دنبال کن

کاردرمنزل بسته بندی 

بسته بندی

1400/09/18
سلام من اهل بابل هستم دنبال کاردرمنزل هستم بخاطراینکه بچه کوچیک دارم بیرون ازمنزل نمیتونم کارکنم
07:54
1 پاسخ
کشتارگاه زرین مرغ
قطعه بندی
### آگهی استخدام: قطعه بندی مرغ(خورده گوشت) 🛠 فرصت شغلی ویژه برای قطعه بندی مرغ🛠️ #### 📅 شرایط کاری: - ساعت کاری: از ۷ صبح تا ۴ بعد از ظهر - حقوق: بین ۵۵۰ تا ۸۰۰ تومان، بسته به سرعت و مهارت شما -...
1400/09/20
سلام دنبال کاردرمنزل هستم ساکن خوراسگان
09:15
3 پاسخ
1 تایید
1400/09/22
سلام من اهل مشهد هستم دنبال کار در منزل هستم چون بچه کوچیک دارم نمیتونم بیرون کار کنم 
07:32
1 پاسخ
1 تایید
سلام من دنبال کاربسته بندی در منزل هستم بچه کوچیک دارم نمیتونم بیرون کارکنم بومهن زندگی میکنم
13:05
2 پاسخ
بسته بندی
به یک پسر نوجوان ایرانی جهت بسته بندی در کارگاه آرکوپال نیازمندیم نوجوان حدودا بین 16 تا 20
1400/09/23
سلام دنبال کار در منزل هستم من 5تا خواهرو2برادر 
هستم هم بالای 18هستم خراسان جنوبی قائن 
13:33
مرتضی عظیمی
سلام من دنبال کار نانوایی در شیراز یا لامرد یا گله دار هستم شاطرخیلی ماهری هستم چند سال هم کارفرما بودم
14:13
1 تایید
مرتضی عظیمی
من دنبال کار انبار داری یا نگهبانی در کرج هستم واقعا نیاز دارم به کار و درآمد چونکه بیکارم کردستان زندگی میکنم
14:15
بسته بندی
بسته بندی میوه .فقط خانم و ترجیحا بلوچ باشد فقط تماس پاسخگو هستیم
1400/09/24
سها بندری
سلام من در شهر اصفهان زندگی میکنم و دنبال کاری هستم که داخل خونه بتونم انجام بدم من متاهل هستم و همسرم نمیتونه تنهایی خرج خونه رو بده 9 تا بچه هم دارم و من فقط میتونم بسته بندی در خانه رو انجام بدم حالا هر چی که باشه
10:20
1400/10/04
مریم فامرینی
 سلام من کاردرمتزل میخوام اسلامشهر3نفردرمنزل هستیم که کارکنیم سپاسگزارم 
23:50
1400/10/05
سلام دنبال کاردرمنزل هستم ازتبریز
16:59
بسته بندی
بسته بندی حبوبات و اجیل در منزل بسیار راحت پیام بزارید
1400/10/12
مریم گشتگار ذوالقدر
سلام اهل قزوینم گار بسته بندی درمنزل نیازمندم
19:06
1400/10/13
مرجان فخرزاده زندی
مرجان فخرزاده هستم از مشهد دنبال کار بسته بندی در منزل هستم متاهل و دارای یک فرزند
09:37
سلام روز بخیر خانم هستم احتیاج به کاردارم کاردرمنزل باشه که بهتر لطفا کاری بود اطلاع بدین ممنون از تاکستان
11:02
بسته بندی
شرایط کاری سن 20تا30 حتما حتما مجرد باشد خانم متاهل تماس نگیرد حقوق از 15 تومنه ساعت کاری از ساعت10تا18 کار در محیطی امن و سالم
نرگس صابرطلب
