دوره آموزشی - جستجوی «اجاره قسمتی تعمیرگاه»

نتایج جستجوی «اجاره قسمتی تعمیرگاه» در دوره‌های آموزشی مرتبط با مقاطع تحصیلی و مهارت‌های شغلی مختلف، مانند دوره‌های برنامه‌نویسی، حسابداری، مدیریت و ...

آموزش Git

گیت (Git) یک سامانه‌ی کنترل نسخه‌ی توزیع ‌شده است که طراحی شده تا بتواند تغییرات سورس کد را در طول توسعه‌ی نرم‌افزار شناسایی کرده و ردیابی کند. هدف اصلی از ساخته شدن این سامانه این است که همکاری و کار تیمی در میان برنامه‌نویسانی که بر روی پروژه‌های مشترک کار می‌کنند تسهیل شود، اما می‌توان از آن برای ردیابی هر نوع تغییراتی در انواع فایل‌های مختلف استفاده کرد. سایر اهداف این سامانه عبارت‌اند از سرعت بالاتر، انسجام داده‌ها، و پشتیبانی روال‌های کاری توزیع شده و غیر خطی. این دوره آموزش Git به شما کمک خواهد کرد تا با مفهوم Git و ابزارهای مختلف آن آشنا شوید و در مدت زمان کوتاهی بتوانید از آن به طور موثر استفاده کنید. Git در سال ۲۰۰۵ توسط لینوس تروالدز و در پی توسعه‌ی کرنل لینوکس ساخته شد تا سایر توسعه‌دهنده‌های کرنل بتوانند با راحتی و سرعت بیشتری در توسعه‌ی آن مشارکت کنند. از سال ۲۰۰۵ به بعد افرادی کلیدی از جمله جونیو هامانو از نگهداری‌کننده‌های اصلی آن بوده‌اند. درست مانند سایر سامانه‌های کنترل نسخه‌ی توزیع شده، و بر خلاف بسیاری از سامانه‌های کلاینت-سروری، تمام مخزن‌های گیت روی تمام کامپیوترهایی که روی آن‌ها بارگذاری شده‌است، نسخه‌ی کاملی از تاریخچه به همراه توانایی ردیابی نسخه، فارغ از اتصال یا عدم اتصال به شبکه یا سرور مرکزی، وجود دارد. امروزه میلیون‌ها پروژه از Git استفاده می‌کنند. با استفاده از گیت می‌توان تغییراتی که در هر مرحله از پروژه اعمال شده را پیگیری کرد، قسمتی از پروژه را به صورت مستقل توسعه داد و یا حتی در صورت بروز مشکل در هر مرحله به نقطه‌ای پایدار و بدون مشکل بازگشت و از بروز اشتباهات احتمالی در هر مرحله از توسعه نرم افزار جلوگیری کرد. پس از گذراندن دوره آموزش Git شما قادر خواهید بود که روی پروژه‌ای مشترک با همکاران خود روی توسعه محصولات مختلف کار کنید، حتی روی پروژه‌های شخصی که به صورت مستمر نیاز به بازبینی و ویرایش دارند یا روند تغییرات نسخه‌های مختلف را در مراحل متفاوت توسعه نرم‌افزار بررسی، پیگیری و کنترل کنید و غیره.

