دنبال کن

کارگر ساده

کارگر ساده

1401/10/19
حسن دهقان
سلام و عرض ادب
اگر اهل کار هستید و دیپلم دارید می توانید به شهرک صنعتی توس مشهد - فاز یک - بلوار تلاش شمالی 7/3 - شرکت بسپارسازه مراجعه کنید.
شرایط بسیار خوبی برای استخدام کارگر ساده داریم از جمله حقوق بالا- پرداخت اقلام مازاد بر قانون نظیر بیمه تکمیلی - سبد معیشت ماهیانه- پاداش و ....
08:07
6 پاسخ
10 تایید
مرغداری سلامت
کارگر
کارگر مرغداری مسئولیت پذیر گواهی سوپیشینه حقوق ثابت ، بیمه، عیدی، امکانات اقامت در مرغداری
1401/10/26
حسن علی میرزالو
کارتون چی هست 
18:33
احسان نیک پرور
سلام وخسته نباشید من این کار رو میخام چقدر حقوق داره
21:26
احسان نیک پرور
شدید احتیاج به کار تو شرکت دارم
21:26
1 پاسخ
2 تایید
شهرک صنعتی گلگون
بسته بندی
نیرو خانم جهت کار بسته بندی در کارخانه معتبر تجهیزات پزشکی به همراه سرویس از میدان آزادی
1401/11/10
روح اله روستا
حسن دهقان
سلام و عرض ادب اگر اهل کار هستید و دیپلم دارید می توانید به شهرک صنعتی توس مشهد - فاز یک - بلوار تلاش شمالی 7/3 - شرکت بسپارسازه مراجعه کنید. شرایط بسیار خوبی برای استخدام کارگر ساده داریم از جمله حقوق بالا- پرداخت اقلام مازاد بر قانون نظیر بیمه تکمیلی - سبد معیشت ماهیانه- پاداش و ....
با سلام صبح بخیر جویای کار هستم 
04:33
روح اله روستا
زیر دیپلم هستم ولی هر کاری باشه انجام میدم
04:35
مریم احمدی
حسن دهقان
سلام و عرض ادب اگر اهل کار هستید و دیپلم دارید می توانید به شهرک صنعتی توس مشهد - فاز یک - بلوار تلاش شمالی 7/3 - شرکت بسپارسازه مراجعه کنید. شرایط بسیار خوبی برای استخدام کارگر ساده داریم از جمله حقوق بالا- پرداخت اقلام مازاد بر قانون نظیر بیمه تکمیلی - سبد معیشت ماهیانه- پاداش و ....
سلام 43 سالمه دیپلم ندارم دنبال کارم 
14:08
1 پاسخ
کارخانه
کارگر خط تولید
استخدام کارگر خط تولید وانباردار
سلام من دنبال کار می‌کردم قبلا تو کار تالار بودم مدیر سالن و درحد کمکی تو آشپزخونه کار کردم 
19:30
1401/11/11
شاهین آرش
سلام
19:44
1401/11/12
ابراهیم عنابستانی
حسن دهقان
سلام خسته نباشید میشه بگید چه کاری هست شرایط چطوره 
15:03
صنایع تولیدی آیینه فغانی
کارگر ساده
به تعدادی نیروی کارگر ساده جهت مونتاژ قطعات (بدون نیاز به تجربه قبلی) در محیطی امن و پویا نیازمندیم. شرایط مورد نیاز: • حداقل سن: 18 سال • توانایی انجام کارهای ساده دستی • دقت و سرعت عمل بالا •...
ابراهیم هوشیار
سلام خسته نباشی دنبال جویای کارهستم
17:46
اشکان مرادی
سلام تو صفادشت تهران دنبال کارم دیپلم دارم 
اینم شمارمه 0**** 
18:13
اشکان مرادی
هرکاری باشه انجام میدم ولی فایبر گلاس تخصصمه 
18:13
کارگر ساده
سلام یه اقا برای نظافت مغازه و انجام امورات همراخ وعده غذایی و جای خواب همراه ۲ روز در ماه مرخصی فقط باید باهوش،قوی،زرنگ باشه
1401/11/13
میثم شهحسینی هره دشت
حسن دهقان
سلام وعرض ادب اگر در شرکتی طبق وزارت کار حقوق هست 12ساعته بهم معرفی کنید نیاز دارم شدید ممنونم لطف میکنید 
10:05
1401/11/19
سلام به یه کارگر در رستوران نیازمندیم جاده ماسوله با صبحانه نهار شام
08:45
1 تایید
1401/11/30
محمود خاکپور
حسن دهقان
روزتون بخیر ،محمود هستم ،33ساله،مجرد،ساکن گنبد کاووس ،جویای کار
06:50
کارگر ساده
نیروی آقا در کارگاه تولیدی به یک نفر نیروی آقا فعال ، کاری و متعهد ، شرایط سنی 15تا20سال در محیط کارگاه برای امور بسته بندی و تولید نیازمندیم یک ساعت تایم استراحت و ناهار ناهار برعهده خودتان است و جا...
