دوره آموزشی - جستجوی «تکمیل پرسنل منطقه آزاد»

نتایج جستجوی «تکمیل پرسنل منطقه آزاد» در دوره‌های آموزشی مرتبط با مقاطع تحصیلی و مهارت‌های شغلی مختلف، مانند دوره‌های برنامه‌نویسی، حسابداری، مدیریت و ...

شناخت صورت‌های‌ مالی، ویژه مدیران و کارشناسان

دوره آموزش صورت­‌های مالی در تعریف کلی، به گزارشی که بیان‌کننده عملکرد یک شرکت یا بنگاه اقتصادی در یک بازه زمانی مشخص است «صورت مالی» گفته می­‌شود که یکی از مفاهیم مهم و پرکاربرد در حسابداری تلقی می‌شود. در بیانی دیگر برای مقایسه عملکرد شرکت‌­های مختلف نیاز به زبان و معیاری مشخص داریم و در این مرحله است که به صورت­‌های مالی نیاز پیدا می‌­کنیم. به‌این‌ترتیب با استفاده از صورت مالی می‌­توانیم تصویری از وضعیت هر شرکت ترسیم کنیم و شرکت­‌های مختلف را از جهات مختلف باهم مقایسه کنیم. دوره «شناخت صورت‌های‌ مالی، ویژه مدیران و کارشناسان» به شرکت‌­کنندگان کمک خواهد کرد تا نحوه شناخت صورت­‌های مالی، چیستی صورت‌­های مالی، انواع صورت‌­های مالی و تمامی مباحث مربوط به صورت‌­های مالی را یاد بگیرند و به دنبال این یادگیری زبان خواندن صورت­‌های مالی را نیز فرابگیرند. در دوره شناخت صورت­‌های مالی شرکت‌­کنندگان با مباحث گوناگونی ازجمله مقدمات علم حسابداری، تعاریفی همچون سود و زیان، ترازنامه و ارتباط این تعاریف با یکدیگر و ... آشنا خواهند شد. با پیشرفت مباحث دوره، صورت مالی بانک‌ها و مؤسسات به طور جزءبه‌جزء و برای نمونه مورد بررسی قرار خواهد گرفت و به‌این‌ترتیب شرکت­‌کنندگان در محیطی واقعی با تعاریف و جزئیات مربوط به صورت­‌های مالی آشنا خواهند شد. در انتهای دوره نیز مفهوم صورت مالی تلفیقی شرکت‌­ها معرفی خواهد شد و پس از آن گزارش‌­های سایت CODAL و نحوه استفاده از این سایت آموزش داده خواهد شد. هدف از یادگیری و آموزش دوره «شناخت صورت‌های مالی، ویژه مدیران و کارشناسان» چیست؟ هدف از این دوره آموزش ساختار صورت­‌های مالی، کاربرد و انواع صورت­‌های مالی و چگونگی بررسی صورت‌­های مالی مختلف به شرکت­‌کنندگان در دوره است. به دنبال این هدف شرکت‌­کنندگان با مشاهده و تحلیل صورت‌­های مالی بانک‌­ها و شرکت­‌های مختلف، امکان فراگیری مطالب در محیطی حقیقی را نیز به دست خواهند آورد. دوره آموزش «شناخت صورت‌های مالی، ویژه مدیران و کارشناسان» برای چه کسانی مناسب است؟ باتوجه‌به زبان در نظر گرفته‌شده برای مطالب این دوره و سرفصل‌­های موردبحث، مخاطبان این دوره را دسته­‌های متفاوتی از افراد تشکیل می‌­دهند. به طور خلاصه می‌­توانیم مخاطب این دوره را شامل دسته‌­های پایین بدانیم: مدیران حوزه‌های غیرمالی؛ مهندسان و کارشناسان واحدهای غیرمالی کارآفرینان و مدیران استارت‌آپ‌ها فعالان اصناف مختلف دانشجویان رشته‌های مختلف به‌جز مدیریت و حسابداری افراد فعال در بورس و سایر بازارهای مالی ویژگی متمایز «دوره شناخت صورت‌های مالی، ویژه مدیران و کارشناسان» چیست؟ در این دوره نحوه آموزش به‌گونه‌ای است که شرکت­‌کنندگان در پایان دوره، بدون تسلط زیاد بر مباحث مربوط به حسابداری که اساس و پایه صورت‌­های مالی هستند می­‌توانند به‌خوبی صورت‌­های مالی را تحلیل و بررسی کنند. از سوی دیگر بررسی مثال‌هایی از دنیای واقعی یعنی شرکت­‌ها و بانک‌­های موجود این امکان را برای مخاطبان دوره به وجود آورده است که بتوانند به‌صورت کاملاً ملموس شرایط بررسی صورت­‌های مالی در دنیای واقعی را درک کرده و آن را یاد بگیرند.

