حقوق یک راننده در ماه چقدر است؟
حقوق یک راننده نیسان برون شهری چقدراست
راننده سواری بیکارم اکرراننده خاستی یاعلی....
راننده پایه یک هستم با حقوق مکفی کار میکنم
سلام وقت بخیر راننده پایه دوهستم هم رو ایسوزوکارکردم هم رو نیسان برون شهر 6سال یابقه ای پخش رو دارم
سلام.علی مداح هستم بازنشسته.راننده پایه دو .بدون ماشین. درخدمتم
سلام راننده پایه دومدارک کامل جهت پخش و....آشنا به مسیرمویرگی وعمده وبرون شهری
سلام نیسان دارم اتاق هم شمالی هم مسقف اماده همکاری هم برون شهری هم درون شهری یا علی مدد
سلام خسته نباشید راننده سواری هستم تمام وقت شخصی اهل شیرازم ولی هر کجای ایران که باشه واسه کار رانندگی میام همه کاری هم انجام میدم راننده شخصی اگر کسی بطور تمام وقت میخواد هرجای ایرانم باشه مشکلینداره و انجام همه کارهای روزمره و هرکاری .... بهم تماس بگیرید 0****
سلام راننده ایسوزو و نیسان هستم در خدمت شما
سلام راننده هستم بدون ماشین سواری وانت0****
استخدام راننده برای پخش محصولات پستی شهر ساوه
سلام من وانت دارم وه بیکارم 0**** دنبال کار در اطراف کرمانشاه هستم
سلام الان قیمت راننده پایه 2 با ماشین ساینا چقدر است
باعرض سلام. خسته نباشید. من یک دستگاه پژو پارسدارم جهت کار استیحاری در شرکت ها اگر کسی کار سراغ. دارد.با شماری. زیر. تماس بگیرید 0****
سلامراننده مدیرعامل هستم از سال 84تا به حال راننده مدیرعامل تسلط کامل با خودروهای اتومات ،ضامن معتبر هم دارم 0****
سلام پژو 206 اتومات تمیز دارم 50 سال سن دارم و حداقل 32 ساله راننده هستم با حقوق حداقل ماهی 10 میلیون در خدمت هستم، مدرک تحصیلی ام مهندسی متالورژی میباشد.0**** شماره تماس بنده است.
ترجیحا مبدا کار شرق تهران باشد در ادامه هر کجای تهران اگرمسیر شهرستان باشد شرایط خاص خود را دارد.
سلام خسته نباشیدراننده سواری هستم تمام وقت اهل قزوین هستم برای کاررانندگی درخدمتم . شماره تماس 0**** یاعلی❤❤❤
متاهل 35 ساله هستم
سلام راننده تاکسی پژو مدل97ساکن کرج امادگی خدمات تهران کرج در اختیار هستم0**** کریمی
مجیدصادقی هستم راننده نیسان وایسوزو اهل اصفهان هرجای ایران برای کاردرخدمتم 0****
سلام راننده نیسان آهن کش هستم تهران و کرج و فردیس 0****
سلام.45سالمه .یه پراید دارم دوگانه سوز .درخدمتم 0****
سلام ودرود به همگی من راننده پایه دو باری هستم ساکن شاهین شهر هوشمندفعال هست وآماده بکارهستم شماره تماس 0**** عیدانی نیازداشتیدزنگم بزنیدچه کاربرون شهری باشه وچه درون شهری باشه برامن فرقی نداره
درودبرشما راننده ایسوزوبامدارک کامل.حمل یخچالی.اطاق فلزی.بقل واشو 0****
پایه دو. کیانمهر.ایسوزو. 0**** جم
سلام سواری دربستی در خدمت شما 0****
سلام نیسان دارم آماده همکاری خمین هستم
راننده پای 2قدیم هوشمندوسلامتم ردیفه درصورت صلاحدیددرخدمتم.
وحید هستم راننده پایه دو جویای کار مهرشهر کرج
سلام...پژو405 دارم دنبال کار در شرکت هستم 0****
صالحی باسوادی مدل 96 شمار0****
سلام مصطفی حییبی هستم دارای گواهينامه پایه سه و خوش پوشو خوش برخورد وباهرکاری با رارندگی حاظرم انجام بدم اگه رارنده خوب میخاین لطفاً علام کونین همه جوره در خدمتتون هستم
اینم شمارمه خودرو ندارم فقط
سلام به یک راننده پایه یک امیکو نیازمند هستم با حقوق بالا زابل 0**** مباشری
رانندهپایهسههستم8ماهگواهیگرفتمماشینندارمدنبالکارباماشینمدرشهرملایرمتاهلم39ساله
سلام.من راننده پراید 42 ساله دارای گواهینامه ی پایه ی دو هستم وبیکار.شماره ی تماس 0****
باسلام محمد کشکولی هستم راننده پایه 2بدون ماشین اگر کسی درشیراز دنبال راننده می گردد باشماره0**** تماس بگیرد
سلام راننده پایه یک هستم با مدارک کامل 0**** یوسف با 22 سال سابقه
سلام علی زارع هستم راننده پایه دو بانیسان پادرادرخدمت شما
سلام علی زارع هستم با نیسان پادرا پلاس درخدمت شماهستم هرکجای ایران برای بار بردن آماده هستم0****
سلام ماشین پرشیا سفید رنگ مدل 89 کاملاً تمیز دارم دنبال کار هستم در ابیک حومه کرج و قزوین 0****
سلام راننده پایه یک مدارک کامل ودفترچه خروج دارم.ساکن تبریزام.برا پخش راننده خواستین در خدمتم.0****
سلام نیسان دارم جهت همکاری آماده به کارهستن قزوین آبیک شهرستانم میرم باتشکر0****
ع هادی پایه یک هستم. .کار با ده چرخ معدن .میکسر سطح شهر ..تریلی جاده کار کردم ..
سلام راننده پایه دو جویای کاردر حومه شهریار
سلام راننده پایه 2 بدون ماشین در شهر پرند جویای کار .ممنون
باسلام راننده تریلی هستم و بیکار 0****