دنبال کن

کارگر ساده

کارگر ساده

1401/10/19
حسن دهقان
سلام و عرض ادب
اگر اهل کار هستید و دیپلم دارید می توانید به شهرک صنعتی توس مشهد - فاز یک - بلوار تلاش شمالی 7/3 - شرکت بسپارسازه مراجعه کنید.
شرایط بسیار خوبی برای استخدام کارگر ساده داریم از جمله حقوق بالا- پرداخت اقلام مازاد بر قانون نظیر بیمه تکمیلی - سبد معیشت ماهیانه- پاداش و ....
08:07
6 پاسخ
10 تایید
کافه قلیان
کارگر ساده
استخدام کارگر آقا حداکثر سن 24 سال حقوق تا 15 میلیون تومان به همراه صبحانه، ناهار، شام جای خواب داریم محل کار خیابان طالقانی تهران از سایر شهرها هم استخدام داریم. بدون نیاز به سابقه کار و کارت پایان خ...
1401/10/26
حسن علی میرزالو
کارتون چی هست 
18:33
احسان نیک پرور
سلام وخسته نباشید من این کار رو میخام چقدر حقوق داره
21:26
احسان نیک پرور
شدید احتیاج به کار تو شرکت دارم
21:26
1 پاسخ
2 تایید
تهران
کارگر ساده
کارگر ساده برای سرایداری نیاز است.
1401/11/10
روح اله روستا
حسن دهقان
سلام و عرض ادب اگر اهل کار هستید و دیپلم دارید می توانید به شهرک صنعتی توس مشهد - فاز یک - بلوار تلاش شمالی 7/3 - شرکت بسپارسازه مراجعه کنید. شرایط بسیار خوبی برای استخدام کارگر ساده داریم از جمله حقوق بالا- پرداخت اقلام مازاد بر قانون نظیر بیمه تکمیلی - سبد معیشت ماهیانه- پاداش و ....
با سلام صبح بخیر جویای کار هستم 
04:33
روح اله روستا
زیر دیپلم هستم ولی هر کاری باشه انجام میدم
04:35
مریم احمدی
حسن دهقان
سلام و عرض ادب اگر اهل کار هستید و دیپلم دارید می توانید به شهرک صنعتی توس مشهد - فاز یک - بلوار تلاش شمالی 7/3 - شرکت بسپارسازه مراجعه کنید. شرایط بسیار خوبی برای استخدام کارگر ساده داریم از جمله حقوق بالا- پرداخت اقلام مازاد بر قانون نظیر بیمه تکمیلی - سبد معیشت ماهیانه- پاداش و ....
سلام 43 سالمه دیپلم ندارم دنبال کارم 
14:08
1 پاسخ
خدمات ام دی اف قائدی
ام دی اف کار
خدمات ام دی اف قائدی در راستای تکمیل کادر پرسنلی خود نیازمند نیروی ماهر و نیمه ماهر جهت کار در کارگاه خدمات ام دی اف میباشد جهت تکمیل رزومه و تعیین سطح حقوق به آدرس بلوار ماذون قشقایی ک2 مجتمع پارس از...
سلام من دنبال کار می‌کردم قبلا تو کار تالار بودم مدیر سالن و درحد کمکی تو آشپزخونه کار کردم 
19:30
1401/11/11
شاهین آرش
سلام
19:44
1401/11/12
ابراهیم عنابستانی
حسن دهقان
سلام خسته نباشید میشه بگید چه کاری هست شرایط چطوره 
15:03
کارگر ساده
سلام آقا هستم جویای کار با دستمزد بالاو جای خواب چون شهرستانیم متولد 59 هستم هر کاری باشد انجام میدم با سپاس از شما
ابراهیم هوشیار
سلام خسته نباشی دنبال جویای کارهستم
17:46
اشکان مرادی
سلام تو صفادشت تهران دنبال کارم دیپلم دارم 
اینم شمارمه 0**** 
18:13
اشکان مرادی
هرکاری باشه انجام میدم ولی فایبر گلاس تخصصمه 
18:13
مجموعه فعال در حوزه نفت و گاز و پتروشیمی
کارگر ساده
یک شرکت معتبر جهت تکمیل کادر خود در استان خراسان رضوی از افراد واجد شرایط زیر دعوت به همکاری می‌نماید. کارگر ساده جنسیت: خانم، آقا نوع همکاری: تمام وقت ساعات کاری: شنبه تا چهارشنبه 7:30 الی 19:30 ...
1401/11/13
میثم شهحسینی هره دشت
حسن دهقان
سلام وعرض ادب اگر در شرکتی طبق وزارت کار حقوق هست 12ساعته بهم معرفی کنید نیاز دارم شدید ممنونم لطف میکنید 
10:05
1401/11/19
سلام به یه کارگر در رستوران نیازمندیم جاده ماسوله با صبحانه نهار شام
08:45
1 تایید
1401/11/30
محمود خاکپور
حسن دهقان
روزتون بخیر ،محمود هستم ،33ساله،مجرد،ساکن گنبد کاووس ،جویای کار
06:50
کارگر ساده
به یک کارگر ساده جهت کار در کارگاه تولیدی صنعتی نیازمندیم
Mahdi
سلام من دنبال کارم در جاجرود
16:27
1401/12/01
فرهاد حبیبی
احسان نیک پرور
شدید احتیاج به کار تو شرکت دارم
 کار تون چیه   
10:30
1401/12/02
منصوره مهتاب زاده
