دنبال کن

شرح وظایف و مسئولیت‌های یک آشپز ایرانی چیست؟

آشپز ایرانی

1402/03/25
حسین میردوستی
بستگی ب رستوران یا محل کار داره ولیکن طبق عرف و قوانین آشپز خونه یک تخته کار ....یک منقل دار...یک برنج و خورش پز ....و ظرفشور و وسط کار احتیاج داره و آشپزی که مسلط بر تخته و منقل و برنج و خورش هست ناظر بر کار اینهاست و در موقع نبود هر کدام کار اون طرف رو انجام میده و باید دونه ب دونه غذاها از زیر نظر آشپز رد بشه و ب دست مشتری برسه
13:21
کترینگ طیبی | Catering Tayebi
استخدام آشپز (ایرانی)
دعوت به همکاری از آشپزان حرفه ای ایرانی پز سابقه کار رستورانی و کترینگی مسلط به غذاهای ایرانی و کباب ها مسلط به آنالیزنویسی و سابقه مدیریت پرسنل حقوق حداقل 50 میلیون ... حقوق براساس قابلیتهای شما قاب...
پنج‌شنبه 21 شهریور 1404، ساعت 01:28