چطور میشه به این کارها اعتماد کرد همشون اول یه پولی  می خوان هر چند ناچیز
16:09
1400/10/18
مرضیه کاظمی
سلام من دنبال کاردرمنزل می گردم وخیلی به پول احتیاج دارم اگه لطف می کنیدمن رااستخدام کنید ولی اگربیرون قبول می کنیدمن دراصفهان قهدریجان زندگی می کنم ومتهل هستم وتادوم دبیرستان خواندم
21:07
1 پاسخ
1400/10/26
بهزاد طالبی
سلام من به کار در منزل خیلی نیاز دارم اجاره هستم از اردبیل
10:18
بسته بندی
بسته بندی شلوار جین ساعت کاری ۸ الی ۱۹ ساعت ۱۳ الی ۱۴ وقت ناهاری خانم و آقا
1400/10/27
عباس منیعات
س اهل خرمشهر نیاز به کار درمنزل 
10:02
1 تایید
1400/11/02
فاطمه ممتاز
سلام خوبی من اهل اردبیل هستم دنبال کاردرمنزل هستم
20:23
فاطمه ممتاز
سلام  من   به کاردرمنزل خیلی احتیاج دارم اجاره هستم
21:05
1 پاسخ
بسته بندی
ب یک نیروی ساده خانم نیاز دارم
1400/11/04
سلام من دنبال کار درمنزل بسته بندی هستم در قزوینم
05:58
فاطمه ممتاز
سلام من اهل اردبیلی هستم دنبال کاردرمنزل هستم
09:33
فاطمه ممتاز
سلام من اهل اردبیلی دنبال کار درمنزل هستم
09:44
بسته بندی
به تعداد محدودی خانم مجرد ۳۰ سال به پایین جهت تکمیل کادر شرکت تولیدی صنعتی در زمینه بسته بندی نیازمندیم حقوق طبق قانون کاربوده و بیمه و حق بن و حق مسکن نیز تعلق می یابد ساعت شروع از ۷:۳۰تا۱۵:۳۰ می باش...
جیران جعفری
فاطمه ممتاز
سلام من به کاردرمنزل خیلی احتیاج دارم اجاره هستم
سلام فاطمه عزیز برو اینستاا بزن کاریابی اردبیل یک عالمه بسته بندی حبوبات میاره بادم زمینی اونجا که معدن بسته بندی در منزل 
19:37
1 پاسخ
1400/11/09
زهراشرافتی
سلام دنبال کار درمنزل هستم بچه کوچک دارم نمیتوم بیرون کارکنم  بیست شش ساله در اشتهادر زندگی میکنم  خیلی پول لازم
07:44
1400/11/10
کار بسته بندی  درمنزل رشت
13:42
طراحی جعبه های غذایی و فست فودی
به یک طراح به صورت دورکاری با خلاقیت و مهارت بالا و آشنا به امور چاپ افست برای طراحی جعبه های اختصاصی فست فودی ها و جعبه های عمومی فست فودی نیاز دارم
1401/02/21
سلام من اهل قم هستم دنبال کار بسته بندی در خونه هستن 
12:36
1401/02/26
سلام من دنبال کار در بسته بندی هستم کرمانشاه شماره 0****  خانم هستم 
19:36
سلام من پول لازم هستم متأهل دارای دو فرزند دنبال کار در بسته بندی در منزل هستم 
19:37
بسته بندی
سلام .به یک نفر نیروی بسته بندی خانم جهت کار در تولیدی سیسمونی گرند بیبی نیازمندیم....تایم کاری ۸ونیم صبح تا ۴ونیم عصر...حضوری تشریف بیاورید...بلوار فضیلت کوچه ۳۱ جنب پارک یاسمن ساختمان گرند بیبی...در...
