دنبال کن

کاردرمنزل بسته بندی 

بسته بندی

1400/09/18
سلام من اهل بابل هستم دنبال کاردرمنزل هستم بخاطراینکه بچه کوچیک دارم بیرون ازمنزل نمیتونم کارکنم
07:54
1 پاسخ
صنایع غذایی کریم نظری واحد 6
کارگر تولید
شرکت صنایع غذایی نظری جهت تکمیل کادر خود در واحد تولید و انبار از افراد واجد شرایط زیر دعوت به همکاری می‌نماید: عنوان شغلی: کارگر تولید و انبار شرایط: داشتن کارت پایان خدمت الزامی است. حداکثر س...
1400/09/20
سلام دنبال کاردرمنزل هستم ساکن خوراسگان
09:15
3 پاسخ
1 تایید
1400/09/22
سلام من اهل مشهد هستم دنبال کار در منزل هستم چون بچه کوچیک دارم نمیتونم بیرون کار کنم 
07:32
1 پاسخ
1 تایید
سلام من دنبال کاربسته بندی در منزل هستم بچه کوچیک دارم نمیتونم بیرون کارکنم بومهن زندگی میکنم
13:05
2 پاسخ
بسته بندی
به چند همکار خانم جهت بسته بندی پوشاک مردانه نیاز مندیم
1400/09/23
سلام دنبال کار در منزل هستم من 5تا خواهرو2برادر 
هستم هم بالای 18هستم خراسان جنوبی قائن 
13:33
مرتضی عظیمی
سلام من دنبال کار نانوایی در شیراز یا لامرد یا گله دار هستم شاطرخیلی ماهری هستم چند سال هم کارفرما بودم
14:13
1 تایید
مرتضی عظیمی
من دنبال کار انبار داری یا نگهبانی در کرج هستم واقعا نیاز دارم به کار و درآمد چونکه بیکارم کردستان زندگی میکنم
14:15
بسته بندی
نیروی خانم سن ۱۸ تا ۳۸ سرویس محدوده ازادشهر فقط تماس پاسخ داده میشود درامد ماهیانه دستمزدی از ۱۳ تا ۲۰ میلیون تومان
1400/09/24
سها بندری
سلام من در شهر اصفهان زندگی میکنم و دنبال کاری هستم که داخل خونه بتونم انجام بدم من متاهل هستم و همسرم نمیتونه تنهایی خرج خونه رو بده 9 تا بچه هم دارم و من فقط میتونم بسته بندی در خانه رو انجام بدم حالا هر چی که باشه
10:20
1400/10/04
مریم فامرینی
 سلام من کاردرمتزل میخوام اسلامشهر3نفردرمنزل هستیم که کارکنیم سپاسگزارم 
23:50
1400/10/05
سلام دنبال کاردرمنزل هستم ازتبریز
16:59
بسته بندی
به تعدادی خانوم ترجیحا جوان جهت بسته بندی پوشاک و نگین زدن در محیطی کاملا زنانه نیازمندیم.حقوق عالی تصفیه هفتگی
1400/10/12
مریم گشتگار ذوالقدر
سلام اهل قزوینم گار بسته بندی درمنزل نیازمندم
19:06
1400/10/13
مرجان فخرزاده زندی
مرجان فخرزاده هستم از مشهد دنبال کار بسته بندی در منزل هستم متاهل و دارای یک فرزند
09:37
سلام روز بخیر خانم هستم احتیاج به کاردارم کاردرمنزل باشه که بهتر لطفا کاری بود اطلاع بدین ممنون از تاکستان
11:02
بسته بندی زعفران در نیم گرمی
بسته بندی لوگو زعفران و جعبه زعفران که در جعبه ها 5گرمی به بالا
نرگس صابرطلب
چطور میشه به این کارها اعتماد کرد همشون اول یه پولی  می خوان هر چند ناچیز
16:09
1400/10/18
مرضیه کاظمی
سلام من دنبال کاردرمنزل می گردم وخیلی به پول احتیاج دارم اگه لطف می کنیدمن رااستخدام کنید ولی اگربیرون قبول می کنیدمن دراصفهان قهدریجان زندگی می کنم ومتهل هستم وتادوم دبیرستان خواندم
21:07
1 پاسخ
1400/10/26
بهزاد طالبی
سلام من به کار در منزل خیلی نیاز دارم اجاره هستم از اردبیل
10:18
ادیت جزیی کارتن از قبل طراحی شده
طراحی اصلی کارتن انجام شده و فایل نهایی موجود است. میخوام از برخی موارد اصلاح بشه. چاپ به صورت دو رنگ روی کارتن کرفت هست و طراح باید با محدودیت های چاپ فلکسو / کلیشه ای آشنا باشه. مواردی که باید اصلا...
