اول اینکه با ادویه بلد باشد کار کند ،طبخ غذا فرنگی با غذاهای ایرانی سنتی کاملا فرق دارد ،و اینکه گارنیشر حرفهای باشد،
غذاهای فرنگی یعنی زیبایی و طمع خوش عطر سیر در غذاهاست
و استفاده مکرر از روغن زیتون بجای روغن مایع هست
ودقت در تایم و طبخ غذاهای فرنگی ،همچنین دما و حرارت موقع پخت استیک پاستا و ....
07:45
آشپز فرنگی
شرایط احراز:
محدوه سنی: 25 تا 40
خانم و آقا
دارای حداقل 5 سال سابقه
مسلط به گریل و پیتزا ریلی
حقوق 25 م
شرایط کاری:
ساعت: 10 ساعت چرخشی در روز (1 روز تعطیلی در هفته)
آدرس: شهرک غرب - بلوار دادمان - ...