خیاطی دور کاری
سلام من خیاطم با هشت سال سابقه دوزندگی هم سری دوز وهم مزون دوز با متد مولر آموزش دیدم چرخ راسته دوز جک وسردوز پنج نخ دارم برای کار دوزندگی در منزل از کجا برش تهیه کنم
محل سکونت شما کجاس
ازتجهیزات وحل کار عکس بگیرین به تلگرام بفرستین من به شما کار برش خورده کار میدم
سلام خیاط راسته دوز در منزل با چرخ صنعتی در تهران منطقه 17
سلام من خیاط هستم رشته دانشگاهیم طراحی لباس هست تو خونه خیاطی میکنم کارم خیلی تمیز هست نیاز به کار دارم سری دوزی انجام میدم کلیه تجهیزاتمم دارم چرخ صنعتی سردوز و اتو حرفه ای نیاز شدید به کار دارم
سلام من هم کار لازم هستم ب من هم کار میدید ساکن منطقه 19 روبیکا دارم می تونم هر عکسی بخوانی بفرستم
من نیازمندبیرونبرهستم محدوده باقرشهر
به تعدادی بیرونبرمانتودوز تمیزدوزبه صورت زیرچرخی نیازمندم .0**** شماره تماس
سلام چطوری میتونم تماس بگیرم از بابت کار برش خورده
سلام منسرپرست3بچهخیلیگرفتارمکاربیرونبرلازمدارم چرخراستهوسردوزچهارنخدارم
سلام من خیاط خونگی هستم امکانات راهم دارم چه چوری باید از شما کار بگیرم
چگونه باشماتماس بگیرم خانم زمان پور؟
سلام من خیاط هستم تو تبریز زندگی میکنم هشت سال سابقه کار دارم وسایل خیاطی دارم کسی میتونه برام کار برش شده تهیه کنه من خیاط مانتو پالتو کاپشن زنانه هستم
سلام کجا هستین شما
کجا هستین
سلام وقت بخیر با این ش تماس بگیرید 0****
سلام من خیاطم با 15 سال سابقه ی کار و مسلط به کامل به خیاطی از لرستان نیازمند کار در منزلم
برای دوخت بلوزشلوار نیازدارم به خیاط چطورمیتونم باهاتون تماس بگیرم
سلام محل سکونت شما کجاست ؟
سلام شما ساکن کجا هستین .من کلی کارای برش خورده دارم
سلام شما ساکن کجا هستین
سلام من خیاط هستم با 15سال سابقه کاری نیازمندکاردرمنزل هستم
سلام وقت بخير من متخصص دوخت پيراهن مردانه هستم ممنون ميشم كاري داريد و ميتونم انجام بدم بهم پيشنهاد بديد
سلام من چرخ صنعتی راسته دوز و 5نخ و اتو صنعتی دارم نیاز به کار دارم که درمنزل انجام بدم اگه کاری هست ممنون میشم بهم بدین
سلام من خیاط با بیست سال سابقه نیاز به کار سری دوز دارم کارگاه هم دارم
سلام من خیاط هستم دیپلوم فنی حرفی دارم مغازه دارم کجا کار برش شده تهیه کنم
من خیاط با 25سال سابقه هم مزون دوزی وهم مجلسی دوزی کار میکنم ی کارگاه با ده کله چرخ راه اندازی کردم برای کار تولیدی با یک موسسه ی خیریه همکاری میکنیم برای شروع کار کارگاهمون نیاز به کار برش زده داریم از کجا میتونم تهیه کنم شهرستان هستیم راهنمایم کنید ممنون
ی شماره تماس لطف میکنید ،ممنون