934,150 تومان

آموزش مدل سازی کیفیت سد و مخزن

در این دوره آموزش مدل سازی کیفیت سد و مخزن که در ۶ فصل تقدیم حضور شما شده است، سعی شده تا معرفی کلی از نحوه ساخت و برپایی مدل کیفی در ساده‌ترین شکل آن ارائه شود. در فصل اول به تشریح ویژگی‌ها، مزایا و معایب و نیز محیط نرم‌افزار مربوطه پرداخته شده است. در فصل دوم به اختصار در خصوص مبانی هیدرودینامیک محیط‌زیستی و پارامترهای کیفی مدل صحبت شده است. لازم به ذکر است در این قسمت صرفا مجموعه‌ای از معادلات کلی حاکم بر مدل کیفی معرفی شده و بررسی دقیق‌تر آن در غالب این دوره آموزشی نمی‌گنجد. در فصل سوم به بررسی نیازهای اطلاعاتی مدل و نحوه آماده‌سازی آن‌ها پرداخته شده است. ضمن اینکه از نرم‌افزار ARCMAP در جهت ساخت هندسه مدل نیز استفاده شده است. در فصل چهارم تنظیمات و ضرایب مورد نیاز در محیط نرم‌افزاری بررسی شده است. فصل پنجم نیز به بررسی نحوه اجرای مدل، خطایابی و خروجی‌های اولیه و فصل ششم به نحوه استفاده از ابزار پس‌پردازش در مشاهده نتایج کیفی اختصاص دارند. مدل‌های کیفی آب ابزارهای مهمی در مدیریت منابع آبی هستند که بوسیله این ابزار، انتقال مواد آلاینده و اندرکنش‌های آن در محیط آبی شبیه‌سازی و پیش‌بینی می‌شود. این موضوع می‌تواند به کمتر شدن هزینه‌های پایش و مواد جهت آزمایشات شیمیایی تا حد زیادی کمک کند. همچنین در برخی از موارد ممکن است آزمایشات برجا به دلیل موضوعات آلودگی محیط‌زیستی در منطقه و یا عوامل دیگر، انجام‌پذیر نباشد. در کنار این موارد، نتایج مدلسازی کیفی می‌تواند ابزار مناسبی در مطالعات ارزیابی اثرات محیط‌زیستی طرح‌های آبی باشد، چه در زمینه پیش‌بینی آثار و چه در زمینه تصمیمات مدیریت محیط‌زیستی. با توسعه تئوری مدل و تکنیک‌های کامپیوتری بروز شده، مدل‌های کیفی آب با الگوریتم‌های مختلف توسعه داده شده‌اند. تا کنون ده‌ها نوع از مدل کیفی برای انواع توپوگرافی‌ها، بدنه آبی و آلاینده‌های مختلف در مقیاس‌های زمانی و مکانی مختلف توسعه داده شده‌اند. نحوه بهره‌گیری از یک مدل کیفی به فرضیاتی بستگی دارد که در مدل تعریف می‌شود. بر مبنای آنچه در پایگاه داده‌های SpringerLink، Web of Science و Scopus ارائه شده، ۷ مدل شبیه‌سازی کیفی آب بصورت گسترده در سراسر جهان مورد استفاده قرار می‌گیرند شامل AQUATOX، CE-QUAL-W2، EFDC، QUALs، SWAT، SPARROW و WASP هستند. مدل CE-QUAL-W2 به عنوان یکی از مدل‌های اشاره شده، این دوره آموزش مدل سازی کیفیت سد و مخزن پیش رو است یک مدل دوبعدی میانگین‌گیری شده عرضی است که برای شبیه‌سازی انواع بدنه‌های آبی شامل مخازن دریاچه‌ها و سدها، رودخانه‌ها و خورها مورد استفاده قرار می‌گیرد. به دلیل رایگان بودن، متن‌باز بودن و نیز امکان مناسب برقراری ارتباط فنی را توسعه‌دهندگان این مدل، ابزار مناسبی برای شبیه‌سازی بدنه‌های آبی است. با این حال، به دلیل فرض میانگین‌گیری عرضی، کاربرد آن برای بدنه‌های آبی که دارای نسبت طولی به عرضی زیاد هستند، دارای دقت بالاتری است. برای استفاده مناسب از مدل‌های کیفی در پروژه‌های مختلف، نیاز است تا شخص کاربر اطلاعات مناسب و کافی از مبانی هیدرودینامیک محیط‌زیستی، بیولوژی و شیمی محیط‌های آبی، محاسبات عددی و آمار و احتمال مهندسی در اختیار داشته باشد.

