دنبال کن

نیازمند کار در منزل خودم هستم

بسته بندی

1400/11/20
نیازمند فوری کار در منزل هستم . اگر میشناسید معرفی کنید در کرج
17:11
1 پاسخ
1 تایید
بسته بندی
با سلام به تعدادی کارجو جهت کار در منزل نیازمندیم بسته بندی در منزل شما شغلی ساده و پر درآمد بدون نیاز به سابقه کار بدون محدودیت سنی کسب اطلاعات بیشتر از واتساپ و روبیکا
1400/11/21
مهدی نوروزی
خانم
06:54
2 تایید
نیازمند کار در خانه هستم 
ممنون بسته بندی
14:11
1 پاسخ
1 تایید
1401/01/25
نیازمند بسته بندی درمنزل هستم 
10:30
4 تایید
بسته بندی
بسته بندی میوه در سردخانه ،نیروی کار خانم ،حقوق بین پونصدو پنجاه تا ششصد
نیازمند کاردرمنزل بسته بندی هستم 
1 پاسخ
2 تایید
سمیه پاپی
نیازمند کار در خانه هستم
13:25
1 تایید
1401/01/27
الهام عبادی
نیازمندکاردرمنزل هستم
03:59
2 تایید
بسته بندی
به تعدادی نیرو خانم جهت همکاری در تولیدی لباس زیر نوزاد جهت بخش های مختلف نیازمندیم جهت مصاحبه حضوری و اطلاعات بیشتر تماس بگیرید
1401/01/31
یعقوبی
سلام چهار نفر خانم هستیم کار در منزل نیاز داریم تلفن 0**** 
08:27
1 تایید
یعقوبی
کرج کمالشهر چهار خانم هستیم دنبال کار در منزل میکردیم 
08:29
1 پاسخ
من ازاصفهانم نیازبه کاردرمنزل هستم اگه کسی سراغ داره به منم بگه 
10:31
1 پاسخ
بسته بندی
به هیچ عنوان هزینه ای از شما گرفته نمی شود امکان کار حضوری و غیر حضوری حقوق ماهیانه ۹ میلیون تومان بسته بندی حبوبات اقا و خانم مورد پذیرش
1402/05/13
محمد صمدی
نیازمند کار در خانه هستم ممنون بسته بندی
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:40
1402/05/14
سلام لطفن تماس بگیرین
13:44
1 پاسخ
محمد صمدی
سلام لطفن تماس بگیرین
سلام 0**** تماس بگیرید 
14:27
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه ایی از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و غیرحضوری فعال است. حقوق ماهیانه ۹ میلیون بسته بندی حبوبات خانم و آقا مورد پذیرش
ملیسا
سلام دنبال کار در خانه هستم خیلی نیاز دارم بهش لطفا راهنمایی کنید 🙏🙏از تبریز
16:17
نیازمند کار در منزل هستم
17:28
1 تایید
من شهریار هستن 
نیازمند کار در منزل 
اگر بود اطلاع بدید بهم 
ممنون
17:29
1 تایید
صندوق دار و بسته بند
به یک صندوق دار و بسته بند خانم یا آقا جهت کار در فست‌ فود مرغ سوخاری نیازمندیم وظایف کار : _فیش زدن _ بسته بندی غذا _ سرویس دهی به مشتری همراه با یک وعده غذا مرخصی جمعه ها یک هفته در میان
نیازمند کار بسته بندی در منزل هستم
17:30
1 تایید
1402/05/24
محمد صمدی
نیازمند کاردرمنزل بسته بندی هستم
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:55
1402/05/25
فاطمه دری
سلام نیازمنده کار در منزل مشهد 
05:12
نیازمند کار در منزل هستم
نیازمند کار در منزل هستم به عنوان پیمانکاری هم میتونم به همراه چهار پنج نیرو کار بسته بندی،مونتاژ و .. در منزل انجام بدم هرکاری که به صورت دورکاری و در منزل باشه
فاطمه دری
نیازمند کار در منزل. مشهد هستم 
05:12
1402/06/07
صدیقه شریعتی
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشند.  پیام بدین.0**** 
09:37
3 پاسخ
سیده فاطمه پودنه
من واقعا نیاز مبرم به کار در منزل دارم لطفا اگر سراغ دارید راهنمایی بفرمایید
11:53
1 پاسخ
نگهبانی لیبل زدن پست راننده کارگررستوران وکارخانه
کاریاب نیستم لطفا سوال نپرسید ساعت تماس تا ۱۲ شب ➰استخدام 10 نفر نیروی اتباع و بلوچ جهت نگهبانی حقوق 35میلیون باجای خواب وغذا مساعده و لباس کار هم دارد ➰ کارگر ساده برای اسباب کشی با جای خواب ...
