دنبال کن

نیازمند کار در منزل خودم هستم

بسته بندی

1400/11/20
نیازمند فوری کار در منزل هستم . اگر میشناسید معرفی کنید در کرج
17:11
1 پاسخ
1 تایید
دیزان پکیجینگ ظرف زعفران و طراحی لوگو
شیشه مربای هفتاد میل با در فلزی gold رنگ میخوام هم لوگوم هم هم استیکر روی شیشه برای پکیجینگ قرمز لاکی و طلایی باشه علاوه بر ان دیزان روی شیشه ترکیبی از کاشی کاری ایرانی یا طرح و نقش های گلیم ها یا هر ...
1400/11/21
مهدی نوروزی
خانم
06:54
2 تایید
نیازمند کار در خانه هستم 
ممنون بسته بندی
14:11
1 پاسخ
1 تایید
1401/01/25
نیازمند بسته بندی درمنزل هستم 
10:30
4 تایید
طراحی جعبه بسته بندی شمع قلمی
یه طراحی خیلی حرفه ای میخوام. شبیه پروژه های هوش مصنوعی نباشه.
نیازمند کاردرمنزل بسته بندی هستم 
1 پاسخ
2 تایید
سمیه پاپی
نیازمند کار در خانه هستم
13:25
1 تایید
1401/01/27
الهام عبادی
نیازمندکاردرمنزل هستم
03:59
2 تایید
دعوت به همکاری – طراح لوگو و بسته‌بندی مواد غذایی
به یک طراح خلاق و حرفه‌ای در زمینه طراحی لوگو و بسته‌بندی محصولات غذایی نیازمندیم. اگر به طراحی هویت بصری، شناخت بازار مواد غذایی و خلق طرح‌های جذاب و فروش‌محور علاقه‌مند هستید، خوشحال می‌شویم نمونه‌...
1401/01/31
یعقوبی
سلام چهار نفر خانم هستیم کار در منزل نیاز داریم تلفن 0**** 
08:27
1 تایید
یعقوبی
کرج کمالشهر چهار خانم هستیم دنبال کار در منزل میکردیم 
08:29
1 پاسخ
من ازاصفهانم نیازبه کاردرمنزل هستم اگه کسی سراغ داره به منم بگه 
10:31
1 پاسخ
اینترنت گل | Internetgol
استخدام اپراتور بسته بندی و ارسال (خانم)
ما در فروشگاه نت گل به دنبال فردی منظم، دقیق و مسئولیت پذیر هستیم که وظیفه آماده سازی، بسته بندی و ارسال سفارشات مارو بر عهده بگیرد. . مسئولیت‌ها : آماده‌سازی و بسته‌بندی سفارشات گل‌های خشک به‌صورت دق...
1402/05/13
محمد صمدی
نیازمند کار در خانه هستم ممنون بسته بندی
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:40
1402/05/14
سلام لطفن تماس بگیرین
13:44
1 پاسخ
محمد صمدی
سلام لطفن تماس بگیرین
سلام 0**** تماس بگیرید 
14:27
بسته بندی
احتیاج به چندین نفر بسته بندی پسته کار در منزل سه نفر فروشنده(همراه با بسته بندی) پسته حضوری دو نفر شیفت صبح یک نفر شیفته عصر امکان کارکرد حضوری برقرار حقوق هفته ای داده میشود امکان کار در منزل ح...
ملیسا
سلام دنبال کار در خانه هستم خیلی نیاز دارم بهش لطفا راهنمایی کنید 🙏🙏از تبریز
16:17
نیازمند کار در منزل هستم
17:28
1 تایید
من شهریار هستن 
نیازمند کار در منزل 
اگر بود اطلاع بدید بهم 
ممنون
17:29
1 تایید
بسته بندی
ـاحتیاج به چندین نفر جهت بسته بندی پسته (کار در منزل) ـ سه نفر فروشنده(همراه با بسته بندی)پسته حضوری -دو نفر شیفت صبح و یک نفر شیفت عصر -امکان کارکرد حضوری ـ امکان کار در منزل ـحقوق ماهیانه ۱۰تومن ـخ...
