دنبال کن

حقوق یک طراح لباس در ماه چقدر است؟

طراح لباس

1401/03/04
فریبا یوسفی
حقوق طراح سابقه دار چقدر است
14:50
2 تایید
طراح لباس
به یک طراح لباس زنانه بصورت حضوری جهت همکاری در مجموعه تولیدی نیازمندیم خواهشمند است رزومه و مشخصات خود را در چت دیوار ارسال فرمایید
1401/05/06
ضحا علیان
در امد طراحی لباس چقدر است
11:28
3 تایید
1402/07/01
ندا کریمی
سلام وقت خوش ببخشید من طراحی خوندم کجا باید شروع کنم واس استخدام
15:39
1 پاسخ
ندا کریمی
میشه لطفا در اصفهان ی راهنمایم کنین مچکر
15:40
JPA
طراح لباس
آشنایی کامل با بازار پوشاک داخلی آشنا با صنعت مد داخلی و خارجی دارای روحیه بالای تیمی آشنا با بازار مواد اولیه (بازار بزرگ نهران)
محمد صمدی
ندا کریمی
سلام وقت خوش ببخشید من طراحی خوندم کجا باید شروع کنم واس استخدام
سلام تماس بگیرید 0**** 
16:10
1402/10/18
مجید حزبه
اگر تو اهواز هست خوبه
06:14
1402/11/15
مریم وطن دوست
سلام من طراحی لباس خوندم کجا میتونم واسه استخدام اقدام کنم؟
18:17
استخدام طراح لباس و الگوساز
استخدام طراح لباس و الگوساز یک نفر طراح، الگوساز و نمونه‌دوز حرفه‌ای مسلط به طراحی لباس و ترندشناسی بازار، الگوسازی و نمونه‌دوزی پوشاک زنانه با تسلط کامل به نرم‌افزار اپتیتکس ( ایران‌جک ) نیازمندیم. ...
1403/04/14
مرتضی ثقفی
سلام اگه کسی الگوساز میخواد با این شماره تماس بگیره
هفت.هشت.نه.هفت.سه.هشت.دو....نهصدوده 
16:18
1403/06/21
نسرین زلفی
سلام من طراحی لباس و خوندم و مدرک بین المللی دارم کجا میتونم برای کار اقدام کنم؟
22:00
1403/10/09
سلام من برای کار تولید مانتو نیاز به طراح دارم 
12:20
6 پاسخ
1 تایید
طراح لباس - خانم
شرکت معتبر آتی دانا (گراد) جهت تکمیل کادر طراحی خود از فردی با مشخصات زیر دعوت به همکاری می نماید: - منظم و مسئولیت پذیر - دارای مهارت در طراحی لباس و دوخت - آشنا با برنامه های گرافیکی ترجیحاً فتوشاپ ...
1403/11/24
آراسته
لطفا به این شماره پیام بدید 0**** 
16:04
1 پاسخ
1403/12/02
بهار امیری
سلام لطفا شماره تماس لطف کنین 
13:43
1403/12/21
سلام  لطفا شماره تماس بزارید .شرایطتون رو میفرمایید ؟
01:53
استخدام طراح لباس
استخدام طراح لباس خلاق و متعهد به یک طراح لباس خلاق و متعهد نیازمندیم با شرایط زیر: *شرایط مورد نیاز: منطقه مجموعه: تهران شماره تماس: 09124620957 استخدام طراح لباس – آگهی استخدام و کاریابی مد و پوشاک...
1404/03/06
رز ...
سلام وقتتون بخیر ، شرایط رو میفرمایید؟
22:38
1404/04/28
سلام وقتتون بخیر 
طراح لباس دیجیتالی دورکارم با نرم افزار ایلاستریتور کار میکنم باعث افتخاره طراحی شما انجام بدم
20:47
1404/06/01
صادقی
سلام وقتتون بخیر
من [خانم صادقی  هستم، طراح لباس با تمرکز روی [سبک/حوزه خاص شما: مثلا لباس شب، مینیمال، مدرن یا سنتی]. در سال‌های اخیر تجربه‌های متنوعی در طراحی و همکاری با مزون‌ها و مشتریان مختلف داشتم و همیشه هدفم خلق طرح‌هایی بوده که علاوه بر زیبایی، هویت برند را برجسته‌تر کنند.
با توجه به کیفیت کار و سبک خاص مجموعه شما، احساس می‌کنم می‌تونم با خلاقیت و مهارت‌هام به رشد و تمایز بیشتر مزون‌تون کمک کنم. خوشحال می‌شم فرصتی برای همکاری و هم‌فکری داشته باشیم.

