دنبال کن

چطور یک آشپز فرنگی ماهر شویم؟

آشپز فرنگی

1402/10/01
اول اینکه با ادویه بلد باشد کار کند ،طبخ غذا فرنگی با غذاهای ایرانی سنتی کاملا فرق دارد ،و اینکه گارنیشر حرفه‌ای باشد،
غذاهای فرنگی یعنی زیبایی و طمع خوش عطر سیر در غذاهاست
و استفاده مکرر از روغن زیتون بجای روغن مایع هست
ودقت در تایم و طبخ غذاهای فرنگی ،همچنین دما و حرارت موقع پخت استیک پاستا و ....

07:45
سعادت آباد
آشپز
استخدام آشپز ایتالیایی حرفه‌ای 🇮🇹🍕 به یک آشپز ماهر (خانم یا آقا) مسلط به تهیه پیتزا، پاستا، گریل و سالاد جهت همکاری در محیطی حرفه‌ای و پویا نیازمندیم. مزایا: ✅ اسکان رایگان ✅ بیمه ✅ شرایط ک...
دوشنبه 13 اسفند 1403، ساعت 13:55