دنبال کن

نیازمند کار در منزل خودم هستم

بسته بندی

1400/11/20
نیازمند فوری کار در منزل هستم . اگر میشناسید معرفی کنید در کرج
17:11
1 پاسخ
1 تایید
سوییت هیون | sweet haven
استخدام کارمند بسته بندی(خانم)
بسته بندی محولات(کیک) برای مشتری گارنیش و تزیین محصولات برای ویترین ما روزانه ارسال زیاد کیک داریم که شخصی رو نیاز داریم که محصولات رو بسته بندی و به مسئول لازم یا مشتری تحویل بدن. شخصی با سلیقه با حو...
1400/11/21
مهدی نوروزی
خانم
06:54
2 تایید
نیازمند کار در خانه هستم 
ممنون بسته بندی
14:11
1 پاسخ
1 تایید
1401/01/25
نیازمند بسته بندی درمنزل هستم 
10:30
4 تایید
بسته بندی
به تعداد محدودی نیرو خانم جهت کار در منزل خودتان نیاز داریم با حقوق مزایا عالی
نیازمند کاردرمنزل بسته بندی هستم 
1 پاسخ
2 تایید
سمیه پاپی
نیازمند کار در خانه هستم
13:25
1 تایید
1401/01/27
الهام عبادی
نیازمندکاردرمنزل هستم
03:59
2 تایید
بلور نوری تازه | Noritazeh Glass co
استخدام کارگر بسته بندی (آقا)
شرکت بلور نوری تازه بعنوان یکی از برترین تولیدکنندگان بلور و کریستال کشور در راستای طرح توسعه خود، در مشاغل زیر نیرو استخدام می‌کند. کارگر بسته بندی تعداد 30 نفر آقا سن حداکثر 45 سال دارای سواد خواندن...
1401/01/31
یعقوبی
سلام چهار نفر خانم هستیم کار در منزل نیاز داریم تلفن 0**** 
08:27
1 تایید
یعقوبی
کرج کمالشهر چهار خانم هستیم دنبال کار در منزل میکردیم 
08:29
1 پاسخ
من ازاصفهانم نیازبه کاردرمنزل هستم اگه کسی سراغ داره به منم بگه 
10:31
1 پاسخ
بسته بندی
درآمدی عالی فقط با روزی 3_4 ساعت در روز مناسب افراد خانه دار در آمد روزانه بین 1الی 5ملیون بدون نیاز به محارت برای کسب اطلاعات تماس بگیرید
1402/05/13
محمد صمدی
نیازمند کار در خانه هستم ممنون بسته بندی
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:40
1402/05/14
سلام لطفن تماس بگیرین
13:44
1 پاسخ
محمد صمدی
سلام لطفن تماس بگیرین
سلام 0**** تماس بگیرید 
14:27
طراحی جعبه (یکبار با تیغه یکبار بدون تیغه)
طرح به شما داده میشود، فقط باید طرح رو جایگذاری روی دایکات جعبه بکنید(یکبار با تیغه یکبار بدون تیغه) خروجی به صورت JPG
ملیسا
سلام دنبال کار در خانه هستم خیلی نیاز دارم بهش لطفا راهنمایی کنید 🙏🙏از تبریز
16:17
نیازمند کار در منزل هستم
17:28
1 تایید
من شهریار هستن 
نیازمند کار در منزل 
اگر بود اطلاع بدید بهم 
ممنون
17:29
1 تایید
تغییراتی در ماهیت لیبل
لطفا این لیبل را به نعناع تغییر دهید با کیفیت و مطلوب
نیازمند کار بسته بندی در منزل هستم
17:30
1 تایید
1402/05/24
محمد صمدی
نیازمند کاردرمنزل بسته بندی هستم
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:55
1402/05/25
فاطمه دری
سلام نیازمنده کار در منزل مشهد 
05:12
طراحی بسته بندی آجیل و خشکبار
با سلام طراحی خلاقانه بسته بندی آجیل و خشکبار میخواییم البته از نمونه های اینترنتی نباشه و اینکه قدمت و اصالت مهمه برامون چون اسمش رو حاجیل گاشتیم که ترکیب حاجی آجیل بوده، لطفن نمونه کارها بازه زمانی ...
فاطمه دری
نیازمند کار در منزل. مشهد هستم 
05:12
1402/06/07
صدیقه شریعتی
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشند.  پیام بدین.0**** 
09:37
3 پاسخ
سیده فاطمه پودنه
من واقعا نیاز مبرم به کار در منزل دارم لطفا اگر سراغ دارید راهنمایی بفرمایید
11:53
1 پاسخ
شرکت مواد غذایی جذب پرسنل (اقا)
پذیرش نیرو کار در کارخانه مواد غذایی قسمت های کاری: اداری،انبار،دفتری،بازاریابی،ویزیتوری،حراست،بسته بندی،خدماتی،حسابداری،حسابرسی،کامپیوتر.خط تولید.رانندگی (لیفتراک .نیسان .کامیون، سرویس) خدماتی و تاسی...
