دنبال کن

کاردرمنزل بسته بندی 

بسته بندی

1400/09/18
سلام من اهل بابل هستم دنبال کاردرمنزل هستم بخاطراینکه بچه کوچیک دارم بیرون ازمنزل نمیتونم کارکنم
07:54
1 پاسخ
بسته بندی
به تعدادی نیرو اقا و خانم جهت همکاری در تولیدی شلوار جین نیازمندیم با حقوق بالا
1400/09/20
سلام دنبال کاردرمنزل هستم ساکن خوراسگان
09:15
3 پاسخ
1 تایید
1400/09/22
سلام من اهل مشهد هستم دنبال کار در منزل هستم چون بچه کوچیک دارم نمیتونم بیرون کار کنم 
07:32
1 پاسخ
1 تایید
سلام من دنبال کاربسته بندی در منزل هستم بچه کوچیک دارم نمیتونم بیرون کارکنم بومهن زندگی میکنم
13:05
2 پاسخ
بسته بندی
کار بسته بندی گوشت حقوق پایه 18تومن تا 25تومن صبحونه. ناهار. جای خواب هم داریم آدرس مترو باقر شهر کمر بندی دوم تهران نرسیده به درسون آباد شرکت تهران شباهنگ
1400/09/23
سلام دنبال کار در منزل هستم من 5تا خواهرو2برادر 
هستم هم بالای 18هستم خراسان جنوبی قائن 
13:33
مرتضی عظیمی
سلام من دنبال کار نانوایی در شیراز یا لامرد یا گله دار هستم شاطرخیلی ماهری هستم چند سال هم کارفرما بودم
14:13
1 تایید
مرتضی عظیمی
من دنبال کار انبار داری یا نگهبانی در کرج هستم واقعا نیاز دارم به کار و درآمد چونکه بیکارم کردستان زندگی میکنم
14:15
بسته بندی
بسته بندی مواد ضدعفونی کننده سرویس از نظرآباد نهار جمعه تعطیل
1400/09/24
سها بندری
سلام من در شهر اصفهان زندگی میکنم و دنبال کاری هستم که داخل خونه بتونم انجام بدم من متاهل هستم و همسرم نمیتونه تنهایی خرج خونه رو بده 9 تا بچه هم دارم و من فقط میتونم بسته بندی در خانه رو انجام بدم حالا هر چی که باشه
10:20
1400/10/04
مریم فامرینی
 سلام من کاردرمتزل میخوام اسلامشهر3نفردرمنزل هستیم که کارکنیم سپاسگزارم 
23:50
1400/10/05
سلام دنبال کاردرمنزل هستم ازتبریز
16:59
طراحی لیبل جذاب
با سلام پروژه اختصاصی ثبت شده است طراحی لیبل بطری شوینده خودرو
1400/10/12
مریم گشتگار ذوالقدر
سلام اهل قزوینم گار بسته بندی درمنزل نیازمندم
19:06
1400/10/13
مرجان فخرزاده زندی
مرجان فخرزاده هستم از مشهد دنبال کار بسته بندی در منزل هستم متاهل و دارای یک فرزند
09:37
سلام روز بخیر خانم هستم احتیاج به کاردارم کاردرمنزل باشه که بهتر لطفا کاری بود اطلاع بدین ممنون از تاکستان
11:02
بسته بندی
به ی نفر خانم جهت بسته بندی بیرون از منزل نیازمندیم . لطفا فقط پیام دهید
نرگس صابرطلب
چطور میشه به این کارها اعتماد کرد همشون اول یه پولی  می خوان هر چند ناچیز
16:09
1400/10/18
مرضیه کاظمی
سلام من دنبال کاردرمنزل می گردم وخیلی به پول احتیاج دارم اگه لطف می کنیدمن رااستخدام کنید ولی اگربیرون قبول می کنیدمن دراصفهان قهدریجان زندگی می کنم ومتهل هستم وتادوم دبیرستان خواندم
21:07
1 پاسخ
1400/10/26
بهزاد طالبی
سلام من به کار در منزل خیلی نیاز دارم اجاره هستم از اردبیل
10:18
بسته بندی
بسته بندی شلوار جین بچه گانه در کارگاه نیروی خانم نیازمندیم خانم نیز در کارگاه فعالیت دارند ساعت کاری ۰۸ الی ۱۳ *** ۱۳ الی ۱۴ وقت ناهاری ***. ۱۴ الی ۱۹ محدوده ابراهیم آباد _ خیابان سید جمالدین اسد...
