همه چیز در مورد شغل راننده لیفتراک
راننده13سال سن45سال
عالیه مرسی
سلام راننده لیفتراک هستم 45سالم نه سال سابقه کاری ولی نمیتونم کار پیدا کنم کمکم کنید 0**** اهل تبریزم
سلام 42سال سن با15سال سابقه 0**** مشغول بکار .برای شرایط بهتر
سلام راننده لیفتراک هستم متاسفانه شب عید کارفرما عیدی و سنوات ما رو نداد به کجا باید پناه ببریم از دست این بی وجدانها
سلام راننده لیفتراک هستم با گواهینامه 30 سالمه و 5 سال سابقه کاری دارم ساکن قزوین هستم ، روزهای یک شنبه، سه شنبه، پنج شنبه از ساعت 14:30 به بد نیستم کلاس فنی حرفه ای دارم ولی بقیه روزها ساعت کاری مهم نیست . اگر با این شرایط کسی قبول میکنه درخدمتم
سلام راننده لیفتراک با 38 سال سن و 10 سال سابقه تمام وقت 12 ساعته حقوق توافقی
حسین شعبانی سلام راننده لیفتراک هستم 35 سالمه یک سال سابقه کاری دارم 0**** اهل ماهدشت کرج
سلام بیا تهران اینجا کار زیاده منم تبریز بودم
سلام راننده لیفتراک با15سال سابقه به علت حقوق کم دنبال کارم 0****
سلام 36سالمه راننده لیفتراک حرفه ای شماره0****
سلام راننده لیفتراک 28 ساله سابقه کار با ایفتراک 5 سال!استان البرز
پیمان خانی سلام راننده لیفتراک هستم 32,ساله با 8سال سابقه کار ساکن غرب تهران دنبال کار با حقوق خوب هستم0****
سلام راننده لیفتراک هستم 42 ساله ومدرک دیپلم جویای کار بادرامد خوب هستم ساکن اسلامشهر باتجربه و دوازده ساعت کار توافقی 0****
سلام مجید رحیمی هستم 38سالمه ساکن اراک 12سال سابقه لیفتراک تو صنعت نفت دارم0****
سلام راننده لیفتراک هستم 36سال دارم 9سال سابقه دارم ساکن کرج هستم0**** شماره موبایلمه.
سلام راننده لیفتراک هستم 45 سال سن دارم 15 سال سابقه رانندگی لیفتراک کرمانشاه هستم بیکارم
سلام و عرض ادب راننده لیفتراک 3/5 تن با بیش از سیزده سال سابقه در سردخانه گوشت و مرغ دنبال شرایط حقوقی بهتر در شهر هشتگرد یا نظرآباد البرز هستم لطفتا در صورت نیاز با این شماره تماس بگیرید در خدمتم 0****
سلام راننده لیفتراک هستم ،به صورت تمام وقت در خدمتم.
سلام کجا تهران کار هس
سلام من 29 سالمه.راننده لیفتراکم.مشغول به کارم.اما چون پیمان کاری هستم میخام جابجا بشم 0****
راننده لیفتراک
راننده لیفتراک وانبارپارچه وهمه چی ازسفارش وتابارگیری انجام میدم ولی باحقوق 20تومن نجف اباداصفهان0****
سلام تشریف بیار ابرکوه یزد در خدمتم
راننده لیفتراک سن41سابقه14سال بهنام نجف زاده 0****
بهنام نجف زاده سن41سابقه14سال ساکن کرج خارج از کشوردنبال0****
واقعاً حقوق راننده لیفتراک کم هس همش برای شخصی میخاد کاربکنی عیدی وسنوات هم نمیدن حقوق هم کم
سلام رانده لیفتراک هستم با بیست هشت سال سابقه حرفه ای 0****
بنده مرتضی جهانی راننده لیفتراک جویای کار هستم از خراسان شمالی اسفراین
سلام راننده لیفتراک ،ریچ استاکر هستم 30ساله سن دارم باسابقه رانندگی درفولاد مبارکه،نسوزایران،اهل مبارکه اصفهان هستم بیکارم.
سلام سعید از قزوین راننده لیفتراک وتراکتور وبیل بگو هستم 45ساله دنبال کارهستم
داداش سلام خوبی آموزشگاه خوب لیفتراک توتهران که خوب یادبدن شماره داری بیزحمت بفرستی بچه محلیم ممنون میشم جواب بدی؟
راننده لیفتراک هستم بازنشسته سن 45 سال جویای کار 10 سال سابقه لیفتراک دارم و جویای کار 0****