اول اینکه با ادویه بلد باشد کار کند ،طبخ غذا فرنگی با غذاهای ایرانی سنتی کاملا فرق دارد ،و اینکه گارنیشر حرفهای باشد،
غذاهای فرنگی یعنی زیبایی و طمع خوش عطر سیر در غذاهاست
و استفاده مکرر از روغن زیتون بجای روغن مایع هست
ودقت در تایم و طبخ غذاهای فرنگی ،همچنین دما و حرارت موقع پخت استیک پاستا و ....
07:45
آشپز فرنگی
**به ما ارکیده ای ها، در محیطی دوستانه و پویا بپیوندید**
گروه غذایی ارکیده با 67 سال سابقه، در "رستوران کافه شعبه سعادت آباد" از افراد واجد شرایط، دعوت به همکاری می کند.
⚜ عنوان شغلی:
آشپز فرنگی
...