دوره آموزشی - جستجوی «خانوم اموزش پذیر ورزشکار»

نتایج جستجوی «خانوم اموزش پذیر ورزشکار» در دوره‌های آموزشی مرتبط با مقاطع تحصیلی و مهارت‌های شغلی مختلف، مانند دوره‌های برنامه‌نویسی، حسابداری، مدیریت و ...

آموزش هک قانونمند (CEH)

دوره‌ی آموزش هکر اخلاق‌مدار به اختصار CEH (The Certified Ethical Hacker) جامع‌ترین دوره‌ی هک اخلاقی است که به متخصصان امنیت برای فهم بهتر هک اخلاقی کمک می‌کند. دوره‌ی آموزش هک اخلاقی به شما کمک می‌کند تا به طور سیستماتیک به بازرسی زیرساخت شبکه‌ی سازمان‌ها (با رضایت مسئولین آن سازمان) برای یافتن آسیب‌های امنیتی در زیرساخت شبکه و سیستم بپردازید تا از حمله هکرهای مخرب یا به اصطلاح کلاه سیاه در امان بمانند. اهداف دوره‌ی آموزش CEH عبارتند از: • آموزش‌ حداقل معیارهای اخلاقی به متخصصان امنیت اطلاعات برای هک اخلاقی • آموزش مهارت‌های حرفه‌ای برای هک اخلاقی هکر اخلاق‌مدار (CEH) به چه کسانی گفته می‌شود؟ هکر اخلاق‌مدار یا هکر کلاه سفید، فردی است که در زمینه‌های مختلف مانند علوم کامپیوتر، شبکه‌های کامپیوتری، سیستم‌عامل‌های کامپیوتری و تکنیک‌های مهندسی اجتماعی دانش زیادی دارد و از این دانش‌ها برای شناسایی نقاط ضعف و آسیب پذیر زیرساخت‌های شبکه و سیستم استفاده می‌کند و به سازمان‌ها در برابر حملات مخرب کمک می‌کند. قابل ذکر است هکر کلاه سفید از توانایی‌هایش برای مقاصد شخصی و آسیب رساندن به افراد و سازمان‌ها استفاده نمی‌کند. برای مقابله با هکر‌های مخرب یا کلاه سیاه، باید مانند یک هکر فکر کنید و مهارت‌های آن‌ها را بلد باشید ولی اخلاق‌مدار باشید. از همین رو در دوره‌ی آموزش هکر اخلاق‌مدار، آشنایی لازم با ابزارها و مهارت‌های لازم برای هک را به دست خواهید آورد، تا بتوانید مانند یک هکر فکر و عمل کنید. این ابزار‌ها و مهارت‌ها عبارتند از: محیطی برای تمرین آزموده‌ها جمع‌آوری اطلاعات آشنایی با شبکه‌های کامپیوتری و مفاهیم آن آشنایی با انواع سیستم‌عامل‌های کامپیوتری انواع روش‌ها برای حمله‌ی هک وظیفه‌ی هکر اخلاق‌مدار چیست؟ هکر‌های اخلاقی (CEH) توسط سازمان‌های مختلف استخدام می‌شوند تا راه‌های نفوذ زیرساخت‌های شبکه و سیستم را شناسایی و گزارش کنند و سازمان را در رفع این اشکال‌ها یاری ‌کنند تا در برابر حمله‌ی کلاه سیاه‌ها آسیب پذیر نباشد. کاربردهای هک اخلاقی برای سازمان‌ها: تست آسیب پذیری: هکرهای اخلاقی با مهارت‌ها و ابزارهای خود سعی می کنند تا اقدامات امنیتی فناوری اطلاعات سازمان‌ها را در برابر حمله‌های هکرهای کلاه سیاه آزمایش کنند تا مشخص شود کدام یک از اقدامات کارساز نبوده و باید اصلاح شوند. آشنا کردن سازمان‌ها با روش‌های مختلفی که توسط هکر انجام می‌شود: اگر سازمان‌ها با انواع روش‌ها و حمله‌های هکرها آشنا باشند، راحت‌تر می‌توانند از حملات مختلف جلوگیری کنند. آماده کردن سازمان‌ها در برابر حملات کلاه سیاه‌ها: حملات هکرها می‌تواند زیرساخت‌های شبکه و سیستم‌های فناوری اطلاعت را از کار بیاندازد. از این رو هکرهای کلاه سفید با سازمان‌ها همکاری می‌کنند تا در برابر این حملات آمادگی داشته باشند.

