دنبال کن

جست و جوی کار

بسته بندی

1402/01/15
فاطمه فخیره
بسته بندی و کار در منزل
18:27
1 پاسخ
کاردرمنزل بسته بندی محصولات غذایی
کار در منزل
در منزل خود هل بسته بندی کنید و صاحب شغل درامد باشید ارسال کالا به صورت دورکاری طبق برنامه منظم سراسر کشور ،بسته بندی هل بصورت بسته های مختلف می باشد اگر تمایل دارید در منزل شغل خود را راه اندازی کن...
1402/01/16
سلام منم کار درخونه احتیاج دارم
05:21
1 پاسخ
سلام منم جویای کار درخانه هستم متاهل هستم وشهرستان گلپایگان زندگی میکنم
05:33
1 پاسخ
1402/04/16
محمد صمدی
فاطمه فخیره
بسته بندی و کار در منزل
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:39
طراحی جعبه لامپ LED (بسته‌بندی محصول)
برای یک محصول (لامپ LED) نیاز به طراحی جعبه دارم. اطلاعات و مشخصات کامل محصول، لوگو و محتوای متنی آماده شده و در اختیار طراح قرار می‌گیرد. انتظارات من: طراحی جعبه به صورت وکتور (با فرمت‌های AI یا CD...
محمد صمدی
سلام منم جویای کار درخانه هستم متاهل هستم وشهرستان گلپایگان زندگی میکنم
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:40
1402/05/25
محمد صمدی
سلام منم کار درخونه احتیاج دارم
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:57
1402/05/26
سلام کار در منزل میخواستم مثل بسته بندی حبوبلت،کشمش،آجیل....شماره تماس رو میگذارم خیلی به این در آمد نیاز دارم با 3تا بچه....0**** 
03:48
بسته بندی
کار بسته بندی سیفی جات هست سرویس ایاب و ذهاب در بعضی مسیرها دارد
امیرحسین حیدرپور
سلام من پسر 18 ساله هستم  کار در منزل بسته بندی میخوام استان مازندران شهرستان بابلسر کارم خیلی تمیزه 
09:59
سلام. احتیاج. به کاردرخانه دارم تبریزهستم شماره تلفنم. هس لطفا تماس بگیرین 0**** 
16:42
معصومه صفری
سلام کار در منزل میخواستم مثل بسته بندی حبوبات کشمش اجیل خیلی به در امد نیاز دارم 0**** 
18:33
1 پاسخ
بسته بندی
به یک نیرو آقا جوان و مرتب و متعهد در قسمت بسته بندی بیرون بر هورزاد نیازمندیم ساعت کاری ۹ الی ۱۷ بیمه دارد حقوق ماهیانه ۱۰ میلیون همراه با غذا درصورت نگرفتن غذا یک میلیون به پایه حقوق اضاف میگر...
محمد صمدی
معصومه صفری
سلام کار در منزل میخواستم مثل بسته بندی حبوبات کشمش اجیل خیلی به در امد نیاز دارم ۰۹۳۶۲۴۱۷۹۸۹
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:26
1402/05/27
خدیجه حاجیلو
سلام کاردرمنزل میخواستم بسته بندې اززنجان0**** 
04:11
شهربانو ابوذری
سلام کار در منزل میخواستم مهراباد رودهن
11:15
بسته بندی
با سلام به تعداد محدودی خانم ۳۰سال به پایین جهت تکمیل کادر شرکت تولیدی صنعتی در زمینه بسته بندی نیازمندیم حقوق طبق قانون کار بوده و بیمه و حق بن و حق مسکن نیز تعلق می یابد مسیر سرویس از چهارراه ارت...
مائده شریفی پور
سلام خسته نباشید دنبال کار بسته بندی میگشتم
17:51
1 پاسخ
محمد صمدی
مائده شریفی پور
سلام خسته نباشید دنبال کار بسته بندی میگشتم
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:00
خدیجه کهن پور
سلام خسته نباشید جهت بسته بندی شکلات وجوراب کاردرخونه احتیاج دارم.گیلان لاهیجان 
20:17
بسته بندی
بسته بندی محصولات ارایشی و بهداشتی نیروی خانم و یک نفر نیروی آقا جهت کار خدماتی متعهد به کار اموزش داده می شود بیمه تامین اجتماعی و تکمیلی دارد و امنیت شغلی
یک‌شنبه 8 اردیبهشت 1404، ساعت 03:08