339,150 تومان

آموزش مدل‌ درآمدی استارتاپ‌ها

مدل درآمدی استارتاپ‌ها باید چگونه باشد؟ هر استارتاپی در تلاش است تا در کم‌ترین زمان به بیشترین درآمد و سودهی برسد اما چگونه؟ اگر استارتاپ شما بهترین محصولات را هم در بازار ارائه دهد، آیا لزوماً می‌توانید به درآمدزایی و سودآوری زیاد امیدوار باشید؟ در ابتدا به تفاوت بین مدل درآمدی استارتاپ و جریان درآمدی بپردازیم. جریان درآمدی به نوع فعالیت شرکت بستگی دارد و شامل منابع مختلفی است که شرکت به واسطه آن پول کسب می‌کند مثل فروش کالا یا محصول. مدل درآمدی استارتاپ‌ها و سایر کسب‌وکارها ساختاری است که با استفاده از آن می‌توانیم بفهمیم که جریان درآمدی شرکت از چه قسمتی یا از کجا تأمین می‌شود. در این بخش از آموزش مدل درآمدی استارتاپ‌ها با مفاهیم بالا و انواع مدل‌های درآمدی استارتاپ‌ها بیشتر آشنا می‌شویم. یک استارتاپ چگونه می‌تواند درآمد پایدار کسب کند؟ این پرسش یکی از اساسی‌ترین سوالات هر کارآفرین است. مدل درآمدی استارتاپ‌ها، تعیین‌کننده پتانسیل سودآوری هر استارتاپ است و احتمال بقای آن را در میان رقبا مشخص می‌کند. انتخاب مدل درآمدی صحیح می‌تواند بر تمام تصمیمات یک استارتاپ اثر مثبت بگذارد. طراحی و انتخاب بهترین مدل درآمدی مستلزم آگاهی از انواع گوناگون مدل‌ها و آشنایی با سازوکار هر یک است. در گزارشی از CBinsights که با مطالعه و نظرسنجی از 101 استارتاپ شکست‌خورده انجام گرفته‌است، مهم‌ترین دلایل شکست یک استارتاپ مشخص شده‌اند. بر اساس این گزارش، 17درصد از مؤسسان استارتاپ‌های شکست‌خورده، ضعف در مدل کسب‌وکار و عدم درآمدزایی را به‌عنوان یکی از علل شکست خود نام برده‌اند که می‌تواند نداشتن مدل درآمدی مناسب باشد. اصرار بر استفاده از یک راه کسب درآمد یا شکست در پیداکردن راه‌های درآمدزایی دیگر، از مشکلات معمول مؤسسان استارتاپ‌های شکست‌خورده است اما با دانش و آگاهی نسبت به مدل‌های درآمدی استارتاپ‌ها و انتخاب بهترین مدل برای کسب‌وکار می‌توانیم احتمال شکست را کاهش دهیم. برای یافتن بهترین مدل درآمدی استارتاپ‌ها، مشتریان باید در مرکزیت تصمیمات استارتاپ قرار داشته‌باشند. ایده‌آل‌ترین مدل درآمدی باید کمترین سختی را برای مشتری ایجاد کند، چرا که مشتریان مایل‌اند از طریق روش‌های ساده‌ای که با آن آشنایی دارند خرید کنند. مدل درآمدی هر استارتاپ باید بر اساس مدل کسب‌وکار آن شکل گرفته‌باشد. اگر در اندیشه راه‌اندازی کسب‌وکار خود و یا در حال طراحی یا بازنگری مدل کسب‌وکارتان هستید این دوره آنلاین این فرصت را به وجود می‌آورد تا با جزئیات، مزایا و معایب هر یک از روش‌های کسب درآمد آشنا شوید و براین‌اساس بهترین مدل درآمدی را برای استارتاپ خود انتخاب کنید.