696,150 تومان

آموزش FPGA پیشرفته

کاربرد FPGAها چیست؟ FPGA ها برای ایجاد یک سیستم با انعطاف پذیری و کارآیی بالا مورد نیاز می‌باشند. FPGA ها با ارائه یک معماری برنامه پذیر، قیمت پایین و زمان راه اندازی اندک و مهم تر از همه، ایجاد امکان پردازش موازی مشکلات متعدد مهندسین و طراحان مدارات دیجیتال را رفع نموده اند. از دیگر مزایای استفاده از FPGA ها در طراحی‌ها، می‌توان به سرعت بالای پردازش و فرکانس کاری بسیار بالای آن ها اشاره کرد. FPGA ها در حوزه‌های گسترده ای از جمله پردازش سیگنال، پردازش تصویر، سیستم‌های انتقال داده­‌های دیجیتال، سیستم‌های مخابراتی، سیستم‌های جنگ الکترونیک، سیستم‌های بی­سیم، سیستم‌های راداری و سیستم‌های مختلف کنترلی به کار برده می‌شوند. هدف از دوره آموزشی FPGA پیشرفته چیست؟ هدف از دوره آموزشی FPGA پیشرفته آشنایی با معماری داخلی FPGAها، نحوه برنامه‌­ریزی و استفاده از آن‌ها، بهینه­‌سازی برنامه­‌ها، شبیه‌سازی برنامه‌­ها، معرفی ابزارهای مورد استفاده جهت کار با تراشه­‌های FPGA و استفاده از تراشه‌­ها در پروژه­‌های جدی با نرخ بالا و حجم پردازش سنگین است. دوره آموزش FPGA پیشرفته مناسب چه کسانی است؟ این دوره ها برای کسانی که علاقمند به کار در حوزه­‌های مختلف مرتبط در ایران و یا خارج از کشور هستند، مناسب است. همچنین دانشجویانی که در زمینه­‌های تحقیقاتی مشغول هستند می­ توانند از مفاهیم گفته شده استفاده نمایند. بطور کل یکی از قدرتمندترین تراشه‌هایی که امروزه در کاربردهای مختلف الکترونیکی، مخابراتی و کنترل مورد استفاده شرکت های بزرگ دنیا و ایران است، تراشه­‌های FPGA است که با فراهم آوردن بسترهایی برای پردازش سیگنال، قابلیت‌های مورد استفاده در پردازنده‌­ها و... در بسیاری از کاربردها مورد استفاده قرار گرفته‌اند.

