بستگی ب رستوران یا محل کار داره ولیکن طبق عرف و قوانین آشپز خونه یک تخته کار ....یک منقل دار...یک برنج و خورش پز ....و ظرفشور و وسط کار احتیاج داره و آشپزی که مسلط بر تخته و منقل و برنج و خورش هست ناظر بر کار اینهاست و در موقع نبود هر کدام کار اون طرف رو انجام میده و باید دونه ب دونه غذاها از زیر نظر آشپز رد بشه و ب دست مشتری برسه
13:21
آشپز ایرانی
آشپز ایرانی حرفه ای
ترجیحا آقا
جای خواب تمیز مرتب
۳ وعده غذایی صبحانه ناهار شام
یک روز در هفته آف
بیمه تامین اجتماعی
مساعده و وام سازمانی
ساعت کاری ۷ صبح الی ۱۳و۱۹ الی ۲۳