271,150 تومان

آموزش اسپیکینگ آیلتس - IELTS Speaking Booster

بخش اسپیکینگ آیلتس (IELTS Speaking) یکی از دغدغه‌های داوطلبان این آزمون بین‌المللی است. این بخش شامل یک مصاحبه‌ی حضوری است که بین ۱۱ الی ۱۴ دقیقه به طول می‌انجامد و ممتحن صدای متقاضی را ضبط می‌کند و در طول مصاحبه، زمان تحت کنترل دقیق ممتحن است. اسپیکینگ آیلتس شامل ۳ قسمت است: ۱- قسمت اول شامل Introduction و سپس حدود ۴ الی ۵ دقیقه پرسش در خصوص موضوعاتی که اصطلاحا Familiar هستند مانند: شغل، تحصیلات، سرگرمی ها، محل زندگی، علایق، آب و هوا و... ۲- قسمت دوم (Cue Card): در این قسمت یک Task Card توسط ممتحن به متقاضی داده می شود. روی این Card موضوعی نوشته شده که با تعدادی سوال تحت عنوان Follow-up Questions همراه است و متقاضی می‌بایست پس از ۱ دقیقه آماده‌سازی، پاسخ خود را در قالب یک Short Presentation که طول آن حداقل ۱ دقیقه و حداکثر ۲ دقیقه است به ممتحن ارائه کند. ۳- قسمت سوم تحت عنوان Discussion: در این قسمت که بین ۴ الی ۵ دقیقه زمان می برد، ممتحن سوالاتی را بر پایه‌ی موضوع بخش قبلی مطرح می‌کند و متقاضی می‌بایست پاسخ‌های جامع و متقاعدکننده‌ای برای هریک از این سوالات داشته باشد. کدام قسمت از همه مهم‌تر است؟ آیا زمان محاسبه‌ی نمره نهایی اسپیکینگ، هر یک از این ۳ قسمت بالا امتیازهای جداگانه و البته برابر با همدیگر دارند یا یک قسمت خاص از بقیه مهم‌تر است؟ قسمت‌های مختلف آزمون اسپیکینگ به صورت جداگانه نمره‌دهی نمی‌شوند بلکه عملکرد کلی شماست که مورد ارزیابی قرار می‌گیرد، اما می‌توان این چنین گفت: ۱- قسمت اول (Part 1) را می توان آسان‌ترین بخش این آزمون دانست، بنابراین اگر شما صرفا در این قسمت عملکرد عالی داشته باشید، تضمینی برای کسب نمره‌ی بالا وجود ندارد. ۲- قسمت Cue Card میدانی برای محک زدن دانش اسپیکینگی متقاضی است. این بخش می تواند تصویر کلی از نمره‌ی احتمالی متقاضی را در ذهن ممتحن شکل دهد. ۳- قسمت سوم (Discussion) جاییست که ممتحن تصمیم نهایی خود را درباره‌ی عملکرد متقاضی اتخاذ می‌کند.

1,325,150 تومان
شنبه 26 خرداد 1403، ساعت 10:52