نیازمند کار بسته بندی در منزل هستم
17:30
1 تایید
1402/05/24
محمد صمدی
نیازمند کاردرمنزل بسته بندی هستم
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:55
1402/05/25
فاطمه دری
سلام نیازمنده کار در منزل مشهد 
05:12
بسته بندی
احتیاج به چند نفر بسته بندی پسته کار در منزل+ سه نفر فروشنده( همراه با بسته بندی) دو نفر شیفت صبح یک نفر شیفت عصر امکان کارکردن حضوری برقرار است حقوق هفته ای داده می شود امکان کار در منزل حقوق ما...
فاطمه دری
نیازمند کار در منزل. مشهد هستم 
05:12
1402/06/07
صدیقه شریعتی
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشند.  پیام بدین.0**** 
09:37
3 پاسخ
سیده فاطمه پودنه
من واقعا نیاز مبرم به کار در منزل دارم لطفا اگر سراغ دارید راهنمایی بفرمایید
11:53
1 پاسخ
بسته بندی
کار در خانه و بسته بندی پاسخگویی فقط از طریق واتساپ
محمد صمدی
سیده فاطمه پودنه
من واقعا نیاز مبرم به کار در منزل دارم لطفا اگر سراغ دارید راهنمایی بفرمایید
سلام تماس بگیرید0**** 
16:41
1402/06/08
سلام
چجوری میتونم کارتون ببینم
04:36
1 پاسخ
من واقعا نیاز دارم به کار
04:36
1 پاسخ
ملی‌گلد | Melligold
استخدام کارشناس بسته بندی و ارسال امن
شرح شغل: آماده‌سازی و بسته‌بندی ایمن شمش، سکه و سایر اقلام ارزشمند طبق استانداردهای امنیتی (پلمب، لیبل، کد رهگیری و …) تطبیق وزن و تعداد کالا با برگه ارسال و درخواست بازبینی در صورت نیاز ثبت خروج کالا...
محمد صمدی
من واقعا نیاز دارم به کار
سلام تماس بگیرید0**** 
15:25
1402/06/09
ریحانه سادات سجادی
نیازمند کاردرمنزل هستم
18:19
1 پاسخ
محمد صمدی
ریحانه سادات سجادی
نیازمند کاردرمنزل هستم
سلام تماس 0**** بگیرید
18:26
بسته بندی
استخدام نیروی خانم ، بسته‌بند بسته‌های پستی فروشگاه پیمان فوق العاده بدین‌وسیله از افراد واجد شرایط جهت همکاری در زمینه بسته‌بندی سفارشات (آنلاین) پوشاک دعوت به عمل می‌آید. مشخصات شغلی: • عنوان شغل...
مهتاب حبیبی
نیازمند کار در منزل هستم تهران کهریزک 
22:51
1402/06/10
سلام  خسته نباشید من یک خانم هستم درروستا ی از پاگدشت تهران چند نفرهستیم به دنبال کاردرمنزل  لطف کنید اگر کاری سراغ داشتی بامن تماس بگیرید ممنون 0**** 
05:31
1402/06/11
گلناز خاکشوریان
شهرستان قوچان نیازمند کار در منزل هستم
10:59
نبض هوشمند سلامت | Nabz
استخدام تکنسین مونتاژ و بسته بندی
شرکت نبض هوشمند سلامت به منظور تکمیل تیم خود و ارتقاء بهره‌وری در تولید محصولات در حوزه پزشکی، از افراد توانمند و مجرب برای تصدی سمت تکنسین مونتاژ و بسته‌بندی دعوت به همکاری می‌نماید. شرح وظایف انجام...
