دنبال کن

جویای کار بسته بندی هستم در مشهد

بسته بندی لوازم التحریر

1402/06/06
نیرو کار بسته بندی کارآموز خانم
شرکت پانداک نیرو بسته بندی و شمارش لوازم التحریر استخدام مینماید به هیچ عنوان کار در منزل نداریم حداقل حقوق به ازای کار ۳ روز در هفته ۳ میلیون تومان مناسب برای دانشجویان امکان دریافت پاداش و مزایا مت...
مریم محودیان
کار بسته بندی در منزل برای بانوان
11:57
3 تایید
مریم محودیان
برای سه کودک کار دنبال کار بسته بندی با حقوق خوب هستم 
11:58
فروشنده آقا و خانم
با سلام به ۴نفرفروشنده آقا در پخش لوازم التحریر به شرح زیر نیازمندیم ۱.عدم سوءپیشینه ۲.سن بین ۲۰تا۳۵سال ۳.مدرک تحصیلی دیپلم به بالا ۴.حقوق۱۰میلیون +بیمه+پورسانت ۵.روابط عمومی وفن بیان بالا ۶.کاردرخ...
1402/06/16
رباب چوبانی
با سلام دنبال کار بستہ بندی ھستم خانوم ھستم کار در منزل میخوام شھر تبریز با سپاس
14:12
1403/06/15
اعظم شریفی
سلام دنبال کار بسته بندی در منزل هستم از شهرستان جلفا تبریز
18:03
1403/06/29
سلام جویای کار بسته بندی هستم شیراز

لوازم تحریر  
21:22
کارگرساده آقادرکارخانه لولزم التحریرباجای خواب غذا
باسلام به تعدادی نیرو آقا فعال و پرانرژی جهت کار در کارخانه تولید و بسته بندی انواع لوازم التحریر نیازمندیم 1️⃣ساعت کاری ۸صبح الی ۴بعدازظهر+۱ ساعت تایم ناهار و استراحت 2️⃣خوابگاه مجهز برای کارگران س...
1403/07/04
لیلا نوری
سلام وقت بخیر لیلا نوری هستم 38سالمه نیازبه کاربسته بندی درمنزل دارم 0**** لطفا مایل بودیدتماس بگیرید
07:25
1 پاسخ
محمد صمدی
لیلا نوری
سلام وقت بخیر لیلا نوری هستم 38سالمه نیازبه کاربسته بندی درمنزل دارم 0**** لطفا مایل بودیدتماس بگیرید
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش 
17:25
1403/07/11
مهدی یوسفی
سلام دنبال کاربسته بندی درمنزل دارم0**** 
17:45
kheilisabz, Porteghal, Zingo, Khob, Moon, Montasheran, Barizo, Magink, Elipon
کارشناس بسته بندی (صنعت لوازم التحریر)
شرح وظایف: طراحی محصولات با استفاده از نرم افزارهای طراحی طراحی خط تیغ بسته بندی محصولات همکاری با تیم مارکتینگ در خصوص توسعه و بهبود محصولات ارائه دستورالعمل های کیفی و انبارش محصولات شایستگی ها: حل...
پنج‌شنبه 1 آذر 1403، ساعت 21:16