اول اینکه با ادویه بلد باشد کار کند ،طبخ غذا فرنگی با غذاهای ایرانی سنتی کاملا فرق دارد ،و اینکه گارنیشر حرفهای باشد،
غذاهای فرنگی یعنی زیبایی و طمع خوش عطر سیر در غذاهاست
و استفاده مکرر از روغن زیتون بجای روغن مایع هست
ودقت در تایم و طبخ غذاهای فرنگی ،همچنین دما و حرارت موقع پخت استیک پاستا و ....
07:45
کافه رستوران آمانتی
آشپز فرنگی
مجموعه آمانتی به یک آشپز فرنگی ماهر و باسابقه نیازمند است.
ساعت کاری: ۱۲ الی ۲۴
امکانات: جای خواب و وعدههای غذایی فراهم است.