بستگی ب رستوران یا محل کار داره ولیکن طبق عرف و قوانین آشپز خونه یک تخته کار ....یک منقل دار...یک برنج و خورش پز ....و ظرفشور و وسط کار احتیاج داره و آشپزی که مسلط بر تخته و منقل و برنج و خورش هست ناظر بر کار اینهاست و در موقع نبود هر کدام کار اون طرف رو انجام میده و باید دونه ب دونه غذاها از زیر نظر آشپز رد بشه و ب دست مشتری برسه
13:21
فودکورت شکم سرا
استخدام در رستوران
فود کورت شکم سرا برای تکمیل کادر خود از نیرو های آقا و خانوم دعوت به همکاری می نماید. استخدام آشپزفرنگی,آشپز ایرانی,کمک آشپز,باریستا,سالن کار,کارگر ساده,پیک موتوری جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید: ...