دنبال کن

شرح وظایف و مسئولیت‌های یک ادمین اینستاگرام چیست؟

ادمین اینستاگرام

1400/09/07
ادمین چیست
21:52
ساخت پیج طراحی سازه و طراحی داخلی معماری شرکت ساختمانی
بنده یک شرکت خدمات مهندسی (طراحی سازه و طراحی معماری و معماری داخلی ) دارم که میخواهم یک پیج اینستاگرام بسازم که بتوانم مخاطب های بیشتری به خود اختصاص دهم و مشتری بدست بیاورم
کار ادمین چیست؟
21:52
1400/10/29
سلام 
وقت بخیر 
ادیت فیلم و عکس و پاسخگویی به کامنت ها و دایرکت ها رو انجام میدهم 
و فیلم و عکس های شما رو پست و استوری میکنم. 

اگر نیاز داشتین اطلاع دهید  

0**** 
حمزئی 
15:47
1401/01/27
سلام وقتتون بخیر
تمام کارهای ادمینی برا اینستا و برنامه هارو انجام میدم اگه نیاز داشتید واتساپ درخدمتم
0**** 
18:32
ملک آسا فیدار پارتاک
ادمین اینستاگرام
استخدام ملک آسا فیدار پارتاک ملک آسا فیدار پارتاک در استان اصفهان، شهر اصفهان جهت تکمیل کادر خود از متقاضیان ساکن استان اصفهان استخدام می‌نماید ادمین اینستاگرام جنسیت: خانم نوع همکاری: تمام وقت ...
1401/01/31
سارینا
سلام وقت بخیر ؛ اگه نیاز به ادمین داشتید در واتساپ پیام بدید.
0**** 
17:08
1401/02/04
بهنازا
سلام وقت بخیر.ادمین اینستاگرام هستم.خدماتم شامل کاورهایلایت .کاورپست .تولید محتوا به روزوجذاب.ادیت عکس وفیلم.ایده به کارفرما برای جذب مخاطب و.... انجام میدم.
شماره واتساپ:0**** 
22:09
1 تایید
1401/05/11
فاطمه مسلمی
سلام وقت بخیر 
ادیت فیلم و عکس،پاسخگویی در دایرکت،بارگذاری پست ها رو انجام میدم،در صورت نیاز اطلاع بدید
0**** 
19:56
ادمین اینستاگرام
۴ نفر نیرو جهت کار در اینستاگرام نیازمندیم . به درد افراد دانشجو خیلی میخوره چون میتونه زمانش منعطف باشه . در صورت نیاز آموزش هم داده میشه و هزینه ای نداره درآمد ثابت هم داره اما بعد از مدتی فعال...
1402/01/25
آتنا حقانی
سلام وقتتون بخیر 🙋🏻‍♀️🌸
اگر به ادمین اینستاگرام نیاز داشتید در واتس آپ یا تلگرام پیام بدید.
06:56
1 پاسخ
آتنا حقانی
سلام وقتتون بخیر 🙋🏻‍♀️🌸
اگر به ادمین اینستاگرام نیاز داشتید در واتس آپ یا تلگرام پیام بدید.
ادیت حرفه ای عکس و ویدیو هم انجام میدم 
06:56
1402/01/26
فریبا توکلی
آتنا حقانی
سلام وقتتون بخیر 🙋🏻‍♀️🌸 اگر به ادمین اینستاگرام نیاز داشتید در واتس آپ یا تلگرام پیام بدید.
شماره نذاشتین
13:42
1 پاسخ
1 تایید
ویرا تجارت ارغوان
ادمین اینستاگرام
استخدام ویرا تجارت ارغوان فروشگاه‌های زنجیره‌ای رنگ و ابزار زبرنگ واقع در تهران در منطقه طرشت (مترو دانشگاه شریف) در جهت توسعه فعالیت خود نیازمند همکار خانم و آقا در زمینه ادمین پیج اینستاگرام و شبکه‌...
1402/01/28
مهدیه سلیمانی
سلام وقت بخیر ادمینی اینستا خواستید درخدمتم پاسخگویی به کامنت ها دایرکت ها عکس های شما رااستوری و پست میکنم برای هماهنگی تماس بگیرید.
0**** 
13:15
1 تایید
1402/02/05
مهدی
فریبا توکلی
شماره نذاشتین
لطفاً پیام بدین
0**** 
11:59
1402/03/14
فاطمه ...
سلام آموزش ادمینی داده میشه 
واتساپ پیام بزارید فقط 
0**** 
19:03
ادمین اینستاگرام
شومینه برتر استخدام ادمین حرفه‌ای خانم برای شومینه برتر به یک همکار خانم با ویژگی‌های زیر نیازمندیم: بازه سنی ۲۰ تا ۳۰ مسلط به عکاسی و تولید محتوای بصری خلاقانه دارای اعتماد به نفس بالا و توانایی ارت...
فاطمه ...
سلام ادمین اینستاگرام و(دورکاری) برای پیج شما پست +استوری+محتواسازی+کپشن نویسی+ بالا بردن افزایش بازدید پیج + بالا رفتن فالوورها به صورت روزانه
برگزاری چالش ها و مسابقات اینستاگرامی
+ افزایش فالوئر اینستاگرام
+ افزایش بازدید و لایک پست و استوری
+ افزایش ایمپرشن و ریچ
+ طراحی بنر های تبلیغاتی استوری
+ طراحی کاور پست
+مشاور و انالیز پیج کاری شما با بهترین قیمت 
+آنالیز پیج شما و رغبا
19:04
1 تایید
1402/04/19
موسویان
سلام من ادمین اینستا گرام هستم به صورت تخصصی پیش خانم رها رخشانی دوره دیدم
مسلط به الگوریتم اینستاگرام 
پاسخگو دایرکت تمام وقت  ادیت فیلم و عکس
تعامل پیج
12:45
موسویان
به آیدی زیر پیان بدین در اینستا گرام negar.m.1657
12:45
ادمین اینستاگرام
اگر برای انجام امور پیجتون نیازمند به ادمین هستین این آگهی برای شماست. ادمین اینستاگرام هستم آموزش دیده، دارای سابقه کاری، مهارت بالا در مدیریت پیج و محتوا جهت اطلاع از شرایط واتساپ پیام بدین تا توضیح...
1402/07/17
فاطمه دشتبان
سلام فاطمه هستم ادمین اینستاگرام
بنده تو دوره ی خانم فارا از اساتید اینستاگرام هستند گذراندم
دایرکتر و جواب به کامنت 
تعاملات پیچ کارفرما و رفتن به اکسپلور مرتب و منظم کردن اکسپلور و نحوه درست هشتک گذاری 
رزرو تبلیغات
آنالیز پیچ 
کاور هایلایت و کاور پست 
نکته ،: بنده تو کار ادیت در حاضر نیستم هیچ دوروغی هم ندارم بگم هر کاری هم کارفرما بخواد انجام میدم بجز ادیت 
خلاصه درخدمتتان هستم 🌹🤣
0**** 

07:12
شنبه 3 آذر 1403، ساعت 14:41