دنبال کن

حقوق یک طراح لباس در ماه چقدر است؟

طراح لباس

1401/03/04
فریبا یوسفی
حقوق طراح سابقه دار چقدر است
14:50
2 تایید
طراح لباس
ما در برند CANNY BOY به دنبال یک طراح پوشاک خلاق و باانگیزه هستیم که بتواند در طراحی کالکشن‌های فصلی، توسعه محصول و همراهی با تیم فنی و تولید نقش فعال داشته باشد. ✔ وظایف: • ساخت Moodboard، Color Pale...
1401/05/06
ضحا علیان
در امد طراحی لباس چقدر است
11:28
3 تایید
1402/07/01
ندا کریمی
سلام وقت خوش ببخشید من طراحی خوندم کجا باید شروع کنم واس استخدام
15:39
1 پاسخ
ندا کریمی
میشه لطفا در اصفهان ی راهنمایم کنین مچکر
15:40
استخدام طراح لباس خوش سلیقه
استخدام طراح لباس خوش سلیقه ما در Gallent (برند پوشاک مدرن و مینیمال) به دنبال یک طراح خلاق و با سلیقه هستیم تا در تیم ما بدرخشد! سمت: طراح لباس / طراح گرافیک پوشاک نوع همکاری: حضوری یا نیمه‌حضوری * م...
محمد صمدی
ندا کریمی
سلام وقت خوش ببخشید من طراحی خوندم کجا باید شروع کنم واس استخدام
سلام تماس بگیرید 0**** 
16:10
1402/10/18
مجید حزبه
اگر تو اهواز هست خوبه
06:14
1402/11/15
مریم وطن دوست
سلام من طراحی لباس خوندم کجا میتونم واسه استخدام اقدام کنم؟
18:17
استخدام طراح برای تولیدی پوشاک مردانه
استخدام طراح خوش‌سلیقه برای برند پوشاک ما در Gallent (برند پوشاک مدرن و مینیمال) به دنبال یک طراح خلاق و با سلیقه هستیم تا در تیم ما بدرخشد! سمت: طراح لباس / طراح گرافیک پوشاک محل کار: تهران نوع هم...
1403/04/14
مرتضی ثقفی
سلام اگه کسی الگوساز میخواد با این شماره تماس بگیره
هفت.هشت.نه.هفت.سه.هشت.دو....نهصدوده 
16:18
1403/06/21
نسرین زلفی
سلام من طراحی لباس و خوندم و مدرک بین المللی دارم کجا میتونم برای کار اقدام کنم؟
22:00
1403/10/09
سلام من برای کار تولید مانتو نیاز به طراح دارم 
12:20
5 پاسخ
1 تایید
طراح لباس حرفه ای خانم
سلام به یک خانم طراح لباس حرفه ای برای تولیدی مانتو و عبا نیازمندیم ساعت کار: ۹ تا ۴ عصر حقوق : ۱۲ تومن محیط کاملا زنانه ادرس : ملاصدرا ۱۷
1403/11/24
آراسته
لطفا به این شماره پیام بدید 0**** 
16:04
1 پاسخ
1403/12/02
بهار امیری
سلام لطفا شماره تماس لطف کنین 
13:43
1403/12/21
سلام  لطفا شماره تماس بزارید .شرایطتون رو میفرمایید ؟
01:53
فراخوان بازیگری
فراخوان همکاری در دو پروژه سینمایی در حال تولید سلام به دوستان عزیز من حدیثه رفیعی – طراح لباس فیلم هستم و در حال حاضر در دو پروژه سینمایی جذاب همکاری دارم: فیلم کودک: «داش علی و پهلوانان کوچک» ژ...
1404/03/06
رز ...
سلام وقتتون بخیر ، شرایط رو میفرمایید؟
22:38
1404/04/28
سلام وقتتون بخیر 
طراح لباس دیجیتالی دورکارم با نرم افزار ایلاستریتور کار میکنم باعث افتخاره طراحی شما انجام بدم
20:47
1404/06/01
صادقی
سلام وقتتون بخیر
من [خانم صادقی  هستم، طراح لباس با تمرکز روی [سبک/حوزه خاص شما: مثلا لباس شب، مینیمال، مدرن یا سنتی]. در سال‌های اخیر تجربه‌های متنوعی در طراحی و همکاری با مزون‌ها و مشتریان مختلف داشتم و همیشه هدفم خلق طرح‌هایی بوده که علاوه بر زیبایی، هویت برند را برجسته‌تر کنند.
با توجه به کیفیت کار و سبک خاص مجموعه شما، احساس می‌کنم می‌تونم با خلاقیت و مهارت‌هام به رشد و تمایز بیشتر مزون‌تون کمک کنم. خوشحال می‌شم فرصتی برای همکاری و هم‌فکری داشته باشیم.

