حقوق یک نگهبان ساختمان در ماه چقدر است؟
سلام
سلام من بیکار هستم من نگهبانی مسکونی در پیامبر اعظم میخواستم وبا این شماره تماس بگیر ید 0****
سلام0نگهبان0است0ساختمان0کارشیراز0****
سلام نگهبانی ساختمان میخام درمشهد
سلام نگهبانی میخام 8سال سابقه کاردرتمام ایران مجردم مدارک لازم دارم غیرازگواهینامه 0**** شماره تماسم فعلن بیکارم محمداسمم ترکمن ازگالیکش
سلام من کار نگهبان میخام کی توش کار نباشه فقط هقوق 8 میلون تمان درشیراز گویم باشه ممنون 0****
سلام نگهبانی بدون کار درشیرازمیخوام خودشه شیراز 4سال سابقه کار در فرهنگ شهر کوی وحدت بلوار صلح دارم
سلام نگهبانی بدون کار درشهر شیراز میخوام سابقه کاری درفرهنگ شهر کوی وحدت باغ ارم بلوار صلح دارم شماره تماس 0**** درضمن بلوچ هستم ازایرانشهر
با سلام من بلوچ 26ساله دنبال کار نگهبانی باغ وساختمان...هستم باحقوق توافقی بدون اعتیاد وکاملا سالم معافیت ندارم
سلام 24سالمه از خرم آباد نگهبانی درخواست دادم 0****
سلام تماس بگیرین0****
سلام نگهبانی در مشهد کسی خواست درخدمتشون هستم استایی هم در حد دیوار چینی واستر رو فول فولم سنگ بلوک دیواری هم میتونم کار کنم
سلام من یک بازنشسته 56سالمه حقوقم کفایت نمیکند نگهبان در هر شغلی باشد می پذیرم باغ مرغداری کارخانه کارگاه هر نوع که باشد
سلام.قربان.من.میخام.نگهبانی.انجام.میدم.شماره.0****
من گواهینامه دارم پایه 3 خودم پراید دارم ودنبال نگهبانی تمام وقت هستم وبجای خواب اگربه باشه مجردم 41سال دارم هرجای شیراز ویا هرجای ایران