483,650 تومان

سرمایه‌گذاری و آشنایی با بورس

این روزها بحث بورس در بین جوامع خیلی داغ شده است. اما اینکه بورس تهران حوزه خوبی برای سرمایه گذاری است و چشم انداز خوبی دارد یا نه سوال اصلی ماست. برای قدم گذاشتن در حوزه بورس و سرمایه گذاری باید دانش کافی و به روزی داشته باشیم. خیلی از افراد بدون آگاهی و علم وارد حوزه بورس و سرمایه گذاری می شوند و ضررهای هنگفتی می کنند اما اگر با آگاهی و بینش قبلی پا به عرصه بورس و سرمایه گذاری بگذاریم اتفاق های خوبی خواهد افتاد. هر فردی از طریق کار و شغلی که دارد درآمدی به صورت ماهانه، روزانه یا ساعتی کسب می­کند که بخشی از این درآمد صرف هزینه های زندگی روزمره می­شود وباقی مانده آن به عنوام پس­انداز فرد تعریف می­شود. افراد در تلاشند که با پس انداز خود سرمایه گذاری امن و پربازده­ای داشته باشند. خیلی از افراد پول پس اندازی خود را در بانک می­گذارند، طلا و سکه می­خرند، ملک و زمین می­خرند و....اما یکی دیگر از راه­های سرمایه گذاری پس اندازها سرمایه گذاری در بازار بورس است. خیلی از افرادی که درآمدهای کمی از شغلشان دارند و نمی­توانند پول پس انداز کنند می­توانند هدف اصلی خود را آموزش سرمایه گذاری در بورس قرار دهند .اما چرا؟ خیلی ساده است زیرا حداقل سرمایه برای ورود به بازار بورس 500هزار تومان است و افراد زیادی هستند که حتی با درآمد ماهیانه کم می­توانند 500هزار تومن پس انداز کنند. حالا فردی که در ماه می­تواند فقط 500 هزار تومان پس انداز کند چگونه سرمایه گذاری کند و پول اندک خود را رشد دهد؟ خب کاملا واضح و مشخص است که با 500 هزار تومان نمی­شود سکه و طلا و ملک خرید و حتی اگر آن را در بانک بگذاریم اصلا سود قابلی دریافت نخواهیم کرد. اما با سرمایه گذاری در بورس می­توانیم سود خوبی با پول اندکی کسب کنیم اما برای کسب این سود نیاز به دانش و علم سرمایه گذاری در بورس داریم. یکی از مزایای سرمایه گذاری در بورس این است که پول ما به راحتی قابل نقد شدن است فرض کنید 200 میلیون تومان پس انداز دارید و می­خواهید کسب و کار کوچکی برای خود راه اندازی کنید مثلا مغازه لوازم التحریری بزنید و بعد از مدتی تصمیم به نقد کردن سرمایه خود دارید در این صورت باید تمام اجناس موجود در مغازه خود را بفروشید و نقد کنید و کمی زمان بر و دشوار خواهد بود اما در بازار بورس شما یک برگه سهام در دست دارید که به راحتی می­توانید ان را بفروشید و نقد کنید مثل یک چک امضا شده به راحتی قابل نقد است. یکی دیگر از مزایای ارزشمند سرمایه گذاری در بازار بورس این است که همیشه در دسترس است فقط کافی است موبایل یا کامپیوتر شخصی خود را باز کنید و به اینترنت وصل شوید و خرید و فروش کنید و ارزش پول خود را ببینید.کمی متفاوت تر نگاه کنیم اگر پس انداز خود را صرف خرید زمین در منطقه ای مشخص کنیم آیا هر روز می­توانیم ببینیم به ارزش زمین ما چقدر اضافه شده یا چقدر افت کرده است؟ آیا هر روز به بنگاه املاک می­رویم و جویای قیمت ملک خود می­شویم؟ آیا اگر به پس اندازمان نیاز فوری داشته باشیم می­توانیم ملک خود را در عرض چند ساعت و یا چند روز به وجه نقد تبدیل کنیم؟ حضور در بازار بورس به جز دانش و آگاهی که عنصر اصلی و حیاتی است، افرادی ریسک پذیر و صبور که نسبت به آینده مالی خود برنامه های روشن و مشخصی دارند را می­طلبد. در دوره آموزشی مکتبخونه می­توانیم بازار بورس ایران را بشناسیم و با تحلیل های اصولی که یاد خواهیم گرفت پا به عرصه بورس و خرید وفروش آنلاین گذاشته و سرمایه خود را چندین برابر کنیم در صورتی که دانش و شناختی درستی از این بازار داشته باشیم.

