دنبال کن

جست و جوی کار

بسته بندی

1402/01/15
فاطمه فخیره
بسته بندی و کار در منزل
18:27
1 پاسخ
بسته بندی
با سلام به تعدادی کارجو جهت کار در منزل نیازمندیم بسته بندی در منزل شما شغلی ساده و پر درآمد بدون نیاز به سابقه کار بدون محدودیت سنی کسب اطلاعات بیشتر از واتساپ و روبیکا
1402/01/16
سلام منم کار درخونه احتیاج دارم
05:21
1 پاسخ
سلام منم جویای کار درخانه هستم متاهل هستم وشهرستان گلپایگان زندگی میکنم
05:33
1 پاسخ
1402/04/16
محمد صمدی
فاطمه فخیره
بسته بندی و کار در منزل
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:39
بسته بندی
بسته بندی میوه در سردخانه ،نیروی کار خانم ،حقوق بین پونصدو پنجاه تا ششصد
محمد صمدی
سلام منم جویای کار درخانه هستم متاهل هستم وشهرستان گلپایگان زندگی میکنم
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:40
1402/05/25
محمد صمدی
سلام منم کار درخونه احتیاج دارم
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:57
1402/05/26
سلام کار در منزل میخواستم مثل بسته بندی حبوبلت،کشمش،آجیل....شماره تماس رو میگذارم خیلی به این در آمد نیاز دارم با 3تا بچه....0**** 
03:48
بسته بندی
به تعدادی نیرو خانم جهت همکاری در تولیدی لباس زیر نوزاد جهت بخش های مختلف نیازمندیم جهت مصاحبه حضوری و اطلاعات بیشتر تماس بگیرید
امیرحسین حیدرپور
سلام من پسر 18 ساله هستم  کار در منزل بسته بندی میخوام استان مازندران شهرستان بابلسر کارم خیلی تمیزه 
09:59
سلام. احتیاج. به کاردرخانه دارم تبریزهستم شماره تلفنم. هس لطفا تماس بگیرین 0**** 
16:42
معصومه صفری
سلام کار در منزل میخواستم مثل بسته بندی حبوبات کشمش اجیل خیلی به در امد نیاز دارم 0**** 
18:33
1 پاسخ
بسته بندی
به هیچ عنوان هزینه ای از شما گرفته نمی شود امکان کار حضوری و غیر حضوری حقوق ماهیانه ۹ میلیون تومان بسته بندی حبوبات اقا و خانم مورد پذیرش
محمد صمدی
معصومه صفری
سلام کار در منزل میخواستم مثل بسته بندی حبوبات کشمش اجیل خیلی به در امد نیاز دارم ۰۹۳۶۲۴۱۷۹۸۹
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:26
1402/05/27
خدیجه حاجیلو
سلام کاردرمنزل میخواستم بسته بندې اززنجان0**** 
04:11
شهربانو ابوذری
سلام کار در منزل میخواستم مهراباد رودهن
11:15
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه ایی از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و غیرحضوری فعال است. حقوق ماهیانه ۹ میلیون بسته بندی حبوبات خانم و آقا مورد پذیرش
مائده شریفی پور
سلام خسته نباشید دنبال کار بسته بندی میگشتم
17:51
1 پاسخ
محمد صمدی
مائده شریفی پور
سلام خسته نباشید دنبال کار بسته بندی میگشتم
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:00
خدیجه کهن پور
سلام خسته نباشید جهت بسته بندی شکلات وجوراب کاردرخونه احتیاج دارم.گیلان لاهیجان 
20:17
استخدام
با سلام به تعدادی همکارخانم جهت کار درکارگاه شلوارلی دوزی نیازمندیم باحقوق بالا و تسویه هفتگی یاماهانه محیط کاملا زنانه وسط کار(پادو)خانم. 4نفر بسته بندی کار ماهر خانم 1نفر کمک برشکار آقا یا خانم ...
جمعه 14 تیر 1404، ساعت 21:54