بستگی ب رستوران یا محل کار داره ولیکن طبق عرف و قوانین آشپز خونه یک تخته کار ....یک منقل دار...یک برنج و خورش پز ....و ظرفشور و وسط کار احتیاج داره و آشپزی که مسلط بر تخته و منقل و برنج و خورش هست ناظر بر کار اینهاست و در موقع نبود هر کدام کار اون طرف رو انجام میده و باید دونه ب دونه غذاها از زیر نظر آشپز رد بشه و ب دست مشتری برسه
13:21
آشپز ایرانی
باسلام عرض ادب
به یک اشپز ایرانی کاربلد ومسعولیت پذیر ومتعهد
حقوق حضوری بیاین اگرواقعا کاربلد باشید توافقی
بالاترین حقوق رومیدم وبعداز یک ماه کارکرد اگرببینم مسعولیت پذیر هستین یه درصدی از فروش به غ...