1400/10/27
عباس منیعات
س اهل خرمشهر نیاز به کار درمنزل 
10:02
1 تایید
1400/11/02
فاطمه ممتاز
سلام خوبی من اهل اردبیل هستم دنبال کاردرمنزل هستم
20:23
فاطمه ممتاز
سلام  من   به کاردرمنزل خیلی احتیاج دارم اجاره هستم
21:05
1 پاسخ
بسته بندی حرفه ای تولیدات تحقیقاتی
تولیدات فناورانه ما به صورت پودر و مایع هستند که می خواهیم در ظروف و یا بسته های شکیل با لیبل موسسه خودمان بسته بندی شده و در نمایشگاه های کشور به نمایش گذاشته شود. بروشور معرفی محصول هم نیاز است که ب...
1400/11/04
سلام من دنبال کار درمنزل بسته بندی هستم در قزوینم
05:58
فاطمه ممتاز
سلام من اهل اردبیلی هستم دنبال کاردرمنزل هستم
09:33
فاطمه ممتاز
سلام من اهل اردبیلی دنبال کار درمنزل هستم
09:44
طراحی لوگو، طراحی لیبیل و بسته بندی
نیاز به انجام پروژه طراحی لوگو و بسته بندی و لیبل را دارم
جیران جعفری
فاطمه ممتاز
سلام من به کاردرمنزل خیلی احتیاج دارم اجاره هستم
سلام فاطمه عزیز برو اینستاا بزن کاریابی اردبیل یک عالمه بسته بندی حبوبات میاره بادم زمینی اونجا که معدن بسته بندی در منزل 
19:37
1 پاسخ
1400/11/09
زهراشرافتی
سلام دنبال کار درمنزل هستم بچه کوچک دارم نمیتوم بیرون کارکنم  بیست شش ساله در اشتهادر زندگی میکنم  خیلی پول لازم
07:44
1400/11/10
کار بسته بندی  درمنزل رشت
13:42
بسته بندی
به چند نفر برای بسته بندی خرما بصورت کنتارات سریعا نیازمندیم.
1401/02/21
سلام من اهل قم هستم دنبال کار بسته بندی در خونه هستن 
12:36
1401/02/26
سلام من دنبال کار در بسته بندی هستم کرمانشاه شماره 0****  خانم هستم 
19:36
سلام من پول لازم هستم متأهل دارای دو فرزند دنبال کار در بسته بندی در منزل هستم 
19:37
بسته بندی
سلام دوستان کسی رو می‌شناسید که کار بسته بندی داشته باشه که توی خونه انجام داده بشه بسته بندی هر چیزی باشه انجام میدیم لطفا اگه کسی هست اطلاع بدین ممنونم. لطفا لطفا الکی مزاحم نشید مسدود میشید و گزارش...
1401/02/28
ملیکا احمدی
سلام من نیازمند کار در منزل خودم هستم بسته بندی هر چیزی که شد . از رشت
10:47
سلام من اهل رشتم  کار بسته بندی در منزل میخاستم
11:18
1401/02/29
سلام از کاشان هستم کار در منزل میخواستم چون فرزند کوچک دارم نیاز به پول دارم 
12:09
طراحی پک زعفران
سلام و عرض ادب در سه سایز نیم گرمی ، یک گرمی و ۲/۳ گرمی بسته بندی برای زعفران طراحی بشه طراحی شکیل ، به روز و خاص باشه لوگو دارم و خدمتتان ارسال میشود یک استند نگهدارنده ۱۲ عددی هم برای پک های زعفران...