1400/10/27
عباس منیعات
س اهل خرمشهر نیاز به کار درمنزل 
10:02
1 تایید
1400/11/02
فاطمه ممتاز
سلام خوبی من اهل اردبیل هستم دنبال کاردرمنزل هستم
20:23
فاطمه ممتاز
سلام  من   به کاردرمنزل خیلی احتیاج دارم اجاره هستم
21:05
1 پاسخ
بسته بندی
یک مجموعه معتبر در زمینه لوازم یدکی خودرو جهت تکمیل کادر بسته بندی خود از افراد منظم و دقیق دعوت به همکاری می نماید. محل کار؛ پامنار جنسیت؛ آقا و خانم
1400/11/04
سلام من دنبال کار درمنزل بسته بندی هستم در قزوینم
05:58
فاطمه ممتاز
سلام من اهل اردبیلی هستم دنبال کاردرمنزل هستم
09:33
فاطمه ممتاز
سلام من اهل اردبیلی دنبال کار درمنزل هستم
09:44
بسته بندی
نیازمند یک نیروی خانم برای بسته بندی لیوان یک بار مصرف ساعت کاری.از ۸صبح تا ۷ غروب پنج شنبه ها ۸صبح تا ۶ غروب سرویس رفت و برگشت ازسر جاده لطفا اتباع به هیچ عنوان تماس نگیرن حقوق ماهیانه ۱۶
جیران جعفری
فاطمه ممتاز
سلام من به کاردرمنزل خیلی احتیاج دارم اجاره هستم
سلام فاطمه عزیز برو اینستاا بزن کاریابی اردبیل یک عالمه بسته بندی حبوبات میاره بادم زمینی اونجا که معدن بسته بندی در منزل 
19:37
1 پاسخ
1400/11/09
زهراشرافتی
سلام دنبال کار درمنزل هستم بچه کوچک دارم نمیتوم بیرون کارکنم  بیست شش ساله در اشتهادر زندگی میکنم  خیلی پول لازم
07:44
1400/11/10
کار بسته بندی  درمنزل رشت
13:42
طراحی هویت برند قنادی
برای یک قنادی در حال تاسیس لوگو و طراحی بسته بندی ها و تابلو مجموعه و …لازم دارم
1401/02/21
سلام من اهل قم هستم دنبال کار بسته بندی در خونه هستن 
12:36
1401/02/26
سلام من دنبال کار در بسته بندی هستم کرمانشاه شماره 0****  خانم هستم 
19:36
سلام من پول لازم هستم متأهل دارای دو فرزند دنبال کار در بسته بندی در منزل هستم 
19:37
بسته بندی
بسته بندی نان خشک .محدوده بلوار شهید دشتی.رحمت آباد
1401/02/28
ملیکا احمدی
سلام من نیازمند کار در منزل خودم هستم بسته بندی هر چیزی که شد . از رشت
10:47
سلام من اهل رشتم  کار بسته بندی در منزل میخاستم
11:18
1401/02/29
سلام از کاشان هستم کار در منزل میخواستم چون فرزند کوچک دارم نیاز به پول دارم 
12:09
بسته بندی
کار در مغازه ، فضایی امن به تعداد دو نفر خانم جوان و پر انرژی جهت کار بسته بندی نیاز دارم
1401/02/30
فاطمه تروند
سلام من اهل قوچان هستم بسته بندی درمنزل  خود
09:14
1401/03/04
سارا محمدزاده
استخدام غیر حضوری خانم و آقا 

به تعدادی خانم و آقا برای کار به صورت غیر حضوری نیازمندیم 

نوع کار : تبلیغ، تایپ ، ترجمه، پشتیبانی 
و یا ادمین اینستاگرام و تلگرام
حداقل مدرک : اول دبیرستان 
همه چی به شما آموزش داده میشه
نداشتن سابقه کیفری 
کارها به اسون ترین حالت انجام میشه
جهت استخدام در تلگرام پیام بدهید
@TheKayan
12:37
علی جعفری
ببخشید اصلا پول واریز حساب کسی نکنید به هر دلیلی بیمه یاچیزای دیگه گول میخوردید
17:06
بسته بندی
به یه خانم جهت بسته بندی بیرون از منزل نیازمندیم
1401/03/05
سلام من دنبال کاربسته بندی درمنزل هستم درسنندج
12:43
1401/03/07
فائزه شیرخان
سلام دنبال کار بسته بندی در منزل هستم نوزاد کوچیک دارم بیرون از منزل نمیتوانم کار کنم ممنون 
16:33
1401/03/08
ام البنین رضایی
سلام من اهل مشهد هستم و هر کاری در منزل باشد انجام میدم
08:22
1 پاسخ
بسته بندی
استخدام نیرو برای بخش بسته بندی - فوری کارخانه تولیدی اتیکت لباس جهت تکمیل کادر خود در قسمت بسته بندی نیروی فعال و باانکیزه استخدام می نماید . شرایط همکاری : جنسیت : نیرو فقط خانم سن 20تا 35 سال منظم...
