چطور یک حسابدار ماهر بشیم؟
چگونگی ارسال لیست بیمه ، مالیات بر حقوق ، معاملات فصلی
سلام چطوری
خوب ؟؟؟
خوب
میتونین تشریف بیارید شرکت ما بهتون صفر تا صد آموزش میدیم
شما چه شرکتی هستید؟ کمک حسابدار هم میگیرید؟
مدرک کارشناسی مدیریت امور بانکی دارم سابقه ی کار ندارم و دنبال کار میگردم
چه نوع شرکتی هست؟
مدرک تحصیلی دارم ولی به صورت عملی هیچی بلد نیستم باید چکار کنم؟؟
آدرس لطف کنید
ادرس لطف کنید
ممکنه آدرس بدید کارآموز هم قبول می کنید؟
سلام به همگی اگه کارآموزی حسابداری سراغ دارین لطفا معرفی کنید سپاسگذارم
آدرس لطف میکنید
سلام میشه آدرس بدین
سلام آقا 30 ساله مسلط به نرم افرار هلو دارای 8 سال سابقه کار جویای کار هستم اگر موردی هست دوستان معرفی بفرمایید 🙏
اگه دنبال شغل هستید خوشحال میشم راهنمایی کنم با درآمد ثابت و قرارداد رسمی بیا روبیکا 0****
سابقه ام داشته باشخ؟
سلام من حدود 12 سال سابقه در حسابداری دارم ولی تارزش افزوده ومالیات کار نکردم الانم بیکارم کسی منو استخدام نمی کنه لطفا کمکم کنید
0****
خواهش میکنم خواهش میکنم پولتونو الکی ب این موسسه های آموزش حسابداری ندین برید کارآموزی مجانی کار کنین راه میوفتین حتی اگه هیچی نمیدونی نه تئوری نه عملی
با سلام کارشناس حسابداری هستم، دانش حسابداری دارم اما سابقه کارورزی دارم اما شرکتی نه دزفول هستم . ممنون میشم کمک کنید، به عنوان کاراموز یا کمک حسابدار در شرکت ها مشغول بشم، 0****
سلام
برای کار در کلنیک
سلام بدنبال کار حسابداری میگردم که کارو بهم یادم بدن
سلام فارغ تحصیل کارشناسی حسابداری ام هرجا میرم میگن سابقه کار واقعا دیگه خسته شدم ممنون میشم راهنمائیم کنین
سلام منم دوست دارم معاملات فصلی ، اضهار نامه، گزارش مالی و مودیان را یاد بکیرم
خودم هستم اگه میخوایم بگین
سلام من مدرک کارشناسی حقوق دارم ولی میخوام در رشته حسابداری کاری پیدا کنم و هیچی از حسابداری نمیدونم امکانش هست بمن کمک کنین سپاسگزارم
سلام وقت بخیر، چگونه یه حسابدار حرفه ای شویم
سلام آدرس رو لطف میکنین
سلام مهناز معصومی هستم ،رشتم حسابداری ،ولی چون سابقه ندارم باید چیکار کنم ،لطفا راهنمایی کنید 🙏
سلام من 5 سال سابقه کار با نرم افزار هلو فروشگاهی در شهر همدان دارم الانم بیکارم هر جا میرم قبولم نمی کنند چکار کنم به پولش احتیاج دارم
سلام دنبال کار بدونه سابقه کار و بدونه دیپلم میگردم
سلام شرکت شما کجاست؟
شرکت شما کجاست؟