اول اینکه با ادویه بلد باشد کار کند ،طبخ غذا فرنگی با غذاهای ایرانی سنتی کاملا فرق دارد ،و اینکه گارنیشر حرفهای باشد،
غذاهای فرنگی یعنی زیبایی و طمع خوش عطر سیر در غذاهاست
و استفاده مکرر از روغن زیتون بجای روغن مایع هست
ودقت در تایم و طبخ غذاهای فرنگی ،همچنین دما و حرارت موقع پخت استیک پاستا و ....
07:45
آشپز فرنگی
رستوران رولینجا واقع در باملند جذب نیرو میکند
کمک آشپز فرنگی .
گریل کار .
پیتزا زن .
اماده ساز (خانم)
ظرف شور .
نیروی مبتدی خانوم بدون سابقه کاری آموزش کامل
آموزش در حین کار برای افراد مبتدی و ب...