دنبال کن

چطور یک آشپز فرنگی ماهر شویم؟

آشپز فرنگی

1402/10/01
اول اینکه با ادویه بلد باشد کار کند ،طبخ غذا فرنگی با غذاهای ایرانی سنتی کاملا فرق دارد ،و اینکه گارنیشر حرفه‌ای باشد،
غذاهای فرنگی یعنی زیبایی و طمع خوش عطر سیر در غذاهاست
و استفاده مکرر از روغن زیتون بجای روغن مایع هست
ودقت در تایم و طبخ غذاهای فرنگی ،همچنین دما و حرارت موقع پخت استیک پاستا و ....

07:45
آشپز فرنگی
شرایط احراز: محدوه سنی: 25 تا 40 خانم و آقا دارای حداقل 5 سال سابقه مسلط به گریل و پیتزا ریلی حقوق 25 م شرایط کاری: ساعت: 10 ساعت چرخشی در روز (1 روز تعطیلی در هفته) آدرس: شهرک غرب - بلوار دادمان - ...
پنج‌شنبه 30 آبان 1404، ساعت 06:04