دنبال کن

کاردرمنزل بسته بندی 

بسته بندی

1400/09/18
سلام من اهل بابل هستم دنبال کاردرمنزل هستم بخاطراینکه بچه کوچیک دارم بیرون ازمنزل نمیتونم کارکنم
07:54
1 پاسخ
طراحی بسته‌بندی برای محصولات نوشیدنی، پوشاک و خوراکی
جهت گرفتن و ساخت و هویت بصری جدید برای نوشیدنی ها و خوراکی ها
1400/09/20
سلام دنبال کاردرمنزل هستم ساکن خوراسگان
09:15
3 پاسخ
1 تایید
1400/09/22
سلام من اهل مشهد هستم دنبال کار در منزل هستم چون بچه کوچیک دارم نمیتونم بیرون کار کنم 
07:32
1 پاسخ
1 تایید
سلام من دنبال کاربسته بندی در منزل هستم بچه کوچیک دارم نمیتونم بیرون کارکنم بومهن زندگی میکنم
13:05
2 پاسخ
طراحی هویت بصری و بسته بندی محصولات خانگی
سلام و روز بخیر فرهاد جان. مزاحمتون شدم برای طراحی لوگو یه کسب و کار جدید در مرحله اول و همچنین طراحی بسته بندی محصولات خانگی مثل ظروف. چون توضیحات زیادی باید بهتون بدم اگر مایل به همکاری هستید بفرم...
1400/09/23
سلام دنبال کار در منزل هستم من 5تا خواهرو2برادر 
هستم هم بالای 18هستم خراسان جنوبی قائن 
13:33
مرتضی عظیمی
سلام من دنبال کار نانوایی در شیراز یا لامرد یا گله دار هستم شاطرخیلی ماهری هستم چند سال هم کارفرما بودم
14:13
1 تایید
مرتضی عظیمی
من دنبال کار انبار داری یا نگهبانی در کرج هستم واقعا نیاز دارم به کار و درآمد چونکه بیکارم کردستان زندگی میکنم
14:15
بسته بندی
کار بسته بندی برای آقایان و بانوان ک جویای کار هستند کارها شرکتی هستند بسته بندی لوازم آرایشی،لوازم تحریرو.... برای استخدام پیام بزارین لطفا
1400/09/24
سها بندری
سلام من در شهر اصفهان زندگی میکنم و دنبال کاری هستم که داخل خونه بتونم انجام بدم من متاهل هستم و همسرم نمیتونه تنهایی خرج خونه رو بده 9 تا بچه هم دارم و من فقط میتونم بسته بندی در خانه رو انجام بدم حالا هر چی که باشه
10:20
1400/10/04
مریم فامرینی
 سلام من کاردرمتزل میخوام اسلامشهر3نفردرمنزل هستیم که کارکنیم سپاسگزارم 
23:50
1400/10/05
سلام دنبال کاردرمنزل هستم ازتبریز
16:59
طراحی لیبل برای محصولات تکنولوژی
برندی در حوزه فروش محصولات در زمینه تکنولوژی هستیم که میخواهیم مطابق با لوگو و رنگ پیشنهادی مان لیبل طراحی گردد.
1400/10/12
مریم گشتگار ذوالقدر
سلام اهل قزوینم گار بسته بندی درمنزل نیازمندم
19:06
1400/10/13
مرجان فخرزاده زندی
مرجان فخرزاده هستم از مشهد دنبال کار بسته بندی در منزل هستم متاهل و دارای یک فرزند
09:37
سلام روز بخیر خانم هستم احتیاج به کاردارم کاردرمنزل باشه که بهتر لطفا کاری بود اطلاع بدین ممنون از تاکستان
11:02
طراحی لیبل (برچسب) محصول با ساختار سه‌بخشی
اماده کردن لیبل محصول تقریبا ساده که شامل سه بخش راست وسط و چپ میباشد سمت راست نام فارسی محصول سمت چپ نام انگلیسی محصول و وسط لوگو و نام برند
نرگس صابرطلب
چطور میشه به این کارها اعتماد کرد همشون اول یه پولی  می خوان هر چند ناچیز
16:09
1400/10/18
مرضیه کاظمی
سلام من دنبال کاردرمنزل می گردم وخیلی به پول احتیاج دارم اگه لطف می کنیدمن رااستخدام کنید ولی اگربیرون قبول می کنیدمن دراصفهان قهدریجان زندگی می کنم ومتهل هستم وتادوم دبیرستان خواندم
21:07
1 پاسخ
1400/10/26
بهزاد طالبی
سلام من به کار در منزل خیلی نیاز دارم اجاره هستم از اردبیل
10:18
طراحی لیبل ادویه
موضوعی که برای من مهم است این هست که طراح از خلاقیت و توانایی برخوردار باشه. سبکهای شلوغ و درهم سلیقه من نیست و نظم و یکپارچگی و رعایت اصول طراحی واسم مهم است. لطفا لحاظ کنید که با چه برنامه ای طراحی ...