Mahdi
سلام من دنبال کارم در جاجرود
16:27
1401/12/01
فرهاد حبیبی
احسان نیک پرور
شدید احتیاج به کار تو شرکت دارم
 کار تون چیه   
10:30
1401/12/02
منصوره مهتاب زاده
سلام من جویای کارم دیپلم دارم و نوزده سالمه 
08:20
1 پاسخ
کارگر ساده
نیازمند کارگر ساده نیمه ماهر برای کارهای ساختمانی داربست
منصوره مهتاب زاده
من ساکن همدان هستم 
08:22
فاضل ذبیحی
سلام من جویای کارم دیپلم هستم
10:56
1401/12/03
یاسر موسوی
مریم احمدی
سلام ۴۳ سالمه دیپلم ندارم دنبال کارم
دیجی کالا در قسمت انبار استخدام دارد
شرایط سنس تا 45 سال
14:22
1 پاسخ
کارگر ساده
استخدام نیرو جهت کار در قسمت خدمات و آشپزخانه کافه و رستوران **شرایط استخدام** منعطف برای کار در شیفت صبح و عصر شیفت ۹ ساعت در طول روز، از ۷ صبح تا ۴ عصر، یا از ۴ عصر تا ۱ شب با استراحت رعایت نظم در و...
معین سرائی
حسن دهقان
‌سلام‌من‌این‌کار‌رو‌میخوام
20:36
1401/12/06
زهراصابر
دیپلودارم و ودنبال کار میگردم 
20:51
1 پاسخ
1401/12/07
Hamed Haidari
سلام عرض میدارم عگر کدام کار باشه مثلاً نگهبانی موتر شویی مغازی وه غیره با مدارک هستم لطف نموده ایسمس بانین وسلام 
0**** 
13:18
کارگر ساده
سن:زیر ۳۵ سال لطفا برای اطلاعات بیشتر فقط تماس بگیرید چت و پیامک به هیچ عنوان پاسخگو نیستم.
1401/12/08
سید حسین موسوی
یاسر موسوی
دیجی کالا در قسمت انبار استخدام دارد شرایط سنس تا ۴۵ سال
حقوق چقدر میدن
10:51
1401/12/13
فاطمه حسنوند
سلام نیازمند کارم فاطمه حسنوند دیپلم
17:03
1 پاسخ
1401/12/18
سجاد عبیاوی 39 ساله فوق دیپلم سابقه کار عسلویه وقم را دارم نیاز به کار با جای خواب
16:20
کارگر ساده
جای خواب سه وعده غذا حمام
1401/12/19
اح
سلام دنبال کار تو عسلویه هستم بتروشیمی 36 سالمه 
16:38
1402/01/08
 دنبال رنگ کاری پودری هستم
21:39
1402/05/25
محمد صمدی
فاطمه حسنوند
سلام نیازمند کارم فاطمه حسنوند دیپلم
سلام 0**** تماس بگیرید 
16:42
کارگر ساده
به یک کارگر ساده در سنگک پزی در سردرود نیازمندیم سن از۱۵ سال به بالا کارراحت و سبکه نان بریدن و کارت کشیدن و این چیزا لطفا برای کنجکاوی زنگ نزنید
محمد صمدی
زهراصابر
دیپلودارم و ودنبال کار میگردم
سلام 0**** تماس بگیرید 
16:42
محمد صمدی
منصوره مهتاب زاده
سلام من جویای کارم دیپلم دارم و نوزده سالمه
سلام 0**** تماس بگیرید 
16:43
سلام  یه کار میخوام خدم 17سالمه 
0**** 
شماره تماسک
19:01
1 پاسخ
کارگر ساده
نیروی جوان جهت کار صنعتی و تولید شیفت صبح ساعتی ۵۰ تومن .سه روز آزمایشی آدرس سه راه قائم اباد توضیح اضافه ندارد اول سه روز آزمایشی بعد در مورد شرایط کار صحبت میکنیم سئوال نفرمائید
دنبال کارم  
19:03
محمد صمدی
سلام یه کار میخوام خدم 17سالمه 09935855773 شماره تماسک
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:07
1402/05/30
بهمن رزمجوی
سلام عرض ادب کارگر ساده هستم نیاز به کار دارم0**** 
12:02
کارگر ساده
باسلام کارگاه ما جهت تکمیل نیروی های خود نیاز به چند کارگر ساده داریم
1402/06/03
فاطمه هاشمی
سلام  من  نیاز مند  کار  هشت ساعته  هستم 
14:39
1 پاسخ
محمد صمدی
فاطمه هاشمی
سلام من نیاز مند کار هشت ساعته هستم
سلام تماس بگیرید0**** 
16:38
1402/06/04
محمد رضا هاشمی
سلام. یه جوان 22 سالم دنبال یه کار دائم. 
01:42
کارگر ساده
مونتاژ کاری
پنج‌شنبه 1 آذر 1403، ساعت 18:09