1401/02/28
ملیکا احمدی
سلام من نیازمند کار در منزل خودم هستم بسته بندی هر چیزی که شد . از رشت
10:47
سلام من اهل رشتم  کار بسته بندی در منزل میخاستم
11:18
1401/02/29
سلام از کاشان هستم کار در منزل میخواستم چون فرزند کوچک دارم نیاز به پول دارم 
12:09
استخدام نیروی فنی مسلط به برق با حقوق و مزایا
استخدام نیروی فنی مسلط به برق با حقوق و مزایا(بیمه + عیدی + پاداش ) نیروی جوان 20 تا 25 حداقل یکسال سابقه کاری آشنا به مفاهیم اولیه برق نصب +مونتاژ +برش +بسته بندی و جمع اوری سفارشات مربوط به نورخ...
1401/02/30
فاطمه تروند
سلام من اهل قوچان هستم بسته بندی درمنزل  خود
09:14
1401/03/04
سارا محمدزاده
استخدام غیر حضوری خانم و آقا 

به تعدادی خانم و آقا برای کار به صورت غیر حضوری نیازمندیم 

نوع کار : تبلیغ، تایپ ، ترجمه، پشتیبانی 
و یا ادمین اینستاگرام و تلگرام
حداقل مدرک : اول دبیرستان 
همه چی به شما آموزش داده میشه
نداشتن سابقه کیفری 
کارها به اسون ترین حالت انجام میشه
جهت استخدام در تلگرام پیام بدهید
@TheKayan
12:37
علی جعفری
ببخشید اصلا پول واریز حساب کسی نکنید به هر دلیلی بیمه یاچیزای دیگه گول میخوردید
17:06
استخدام نیروی کار
نظافت و بسته بندی
1401/03/05
سلام من دنبال کاربسته بندی درمنزل هستم درسنندج
12:43
1401/03/07
فائزه شیرخان
سلام دنبال کار بسته بندی در منزل هستم نوزاد کوچیک دارم بیرون از منزل نمیتوانم کار کنم ممنون 
16:33
1401/03/08
ام البنین رضایی
سلام من اهل مشهد هستم و هر کاری در منزل باشد انجام میدم
08:22
1 پاسخ
استخدام نیرو کار ساده در کارخانه ی تولید آبمعدنی
استخدام شهرستانی هم استخدام میکنیم به تعدادی نیرو کارساده جهت کار بسته بندی حراست وخط تولید در کارخانه ی تولید آبمعدنی نیازمندیم حقوق ماهیانه 24 میلیون تومان پاداش عیدی سنوات به همراه جای خواب غ...
1401/03/09
لیلا نوجوان
سلام من اهل بابل هستم دنبال کاردرمنزل هستم بخاطراینکه بچه کوچیک دارم بیرون ازمنزل نمیتونم کارکنم
دوست عزیز لطفاً شماره خودتون رو برام بفرستید تا در واتساپ برایتان در مورد کار مان توضیح دهیم 
12:41
لیلا نوجوان
دوست عزیز لطفاً شماره خودتون رو برام بفرستید تا در واتساپ برایتان در مورد کار مان توضیح دهیم 
12:47
لیلا نوجوان
سلام من اهل مشهد هستم دنبال کار در منزل هستم چون بچه کوچیک دارم نمیتونم بیرون کار کنم
12:48
ادمین پاسخگو کار بسته بندی در منزل
شرکت سپهر جهت تکمیل کادر خود به تعداد محدودی ادمین پاسخگو برای پیج کاری وتلگرام و همچنین تعداد محدودی نیرو جهت بسته بندی نخ در منزل خودتون نیازمنده.. بهترین فرصت برای خانم های خانه دار ک نمیتونن بیرون...
لیلا نوجوان
لیلا نوجوان
سلام من دنبال کاربسته بندی در منزل هستم بچه کوچیک دارم نمیتونم بیرون کارکنم بومهن زندگی میکنم
1401/03/10
سلام طالبی هستم کاردرمنزل بسته بندی نیاز دارم ساکن اردبیل هستم
08:40
خلیفه خشک کار قنادی
کره ای برابر تصویر زبان برابر تصویر بارهای بسته بندی و فله بازاری شرط بسیار مهم عدم اعتیاد به هرگونه مواد مخدر و سیگار کاربلد و‌ماهر و با سابقه سالم، متعهد و منظم در صورت لزوم و دوری مسافت منزل مسکو...