1400/10/27
عباس منیعات
س اهل خرمشهر نیاز به کار درمنزل 
10:02
1 تایید
1400/11/02
فاطمه ممتاز
سلام خوبی من اهل اردبیل هستم دنبال کاردرمنزل هستم
20:23
فاطمه ممتاز
سلام  من   به کاردرمنزل خیلی احتیاج دارم اجاره هستم
21:05
1 پاسخ
بسته بندی
باسلام به تعدادی همکار خانوم با رنج سنی [۲۰تا۳۵سال] جهت بسته بندی پوشاک شامل [تگ و اتکت زدن] نیازمنیدم
1400/11/04
سلام من دنبال کار درمنزل بسته بندی هستم در قزوینم
05:58
فاطمه ممتاز
سلام من اهل اردبیلی هستم دنبال کاردرمنزل هستم
09:33
فاطمه ممتاز
سلام من اهل اردبیلی دنبال کار درمنزل هستم
09:44
بسته بندی
امکان کارد حضوری امکان پرداخت روزانه امکان کاردرمنزل حقوق ماهیانه ۱۰ میلیون بسته بندی چای وادویه خانم وآقا مورد پذیرش
جیران جعفری
فاطمه ممتاز
سلام من به کاردرمنزل خیلی احتیاج دارم اجاره هستم
سلام فاطمه عزیز برو اینستاا بزن کاریابی اردبیل یک عالمه بسته بندی حبوبات میاره بادم زمینی اونجا که معدن بسته بندی در منزل 
19:37
1 پاسخ
1400/11/09
زهراشرافتی
سلام دنبال کار درمنزل هستم بچه کوچک دارم نمیتوم بیرون کارکنم  بیست شش ساله در اشتهادر زندگی میکنم  خیلی پول لازم
07:44
1400/11/10
کار بسته بندی  درمنزل رشت
13:42
بسته بندی
امکان کارحرد حضوری . امکان پرداخت روزانه..امکان کار درمنزل. حقوق ماهانه 10میلیون.بسته بندی چای و ادوبه. خانم و اقا مورد پذیرش.
1401/02/21
سلام من اهل قم هستم دنبال کار بسته بندی در خونه هستن 
12:36
1401/02/26
سلام من دنبال کار در بسته بندی هستم کرمانشاه شماره 0****  خانم هستم 
19:36
سلام من پول لازم هستم متأهل دارای دو فرزند دنبال کار در بسته بندی در منزل هستم 
19:37
بسته بندی
آدرس: تمام شعبه های ولیعصر امکان کارحضوری امکان پرداخت روزانه امکان کار در منزل حقوق ماهیانه 10 میلیون تومان بسته بندی چای و ادویه خانم و آقا مورد پذیرش شرکت ما بابت استخدام هیچ هزینه ای از شم...