458,150 تومان

آموزش جامع گوگل آنالیتیکس 4

امروزه گوگل آنالیتیکس 4 به ابزاری محبوب بین دیجیتال مارکترها و پرفورمنس مارکترها تبدیل شده است. به‌طورکلی آنالیتیکس به شما این امکان را می‌دهد که رفتار کاربران وب‌سایتتان را بررسی، تجزیه‌وتحلیل کرده و بر اساس آن تصمیم بگیرید. گوگل آنالیتیکس 4 به کسب‌وکار شما کمک می‌کند تا تصمیمات داده محور بگیرید. به‌عنوان‌مثال ممکن است شما یک بنر تبلیغاتی در یک وب‌سایت خبری را ماهانه یک‌میلیون تومان اجاره کنید که جهت ردیابی و تحلیل کاربران خود از طریق این کانال نیاز به آمار و ارقام مشخصی دارید، در این موقعیت می‌توانید از GA4 به‌راحتی کمک بگیرید و به سؤالات زیر پاسخ دهید: آیا بنر تبلیغاتی من دیده می‌شود؟ چند نفر با کلیک بر روی این تبلیغ به وب‌سایت من آمده است؟ آیا کاربران این تبلیغ، اهداف بیزینسی من (مانند خرید) را انجام می‌دهند؟ آیا ورودی‌های سایت توسط کاربران حقیقی بوده است؟ آیا این تبلیغ ارزش ادامه دادن دارد؟ یا باید جای دیگری سرمایه‌گذاری کنم؟ دوره آموزش گوگل آنالیتیکس در این دوره یاد می‌گیرید بسیار حرفه‌ای به این نوع سؤالات بالا پاسخ دهید و تصمیمات دقیق و هدفمند بگیرید. درگذشته این تصمیمات به کمک نسخه قدیمی آنالیتیکس گرفته می‌شد اما اشکالات و ایرادهای آن گوگل را به سمت معرفی ابزاری حرفه‌ای‌تر به نام گوگل آنالیتیکس 4 هدایت کرد. اهمیت ابزار گوگل آنالیتیکس به‌اندازه‌ای است که امروزه آموزش‌های زیادی به‌منظور یادگیری گوگل آنالیتیکس و باهدف آموزش کار با گوگل آنالیتیکس به کاربران، علاقه‌مندان، دیجیتال مارکتر‌ها و فعالین حوزه سئو و غیره منتشر شده است. در دوره آموزش گوگل آنالیتیکس 4 با ابعاد مختلف این ابزار کارآمد و حرفه‌ای آشنا خواهید شد. از جمله مواردی که در این دوره برای آموزش به کاربران در نظر گرفته شده است می‌توان به موارد زیر اشاره کرد: آشنایی با ابزار گوگل آنالیتیکس آموزش ساخت گوگل آنالیتیکس آموزش نصب گوگل آنالیتیکس آموزش کامل google analytics آنچه در دوره آموزش گوگل آنالیتیکس ۴ با آن آشنا خواهیم شد با شرکت در دوره آموزش پروژه محور گوگل آنالیتیکس 4 با این ابزار تحلیلی و مهم آشنا می‌شوید و از ابتدا آن را یاد می‌گیرید. پروژه محور بودن به این معنی است که نه‌تنها این مفاهیم و مبانی را به‌صورت تئوری بلکه به‌صورت عملی و در قالب پروژه کاربردی آموزش می‌بینید. پروژه نهایی این دوره الهام گرفته از تسک‌ها و پروژه‌ شرکت‌های بزرگ در حین استخدام است. در واقع با یادگیری این دوره احتمالاً بتوانید سؤالات به ظاهر سختی که برخی کسب‌وکارها طرح می‌کنند را حل کنید. کوییزها، تمرین‌ها و پروژه‌هایی که در این دوره طراحی شده است به یادگیری بیشتر شما کمک می‌کند. اگر در هنگام آموزش یا انجام تمرین‌ها با مشکلاتی برخورد کردید، می‌توانید آن را در تالار گفتگو مطرح کنید. ضمن اینکه مدرس دوره به شما پاسخ می‌دهد، می‌توانید از تجربیات سایر دانشجویان دوره کمک بگیرید. هدف از برگزاری دوره آموزش گوگل آنالیتیکس 4 چیست؟ باتوجه‌به مباحثی که برای آموزش در این دوره در نظر گرفته شده است، هدف اصلی دوره آموزش کامل گوگل آنالیتیکس آشنایی مخاطبان با ابزار کارآمد و حرفه‌ای گوگل آنالیتیکس است. این دوره به بازاریاب‌ها، مارکترها، فعالین حوزه دیجیتال مارکتینگ و سئو ابزاری حرفه‌ای را معرفی می‌کند تا بتوانند به کمک آن فعالیت خود را در سطحی حرفه‌ای و بالاتر دنبال کنند.

619,650 تومان
یک‌شنبه 27 خرداد 1403، ساعت 06:44