1403/02/07
زهرا سلیمانی ابنیلی
من ازاصفهانم نیازبه کاردرمنزل هستم اگه کسی سراغ داره به منم بگه
نیاز به کار در منزل خود  هستم خواهشمندم اگر سراغ دارید  بهم معرفی کنید  از اصفهان هستم 
13:11
1403/06/03
سلام منم کار در منزل خودم احتیاج دارم 
15:48
1 پاسخ
محمد صمدی
سلام چجوری میتونم کارتون ببینم
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش 
16:56
فروشگاه سنسی | Sensi shopping
استخدام کارمند بسته بندی (شهر قدس)
مجموعه سنسی با سابقه حضور 10 ساله در حوزه پوشاک بانوان، اقدام به جذب نیرو آقا و خانم برای انبار مرکزی خود مینماید. کنترل کیفی لباس ها-قسمت چیدمان-جمع آوری فاکتور- بسته بندی حقوق : 22 میلیون + بیمه ...
محمد صمدی
سلام منم کار در منزل خودم احتیاج دارم
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش 
16:57
1403/06/26
نرگس ازادگان
سلام من دنبال کار در منزل هستم اشتراک ماهانه رو خریدم ولی متاسفانه تمام آگهی ها منقضی است .
13:06
1 پاسخ
1403/06/27
M Mm
سلام  خانم هستم در  تبریز هستم  نیازمند یک کار در خانه هستم  بسته بندی یا کارای اینترنتی 
2 پاسخ
بسته بندی
باسلام *‌ساده‌کار‌خانم‌‌،جهت‌بسته‌بندی‌‌ووسط‌کاری‌کارگاه‌نیازمندیم *حقوق‌12الی15میلیون *ساعت‌کاری‌8الی5 *مرتب‌،منظم *زیر30سال *حقوق‌هفتگی‌وبه‌موقع‌ *محیط سالم *کاردائمی *جمعه‌هاوتعطیلات‌رسمی‌تعطیل *نا...
1403/09/20
آرش کاظمی
ساکن کرمانشاه هستم
13:28
مریم سهرابی
صدیقه شریعتی
سلام. توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشند. پیام بدین.0****
سلام چجوری
14:45
1 پاسخ
سلام نیازمند کار داخل منزل خودم هستم ساکن نجف آباد لطفا خبرم کنین
21:49
1 پاسخ
1 تایید
کاردر ترکیه برای بانوان و آقایان
باسلام خدمت دوستان عزیز حجم پیامها بقدری زیاده که ربات هم قاطی کرده من هم نمیتونم تک تک راهنمایی کنم لطفاً صبور باشید بخاطر پاسخگویی هر کی دوست داشت پیام بده راهنماییش کنم شما هم در عوض مارو دع...
1403/09/21
مریم نامجو
سلام نیازمند کار داخل منزل خودم هستم ساکن نجف آباد لطفا خبرم کنین
سلام چطوری باهاتون ارتباط بگیرم
08:05
1403/09/22
مینا آخرتی محمود اباد
نیازمند کار در منزل هستم هرچی که باشه لطفا سپاس 
18:51
2 پاسخ
سمیه نطری
سمیه نظری به کار درمنزل نیاز دارم بدون هیچ سرمایه ای 
19:06
1 پاسخ
استخدام کارگر ساده بسته بندی
استخدام یک کارگر ساده بسته بندی و لیبل چسبانی محدوده میدان انقلاب زیر ۲۰ سال اولیت با کسانی که زودتر تماس بگیرند با حقوق ۱۶ میلیون و ناهار ساعت کاری ۱۰ صب تا ۷ شب شنبه تا پنج شنبه
1403/09/24
فاطمه شیرگیر
صدیقه شریعتی
سلام. توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشند. پیام بدین.0****
سلام وقت بخیر چطوری میشه. که پیام بدم شماره نیست 
08:07
1 پاسخ
1403/10/10
هوشمندی
سلام من یه خانم هستم دنبال کار در منزل هستم منزل خودم خیلی نیازمند هستم دیگه از بیکاری افسرده شدم 
12:50
1 پاسخ
اوا
سلام دوتابچه کوچیک دارم مستاجرم هستم نمیتونم بیرون کارکنم دنبال بسته بندی درمنزل هستم
13:05
درآمد با گوشی
برای اولین بار درایران همکاری با خانم های بین سن 23تا 45سال بدون مدرک تحصیلی، سرمایه گذاری، سابقه کار واز همه مهمتر اینکه میتوانید در کنار انجام روزمرگی ها خانه به درآمد برسید از پذیرش آقایان معذور ...
