حقوق یک کارگر فنی در ماه چقدر است؟
حقوقکادگدفنی
حقوق یک کارگر فنی استاد کار بین 10 میلیون تا 13 میلیون خالص دریافتی میبایست باشد
10 تومن
ممنون از نظرات تون من در شرکتی کار میکنم حقوق استاد کار فنی رو 6 تمان میده منصفانه است به نظرتون
سلام دوستان من استاد کار نبشی کش هستم روزی حدودا یک ملیون درامدمه و میخام بیام ایرانخودرو عاقلانس بنظرتون
کارگر فنی ماهر 7 نیم میدن.اونم کار دیگه واسه ایرانی نیست
سلام کارگر افغانی هستم وارد کار فنی آشنا به مواد شوینده اسید آب جاور دستگاه بادی شماره تماس 0**** در اصفهان
سلام گارگر فنی تزریق پلاستیک هستم در تهران رباط کریم پرند یا نصیر شهر 0**** تماسم
سلام کارگر فنی ماهر هستم 0****
سلام .کارگر سری تراش ماهر هستم 0****
سلام.تکنیسین فنی تاسیسات و پکیج هستم.0****
سلام به یک نیروی تولید کار نایلون پلاستیکی نیازمندیم محل کار شهریار فردوسیه 0****
سلام غلام حسین زاده فنی کار ظرف یکبار مصرف هستم 0****
سلام من احمد هستم در دولت اباد هستم مسلط جوش کاری مسی هستم و چیلر میسازم فعلان بیکار هستم می خواهم کار کنم هر کاری باشد شماره من 0****
سلام استادکار فنی هستم ساکن آبادان با پنج سال سابقه در پتروشمی عسلویه جویای کارهستم .0****
محمدسهرابی تکنسین فنی خرمدشت تاکستان شهرک صنعتی
سلام عباس عبدالهی 28 سالمه کارگرفنی ماکنیک دیزل لیف تراک و ماشین های سنگین هستم 8 سال هم سابقه در این زمینه دارم دنبال کار تو اروگان های دولتی هستم ممنون میشم باتون همکاری کنم
سلام محمدنژاد هستم.تجربی کاردرزمینه مکانیک صنایع.با توجه به تجربیات کاری این توانایی رادارم.اجرای کاهش هزینه های بالای تعمیرات خط تولید.مدیریت خط تولید.افزایش بهروری تولید با کیفیت و کاهش توقفات خط تولید.بازنشسته هستم.آماده گی کامل جهت همکاری در صنایع و کارخانجات تولیدی .شماره تماس 0**** گرگان
سلام یعقوب هستم 21ساله هستم صندلی نهارخوری میتونم درست کنم تهران خاروشهرهستم0****
سلام دوستان من یک کارگرفنی دست به آچار هستم مشهدمقدس 0****
سلام محسین صفدری استم اوستکار قالشوی حریفی در هرکاری قالشوی اتباع افغان شماره 0****
سلام تکنیسین فنی تاسیسات آشنا ودارای مدرک فنی چیلر و سردخانه و یخچال و لوازم خانگی گردنده 0**** سمنان
سلام کارگر فنی هستم
سلام عبدالرحیم رحمانی هستم از افغانستان دیپلمه کمپوتر دارم میتونم انگلیسی فارسی تایپ کنم همچنان آگاهی دارم دربخش پروگرام های کمپوتر مانند word exel Windows و دیتاانتری بلدم
دفتر فنی younatech درراستای مونتاژتابلوبرقهای ساختمانی بصورت تعدادوسری بانیروی کارامد. جهت سفارش وتماس0**** کریمی
سلام مکانیک ریسندگی هستم در کاشان
سیف الله شجاعی هستم. من توی کار تزینات سنگ هستم مثلاً قاب میوه خوری سنگی. آجیل خوری سنگی گلدون سنگی. و قلیون سنگی خلاصه براتون بگم. هرجور سفارش باشه قبول میکنم. که. دورست کنم
سلام جعفر محمودی جوشکار برق وقتی کار تزریق پلاستیک هستم شهریار حومه جویای کار
سلام دنبال کار 12 / 24 هستم فنی کار هم هستم با سابقه کاری دارای گواهی نامه متور وماشین شماره تماس 0****
سلام کارگر فنی و دست به آچارم جوشکاری هواگاز فولم جوش co2 هم بلدم ولی حرفه ای نیستم لوستر سازم دنبال کار ترجیحا روزانه پول بهم بدن چند روز اول 0**** تهران
خوب به نظر من اون کسی که 6 تومن میگیره استاد کار نیست، استاد کار زیر 15 میلیون کار نمیکنه
نه عاقلانه نیست ، بمون سر کارت
اول فرسی نوشتن و فارسی صحبت کردن رو یاد بگیر بعد دنبال تایپ کامپیوتر باش، اقا دروغ میگم من، این اقا میگه من تایپیست هستم اونوقت بلد نیست بنویسه کامپیوتر 🤣🤣🤣🤣🤣
حقوق استاد کار فنی در جنوب بالای 60 ملیون تومان هست بعد شما می گوید 10 ملیون
باده ملیون کی تو تهران هم خرج خانواده بده هم کرایه منزل
سلام من جوشکار فنی و نقشه خون حرفه ای هستم با سی سال سابقه ی کار دنبال کار هستم که بیمه هم داشته باشه ساکن فردیس. استان البرز هستم
سلام. بنده کوچک همه شما رامین هستم باتری ساز سنگین و نیمه سنگین کاملا ماهر ب سیم کشی ماشین های راهسازی و دیزلی و سنگین کولر و بخاری درجا ولی شاخه اصلی و کارم خدمات برق سایپا دیزل و دنگوفنگ
سلام جوشکار کد لوله های نفوذی فشار قوی هستم کار خوب اطراف شهر سرخس یا خود شهرستان سرخس میخوام
16 تا 20 ملیون کمتر نمی صرفه
سلام امیر هستم 19 ساله هستم صابقه کاری 2سال فنی تعویض روغنی