1401/02/30
فاطمه تروند
سلام من اهل قوچان هستم بسته بندی درمنزل  خود
09:14
1401/03/04
سارا محمدزاده
استخدام غیر حضوری خانم و آقا 

به تعدادی خانم و آقا برای کار به صورت غیر حضوری نیازمندیم 

نوع کار : تبلیغ، تایپ ، ترجمه، پشتیبانی 
و یا ادمین اینستاگرام و تلگرام
حداقل مدرک : اول دبیرستان 
همه چی به شما آموزش داده میشه
نداشتن سابقه کیفری 
کارها به اسون ترین حالت انجام میشه
جهت استخدام در تلگرام پیام بدهید
@TheKayan
12:37
علی جعفری
ببخشید اصلا پول واریز حساب کسی نکنید به هر دلیلی بیمه یاچیزای دیگه گول میخوردید
17:06
بسته بندی
وقت بخیر به یک خانم جوان مجرد جهت کار در انبار فروشگاه آنلاین ، از شنبه تا پنج شنبه ساعت کاری ۲ تا ۹ زرنگ و کاری و مهمتر از همه اهل سیگار نباشه حقوق ماهی 10 میلیون محل کار باغستان غربی
1401/03/05
سلام من دنبال کاربسته بندی درمنزل هستم درسنندج
12:43
1401/03/07
فائزه شیرخان
سلام دنبال کار بسته بندی در منزل هستم نوزاد کوچیک دارم بیرون از منزل نمیتوانم کار کنم ممنون 
16:33
1401/03/08
ام البنین رضایی
سلام من اهل مشهد هستم و هر کاری در منزل باشد انجام میدم
08:22
1 پاسخ
بسته بندی
بسته بندی لوازم ماشین در منزل خودتان منزل باید همکف باشد وانت مزدا تا دمه خونه بیاید کار دستمزدی است فقط دستمزد که بلافاصله پرداخت میشود منزل فقط درچه وبلوار شفق وشهرک قدس شماره تماس بگذارید ممنون
1401/03/09
لیلا نوجوان
سلام من اهل بابل هستم دنبال کاردرمنزل هستم بخاطراینکه بچه کوچیک دارم بیرون ازمنزل نمیتونم کارکنم
دوست عزیز لطفاً شماره خودتون رو برام بفرستید تا در واتساپ برایتان در مورد کار مان توضیح دهیم 
12:41
لیلا نوجوان
دوست عزیز لطفاً شماره خودتون رو برام بفرستید تا در واتساپ برایتان در مورد کار مان توضیح دهیم 
12:47
لیلا نوجوان
سلام من اهل مشهد هستم دنبال کار در منزل هستم چون بچه کوچیک دارم نمیتونم بیرون کار کنم
12:48
ادیت لیبل برچسب خواص
درود خداقوت جهت ادیت دو عدد لیبل کوچک نیازمند طراحی هستیم
لیلا نوجوان
لیلا نوجوان
سلام من دنبال کاربسته بندی در منزل هستم بچه کوچیک دارم نمیتونم بیرون کارکنم بومهن زندگی میکنم
1401/03/10
سلام طالبی هستم کاردرمنزل بسته بندی نیاز دارم ساکن اردبیل هستم
08:40
طراحی لیبل برای دانه قهوه
جمعا 5 عدد لیبل برای طراحی میخوام 4 عدد لیبل برای دانه قهوه که روی بسته باشه به ابعاد 8.5*8.5 که شامل کد های قهوه 100% ربوستا نام کد قهوه فول کافئین، 100% عربیکا نام کد قهوه کلمبیا، 70% ربوستا نام کد ...