سلام نیازمند کاردرمنزل هستم سرپرست خانوار هستم فشم 
14:45
1403/10/11
منیژه کتابی
من نیاز درکارمنزل دارم ساکنه شهریارلطفاکسی سراغ داره بگه 0**** 
15:20
1403/10/12
محنا آزاد
بخدا بد جور نیاز به بسته بندی یا کار در خانه نیاز دارم 
13:55
1 پاسخ
نیروی کار جهت فروشگاه اجیل و خشکبار
فروشگاه آجیل و خشکبار واقع در میدان قران ، ابتدای بلوار خاتم جهت تکمیل پرسنل خود نیروی اقا با سابقه مرتبط استخدام می‌کند حقوق بالاتر از قانون کار اقا با سابقه مرتبط با غذایی حداکثر سن ۳۵ سال انجام ...
کمند زارع
نیازمند کار در منزل خود هستم
16:10
فاطی چمنی
سلام شب همگی بخیر کاردرمنزل می‌خوام بخاطر بچه دارم 
18:39
1 پاسخ
فاطی چمنی
فاطی چمنی
سلام شب همگی بخیر کاردرمنزل می‌خوام بخاطر بچه دارم
در کاشان هستم
18:40
استخدام نیروی خانم در تولیدی نبات و آبنبات
با درود . نیروی خانم جهت انجام امور بسته بندی نبات ساعت کار از ۷ تا ۱۵ با حقوق مکفی استخدام در محدوده (پورسینا و شهر آباد و مهدی آباد و عباس آباد و ...) جهت اطلاعات بیشتر تماس بگیرید شاید چت دیوار ...
1403/10/14
محبوبه عبدالملکی
نیازمند کار در منزل هستم  ممنون از لطفتون کمکم کنیید
05:55
1 پاسخ
1403/10/16
فاطمه حسینی
یعقوبی
کرج کمالشهر چهار خانم هستیم دنبال کار در منزل میکردیم
سلام
09:44
نیازمند فوری کار در منزل هستم . اگر میشناسید معرفی کنید در کرج
نیازمند کار در منزل هستم فوری ...ممنون میشم
09:58
تعدادی نیروجهت بسته بندی کفش نیازمندیم.
تعدادی نیرو خانم یا آقا جهت بسته بندی کفش نیازمندیم . ⏰️ساعت کار ۸:۱۷ سرویس رفت و برگشت پایه حقوق طبق وزارت کار ادرس : شهرک صنعتی ده حسن
1403/10/17
مهدیه
کار در منزل شد به منم بدین بسته بندی اسباب بازی لواشک هر چه باشه شماره تلفنم اینه0**** 
05:51
1 پاسخ
مهدیه
مهدیه
کار در منزل شد به منم بدین بسته بندی اسباب بازی لواشک هر چه باشه شماره تلفنم اینه0****
تو تبریز میشینیم
05:52
معصومه کیان ارثی
نیازمند کار درمنزل خودم هستم
06:27
جذب نیروی آقا بسته بندی
با سلام. مجموعه افترکراتین جهت تکمیل کادر خود از یک نیروی آقا برای بخش بسته بندی دعوت به همکاری مینماید. وظایف: بسته‌بندی سفارشات مشتریان آماده‌سازی و تحویل مرسولات به پست پیگیری سفارشات همکاری در امو...
