دنبال کن

درامد ماهانه جرثقیل

راننده جرثقیل

1402/12/18
محمد رضا
سلام دوستان من قصد خرید جرثقیل 25 تن کارگاهی دارم و سررشته ای در این کار ندارم اگر کسی اطلاع داره میتونه راجع به میزان درامد و نحوه قرارداد بستن راهنمایی کنه و اینکه ممکنه ریسکش بالا باشه و ضرر کنم و کار براش نباشه؟
01:24
8 پاسخ
4 تایید
راننده جرثقیل
راننده جرثقیل ماهر جابجایی هرچیزی ممکنه کار در شرکت محدوده ساغروان
1403/01/12
تجاری اداری ارتمیس
محمد رضا
سلام دوستان من قصد خرید جرثقیل ۲۵ تن کارگاهی دارم و سررشته ای در این کار ندارم اگر کسی اطلاع داره میتونه راجع به میزان درامد و نحوه قرارداد بستن راهنمایی کنه و اینکه ممکنه ریسکش بالا باشه و ضرر کنم و کار براش نباشه؟
سلام تا کارش رو نداری اقدام نکن
10:39
2 پاسخ
1 تایید
1403/02/11
محمد رضا
سلام دوستان من قصد خرید جرثقیل ۲۵ تن کارگاهی دارم و سررشته ای در این کار ندارم اگر کسی اطلاع داره میتونه راجع به میزان درامد و نحوه قرارداد بستن راهنمایی کنه و اینکه ممکنه ریسکش بالا باشه و ضرر کنم و کار براش نباشه؟
سلام با این شماره تماس بگیر 0**** 
03:00
1 تایید
1403/04/06
علیرضا جلالی
محمد رضا
اگه در توانت هست حتما بخر واشتباه نمیکنی
17:56
راننده جرثقیل
با سلام نیازمند راننده جرثقیل ( ۳ تنی 800 ) برای جابجایی تیرچه در سطح شهر شیراز هستیم ساعت کاری شنبه تا چهارشنبه 8 الی 17 پنجشنبه ها تا ساعت 2 جمعه ها تعطیل حقوق بسته به کار شما میباشد در ص...
1403/05/03
رضاازاد
تجاری اداری ارتمیس
سلام دوست عزیز بسیار کار خوبی است  در این مورد بامن مشاوره داشته باش 0**** 
02:27
1 پاسخ
رضاازاد
رضاازاد
سلام دوست عزیز بسیار کار خوبی است در این مورد بامن مشاوره داشته باش 0****
0****  مشاوره کن
02:29
1403/05/27
محمد رضا
می‌دونی قیمت 25تن چقدر و درآمدش چقدر تازه اگر کار پیدا کنی
09:39
راننده جرثقیل
راننده کفی ده تن نیازمندم داری حقوق و مزایای توافقی و بیمه و خوابگاه و تجهیزات کامل
1403/06/06
محمد رضا
سلام داداش بچه کجای شما باید اول کننده باشی یا یه نفر که کارش اینه داشته باشی . اگر مایلی میتونیم با هم همکاری کنیم 
15:03
1403/07/04
جلال قایدی فرد
محمد رضا
سلام تو بخر اونش با من
05:29
جلال قایدی فرد
سلام راننده جرثقیل 25 کارگاهی هستم در استان بوشهر کار بود خبر بدید 
05:30
راننده جرثقیل
نیازمند به راننده جرثقیل هستیم دارای گواهینامه جرثقیل دارای سابقه کار با جرثقیل کارگاهی جرثقیل ۲۰ تن کارگاهی تادانو هس الویت برای کسانی که اطراف تربت حیدریه و مشهد و اون منطقه هستن راننده کاربلد باشه...
1403/08/28
محمد رضا
دوست عزیزم من سی سال سابقه دارم شریکم کن باهم بگیریم خیالت راحت باشه من لرم
19:30
1403/12/25
اگه در حوزه جرثقیل خواستین بپرسین راهنماییتون میکنم
07:46
محمد رضا
سلام بزرگوار من خودم راننده باسابقه جرثقیل هستم خواستین در خدمت هستم محسن از خوزستان
08:09
راننده جرثقیل
راننده جرثقیل خاور حتما سابقه کار داشته باشد ( قابل پیگیری) حداقل دو سال کار ثابت داشته باشه
1404/02/15
سلام شما که شروع کارته سراغ کارگاهی نرو چون فقط میتونی پروژه ازش استفاده کنی یه موبیل بگیر که اگه کارپروژ نتونستی  بتونی تو یه دفتر یا پاتوق ازش کسب درآمد کنی اگه یکار خوب هم خاستی  میتونم بهت پیشنهاد بدم من راننده جرثقیل هستم 0**** 
00:08
1404/04/12
امین جعفری
تجاری اداری ارتمیس
0****  سلام بخواین میتونم کمکتون کنم
06:29
پنج‌شنبه 13 تیر 1404، ساعت 09:41