دنبال کن

نیازمند کار در منزل خودم هستم

بسته بندی

1400/11/20
نیازمند فوری کار در منزل هستم . اگر میشناسید معرفی کنید در کرج
17:11
1 پاسخ
1 تایید
بانک لباس
بسته بندی پوشاک
مجموعه ما به چند بسته بند جهت تکمیل کادر خود نیازمند است
1400/11/21
مهدی نوروزی
خانم
06:54
2 تایید
نیازمند کار در خانه هستم 
ممنون بسته بندی
14:11
1 پاسخ
1 تایید
1401/01/25
نیازمند بسته بندی درمنزل هستم 
10:30
4 تایید
روناد
کارگر انبار
🚨 استخدام فوری در انبار پردازش سفارشات اینترنتی 🚨 👩‍💼👨‍💼 ویژه آقا و خانم | 💼 تمام‌وقت و پاره‌وقت | 📦 شادآباد - تهران 💡 دنبال کار ثابت یا پاره‌وقت هستی؟ 🎓 دانشجویی؟ 👪 وقت آزاد داری؟ یا دنبا...
نیازمند کاردرمنزل بسته بندی هستم 
1 پاسخ
2 تایید
سمیه پاپی
نیازمند کار در خانه هستم
13:25
1 تایید
1401/01/27
الهام عبادی
نیازمندکاردرمنزل هستم
03:59
2 تایید
بسته بندی
یک شرکت صنعتی بهترین شرایط شغلی را در بخش (بسته بندی کیسه فریزر)برای شما بانوان محترم در نظر گرفته است: شایستگی های همکاری باما: دقیق وبانظم متعهدومسئولیت پذیر امانت داروصادق سرعت عمل بالا مزایا: پا...
1401/01/31
یعقوبی
سلام چهار نفر خانم هستیم کار در منزل نیاز داریم تلفن 0**** 
08:27
1 تایید
یعقوبی
کرج کمالشهر چهار خانم هستیم دنبال کار در منزل میکردیم 
08:29
1 پاسخ
من ازاصفهانم نیازبه کاردرمنزل هستم اگه کسی سراغ داره به منم بگه 
10:31
1 پاسخ
بسته بندی
با سلام به تعدادی آقا و خانم جهت کار نیازمندیم بسته بندی در منزل شما شغلی ساده و پر درآمد برای آقایان و خانم ها دانشجویان و دانش آموزان با درآمدی عالی کسب اطلاعات بیشتر از واتساپ و روبیکا
1402/05/13
محمد صمدی
نیازمند کار در خانه هستم ممنون بسته بندی
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:40
1402/05/14
سلام لطفن تماس بگیرین
13:44
1 پاسخ
محمد صمدی
سلام لطفن تماس بگیرین
سلام 0**** تماس بگیرید 
14:27
طرح بسته بندی
چند طرح بسته بندی برای محصول که از روی یک بسته بندی که قبلا طراحی کرده ایم زده میشه و فقط رنگ و عکس و بعضی از نوشته تغییر میکنه
ملیسا
سلام دنبال کار در خانه هستم خیلی نیاز دارم بهش لطفا راهنمایی کنید 🙏🙏از تبریز
16:17
نیازمند کار در منزل هستم
17:28
1 تایید
من شهریار هستن 
نیازمند کار در منزل 
اگر بود اطلاع بدید بهم 
ممنون
17:29
1 تایید
طراح بسته بندی حضوری
به دنبال یک طراح گرافیک حرفه ایی در تبریز هستیم . لطفا پیشنهاد ثبت کنید
نیازمند کار بسته بندی در منزل هستم
17:30
1 تایید
1402/05/24
محمد صمدی
نیازمند کاردرمنزل بسته بندی هستم
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:55
1402/05/25
فاطمه دری
سلام نیازمنده کار در منزل مشهد 
05:12
بسته بندی
مجموعه تولیدی لابیسه جهت تکمیل تیم خود در واحد بسته بندی به یک همکار خانوم با: مسئولیت پذیری بالا برخوردار از اخلاق حرفه ای و روحیه کار تیمی دقت و نظم در انجام امور وقت شناس و منظم شرح وظایف: بسته ب...
