اول اینکه با ادویه بلد باشد کار کند ،طبخ غذا فرنگی با غذاهای ایرانی سنتی کاملا فرق دارد ،و اینکه گارنیشر حرفهای باشد،
غذاهای فرنگی یعنی زیبایی و طمع خوش عطر سیر در غذاهاست
و استفاده مکرر از روغن زیتون بجای روغن مایع هست
ودقت در تایم و طبخ غذاهای فرنگی ،همچنین دما و حرارت موقع پخت استیک پاستا و ....
07:45
تهران ونک
آشپز و کارگر فست فود
استخدام آشپز کمک آشپز و کارگر ساده
حقوق ماهانه بدون یه روز تاخیر کامل پرداخت می شود
صبحانه ناهار شام و جای خواب با تمام امکانات یک واحد در بست
پاداش ماندگاری پرسنل
بیمه تامین اجتماعی دارد
حقو...