محمد صمدی
سیده فاطمه پودنه
من واقعا نیاز مبرم به کار در منزل دارم لطفا اگر سراغ دارید راهنمایی بفرمایید
سلام تماس بگیرید0**** 
16:41
1402/06/08
سلام
چجوری میتونم کارتون ببینم
04:36
1 پاسخ
من واقعا نیاز دارم به کار
04:36
1 پاسخ
کارگر ساده و سرایدار
استخدام سرایدارِ زوج بدون فرزند یا مجرد موجه آقا(تما وقت) و تعدادی نیروی آقا و خانم جهت کار در یک شرکت تولیدی برای سرایداری، مونتاژ و بسته بندی حقوق وزارت کار بعلاوه ناهار و ایاب ذهاب و بسته معیشتی و ...
محمد صمدی
من واقعا نیاز دارم به کار
سلام تماس بگیرید0**** 
15:25
1402/06/09
ریحانه سادات سجادی
نیازمند کاردرمنزل هستم
18:19
1 پاسخ
محمد صمدی
ریحانه سادات سجادی
نیازمند کاردرمنزل هستم
سلام تماس 0**** بگیرید
18:26
اپراتور دستگاه تزریق
استخدام قراردادی کارگر ساده آقا وخانم ترجیحا دارای سابقه کار مرتبط(بسته بندی) حقوق و مزایا طبق وزارت کار بیمه از روز اول ناهار و شام سرویس رفت و برگشت تا سر دشت بهشت محمد شهر ۱۲ ساعت کاری ۲ شیفت ر...
مهتاب حبیبی
نیازمند کار در منزل هستم تهران کهریزک 
22:51
1402/06/10
سلام  خسته نباشید من یک خانم هستم درروستا ی از پاگدشت تهران چند نفرهستیم به دنبال کاردرمنزل  لطف کنید اگر کاری سراغ داشتی بامن تماس بگیرید ممنون 0**** 
05:31
1402/06/11
گلناز خاکشوریان
شهرستان قوچان نیازمند کار در منزل هستم
10:59
شرکت قطعات خودرو جذب پرسنل (اقا)
پذیرش نیرو کار در کارخانه قطعات خودرو قسمت های کاری: اداری،انبار،دفتری،بازاریابی،ویزیتوری،حراست،بسته بندی،خدماتی،حسابداری،حسابرسی،کامپیوتر.خط تولید.رانندگی (لیفتراک .نیسان .کامیون، سرویس) خدماتی و تاس...
1403/02/07
زهرا سلیمانی ابنیلی
من ازاصفهانم نیازبه کاردرمنزل هستم اگه کسی سراغ داره به منم بگه
نیاز به کار در منزل خود  هستم خواهشمندم اگر سراغ دارید  بهم معرفی کنید  از اصفهان هستم 
13:11
1403/06/03
سلام منم کار در منزل خودم احتیاج دارم 
15:48
1 پاسخ
محمد صمدی
سلام چجوری میتونم کارتون ببینم
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش 
16:56
استخدام آقا درکارخانه داروسازی بامزایا وبیمه
نیروی کاری آقا جهت کار در بخش های مختلف کارخانه تولید محصولات دارویی خط تولید،بسته بندی،کارگرساده،ماهر،حراست و… ❌شرایط سنی ۱۷ تا ۴۴❌برای متولدین ۶۱تا۶۵ پایان خدمت الزامی ⭕️دارای خوابگاه برای افراد ...
محمد صمدی
سلام منم کار در منزل خودم احتیاج دارم
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش 
16:57
1403/06/26
نرگس ازادگان
سلام من دنبال کار در منزل هستم اشتراک ماهانه رو خریدم ولی متاسفانه تمام آگهی ها منقضی است .
13:06
1 پاسخ
1403/06/27
M Mm
سلام  خانم هستم در  تبریز هستم  نیازمند یک کار در خانه هستم  بسته بندی یا کارای اینترنتی 
2 پاسخ
کارگر ساده کارخانه*پاستیل *جای خواب*سه وعده غذا*
✔️استخدام در کارخانه پاستیل – همراه با اسکان و غذا کارگر ساده آقا جهت تولید و بسته بندی پاستیل با دستگاه✔️ ✔️✔️✔️شروع به کار فوری از روز اول✔️✔️✔️ ✔️شرایط سنی ۱۷ سال تا ۳۷ سال سن فقط اقا ☑️ساعت کاری ...
