بستگی ب رستوران یا محل کار داره ولیکن طبق عرف و قوانین آشپز خونه یک تخته کار ....یک منقل دار...یک برنج و خورش پز ....و ظرفشور و وسط کار احتیاج داره و آشپزی که مسلط بر تخته و منقل و برنج و خورش هست ناظر بر کار اینهاست و در موقع نبود هر کدام کار اون طرف رو انجام میده و باید دونه ب دونه غذاها از زیر نظر آشپز رد بشه و ب دست مشتری برسه
13:21
آشپز ایرانی
یک رستوران معتبر در تهران (منطقه 22، شهرک راه آهن) جهت تکمیل کادر خود استخدام مینماید. آشپز ایرانی جنسیت: خانم، آقا نوع همکاری: تمام وقت شرایط احراز: متعهد و مسئولیتپذیر فعال و کوشا پاکیزه و منظم...