دنبال کن

چطور یک آشپز فرنگی ماهر شویم؟

آشپز فرنگی

1402/10/01
اول اینکه با ادویه بلد باشد کار کند ،طبخ غذا فرنگی با غذاهای ایرانی سنتی کاملا فرق دارد ،و اینکه گارنیشر حرفه‌ای باشد،
غذاهای فرنگی یعنی زیبایی و طمع خوش عطر سیر در غذاهاست
و استفاده مکرر از روغن زیتون بجای روغن مایع هست
ودقت در تایم و طبخ غذاهای فرنگی ،همچنین دما و حرارت موقع پخت استیک پاستا و ....

07:45
رستوران
کمک آشپز فرنگی
✨ دعوت به همکاری در رستوران‌های زنجیره‌ای … ✨ مجموعه رستوران‌های زنجیره‌ای ما، جهت توسعه کادر حرفه‌ای خود، از افراد متعهد و پرانرژی در موقعیت‌های زیر دعوت به همکاری می‌نماید: ‍ آشپز حرفه‌ای کمک‌آشپز ص...
چهارشنبه 27 شهریور 1404، ساعت 14:42