152,150 تومان

آموزش مدل‌ درآمدی استارتاپ‌ها

مدل درآمدی استارتاپ‌ها باید چگونه باشد؟ هر استارتاپی در تلاش است تا در کم‌ترین زمان به بیشترین درآمد و سودهی برسد اما چگونه؟ اگر استارتاپ شما بهترین محصولات را هم در بازار ارائه دهد، آیا لزوماً می‌توانید به درآمدزایی و سودآوری زیاد امیدوار باشید؟ در ابتدا به تفاوت بین مدل درآمدی استارتاپ و جریان درآمدی بپردازیم. جریان درآمدی به نوع فعالیت شرکت بستگی دارد و شامل منابع مختلفی است که شرکت به واسطه آن پول کسب می‌کند مثل فروش کالا یا محصول. مدل درآمدی استارتاپ‌ها و سایر کسب‌وکارها ساختاری است که با استفاده از آن می‌توانیم بفهمیم که جریان درآمدی شرکت از چه قسمتی یا از کجا تأمین می‌شود. در این بخش از آموزش مدل درآمدی استارتاپ‌ها با مفاهیم بالا و انواع مدل‌های درآمدی استارتاپ‌ها بیشتر آشنا می‌شویم. یک استارتاپ چگونه می‌تواند درآمد پایدار کسب کند؟ این پرسش یکی از اساسی‌ترین سوالات هر کارآفرین است. مدل درآمدی استارتاپ‌ها، تعیین‌کننده پتانسیل سودآوری هر استارتاپ است و احتمال بقای آن را در میان رقبا مشخص می‌کند. انتخاب مدل درآمدی صحیح می‌تواند بر تمام تصمیمات یک استارتاپ اثر مثبت بگذارد. طراحی و انتخاب بهترین مدل درآمدی مستلزم آگاهی از انواع گوناگون مدل‌ها و آشنایی با سازوکار هر یک است. در گزارشی از CBinsights که با مطالعه و نظرسنجی از 101 استارتاپ شکست‌خورده انجام گرفته‌است، مهم‌ترین دلایل شکست یک استارتاپ مشخص شده‌اند. بر اساس این گزارش، 17درصد از مؤسسان استارتاپ‌های شکست‌خورده، ضعف در مدل کسب‌وکار و عدم درآمدزایی را به‌عنوان یکی از علل شکست خود نام برده‌اند که می‌تواند نداشتن مدل درآمدی مناسب باشد. اصرار بر استفاده از یک راه کسب درآمد یا شکست در پیداکردن راه‌های درآمدزایی دیگر، از مشکلات معمول مؤسسان استارتاپ‌های شکست‌خورده است اما با دانش و آگاهی نسبت به مدل‌های درآمدی استارتاپ‌ها و انتخاب بهترین مدل برای کسب‌وکار می‌توانیم احتمال شکست را کاهش دهیم. برای یافتن بهترین مدل درآمدی استارتاپ‌ها، مشتریان باید در مرکزیت تصمیمات استارتاپ قرار داشته‌باشند. ایده‌آل‌ترین مدل درآمدی باید کمترین سختی را برای مشتری ایجاد کند، چرا که مشتریان مایل‌اند از طریق روش‌های ساده‌ای که با آن آشنایی دارند خرید کنند. مدل درآمدی هر استارتاپ باید بر اساس مدل کسب‌وکار آن شکل گرفته‌باشد. اگر در اندیشه راه‌اندازی کسب‌وکار خود و یا در حال طراحی یا بازنگری مدل کسب‌وکارتان هستید این دوره آنلاین این فرصت را به وجود می‌آورد تا با جزئیات، مزایا و معایب هر یک از روش‌های کسب درآمد آشنا شوید و براین‌اساس بهترین مدل درآمدی را برای استارتاپ خود انتخاب کنید.

458,150 تومان
پنج‌شنبه 20 اردیبهشت 1403، ساعت 06:42