1403/09/20
آرش کاظمی
ساکن کرمانشاه هستم
13:28
مریم سهرابی
صدیقه شریعتی
سلام. توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشند. پیام بدین.0****
سلام چجوری
14:45
1 پاسخ
سلام نیازمند کار داخل منزل خودم هستم ساکن نجف آباد لطفا خبرم کنین
21:49
1 پاسخ
1 تایید
خیاطی و نمونه دوز و وسط کار
نمونه دوز ماهر با حقوق بالا وسط کار برای میز برش وسط کار برای پک بسته بندی برای اطلاعات بیشتر تماس گرفته شود
1403/09/21
مریم نامجو
سلام نیازمند کار داخل منزل خودم هستم ساکن نجف آباد لطفا خبرم کنین
سلام چطوری باهاتون ارتباط بگیرم
08:05
1403/09/22
مینا آخرتی محمود اباد
نیازمند کار در منزل هستم هرچی که باشه لطفا سپاس 
18:51
2 پاسخ
سمیه نطری
سمیه نظری به کار درمنزل نیاز دارم بدون هیچ سرمایه ای 
19:06
1 پاسخ
کارگر ساده آقا انبار بهداشتی
سلام آگهی کامل خوانده شود پیامک جوابگو نیستم سیگاری قبول نمی کنیم حقوق ۲۴ ت بار می آد خالی می شه یا زده می شه بسته بندی کردن فاکتور تمیز کاری با سواد باشد تسویه ۱ام به ۱ام سن بین ۲۲تا ۳۵ غی...
1403/09/24
فاطمه شیرگیر
صدیقه شریعتی
سلام. توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشند. پیام بدین.0****
سلام وقت بخیر چطوری میشه. که پیام بدم شماره نیست 
08:07
1 پاسخ
1403/10/10
هوشمندی
سلام من یه خانم هستم دنبال کار در منزل هستم منزل خودم خیلی نیازمند هستم دیگه از بیکاری افسرده شدم 
12:50
1 پاسخ
اوا
سلام دوتابچه کوچیک دارم مستاجرم هستم نمیتونم بیرون کارکنم دنبال بسته بندی درمنزل هستم
13:05
نیری کار خانم
به تعدادی نیروی کار خانم جهت کار تولیدی کارخونه کفش و صندل نیازمندیم حقوق روزانه 750هزار تومان حقوق به صورت ماهیانه 10هر ماه مساعده 25هر ماه کارکشی صندل هست کار نیاز به سابقه ندارد آموزش داده می‌ش...
سلام نیازمند کاردرمنزل هستم سرپرست خانوار هستم فشم 
14:45
1403/10/11
منیژه کتابی
من نیاز درکارمنزل دارم ساکنه شهریارلطفاکسی سراغ داره بگه 0**** 
15:20
1403/10/12
محنا آزاد
بخدا بد جور نیاز به بسته بندی یا کار در خانه نیاز دارم 
13:55
1 پاسخ
استخدام کارگر ساده،مسئول فنی،انباردار و..
*آگهی استخدام* سپهر نوش پانیذ (هانی کو وان) فعال در صنعت بسته بندی (عسل) جهت گسترش فعالیت خود از افراد واجد شرایط جهت استقرار در *کارخانه* دعوت به همکاری می نماید. ۱_ مسئول فنی دارای مدرک کارشناسی...
کمند زارع
نیازمند کار در منزل خود هستم
16:10
فاطی چمنی
سلام شب همگی بخیر کاردرمنزل می‌خوام بخاطر بچه دارم 
18:39
1 پاسخ
فاطی چمنی
فاطی چمنی
سلام شب همگی بخیر کاردرمنزل می‌خوام بخاطر بچه دارم
در کاشان هستم
18:40
نیروی تولید و بسته بندی
استخدام اپراتور تولید و بسته‌بندی شرکت بیسکوییت شیرین ارم سپنتا جهت تکمیل نیروی انسانی خود دعوت به همکاری می‌نماید: عنوان شغلی: اپراتور تولید و بسته‌بندی جنسیت: ترجیحا آقا حداکثر سن: ۳۸ سال ✅ شر...
1403/10/14
محبوبه عبدالملکی
نیازمند کار در منزل هستم  ممنون از لطفتون کمکم کنیید
05:55
1 پاسخ
1403/10/16
فاطمه حسینی
یعقوبی
کرج کمالشهر چهار خانم هستیم دنبال کار در منزل میکردیم
سلام
09:44
نیازمند فوری کار در منزل هستم . اگر میشناسید معرفی کنید در کرج
نیازمند کار در منزل هستم فوری ...ممنون میشم
09:58
بسته بندی کار و سالن کار خانم نیازمندیم
به چند نفر بسته بندی کار خانم جهت بسته بندی در کارگاه تولیدی روبالشتی نیازمندیم اجرت به صورت بسته ای می‌باشد تسویه ماهانه یه نفر سالن کار خانم جهت کار داخل سالن وکمک برش نیازمندیم حقوق به صورت ماهانه...
