بستگی ب رستوران یا محل کار داره ولیکن طبق عرف و قوانین آشپز خونه یک تخته کار ....یک منقل دار...یک برنج و خورش پز ....و ظرفشور و وسط کار احتیاج داره و آشپزی که مسلط بر تخته و منقل و برنج و خورش هست ناظر بر کار اینهاست و در موقع نبود هر کدام کار اون طرف رو انجام میده و باید دونه ب دونه غذاها از زیر نظر آشپز رد بشه و ب دست مشتری برسه
13:21
آشپز ایرانی
آشپز ایرانی و کارگر ساده برای کترینگ و پیک اطراف مغازه .بدون جای خواب و غیر سیگاری
آشپز مسلط به تخته کاری و کوبیده و جوجه
و خورشت های ایرانی و غذاهای روز