خیاطی
سلام چرخکار هستم تمیز دوز و مسئولیت پذبر و نیازمند دو عدد چرخ صنعتی برای شروع بکار تواففی
سلام شما کجای تهران تشریف دارید ؟
سلام خیاط مانتو پالتو پیراهن و 2سال لباس مجلسی کار کردم 6عدد چرخ دارم بیرون بر هستم نیاز به کار
اکباتان
سلام تریکو دوز استم نیاز به چرخ زیکزال دارم کار در منزل
سلام من خیاطم چرخ خوبم دارم به یه کار نیاز دارم ممنون میشم
سلام آدرستون کجاست
مزدی دوز منسوجات سیسمونی نیازمندم فقط تمییز کار سر قیمت قطعا توافق میکنیم جمهوری لبافی نژاد
سلام و عرض ادب مزدی دوز شومیز هستم با 6 کله چرخ تمیز دوز و تیراژ بالا. شهر ساوه. 0**** فرجی
سلام خیاط تکمیلی دوز مانتو شلوار هستم کارم تمیز هست مسوولیت پذیر هستم کهریزک هستم
سلام چرخ راسته چهارنخ و اتو بخار دارم مانتو شومیز شلوار مانتو شلوار مدارس دوختم کار در منزل میخام اندیشه فاز یک
سلام .کجای کرج تشریف دارین؟؟
سلام وقت بخیر کدوم شهر تشریف دارید؟
سلام شما مشغول بکار شدین؟؟ من یه کارگاه کوچیک راه اندازی کردم دنبال یه خیاط خوب میگردم میتونیم توافقی کار کنیم
سلام بله مشغول هستم انشالله موفق باشید
سلام من خیاطم باپنج سال سابقه کار تولیدی دارم با تمام امکانات خیاطی چطورمیتونم سری دوز قبول کنم ازکجامیتونم پیگیری کنم
خیاط مبتدی هستم چرخ راسته خوبم دارم دنبال کارم ک داخل منزل خیاطی کنم گیلان رودسر
سلام گرگانی هستم چرخ سردوز میاندوز و راسته کامپیوتری دارم بیرونبر تریکو هستم کار برش خورده میخوام لطفا راهنمایی کنید
سلام ساکن اصفهان هستم چرخ راسته دوز و سر دوزسه نخ دارم کار برش خورده میخوام از کجا میتونم تهیه کنم
البته اگه امکانش باشه میخوام مزونی کار کنم
سلام خیاطم ب کار در منزل احتیاج دارم تولید سرویس خواب یا سریس اشپزخونه 8سال سابقه کارم دارم
سلام تولیدی در میاندوآب دارم دنبال سفارش هستم
باعرض سلام کارخیاطی درمنزل میخام 0**** شیراز شهرستان کوار
سلام لطفا شماره تماس بدید
سلام لطفا اطلاعات تماس بزارید
سلام مزوندار هستم ممنون میشم اطلاعات تماس بدین
سلام کارگاه خباطی دارم نیازبه کارم اصفهان
سلام کارخیاطی درمنزل میخوام کرمان هستم
سلام فضلیان هستم نیازبه کاردارم
سابقه کاری10سال