1401/03/11
معصومه آذرم
سلام عرض ادب دوستان  مشهدی نیازمند شغلبسته بندی پوشاک در منزل دارم ممنون میشم اگه اطلاع بدین
15:18
1401/03/13
سلام خدمت شمابرای کارمنزل ازپرند هستم
09:43
1401/03/14
م
سلام گرگان هستم طالب کار بسته بندی در منزل هستم
08:54
بسته بندی و خیاطی
به تعدادی خانم بسته بند و خیاط جهت کار در تولیدی نیازمندیم بیمه و سرویس رفتو برگشت داریم حقوقم طبق وزارت کار در صورت تمایل همکاری باما تماس بگیرید
1401/03/17
رضایاری
رضا هستم اهل اراک دنبال کار درمنزل هستم 
08:35
سلام  من دنبال کار بسته بندی در منزل هستم نیازدارم شدید
10:00
1 پاسخ
سلام من دنبال کار بسته بندی در منزل هستم نیازدارم شدید
ساکن اردبیل
10:01
نیروی خانم جهت کار در کارگاه بسته بندی
کار بسته بندی در محیط زنانه بدون نیاز به تخصص خاص از 10 سال تا 60 سال سه تا چهار نفر
1401/03/19
سلام من 20سالمه دیپلم کامپیوتر دارم  ساکن گیلان(شهرستان فومن) دنبال کار در  منزل  هستم 
08:26
2 پاسخ
سلام من 20سالمه دیپلم کامپیوتر دارم ساکن استان گیلان شهرستان فومن.دنبال کار در منزل هستم .یا کاری که داخل شهر فومن باشه.
08:28
سلام من 20سالمه دیپلم کامپیوتر دارم ساکن استان گیلان شهرستان فومن.دنبال کار در منزل هستم .یا کاری که داخل شهر فومن باشه.
08:29
(استخدام و کار درمنزل )
درآمد میلیونی با کار بسته بندی در منزل بدون نیاز به خروج از خانه بهداشتی و دارای تمام مجوزات رسمی با حقوق ماهانه ۱۲ میلیون به بالا دارای تاییده از پلیس فتا و نهاد های قضایی با حق بیمه ، پاداش و مزایا...
سلیمانی
سلام بنده ساکن اصفهان باغبهادران دنبال کاربسته بندی درخانه هستم.

15:18
1 پاسخ
1402/01/28
ارسلان ماجد
سلام  دنبال  کار هستم  به خاطر  شرایط بچه ام نمیتونم بیرون  ازخونه کار کنم .....اردبيل 
15:17
1402/01/29
راضیه فتوح آبادی
جویای کار در منزل هستم از مرودشت چون حضانت بچم به عهده ی خودم هست و درآمدی ندارم
20:29
صندوقدار خانم / تهیه غذا
استخدام صندوقدار خانم آشنا به کامپیوتر و کانترکاری (بسته بندی غذا) با روابط عمومی بالا سن حداقل ۱۸ و حداکثر تا ۳۵ سال وعده غذایی ساعت کاری ۱۷ الی ۲۳ حقوق حداکثر ۱۵ میلیون محیط امن با پرسنل ...
1402/01/30
شریعت خواه
سلام من دنبال کاردرمنزل هستم بیرون نمیتونم کارکنم برای بسته بندی یاهرچیزدیگه ایی میتونم کرمانشاه زندگی میکنم
10:37
سلام من ازمازندران جویای بستهبندیدرخانه هستم
20:35
سلام من دنبال کار درمنزلهستم بستهبندی فرقی نمیکنه چه کاری باشهه شماره0**** 
20:40
بخش غذای بسته بندی شده از گرمدره به تهران 8نقطه
راننده همراه خودرو جهت پخش غذا از گرمدره به 8نقطه ، مسیرها شریعتی، اندرزگو، پل ارتش، پاسداران ، تهرانپارس، زمان پخش از ساعت 10/15 صبح پک‌های غذا تحویل داده میشود وتا ساعت 13تمام میشود ، در ضمن 7روز...
1402/02/01
ثبت شد
08:44
1402/03/29
صدیقه شریعتی
سلام من 20سالمه دیپلم کامپیوتر دارم ساکن گیلان(شهرستان فومن) دنبال کار در منزل هستم
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.به این شماره پیام بدین.0**** 
12:04
صدیقه شریعتی
سلام من 20سالمه دیپلم کامپیوتر دارم ساکن گیلان(شهرستان فومن) دنبال کار در منزل هستم
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.به این شماره پیام بدین.0**** 
12:04
استخدام نیروی بسته بند
سلام فروشگاه اینترنتی لوازم خیاطی و خرازی علیزاده - ما به یک نیروی جوان جهت بسته بندی محصولات نیازمندیم ترجیحا ساکن غرب تهران محدود چیتگر حقوق 12 الی 15 میلیون تومان (امکان پیشرفت + پورسانت) ساعت کار...
