دنبال کن

جست و جوی کار

بسته بندی

1402/01/15
فاطمه فخیره
بسته بندی و کار در منزل
18:27
1 پاسخ
بسته بندی
استخدام کارگر ساده (آقا) شیف شب ساعت کار ۲۳ الی ۷ (متغیر) دورکاری نداریم بین ۱۸ تا ۳۵ سال در تمام ایام سال حتی تعطیلات مشغول به کار هستیم ۲/۵ روز در ماه مرخصی دارد بیمه دارد ، سنوات دارد یک و...
1402/01/16
سلام منم کار درخونه احتیاج دارم
05:21
1 پاسخ
سلام منم جویای کار درخانه هستم متاهل هستم وشهرستان گلپایگان زندگی میکنم
05:33
1 پاسخ
1402/04/16
محمد صمدی
فاطمه فخیره
بسته بندی و کار در منزل
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:39
بسته بندی
با سلام به تعدادی نیرو خانوم جهت کار در کارگاه بسته بندی نیازمندیم
محمد صمدی
سلام منم جویای کار درخانه هستم متاهل هستم وشهرستان گلپایگان زندگی میکنم
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:40
1402/05/25
محمد صمدی
سلام منم کار درخونه احتیاج دارم
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:57
1402/05/26
سلام کار در منزل میخواستم مثل بسته بندی حبوبلت،کشمش،آجیل....شماره تماس رو میگذارم خیلی به این در آمد نیاز دارم با 3تا بچه....0**** 
03:48
طراحی لیبل مواد غذایی
یه برش داریم واستون میفرستم روش لیبل فلافل 600 گرمی طراحی کنین در صورت تایید و قشنگ بودن کلی کار بعدش استخدام میزنیم و جزییات کار رو باهم پیش میبریم. روی لیبل اطلاعاتی مثل جدول و لوگوی غذا و دارو، لو...
امیرحسین حیدرپور
سلام من پسر 18 ساله هستم  کار در منزل بسته بندی میخوام استان مازندران شهرستان بابلسر کارم خیلی تمیزه 
09:59
سلام. احتیاج. به کاردرخانه دارم تبریزهستم شماره تلفنم. هس لطفا تماس بگیرین 0**** 
16:42
معصومه صفری
سلام کار در منزل میخواستم مثل بسته بندی حبوبات کشمش اجیل خیلی به در امد نیاز دارم 0**** 
18:33
1 پاسخ
بسته بندی
به تعدادی خانم با سرعت عمل بالا جهت کار بسته بندی نیازمندیم محیط کاری امن همراه باحقوق عالی آدرس نبش شریعتی ۳۷ هایپر تخفیف ارکا
محمد صمدی
معصومه صفری
سلام کار در منزل میخواستم مثل بسته بندی حبوبات کشمش اجیل خیلی به در امد نیاز دارم ۰۹۳۶۲۴۱۷۹۸۹
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:26
1402/05/27
خدیجه حاجیلو
سلام کاردرمنزل میخواستم بسته بندې اززنجان0**** 
04:11
شهربانو ابوذری
سلام کار در منزل میخواستم مهراباد رودهن
11:15
طراحی لیبل پشت و روی شیشه محصول قهوه فوری گلد
طراحی لیبل پشت و روی شیشه محصول قهوه فوری گلد کارلنسر حتما سابقه طراحی برای مواد غذایی و از ضوابط اطلاع داشته باشد . ترجیحا خلاق و ایده پرداز
مائده شریفی پور
سلام خسته نباشید دنبال کار بسته بندی میگشتم
17:51
1 پاسخ
محمد صمدی
مائده شریفی پور
سلام خسته نباشید دنبال کار بسته بندی میگشتم
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:00
خدیجه کهن پور
سلام خسته نباشید جهت بسته بندی شکلات وجوراب کاردرخونه احتیاج دارم.گیلان لاهیجان 
20:17
بسته بندی
دعوت ویژه از افراد متعهد و پرانرژی برای همکاری در شرکت سانا شفا بخش راسپینا! آیا دنبال یه فرصت عالی و پایدار توی محیط کاری امن و دوستانه می‌گردی؟ ما دنبال نیروهای مونتاژ و بسته بندی باانگیزه هستیم ک...
یک‌شنبه 14 مهر 1404، ساعت 20:38