دنبال کن

نیازمند کار در منزل خودم هستم

بسته بندی

1400/11/20
نیازمند فوری کار در منزل هستم . اگر میشناسید معرفی کنید در کرج
17:11
1 پاسخ
1 تایید
مازندران.آبین آمل و محمودآباد.شهرک صنعتی شهدای محمودآباد
استخدام نیروی ساده
جنسیت :مرد-ساعت کاری از هفت و نیم صبح الی هفت عصر -حقوق و مزایا بالاتر از قانون کار(بین بیست الی بیست و دو)، پرداخت حق تاهل، اولاد ، اضافه کاری -پاداش عملکرد- ارتقاء شغلی -بسته های اهدایی لبنیات و نو...
1400/11/21
مهدی نوروزی
خانم
06:54
2 تایید
نیازمند کار در خانه هستم 
ممنون بسته بندی
14:11
1 پاسخ
1 تایید
1401/01/25
نیازمند بسته بندی درمنزل هستم 
10:30
4 تایید
طراحی لیبل و اصلاحات
سلام این عکس توسط هوش مصنوعی طراحی شده .( یک لیبل برای پک های قهوه هست که روی جعبه چسبانده میشود ) میخواهم در سایز 8*8 باز طراحی بشه . لوگوی خودم جای لوگو بالا قرار بگیره. بجای mr.caffee حرف mrcaffee...
نیازمند کاردرمنزل بسته بندی هستم 
1 پاسخ
2 تایید
سمیه پاپی
نیازمند کار در خانه هستم
13:25
1 تایید
1401/01/27
الهام عبادی
نیازمندکاردرمنزل هستم
03:59
2 تایید
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه ای از شما گرفته نخواهد شد امکان حضوری و دورکاری فعال است حقوق ماهیانه ۱۰ میلیون تومان خانم و اقا مورد پذیرش
1401/01/31
یعقوبی
سلام چهار نفر خانم هستیم کار در منزل نیاز داریم تلفن 0**** 
08:27
1 تایید
یعقوبی
کرج کمالشهر چهار خانم هستیم دنبال کار در منزل میکردیم 
08:29
1 پاسخ
من ازاصفهانم نیازبه کاردرمنزل هستم اگه کسی سراغ داره به منم بگه 
10:31
1 پاسخ
بسته بندی
به هیچ عنوان هزینه آیی از شما گرفته نخواهد شد امکان حضوری و دور کاری فعال است حقوق ماهی ۱۰ میلیون تومان بسته بندی حبوبات آقا و خانم مورد پذیرش
1402/05/13
محمد صمدی
نیازمند کار در خانه هستم ممنون بسته بندی
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:40
1402/05/14
سلام لطفن تماس بگیرین
13:44
1 پاسخ
محمد صمدی
سلام لطفن تماس بگیرین
سلام 0**** تماس بگیرید 
14:27
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه‌ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و غیر حضوری فعال هست حقوق ماهیانه ۱۰میلیون بسته‌بندی حبوبات خانم و آقا مورد پذیرش
ملیسا
سلام دنبال کار در خانه هستم خیلی نیاز دارم بهش لطفا راهنمایی کنید 🙏🙏از تبریز
16:17
نیازمند کار در منزل هستم
17:28
1 تایید
من شهریار هستن 
نیازمند کار در منزل 
اگر بود اطلاع بدید بهم 
ممنون
17:29
1 تایید
بسته بندی
به تعدادی نیرو بسته بندی خانم و اقا نیاز مندیم شرایط کاری: ساعت کاری ۷تا ۱۹ صبحانه/نهار/میان وعده سرویس رفت و برگشت بیمه تامین اجتماعی
نیازمند کار بسته بندی در منزل هستم
17:30
1 تایید
1402/05/24
محمد صمدی
نیازمند کاردرمنزل بسته بندی هستم
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:55
1402/05/25
فاطمه دری
سلام نیازمنده کار در منزل مشهد 
05:12
طراحی بسته بندی کارتنی صبحانه بیرون بر
شرح پروژه: نیاز به طراحی یک بسته‌بندی کارتنی مخصوص صبحانه بیرون‌بَر داریم. ظرف صبحانه داخل کارتن قرار می‌گیرد (کارتن در تماس مستقیم با غذا نیست). انتظارات ما: طراحی کاربردی و مقاوم برای حمل طراح...