]با احترام خانم صادقی ]
جهت همکاری با شماره 0****  در واتساب 
21:05
صوراسرافیل | Soor Israfil
استخدام طراح گرافیک (حوزه چاپی)
ما در مجموعه صور اسرافیل به دنبال یک طراح گرافیک خلاق و باانگیزه هستیم تا به تیم حرفه ای ما بپیوندد. شرایط: حداقل 2 سال سابقه کاری در طراحی گرافیک و مسلط به استاندارد های چاپی خلاق، ایده پرداز و ...
صادقی
سلام وقتتون بخیر
من [صادقی ] هستم، طراح لباس با تمرکز روی [سبک/حوزه خاص شما: در سال‌های اخیر تجربه‌های متنوعی در طراحی و همکاری با مزون‌ها و مشتریان مختلف داشتم و همیشه هدفم خلق طرح‌هایی بوده که علاوه بر زیبایی، هویت برند را برجسته‌تر کنند.
با توجه به کیفیت کار و سبک خاص مجموعه شما، احساس می‌کنم می‌تونم با خلاقیت و مهارت‌هام به رشد و تمایز بیشتر مزون‌تون کمک کنم. خوشحال می‌شم فرصتی برای همکاری و هم‌فکری داشته باشیم.

با احترام
خانم صادقی 
راه ارتباطی در واتساب 0****  
21:10
1404/06/23
سارا بهزادی
آراسته
لطفا به این شماره پیام بدید 0****
سلام لطفا شرایطتون مگید 
من طراحی لباس خوندم 
03:03
1404/06/24
پریماه پورعباس
سلام من طراحی لباس خوندم و دنبال کار پاره وقت ولی همه سابقه کار میخوام
ما بچه هایی که  تازه فارغ تحصیل شدیم هر جا میریم برای کار،سابقه کار میخوان باید چیکار کنیم؟؟؟
15:53
استخدام طراح خانم مسلط به فتو شاپ وکورل
فرصت همکاری در برند آسوریک ما برند آسوریک هستیم — با بیش از دو دهه تجربه در تولید تخصصی لباس ورزشی حرفه‌ای و صادرات به کشورهای آسیای میانه. در تیم ما، کیفیت، خلاقیت و تعهد در کنار هم معنا پیدا می‌کنن...
1404/07/01
مهسا مرادی
سلام من لیسانس طراحی لباس دارم و در زمینه ی طراحی مشاغل و سینما و اجتماع فعالیت میکنم 
به دنبال کار پاره وقت به صورت حضوری در اصفهان هستم و پروژه به صورت دورکاری 
11:54
1404/07/05
فیروزه یوسفی
سلام وقت بخیر من طراحی لباس خوندم و طراحی خوبه کجا شروع کنم برای کار 
21:34
1404/07/07
عبایی
سلام من فوق دیپلم طراحی ولباس دارم 
جویا کار درقم هستم ممنون میشم کمکم کنید
20:39
دستیار حرفه ای طراحی و دوخت لباس عروس
استخدام دستیار حرفه‌ای طراحی و دوخت لباس عروس (خانم) به یک خانم خوش‌ذوق، دقیق و باحوصله برای همکاری در کارگاه تخصصی طراحی و دوخت لباس عروس نیازمندیم. شرح وظایف: کمک در پوشاندن لباس هنگام پرو برای ...
یک‌شنبه 26 آبان 1404، ساعت 17:00