دنبال کن

درامد ماهانه جرثقیل

راننده جرثقیل

1402/12/18
محمد رضا
سلام دوستان من قصد خرید جرثقیل 25 تن کارگاهی دارم و سررشته ای در این کار ندارم اگر کسی اطلاع داره میتونه راجع به میزان درامد و نحوه قرارداد بستن راهنمایی کنه و اینکه ممکنه ریسکش بالا باشه و ضرر کنم و کار براش نباشه؟
01:24
7 پاسخ
4 تایید
جهان پیکر صبا
راننده جرثقیل
استخدام جهان پیکر صبا جهان پیکر صبا در استان فارس (حاجی آباد داراب و فسا) جهت تکمیل کادر خود از متقاضیان ساکن استان فارس استخدام می‌نماید. راننده جرثقیل جنسیت: آقا سابقه کار: دارای سابقه کار نوع همک...
1403/01/12
تجاری اداری ارتمیس
محمد رضا
سلام دوستان من قصد خرید جرثقیل ۲۵ تن کارگاهی دارم و سررشته ای در این کار ندارم اگر کسی اطلاع داره میتونه راجع به میزان درامد و نحوه قرارداد بستن راهنمایی کنه و اینکه ممکنه ریسکش بالا باشه و ضرر کنم و کار براش نباشه؟
سلام تا کارش رو نداری اقدام نکن
10:39
1 پاسخ
1 تایید
1403/02/11
محمد رضا
سلام دوستان من قصد خرید جرثقیل ۲۵ تن کارگاهی دارم و سررشته ای در این کار ندارم اگر کسی اطلاع داره میتونه راجع به میزان درامد و نحوه قرارداد بستن راهنمایی کنه و اینکه ممکنه ریسکش بالا باشه و ضرر کنم و کار براش نباشه؟
سلام با این شماره تماس بگیر 0**** 
03:00
1403/04/06
علیرضا جلالی
محمد رضا
اگه در توانت هست حتما بخر واشتباه نمیکنی
17:56
راننده جرثقیل
راننده جرثقیل هستم سابقه کار از 3تن تا 100تن وبوم خشک کار کردم 0913XXX8002(نمایش کامل)
1403/05/03
رضاازاد
تجاری اداری ارتمیس
سلام تا کارش رو نداری اقدام نکن
سلام دوست عزیز بسیار کار خوبی است  در این مورد بامن مشاوره داشته باش 0**** 
02:27
1 پاسخ
رضاازاد
رضاازاد
سلام دوست عزیز بسیار کار خوبی است در این مورد بامن مشاوره داشته باش 0****
0****  مشاوره کن
02:29
1403/05/27
محمد رضا
می‌دونی قیمت 25تن چقدر و درآمدش چقدر تازه اگر کار پیدا کنی
09:39
راننده جرثقیل
نیازمند راننده جرثقیل دارای سابقه کار حقوق توافقی دارای بیمه ترجیحا محل سکونت بندر عباس و نزدیک بندر عباس نهار سرویس ایاب ذهاب
1403/06/06
محمد رضا
سلام داداش بچه کجای شما باید اول کننده باشی یا یه نفر که کارش اینه داشته باشی . اگر مایلی میتونیم با هم همکاری کنیم 
15:03
1403/07/04
جلال قایدی فرد
محمد رضا
سلام تو بخر اونش با من
05:29
جلال قایدی فرد
سلام راننده جرثقیل 25 کارگاهی هستم در استان بوشهر کار بود خبر بدید 
05:30
استخدام راننده جرثقیل 25 تن کارگاهی
پرداخت حقوق و دستمزد به موقع پرداخت تمام مزایای قانونی ( بن، مسکن، عیدی و پاداش، سنوات ، حق اولاد، حق همسر) از روز اول بیمه تامین اجتماعی بیمه تکمیلی وام سازمانی سرویس رفت و برگشت ناهار ( ترجیحا دارا...
1403/08/28
محمد رضا
دوست عزیزم من سی سال سابقه دارم شریکم کن باهم بگیریم خیالت راحت باشه من لرم
19:30
پنج‌شنبه 1 آذر 1403، ساعت 10:12