1401/03/09
لیلا نوجوان
سلام من اهل بابل هستم دنبال کاردرمنزل هستم بخاطراینکه بچه کوچیک دارم بیرون ازمنزل نمیتونم کارکنم
دوست عزیز لطفاً شماره خودتون رو برام بفرستید تا در واتساپ برایتان در مورد کار مان توضیح دهیم 
12:41
لیلا نوجوان
دوست عزیز لطفاً شماره خودتون رو برام بفرستید تا در واتساپ برایتان در مورد کار مان توضیح دهیم 
12:47
لیلا نوجوان
سلام من اهل مشهد هستم دنبال کار در منزل هستم چون بچه کوچیک دارم نمیتونم بیرون کار کنم
12:48
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه ای ازشما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری وغیرحضوری فعال است حقوق ماهیانه ۹میلیون بسته بندی حبوبات خانم وآقا مورد پذیرش
لیلا نوجوان
لیلا نوجوان
سلام من دنبال کاربسته بندی در منزل هستم بچه کوچیک دارم نمیتونم بیرون کارکنم بومهن زندگی میکنم
1401/03/10
سلام طالبی هستم کاردرمنزل بسته بندی نیاز دارم ساکن اردبیل هستم
08:40
بسته بندی
سلام به چند نفر خانم یا آقا جهت کار در جوراب بافی قسمت بسته بندی نیازمندیم از پذیرش اتباع معذوریم
1401/03/11
معصومه آذرم
سلام عرض ادب دوستان  مشهدی نیازمند شغلبسته بندی پوشاک در منزل دارم ممنون میشم اگه اطلاع بدین
15:18
1401/03/13
سلام خدمت شمابرای کارمنزل ازپرند هستم
09:43
1401/03/14
م
سلام گرگان هستم طالب کار بسته بندی در منزل هستم
08:54
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و غیر حضوری فعال هست حقوق ماهیانه 9میلیون بسته بندی حبوبات خانم و آقا مورد پذیرش
1401/03/17
رضایاری
رضا هستم اهل اراک دنبال کار درمنزل هستم 
08:35
سلام  من دنبال کار بسته بندی در منزل هستم نیازدارم شدید
10:00
1 پاسخ
سلام من دنبال کار بسته بندی در منزل هستم نیازدارم شدید
ساکن اردبیل
10:01
بسته بندی
به یک فرد اقا یا خانم جهت کار در کارگاه بسته بندی شلوار نیازمندیم که حتما بلده کار باشه زیر ۳۰ سال ساعت کاری ۹ صبح تا ۷ شب پنج شنبه تا ۲ ظهر یک ساعت ناهاری حقوق ماهیانه ۲۰ میلیون
1401/03/19
سلام من 20سالمه دیپلم کامپیوتر دارم  ساکن گیلان(شهرستان فومن) دنبال کار در  منزل  هستم 
08:26
2 پاسخ
سلام من 20سالمه دیپلم کامپیوتر دارم ساکن استان گیلان شهرستان فومن.دنبال کار در منزل هستم .یا کاری که داخل شهر فومن باشه.
08:28
سلام من 20سالمه دیپلم کامپیوتر دارم ساکن استان گیلان شهرستان فومن.دنبال کار در منزل هستم .یا کاری که داخل شهر فومن باشه.
08:29
بسته بندی
بسته بندی غذا و نظافت بحش کاری تایم کاری۷ الی۱۶ حقوق و مزایایی خووب
سلیمانی
سلام بنده ساکن اصفهان باغبهادران دنبال کاربسته بندی درخانه هستم.

