دنبال کن

حقوق آرماتوربند

آرماتور بند

1401/04/05
مهدی حیدرنژاد
والله بنده 20 سال است درآرماتوربندی وقالب بندی کار میکنم والان استاد کار ماهر در آرماتوربندی و قالب بندی هستم 400هزارتومان روزانه حقوق می‌دهند آیا کسی هست که به کارفرما یان وپیمانکارها گوشزد کنید که نصف حقوق این کارگر ایرانی را میدهی حتی یک روغن هم نمیشه با حقوق یک روز خریدخواهشمندم به کدام سازمان یا نهاد مربوط است اقدام نمایند که بدجوری در اداره زندگی از لحاظ مالی کم می آوریم مهدی حیدرنژاد 36 ساله با دویچه 11و14ساله مستاجر هستم میلیونها نفر هم مثل من میباشدباتشکر
13:29
1 پاسخ
3 تایید
آرماتور بند حرفه ای بدون ابزار
آرماتور بندی 200*8طبقه ستون 80*50 80*40 آویز 30 آماده استارت
مهدی حیدرنژاد
حقوق کارگران ساختمانی خیلی کم است به استاد کار 350 هزارتومان روزانه میدهندخواهشمندم حرف میلیونها ایرانی را به شما گفتم رسیدگی کنید
13:32
2 تایید
1403/05/18
به 4یا5 نفر المتور بند در کلاردشت نیاز دارم.0**** بیک
05:38
1 تایید
1403/07/01
به تعدادی استادکار آرماتوربند و قالب بند و سیم بند و کارگر ماهر نیازمندیم
((محل کار تهران، پردیس میباشد))
حقوق برای استادکار 800 الی 1100 میباشد
حقوق سیم بند و کارگر ماهر توافقی است
کار 8 ساعت میباشد
یک وعده ناهار به عهده ماست
محل اسکان و منزل بسیار تمیز و مجهز
تسویه به موقع
صفر نهصدو سی و هفت چهارصدو شصت و شش بیست و شش پنجاه و نه
18:09
اوستا آرماتور بند اسکلت بتن نیازمندم
با سلام نیازمند اوستا آرماتوربند برای اجرای ستون و سقف
1403/08/26
رز بلورچیان
مهدی حیدرنژاد
والله بنده ۲۰ سال است درآرماتوربندی وقالب بندی کار میکنم والان استاد کار ماهر در آرماتوربندی و قالب بندی هستم ۴۰۰هزارتومان روزانه حقوق می‌دهند آیا کسی هست که به کارفرما یان وپیمانکارها گوشزد کنید که نصف حقوق این کارگر ایرانی را میدهی حتی یک روغن هم نمیشه با حقوق یک روز خریدخواهشمندم به کدام سازمان یا نهاد مربوط است اقدام نمایند که بدجوری در اداره زندگی از لحاظ مالی کم می آوریم مهدی حیدرنژاد ۳۶ ساله با دویچه ۱۱و۱۴ساله مستاجر هستم میلیونها نفر هم مثل من میباشدباتشکر
نیاز به ارماتور بندی دارم. اگر تمایل دارید با شماره 0****  تماس بگیرید
10:48
1 پاسخ
شنبه 3 آذر 1403، ساعت 22:41