فاطمه دری
نیازمند کار در منزل. مشهد هستم 
05:12
1402/06/07
صدیقه شریعتی
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشند.  پیام بدین.0**** 
09:37
3 پاسخ
سیده فاطمه پودنه
من واقعا نیاز مبرم به کار در منزل دارم لطفا اگر سراغ دارید راهنمایی بفرمایید
11:53
1 پاسخ
میت هال رستوران - اندرزگو - بعد از چهار راه قیطریه - نرسیده به اشکستان پور جنوبی - پلاک ۹۸
استخدام کمک آشپز
کاربلد و زرنگ حداقل با ۲ سال سابقه -تخته کار- کار با گریل و سرخ کن و پک و بسته بندی کردن
محمد صمدی
سیده فاطمه پودنه
من واقعا نیاز مبرم به کار در منزل دارم لطفا اگر سراغ دارید راهنمایی بفرمایید
سلام تماس بگیرید0**** 
16:41
1402/06/08
سلام
چجوری میتونم کارتون ببینم
04:36
1 پاسخ
من واقعا نیاز دارم به کار
04:36
1 پاسخ
کار با گوشی مجازی،روزی یک میلیون آنی
قانونی و حلال پاره وقت مجازی تسویه آنی میلیونی تمامی افراد کارمند خانه دار بازنشسته دانشجو کار رایگان نداریم ابزار کار هزینه دارد بسته بندی تایپ ترجمه ادمین کانال نیستیم لطفاً با دقت بخونید ...
محمد صمدی
من واقعا نیاز دارم به کار
سلام تماس بگیرید0**** 
15:25
1402/06/09
ریحانه سادات سجادی
نیازمند کاردرمنزل هستم
18:19
1 پاسخ
محمد صمدی
ریحانه سادات سجادی
نیازمند کاردرمنزل هستم
سلام تماس 0**** بگیرید
18:26
استخدام همکار فروش
استخدام همکار فروش در ضمینه پخش محصول power جو دوسرپرک فوری در بسته بندی ۳۰۰ گرمی فروش در تمامی فروشگاه ها و باشگاه های بدنسازی پورسانت فروش از هر محصول کار با صورت پاره وقت و تمام وقت امکان فروش در س...
مهتاب حبیبی
نیازمند کار در منزل هستم تهران کهریزک 
22:51
1402/06/10
سلام  خسته نباشید من یک خانم هستم درروستا ی از پاگدشت تهران چند نفرهستیم به دنبال کاردرمنزل  لطف کنید اگر کاری سراغ داشتی بامن تماس بگیرید ممنون 0**** 
05:31
1402/06/11
گلناز خاکشوریان
شهرستان قوچان نیازمند کار در منزل هستم
10:59
کار آنلاین با گوشی
کار در زمینه طب سنتی و خدمات سلامتی به مردم ویژه بانوان ۲۴ تا ۵۳ ساله که میخوان طب سنتی رو یادبگیرن و با گوشی موبایل به درآمد های عالی برسن ❌❌❌کار بسته بندی نیست ❌❌❌❌❌❌ جهت اطلاعات بیشتر پیام بدین
1403/02/07
زهرا سلیمانی ابنیلی
من ازاصفهانم نیازبه کاردرمنزل هستم اگه کسی سراغ داره به منم بگه
نیاز به کار در منزل خود  هستم خواهشمندم اگر سراغ دارید  بهم معرفی کنید  از اصفهان هستم 
13:11
1403/06/03
سلام منم کار در منزل خودم احتیاج دارم 
15:48
1 پاسخ
محمد صمدی
سلام چجوری میتونم کارتون ببینم
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش 
16:56
کارگر ساده خانم جهت کارگاه لبنیات نیازمندیم
شست‌وشو تمیز کاری چیدمان و بسته بندی اجناس، تایم ۷ الی ۱۴ جمعه ها تعطیل
محمد صمدی
سلام منم کار در منزل خودم احتیاج دارم
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش 
16:57
1403/06/26
نرگس ازادگان
سلام من دنبال کار در منزل هستم اشتراک ماهانه رو خریدم ولی متاسفانه تمام آگهی ها منقضی است .
13:06
1 پاسخ
1403/06/27
M Mm
سلام  خانم هستم در  تبریز هستم  نیازمند یک کار در خانه هستم  بسته بندی یا کارای اینترنتی 
2 پاسخ
سئو کار حضوری
درود برای یک فروشگاه های انلاین و حضوری هستیم در حکیمیه که در پلتفرم های مختلف فعالیت میکنیم برای سئو سایت فروشگاه و مدیریت پنل ها همچنین روزانه برای مدیریت و بسته بندی سفارشات ساعات کاری از 8 یا 9 ت...
