دنبال کن

درمورد ماسه ساز دوطرفه هر کسی میدونه یه توضیحی  بده ممنون میشم 

اپراتور سنگ شکن

1401/08/05
استخدام اپراتور سنگ شکن
استخدام اپراتور سنگ شکن محل کار مورچه خورت اصفهان باتجربه و ماهر باشد سوپیشینه و اعتیاد نداشته باشد
1401/09/08
تقی
سلام ماسه ساز دوطرفه کارایش مثل همون ماسه ساز ماشین رول هستش باتفاوت این که این نوع ماسه ساز باید حداقل 12ساعت راست دور باید زیرباربره وبعد ار12ساعت باید برعکس بچرخه به چپ واین کارباکلید منیاتوری یاهمون کلید تابلو انجام میشه .موفق پیروز باشید
09:54
1401/09/10
علی طهماسبی
ممنون از جوابتون
14:25
کارفرما، اپراتور کارخانه سنگ شکن و راننده بیل
واقع در مرزن آباد دارای مزایا و بیمه و محل اسکان مناسب
1401/10/12
ابراهیم واحدی
ماسه ساز دوطرفه دارای 2عدد پشت سندان دارد که برای خدایش شما می‌توانید به سورت همگی چپ گرد وراست گرد کار کنید  تا چک‌های شما یک نواخت باشند وباعث بلانسبت دستگاه نشود
03:20
1402/02/18
ماسه ساز هر طرف آن دو دهنه دارد و اگر شکستگی آن کم شد دهنه ها را تا حد ممکن جمع کرده و ماسه ساز باید به طرفی که دهنه جمع شده بچرخد و چکش های آن دو طرفه است پس از تمام شدن هر طرف باید برگردان شود 
(این تعریف برای ماسه ساز جدید طرح إچ می باشد) 

یک نوع دیگر به اسم راکن رایک است که سه تا چکش و سه تا نگهداره چکش دارد که جنس چکش های آن مقاومت خیلی بالایی دارد شکستگی آن می شود با فولی کوچک و بزرگ تنظیم کرد راکن رایک دو نوع داریم گریسی و روغنی و بهترین آن گریسی می باشد 
18:52
1402/06/28
صمد عسكری
سلام اپراتور سنگ شکن هستم 14سال سابقه دارم اعم از فنی واپراتوریش حاضر به همکاری در خارچ از کشور هستم واپراتور اگر اپراتور باشد از20به بالا حقوق می گیرد من زیر بیست کار نمی کنم
13:33
استخدام اپراتور و کمک اپراتور سنگ شکن
کارخانه آسفالت و سنگ شکن واقع در شهرک صنعتی سپیدرود جهت تکمیل نیروی انسانی از یک اپراتور و یک کمک اپراتور سنگ شکن دعوت به همکاری مینماید. جهت اطلاعات بیشتر تماس بگیرید ساعت پاسخگویی ۱۰ صبح الی ۱۳
چهارشنبه 5 دی 1403، ساعت 19:35