راننده بیل
راننده بیل هستم همه کاری کردم بیشتر در معدن بودم از صفر تا صد هم کار کردم با هر دستگاهی ک باشه
سلام وقت بخیر یک دستگاه بیل دلتا220 دارم دوم بال راننده میگردم برای معدن طلایداران مس جیرفت میایی
ماهان عزیزی متولد1374/06/01- (27ساله) پایان خدمت- متاهل(دارای یک فرزند) گواهینامه راننده گی:(پایه دوم وکارت هوشمندوسلامت-ویژه بیل مکانیکی-ویژه لودر-بلدوزر) گواهینامه :(کمک های اولیه اورژانسی) گواهینامه:(ICDLهفت گانه کامپیوتر- word"exell-pawerpoint-afis گواهینامه:(مسئول ایمنی و HSE) ارزیابی خطرات-پیشگیری از حوادثات -بهداشت محیط ساکن :تبریز تماس:0****
سلام راننده بیل هستم باویژه جویای کار 0**** جوکار
راننده بیل مکانیکی هستم دارای گواهینامه ویژه جویای کاردرتبریز 0****
باسلام راننده بیل میکانیکی هستم گواهی ویژه دارم.. 0****
راننده بیل تبریز کار باشد 0****
باسلام راننده بیل با18 سال سابقه وبیمه ویژه بیل دارم دنبال کار دائم میگردم واز نطر کار باهر دستگاههی کار کردم 0****
باسلام راننده بیل لاستیکی وزنجیری باهمه نوع بیل کارکرده ام ویژه هم دارم جویای کار هستم ودر پروژهها ومعدن هم زیاد کار کردهام و18 سال سابقه دنبال کارهستم 0**** کشکولی
سلام دنبال راننده بیل هستم جهت کار در معدن با حقوق 20 تومان با 8 ساعت کار 25 روز کاری
راننده بیل 19سال سابقه و ویژه دار هستم تازه از بیکار شدم جویای کار در شیراز کوار فیروز آباد اگر مار دائم باشد خانه ام را هم به محل کارم نزدیک میکنم
راننده بیل وارد ویژه دار با 19یال سابقه و0**** وکار باکل بیل های روز دنیا
سلام راننده بیل هستم از الف تا ی هر کاری داشتید در خدمتم به شرطی پول سر وقت بدهید..
راننده بیل با تجربه وفنی واسه شیراز اطرافش هرکی خواست درخدمتم