]با احترام خانم صادقی ]
جهت همکاری با شماره 0****  در واتساب 
21:05
شیکو | Chico
استخدام طراح لباس (الگو سازی-اسلامشهر)
استخدام طراح الگو و لباس زنانه تریکو (chico stayl) ما در مجموعه معظم شیکو استایل، با تمرکز بر طراحی و تولید پوشاک زنانه باکیفیت، به‌دنبال جذب طراح الگو و لباس زنانه حرفه‌ای هستیم که به جزئیات، دقت و ا...
صادقی
سلام وقتتون بخیر
من [صادقی ] هستم، طراح لباس با تمرکز روی [سبک/حوزه خاص شما: در سال‌های اخیر تجربه‌های متنوعی در طراحی و همکاری با مزون‌ها و مشتریان مختلف داشتم و همیشه هدفم خلق طرح‌هایی بوده که علاوه بر زیبایی، هویت برند را برجسته‌تر کنند.
با توجه به کیفیت کار و سبک خاص مجموعه شما، احساس می‌کنم می‌تونم با خلاقیت و مهارت‌هام به رشد و تمایز بیشتر مزون‌تون کمک کنم. خوشحال می‌شم فرصتی برای همکاری و هم‌فکری داشته باشیم.

با احترام
خانم صادقی 
راه ارتباطی در واتساب 0****  
21:10
1404/06/23
سارا بهزادی
آراسته
لطفا به این شماره پیام بدید 0****
سلام لطفا شرایطتون مگید 
من طراحی لباس خوندم 
03:03
1404/06/24
پریماه پورعباس
سلام من طراحی لباس خوندم و دنبال کار پاره وقت ولی همه سابقه کار میخوام
ما بچه هایی که  تازه فارغ تحصیل شدیم هر جا میریم برای کار،سابقه کار میخوان باید چیکار کنیم؟؟؟
15:53
طراح لباس الگو ساز نمونه دوز ماهر
شرکت تولیدی پوشاک زنانه استخدام یک نفر طراح، الگوساز و نمونه‌دوز حرفه‌ای مسلط به طراحی لباس و ترندشناسی بازار ، الگوسازی و نمونه‌دوزی پوشاک زنانه با تسلط کامل به نرم‌افزار اپتیتکس ( ایران‌جک ) نیازمن...
1404/07/01
مهسا مرادی
سلام من لیسانس طراحی لباس دارم و در زمینه ی طراحی مشاغل و سینما و اجتماع فعالیت میکنم 
به دنبال کار پاره وقت به صورت حضوری در اصفهان هستم و پروژه به صورت دورکاری 
11:54
1404/07/05
فیروزه یوسفی
سلام وقت بخیر من طراحی لباس خوندم و طراحی خوبه کجا شروع کنم برای کار 
21:34
1404/07/07
عبایی
سلام من فوق دیپلم طراحی ولباس دارم 
جویا کار درقم هستم ممنون میشم کمکم کنید
20:39
طراحی خلاق برای ساخت اسکین‌ اختصاصی ماینکرفت
سلام، من به دنبال یک طراح مسلط به پیکسل‌آرت و اسکین‌سازی ماینکرفت هستم که بتواند عکس چهره و لباس من را با دقت و خلاقیت بالا به یک اسکین بازی تبدیل کند. جزئیات پروژه: دقت در شباهت: هدف این است که اسک...
1404/09/03
سیده آیدا نیکخواه
سلام وقت بخیر
بنده طراح لباس دستی و دیجیتالی هستم
جهت همکاری در واتساپ پیام دهید💐
0**** 
12:24
یک‌شنبه 8 دی 1404، ساعت 23:49