شادی امامعلیزاده
سلام ازتبریز هستم نیازمند مبرم به کاردرمنزل دارم سریع
بسته بندی
11:27
1403/12/03
صدیقه شریعتی
فاطمه شیرگیر
سلام وقت بخیر چطوری میشه. که پیام بدم شماره نیست
تو روبیکا به این ای دی پیام بدین
Sepas402
16:29
1 پاسخ
صدیقه شریعتی
مریم سهرابی
سلام چجوری
سلام تو روبیکا به ایدی من پیام بدین(Sepas402)
16:31
نیازمند کار در منزل هستم
مرد متاهل وقتم آزاده ونیازمند کار درمنزل هستم سرمایه ندارم کارهایی مانند بسته بندی هر چیزی بیشتر مد نظرم هست چنانچه موردی مشابهی هم بود پیام بدید
صدیقه شریعتی
هوشمندی
سلام من یه خانم هستم دنبال کار در منزل هستم منزل خودم خیلی نیازمند هستم دیگه از بیکاری افسرده شدم
سلام. با این شرایط اقتصادی که همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور  میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.
برای اطلاع از شرایط کار تماس بگیرید.0915/401/3205
17:19
صدیقه شریعتی
مینا آخرتی محمود اباد
سلام. با این شرایط اقتصادی که همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور  میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.
17:20
صدیقه شریعتی
محبوبه عبدالملکی
نیازمند کار در منزل هستم ممنون از لطفتون کمکم کنیید
17:21
کار آنلاین برای بانوان و آقایون
چرا کار آنلاین ⁉️⁉️⁉️⁉️ ❗️خونه دار و بچه داری نمیتونی بری بیرون ❗️کارمندی وقتت کمه ❗️دانشجو یا دانش اموزی و هنوز مدرک تخصص نداری ❗️شغلت ازاده وقت نداری ❗️سرمایت کمه ❗️پارتی وضامن نداری ❗️بچه ش...
صدیقه شریعتی
محنا آزاد
بخدا بد جور نیاز به بسته بندی یا کار در خانه نیاز دارم
17:22
صدیقه شریعتی
مینا آخرتی محمود اباد
17:23
صدیقه شریعتی
M Mm
سلام خانم هستم در تبریز هستم نیازمند یک کار در خانه هستم بسته بندی یا کارای اینترنتی
17:23
استخدام و کار در منزل
درآمد میلیونی با کار بسته بندی در منزل بدون نیاز به خروج از خانه بهداشتی و دارای تمام مجوزات رسمی با حقوق ماهانه ۱۲ میلیون به بالا دارای تاییدیه از پلیس فتا و نهادهای قضایی با حق بیمه و پاداش و مزایا ...
صدیقه شریعتی
M Mm
سلام خانم هستم در تبریز هستم نیازمند یک کار در خانه هستم بسته بندی یا کارای اینترنتی
17:27
1403/12/04
صدیقه شریعتی
بهم کمک میکنید نیاز ب کار در خونه دارم 
10:33
اگرین مندا
من واقعا نیاز دارم ب کار 
11:12
کارگرساده وفنی آقا باجای خواب و غذا (پروتئینی)
با سلام و خسته نباشید. کارخانه‌ بزرگ‌ معتبر باسابقه نیم‌ قرن تولیدمواد پروتیینی و غذایی جهت کار در خط تولیدو بسته بندی کارخانه نیازمندتعدادی نیروی سالم باشرایط‌زیر میباشد. کاریابی نیستیم سوال نفرمایید...
اگرین مندا
سلام من نیاز دارم به کار بسته بندی واقعا
11:12
1404/07/10
فاطمه شیرگیر
صدیقه شریعتی
تو روبیکا به این ای دی پیام بدین Sepas402
پیام. دادم
10:36
شنبه 26 بهمن 1404، ساعت 18:30