1401/02/28
ملیکا احمدی
سلام من نیازمند کار در منزل خودم هستم بسته بندی هر چیزی که شد . از رشت
10:47
سلام من اهل رشتم  کار بسته بندی در منزل میخاستم
11:18
1401/02/29
سلام از کاشان هستم کار در منزل میخواستم چون فرزند کوچک دارم نیاز به پول دارم 
12:09
بسته بندی
آدرس تمام شعبه ها ولیعصر امکان کارکرد حضوری امکان پرداخت روزانه امکان کار در منزل حقوق ماهیانه ۱۰ میلیون بسته‌بندی چای و ادویه خانم و آقا مورد پذیرش شرکت ما بابت  استخدام هیچ هزینه‌ای از شما نخ...
1401/02/30
فاطمه تروند
سلام من اهل قوچان هستم بسته بندی درمنزل  خود
09:14
1401/03/04
سارا محمدزاده
استخدام غیر حضوری خانم و آقا 

به تعدادی خانم و آقا برای کار به صورت غیر حضوری نیازمندیم 

نوع کار : تبلیغ، تایپ ، ترجمه، پشتیبانی 
و یا ادمین اینستاگرام و تلگرام
حداقل مدرک : اول دبیرستان 
همه چی به شما آموزش داده میشه
نداشتن سابقه کیفری 
کارها به اسون ترین حالت انجام میشه
جهت استخدام در تلگرام پیام بدهید
@TheKayan
12:37
علی جعفری
ببخشید اصلا پول واریز حساب کسی نکنید به هر دلیلی بیمه یاچیزای دیگه گول میخوردید
17:06
بسته بندی
آدرس تمام شعبه ها ولیعصر امکان کار کرد حضوری امکان پرداخت روزانه امکان کار در منزل حقوق ماهیانه 10 میلیون بسته بندی چای و ادویه خانم و اقا مورد پذیرش شرکت ما بابت استخدام هیچ هزینه ای از شما نخواه...
1401/03/05
سلام من دنبال کاربسته بندی درمنزل هستم درسنندج
12:43
1401/03/07
فائزه شیرخان
سلام دنبال کار بسته بندی در منزل هستم نوزاد کوچیک دارم بیرون از منزل نمیتوانم کار کنم ممنون 
16:33
1401/03/08
ام البنین رضایی
سلام من اهل مشهد هستم و هر کاری در منزل باشد انجام میدم
08:22
1 پاسخ
طراحی لیبل محصول حیوانات
با سلام. برای طراحی لیبل گره باز کن موی ۱- سگ، گربه و ۲- اسب نیاز به طراح دارم. یعنی دو طرح میشن . البته کار ادامه دار خواهد بود و هر ماه ۴-۵ محصول جدید داریم. فایل ورد توضیحات و محصول مشابه هم خدمتتو...
1401/03/09
لیلا نوجوان
سلام من اهل بابل هستم دنبال کاردرمنزل هستم بخاطراینکه بچه کوچیک دارم بیرون ازمنزل نمیتونم کارکنم
دوست عزیز لطفاً شماره خودتون رو برام بفرستید تا در واتساپ برایتان در مورد کار مان توضیح دهیم 
12:41
لیلا نوجوان
دوست عزیز لطفاً شماره خودتون رو برام بفرستید تا در واتساپ برایتان در مورد کار مان توضیح دهیم 
12:47
لیلا نوجوان
سلام من اهل مشهد هستم دنبال کار در منزل هستم چون بچه کوچیک دارم نمیتونم بیرون کار کنم
12:48
بسته بندی
آدرس تمام شعبه ها ولیعصر امکان پرداخت روزانه امکان کار در منزل حقوق ماهانه10میلیون بسته بندی چای و ادویه خانم و اقا مورد پذیرش
لیلا نوجوان
لیلا نوجوان
سلام من دنبال کاربسته بندی در منزل هستم بچه کوچیک دارم نمیتونم بیرون کارکنم بومهن زندگی میکنم
1401/03/10
سلام طالبی هستم کاردرمنزل بسته بندی نیاز دارم ساکن اردبیل هستم
08:40
بسته بندی
امکان کار کردن حضوری امکان پرداخت روزانه امکان کار در منزل حقوق ماهی ۱۰ میلیون بسته بندی چای و ادویه خانم و آقا مورد پذیرش شرکت ما برای استخدام هیچ هزینه ای از شما نمیگیرد آدرس ما ولیعصر نزد خشکباری ...