فاطمه دری
نیازمند کار در منزل. مشهد هستم 
05:12
1402/06/07
صدیقه شریعتی
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشند.  پیام بدین.0**** 
09:37
3 پاسخ
سیده فاطمه پودنه
من واقعا نیاز مبرم به کار در منزل دارم لطفا اگر سراغ دارید راهنمایی بفرمایید
11:53
1 پاسخ
بسته بندی
یک شرکت تولیدی کفش واقع در شهرک صنعتی جی جهت تکمیل کادر خود به چند نفر نیروی بسته بندی نیازمند است همراه با ناهار ایاب و ذهاب بیمه تامین اجتماعی و بیمه تکمیلی ساعات تماس 9صبح تا 4 بعد از ظهر بجز روز...
محمد صمدی
سیده فاطمه پودنه
من واقعا نیاز مبرم به کار در منزل دارم لطفا اگر سراغ دارید راهنمایی بفرمایید
سلام تماس بگیرید0**** 
16:41
1402/06/08
سلام
چجوری میتونم کارتون ببینم
04:36
1 پاسخ
من واقعا نیاز دارم به کار
04:36
1 پاسخ
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و غیر حضوری فعال هست حقوق ماهیانه ۹میلیون بسته بندی حبوبات خانم و آقا مورد پذیرش
محمد صمدی
من واقعا نیاز دارم به کار
سلام تماس بگیرید0**** 
15:25
1402/06/09
ریحانه سادات سجادی
نیازمند کاردرمنزل هستم
18:19
1 پاسخ
محمد صمدی
ریحانه سادات سجادی
نیازمند کاردرمنزل هستم
سلام تماس 0**** بگیرید
18:26
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه‌ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و غیر حضوری فعال هست حقوق ماهیانه ۹ میلیون بسته‌بندی حبوبات خانم و آقا مورد پذیرش
مهتاب حبیبی
نیازمند کار در منزل هستم تهران کهریزک 
22:51
1402/06/10
سلام  خسته نباشید من یک خانم هستم درروستا ی از پاگدشت تهران چند نفرهستیم به دنبال کاردرمنزل  لطف کنید اگر کاری سراغ داشتی بامن تماس بگیرید ممنون 0**** 
05:31
1402/06/11
گلناز خاکشوریان
شهرستان قوچان نیازمند کار در منزل هستم
10:59
بسته بندی
به هیچ وجه هزینه از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و غیر حضوری هست حقوق ماهیانه ۹ میلیون بسته بندی حبوبات پذیرش آقا و خانم
1403/02/07
زهرا سلیمانی ابنیلی
من ازاصفهانم نیازبه کاردرمنزل هستم اگه کسی سراغ داره به منم بگه
نیاز به کار در منزل خود  هستم خواهشمندم اگر سراغ دارید  بهم معرفی کنید  از اصفهان هستم 
13:11
1403/06/03
سلام منم کار در منزل خودم احتیاج دارم 
15:48
1 پاسخ
محمد صمدی
سلام چجوری میتونم کارتون ببینم
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش 
16:56
ماشین های بسته بندی اصفهان پک
کارشناس برنامه ریزی
شرکت ماشین های بسته بندی اصفهان پک واقع در استان اصفهان، شهرک صنعتی جی جهت تکمیل کادر خود از افراد واجد شرایط زیر دعوت به همکاری می‌نماید. کارشناس برنامه ریزی کارشناس برنامه ریزی جنسیت: خانم، آقا نوع...
محمد صمدی
سلام منم کار در منزل خودم احتیاج دارم
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش 
16:57
1403/06/26
نرگس ازادگان
سلام من دنبال کار در منزل هستم اشتراک ماهانه رو خریدم ولی متاسفانه تمام آگهی ها منقضی است .
13:06
1 پاسخ
1403/06/27
M Mm
سلام  خانم هستم در  تبریز هستم  نیازمند یک کار در خانه هستم  بسته بندی یا کارای اینترنتی 
2 پاسخ
تولید،مونتاژ و حراست کارخانه ساعت کلاسیک و مدرن
استخدام فقط آقایان از متولدین ۷۵ تا ۸۴ حقوق پایه تک شیفت ۲۸ میلیون دوشیفت ۴۰ تومن برای بخش های تولید و مونتاژ تعمیر و بسته بندی و بخش های اداری(ثبت سفارشات، تحویل و حسابداری) انبار گردانی و حراست و ن...