1401/03/11
معصومه آذرم
سلام عرض ادب دوستان  مشهدی نیازمند شغلبسته بندی پوشاک در منزل دارم ممنون میشم اگه اطلاع بدین
15:18
1401/03/13
سلام خدمت شمابرای کارمنزل ازپرند هستم
09:43
1401/03/14
م
سلام گرگان هستم طالب کار بسته بندی در منزل هستم
08:54
مسئول فنی،کنترل کیفی
باسلام شرکت بینیازبهداشت،در راسته تولید و بسته بندی مواد شوینده خانگی،به مسئول فنی و کنترل کیفی نیازمنده است. شرایط استخدامی مدرک تحصیلی لیسانس شیمی اعم از،شیمی کاربردی یا شیمی محض یا صنایع شیمی جنسیت...
1401/03/17
رضایاری
رضا هستم اهل اراک دنبال کار درمنزل هستم 
08:35
سلام  من دنبال کار بسته بندی در منزل هستم نیازدارم شدید
10:00
1 پاسخ
سلام من دنبال کار بسته بندی در منزل هستم نیازدارم شدید
ساکن اردبیل
10:01
ادمین سایت
به یک همکار خانم آشنا به عکاسی و کامپیوتر جهت ادمینی سایت فروشگاه اپلود عکس و به روز رسانی موجودی سایت با اموزش توسط شرکت پشتیبان سایت بسته بندی سفارشات سایت و همکاری با ادمین های اینترنتی پر انرژی...
1401/03/19
سلام من 20سالمه دیپلم کامپیوتر دارم  ساکن گیلان(شهرستان فومن) دنبال کار در  منزل  هستم 
08:26
2 پاسخ
سلام من 20سالمه دیپلم کامپیوتر دارم ساکن استان گیلان شهرستان فومن.دنبال کار در منزل هستم .یا کاری که داخل شهر فومن باشه.
08:28
سلام من 20سالمه دیپلم کامپیوتر دارم ساکن استان گیلان شهرستان فومن.دنبال کار در منزل هستم .یا کاری که داخل شهر فومن باشه.
08:29
استخدام کارگر ساده انبار
جهت کار در لوازم خانگی امیرکبیر بارگیری و تخلیه و بسته بندی حداکثر حقوق ۱۷ میلیون تومان
سلیمانی
سلام بنده ساکن اصفهان باغبهادران دنبال کاربسته بندی درخانه هستم.

15:18
1 پاسخ
1402/01/28
ارسلان ماجد
سلام  دنبال  کار هستم  به خاطر  شرایط بچه ام نمیتونم بیرون  ازخونه کار کنم .....اردبيل 
15:17
1402/01/29
راضیه فتوح آبادی
جویای کار در منزل هستم از مرودشت چون حضانت بچم به عهده ی خودم هست و درآمدی ندارم
20:29
انباردار با بیمه در شرکت پخش ابزار
شرکت پخش فراابزاران برای تکمیل نیروی انبار از کارجویان دعوت به همکاری می نماید. وظایف: * جمع آوری و بسته بندی سفارشات مشتریان * بارگیری و تخلیه اجناس * کنترل موجودی انبار و چیدمان قفسه ها شرایط همکاری...
