بستگی ب رستوران یا محل کار داره ولیکن طبق عرف و قوانین آشپز خونه یک تخته کار ....یک منقل دار...یک برنج و خورش پز ....و ظرفشور و وسط کار احتیاج داره و آشپزی که مسلط بر تخته و منقل و برنج و خورش هست ناظر بر کار اینهاست و در موقع نبود هر کدام کار اون طرف رو انجام میده و باید دونه ب دونه غذاها از زیر نظر آشپز رد بشه و ب دست مشتری برسه
13:21
آشپز ایرانی
با سلام
جهت تکمیل کادر پرسنل خود به نیروی فعال،منظم و مسئولیت پذیر نیازمندیم.
آشپز ایرانی
کمک آشپز
فست فود کار
_توانایی انجام کار به صورت دقیق
_آمادگی برای کار در محیط کافه یا رستوران
_همراه با وعده...