محمد صمدی
سیده فاطمه پودنه
من واقعا نیاز مبرم به کار در منزل دارم لطفا اگر سراغ دارید راهنمایی بفرمایید
سلام تماس بگیرید0**** 
16:41
1402/06/08
سلام
چجوری میتونم کارتون ببینم
04:36
1 پاسخ
من واقعا نیاز دارم به کار
04:36
1 پاسخ
نیروی بسته بند نان لواش
به دو نفر نیروی کار آقا یا خانم منظم و وقت شناس جهت بسته بندی نان لواش نیازمندیم ساعت کار شیفت اول از 7 صبح الی 7 شب ساعت کار شیفت دوم از 7 شب تا 7 صبح حقوق یک شیفت 15 ملیون تومان در صورت رضای...
محمد صمدی
من واقعا نیاز دارم به کار
سلام تماس بگیرید0**** 
15:25
1402/06/09
ریحانه سادات سجادی
نیازمند کاردرمنزل هستم
18:19
1 پاسخ
محمد صمدی
ریحانه سادات سجادی
نیازمند کاردرمنزل هستم
سلام تماس 0**** بگیرید
18:26
استخدام و کار در منزل
درآمد میلیونی با کار بسته بندی در منزل بدون نیاز به خروج از خانه بهداشتی و دارای تمام مجوزات رسمی با حقوق ماهانه ۱۲ میلیون به بالا دارای تاییدیه از پلیس فتا و نهاد های قضایی با حق بیمه، پاداش و مزای...
مهتاب حبیبی
نیازمند کار در منزل هستم تهران کهریزک 
22:51
1402/06/10
سلام  خسته نباشید من یک خانم هستم درروستا ی از پاگدشت تهران چند نفرهستیم به دنبال کاردرمنزل  لطف کنید اگر کاری سراغ داشتی بامن تماس بگیرید ممنون 0**** 
05:31
1402/06/11
گلناز خاکشوریان
شهرستان قوچان نیازمند کار در منزل هستم
10:59
تولید محصولات پلیمری
جهت تولید سفره یکبار مصرف و نایلون ترجیحا دارای سابقه کار در قسمت بسته بندی مبتدی فقط نیروی مرد با حقوق و مزایای اداره کار
1403/02/07
زهرا سلیمانی ابنیلی
من ازاصفهانم نیازبه کاردرمنزل هستم اگه کسی سراغ داره به منم بگه
نیاز به کار در منزل خود  هستم خواهشمندم اگر سراغ دارید  بهم معرفی کنید  از اصفهان هستم 
13:11
1403/06/03
سلام منم کار در منزل خودم احتیاج دارم 
15:48
1 پاسخ
محمد صمدی
سلام چجوری میتونم کارتون ببینم
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش 
16:56
ایجادکارگاه های خانگی جهت بسته بندی محصولات
ایجاد کارگاه های خانگی جهت بسته بندی محصولات غذای و سوپرمارکتی اگر علاقه دارید در خانه خود و کنار خانواده یک کارگاه خانوادگی جهت بسته بندی داشته باشید . با حداقل (۱۳۰ ملیون تومان ) سرمایه اولیه ما بر...
محمد صمدی
سلام منم کار در منزل خودم احتیاج دارم
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش 
16:57
1403/06/26
نرگس ازادگان
سلام من دنبال کار در منزل هستم اشتراک ماهانه رو خریدم ولی متاسفانه تمام آگهی ها منقضی است .
13:06
1 پاسخ
1403/06/27
M Mm
سلام  خانم هستم در  تبریز هستم  نیازمند یک کار در خانه هستم  بسته بندی یا کارای اینترنتی 
2 پاسخ
کاردرمنزل راه اندازی کارگاه بسته بندی موادغذای
در منزل خود فضای اضافه که حداقل ۱۰ متر میباشد را بلااستفاده نزارید و به کمک ما یک کارگاه کوچک خانگی خود را راه اندازی نمائید . باکمترین سرمایه ما کمک خواهیم کرد که شما صاحب شغل و درامد باشید کارگاه خ...
1403/09/20
آرش کاظمی
ساکن کرمانشاه هستم
13:28
مریم سهرابی
صدیقه شریعتی
سلام. توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشند. پیام بدین.0****
سلام چجوری
14:45
1 پاسخ
سلام نیازمند کار داخل منزل خودم هستم ساکن نجف آباد لطفا خبرم کنین
21:49
1 پاسخ
1 تایید
کارد منزل بسته بندی لباس بیمارستانی
کار در منزل مناسب بانوان خانه دار بسته بندی لباس شرکتی بیمارستانی بانوان خوش سلیقه که تمایل دارند در منزل کار کنند می‌توانند در زمینه بسته بندی با ما همکاری کنند رفت آمد کالا خودمون میاریم. قرارداد ...