1402/01/30
شریعت خواه
سلام من دنبال کاردرمنزل هستم بیرون نمیتونم کارکنم برای بسته بندی یاهرچیزدیگه ایی میتونم کرمانشاه زندگی میکنم
10:37
سلام من ازمازندران جویای بستهبندیدرخانه هستم
20:35
سلام من دنبال کار درمنزلهستم بستهبندی فرقی نمیکنه چه کاری باشهه شماره0**** 
20:40
طراحی دارو طبیعی
شرکت تیکوش دارو یک شرکت دانش‌بنیان فعال در حوزه داروهای طبیعی و ترکیبی است. ما قصد داریم طراحی بسته‌بندی دو محصول دارویی خود با نام‌های تکودایجست و تکوپپتیک را به یک طراح حرفه‌ای بسپاریم. هر دو محصول...
1402/02/01
ثبت شد
08:44
1402/03/29
صدیقه شریعتی
سلام من 20سالمه دیپلم کامپیوتر دارم ساکن گیلان(شهرستان فومن) دنبال کار در منزل هستم
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.به این شماره پیام بدین.0**** 
12:04
صدیقه شریعتی
سلام من 20سالمه دیپلم کامپیوتر دارم ساکن گیلان(شهرستان فومن) دنبال کار در منزل هستم
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.به این شماره پیام بدین.0**** 
12:04
نیروی خانم جهت بسته بندی
باسلام به تعدای خانم جهت همکاری در بسته بندی اتوکاری تمیز کاری محیط کامل سالم کار بیرون بر ندادیم ادرس اسلامشهر بلوار نواب خیابان شهدای ضیاآباد
1402/04/16
محمد صمدی
سلیمانی
سلام بنده ساکن اصفهان باغبهادران دنبال کاربسته بندی درخانه هستم.
سلام 0**** تماس بگیرید 
15:45
1 پاسخ
1 تایید
محمد صمدی
مرضیه کاظمی
سلام من دنبال کاردرمنزل می گردم وخیلی به پول احتیاج دارم اگه لطف می کنیدمن رااستخدام کنید ولی اگربیرون قبول می کنیدمن دراصفهان قهدریجان زندگی می کنم ومتهل هستم وتادوم دبیرستان خواندم
سلام 0**** تماس بگیرید 
15:48
معصومه احمدی
سلام دنبال کار درمنزل هستم بچه دارم نمی تونم بیرونم کار کنم کاشان  راوند 
15:51
استخدام گرافیست دورکار
با سلام مجتمع چاپ و بسته بندی آتا در قسمت واحد گرافیک ؛ گرافیست دورکار استخدام می نماید؛ شرایط کار: ۱.دورکار و غیر حضوری ۲.ترجیحا ساکن قم ۳.تسلط کامل به نرم افزارهای طراحی ۴.دارای رزومه کاری مرتبط ...
1402/09/22
سلیمانی
محمد صمدی
سلام 0**** تماس بگیرید
سلام ببخشیدشماره تون نیفتاده
20:33
1 پاسخ
1402/09/23
آزیتا هاشمی
سلام نیازمند کار در منزل هستم بسته بندی و هرکار دیگر بچه مریض دارم بیرون کارکرده نمیتونم 
02:10
Nazi
سلام‌ اهل‌تبریزهستم دنبال‌ کار‌ بسته‌ بندی‌ در‌ منزل‌ میخوام
21:28
کارگر ساده صحافی مونتاژ بسته بندی
توضیحات هلدینگ زئوس در تهران (منطقه 4، تهرانپارس شرقی) جهت توسعه کادر واحد تولید ؛ اقدام به استخدام کارگر ساده در بخش صحافی مونتاژ -بسته بندی و... از متقاضیان ساکن استان تهران می‌نماید. شرایط احراز: -...