1401/03/11
معصومه آذرم
سلام عرض ادب دوستان  مشهدی نیازمند شغلبسته بندی پوشاک در منزل دارم ممنون میشم اگه اطلاع بدین
15:18
1401/03/13
سلام خدمت شمابرای کارمنزل ازپرند هستم
09:43
1401/03/14
م
سلام گرگان هستم طالب کار بسته بندی در منزل هستم
08:54
بسته بندی
با سلام به تعدادی کارجو جهت کار نیازمندیم بسته بندی در منزل شما شغلی ساده و پردرامد برای خانم ها و اقایان دانشجویان و دانش اموزان کسب اطلاعات بیشتر فقط از واتساپ و روبیکا
1401/03/17
رضایاری
رضا هستم اهل اراک دنبال کار درمنزل هستم 
08:35
سلام  من دنبال کار بسته بندی در منزل هستم نیازدارم شدید
10:00
1 پاسخ
سلام من دنبال کار بسته بندی در منزل هستم نیازدارم شدید
ساکن اردبیل
10:01
بسته بندی
برای بسته بندی دمنوش نیاز به نیرو کار دارم لطفا اسم و فامیل سن محل سکونت، خود را در چت دیوار بگید اگر در طول روز 6،7 ساعت تایم خالی دارین پیام بدین پاسخگو هستم
1401/03/19
سلام من 20سالمه دیپلم کامپیوتر دارم  ساکن گیلان(شهرستان فومن) دنبال کار در  منزل  هستم 
08:26
2 پاسخ
سلام من 20سالمه دیپلم کامپیوتر دارم ساکن استان گیلان شهرستان فومن.دنبال کار در منزل هستم .یا کاری که داخل شهر فومن باشه.
08:28
سلام من 20سالمه دیپلم کامپیوتر دارم ساکن استان گیلان شهرستان فومن.دنبال کار در منزل هستم .یا کاری که داخل شهر فومن باشه.
08:29
طراحی پاکت A4
برای یک پروژه سازمانی، نیازمند همکاری با طراح گرافیک جهت طراحی یک پاکت (پشت و رو) با سایز تقریبی A4 هستیم. موضوع طراحی پاکت، مرتبط باپزشکی ورزشی می‌باشد. طراحی باید رسمی، حرفه‌ای و متناسب با فضای سازم...
سلیمانی
سلام بنده ساکن اصفهان باغبهادران دنبال کاربسته بندی درخانه هستم.

15:18
1 پاسخ
1402/01/28
ارسلان ماجد
سلام  دنبال  کار هستم  به خاطر  شرایط بچه ام نمیتونم بیرون  ازخونه کار کنم .....اردبيل 
15:17
1402/01/29
راضیه فتوح آبادی
جویای کار در منزل هستم از مرودشت چون حضانت بچم به عهده ی خودم هست و درآمدی ندارم
20:29
ساخت فایل مخصوص چاپی جعبه
با سلام. چهار عدد عکس jpg دارم. می خواهم فایل قابل چاپ (مخصوص جعبه ) شش بعدی اش برایم سخته شود
1402/01/30
شریعت خواه
سلام من دنبال کاردرمنزل هستم بیرون نمیتونم کارکنم برای بسته بندی یاهرچیزدیگه ایی میتونم کرمانشاه زندگی میکنم
10:37
سلام من ازمازندران جویای بستهبندیدرخانه هستم
20:35
سلام من دنبال کار درمنزلهستم بستهبندی فرقی نمیکنه چه کاری باشهه شماره0**** 
20:40
گروه صنایع غذایی مانا | Mana Food Industry
استخدام کارگر تولید و بسته بندی (هشتگرد)
شرکت صنایع غذایی مانا ، به عنوان یکی از شرکت‌های پیشرو در صنعت تولید مواد غذایی در ایران، در راستای گسترش ظرفیت تولید خود، اقدام به جذب نیروی انسانی در واحدهای تولید، بسته‌بندی و انبار می‌نماید. شرا...