1403/09/21
مریم نامجو
سلام نیازمند کار داخل منزل خودم هستم ساکن نجف آباد لطفا خبرم کنین
سلام چطوری باهاتون ارتباط بگیرم
08:05
1403/09/22
مینا آخرتی محمود اباد
نیازمند کار در منزل هستم هرچی که باشه لطفا سپاس 
18:51
2 پاسخ
سمیه نطری
سمیه نظری به کار درمنزل نیاز دارم بدون هیچ سرمایه ای 
19:06
1 پاسخ
کاردرمنزل جهت بسته بندی فقط با جواز کسب
جواز کسب خانگی بگیرین جهت بسته بندی در منزل اماده همکاری هستیم سرمایه باشد بهتر است اگر نباشد باید جواز کسب خانگی .بگیرین که ما همکاری با شما بدون سرمایه بتونیم داشته باشیم . تماس فقط ساعات اداری داش...
1403/09/24
فاطمه شیرگیر
صدیقه شریعتی
سلام. توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشند. پیام بدین.0****
سلام وقت بخیر چطوری میشه. که پیام بدم شماره نیست 
08:07
1 پاسخ
1403/10/10
هوشمندی
سلام من یه خانم هستم دنبال کار در منزل هستم منزل خودم خیلی نیازمند هستم دیگه از بیکاری افسرده شدم 
12:50
1 پاسخ
اوا
سلام دوتابچه کوچیک دارم مستاجرم هستم نمیتونم بیرون کارکنم دنبال بسته بندی درمنزل هستم
13:05
کار در منزل بسته بندی خلال پسته
بسته بندی شیک خلال پسته در منزل جهت گسترش مشاغل خانگی از سراسر کشور کارجو می‌پذیرد بسته‌بندی در منزل فضایی کم همراه با وسایلی که شرکت در اختیار کارجویان عزیز قرار می‌دهد انجام می‌شود در کنار عزیزانتا...
سلام نیازمند کاردرمنزل هستم سرپرست خانوار هستم فشم 
14:45
1403/10/11
منیژه کتابی
من نیاز درکارمنزل دارم ساکنه شهریارلطفاکسی سراغ داره بگه 0**** 
15:20
1403/10/12
محنا آزاد
بخدا بد جور نیاز به بسته بندی یا کار در خانه نیاز دارم 
13:55
1 پاسخ
کار در منزل بسته بندی بادام تلخ
بادام تلخ که به گونه‌ای مصرف دارویی دارد و جهت داروسازی مورد استفاده قرار می‌گیرد. بسته‌بندی‌های مختلف بادام تلخ بسته‌بندی به منازل برونسپاری می‌شود شما مخاطب عزیز اگر تمایل دارید که در منزل یک شغل ...
کمند زارع
نیازمند کار در منزل خود هستم
16:10
فاطی چمنی
سلام شب همگی بخیر کاردرمنزل می‌خوام بخاطر بچه دارم 
18:39
1 پاسخ
فاطی چمنی
فاطی چمنی
سلام شب همگی بخیر کاردرمنزل می‌خوام بخاطر بچه دارم
در کاشان هستم
18:40
کاردرمنزل بسته بندی ادویه ها
کار در منزل بسته بندی ادویه ها شما دوست عزیز اگر علاقه دارید در منزل کار کنید میتوانید با همکاری ما در منزل خود کارمند و دارای استقلال کاری و در آمد داشته باشید با اندک سرمایه و حفظ سرمایه کار در م...
1403/10/14
محبوبه عبدالملکی
نیازمند کار در منزل هستم  ممنون از لطفتون کمکم کنیید
05:55
1 پاسخ
1403/10/16
فاطمه حسینی
یعقوبی
کرج کمالشهر چهار خانم هستیم دنبال کار در منزل میکردیم
سلام
09:44
نیازمند فوری کار در منزل هستم . اگر میشناسید معرفی کنید در کرج
نیازمند کار در منزل هستم فوری ...ممنون میشم
09:58
کاردرمنزل پاکت گذاری انواع نخ و دوک
بانوان محترم اسلام شهر .واوان . نسیم شهر .آدران .نصیر اباد .گلستان .سبزدشت ما شمارا جهت همکاری جهت کار در منزل دعوت مینمائیم اگر علاقه داری در خانه کار و بیمه و پشتیبانی شغلی داشته باشید ما شمارا با...