1402/04/16
محمد صمدی
سلیمانی
سلام بنده ساکن اصفهان باغبهادران دنبال کاربسته بندی درخانه هستم.
سلام 0**** تماس بگیرید 
15:45
1 پاسخ
1 تایید
محمد صمدی
مرضیه کاظمی
سلام من دنبال کاردرمنزل می گردم وخیلی به پول احتیاج دارم اگه لطف می کنیدمن رااستخدام کنید ولی اگربیرون قبول می کنیدمن دراصفهان قهدریجان زندگی می کنم ومتهل هستم وتادوم دبیرستان خواندم
سلام 0**** تماس بگیرید 
15:48
معصومه احمدی
سلام دنبال کار درمنزل هستم بچه دارم نمی تونم بیرونم کار کنم کاشان  راوند 
15:51
اعتماد یدک پارس
انباردار و کمک انباردار
جنسیت: آقا مقطع تحصیلی: دیپلم سابقه کاری: ۴ سال حقوق: از ۱۰ میلیون تومان استان مورد نیاز: تهران شهر مورد نیاز: تهران سن: 20 تا 30 سال دارای سلامت جسمانی و توانایی انجام کار فیزیکی دقت، سرعت عمل و مس...
1402/09/22
سلیمانی
محمد صمدی
سلام 0**** تماس بگیرید
سلام ببخشیدشماره تون نیفتاده
20:33
1 پاسخ
1402/09/23
آزیتا هاشمی
سلام نیازمند کار در منزل هستم بسته بندی و هرکار دیگر بچه مریض دارم بیرون کارکرده نمیتونم 
02:10
Nazi
سلام‌ اهل‌تبریزهستم دنبال‌ کار‌ بسته‌ بندی‌ در‌ منزل‌ میخوام
21:28
استخدام نیروی خانم در کارخانه
استخدام کارگر (خانم) بسته بندی شیشه عطر در شهرک صنعتی کاویان(جاده فریمان) با حقوق قانون کار سرویس رفت و برگشت بیمه بیمه تکمیلی و سایر مزایای قانونی اعم از عیدی و سنوات و ... ساعت کار : ۷ تا ۱۵:۳۰ سن :...
1402/09/24
فاطمه آگاهی
سلام  من یک خانم  نیازمند کاردرخانه هستم 
08:49
اعظم ب
جیران جعفری
سلام فاطمه عزیز برو اینستاا بزن کاریابی اردبیل یک عالمه بسته بندی حبوبات میاره بادم زمینی اونجا که معدن بسته بندی در منزل
سلام قم نداره
17:56
1402/11/07
سمیه عبداله نژاد
سلام من از قزوین هستم دنبال کار در منزل برای بسته بندی نیاز دارم
17:55
استخدام نیروی کار
استخدام نیروی مجرب و کارآمد و متعهد کارخانه بهداشتی ،بسته بندی کار فوق العاده سبک ،با حساسیت بالا آقا و خانم غیر سیگاری
1402/11/08
حسین علیدوست
همش دروغه.چون من حتی پولم دادم ولی کارشون نیومد
09:04
کاردرمنزل میخواستم  سردرود 
09:31
سلام من هل کرج هستم دنبال کاربسته بندی درمنزل هستم تشکر
19:13
کاریابی مهاباد استخدام
دنبال کار میگردی؟ زنگ بزن لطفا فروشندگی فروشنده باغ میوه بژار پرستار پرستاری مرغداری گاوداری دفتری منشی نگهبانی ادمین حسابدار حسابداری راننده سایپا استیجاری نیروی ساده خدمات نظافت هتل مدرس زبان انگلی...