1403/10/17
مهدیه
کار در منزل شد به منم بدین بسته بندی اسباب بازی لواشک هر چه باشه شماره تلفنم اینه0**** 
05:51
1 پاسخ
مهدیه
مهدیه
کار در منزل شد به منم بدین بسته بندی اسباب بازی لواشک هر چه باشه شماره تلفنم اینه0****
تو تبریز میشینیم
05:52
معصومه کیان ارثی
نیازمند کار درمنزل خودم هستم
06:27
نیروی کارگر خانم
یک کارخانه فرآوری سبزیجات جهت تکمیل کادر پرسنل تولید خود ، تعدادی نیروی دائمی خانم جهت شستشو ، پاک کردن ، خرد کردن و بسته بندی انواع سبزیجات ، پیاز و سالاد در محیط کارخانه صنعتی و کاملا زنانه با شرایط...
شادی امامعلیزاده
سلام ازتبریز هستم نیازمند مبرم به کاردرمنزل دارم سریع
بسته بندی
11:27
1403/12/03
صدیقه شریعتی
فاطمه شیرگیر
سلام وقت بخیر چطوری میشه. که پیام بدم شماره نیست
تو روبیکا به این ای دی پیام بدین
Sepas402
16:29
صدیقه شریعتی
مریم سهرابی
سلام چجوری
سلام تو روبیکا به ایدی من پیام بدین(Sepas402)
16:31
اپراتور تولید
جذب اپراتور تولید در شرکت دانش بنیان واقع در شهرک صنعتی سمنان توضیحات: فقط آقا نیروی تمام وقت خالص دریافتی در بازه 17 تا 25 میلیون تومان (بسته به ساعت حضور) شرایط و مزایا: اضافه کاری، میان وعده، نا...
صدیقه شریعتی
هوشمندی
سلام من یه خانم هستم دنبال کار در منزل هستم منزل خودم خیلی نیازمند هستم دیگه از بیکاری افسرده شدم
سلام. با این شرایط اقتصادی که همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور  میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.
برای اطلاع از شرایط کار تماس بگیرید.0915/401/3205
17:19
صدیقه شریعتی
مینا آخرتی محمود اباد
سلام. با این شرایط اقتصادی که همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور  میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.
17:20
صدیقه شریعتی
محبوبه عبدالملکی
نیازمند کار در منزل هستم ممنون از لطفتون کمکم کنیید
17:21
نیروی آقا و خانم جهت کار در تولیدی میز نیازمندیم
نیروی ماهر نجار و برشکار و بردست و اپراتور سی ان سی آقا و تعدادی خانم برای بسته بندی نیازمندیم
صدیقه شریعتی
محنا آزاد
بخدا بد جور نیاز به بسته بندی یا کار در خانه نیاز دارم
17:22
صدیقه شریعتی
مینا آخرتی محمود اباد
17:23
صدیقه شریعتی
M Mm
سلام خانم هستم در تبریز هستم نیازمند یک کار در خانه هستم بسته بندی یا کارای اینترنتی
17:23
استخدام کارگر روز مزد انبار
به یک کارگر ساده در انبار مواد غذایی روز مزد نیازمندیم حقوق روزانه ۸۵۰ تومن حداکثر سن ۳۵ سال ساعت کار ۷ صبح الی ۴ بعد از ظهر کار بارگیری و بسته بندی سرویس از پارک لاله دارد محل کار حصه انتخاب ک...
صدیقه شریعتی
M Mm
سلام خانم هستم در تبریز هستم نیازمند یک کار در خانه هستم بسته بندی یا کارای اینترنتی
17:27
1403/12/04
صدیقه شریعتی
بهم کمک میکنید نیاز ب کار در خونه دارم 
10:33
اگرین مندا
من واقعا نیاز دارم ب کار 
11:12
نیروی بسته بندی
به یک نیروی خانم یا آقا جهت کار در بسته بندی دربهای کابینت نیازمندیم شرایط سنی خانم از ۴۰ الی ۴۵ شرایط سنی آقا از ۲۵ تا ۴۵ حداقل مدرک دیپلم آشنا به اکسل کار نیروبه شرح ذیل می باشد کنترل کیفیت قطعات ...
اگرین مندا
سلام من نیاز دارم به کار بسته بندی واقعا
11:12
شنبه 26 مرداد 1404، ساعت 07:49