1403/10/17
مهدیه
کار در منزل شد به منم بدین بسته بندی اسباب بازی لواشک هر چه باشه شماره تلفنم اینه0**** 
05:51
1 پاسخ
مهدیه
مهدیه
کار در منزل شد به منم بدین بسته بندی اسباب بازی لواشک هر چه باشه شماره تلفنم اینه0****
تو تبریز میشینیم
05:52
معصومه کیان ارثی
نیازمند کار درمنزل خودم هستم
06:27
کارگاه خانگی جهت بسته بندی ادویه
در منزل خود یک کارگاه کوچک خانگی داشته باشید ارسال بار فروش تامین مواد اولیه و تمام مواردات تولید به عهده ماست بسته بندی از شماست این شغل بدون هزینه راه اندازی نمیشود و با سرمایه کاملا توافقی ر...
شادی امامعلیزاده
سلام ازتبریز هستم نیازمند مبرم به کاردرمنزل دارم سریع
بسته بندی
11:27
1403/12/03
صدیقه شریعتی
فاطمه شیرگیر
سلام وقت بخیر چطوری میشه. که پیام بدم شماره نیست
تو روبیکا به این ای دی پیام بدین
Sepas402
16:29
صدیقه شریعتی
مریم سهرابی
سلام چجوری
سلام تو روبیکا به ایدی من پیام بدین(Sepas402)
16:31
کار در منزل مناسب بانوان منتاژ اسباب بازی
اکر سرمایه اندک داری و دوست داری که کار افرینی کنید و یک مجموئه کوچک برای خودت و بانوان دیگر راه بیندازید ما کار بسته بندی و منتاژ اسباب بازی را پیشنهاد میدهیم . با سرمایه گذاری اندک با ما همکار و در ...
صدیقه شریعتی
هوشمندی
سلام من یه خانم هستم دنبال کار در منزل هستم منزل خودم خیلی نیازمند هستم دیگه از بیکاری افسرده شدم
سلام. با این شرایط اقتصادی که همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور  میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.
برای اطلاع از شرایط کار تماس بگیرید.0915/401/3205
17:19
صدیقه شریعتی
مینا آخرتی محمود اباد
سلام. با این شرایط اقتصادی که همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور  میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.
17:20
صدیقه شریعتی
محبوبه عبدالملکی
نیازمند کار در منزل هستم ممنون از لطفتون کمکم کنیید
17:21
کار در منزل راه اندازی کارگاه های بسته بندی گیاهی
بادرامد عالی ومناسب به کمک ما کسب کار جدید خود جهت بسته بندی گیاهان داروئی با سرمایه خود با کمک ما کارگاه خود را راه اندازی کنید تضمین کار قرارداد کتبی و رسمی تمام لوازمات قابل برگشت به شرکت سرمای...
صدیقه شریعتی
محنا آزاد
بخدا بد جور نیاز به بسته بندی یا کار در خانه نیاز دارم
17:22
صدیقه شریعتی
مینا آخرتی محمود اباد
17:23
صدیقه شریعتی
M Mm
سلام خانم هستم در تبریز هستم نیازمند یک کار در خانه هستم بسته بندی یا کارای اینترنتی
17:23
کارگاه خانگی (کاردرمنزل)بسته بندی زعفران .هل
کارگاه های خانگی با دستگاه های نیمه صنعتی و کم سروصدا در قطعی برق هم امکان کار کرد دستی وجود دارد درامد حداقل ۵ ملیون تضمینی با روزی فقط یک ساعت کاری اگر هم بخواهید با چند نفر روزانه بیشتر کار بشه ام...
صدیقه شریعتی
M Mm
سلام خانم هستم در تبریز هستم نیازمند یک کار در خانه هستم بسته بندی یا کارای اینترنتی
17:27
1403/12/04
صدیقه شریعتی
بهم کمک میکنید نیاز ب کار در خونه دارم 
10:33
اگرین مندا
من واقعا نیاز دارم ب کار 
11:12
ایجاد کاگاه های خانگی با سرمایه اندک (کاردرمنزل)
کاردرمنزل ایجادکارگاه خانگی جهت بسته بندی میوه خشک . اگرتمایل داریددرمنزل خود کاروشغل دائمی داشته باشید میتوانید در منزل خود بسته بندی میوه خشک انجام دهید بانوان و اقایان محترم این یک طرح مشاغل خانگی...
اگرین مندا
سلام من نیاز دارم به کار بسته بندی واقعا
11:12
جمعه 14 تیر 1404، ساعت 19:16