1403/09/20
آرش کاظمی
ساکن کرمانشاه هستم
13:28
مریم سهرابی
صدیقه شریعتی
سلام. توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشند. پیام بدین.0****
سلام چجوری
14:45
1 پاسخ
سلام نیازمند کار داخل منزل خودم هستم ساکن نجف آباد لطفا خبرم کنین
21:49
1 پاسخ
1 تایید
کار در منزل
به نام خدا با  سلام و عرض ادب وخسته نباشید خدمت شما کار جویان محترم وگرامی  کار ما بسته بندی و و پرس کردن و آماده کردن بوگیر کنسروی میباشد کارمزد هر عدد  3000 سه هزار تومان میباشد و داخل هر کارتن  ...
1403/09/21
مریم نامجو
سلام نیازمند کار داخل منزل خودم هستم ساکن نجف آباد لطفا خبرم کنین
سلام چطوری باهاتون ارتباط بگیرم
08:05
1403/09/22
مینا آخرتی محمود اباد
نیازمند کار در منزل هستم هرچی که باشه لطفا سپاس 
18:51
2 پاسخ
سمیه نطری
سمیه نظری به کار درمنزل نیاز دارم بدون هیچ سرمایه ای 
19:06
1 پاسخ
استخدام نیرو آقا و خانم جهت بسته بندی ماهی
توضیحات شرکت بسته بندی ماهی به ۶ نفر پرسنل آقا و خانم با شرایط زیر نیازمند است: حقوق مطابق قانون کار و سر وقت بیمه تامین اجتماعی سرویس ایاب و ذهاب حق مسکن و حق بن حق تاهل و حق اولاد حق جذب و فوق العاد...
1403/09/24
فاطمه شیرگیر
صدیقه شریعتی
سلام. توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشند. پیام بدین.0****
سلام وقت بخیر چطوری میشه. که پیام بدم شماره نیست 
08:07
1 پاسخ
1403/10/10
هوشمندی
سلام من یه خانم هستم دنبال کار در منزل هستم منزل خودم خیلی نیازمند هستم دیگه از بیکاری افسرده شدم 
12:50
1 پاسخ
اوا
سلام دوتابچه کوچیک دارم مستاجرم هستم نمیتونم بیرون کارکنم دنبال بسته بندی درمنزل هستم
13:05
ساتراپی
آگهی استخدام در ساتراپی
ساتراپی جهت تکمیل کادر خود در استان تهران از افراد واجد شرایط زیر دعوت به همکاری می نماید. کارشناس فروش جنسیت: خانم، آقا سابقه کار: دارای سابقه کار نوع همکاری: تمام وقت شرایط احراز: ساتراپی در حو...
سلام نیازمند کاردرمنزل هستم سرپرست خانوار هستم فشم 
14:45
1403/10/11
منیژه کتابی
من نیاز درکارمنزل دارم ساکنه شهریارلطفاکسی سراغ داره بگه 0**** 
15:20
1403/10/12
محنا آزاد
بخدا بد جور نیاز به بسته بندی یا کار در خانه نیاز دارم 
13:55
1 پاسخ
نیروی بسته بندی خانم (کلوچه)
دونفر نیروی بسته بندی خانم جهت بسته بندی کلوچه درکارگاه نیازمندیم محل کار ابارش سرویس رفت و برگشت از محدوده سی هزار متری و اطراف داریم حقوق ماهانه تعطیلات رسمی و جمعه ها تعطیل بسته بندی در منزل ...
کمند زارع
نیازمند کار در منزل خود هستم
16:10
فاطی چمنی
سلام شب همگی بخیر کاردرمنزل می‌خوام بخاطر بچه دارم 
18:39
1 پاسخ
فاطی چمنی
فاطی چمنی
سلام شب همگی بخیر کاردرمنزل می‌خوام بخاطر بچه دارم
در کاشان هستم
18:40
بسته بندی در منزل فقط زیبا شهر
با سلام و عرض ادب به یک خانواده بدون سرپرست که یک خانم باشه با چند دختر و ترجیحا تحت پوشش بهزیستی برای بسته بندی نیازمندیم فقط و فقط مقیم زیبا شهر دزفول ، لطفاً از دزفول تماس نفرمایید چون امکان جابجا...
1403/10/14
محبوبه عبدالملکی
نیازمند کار در منزل هستم  ممنون از لطفتون کمکم کنیید
05:55
1 پاسخ
1403/10/16
فاطمه حسینی
یعقوبی
کرج کمالشهر چهار خانم هستیم دنبال کار در منزل میکردیم
سلام
09:44
نیازمند فوری کار در منزل هستم . اگر میشناسید معرفی کنید در کرج
نیازمند کار در منزل هستم فوری ...ممنون میشم
09:58
کارگرساده،موزع،راننده،شرکت بستنی
استخدام فوری کارگرساده اقاایرانی جهت خط تولید،توزیع،بسته بندی کارخانه بستنی ( شروع بکار از لحظه ورود به کارخانه ) راننده پایه2وموزع ✴کارگر ساده از 17 الی 38 سال ✴راننده از22الی45 ✴️موزع20الی38 ✳حق...
