دنبال کن

مزایا و معایب شغل سیمانکار

سیمانکار

1401/03/11
محمدرضا سمری
این کار چون در ارتفاع های مختلف انجام میشه بعضی مواقع استادان از ارتفاع ترس دارند ولی خوب یه شغله دیگه باید ادامه داد
12:09
استخدام نیروی خدمات نظافتی،پرستاری وساختمانی
باسلام شرکت خدماتی و نظافتی نگین ازبین همشهریان آقاوخانم،باتجربه،متعهدومومن نیرومیپذیرد؛ 1_نیروکارخانم وآقاجهت پرستاری ازسالمندوبیمار ۲_نظافتچی خانم وآقاجهت نظافت منزل،محل کاروشرکتها ۳_نیروی کارخانم و...
1401/08/28
موسی جعفری
پیمانکار موفق کسی هست که خوش حساب باشه از بابت اجرای کاربا وجدان برای اجرای کار پروژه برای کسی کار کنید که ناظر کار از کار سر در بیاره راحتتر میشه کارو جمع کرد 
21:03
2 تایید
1401/12/03
مصطفی موسوی
0**** مصطفی موسوی  سیمان کار
09:05
1402/08/24
نادرخانمحمدی
من سیمانکارم وبیماری اگر نیاز به همکاری داشتید تماس بگیرید ممنون میشم 0**** خانمحمدی
16:53
اعزام سیمانکار و گچکار بصره عراق
سلام با دقت توضیحات رو بخونید شهر بصره عراق - تماس نگیرید ایران نیستم فقط واتس اپ پیام بدید - غیر ایرانی استخدام ندارند. - اسکان و غذا با کارفرما هست - برای ارسال فیلم و عکس اسم شغل تعداد نفرات و شهر ...
1402/10/16
علی اسفندیاری
سیمانکار هستم 0**** علی تماس بفرمایید.هرجای ایران کار باش کار میکنم به صورت کنترات
14:13
1403/05/29
هادی توبره ریزی
سیمانکارو بنای ساختمانی هستم  هرجای استان البرز باشه کارمیکنم کنترات، باقیمت مناسب و کیفییت بالا،تماس بگیرید 24 ساعت شبانه روز0**** هادی
06:03
1403/07/29
مهدی اکبری
سیمانکار ونما کار رومی وکلاسیک هستم هر جای ایران باشد در خدمتم بابهترین کیفیت ...به صورت کنترات وپروژهای ...0**** 
23:44
جذب سیمانکار، مسلط به دستگاه ملات پاش، پروژه عراق
شرکت ما جهت تکمیل تیم پروژه‌های ساختمانی خود در عراق، شهر کربلا به تعدادی نیروی کار ماهر سیمانکار خارج ساختمان با تجربه کار با دستگاه ملات‌پاش T13M نیازمند است. شرایط و مزایا توسط شرکت ما فراهم می‌شو...
شنبه 22 دی 1403، ساعت 03:04