1402/02/01
ثبت شد
08:44
1402/03/29
صدیقه شریعتی
سلام من 20سالمه دیپلم کامپیوتر دارم ساکن گیلان(شهرستان فومن) دنبال کار در منزل هستم
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.به این شماره پیام بدین.0**** 
12:04
صدیقه شریعتی
سلام من 20سالمه دیپلم کامپیوتر دارم ساکن گیلان(شهرستان فومن) دنبال کار در منزل هستم
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.به این شماره پیام بدین.0**** 
12:04
بسته بندی پوشاک بچگانه
یکنفر برای بسته بندی پوشاک بچگانه محدوده کوچه برلن شنبه تا چهارشنبه ساعت کار ۸ الی ۱۸ پنجشنبه ۸ الی ۱۶
1402/04/16
محمد صمدی
سلیمانی
سلام بنده ساکن اصفهان باغبهادران دنبال کاربسته بندی درخانه هستم.
سلام 0**** تماس بگیرید 
15:45
1 پاسخ
1 تایید
محمد صمدی
مرضیه کاظمی
سلام من دنبال کاردرمنزل می گردم وخیلی به پول احتیاج دارم اگه لطف می کنیدمن رااستخدام کنید ولی اگربیرون قبول می کنیدمن دراصفهان قهدریجان زندگی می کنم ومتهل هستم وتادوم دبیرستان خواندم
سلام 0**** تماس بگیرید 
15:48
معصومه احمدی
سلام دنبال کار درمنزل هستم بچه دارم نمی تونم بیرونم کار کنم کاشان  راوند 
15:51
کار در منزل
باسلام آگهی از طرف تیم کاریابی می‌باشد داری دفتر حضوری و رسمی استخدام (بدون نیاز به هزینه ثبت نام)✅ کارهای موجود : +ادمینی +بسته بندی در منزل +گلدوزی در منزل +چسباندن نگین روی تابلو و جواهر +تایپ +...
1402/09/22
سلیمانی
محمد صمدی
سلام 0**** تماس بگیرید
سلام ببخشیدشماره تون نیفتاده
20:33
1 پاسخ
1402/09/23
آزیتا هاشمی
سلام نیازمند کار در منزل هستم بسته بندی و هرکار دیگر بچه مریض دارم بیرون کارکرده نمیتونم 
02:10
Nazi
سلام‌ اهل‌تبریزهستم دنبال‌ کار‌ بسته‌ بندی‌ در‌ منزل‌ میخوام
21:28
درامد میلیونی فقط با موبایلت
ویژه بانوان بدون اتلاف وقت و هزینه درامد داشته باشه ❌❌به دنبال همکاری با بانوانی هستیم که درخانه در سقف امن فعالیت کنن سرمایه شما فقط اراده و گوشی در دستتان است یرای همکاری عدد 5 ارسال کن یا شمارت...
1402/09/24
فاطمه آگاهی
سلام  من یک خانم  نیازمند کاردرخانه هستم 
08:49
اعظم ب
جیران جعفری
سلام فاطمه عزیز برو اینستاا بزن کاریابی اردبیل یک عالمه بسته بندی حبوبات میاره بادم زمینی اونجا که معدن بسته بندی در منزل
سلام قم نداره
17:56
1402/11/07
سمیه عبداله نژاد
سلام من از قزوین هستم دنبال کار در منزل برای بسته بندی نیاز دارم
17:55
فروشنده
فروشندگی نظافت بسته بندی
1402/11/08
حسین علیدوست
همش دروغه.چون من حتی پولم دادم ولی کارشون نیومد
09:04
کاردرمنزل میخواستم  سردرود 
09:31
سلام من هل کرج هستم دنبال کاربسته بندی درمنزل هستم تشکر
19:13
HIBA
سرپرست بسته بندی
ما در هیبا به‌دنبال یک سرپرست بسته بندی دقیق، مسئولیت‌پذیر و اجرایی هستیم که مسئول برنامه‌ریزی، نظارت و بهینه‌سازی فرآیندهای انبارداری، بسته‌بندی و ارسال سفارشات باشد. این نقش شامل مدیریت تیم بسته بند...