1403/10/17
مهدیه
کار در منزل شد به منم بدین بسته بندی اسباب بازی لواشک هر چه باشه شماره تلفنم اینه0**** 
05:51
1 پاسخ
مهدیه
مهدیه
کار در منزل شد به منم بدین بسته بندی اسباب بازی لواشک هر چه باشه شماره تلفنم اینه0****
تو تبریز میشینیم
05:52
معصومه کیان ارثی
نیازمند کار درمنزل خودم هستم
06:27
استخدام نیروی خانم نیمه وقت
با سلام مجموعه فست فود کوثر به تعدادی نیروی خانوم جهت همکاری در قسمت بسته بندی و تحویل غذا به صورت نیمه وقت نیازمند میباشد با ساعت کاری ۱۱ الی ۱۸ و شیفت دوم با ساعت کاری ۱۸ الی ۲۴ با حقوق ماهانه ...
شادی امامعلیزاده
سلام ازتبریز هستم نیازمند مبرم به کاردرمنزل دارم سریع
بسته بندی
11:27
1403/12/03
صدیقه شریعتی
فاطمه شیرگیر
سلام وقت بخیر چطوری میشه. که پیام بدم شماره نیست
تو روبیکا به این ای دی پیام بدین
Sepas402
16:29
صدیقه شریعتی
مریم سهرابی
سلام چجوری
سلام تو روبیکا به ایدی من پیام بدین(Sepas402)
16:31
یک نفر همکار خانم
یک نفر جهت کار در کارگاه تزریق پلاستیک جهت پلیسه گیری و بسته بندی نیازمندیم
صدیقه شریعتی
هوشمندی
سلام من یه خانم هستم دنبال کار در منزل هستم منزل خودم خیلی نیازمند هستم دیگه از بیکاری افسرده شدم
سلام. با این شرایط اقتصادی که همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور  میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.
برای اطلاع از شرایط کار تماس بگیرید.0915/401/3205
17:19
صدیقه شریعتی
مینا آخرتی محمود اباد
سلام. با این شرایط اقتصادی که همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور  میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.
17:20
صدیقه شریعتی
محبوبه عبدالملکی
نیازمند کار در منزل هستم ممنون از لطفتون کمکم کنیید
17:21
استخدام آقا برای کارخانه تولید آبمیوه و انرژی زا
کارخانه تولید آبمیوه و انواع نوشیدنی انرژی زا و قهوه ی سرد جهت تکمیل کادر نیروی آقای خود قصد جذب نیرو با شرایط زیر را دارد: شرایط سنی:۱۸ تا ۳۰ سال شرایط تاهل: مجرد بخش های کاری: خط تولید: ۱۵ نفر بست...
صدیقه شریعتی
محنا آزاد
بخدا بد جور نیاز به بسته بندی یا کار در خانه نیاز دارم
17:22
صدیقه شریعتی
مینا آخرتی محمود اباد
17:23
صدیقه شریعتی
M Mm
سلام خانم هستم در تبریز هستم نیازمند یک کار در خانه هستم بسته بندی یا کارای اینترنتی
17:23
استخدام خط تولید تجهیزات پزشکی عرشیا طب
کار خانه تولید تجهیزات پزشکی عرشیا طب در نظر دارد برای بخش‌های مختلف خط تولید،اپراتوری دستگاه،بسته بندی و انبار داری از بین افراد مستعد و فعال نیرو جذب کند. شرایط کاری : ️داشتن سلامت جسمانی کامل✅️ ن...
صدیقه شریعتی
M Mm
سلام خانم هستم در تبریز هستم نیازمند یک کار در خانه هستم بسته بندی یا کارای اینترنتی
17:27
1403/12/04
صدیقه شریعتی
بهم کمک میکنید نیاز ب کار در خونه دارم 
10:33
اگرین مندا
من واقعا نیاز دارم ب کار 
11:12
بسته بند
بسته بندی اتوکاری
اگرین مندا
سلام من نیاز دارم به کار بسته بندی واقعا
11:12
شنبه 25 خرداد 1404، ساعت 13:16