1403/09/20
آرش کاظمی
ساکن کرمانشاه هستم
13:28
مریم سهرابی
صدیقه شریعتی
سلام. توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشند. پیام بدین.0****
سلام چجوری
14:45
1 پاسخ
سلام نیازمند کار داخل منزل خودم هستم ساکن نجف آباد لطفا خبرم کنین
21:49
1 پاسخ
1 تایید
نیروی کار بسته بندی
به تعدادی خانم جهت بسته بندی قطعات لوازم یدکی خودرو واقع در بازار بزرگ تهران(چراغ برق _ملت_اکباتان _امیرکبیر) نیازمندیم . شنبه تا چهارشنبه ساعت ۹ تا ۱۸ پنج شنبه ساعت ۹ تا ۱۴ محیط کاملا امن و زنان...
1403/09/21
مریم نامجو
سلام نیازمند کار داخل منزل خودم هستم ساکن نجف آباد لطفا خبرم کنین
سلام چطوری باهاتون ارتباط بگیرم
08:05
1403/09/22
مینا آخرتی محمود اباد
نیازمند کار در منزل هستم هرچی که باشه لطفا سپاس 
18:51
2 پاسخ
سمیه نطری
سمیه نظری به کار درمنزل نیاز دارم بدون هیچ سرمایه ای 
19:06
1 پاسخ
استخدام کارگر ساده (آقا و خانم)
به تعدادی نیروی کار ساده جهت کار در شرکت مواد غذایی واقع در شهرک صنعتی کوثر نیازمندیم. ✔️سرویس رفت و برگشت ✔حقوق بالاتر از وزارت کار+پاداش بر اساس شایستگی و میزان فعالیت ✔️دارای امکانات رفاهی ✔بیمه...
1403/09/24
فاطمه شیرگیر
صدیقه شریعتی
سلام. توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشند. پیام بدین.0****
سلام وقت بخیر چطوری میشه. که پیام بدم شماره نیست 
08:07
1 پاسخ
1403/10/10
هوشمندی
سلام من یه خانم هستم دنبال کار در منزل هستم منزل خودم خیلی نیازمند هستم دیگه از بیکاری افسرده شدم 
12:50
1 پاسخ
اوا
سلام دوتابچه کوچیک دارم مستاجرم هستم نمیتونم بیرون کارکنم دنبال بسته بندی درمنزل هستم
13:05
استخدام برای 20 موقعیت شغلی
لطفا لطفا لطفا فقط تماس بگیرید بین ساعت 9 الی 14 پیام و چت به هیچ عنوان پاسخگو نیستیم فقط تماس بین ساعات ذکر شده. برای هر شخصی با هر مهارتی اینجا شغل هست. ساندویچ زن ، کمک آشپز، سالن دار حقوق 6 الی 10...
سلام نیازمند کاردرمنزل هستم سرپرست خانوار هستم فشم 
14:45
1403/10/11
منیژه کتابی
من نیاز درکارمنزل دارم ساکنه شهریارلطفاکسی سراغ داره بگه 0**** 
15:20
1403/10/12
محنا آزاد
بخدا بد جور نیاز به بسته بندی یا کار در خانه نیاز دارم 
13:55
1 پاسخ
صندوقدار فروشگاه (سنندج ) - خانم
شرح وظایف: کنترل پرداختی مشتریان استفاده از اسکنرهای محصولات و دستگاه های پرداخت برای تسهیل خرید مشتریان دریافت و پرداختی های مشتریان یادگیری چیدمان فروشگاه و پاسخ صحیح به مشتریان درباره محل قرارگیری ...
کمند زارع
نیازمند کار در منزل خود هستم
16:10
فاطی چمنی
سلام شب همگی بخیر کاردرمنزل می‌خوام بخاطر بچه دارم 
18:39
1 پاسخ
فاطی چمنی
فاطی چمنی
سلام شب همگی بخیر کاردرمنزل می‌خوام بخاطر بچه دارم
در کاشان هستم
18:40
رستوران های زنجیره ای شیلا | Shila Fast Food Co.
کارشناس کنترل کیفیت | Quality Control Expert
شرح وظایف و مسئولیت ها: بازرسی حضوری بخش های مختلف شعب رستوران (آشپزخانه، سالن، انبار، سردخانه و سالن) مسلط به روشهای نمونه برداری، استانداردهای ملی محصولات و کنترل کیفیت آماری مسلط به فرآیندهای کیفیت...
