بستگی ب رستوران یا محل کار داره ولیکن طبق عرف و قوانین آشپز خونه یک تخته کار ....یک منقل دار...یک برنج و خورش پز ....و ظرفشور و وسط کار احتیاج داره و آشپزی که مسلط بر تخته و منقل و برنج و خورش هست ناظر بر کار اینهاست و در موقع نبود هر کدام کار اون طرف رو انجام میده و باید دونه ب دونه غذاها از زیر نظر آشپز رد بشه و ب دست مشتری برسه
13:21
آشپز ایرانی
کافه رستوران گراند سون برای تکمیل کادر آشپزخانه خود از افراد با شرایط زیر دعوت به همکاری میکند
- شرایط احراز: داشتن روحیه همکاری – مسئولیتپذیر – منظم و دقیق – انعطافپذیر و انتقادپذیر – مسلط به تمام...