سلام من جویای کارم دیپلم دارم و نوزده سالمه 
08:20
1 پاسخ
کارگر ساده
به یک کارگر ساده آقا جهت مونتاژ و بسته بندی شیرآلات نیازمندیم بیمه تامین اجتماعی بعداز۳ماه اتباع پذیرش نداریم سن حداکثر ۴۰سال
منصوره مهتاب زاده
من ساکن همدان هستم 
08:22
فاضل ذبیحی
سلام من جویای کارم دیپلم هستم
10:56
1401/12/03
یاسر موسوی
مریم احمدی
سلام ۴۳ سالمه دیپلم ندارم دنبال کارم
دیجی کالا در قسمت انبار استخدام دارد
شرایط سنس تا 45 سال
14:22
1 پاسخ
کارگر ساده
یک شرکت معتبر تولیدی جهت تکمیل کادر خود در استان اصفهان از افراد واجد شرایط زیر دعوت به همکاری می‌نماید. کارگر ساده جنسیت: آقا نوع همکاری: تمام وقت شرایط احراز: کارگر ساده آقا سن زیر 30 سال تسهیلات...
معین سرائی
حسن دهقان
‌سلام‌من‌این‌کار‌رو‌میخوام
20:36
1401/12/06
زهراصابر
دیپلودارم و ودنبال کار میگردم 
20:51
1 پاسخ
1401/12/07
Hamed Haidari
سلام عرض میدارم عگر کدام کار باشه مثلاً نگهبانی موتر شویی مغازی وه غیره با مدارک هستم لطف نموده ایسمس بانین وسلام 
0**** 
13:18
لاستیک سازی شکیب صنعت سپاهان
کارگر ساده
استخدام لاستیک سازی شکیب صنعت سپاهان لاستیک سازی شکیب صنعت سپاهان در استان اصفهان (اصفهان، منطقه ۲، رسالت) جهت تکمیل کادر خود از متقاضیان ساکن استان اصفهان استخدام می‌نماید کارگر ساده جنسیت: آقا...
1401/12/08
سید حسین موسوی
یاسر موسوی
دیجی کالا در قسمت انبار استخدام دارد شرایط سنس تا ۴۵ سال
حقوق چقدر میدن
10:51
1401/12/13
فاطمه حسنوند
سلام نیازمند کارم فاطمه حسنوند دیپلم
17:03
1 پاسخ
1401/12/18
سجاد عبیاوی 39 ساله فوق دیپلم سابقه کار عسلویه وقم را دارم نیاز به کار با جای خواب
16:20
کارگر ساده
حداقل تحصیلات : سیکل مودب، خوش برخورد و پرانرژی دارای روحیه کار تیمی منظم در حضور و غیاب منظم و دقیق در انجام وظایف محوله پرتلاش در انجام مستمر نظافت و امور خدماتی محل کار حقوق و مزایا : 13 میلیون توم...
1401/12/19
اح
سلام دنبال کار تو عسلویه هستم بتروشیمی 36 سالمه 
16:38
1402/01/08
 دنبال رنگ کاری پودری هستم
21:39
1402/05/25
محمد صمدی
فاطمه حسنوند
سلام نیازمند کارم فاطمه حسنوند دیپلم
سلام 0**** تماس بگیرید 
16:42
صنایع بسته بندی دینا گستر پاژ
کارگر ساده
استخدام صنایع بسته بندی دینا گستر پاژ صنایع بسته بندی دینا گستر پاژ در استان خراسان رضوی (شهرک صنعتی توس) جهت تکمیل کادر خود از متقاضیان ساکن استان خراسان رضوی استخدام می‌نماید کارگر ساده جنسیت:...
محمد صمدی
زهراصابر
دیپلودارم و ودنبال کار میگردم
سلام 0**** تماس بگیرید 
16:42
محمد صمدی
منصوره مهتاب زاده
سلام من جویای کارم دیپلم دارم و نوزده سالمه
سلام 0**** تماس بگیرید 
16:43
سلام  یه کار میخوام خدم 17سالمه 
0**** 
شماره تماسک
19:01
1 پاسخ
کارگر ساده
به تعدادی کارگر ساده در یک شرکت بتنی معتبر واقع در ماهدشت کرج نیازمندیم پرداخت حقوق به موقع اضافه کار ناهار حداکثر سن ۴۰سال
دنبال کارم  
19:03
محمد صمدی
سلام یه کار میخوام خدم 17سالمه 09935855773 شماره تماسک
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:07
1402/05/30
بهمن رزمجوی
سلام عرض ادب کارگر ساده هستم نیاز به کار دارم0**** 
12:02
کارگر ساده
به یه نیرو کارگر ساده تراشکاری خدمات خودرو نیازمندیم
1402/06/03
فاطمه هاشمی
سلام  من  نیاز مند  کار  هشت ساعته  هستم 
14:39
1 پاسخ
محمد صمدی
فاطمه هاشمی
سلام من نیاز مند کار هشت ساعته هستم
سلام تماس بگیرید0**** 
16:38
1402/06/04
محمد رضا هاشمی
سلام. یه جوان 22 سالم دنبال یه کار دائم. 
01:42
ماهی پت
کارگر ساده
استخدام ماهی پت ماهی پت در تهران (منطقه ۱۰، مرتضوی) جهت تکمیل کادر خود از متقاضیان ساکن استان تهران استخدام می‌نماید کارگر ساده جنسیت: آقا سابقه کار: دارای سابقه کار نوع همکاری: تمام وقت شرایط ا...
یک‌شنبه 2 دی 1403، ساعت 08:32