1403/10/14
محبوبه عبدالملکی
نیازمند کار در منزل هستم  ممنون از لطفتون کمکم کنیید
05:55
1 پاسخ
1403/10/16
فاطمه حسینی
یعقوبی
کرج کمالشهر چهار خانم هستیم دنبال کار در منزل میکردیم
سلام
09:44
نیازمند فوری کار در منزل هستم . اگر میشناسید معرفی کنید در کرج
نیازمند کار در منزل هستم فوری ...ممنون میشم
09:58
بسته بند خانم جهت تولیدی لباس
به تعدادی خانم برای بسته بندی در تولیدی لباس بچه گانه
1403/10/17
مهدیه
کار در منزل شد به منم بدین بسته بندی اسباب بازی لواشک هر چه باشه شماره تلفنم اینه0**** 
05:51
1 پاسخ
مهدیه
مهدیه
کار در منزل شد به منم بدین بسته بندی اسباب بازی لواشک هر چه باشه شماره تلفنم اینه0****
تو تبریز میشینیم
05:52
معصومه کیان ارثی
نیازمند کار درمنزل خودم هستم
06:27
کارگر ساده جهت مونتاژ و بسته بندی قطعات خودرو
کارگر ساده جهت مونتاژ و بسته بندی قطعات خودرو +بازه سنی ۲۰_۲۵ +ساکن مشکین دشت +اشنا به مسائل فنی +انظباط در کار و مسائل اخلاقی
شادی امامعلیزاده
سلام ازتبریز هستم نیازمند مبرم به کاردرمنزل دارم سریع
بسته بندی
11:27
1403/12/03
صدیقه شریعتی
فاطمه شیرگیر
سلام وقت بخیر چطوری میشه. که پیام بدم شماره نیست
تو روبیکا به این ای دی پیام بدین
Sepas402
16:29
1 پاسخ
صدیقه شریعتی
مریم سهرابی
سلام چجوری
سلام تو روبیکا به ایدی من پیام بدین(Sepas402)
16:31
آگهی استخدام
محل کار شهرک صنعتی شکوهیه تولید فوم بسته بندی سرویس ایاب و ذهاب پرداخت بیمه،عیدی،سنوات سه شیفت کاری هر شیفت ۸ ساعت ساعت
صدیقه شریعتی
هوشمندی
سلام من یه خانم هستم دنبال کار در منزل هستم منزل خودم خیلی نیازمند هستم دیگه از بیکاری افسرده شدم
سلام. با این شرایط اقتصادی که همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور  میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.
برای اطلاع از شرایط کار تماس بگیرید.0915/401/3205
17:19
صدیقه شریعتی
مینا آخرتی محمود اباد
سلام. با این شرایط اقتصادی که همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور  میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.
17:20
صدیقه شریعتی
محبوبه عبدالملکی
نیازمند کار در منزل هستم ممنون از لطفتون کمکم کنیید
17:21
استخدام فوری نیرو مرد
استخدام بصورت داعمی در کارخانه بسته بندی حبوبات و ادویه جات مزایای این کار : تک شیفت بدون گردش + فقط روزهای تقویم کاری یعنی تعطیلات و جمعه ها تعطیل است + حقوق کامل برابر قانون کار با تمام مزایا + بیم...
صدیقه شریعتی
محنا آزاد
بخدا بد جور نیاز به بسته بندی یا کار در خانه نیاز دارم
17:22
صدیقه شریعتی
مینا آخرتی محمود اباد
17:23
صدیقه شریعتی
M Mm
سلام خانم هستم در تبریز هستم نیازمند یک کار در خانه هستم بسته بندی یا کارای اینترنتی
17:23
سئو کار سایت و مدیریت و بسته بندی محصولات
لطفا داخل چت پیام بدید در صورت نیاز خودمون تماس میگیریم به یک سئو کار مسلط برای سایت وردپرسی نیاز مندیم همچنین موارد زیر هم تو روتین روزانه هستش آموزش کار با پنل دیجی کالا کار با ورد پرس و پلتفرم های ...
صدیقه شریعتی
M Mm
سلام خانم هستم در تبریز هستم نیازمند یک کار در خانه هستم بسته بندی یا کارای اینترنتی
17:27
1403/12/04
صدیقه شریعتی
بهم کمک میکنید نیاز ب کار در خونه دارم 
10:33
اگرین مندا
من واقعا نیاز دارم ب کار 
11:12
خانوم جهت بسته بندی نوقا نیازمندیم
به چند نفر خانم جهت بسته بندی نوقا نیازمندیم لطفا کامل بخوانید بعدا تماس بگیرید ممنون کار به منزل نداریم ساعت کاری ۸ الی ۱۵ آدرس شنب غازان کوی آزادی کوچه صدف۲ پلاک ۱۰۵ در مسیر شنب غازان بهار خانه...
اگرین مندا
سلام من نیاز دارم به کار بسته بندی واقعا
11:12
1404/07/10
فاطمه شیرگیر
صدیقه شریعتی
تو روبیکا به این ای دی پیام بدین Sepas402
پیام. دادم
10:36
یک‌شنبه 6 بهمن 1404، ساعت 10:39