دنبال کن

چطور یک آشپز فرنگی ماهر شویم؟

آشپز فرنگی

1402/10/01
اول اینکه با ادویه بلد باشد کار کند ،طبخ غذا فرنگی با غذاهای ایرانی سنتی کاملا فرق دارد ،و اینکه گارنیشر حرفه‌ای باشد،
غذاهای فرنگی یعنی زیبایی و طمع خوش عطر سیر در غذاهاست
و استفاده مکرر از روغن زیتون بجای روغن مایع هست
ودقت در تایم و طبخ غذاهای فرنگی ،همچنین دما و حرارت موقع پخت استیک پاستا و ....

07:45
تهران ونک
آشپز و کارگر فست فود
استخدام آشپز کمک آشپز و کارگر ساده حقوق ماهانه بدون یه روز تاخیر کامل پرداخت می شود صبحانه ناهار شام و جای خواب با تمام امکانات یک واحد در بست پاداش ماندگاری پرسنل بیمه تامین اجتماعی دارد حقو...
شنبه 15 تیر 1404، ساعت 11:05