15:18
1 پاسخ
1402/01/28
ارسلان ماجد
سلام  دنبال  کار هستم  به خاطر  شرایط بچه ام نمیتونم بیرون  ازخونه کار کنم .....اردبيل 
15:17
1402/01/29
راضیه فتوح آبادی
جویای کار در منزل هستم از مرودشت چون حضانت بچم به عهده ی خودم هست و درآمدی ندارم
20:29
بسته بندی
کار درمنزل نبات برای اطلاعات بیشتر دایرکت پیام بدین
1402/01/30
شریعت خواه
سلام من دنبال کاردرمنزل هستم بیرون نمیتونم کارکنم برای بسته بندی یاهرچیزدیگه ایی میتونم کرمانشاه زندگی میکنم
10:37
سلام من ازمازندران جویای بستهبندیدرخانه هستم
20:35
سلام من دنبال کار درمنزلهستم بستهبندی فرقی نمیکنه چه کاری باشهه شماره0**** 
20:40
طراحی لیبل بسته بندی
با درود ارادت ما نیاز داریم یک تصویر سازی مزرعه و باغ که نمونه آن را داریم انجام دهیم. این تصویر سازی به صورت کارتونی میباشد. برای لیبل بسته بندی خواهد بود
1402/02/01
ثبت شد
08:44
1402/03/29
صدیقه شریعتی
سلام من 20سالمه دیپلم کامپیوتر دارم ساکن گیلان(شهرستان فومن) دنبال کار در منزل هستم
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.به این شماره پیام بدین.0**** 
12:04
صدیقه شریعتی
سلام من 20سالمه دیپلم کامپیوتر دارم ساکن گیلان(شهرستان فومن) دنبال کار در منزل هستم
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.به این شماره پیام بدین.0**** 
12:04
طراحی بسته بندی محصول
برای پاکت های 20 کیلویی چسب کاشی و سرامیک و چسب های ساختمانی طراحی حرفه ای میخوام فقط افرادی که نمونه کار دارند پیام بدند نمونه کار از شرکتی که براشون طراحی انجام دادید ، استعلام گرفته میشه نمونه پ...
1402/04/16
محمد صمدی
سلیمانی
سلام بنده ساکن اصفهان باغبهادران دنبال کاربسته بندی درخانه هستم.
سلام 0**** تماس بگیرید 
15:45
1 پاسخ
1 تایید
محمد صمدی
مرضیه کاظمی
سلام من دنبال کاردرمنزل می گردم وخیلی به پول احتیاج دارم اگه لطف می کنیدمن رااستخدام کنید ولی اگربیرون قبول می کنیدمن دراصفهان قهدریجان زندگی می کنم ومتهل هستم وتادوم دبیرستان خواندم
سلام 0**** تماس بگیرید 
15:48
معصومه احمدی
سلام دنبال کار درمنزل هستم بچه دارم نمی تونم بیرونم کار کنم کاشان  راوند 
15:51
کارگر ساده
به تعدادی همکار خانوم جهت انجام بسته بندی در کارخانه تولید نایلون محیطی مطمعن به همراه سرویس رفت و برگشت
1402/09/22
سلیمانی
محمد صمدی
سلام 0**** تماس بگیرید
سلام ببخشیدشماره تون نیفتاده
20:33
1 پاسخ
1402/09/23
آزیتا هاشمی
سلام نیازمند کار در منزل هستم بسته بندی و هرکار دیگر بچه مریض دارم بیرون کارکرده نمیتونم 
02:10
Nazi
سلام‌ اهل‌تبریزهستم دنبال‌ کار‌ بسته‌ بندی‌ در‌ منزل‌ میخوام
21:28
استخدام کارگر
به دو نفره کارگر اقا با تحصیلات زیر دیپلم جهت کار در کارگاه بسته بندی محدوده افسریه مشیریه نیازمنیدیم ساعت کار به جز روزهای تعطیل از 8 تا 6 بعد از ظهر یک ساعت وقت ناهاری
1402/09/24
فاطمه آگاهی
سلام  من یک خانم  نیازمند کاردرخانه هستم 
08:49
اعظم ب
جیران جعفری
سلام فاطمه عزیز برو اینستاا بزن کاریابی اردبیل یک عالمه بسته بندی حبوبات میاره بادم زمینی اونجا که معدن بسته بندی در منزل
سلام قم نداره
17:56
1402/11/07
سمیه عبداله نژاد
سلام من از قزوین هستم دنبال کار در منزل برای بسته بندی نیاز دارم
17:55
کارگرساده
باسلام یه کارگر ساده برا بسته بندی نون فانتزی شیفت شب میخوام
1402/11/08
حسین علیدوست
همش دروغه.چون من حتی پولم دادم ولی کارشون نیومد
09:04
کاردرمنزل میخواستم  سردرود 
09:31
سلام من هل کرج هستم دنبال کاربسته بندی درمنزل هستم تشکر
19:13
استخدام نیرو
کارخانه تولیدی نوشیدنی جهت تکمیل ظرفیت خود جذب نیرو میکند در بخش های: ❌پاسخگویی۲۴ساعته❌ تولید بسته بندی انبارداری حراست لیفتراک آبدارچی نظافتچی تاسیسات شرایط استخدام: جنسیت:آقا و مجرد شرایط سنی:۲۰...