1402/09/24
فاطمه آگاهی
سلام  من یک خانم  نیازمند کاردرخانه هستم 
08:49
اعظم ب
جیران جعفری
سلام فاطمه عزیز برو اینستاا بزن کاریابی اردبیل یک عالمه بسته بندی حبوبات میاره بادم زمینی اونجا که معدن بسته بندی در منزل
سلام قم نداره
17:56
1402/11/07
سمیه عبداله نژاد
سلام من از قزوین هستم دنبال کار در منزل برای بسته بندی نیاز دارم
17:55
نیرو جهت کاردر تولیدی صندل و کتانی
اقا یا خانم جهت بسته بندی و دورگیری
1402/11/08
حسین علیدوست
همش دروغه.چون من حتی پولم دادم ولی کارشون نیومد
09:04
کاردرمنزل میخواستم  سردرود 
09:31
سلام من هل کرج هستم دنبال کاربسته بندی درمنزل هستم تشکر
19:13
کار در شیرینی پزی و بسته بندی
خانم و آقا
سلام من هل کرج هستم دنبال کاربسته بندی درمنزل هستم باتشکر 
19:16
1402/11/09
کاردرمنزل میخواستم 
05:14
رقیه ابراهیم ابادی
سلام من کاردر منزل میخام  متاهل شاندیز
10:09
کارگر ساده بسته بندی دارو(غذا بیمه جای خواب)
جهت استخدام تعدادی کارگر ساده آقادرکارخانه تولید دارو دعوت به همکاری مینماییم ❎ شرایط❎ ۸ساعت کار(۸ صبح تا ۴ ظهر) ✅جای خواب مجهز و تمیز برای شهرستانی های عزیز ✅وعده غذایی۳ وعده ✅️بیمه تامین اجتماعی...
سلام 20 سالمه برای کار در منزل نیاز دارم اگه سراغی در شهر اردبیل کار بسته بندی دارین لطفا معرفی کنید 
18:04
1402/11/11
شهین پروین
من اهل شیراز صدرا هستم دنبال کار بسته بندی حبوبات در منزل هستم
15:54
1402/11/12
زهرا مریخ
سلام اهل
14:37
صنعتی فنی مهندسی
به تعدادی خانم / آقا جهت بسته بندی و اتو پوشاک کودک و نوجوان در کارگاه تولیدی نیازمندیم.
زهرا مریخ
ا 
14:37
زهرا مریخ
اهل  شیراز هستم شراییطتتون چیه
14:38
1403/01/22
محمد صمدی
سلیمانی
سلام ببخشیدشماره تون نیفتاده
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش 
21:38
نیروی فعال و با انگیزه
به یک آقای جوان جهت کار در کارگاه بسته بندی سلفون نیازمندیم.فرد مورد نظر با سلیقه و دلسوز و مسئولیت پذیر باشد.در صورت پیشرفت حقوق افزایش می یابد.فقط تماس
1403/05/25
حنیفه عمرزهی
سلام من یک ماه پیش ثبت نام کردم بابت بسته بندی ولی هنوزجوابی بهم نداده خانم عظیمی 
06:22
حنیفه عمرزهی
زمانی که واریزی انجام دادم تشکرکردچراالان جواب گونیست
06:26
سلام داودی هستم ازبابل خوشحال میشم در کار درمنزل بهم تماس بگیرین  به این کار نیازدارم ممنون
13:17
بازاریابی و فروش
ما در زمینه بسته بندی ادویه جات و سبزیجات خشک مشغول هستیم و برای فروش محصولات نیاز به بازاریاب هستیم
1403/05/26
صغری ازادی
سلام خوبی من اهل دیر روستای لبدان بالای هستم دنبال کاردرخانه هستم
10:44
زهرا اوجی
سلام من دنبال کاردرمنزل هستم دو بچه کوچک دارم و نمیتونم بیرون کارکنم
13:19
زهرا اوجی
سلام من شیراز هستم دنبال کاردر منزل میگردم چون با دو بچه کوچک نمیتونم در بیرون از منزل کارکنم
13:20
کارگر ساده خانم و آقا
بسته بندی جعبه های پودر لباس شوی
شکوفه بزرگی
من اهل آمل هستم و نیازمند کار در منزل هستم 
15:57
شنبه 4 خرداد 1404، ساعت 15:42