یافتن بهترین مدل درآمدی استارتاپ‌ها، مشتریان باید در مرکزیت تصمیمات استارتاپ قرار داشته‌باشند. ایده‌آل‌ترین مدل درآمدی باید کمترین سختی را برای مشتری ایجاد کند، چرا که مشتریان مایل‌اند از طریق روش‌های ساده‌ای که با آن آشنایی دارند خرید کنند. مدل درآمدی هر استارتاپ باید بر اساس مدل کسب‌وکار آن شکل گرفته‌باشد. اگر در اندیشه راه‌اندازی کسب‌وکار خود و یا در حال طراحی یا بازنگری مدل کسب‌وکارتان هستید این دوره آنلاین این فرصت را به وجود می‌آورد تا با جزئیات، مزایا و معایب هر یک از روش‌های کسب درآمد آشنا شوید و براین‌اساس بهترین مدل درآمدی را برای استارتاپ خود انتخاب کنید.

458,150 تومان
دوشنبه 7 خرداد 1403، ساعت 02:46