شرح وظایف و مسئولیتهای یک ادمین اینستاگرام چیست؟
ادمین چیست
کار ادمین چیست؟
سلام وقت بخیر ادیت فیلم و عکس و پاسخگویی به کامنت ها و دایرکت ها رو انجام میدهم و فیلم و عکس های شما رو پست و استوری میکنم. اگر نیاز داشتین اطلاع دهید 0**** حمزئی
سلام وقتتون بخیر تمام کارهای ادمینی برا اینستا و برنامه هارو انجام میدم اگه نیاز داشتید واتساپ درخدمتم 0****
سلام وقت بخیر ؛ اگه نیاز به ادمین داشتید در واتساپ پیام بدید. 0****
سلام وقت بخیر.ادمین اینستاگرام هستم.خدماتم شامل کاورهایلایت .کاورپست .تولید محتوا به روزوجذاب.ادیت عکس وفیلم.ایده به کارفرما برای جذب مخاطب و.... انجام میدم. شماره واتساپ:0****
سلام وقت بخیر ادیت فیلم و عکس،پاسخگویی در دایرکت،بارگذاری پست ها رو انجام میدم،در صورت نیاز اطلاع بدید 0****
سلام وقتتون بخیر 🙋🏻♀️🌸 اگر به ادمین اینستاگرام نیاز داشتید در واتس آپ یا تلگرام پیام بدید.
سلام وقتتون بخیر 🙋🏻♀️🌸 اگر به ادمین اینستاگرام نیاز داشتید در واتس آپ یا تلگرام پیام بدید. ادیت حرفه ای عکس و ویدیو هم انجام میدم
شماره نذاشتین
سلام وقت بخیر ادمینی اینستا خواستید درخدمتم پاسخگویی به کامنت ها دایرکت ها عکس های شما رااستوری و پست میکنم برای هماهنگی تماس بگیرید. 0****
لطفاً پیام بدین 0****
سلام آموزش ادمینی داده میشه واتساپ پیام بزارید فقط 0****
سلام ادمین اینستاگرام و(دورکاری) برای پیج شما پست +استوری+محتواسازی+کپشن نویسی+ بالا بردن افزایش بازدید پیج + بالا رفتن فالوورها به صورت روزانه برگزاری چالش ها و مسابقات اینستاگرامی + افزایش فالوئر اینستاگرام + افزایش بازدید و لایک پست و استوری + افزایش ایمپرشن و ریچ + طراحی بنر های تبلیغاتی استوری + طراحی کاور پست +مشاور و انالیز پیج کاری شما با بهترین قیمت +آنالیز پیج شما و رغبا
سلام من ادمین اینستا گرام هستم به صورت تخصصی پیش خانم رها رخشانی دوره دیدم مسلط به الگوریتم اینستاگرام پاسخگو دایرکت تمام وقت ادیت فیلم و عکس تعامل پیج
به آیدی زیر پیان بدین در اینستا گرام negar.m.1657
سلام فاطمه هستم ادمین اینستاگرام بنده تو دوره ی خانم فارا از اساتید اینستاگرام هستند گذراندم دایرکتر و جواب به کامنت تعاملات پیچ کارفرما و رفتن به اکسپلور مرتب و منظم کردن اکسپلور و نحوه درست هشتک گذاری رزرو تبلیغات آنالیز پیچ کاور هایلایت و کاور پست نکته ،: بنده تو کار ادیت در حاضر نیستم هیچ دوروغی هم ندارم بگم هر کاری هم کارفرما بخواد انجام میدم بجز ادیت خلاصه درخدمتتان هستم 🌹🤣 0****