سلام من هل کرج هستم دنبال کاربسته بندی درمنزل هستم باتشکر 
19:16
1402/11/09
کاردرمنزل میخواستم 
05:14
رقیه ابراهیم ابادی
سلام من کاردر منزل میخام  متاهل شاندیز
10:09
به یک نفر خانم جهت همکاری در تولیدی کفش نیازمندیم
با سلام به یک نفر خانم جهت همکاری در تولیدی کفش برای بسته بندی و مارک زنی نیازمندیم مسیر عباسی کوی بهشتی ساعت کاری از ۹ تا ۶ عصر حقوق ماهیانه ۱۳ ت
سلام 20 سالمه برای کار در منزل نیاز دارم اگه سراغی در شهر اردبیل کار بسته بندی دارین لطفا معرفی کنید 
18:04
1402/11/11
شهین پروین
من اهل شیراز صدرا هستم دنبال کار بسته بندی حبوبات در منزل هستم
15:54
1402/11/12
زهرا مریخ
سلام اهل
14:37
فروشندگی بسته بندی
فروشندگی وبسته بندی در نان فانتزی
زهرا مریخ
ا 
14:37
زهرا مریخ
اهل  شیراز هستم شراییطتتون چیه
14:38
1403/01/22
محمد صمدی
سلیمانی
سلام ببخشیدشماره تون نیفتاده
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش 
21:38
استخدام کارگر ساده خانم در صنایع غذایی
به تعدادی کارگر ساده خانم زیر35 سال جهت بسته بندی در کارخانه صنایع غذایی نیازمندیم با بیمه وسرویس وناهار آدرس:شهرک صنعتی سلماس
1403/05/25
حنیفه عمرزهی
سلام من یک ماه پیش ثبت نام کردم بابت بسته بندی ولی هنوزجوابی بهم نداده خانم عظیمی 
06:22
حنیفه عمرزهی
زمانی که واریزی انجام دادم تشکرکردچراالان جواب گونیست
06:26
سلام داودی هستم ازبابل خوشحال میشم در کار درمنزل بهم تماس بگیرین  به این کار نیازدارم ممنون
13:17
نیروی کار خانم جهت کار در مغازه عمده فروشی و پخش
نیروی کار خانم جهت کار در مغازه عمده فروشی و پخش نیروی کار خانم جهت امور بسته بندی و جمع کردن فاکتور چیدمان مغازه محیط کار مناسب همکاران خانم دیگر مشغول بکار هستند محدوده صالح آباد غربی بازار لوازم خ...
1403/05/26
صغری ازادی
سلام خوبی من اهل دیر روستای لبدان بالای هستم دنبال کاردرخانه هستم
10:44
زهرا اوجی
سلام من دنبال کاردرمنزل هستم دو بچه کوچک دارم و نمیتونم بیرون کارکنم
13:19
زهرا اوجی
سلام من شیراز هستم دنبال کاردر منزل میگردم چون با دو بچه کوچک نمیتونم در بیرون از منزل کارکنم
13:20
استخدام خیاط و بسته بندی
تولیدی رژلان واقع در صفادشت جهت تکمیل کادر خود از افراد واجد شرایط دعوت به همکاری می نماید : عنوان های شغلی چرخ کار زیگزال دوز گان دوز بسته بندی ایام کاری : از شنبه تا پنج شنبه ساعت کاری 8 الی 17:...
شکوفه بزرگی
من اهل آمل هستم و نیازمند کار در منزل هستم 
15:57
1404/06/03
مریم افرار
من از حبیب آباد مزاحمتون میشم
13:29
شقایق مظفری
سلام من ساکن رضوانشهر استان گیلان هستم دوقلو کوچک دارم دنبال کاردرمنزل هستم 
15:30
استخدام آقا و خانم در شرکت
شرکت حدید پردازان اصفهان واقع در شهرک صنعتی پلیس راه نجف آباد از آقا و خانم دعوت به همکاری مینماید استخدام نیروی کار جهت کارهای عمومی خط تولید شامل رنگ، پرس، سند بلاست، سوراخکاری، ریخته گری ریژه، دایک...
پنج‌شنبه 30 آبان 1404، ساعت 14:09