سلام من هل کرج هستم دنبال کاربسته بندی درمنزل هستم باتشکر 
19:16
1402/11/09
کاردرمنزل میخواستم 
05:14
رقیه ابراهیم ابادی
سلام من کاردر منزل میخام  متاهل شاندیز
10:09
فروشنده خانم برای فروشگاه (فروش بسته بندی میوه)
جهت فروشندگی در فروشگاه فامیلی گرمدره فروش بسته های میوه بیمه دارد ۲ روز تعطیلی در ماه ۱ روز تعطیلی در هفته متعهد به کار
سلام 20 سالمه برای کار در منزل نیاز دارم اگه سراغی در شهر اردبیل کار بسته بندی دارین لطفا معرفی کنید 
18:04
1402/11/11
شهین پروین
من اهل شیراز صدرا هستم دنبال کار بسته بندی حبوبات در منزل هستم
15:54
1402/11/12
زهرا مریخ
سلام اهل
14:37
طراح گرافیک (دارویی)
مسلط به طراحی آرت ورک دارویی (بسته بندی و مستر ویژوال ها) مسلط به خروجی بسته بندی در چاپ مسلط به طراحی گرافیک پوستر، لوگو، بسته بندی حرفه ای و ... مسلط به روش ها و تکنیک های طراحی بسته بندی محصول در خ...
زهرا مریخ
ا 
14:37
زهرا مریخ
اهل  شیراز هستم شراییطتتون چیه
14:38
1403/01/22
محمد صمدی
سلیمانی
سلام ببخشیدشماره تون نیفتاده
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش 
21:38
کار
سلام دنبال یه کاری که در منزل باشه انجام میدم مثل بسته بندی در منزل ادمینی و با گوشی هرچی فقط بازاریابی نباشه اگه کسی داره بهم معرفی کنه خانم هستم ماشینم دارم برای بردن یا اوردن وسیله های بسته بندی در...
1403/05/25
حنیفه عمرزهی
سلام من یک ماه پیش ثبت نام کردم بابت بسته بندی ولی هنوزجوابی بهم نداده خانم عظیمی 
06:22
حنیفه عمرزهی
زمانی که واریزی انجام دادم تشکرکردچراالان جواب گونیست
06:26
سلام داودی هستم ازبابل خوشحال میشم در کار درمنزل بهم تماس بگیرین  به این کار نیازدارم ممنون
13:17
انبارداری ،حراست،بسته بندی،مونتاژ،اداری
با سلام پذیرش نیروی کار اقا جوان «مجرد» از سنین ۲۰ الی ۳۰ سال برای کسب اطلاعات بیشتر تماس حاصل فرمایید
1403/05/26
صغری ازادی
سلام خوبی من اهل دیر روستای لبدان بالای هستم دنبال کاردرخانه هستم
10:44
زهرا اوجی
سلام من دنبال کاردرمنزل هستم دو بچه کوچک دارم و نمیتونم بیرون کارکنم
13:19
زهرا اوجی
سلام من شیراز هستم دنبال کاردر منزل میگردم چون با دو بچه کوچک نمیتونم در بیرون از منزل کارکنم
13:20
نیرو کار خانم برشته ماری قهوه
کار در قسمت پاک کردن قهوه و بسته بندی
شکوفه بزرگی
من اهل آمل هستم و نیازمند کار در منزل هستم 
15:57
1404/06/03
مریم افرار
من از حبیب آباد مزاحمتون میشم
13:29
شقایق مظفری
سلام من ساکن رضوانشهر استان گیلان هستم دوقلو کوچک دارم دنبال کاردرمنزل هستم 
15:30
نیازمند تعدادی خانم برای بسته بندی
توضیحات بخوانید کامل هست فقط در روبیکا پاسخگو هستم به خاطر مشغله کاری فقط روبیکا پیام بدهید محدوده سن از ۳۰تا ۴۰استخدام دارم نیازمند تعدادی خانم مجرد برای تولیدی لباس برای بسته بندی لباس ساعت کار ۸ص...
سه‌شنبه 15 بهمن 1404، ساعت 15:02