سلام من هل کرج هستم دنبال کاربسته بندی درمنزل هستم باتشکر 
19:16
1402/11/09
کاردرمنزل میخواستم 
05:14
رقیه ابراهیم ابادی
سلام من کاردر منزل میخام  متاهل شاندیز
10:09
کارگر ساده
کارخانه تولیدی نوشیدنی جهت تکمیل ظرفیت خود جذب نیرو میکند در بخش های: ❌پاسخگویی ۲۴ساعته❌ تولید بسته بندی انبارداری حراست لیفتراک آبدارچی نظافتچی تاسیسات شرایط استخدام: جنسیت:آقا و مجرد شرایط سنی:۲...
سلام 20 سالمه برای کار در منزل نیاز دارم اگه سراغی در شهر اردبیل کار بسته بندی دارین لطفا معرفی کنید 
18:04
1402/11/11
شهین پروین
من اهل شیراز صدرا هستم دنبال کار بسته بندی حبوبات در منزل هستم
15:54
1402/11/12
زهرا مریخ
سلام اهل
14:37
با گوشی دستت پول دربیار
یه کار قانونی و حلال پاره وقت مجازی( غیر حضوری) تسویه آنی میلیونی مناسب برای خانم ، آقا ، محصل ، دانشجو ، کارمند ، کارگر ، خانه دار ، بازنشسته بسته بندی تایپ ترجمه ادمین کانال نیستیم در چت دیوار پیام ...
زهرا مریخ
ا 
14:37
زهرا مریخ
اهل  شیراز هستم شراییطتتون چیه
14:38
1403/01/22
محمد صمدی
سلیمانی
سلام ببخشیدشماره تون نیفتاده
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش 
21:38
کارگر ساده جهت کار در کارخونه
با سلام کارگر ساده جهت بسته بندی نیازمندیم سروریس دارد دارای صبحانه ناهار شام میباشد برای اطلاعات بیشتر تماس بگیرید
1403/05/25
حنیفه عمرزهی
سلام من یک ماه پیش ثبت نام کردم بابت بسته بندی ولی هنوزجوابی بهم نداده خانم عظیمی 
06:22
حنیفه عمرزهی
زمانی که واریزی انجام دادم تشکرکردچراالان جواب گونیست
06:26
سلام داودی هستم ازبابل خوشحال میشم در کار درمنزل بهم تماس بگیرین  به این کار نیازدارم ممنون
13:17
استخدام مسئول فنی با مدرک صنایع غذایی
نیازمند مسئول فنی با مدرک کارشناسی صنایع غذایی جهت نظارت بر شرکت بسته بندی مواد غذایی حضور به صورت پاره وقت و سه روز در هفته حقوق و مزایا توافقی
1403/05/26
صغری ازادی
سلام خوبی من اهل دیر روستای لبدان بالای هستم دنبال کاردرخانه هستم
10:44
زهرا اوجی
سلام من دنبال کاردرمنزل هستم دو بچه کوچک دارم و نمیتونم بیرون کارکنم
13:19
زهرا اوجی
سلام من شیراز هستم دنبال کاردر منزل میگردم چون با دو بچه کوچک نمیتونم در بیرون از منزل کارکنم
13:20
دعوت به همکاری
شرکت معتبر تولیدی جهت توسعه خطوط تولید استخدام می نماید. کارگر ساده خانم بسته بندی و جمع آوری الکترونیکی آدرس .جعفر آباد همراه باسرویس برای ثبت نام ابتدا داخل چت دیوار پیام بدید موارد خواسته شده رو بف...
شکوفه بزرگی
من اهل آمل هستم و نیازمند کار در منزل هستم 
15:57
1404/06/03
مریم افرار
من از حبیب آباد مزاحمتون میشم
13:29
شقایق مظفری
سلام من ساکن رضوانشهر استان گیلان هستم دوقلو کوچک دارم دنبال کاردرمنزل هستم 
15:30
کار در منزل بسته بندی کش
بستع بندی گیره مو کش مو و سنجاق سر تحویل کار درب منزل حقوق ماهی ۳۰ میلیون جهت اطلاعات بیشتر شماره تماس بگذارید
چهارشنبه 8 آبان 1404، ساعت 18:32