خیاطی
سلام من یک خیاط هستم ده سال زیگزال دوزم دنبال کار هستم با جایزه خواب ممنون
سلام نیاز به کار راستا دوز دارم ولی تازه کارم
را م رسیی
سلام من کارگاه خیاطی دارم دنبال کارخوب برای کارگاه می کردم
ساکن کجا هستی
سلام من به چندتا چرخکار نیازمندم قزوین شماره تماس 0****
سلام شهریار هستم چرخکار و راسته دوز میخوام. 0****
سلام ساکن کجا هستی من کار دارم اگه میخوای بگو بدم
سلام به تعدادی کارگر خانم جهت کار در کفاشی نیازمندم محل کار رباط کریم حقوق ماهانه محیط سالم فقط خانم
شماره تماس 0****
سلام من خیاط هستم ودربوشهرم دنبال کاردرتولیدی میگردم اگه کسی سراغ داره خبرم کنه بی زحمت
سلام من در گارگاه تولیدی شلوار اسلش کار کردم کار با چرخ های زیگزال و راست دوز انجام دادم دنبال کارهستم 0**** منطقه دستگرد برخوار ساکنم اماده همکاری در گارگاه برش پارچه هستم
سلام من کارگاه خیاطی دارم،مسلط به دوخت انواع مانتو و شومیز و کت و پالتو دامن و ... چند سال سابقه کار مزون دوزی دارم اگر کار برای دوخت دارید لطفاً پیام بدید
سلام به تعدادی چرخکار خانم مسلط به چرخ صنعتی(درصورت نیمه ماهربودن آموزش داده میشود) جهت همکاری برای دوخت لباسکار نیازمندیم.کار به صورت دائم
سلام م من چرخکارم میخوام درمنزل خیاطی کنم پنچ سال سابقه کار در مانتو وپالتو کار کرده ام اگه میخواین بی زحمت به من بگین
سلام چرخکار ماهر زنانه هستم اقا نیاز به کار دارم اراک کرهرود 0****
خیاط زنانه دوز
سلام ، من خیاط در انواع : مانتو ، لباس مجلسی ، یقه دوز ، و دوخت هر نوع لباس دیگر در منزل میباشم استان هرمزگان شهر" بندرعباس " سابقه کاری : به مدت 9 سال در دوخت لباس های مجلسی ..... شماره تماس : 0****
سلام شماره تماس بدید تماس بگیرم خدمتتون
سلام من مغازه خیاطی دارم با تمام دستگاه های کارگاهی ،با 2همکار،گهمه چی هم دوخت میزنم ،کار سری دوزی هم انجام دادم،اگه کاری بود درخدمتم
سلام من خیاط هستم دنبال کاردرتولیدی میگردم
سلام .ساکن کدوم شهر هستین
سلام.ساکن کدوم شهر هستین
بروجن
سلام به خیاط جهت دوختن لباس شب نیازمندم
سلام من جویای خیاط مزون دوز کاردر منزل یا کارگاه هستم جهت کت و شلوار و شومیز زنانه،برش و الگو با خودمه،برای تهران
سلام من دنبال زیگزال دوز هستم
سلام من دنبال زیگزال دوز هستم
سلام بنده کارگاه خیاطی دارم مسلط به دوخت انواع شومیز مانتو شلوار و... چندسال سابقه شخصی دوزی و مزون دوزی دارم اماده همکاری هستم اصفهان
سلام چرخکارم با سابقه 2سال
سلام به کار در منزل احتیاج دارم سردوز پنج نخ واتو هم دارم کار راسته دوزی یا به صورتتیکه داشته باشید انجام میدم لطفا اگه کار بود به هم خبر بدید ممنون
سلام اقاهستم خواهش میکم چرخ بلدهستم دیکه جیب بلدنستم پول ماهه چند
سلام من یک خیاط راسته دوزهستم نیاز باردارم.از تهران پیروزی
کدوم منطقه هستید ؟
سلام کارگاه خدوخت لباس فرم دارم و نیازمند خیاط ماهر خانوم دارم محیط کاملا زنانه
سلام کارگاه دوخت لباس فرم پارم و میازمند خیاط خانوم ماهر در محیط کاملا زنانه دارم محدوده سعید آباد
سلام چرخکار نیاز دارم با آموزش
سلام شما کارگاه تون کجا هست
سلام من میخوام کارگاه بزنم دونبال کار شلوار و لباس بیمار هستم اگر کسی هست اطلاع بدید
سلام من ساکن رباط کریم هستم میتونید ب ما کار بدید
اتوکار ماهرم کرمان.سیرجان هر کی خواست پیام بده. تشکر
،/0****
سلام خیاط هستم با 15 سال سابقه کار، قبول سفارش دوخت انواع لباسهای مجلسی زنانه، مانتو، پالتو و.... ساکن بناب
سلام 0**** تماس بگیرید بگید از کارپیشه تماس گرفتم بنده تیموری ام
سلام تماس بگیرید0**** بگید از طرف کارپیشه